Forårsfest i Wien med André Rieu

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Wien og omegn på det smukkeste tidspunkt af året, og vær med når André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra indtager Wiener Stadthalle

På denne forårsrejse oplever vi det bedste af Wien på det smukkeste tidspunkt af året. I Eisenstadt besøger vi komponisten Joseph Haydns hjem, og i UNESCO- fredede Rust skal vi nyde nogle lokale specialiteter og besøge en af de mange vinkældre, som byen er kendt for. På vores ture rundt i Wien kommer vi blandt andet forbi operaen, Stephansdom, Hofburg, museumskvarteret, rådhuset, Belvedere-slottet og Hundertwasserhaus.

Som finale på opholdet skal vi høre André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra, som turnerer verden rundt med musik fra både opera og musicals, ofte krydret med lokale toner. Vi har reserveret pladser i den bedste kategori tæt på scenen. I løbet af rejsen vil der også være tid på egen hånd. Den kan passende bruges til at nyde en traditionel middag på en heuriger med lokal østrigsk musik, besøge Belvedere-museet med den store Gustav Klimt-samling, se nærmere på vinterpaladset Hofburg eller spise sachertorte på Hotel Sacher.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Operarejse, City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Fly til Wien – bus til centrum og hotel
Dag 2 Burgenland, Eisenstadt, Joseph Haydns hus, UNESCO-fredede Rust ved Neusiedler See og vinsmagning
Dag 3 Byrundtur i bus, tidlig middag og koncert med Andrè Rieu
Dag 4 Schönbrunn, guidet tur rundt i det centrale Wien, tid på egen hånd og middag på restaurant
Dag 5 Slottet Belvedere og hjemrejse

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

OBS! Dagsprogrammet på de forskellige afgange kan variere, men alle beskrevne entreer, besøg og måltider vil være gældende på alle afgange.

Dag 1
Fly til Wien – bus til centrum og hotel

Afhængigt af ankomsttidspunkt kører vi enten straks efter ankomsten til vores hotel og spiser middag eller kører på byrundtur om eftermiddagen før ankomst til hotellet og efterfølgende middag.

Dag 2
Burgenland, Eisenstadt, Joseph Haydns hus, UNESCO-fredede Rust ved Neusiedler See og vinsmagning
Vinkælder i Burgenland

Vi tager tidligt afsted fra Wien og kører til Burgenlands hovedby Eisenstadt, der ofte bliver kaldt for Haydnstadt, for det var i denne smukke barokby, at komponisten Joseph Haydn boede i mange år. Vi kigger på den smukke by og besøger det hus, hvor Haydn havde sit hjem.

Herefter venter Neusiedler See, som er en nationalpark med et udsøgt fugleliv, især mange storke. Vi er på grænselandet til Ungarn, og den sydligste tredjedel af søen er da også ungarsk. Området er kendt for sin vinproduktion, og i Purbach am Neusiedler See i Kellergasse ligger der op imod 50 typiske mindre vinkældre.
Vi kører til den historiske og meget smukke by Rust, der ligger helt ned til Neusiedler See. Byens centrum er UNESCO-fredet og har pragtfulde bygninger fra 1600-tallet.

Her kan man gå på opdagelse på egen hånd, før vi spiser en let frokost i en af de hyggelige vinstuer kaldet buschenschank, hvor der sælges vin fra området og lokale specialiteter som ost, pølse og syltede grøntsager. Vi besøger også en af de mange vinkældre, hvor vi både skal høre om og smage på de lokale vine.

Vi kører tilbage til Wien, og middagen i aften er på egen hånd. Måske du skal prøve en traditionel middag på en af de lokale Heurigere, smage den berømte Grüner Veltliner fra området og høre lokal østrigsk musik på den folkelige måde, som man bør og gør ved et besøg på en Heuriger. Måske du skal prøve en af de store og gode Wienerschnitzler hos den berømte Figlmüller i bydelen Grinzing – eller finde en lokal restaurant i området omkring hotellet, der er rigeligt med muligheder.

