Idylliske Sydengland – fra Brighton til Canterbury

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Rundrejse til Canterbury, Chartwell House og Brighton med Sissinghurst Castle Garden – verdens måske smukkeste have

På denne rejse oplever vi klassiske engelske badebyer, prangende haver, idylliske småbyer med stråtækte huse, imponerende katedraler, traditionsrige pubber, landsbymiljøer og betagende landskaber. I det sydligste England finder vi interessant arkitektur, velbevarede bindingsværkshuse og en fængslende historie. Rejsen foregår i et roligt og fredfyldt tempo blandt hyggelige mennesker og historiske seværdigheder. Det er næsten som at være med i en britisk tv-serie. 

Vi besøger Sir Winston Churchills hjem og oplever kurbyen Royal Turnbrigde Wells, og så slår vi os ned i den charmerende Eastbourne på den engelske sydkyst; blot et stenkast fra havet. Herfra besøger vi den fashionable badeby Brighton og nyder det overdådige blomsterflor i Sissinghurst Garden, en af verdens mest kendte haver. I grevskabet West Sussex besøger vi noget så specielt som en britisk vingård og slår vejen forbi det historiske Leeds Castle. Vi skal også ud på en lille vandretur i den smukke engelske natur ved naturskønne Box Hill. Vi afslutter rejsen i Canterbury med den enorme katedral. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta GBP

Dagsprogram 5 dage
Dag 1
Fly København – London. Box Hill, Royal Tunbridge Wells og Eastbourne
Dag 2
Eastbourne. Sissinghurst Castle Garden og den historiske by Battle uden for Hastings
Dag 3
Den engelske sydkyst. Vi kører til Brighton, også kaldet ’London by the Sea’ og vingårdsbesøg
Dag 4
Eastbourne – Canterbury. Besøg Leeds Castle samt Canterbury, Englands åndelige hovedstad
Dag 5
Canterbury – Faversham – Chartwell House. Hjemrejse fra London

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
6.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – London. Box Hill, Royal Tunbridge Wells og Eastbourne
Eastbourne har en otte km lang strandpromenade

Vi begynder vores rejse i Sydengland med et stop i det klassiske engelske landskab ved området Box Hill som er registeret som; et område af enestående skønhed. Landskabet har været foreviget af landskabsmalere helt tilbage fra 1700-tallet, og de næsten 1 million besøgere om året går bestemt ikke forgæves. Vi begiver vi os ud på en lille vandring (3,4 km) i det kuperede og smukke landskab med kalkstensklipper, smukke træer og udsigter. Skulle vejret være mindre hengivende, afkorter vi den en smule. 

Herefter går turen nu sydpå, og vi gør et lille stop i den gamle kurby Royal Tunbrigde Wells. Byen var fra 1600-tallet populær blandt kongelige og adelige, der kunne nå byen på en dags hestetrukket karetkørsel fra London. Her havde man kilder med helsebringende mineralvand, som man drak lystigt af om formiddagen. Om eftermiddagen kunne man fornøje sig med promenader eller rideture. Vi stopper ved The Pantiles, det overdækkede handelsområde som i dag er fyldt med gallerier, caféer og små hyggelige spisesteder og barer. 

Vi fortsætter mod syd til byen Eastbourne i grevskabet East Sussex, som skal være vores hjem de næste tre nætter. Fra Eastbourne kommer både komikeren Eddie Izzard og den tidligere premierminister Theresa May. Byen udviklede sig til en fashionabel engelsk badeby i 1800-tallet, og stemningen er klassisk victoriansk med et lille skvæt middelhavsfornemmelse. Byen er tilpas lille til, at man kan nå rundt til fods, men stor nok til at rumme et rigt udbud af kultur, shopping, fornøjelser og ikke mindst pubber og tehuse. Eastbourne har også en otte kilometer lang strandpromenade.

