Fisk store fjeldørreder ved Robinson River

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Få sat et stort kryds på din bucket-liste, og tag på en 6 dages fiskerejse til Grønland.

Oplev et fantastisk fiskeri efter fjeldørred i Robinson River – den lettere, siltede turkisblå flod der snor sig gennem tundraen med en kraftig strøm, byder på et unikt fiskeri i verdensklasse efter store trækkende fjeldørreder! De store blankfisk trækker op i floden ved højvande i enorme stimer, hvorefter de kan betragtes som mørke spøgelsesagtige silhuetter der aggressivt kommer farende mod din agn fra dybet på det godt 6 kilometer lange fiskestræk.    

Turen tager dig hele vejen fra Lufthavnen til en af de smukkeste floddale i Grønland, hvor du kan fiske i den unikke obinson River, der er særligt kendt for sine store fangster. Robinson River kan i modsætning til de fleste andre kendte ørredfyldte elve i Grønland byde på et fiskeri, der er særligt egnet til spinnefiskere, da floden er bred, stærk og dyb. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Albatros aktiv

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta DKK

Dagsprogram
Dag 1 Ankomst
Dag 2 Afrejse til Robinson River
Dag 3 Hel fiskedag med fiskeguide på jagt efter Fjeldørreder
Dag 4 Hel fiskedag med fiskeguide på jagt efter fejldørreder. Mulighed for opstrøms vandretur og fiskeri efter fjeldørred i tundrasøerne
Dag 5 Afrejse fra Robinson River og kystfiskeri efter hav-fjeldørred
Dag 6 Hjemrejse

Hoteller

Polar Lodge

Polar Lodge er et af Kangerlussuaqs hyggelige, traditionelle vandrerhjem. Polar Lodge ligger 100 meter fra lufthavnsbygningen med udsigt over landingsbanen og adgang til Kangerlussuaqs lille bymidte med lokalt supermarked.

Naturen og oplevelserne er i centrum på en rejse til Grønland, og derfor har vi valgt at bo lidt mere simpelt, end du ellers er vant til på en Albatrosrejse. Til gengæld er der masser af hygge og afslappet atmosfære på vandrehjemmet.

Dobbeltværelserne er meget små og simpelt indrettet med senge (inkl. sengetøj som man selv skal lægge på), skrivebord, stol og et lille klædeskab. Bad og toilet er på gangen. Vandrehjemmet Polar Lodge består af 2 langhuse, og i hvert hus er der fælles spise- og opholdsrum, hvor vi spiser morgenmad. 

”Smør-selv” frokost
Til frokost får du dejlig smør-selv-mad med smagsprøver af lokale råvarer og hjemmebagt brød i samarbejde med en af Kangerlussuaqs lokale erhvervsdrivende. På nogen dage smører vi en madpakke om morgenen og tager den med på tur, på andre dage kommer vi tilbage til vandrehjemmet og spiser frokost sammen.

Restaurant Roklubben
Alle aftensmåltider indtages på Kangerlussuaqs bedste restaurant – Restaurant Roklubben. Chefkokken og restaurantens medarbejdere byder jer hver aften velkommen i charmerende og hyggelige omgivelser og en enestående madoplevelse baseret på de bedste grønlandske råvarer. Hellefisk, moskusokse, rensdyr og kammuslinger er blandt specialiteterne. Og naturligvis får vi også lov til at smage de mere særprægede egnsretter som hval-carpaccio og matak (hvalhud).

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
16.998,–
København
16.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Ankomst

Førstedagen vil gå med afrejse fra København lufthavn. Efter fire timers direkte flyvetur ankommer vi til Kangerlussuaq, hvor turen har sit udgangspunkt. Efter ankomst vil vi blive logeret på et vandrehjem (mulighed for tilkøb af enkeltværelse).

Efter velkomstmøde vil vi tage på udflugt til Punkt 660.

Få steder i Grønland som ved Punkt 660 får man en så fænomenal fornemmelse af og udsigt over Indlandsisen, som nok ligner et uforanderligt landskab af tusindår gammel is, men som hver dag er under forandring.
Det er en stor og særegen oplevelse at bevæge sig på denne næsten levende organisme og mærke den massive kulde fra den mægtige is. Med en tykkelse på over tre kilometer presser isen sig ud mod havet, hvor den kan ses mange steder ved Grønlands kyster.

Ruten ind mod isen følger den lange Sandflugtsdal med den lige så lange smeltevandselv, der bruser af sted med sit grumsede turkismælkehvide vand. Først passerer vi Kangerlussuaqs interimistiske golfbane, så en miniatureskov af nåletræer, og siden den cirka 400 meter høje kegleformede klippe Sukkertoppen.