Dag 3
Byrundtur i bus, tidlig middag og koncert med Andrè Rieu
I Wien

Vi bruger formiddagen til at se på Wien og dens fortræffeligheder. Vi kommer blandt andet forbi statsoperaen, Stephansdom, Hofburg, museumskvarteret, rådhuset, Belvedere-slottet og Hundertwasserhaus. Vi slutter byrundturen af med at passere Prater med det berømte pariserhjul Riesenrad fra 1897, udødeliggjort i Orson Welles filmen ”Den tredje mand” samt FN-byen Vienna International Centre, lokalt kendt som UNO-byen.

Herefter er der lidt tid på egen hånd, før vi returnerer til hotellet, hvor vi spiser en tidlig middag og drager til Stadthalle, hvor vi skal opleve Andrè Rieu i wiener humør fra gode pladser i kategori 1.

Andrè Rieu er født hollænder og kommer fra Maastricht. Han er uddannet violinist, men har siden 1987 fungeret som dirigent, komponist og medspiller i sit eget orkester, Johann Strauss Orchestra, med hvem han turnerer verden rundt og laver flotte opførelser med musik fra både opera og musicals, krydret med lokale toner, så her vil der sikkert blive slået lidt ekstra wienske og østrigske toner an?

Dag 4
Schönbrunn, guidet tur rundt i det centrale Wien, tid på egen hånd og middag på restaurant
Ved slottet Schönbrunn

Vi starter efter morgenmad med at køre til Schönbrunn, og her kan du vælge at tage en tur rundt i slotsparken eller gå en tur ind og se slottet Schönbrunn (entré ikke inkluderet).

Slottet Schönbrunn er den seværdighed i Wien, som har flest besøgende hvert år, og det er altid et gensyn værd. Det var sommerslot for den kejserlige slægt Habsburg af Østrig. De mest kendte personligheder der boede her var kejserinde Maria Theresia, berømt for sine 12 børn, og kejserparret Franz Josef af Østrig og hans hustru Sissi (Elisabeth af Østrig). En noget tragisk barndom tilbragte også Napoleon I:s søn Napoleon II her efter faderens fængsling. Det siges også, at det var her, at den kun 5-årige dreng fra Salzburg, Wolfgang Amadeus Mozart, holdt sin første koncert.

Efter besøget her fortsætter vi ind til centrum, hvor vi går rundt i den indre by og ser domkirken Stephansdom, Wiens opera, Hotel Sacher, Stadtpark, vinterpaladset Hofburg med den spanske rideskole og i forlængelse af denne museumsområdet med en stor del af de mest kendte museer i Wien.

Eftermiddagen er til fri disposition før middagen. Du kan besøge et af Wiens fine museer, for eksempel Belvedere med den store Gustav Klimt-samling, besøge slottet og vinterpaladset Hofburg, shoppe, spise sachertorte på Hotel Sacher eller verdens største wienerschnitzel hos Figlmüller? Dagen er din – i Wien kan det være svært at vide, hvad man skal vælge.

I aften spiser vi en traditionel wienermiddag på en lokal restaurant.

Dag 5
Slottet Belvedere og hjemrejse
Ved Belvedere-slottet

Efter morgenmad er der tid til et besøg ved slottet Belvedere, før der er afgang til lufthavnen og hjemrejse.

Slottet Belvedere – eller rettere slottene Belvedere – består af øvre og nedre Belvedere, begge tegnet af den berømte barokarkitekt  Johann Lucas von Hildebrand og opført i begyndelsen af 1700-tallet og anlagt i Belvedere-parken tæt på Wiens centrum, som sommerresidens til Prince Eugene af Savoyen. Dertil ligger der et par andre bygninger, blandt andet orangeriet. Alle bygninger er en del af et af de mest prægtige museer på kloden og på UNESCO’s verdensarvsliste. Vi går en tur i parken og ser de smukke bygninger i den prægtige have. Ønsker man at smutte ind og se Gustav Klimt-samlingen, verdens største, med højdepunkterne af den gyldne Art Nouveau som Kysset og Judith, er det muligt (ikke inklusiv i turens pris).

