I Van Goghs fodspor

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev de smukke steder i Sydfrankrig, der inspirerede den hollandske kunstner

Efter to år i Paris var Vincent van Gogh træt af den travle storby og længtes efter solskin og de livlige farver i det sydlige Frankrig. Det fandt han i Arles og omegn, hvor han videreudviklede sin udtryksfulde og personlige stil, kendetegnet ved dristige farver og dynamiske penselstrøg. På nøje planlagte udflugter vil vi høre mere om kunstneren, hans liv og den kunst, der stadig pryder mange museer verden over. Vi vandrer i Arles, hvor opsatte plancher viser, hvor Van Gogh stod, da han malede kendte malerier. Vi besøger Parc Nationale Régional de Camargue, hvor farverne smelter sammen med fortællingen i et naturområde, der i dag er optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarv, og hvor vi har gode muligheder for at se flamingoer. Vi skal desuden høre om korsriddernes togter og romernes færden, som området også er præget af, når vi besøger arenaen, det romerske teater og korsriddernes afskibningshavn, Aigues-Mortes.

Hvis man ønsker at opleve Van Gogh forud for rejsen, kan man besøge Arken Museum for Moderne Kunst, der fra den 1. september 2018 til den 20. januar 2019 huser en stort opsat Van Gogh-udstilling.
Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Fly København - Montpellier. Byvandring i Montpellier – Arles
Dag 2 Arles. Byvandring i Van Goghs fodspor
Dag 3 Arles. Udflugt til Les Baux de Provence og Saint Remy de Provence (tilkøb)
Dag 4 Arles. Udflugt til Parc Nationale Régional de Camargue, Aigues-Mortes og vinsmagning
Dag 5 Arles. Hjemrejse

Hoteller

Best Western Atrium Arles

 • Restaurant
 • 24-timers reception
 • Bagageopbevaring
 • Vaskeri
 • Business center med kopi- og faxmaskine (mod betaling)
 • Gratis wi-fi
 • Udendørs swimmingpool
 • Solterrasse
 • Lydisolerede værelser
 • Ikke-ryger hotel
 • Air-condition
Best Western Hotel Atrium i Arles er centralt beliggende, tæt på de vigtigste historiske bygninger, museer og andre seværdigheder. Hotellet byder blandt andet på en udendørs swimmingpool på taget med panoramaudsigt over byen.

Vi har valgt dette 3-stjerners hotel på grund af beliggenheden, og man skal derfor ikke forvente absolut luksus. Der er imidlertid tale om et populært hotel med mange tilfredse gæster.

Cirque Romain – 6 min. gang
Place de la Republique – 3 min. gang
Church of St. Trophime – 4 min. gang
Teater-Antik – 4 min. gang
Place du Forum – 5 min. gang
Arles Amfiteater – 7 min. gang
Musee Reattu – 7 min. gang
Thermes de Constantin – 7 min. gang
Fondation Van Gogh – 8 min. gang
 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København - Montpellier. Byvandring i Montpellier – Arles
Triumfbuen i Montpellier
Vi ankommer til lufthavnen, hvor vi stiger ombord på vores bus, klar til fem dejlige dage med kunst, kultur, natur og historisk arkitektur.

På vores vej fra lufthavnen til hotellet i Arles kører vi forbi Montpellier, hvor vi udforsker hovedstaden i Frankrigs Languedoc-Roussillon-region på en spændende byvandring. Vores rejseleder tager os gennem hjertet af Montpellier, hvor vi hører de fascinerende fakta om byens farverige fortid. Vi vandrer i det middelalderlige centrum af byen, også kendt som Écusson, hvor smalle brostensbelagte gader snor sig mellem husene, og hvor vi også finder gågaden Rue de la Loge. Vi besøger byens gotiske kirke, Cathédrale Saint-Pierre, og vi beundrer de mange private palæer, grand hôtels de particuliers, der ligger ud til Place de la Comédie, der er Montpelliers vigtigste plads. Byens medicinske universitet, det ældste i Europa, der stammer fra det 13. århundrede, kommer vi ligeledes forbi, inden vi kører videre til Arles.

