Good Morning Vietnam

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Vietnams pulserende storby Ho Chi Minh City, Cu Chi-tunnellerne og Mekongdeltaet samt en hel uges afslapning på stranden ved Phan Thiet

Masser af oplevelser og god tid til afslapning følges ad på denne minirundrejse med en hel uges badeferie. Rejsen indledes i den moderne storby Ho Chi Minh City, som du også har tid til at udforske på egen hånd. Fra storbyen tager vi på udflugt til de berømte Cu Chi-tunneller, kendt fra Vietnamkrigen, og ud i det frodige Mekongdelta, hvor den mægtige flod løber ud i havet. 

Herfra går turen østpå til strandene ved Phan Thiet, hvor vi indkvarteres på et dejligt 4-stjernet resort. Her har du en hel uge til at slappe af eller tage på flere udflugter i området. Vejret er på denne årstid helt perfekt til badeferie.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Dong

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Dag 3 Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnellerne og byrundtur
Dag 4 Ho Chi Minh City. Heldagsudflugt til Mekongdeltaet
Dag 5 Ho Chi Minh City. Dag på egen hånd
Dag 6 Ho Chi Minh City – Phan Thiet
Dag 7–12 Phan Thiet. Afslapning eller oplevelser på egen hånd
Dag 13 Hjemrejse. Bus Phan Thiet – Ho Chi Minh City. Fly til København
Dag 14 Ankomst til København

Hoteller

Allezboo Beach Resort & Spa

 • 67 værelser
 • Beliggende mellem stranden og hovedgaden i Mui Ne
 • Døgnåben reception
 • Restaurant, bar, Kaffebar/café, Snackbar
 • Bar ved poolen
 • 1 swimmingpool
 • Gratis Wifi
 • Wellness: spa, dampbad og sauna
 • Aircondition
 • Tv

På Mui Ne Beach indkvarterer vi os på det stemningsfulde Allezboo Beach Resort & Spa, der ligger som det første hotel på den lange sandstrand. Hotellet rummer 67 store værelser med aircondition, som alle har en smuk udsigt over haven. De har alle en privat terrasse eller balkon, hvor du kan nyde havens idylliske omgivelser. Værelserne er derudover udstyret med aircondition, minibar, gratis wifi og tv. Hotellet har en dejlig have, der er fyldt med smukke blomster og palmer. Fra restauranter på første sal er der en dejlig udsigt ud over havet. I det store poolområde findes liggestole, og du kan nyde godt af de mange faciliteter som bar, spa, dampbad og sauna. Læs mere her.

http://www.allezbooresort.com/

Garden View Deluxe Room
Vi indkvarteres i de store rummelige Garden View Deluxe Rooms, der er beliggende i stuen eller på 1. sal, og alle værelser har privat balkon eller terrasse der grænser op til den frodige grønne have. Værelset er udstyret med aircondition, minibar, gratis wifi, sikkerhedsboks og fjernsyn. Badeværelset har enten badekar eller bruseniche og er udstyret med hårtørrer.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
11.998,–
København
Få pladser
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
11.998,–
København
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
12.998,–
København
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
13.498,–
København
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
12.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Fra Københavns Lufthavn flyver vi mod Vietnam, hvor vi ankommer næste dag.
Dag 2
Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Trafikkaos – eller?

Vi lander i den pulserende metropol Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam. Byen har gennemgået en imponerende udvikling i de senere år, og gadebilledet er domineret af store, moderne bygninger, farverige reklameskilte, spritnye biler og bogstaveligt talt millioner af motorcykler. Men midt i det moderne findes stadig det vidunderlige Vietnam, lige som den franske kolonitid stadig præger bybilledet med brede alléer og flotte villaer.

Vi kører direkte til vores centralt beliggende hotel, hvor der bliver tid til at friske sig op, inden vi spadserer til en lokal restaurant, hvor vi nyder velkomstmiddag. Har du energi til det, kan du kigge forbi det livlige natmarked på vejen tilbage til hotellet. 