Vores hotel er et typisk engelsk mellemklassehotel, og vi har primært valgt det på grund af beliggenheden lige ved havet. Aftenens middag spiser vi på en restaurant i byen, og vi går sammen langs den skønne strandpromenade de ca. 800 m. ind til byens centrum efter en dag på rejsende fod. De næste middage i Eastbourne foregår på egen hånd. Der er spisesteder i nærheden af hotellet, eller man kan vælge at gå ind til byens centrum, hvor der er et endnu større udvalg og flere hyggelige pubber. Der bliver rig mulighed for at opleve aftenstemningen i byen. 

(Dagens kørsel 115 km – samlet køretid 2 timer)

Dag 2
Eastbourne. Sissinghurst Castle Garden og den historiske by Battle uden for Hastings
Sissinghurst Castle Garden i grevskabet Kent

I dag skal vi opleve en enestående og overdådig pragthave, nemlig Sissinghurst Castle Garden i grevskabet Kent, en drøm for alle som sætter pris på haveindretning med planter i harmoniske farveskalaer. Haverne i Sissinghurst er skabt af forfatterinden Vita Sackville-West og hendes mand, diplomaten Harold Nicolson, som købte slottet 1930. Dengang var det meget forfaldent, og flere af bygningerne lå i ruiner. Parken med de smukke haverum var deres fælles projekt, hvor Vita stod for plantevalget, og Harold for de stringente rammer, og hvert haverum har sin egen karakter. Som havens naturlige centrum står det gamle tårn som et levn fra fordums tid. Vita elskede det ekstravagante og luksuriøse, men holdt også af det enkle og robuste. I rabatterne myldrer det med alt fra eksotiske granatæbletræer og magnolier til almindelige natvioler og hassel. Haveplanen er striks arkitektonisk, og hvor man end vender sig, er der noget, der fanger blikket. 

Når vi har set os mætte på al denne skønhed, venter en historisk oplevelse ud over det sædvanlige. Slaget ved Hastings udspillede sig den 14. oktober 1066 ved den lille hyggelige by Battle 10 km uden for Hastings, og dér skal vi hen. Slaget var Vilhelm Erobrerens og normannernes første store sejr i erobringen af England. Det angelsaksiske England gik snart under, normannerne sejrede, og Vilhelm lagde både England og Wales under sig. Efter at have taget et kig på byen Battle, hvor den saksiske konge Harald Godwinson siges at være faldet, besøger vi den moderne by Hastings nede ved den Engelske Kanal.

(Dagens kørsel ca. 120 km – samlet køretid ca. 2 timer)

Dag 3
Den engelske sydkyst. Vi kører til Brighton, også kaldet ’London by the Sea’ og vingårdsbesøg
The Palace Pier, den vældigt prangende pier fra 1899

Vi skal i dag langs kysten længere vestpå mod Brighton, og her møder vi først de berømte kalkstensklipper South Downs med Beachy Head og Seven Sisters. 

Vi kommer frem til byen Brighton, som også kaldes London by the Sea, og som vel nok er den bedst kendte badeby på den engelske sydkyst. Brightons rullestensstrand strækker sig gennem hele byen og fortsætter milevidt til begge sider. Nogle kilometer mod øst rejser hvide klipper sig ligesom i Dover. Brighton har, efter de adelige og kongelige begyndte at komme her for århundreder siden, udviklet sig til en populær mødeplads for samfundets velhavere. Royal Pavilion er den mest berømte seværdighed. Den blev bygget af arkitekten John Nash til at være en fashionabel strandvilla for prinsregenten, den senere kong George IV. Det er en bemærkelsesværdig bygning, et overdådigt lystslot i indisk stil med interiør inspireret af paladserne i det fjerne østen. Der findes ikke mange bygninger, som er mere storslåede end denne. I byens centrum kan vi slentre rundt i flotte regency-kvarterer eller i The Lanes, hvor trange og labyrintiske gyder byder på en spændende samling af små smykkeforretninger, pubber, hyggelige spisesteder og specialbutikker for samlere. Vi får også lejlighed til at besøge The Palace Pier, den vældigt prangende mole, som opførtes i 1899 i senvictoriansk stil, og i dag er overdænget med spåkoner, spilleautomater og tivoliattraktioner. Det var også i Brighton, at ABBA vandt Melodi Grand Prix i 1974 med sangen Waterloo. Den nyeste attraktion på stranden i Brighton er et 162 meter højt udsigtstårn sponsoreret af British Airways med udsigt til alle sider, som blev indviet i 2016.