NB! Da Montpellier ligger på en bakkekam, skal man have gode vandresko på hele vejen fra Danmark eller i håndbagagen på flyet.

Ved ankomsten til Arles tjekker vi ind på hotellet. Om aftenen mødes vi til en fælles middag, hvor vores rejseleder byder os velkommen til Arles på behørig vis.
Dag 2
Arles. Byvandring i Van Goghs fodspor
I Arles
I dag skal vi på en vandretur i Arles, hvor vi skal opleve byens historiske seværdigheder, og vi skal ikke mindst bogstavelig talt følge i Van Goghs fodspor rundt i byen. Under sit ophold i Arles mellem februar 1888 og maj 1889 skabte Vincent van Gogh ca. 300 malerier og tegninger. På vores vandring skal vi se flere steder, hvor kunstneren opstillede sit staffeli. Dette er gjort muligt, da stederne er markeret med plancher, der viser det maleri, han har malet på netop det sted. Vi besøger blandt andet Place du Forum, hvor han malede ”Caféterrasse om aftenen”, Trinquetaillebroen, hvor han malede ”Trinquetaillebroens trapper”, og vi vandrer til Rhône-flodbredden, Place Lamartine, hvor Van Goghs gule hus lå placeret i Rue Mireille ved den gamle mølle, den offentlige park på Boulevard des Lices og vores vej går langs Arles-to-Bouc-kanalen ved Langlois-broen, der også er kendt som "Van Gogh broen". Vi lægger også vejen forbi L’espace Van Gogh, der huser en udstilling om kunstneren.

Vi skal som nævnt også opleve andre sider af byen, hvor de romerske minder som arenaen, det romerske teater og begravelsesstedet Les Alyscamps er utroligt velbevarede og et besøg værd. Romerriget har sat sit præg på byen, og det var efter Cæsar havde besejret sin ærkefjende Pompejus den Store fra Marseille, at Arles overtog rollen som hovedby i området. Byen blomstrede op og fik på kort tid en meget vigtig betydning samt nogle mindesmærker, som vi får glæde af at opleve i dag. Arles er optaget på UNESCOs verdensarvsliste netop i anerkendelse af sine smukt bevarede romerske monumenter.

Efter vores byvandring er resten af dagen fri til egne oplevelser. Rejselederen fortæller gerne om mulige udflugtsmål og vil være behjælpelig med at henvise til gode spisesteder.
Dag 3
Arles. Udflugt til Les Baux de Provence og Saint Remy de Provence (tilkøb)
Lokale specialiteter i Arles
I dag er dagen fri til egne eventyr. Det er også muligt at deltage i en ekstra udflugt (ikke inkluderet i pakkeprisen), hvor vi efter morgenmaden kører gennem det naturskønne provencalske landskab i hjertet af Alpilles-bjergene, der huser et velkendt højdepunkt for Van Goghs tid i Provence. Første stop er nemlig den smukke landsby St. Rémy de Provence, der oprindeligt er grundlagt af romerne og i dag er en blomstrende markedsby, populær blandt såvel lokalbefolkningen som de besøgende. Vi slentrer gennem byen til St. Paul de Mausole, det tidligere psykiatriske hospital, der engang behandlede St. Rémys mest berømte tidligere beboer – Vincent van Gogh. Vi besøger den flotte gårdsplads og hører fortællingen om Van Goghs øre og den kontrovers, det har skabt blandt kunstinteresserede og historikere.

Vi fortsætter derefter til den middelalderlige bjerglandsby Les Baux de Provence. Hvis vejret tillader det, kan vi beundre den overordentligt smukke udsigt over lokale vinmarker og olivenlunde. Vi vandrer en tur på landsbyens brostensbelagte gader og får mulighed for at nyde den historiske charme og den rige kulturarv, vi finder i kirken Eglise St-Vincent, Chateau des Baux de Provence-slottet og byens rådhus, der alle er blevet nænsomt restaurerede. Der vil herefter være tid til i ro og mag at finde en restaurant, hvor man for egen regning kan spise frokost, eller man kan besøge det flotte museum Carrières de Lumières, der huser forskellige udstillinger i et gammelt stenbrud (entré er ikke inkluderet).