Turen går videre mellem de hele tiden vekslende og fantastisk smukke landskaber af søer, frodig fjeldhede og tæt pilekrat, der indimellem afløses af store strækninger med golde sandklitter og fjelde uden nogen form for vegetation. Det er efter grønlandsk målestok et mildt landskab med en rig flora. Trods et tørt klima er her talrige søer, da vandet på grund af permafrosten ikke trækker ned i undergrunden. Samtidig betyder det tørre klima og den store fordampning, at enkelte søer i lighed med ørkensøer er blevet saltholdige.

Et par kilometer fra Indlandsisens yderste bastion, Russelgletsjeren, drejer vi op i terrænet og fortsætter til Punkt 660 i et af de smukkeste islandskaber i Grønland, med Indlandsisen tronende i baggrunden og række efter række af gletsjerudløbere mod nord og syd. Til sidst parkerer vi køretøjet ved isens rand og går ind på selve Indlandsisen, der hvælver sig indover som en uendelig flade mod Grønlands midte.

Om aftenen vil vi blive transporteret ud til Roklubben som er den lokale restaurant, hvor alle turens deltagere vil have rig mulighed for at skabe bedre bekendtskaber og fortælle lystfisker historier. Når aftenen er på hæld, vil vi naturligvis også blive transporteret tilbage til vandrehjemmet.

Dag 2
Afrejse til Robinson River

Efter en god nats søvn og morgenmad på vandrehjemmet, er det tid til at sætte kursen mod Robinson River.  Efter en kort køretur til havnen, venter en båd som skal fragte os til udmundingen af floden. Den ca. 1,5 time lange sejltur ud af fjorden er en stor oplevelse i sig selv. Ved ankomst til flodmundingen, går vi gennem de lokales jagtcamps. Her mødes grupper af lokale hvert år for at gå på jagt efter rensdyr og moskus. Efter en god vandretur ankommer vi til vores campsite, der kommer til at bestå af topersoners telte. Der vil sove 2 pers. I hvert telt. Har man ikke en makker, vil man blive tildelt én. Da campen bliver vores hjem de næste par dage, forventes det, at vi alle tager del i det praktiske såsom flytning, opsætning og nedpakning af campen.

Efter frokosten og opsætning/klargøring af camp og fiskestænger, er det tid til at gå på opdagelse i vandene i nærheden af campen. Robinson River er en flod med kraftig strøm og lettere siltet vand. Silten gør floden helt turkisblå, men ikke direkte grumset. Dog kan der forventes en lav sigtbarhed i vandet, så man ved aldrig hvornår en stor mørk skygge kommer flyvende efter agnet. Fiskene står ofte dybt, så farverige belastede spinnere str. 3-4-5 samt store fluer og evt. synkeline er særdeles effektive.

Til aftensmaden kan der forhåbentlig serveres en friskfanget fjeldørred. I de lyse nattetimer er fiskene mere aktive højere i vandsøjlen, og de kan fiskes med poppere og skumfluer.

Dag 3
Hel fiskedag med fiskeguide på jagt efter Fjeldørreder

Dag 3 er turens første hele fiskedag. Til de morgenfriske er der mulighed for fiskeri i nærheden af campen inden morgenmaden. Efter en kop kaffe og noget mad, pakker vi vores dagstasker og bevæger os opstrøms elven. Vi skal bruge hele dagen på at fiske et 6 km. langt stræk der slutter ved flodens største pool. Her er meget varierede forhold, hvor hver en meter i princippet kan holde fisk.

Robinsons kraftige strøm kan sætte enhver erfaren lystfisker på prøve. Dog er det også på disse stræk at der er chancer for en af de helt store fjeldørreder. Frokosten vil blive lavet på vejen, og aftensmaden tilberedt når vi vender tilbage til campen om aftenen. Som foregående aften er der mulighed for at fiske i nærheden af campen, hvis man stadig har energi tilbage i armene.

Dag 4
Hel fiskedag med fiskeguide på jagt efter fejldørreder. Mulighed for opstrøms vandretur og fiskeri efter fjeldørred i tundrasøerne

På fjerdedagen har vi mulighed for at gå på odagelse i den grønlanske tundra. Vi bevæger os opstrøms forbi en række vandfald og vandrer længere ind i den grønlandske tundra. På fjerdedagen er der også rig mulighed for at fiske alle de stræk man fandt interessante fra de tidligere dage. Bliver vi en større gruppe, vil vi naturligvis dele os op i mindre grupper, men af sikkerhedsmæssige årsager er reglen jævnlig kommunikation med guiden, samt orientering til Guiden hvor i går hen, og hvornår forventet tilbagekomst. Vi vil samles til både frokost og aftensmad, med mindre andet aftales.    

Dag 5
Afrejse fra Robinson River og kystfiskeri efter hav-fjeldørred

På sidste dag pakker vi campen sammen efter morgenmaden, og går ned til kysten hvor vi vil blive hentet senere på dagen. Mens vi venter, er der rig mulighed for at afprøve kystfiskeriet efter de fjeldørreder der trækker rundt ved flodens udmunding. Når vores lift ankommer, er det tid til at sejle tilbage til vandrehjemmet. Her venter et varmt bad og en afskedsmiddag på resturanten.