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Fly København – Wien t/r med direkte fly
 • 4 overnatninger på godt hotel i Wien
 • 4 x morgenmad
 • 1 x middag på hotel
 • 1 x tidlig middag på hotel før koncert
 • 1x Wienermiddag på restaurant med traditionel mad
 • 1 dag i Burgenland
 • Entré til Joseph Haydns hjem
 • Vinsmagning og besøg i en lille vinkælder i Rust
 • Besøg i Eisenstadt, bygget i typisk barokstil
 • Guidet tur rundt i Wiens centrum til fods
 • ½ dags byrundtur i Wiens historiske centrum med bus 
 • Koncertbillet til Andrè Rieu koncert med kategori 1-billet
 • Besøg ved slottene Schönbrunn og Belvedere uden entré
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse DKK. 1.498
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. € 30,- pr. person)
 • Entré til Slottet Schönbrunn ca. 18 €
 • Entré til Slottet og museet Belvedere ca. 19 - 22 € (pensionist – almindelig)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Små forskelle i afgange

Hver gruppe har sit eget program, men alle har identiske indhold, det er blot hotellet og rækkefølgen i dagsprogrammet, der kan variere fra gruppe til gruppe. Grupperne ankommer og rejser tilbage på forskellige tidspunkter, omend alle ankommer og rejser tilbage på samme dage.
 

Bagage

Man må medbringe 1 stk. bagage per person. Maks. 20 kg + håndbagage (maks. 8 kg). Håndbagagens dimensioner må maksimalt udgøre 118 cm totalt (længde x bredde x højde = fx 55 cm x 40 cm x 23 cm).

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 21 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Påklædning

Det kan være køligt morgen og aften, og regnbyger kan forekomme. Når det gælder påklædning om aftenen på restauranter og lignende, er østrigerne ikke særligt formelle, men almindelig pæn påklædning vil være passende.

Dog er de meget pænt påklædt på helligdage og til store festlige lejligheder, så de vil være rigtig pænt påklædt til koncerten.

Husk at medbringe et par gode sko til spadsereture i naturen og i byerne.

Hotel

Under opholdet bor vi på gode og nydelige 3+ - 4* hoteller der ligger i Wien udenfor Ringstrasse. Fra alle hoteller er der udmærkede forbindelser til centrum med bus, S-tog/U-bahn eller sporvogn, og den lokale transport er billig, ganske nem at benytte og ganske punktlig.

Koncert med André Rieu

Koncerten med André Rieu foregår i Wiener Stadthalle med plads til op til 16.000 tilskuere. Vi har billetter til kategori 1, hvad der er de bedste pladser og placeret umiddelbart foran eller lidt ud til siden for scenen (Rank 1 på deres egen hjemmeside).

Køretider

Turen fra lufthavnen i Wien til hotellet i centrum tager ca. ½ time

Mere om dit rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Østrig: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/oestrig

Hånden på hjertet

Hoteller

Det er ikke muligt at få hoteller i det helt centrale Wien, når så mange mennesker kommer dertil på samme tid. André Rieu trækker mange gæster til, og priserne sættes godt op samtidigt. Vi har derfor valgt gode, men ikke helt centrale hoteller og lavet et program, som er tilpasset den enkelte gruppe, for at få mest ud af den tid, du er i Wien.
 