Vi forlader Les Baux de Provence og kører tilbage til Arles, hvor resten af dagen er fri til egne eventyr, hvor vi enten kan udforske byen yderligere og måske i eget tempo finde nye eller gennemopleve steder, hvor Van Gogh fandt inspiration til sine malerier. Det er også muligt at tilbringe en stille time på en café, mens man i ro og mag nyder sin eftermiddagskaffe.
Dag 4
Arles. Udflugt til Parc Nationale Régional de Camargue, Aigues-Mortes og vinsmagning
Camargue er bl.a. kendt for sine hvide heste
En tur til Arles er intet uden en udflugt til den fantastiske nationalpark Parc Nationale Régional de Camargue, der ligger ud til havet i deltaet mellem floden Rhône og dens biflod Bouches-du-Rhône. Her i sumpområdet, hvor der også udvindes salt, findes store kolonier af fugle, hvoraf specielt de lyserøde flamingoer er et syn værd. Derudover er Camargue kendt for sine hvide heste og sorte tyre, som opdrættes her.

Vi står tidligt op om morgenen og kører direkte til Parc Ornithologique de Pont de Gau, hvor der netop om morgenen er størst sandsynlighed for at se fuglene i dette flotte fuglereservat. Reservatet har en park, hvor man på egen hånd kan gå rundt og spejde efter fuglene. Der er således gode chancer for at se de lyserøde flamingoer, hvilket dog ikke kan garanteres, da fuglene går – eller flyver – deres egne veje. Vi fortsætter derefter lidt længere sydpå, hvor vi finder byen Saintes-Maries-de-la-Mer, som sigøjnere den dag i dag valfarter til for at tilbede deres helgeninde Sorte Sara. Det er også i dette område, vi måske får chancen for at se nogle af de heste og sorte tyre, området er kendt for. Hvis tiden tillader det, er der her også mulighed for en sejltur ud i Rhône-deltaet (ikke inkluderet i rejsens pris).

På den vestlige udkant af Camarque-området gør vi et stop i den bemærkelsesværdige befæstede by Aigues Mortes, der i dag er en af de flotteste befæstede byer i Frankrig. I middelalderen var det fra Aigues Mortes havn, korsridderne satte ud på deres togter langs Middelhavets kyster. Siden er Rhonedeltaet sandet til, og Aigues Mortes ligger nu ca. 8 km inde i landet. Fæstningsværkerne er stadig intakte for størstedelens vedkommende og bestemt et besøg værd.

Frankrig er kendt for sine vine, og vi skal ikke snydes for en vinsmagning på denne rejse. Derfor stopper vi på en vingård i nærheden af Arles, hvor vi får en rundvisning, smager på de liflige dråber og smager på lidt lokal pølse og gedeost.

Vi ankommer til hotellet sidst på eftermiddagen og har lidt tid til at slappe af, inden vi om aftenen mødes til en fælles middag.
Dag 5
Arles. Hjemrejse
Efter morgenmaden kører vi mod lufthavnen i Montpellier, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark.

Tilkøbsudflugt

Efter morgenmaden kører vi fra hotellet gennem det naturskønne provencalske landskab i hjertet af Alpilles-bjergene, der huser et velkendt højdepunkt for Van Goghs tid i Provence. Første stop er nemlig den smukke landsby Saint-Rémy-de-Provence, der oprindeligt er grundlagt af romerne og i dag er en blomstrende markedsby, populær blandt såvel lokalbefolkningen som de besøgende. Vi slentrer gennem byen til St. Paul de Mausole, det tidligere psykiatriske hospital, der engang behandlede St. Rémys mest berømte tidligere beboer – Vincent van Gogh. Vi besøger den flotte gårdsplads og hører fortællingen om Van Goghs øre og den kontrovers, det har skabt blandt kunstinteresserede og historikere.