Dag 3
Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnellerne og byrundtur
Cu Chi-tunnellerne

Efter en god nats søvn er vi klar til at tage fat på oplevelserne. Vi begynder med en tur til de berømte Cu Chi-tunneler, der blev bygget af Viet Cong i perioden 1940-60. I første omgang for at hjælpe den lille landmandshær mod helikoptere og anden moderne krigsførelse, men da Vietnamkrigen var på sit højeste, strakte tunnelerne sig hele vejen fra Ho Chi Minh City til den cambodjanske grænse. Alene i Cu Chi-distriktet er der over 250 kilometer underjordiske tunneler.

Tilbage i Ho Chi Minh City ser vi på en byrundtur nogle af Ho Chi Minh Citys mange historiske seværdigheder. Vi besøger blandt andet Genforeningspaladset, der tidligere var kendt som Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset. Paladset er en klassisk konstruktion bygget i 1960’erne, da den sydvietnamesiske præsident Ngo Dinh Diem bestemte sig for at skifte den gamle, franske guvernørbolig ud med dette storslåede palads. Vi får virkelig følelsen af svundne tiders storhed og rigdom, når vi vandrer gennem de store sale, der står præcis, som de blev efterladt i 1975.

Turen går videre til Notre Dame-katedralen, bygget i årene 1877-1883, som har to 40 meter høje tårne med jernspir, der kan ses på lang afstand. Vi ser kirken udefra og nyder samtidig udsigten til det berømte posthus, der er ligger overfor kirken. Begge bygninger er fra kolonitiden. Vi besøger også krigsmuseet, som omhandler Vietnams lange vej til selvstændighed. Museet fortæller om frihedskrigen mod Frankrig samt den amerikanske krig, som Vietnamkrigen kaldes her. Udstillingerne er som historien en barsk omgang, men absolut interessant og relevant for at forstå Vietnams historie.

Vi kører tilbage til vores hotel, og du har tid til at slentre rundt på Binh Tay-markedet. Om aftenen har rejselederen forslag til fælles middag for de, der har lyst. 

Dag 4
Ho Chi Minh City. Heldagsudflugt til Mekongdeltaet
Det frodige Mekongdelta

I dag skal vi på en spændende udflugt til Mekongdeltaet, et af verdens frodigste områder. Den mægtige Mekongflod, der har sit udspring i det sydlige Kina, strækker sig næsten 5.000 kilometer gennem fem lande, til den munder ud og forgrener sig i deltaet. Dette unikke område kaldes Vietnams spisekammer, og der høstes ris 3-4 gange om året. Om morgenen kører vi ud til Vinh Long, hvor vi skifter vores bus ud med båd og begiver os ud på Mekongfloden gennem de mange kanaler. Vi går i land og besøger frugthaver og ser også, hvordan de lokale forarbejder afgrøderne. Vi skal blandt andet se fremstilling af kokoskarameller, rispopcorn og ikke mindst hjemmebrændt brændevin. De modige kan få lov at smage – skål!

Her er en meget idyllisk stemning, og det er en fornøjelse at vandre rundt i de frodige omgivelser og hilse på de lokale samt smage på de mange eksotiske frugter. Vi spiser frokost i frugthaven hos en lokal familie, hvorefter vi i mindre både bliver roet gennem smalle kanaler.

Hen på eftermiddagen sejler vi forbi det flydende marked i Cai Be, hvor der handles frugt og grønt fra bådene. Vi går i land i Cai Be, hvor vores bus venter, og kører tilbage til Ho Chi Minh City.

Dag 5
Ho Chi Minh City. Dag på egen hånd
Ho Chi Minh City
Vi har en hel dag til at gå på oplevelse i denne spændende og hektiske storby. Der masser af opleve, og har du brug for et tip til at finde de gode shoppinggader eller har lyst til at se flere af de historiske seværdigheder, hjælper rejselederen gerne med tips og gode råd.
Dag 6
Ho Chi Minh City – Phan Thiet
Lyst til en dukkert i Mui Ne?