Dag 6
Hjemrejse

Morgenmad på vandrehjemmet. Check ud kl. 09.00. og turen går tilbage til Danmark.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 16.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse

kr. 448,-

Enkeltværelser er kun en mulighed på første og sidste overnatning på vandrehjemmet, og ikke en mulighed ved teltlejren (topersoners telte)

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder / fiskeguide
 • Fly København – Kangerlussuaq t/r
 • Informationsmøde (før afrejse til Grønland, samt aftenen før afrejse til floden)
 • Al nødvendig lokal transport
 • 2 overnatninger i Polar Lodge eller Old Camp (delt dobbeltværelse)
 • Helpension samt velkomst og afskedsmiddag på resturant Roklubben (ekskl. drikkevarer)
 • Skatter og afgifter
 • Lån af sovegrej, telt og service.
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tilslutning med dansk indenrigsfly i Danmark
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Øvrige måltider · Drikkevarer · Personlige fornødenheder · Ekspeditionsgebyr pr. faktura
 • kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling) · Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”
 • Fiskegrej (kan lejes – kontakt os dog i god tid inden)
 • Alt der ikke er beskrevet i ”prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Fiskegrej (obs. stænger må ikke medbringes som håndbagage hos AirGreenland. De kan dog afleveres til stor bagage – vi anbefaler hylster i slagfast materiale).
Da fjeldørrederne ofte holder stand bag større sten etc., kan man være uheldig at miste en del endegrej på denne tur, derfor husk rigeligt.

Beklædning

 • Praktisk tøj (temperaturen kan variere meget. Skinddækkende tøj kan være en fordel pga. myg og sol).
 • Gode vandrestøvler (Waders er ikke et must, men kan være praktiske enkelte steder).
 • Som udgangspunkt er august en varm måned, men der kan forekomme koldere dage, især sidst på måneden. Obs. Aftenerne kan også være køligere, så et sæt varmt undertøj er altid rart at have med i tasken.

Forventninger

1)    Der er intet telefonsignal ved floden. Dog er guiden altid i besiddelse af en satellittelefon.
2)    Floden er lettere siltet, og floden er derfor meget turkisblå - ikke direkte grumset. Derfor kan det være svært at sightfiske.
3)    Floden er en stærkstrømsflod og derfor er spinnefiskeri det mest effektive. Dog kan der sagtens fluefiskes på mange af flodens varierede stræk.
4)    Som deltager til denne tur forventes det, at du har en nogenlunde stabil fysik, og at du uden for store udfordringer kan vandre i terræn. Yderligere forventes det, at du har kendskab til lystfiskeri, og at du kan agere som en selvstændig fisker. Guiden vil naturligvis altid være behjælpelig til landing og fotografering af fisken. 

Krav til deltagerne

En almen kendskab til Sportsfiskeri og friluftsliv

Guiden anbefaler ...

 • Vi dyrker catch and release fiskeri, så guiden anbefaler modhageløse kroge. Derudover er cirkelkroge også et fornuftigt valg for at minimere risikoen for at fæste sig i bunden.
 • Guiden anbefaler en spinnestang 10-35 gram samt et hjul, der vil kunne klare store fisk og indspinning af store tunge spinnere/woblere (str. 3000 og derover). Er man en dygtig fisker kan UL grej også være underholdende.  
 • Guiden anbefaler #6 fluestang + med rigelig backing.
 • Guiden anbefaler 0.15mm+ fletline med 0.35/0.40 flourcarbon/nylon forfang.
 • Guiden anbefaler myggeværn og poloraid-briller.
Hånden på hjertet

OBS

 • Vores ophold ved floden bliver primitivt, fordi vi mener at det giver den bedste og stærkeste oplevelse.
 • Vi spiser hvad vi fanger, men frysetørret turmad vil også være en del af måltiderne.
 • Af sikkerhedsmæssige årsager anbefales denne tur ikke, hvis du er gangbesværet eller lider af alvorlig sygdom, der kan kræve akut opmærksomhed.
 • Denne tur er en fisketur, og deltagerne får naturligvis lov til at fiske og bevæge sig på egen hånd. Dog er længere ture væk fra campen på egen hånd ikke en mulighed. Endvidere skal guiden gøres opmærksom på, hvor deltagerne planlægger at fiske, og hvornår de kommer tilbage.
 • Der er ikke signal ved floden. Guiden har satellittelefon til nødstilfælde, og det er ikke muligt for deltagere at låne den under turen, medmindre der er tale om nødstilfælde. Kontoret har dog altid mulighed for at kontakte guiden.
 • Børn er velkomne på denne tur, dog anbefales den ikke til børn under 12 år.
Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

22GLRTR23ADK1408