Herregårdsidyl i Sverige

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Med udgangspunkt i Ulvsby herregård oplever vi det midtsvenske landskab og besøger Selma Lagerlöfs Mårbacka og Alfred Nobels Björkborn

Busrejse

Rejs med til Midtsveriges smukke natur- og kulturområder, og oplev det eventyrlige landskab på nært hold. Fra statueparken Rottneros til Sandgrund Lars Lerin og Alfred Nobels smukke hus Björkborn, kommer vi godt rundt i både kunstens, videnskabens og kulturens Värmland.

Med på programmet er desuden et besøg ved Selma Lagerlöfs Mårbacka, som giver os indblik i nobelpristagerens liv. Vi når også at besøge Sveriges næststørste by, Göteborg. Vi kører igennem Halland og besøger den gamle danske fæstning Varberg og byen Halmstad. 

På denne busrejse har vi inkluderet halvpension på herregården.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta SEK

Dagsprogram
Dag 1 Danmark – Ulvsby herregård. Indtjekning og velkomstmøde med velkomstmiddag
Dag 2 Värmland. Statuer i Rottneros, Selma Lagerlöfs Mårbacka og mulighed for en gåtur i naturen
Dag 3 Värmland. Besøg på Alfred Nobels Björkborn, Picassoskulpturen og Karlstad med Sandgrund Lars Lerin
Dag 4 Värmland – Danmark. Göteborg, Varberg fæstning, Halmstad og hjemrejse

Hoteller

Ulvsby Herrgård

 • Ulvsby Herrgård har aner fra 1500-tallet

Ulvsby Herrgård anses af mange som et af Värmlands bedste herregårdshoteller med aner fra 1500-tallet. Det er et 3-stjernet hotel, som ligger uden for Sunne med udsigt over søen Fryken og den smukke natur. Der råder en hyggelig stemning på hotellet, som er indrettet i charmerende svensk stil.

Herregården er kendt som ”Länsmansgården” fra Selma Lagerlöfs roma ”Gösta Berlings saga”. Hotellet har 38 værelser, og der er en mindre bar/lounge. Der er desuden gratis Wi-Fi på hotellets fællesområder. Størrelsen på værelserne varierer, men der er tale om hyggelige dobbeltværelser, som er møbleret i nordisk og enkel stil med egne badeværelser, tv og gratis Wi-Fi. Hotellet råder over en mini-spa med finsk sauna, som kan benyttes af Albatros’ gæster uden ekstra omkostninger.

Der er mulighed for at opgradere til et superior værelse, som er nyrenoverede herregårdsværelser med udsigt over søen, og hvor indretningen er inspireret af personer fra Selma Lagerlöfs fortællinger. 

Læs mere under rejsebeskrivelse og prisinformation.

Hotellets adresse:

Ulvsby Herregård ”Länsmansgården”
Länsmansgården 1
686 93 Sunne
Telefon +4656514010
Læs mere her: www.ulvsbyherrgard.se

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
3.998,–
Få pladser
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Danmark – Ulvsby herregård. Indtjekning og velkomstmøde med velkomstmiddag
Ulvsby Herrgård har aner fra 1500-tallet

Turen starter på Sjælør Station, og efter opsamling ved Nærum Station og ved havnen i Helsingør kører vi ombord på færgen og sejler fra Helsingør til Helsingborg og kører ind i det smukke svenske landskab på den anden side af sundet. Herfra sætter vi kursen nordpå og strækker benene undervejs når vi kører gennem Skåne og Halland. Vi har et frokoststop omkring Göteborg/Trollhättan.

Ligesom Niels Holgersen kommer vi til at opleve dele af Sverige, som det ikke er alle forundt at se. Dog ikke på ryggen af en gås som i Selma Lagerlöfs fortælling, men med bus. At rejse med bus betyder at skrue ned for tempoet, få tid til at opleve og lægge mærke til detaljer, som ellers ville forblive ubemærkede.

Efter frokosten nærmer vi os den storslåede natur i Värmland. I Värmland i den vestlige del af Midtsverige begynder fjeldene at rejse sig. Området er en stor naturattraktion med Klarälven og ikke mindre end 10.000 søer spredt ud i det skovrige landskab.

Vi kører videre til vores hotel i form af en herregård i landlige omgivelser ved søen Fryken i Sunne, hvor velkomstmiddagen venter. Først skal vi dog høre mere om herregårdens historie over et glas velkomstbobler.