Efter morgenmaden forlader vi storbyen og kører nordøst på mod strandene ved Phan Thiet. Køreturen tager ca. 4-5 timer. Traditionelt har Phan Thiet været kendt blandt vietnamesere for sin fiskesovs, men da turisterne begyndte at komme til landet, fik de hurtigt øje på den lange indbydende strand ved den lille kystby Mui Ne godt 10 km fra selve byen Phan Thiet.

Her i den lille kystby Mui Ne indkvarteres vi på et skønt 4-stjernet resort, som ligger helt ud til den lækre sandstrand. Læs mere om hotellet Allezboo Beach Resort & Spa længere nede på siden.

Dag 7–12
Phan Thiet. Afslapning eller oplevelser på egen hånd
Fiskerbåde i Mui Ne

Du har en hel uge til at nyde det fredelige strandliv. Langs stranden ligger hotellerne side om side, og der er masser af små butikker og restauranter langs hovedgaden, der løber parallelt med stranden. Du har tid til at læse en bog ved den indbydende swimmingpool eller nyde en friskpresset juice eller en drink.

Vil du på opdagelse i området ved Mui Ne, kan du fx tage på jeep-safari til de store sandklitter, som omgiver Mui Ne. Du kan også se Vietnams største Buddha-statue godt 25 km sydvest fra Phan Thiet. Statuen er 49 meter lang, ligger på toppen af en stor bakke og er et vigtigt centrum for landets buddhister.

Du kan også besøge selve Phan Thiet, som er en større og typisk vietnamesisk by med masser af liv og aktivitet (10 km fra Mui Ne). Mest interessant er byens marked og livet ved Phan Thiet-floden, der løber gennem centrum. I byens havn ligger mange små farvestrålende fiskerbåde, som hver morgen kommer ind med dagens fangst.

Under dit ophold ved stranden i Phan Thiet har du mulighed for at deltage i to halvdagsudflugter, som vi har arrangeret kun for Albatros´ gæster. Den ene udflugt er med vores danske rejseleder og den anden er med lokal engelsktalende guide. Udflugterne sælges som en samlet pakke og skal bestilles hjemmefra senest 45 dage før afrejse.

Dag 13
Hjemrejse. Bus Phan Thiet – Ho Chi Minh City. Fly til København
Alt godt har en ende, og i dag tager vi afsked med Vietnam. Vi kører til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvorfra vi flyver tilbage til København.
Dag 14
Ankomst til København
Vi ankommer til København med kufferten fuld af minder for en begivenhedsrig rejse til Vietnam.

Udflugtspakke Phan Thiet

Under dit ophold ved stranden i Phan Thiet har du mulighed for at deltage i to halvdagsudflugter som vi har arrangeret kun for Albatros´ gæster. Den ene udflugt er med vores danske rejseleder og den anden er med lokal engelsktalende guide. Udflugterne sælges som en samlet pakke og skal bestilles hjemmefra senest 45 dage før afrejse.

Samlet pris per person: kr. 498,- 

Phan Thiet og omegn – med dansk rejseleder

Dagens tur giver os et indtryk af byen Phan Thiet som den smukke landlige omegn. Vi starter dagen med at besøge levn fra den gamle Cham-periode og lærer om dette folk, der herskede på disse kanter før vietnameserne kom til. Der findes stadig ganske få levn fra perioden, som dateres tilbage til 800-tallet. Poshanu Cham-tårnet står som et majestætisk monument med en smuk udsigt over havet. De lokale har døbt tårnet ”Himlens Onkel”. Vi besøger en frugthave og hører om egnens speciale, de såkaldte dragefrugter og skal naturligvis også smage på varerne. Vi fortsætter til Ta Cu-bjerget, som ligger cirka 40 km fra Phan Thiet. Her skal vi med kabelbane til toppen, hvorfra vi nyder en smuk udsigt over landskabet, kysten og havet. På vej tilbage til vores hotel besøger vi det lokale marked i Phan Thiet.