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 3 out of 5 by from En rejse med for store forventninger Rejsen, der kunne have været alletiders, hvis vi havde været mere heldige med vejret og haft en dansktalende guide på turene, men desværre havde vi regn og kulde og fik oplyst af rejselederen, at Østrig havde en regel om, at vi skulle bruge en lokal guide - de var også gode, men vi manglede oversættelse, selvom vi bad om det. - I det dårlige vejr kunne en plan B med f.eks. museumsbesøg e.l. måske have været en god løsning. Ved vort besøg på Schönbrunn kunne vi ikke komme ind på slottet (ventetiden var for lang). Man kunne måske have bestilt billetter i forvejen, så vi kunne have sprunget den lange kø over. - Busrundturen i Wien var fin, men meget af det vi kørte forbi, havde vi også set dagen før. Men Wien er jo en fantastisk flot by.
Date published: 2019-05-10
Rated 2 out of 5 by from En anderledes rejse til Wien med kulde og regn i maj måned! Kvalitetsmæssigt betragtet får rejsen kun 2 ud af 5 mulige stjerner. Den ledende danske rejeleder Henrik var ikke til megen hjælp, da han ikke var særlig kendt i Wien og ikke havde sat sig ind de planlagte busture, og hvad man kunne opleve. Til gengæld havde vi dygtige østrigske guider, der kunne tage over på udmærket engelsk og tysk, der dog gav forståelsesmæssige problemer for flere af deltagerne, der havde forventet, at den danske guide kunne orientere om de forestående oplevelser. Den afsatte tid til at besøge både Belvedere og Schönbrunn slottene og de tilknyttede kæmpe parkanlæg, var også helt utilstrækkelig, da der var rigtig mange turister alle steder, og køerne for at købe indgangsbilletter var uendelige lange og meget tidskrævende. Det havde været en rigtig god ide, om der havde været mulighed for på forhånd at have kunne købe billet og dermed komme foran i køen. De planlagte tilkøbte middage i programmet både på eget hotel og diverse andre steder undervejs, var efter vores mening under middel. Derimod var morgenmaden på hotel Zeitgeist virkelig flot med et stort udvalg. Mærkeligt, at der ikke var noget af det gode tyske rugbrød. Opstarten til forårskoncerten med André Rieu må betegnes som lidt af en katastrofe. Bussen kørte mod Wiener Stadt Halle og ankom ca. 2 timer før dørene blev åbnet til koncerten. Alligevel blev dørene først åbnet 1½ time før koncerten, og køen foran de 6 indgangsdøre foran pladsen under åben himmel blev mega lang og stor, da 16.000 gæster skulle presses gennem de 6 døre for at få kontrolleret billetterne. Dette menneskemylder under åben himmel er noget af det værste, vi nogensinde har oplevet, og aldrig ønsker at opleve igen. Heldigt, at der ikke opstod panikagtige tilstande, idet der så nok ville være flere, der blev trampet ned. Til gengæld var koncerten en fantastisk oplevelse de 2 timer, den varede, og de tildelte pladser var udmærket placeret. Alt i alt en meget professionelt gennemført forårskoncert, men arrangørerne burde havde indset, at man ikke kan sende 16.000 mennesker igennem 6 smalle døre på 1½ time uden problemer. Denne forårsrejse, vi har købt til en pris, der ikke ligger i den billige ende af skalaen, havde vi forventet kunne leve op til sloganet, rejs med hjerte, hjerne og holdning. Vi var skuffede. Vi har før rejst med Albatros.Vi synes ikke, vi har fået valuta for pengene i henhold til den udsendte rejsebeskrivelse, der lå til grund for vores valg af rejsemål. Det har den ikke gjort hverken hvad angår dansk guidning, tidsmæssige afsættelser af oplevelserne og indlagte måltider. Regn og kulde skal vi undlade at dadle selskabet for, selvfølgelig. Men hotelværelset var dejligt på hotel Zeitgeist, trods en del gadestøj. Beliggenheden tæt ved hovedbanegården, er perfekt. Vi nåede desværre ikke at køre med u-banen. Vi fik et godt indtryk af byen, og kommer gerne igen. En skam, at vi fik denne oplevelse, en ferie kan jo ikke gøres om.
Date published: 2019-05-10
Rated 4 out of 5 by from God tur Vores rejseleder var sød og venlig, Svarede på spørgsmål, men var måske ikke så "synlig", var meget tilbageholdende. De lokale rejseleder var rigtig god, talte godt engelsk
Date published: 2019-05-09
Rated 4 out of 5 by from Koncerten med Andre Rieu var skøn. Var med for koncertens skyld . Lidt for meget buskørsel for at se de samme dejlige slotte. Manglende tid til at se Shønbrunn indefra. Henrik Bay / Babara.
Date published: 2019-05-09
Rated 5 out of 5 by from Dejlig rejse, fine oplevelser. Spændende oplevelser i Wien, forrygende koncert med André Rieu, god rejseleder og god lokal guide.
Date published: 2019-05-10
Rated 4 out of 5 by from Elendig vejr, men fantastiske medrejsende Stort indhold i en lille rejse
Date published: 2019-05-07
 • y_2020, m_9, d_18, h_17
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_da_DK, sid_ATVCB07, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

ATVCB07ADK