Dag 2
Värmland. Statuer i Rottneros, Selma Lagerlöfs Mårbacka og mulighed for en gåtur i naturen
Rottneros park er en unik skulpturpark i Sunne, Värmland

Efter skøn morgenmad kører vi igennem den storslåede natur i Värmland på vores vej mod Rottneros Park. Her tager vi en ekstra tur rundt om søen Rottnen for at danne et bedre billede af de smukke omgivelser hvor vejen kommer helt ud til søkanten. Vi passerer også byen Gräsmark og har et foto-stop ved byens kirke, der ligger pittoresk ved en lille sø. Tilbage i bussen kører vi nu på modsatte side af søen og kan se flotte pladser som en af Sveriges mest kendte forfattere Göran Thunström beskriver i sine romaner ”Berömda män från Sunne”, ”Juloratoriet”, ”Prästungen” med flere.

Rottneros park er en unik skulpturpark i Sunne, Värmland, med smukke naturparker og nyskabende haver. Vi har afsat tid til at opleve den fantastiske skulptursamling. Herefter tager vi et frokoststop i Sunne, hvor der er en lille kro, Saffran & Vitlök, som har god mad og en lille frokostbuffet til en god pris. 

Siden går det mod et af turens højdepunkter. I det blide landskab nær Sunne ligger Mårbacka, forfatteren Selma Lagerlöfs hjem. Selma Lagerlöf var den første kvinde og den første svensker, som blev tildelt Nobelpris i litteratur. Mange er interesserede i hende både som forfatter og person. Hun kæmpede blandt andet for stemmeret til kvinder, hun var iværksætter, og man ved i dag, at hun delte sit liv med en kvinde. Hun skrev Nils Holgerssons forunderlige rejse gennem Sverige og Gösta Berlings saga. 

Vi besøger hendes hjem og får en spændende guidet rundvisning med Lagerlöfs personlige historie samt de historier, der gjorde hende berømt i hele Sverige.

Efter besøget på Mårbacka kan de som har lyst, tage med rejselederen på en mindre vandring til den fantastiske udsigtsplads Back-Kajsas väg, der ligger modsat Mårbacka. Her går vi den cirka 3 km lange tur, som delvist foregår på trapper. Det er dog helt klart anstrengelsen værd, da udsigten er henrivende.
For dem, der ikke vil gå med på vandringen, kan man besøge det nærliggende Södra Ås Konst och Kultur, hvor man finder en af landets få ocarina-magere. En ocarina er et instrument lavet af ler og udformet som en fugl. Man puster i dyrets hale – deraf også navnet piv-i-røv-fløjte.

Efter dagens spændende oplevelser kører vi tilbage til Ulvsby herregård, hvor vi skal spise middag sammen.

Dag 3
Värmland. Besøg på Alfred Nobels Björkborn, Picassoskulpturen og Karlstad med Sandgrund Lars Lerin
Sandgrund Lars Lerin

I dag tager vi efter morgenmaden på udflugt til den mægtige Vänern og udforsker denne del af Värmland. Her skal vi som det første tage et foto-stop ved Kristinehamns berømte Picassoskulptur og høre historien om, hvorfor en af verdens største Picassoskulpturer står netop her.

Herefter skal vi også have lidt tid i Alfreds Nobels fodspor. Videnskabsmanden, der opfandt dynamitten og indstiftede Nobelprisen, havde sit svenske hjem på Björkborns herregård, hvor vi i dag skal blive klogere på hans liv, opfindelser og Nobelprisen. Vi skal med på husets guidede tur, hvor vi ser nærmere på Nobels eget laboratorium og hjem.

Efter det spændende besøg begiver vi os videre mod länshovedstaden Karlstad. Her skal vi forhåbentligvis opleve det berømte solskin over Karlstad. Beliggende ved floddeltaet omkring Klarälven, der udløber i den mægtige Vänern, har Karlstad Sveriges næststørste søhavn. Historien om Karlstad går imidlertid helt tilbage til middelalderen hvor der blev afholdt Tingvalla i området. Byen fik dog først sin officielle status som by da Karl IX gav byen sin bevilling. Bussen sætter os af ved Sandgrund Lars Lerin, hvor interesserede har mulighed for at besøge kunsthallen (entré på egen hånd, beregn 80 SEK). Om det gælder et fuglefjeld, en baggård eller kuplen på en moské, gengiver Lars Lerin sine motiver med lige dele poesi og næsten fotografisk præcision. Lerins akvareller er kendt over hele verden og gør kunsthallen Sandgrund i Karlstad til et must for mange at besøge i Värmland. Kunsthallen ligger i den dejlige Sandgrund Park ud til Klarälven og blev tildelt Årets Turismepris i Sverige i 2016. Kaffe med lækre kager eller sandwiches er til salg i caféen ved Värmlands museum, små 2 minutters gåtur fra Sandgrund Lars Lerin.