Jeep tur i Mui Ne, sandklitter, fiskeopdræt og ”mini” Grand Canyon. Med lokal engelsktalende guide

Dagens udflugt er med jeep. Vi kører en tur langs stranden og skal også ud i nogle af de mange sandklitter i området. Undervejs nyder vi udsigten fra toppen af klitterne. Vi besøger også et lokal fiskeopdræt og lærer om de lokales levevej. Turen slutter med ”The Fairy Stream”, som er et gammelt flodleje, der gennem millioner af år har skåret sig vej igennem klipperne og danner et eventyrligt smukt landskab. De lokale kalder ofte stedet for ”Mini Grand Canyon”, da stedet minder meget om de berømte klippeformationer fra USA, dog i en noget mindre målestok.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 11.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.498,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder (dag 2-7)
 • Fly København – Ho Chi Minh City t/r med flyskift
 • Udflugter og entréer jf. program
 • Indkvartering på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 3 og 4
 • Middag dag 2
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører, påregn ca. 30 USD. pr. person
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Klima

Sommeren er en af de bedste årstider i Vietnam og kaldes den grønne sæson. I det sydlige og nordlige Vietnam falder sommerregnen oftest som korte byger sidst på eftermiddagen, aftenen eller om natten. I det centrale Vietnam i Hué og Hoi An er det ikke regntid. Temperaturen ligger mellem 25-30 grader.

Visum

Der kræves ikke visum på denne rejse, da opholdet i Vietnam ikke overstiger 15 dage, dog bedes du sende én kopi af dit pas til Albatros Travel. (Gælder ved dansk pas, kontakt Albatros Travel for yderligere information).

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Tilslutning med indenrigsfly er desværre ikke muligt på denne rejse.

Vietnamesisk nytår

I årets første måneder fejres det vietnamesiske nytår, også kaldet 'Tet Nguyen Dan'. For vietnameserne er nytåret en national helligdag, og en af årets største begivenheder.

Fejringen af nytåret er præget af en helt speciel og forventningsfuld stemning; gaderne er smukt dekoreret med tusindvis af blomster, og overalt hænger der kinesiske lanterner. Du kan således glæde dig til at opleve denne ganske særlige folkefest, der strækker sig over flere dage. Samtidig skal vi gøre opmærksom på, at mange butikker vil vil være lukket i de dage, hvor den festlige begivenhed fejres. Det vil dog fortsat være muligt at gøre de mest nødvendige indkøb, herunder besøge spisesteder.

Programmæssigt kan og vil der forekomme enkelte ændringer som følge af nytåret. Vi ved således allerede nu, at det flydende marked i Mekong-deltaet vil være lukket henover nytåret; men som udgangspunkt vil rejsens program naturligvis blive fulgt.

Nytåret falder på disse datoer:

 • 24. januar – 28. januar 2020
 • 11. februar – 15. februar 2021
 • 31. januar – 4. februar 2022
 • 21. januar – 25. januar 2023
Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 3 out of 5 by from En spændende rejse til det dejlige Vietnam Rejsen var spændende med gode udflugter og en super dygtig rejseleder. At vi kun giver 3 stjerner skyldes, at valget af badeferie i Phan Thiet ikke var optimalt. Hotellet var super med skøn have og dejlig morgenmad, men havet var alt for voldsomt til badeferie. Et godt sted hvis man skal på Kite-surfing. Det matcher ikke til Albatros's målgruppe, som jo typisk er 60+. Når vi skal på badeferie, så er det for at bade i havet og ikke kun i en pool. Brændingen var så voldsom, at svømning ikke var muligt, der var desuden strøm og huller i havbunden. Der må findes andre steder med passende afstand til Ho Chi Minh, hvor badeferie er mulig.
Date published: 2018-02-17
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse Fantastisk rejse med en guide (Jesper), som virkelig bød på viden og oplevelser. Ud over de programlagte ture tilbød han at planlægge flere ekstra oplevelser, som langt de fleste i vores gruppe (29 personer) sagde ja tak til. Oplevelserne gav os, sammen med hans store viden og kærlighed til landet og folket, et mere nuanceret billede, som vi nok ikke selv havde opdaget. Eneste minus var restauranten på resortet i MuíNé. Morgenbuffeten var fin nok, men resten af dagens og aftenens betjening var under al kritik. Heldigvis var der flere fine restauranter i området med god eksotisk lokal mad og betjening.
Date published: 2017-07-21
Rated 5 out of 5 by from Spændende og kontrastfyldt land "Good morning Vietnam" er en fantastisk kombination af storby- og badeferie. Tæt pakket udflugtsprogram i storbyen med yderst kompetent rejseleder (Jesper). Spændende sejltur på Mekongfloden og nervepirrende cykeltur i Chinatown. Ville gerne have haft vekslet et par dage af badeferien med flere dage i Ho Chi Minh City. På resortet på stranden kunne vi godt have brugt en Albatros-mappe i receptionen med forslag til ture på egen hånd og forslag til, hvad man evt. kan se i Phan Thiet / Mui Ne / omegnen.
Date published: 2017-07-27
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk familieferie "Good morning Vietnam" rejsen var perfekt for vores familie på seks pers. (mor, far og fire store børn) Fantastisk kombination af udflugter, storby og badeferie. Med Jens Otto Hansen som rejseguide oplevede vi Vietnam på en levende og spændende måde. Han var engageret og meget god til at indvige os i den vietnamesiske befolkning og dens kultur og skikke. Alt i alt en fantastisk rejse med proff guide!!
Date published: 2017-07-29
Rated 3 out of 5 by from En interessant rejse med en fantastisk rejseleder Det var en spændende og god rejse, spændende at se hvordan man i Vietnam med hårdt arbejde og stolthed er kommet igennem krige og rædsler og nu ser fremad. Det var en god kombination mellem udflugter/viden om Vietnam og afslapning. Rejsen var god, fordi vi havde den mest fantastiske rejseleder, Angela. Hendes viden, engagement og hjælpsomhed overstrålede alt andet, og er det der gør at vi kunne anbefale rejsen til andre. Albertros rejser forbedringsmuligheder: 1. Enkelte par kom ikke til at sidde sammen på flyrejsen - dette er ikke godt nok - Albertros kan ikke fraskrive sig ansvaret.
Date published: 2018-02-18
Rated 5 out of 5 by from En uforglemmelig tur i det sydlige Vietnam En fremragende tur der i høj grad blev kvalificeret af en engageret og vidende rejseleder med et personligt kendskab til Vietnam. Kombinationen af kultur og historie sammen med afslappende dage på et hotel ved kysten var helt perfekt. Godt fyldt op med oplevelser i Saigon og omegn var det godt at 'flade ud' i nogle dage.
Date published: 2017-07-24
Rated 5 out of 5 by from Virkelig godt arrangeret rejse med spændende indhold og afslapning Vores første gang i Vietnam og vi blev virkelig fascineret af mad, natur og kultur. En særdeles dygtig, vidende og sympatisk guide (Jesper Hallas) formåede med sin enorme viden og talent for formidling at skabe motivation hos os til at skaffe os mere viden om landets historie, politiske og sociale forhold. Det gik op for os, at Vietnams historie angår hele verden. Vietnamesernes levevis er så ulig vores og spændende at blive plantet midt i. Pulsen, kaosset og vildskaben i Saigon forekommer som en sund forstyrrelse for os danskere med hang til orden og reguleringer. En oplevelse, der kalder på mere og kun kan anbefales.
Date published: 2018-08-22
Rated 5 out of 5 by from Spændende rejse Veltilrettelagt rejse i sydvietnam, med dygtig dansk guide (Jesper) Mekong flodturen er fantastisk. Kulturelt er sydvietnam overraskende lidt asiatisk men meget fransk, det er lidt ærgerligt specielt hvis man gerne vil opleve Asien - men det kan Albatros jo ikke rigtigt gøre for, de fik det ud af stedet man kunne. Skøn badeferie på dejligt resort, men man kunne løfte hygiejnen i restauranten - fx fugle i morgenmaden - men alt i alt en skøn ferie med spændende ekstraoplevelser ift programmet
Date published: 2017-07-21
 • y_2019, m_11, d_7, h_14
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_86
 • loc_da_DK, sid_VNRTR11, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

20VNRTR11CDK2901