Vi fortsætter derefter til den middelalderlige bjerglandsby Les-Baux-de-Provence. Hvis vejret tillader det, kan vi beundre den overordentligt smukke udsigt over lokale vinmarker og olivenlunde. Vi vandrer en tur på landsbyens smukke brostensbelagte gader og får mulighed for at nyde den historiske charme og den rige kulturarv, vi finder i den smukke kirke Eglise St.-Vincent, Chateau des Baux de Provence-slottet og byens rådhus, der alle er blevet nænsomt restaurerede. Der vil herefter være tid til i ro og mag at finde en restaurant, hvor man for egen regning kan spise frokost, eller man kan besøge det flotte museum Carrières de Lumières, der huser forskellige udstillinger i et gammelt stenbrud (entré er ikke inkluderet).

Vi forlader Les Baux de Provence og kører tilbage til Arles, hvor resten af dagen er fri til egne eventyr.

Pris: kr. 300,- pr. person (gennemføres ved minimum 20 tilmeldte)
 
St. Paul de Mausole i Saint Rémy

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Fly København – Montpellier t/r direkte med Norwegian
 • Dansk rejseleder
 • Bustransport fra lufthavn til Arles inklusive byvandring i Montpellier dag 1
 • Bustransport fra Arles til lufthavnen dag 5
 • Byvandring i Arles ”I Van Goghs fodspor”
 • Heldagsudflugt til Parc Nationale Régional de Camargue og Aigues-Mortes
 • Entré til Parc Ornithologique de Pont de Gau
 • Vinsmagning med rundvisning, 3 vine, lidt pølser og gedeost
 • Museums pas (entré til Amfiteatret (les Arenes), Théâtre Antique d’Arles (på fransk), Les Alyscamps, L’espace Van Gogh og Réattu Museum)
 • 4 nætter i delt dobbeltværelse på Best Western Hotel Atrium, Arles
 • 4 x morgenmad
 • 1 x velkomstmiddag på hotellet
 • 1 x afrejsemiddag på lokal restaurant
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. kr. 200,- pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under prisen inkluderer
 • Evt. sejltur ved Camargue
 • Evt. entré til Carrières de Lumières i Les Baux de Provence

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Hånden på hjertet

Myg

I Camarque kan der være en del myg, så tænk på tøj, der dækker arme og ben samt eventuelt en effektiv myggespray.

 

Vandringer

Da der er en del vandringer, anbefaler vi ikke rejsen til gangbesværede. Blandt andet ligger Montpellier på en bakkekam, hvor man skal være godt gående samt medbringe passende fodtøj.
Oplysninger om rejsen
Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from Fin tur - komprimeret program En glimrende tur til de steder, der har været af betydning for Van Goghs arbejde, men desværre for kort til virkelig fordybelse. Vores rejseleder var ikke blot mester for relevante oplysninger, men var også på alle måder til disposition for gæsterne ved f.eks. eksta besøg i arenaen, med bordbestilling på Café Van Gogh, besøg i Carrières de Lumières, som nok blev til et af turens højdepunkter. Kort sagt: lidt, men godt
Date published: 2019-05-07
Rated 2 out of 5 by from I Van Goghs fodspor med for lidt Van Gogh Det ville have været ønskeligt med meget mere fokus på Van Gogh. I Arles så vi mere på romersk arkitektur end på Vincents inspiration til malerierne. Vi tilbragte for meget tid i Le Boux og fik derfor for lidt tid i St. Remy. Fjerde dags program valgte vi fra for på egen hånd at gå vandreturen igennem Arles i Van Goghs fodspor. Utilfreds
Date published: 2019-05-06
 • y_2021, m_1, d_24, h_17
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.13
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_2
 • loc_da_DK, sid_FRRTR05, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

FRRTR05BDK