Hen på eftermiddagen sætter vi kursen tilbage mod hotellet, hvor vi nyder en afskedsmiddag.

Dag 4
Värmland – Danmark. Göteborg, Varberg fæstning, Halmstad og hjemrejse
Fæstning Varberg

Turen går tilbage gennem Dalsland, og snart er vi i Sveriges næststørste by, Göteborg, i Västergötland. Byen Göteborg blev grundlagt af kong Gustav II Adolf og fik officielt sine bymæssige privilegier i 1621. Her bliver der under frokoststoppet lejlighed til at gå lidt rundt på egen hånd og tage et kig på for eksempel Fiskekirken, Stora Teatern og paradegaden Avenyn.

På vej mod syd slår vi også vejen forbi det storslåede forsvarsanlæg, Varbergs fæstning, der i mange år har tilhørt Danmark. Fæstningen har i forskellige udgaver, beskyttet området siden 1200-tallet og var faktisk i 1600-tallet en af de mest moderne forsvarsværker i hele Nordeuropa. Borgen er især kendt for sin rolle under den Nordiske Syvårskrig 1563-1570. Vi går en tur rundt ved anlægget, som også huser Hallands kulturhistoriske museum (entré ikke inkl. beregn ca. 60-80 SEK). Vi tager en strække-ben pause med mulighed for at gå en tur omkring fæstningen, inden vi kører videre.

Vi fortsætter i det danske spor, når vi besøger Halmstad, der har været en del af det danske kongerige og måske særligt er kendt for at være byen, hvor Kalmarunionen havde sine kongresser, og hvor man afholdt kongevalg. Dengang var der tanker om at gøre Halmstad til det naturlige midtpunkt og hovedstad i det store nordiske rige. Byen optræder første gang i historien som Halmstæde i perioden under Kong Valdemar 2. omkring 1231.

Christian IV’s spor fortsætter også her, hvor slottet og befæstningen er bygget under hans regeringstid. Efter Roskildefreden, da området permanent var overgivet til Sverige, kom Halmstad endnu engang i fokus, da det var uden for byen, at det sidste slag mellem danskere og svenskere i Halland fandt sted 1676. I moderne tid er byen vokset til en dejlig kulturby nær havet med velfungerende industri og et stigende befolkningstal. Især om sommeren tager mange turen til Halmstad og går en tur i gader og stræder med dertilhørende isvaffel og måske endda med strandtasken pakket. Vi strækker benene under et kortere stop i den hyggelige by, inden vi kører videre.

Turen fortsætter sydpå, og vi passerer den mægtige Hallandsåsen. I Helsingborg tager vi færgen til Danmark og Helsingør, og snart er vi tilbage i København. Vores veje skilles for denne gang, men vi håber på et snarligt gensyn.

Vi regner med at være tilbage i Helsingør ca. 20:00, Nærum Station 20:30 og ved Sjælør kl. 21:00.

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 3.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
648,–
Værelsesstyper

Hotellet har to værelseskategorier: 

Standardværelse (indgår i rejsens pris)
Hyggelige standardværelser med enkel nordisk indretning. Udsigten og størrelsen varierer fra værelse til værelse. 

Herregårdsværelse (vi kalder dem Superior)
Pris: Tillæg 548 kr. per person ved 2 personer.
Udsigt mod søen Fryken. Lidt større værelser med unik indretning, sofastole og bord.

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Rundrejse med bus jf. program
 • 3 nætter i delt dobbeltværelse på herregården Ulvsby i standard værelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • Velkomstmiddag dag 1
 • Morgenmad dag 2, dag 3 og dag 4
 • Middag dag 2 og afskedsmiddag dag 3
 • Udflugter jf. program
 • Entré Selma Lagerlöfs Mårbacka
 • Entré Alfred Nobels Björnborn
 • Entré Rottneros skulpturpark
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Drikkevarer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 25 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Medbring fornuftigt fodtøj.

Herregårdsværelserne (superior rum)

Alle værelser er nybyggede i sommeren 2018. Alle værelser er individuelt indrettet og inspireret af personer fra Selma Lagerlöfs roman Gösta Berlings saga. Værelserne er beklædt med gammeldags svenske herregårdstapeter, udstyret med store og behagelige dobbeltsenge, og der er mulighed for at lave kaffe og te. Bygningen har to etager, og der er elevator.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

2450 Sjælør Station kl. 06:15
2850 Nærum Station kl. 06:45
3000 Helsingør, Ved Scanlines Færgevej 8 kl. 07:15

Hjemkomststeder og -tider

3000 Helsingør, Ved Scanlines Færgevej 8 kl. 20:00
2850 Nærum Station kl. 20:30
2450 Sjælør Station kl. 21:00

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

20SEBUS03ADK1405