Vi skal også et smut forbi en af de mange vingårde som gennem de seneste år er åbnet i det Sydlige England. Derefter besøger vi den engelske vingård Ridgeview Wine Estate, hvor vi selvfølgelig prøvesmager deres vine. I Sydengland trives nemlig nogle typer af vinranker. Produktionen er dog meget lille, så det er svært at finde disse vine i andre lande, men nu har vi chancen for at prøve de ædle dråber.

(Dagens kørsel 100 km – samlet køretid 1 time 45 min)

Dag 4
Eastbourne – Canterbury. Besøg Leeds Castle samt Canterbury, Englands åndelige hovedstad
Katedralen i Canterbury

Det er nu tid til at forlade den engelske sydkyst og køre østpå mod byen Rye i East Sussex. Igennem den lille by går Mermaid Street, som måske er den mest nuttede gade i hele England med små butikker, historiske værtshuse og caféer. 

Herfra går turen til Leeds Castle, der med en historie på over 900 år har dannet ramme om kendte og kongeliges liv. Slottet var Kong Edvard I’s favoritresidens, og Henrik den 8. installerede sin første kone Katharina af Aragonien netop her. Slottet er et af de mest besøgte historiske bygningsværker i Storbritannien, og det smukke slot ligger imponerende placeret midt ude i søen The Great Water. Stedets smukke, fantasifulde legepladser og en meget kringlet labyrint gør Leeds Castle værd af besøge for både børn og voksne.

Dagens endelige mål er Canterbury i grevskabet Kent, Englands åndelige hovedstad og en af Englands ældste byer fuld af pittoreske gader, fornemme butikker i gamle bindingsværkshuse og raffinerede restauranter. Byen har med stolthed bevaret sine middelalderlige attraktioner og har en helt speciel britisk charme. Canterbury har været sæde for ærkebiskoppen siden sidst i 500-tallet, hvor den oprindelige katedral opførtes. En katedral, som nu er vidt berømt og ikke overraskende er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Den første biskop, som dengang naturligvis repræsenterede den katolske kirke og Rom, var Augustine af Canterbury, som i år 596 blev sendt til England af pave Gregorius den Store for at kristne sakserne. I år 1170 blev ærkebiskop Thomas Becket myrdet i katedralen midt under en messe, hvilket førte til, at den hurtigt blev et vigtigt valfartsmål for pilgrimme, som forevigedes gennem Geoffrey Chaucers berømte bog Canterbury Tales. Bogen, som indeholder 24 beretninger på vers, betragtes som en milepæl i den engelsksprogede litteratur. Siden kong Henrik den 8. af England brød med Rom og katolicismen, er ærkebiskoppen af Canterbury blevet udpeget af den engelske og sidenhen britiske monark.

Efter besøget i historiske Canterbury begiver vi os gennem det grønklædte Kent til vores hotel lige uden for Canterbury, hvor en god middag venter os.

(Dagens kørsel 140 km – samlet køretid 2 timer 45 min)

Dag 5
Canterbury – Faversham – Chartwell House. Hjemrejse fra London
Selveste Sir Winston Churchills hjem i mere end 40 år

Vi forlader Canterbury og begiver os mod den pittoreske lille historiske by Faversham. Byen anses for at være den ældste handelsby i landet og er sågar nævnt i den berømte ”Doomsday Book”. Byen producerede i århundreder sort krudt til så berømte slag som Trafalger og Waterloo, og byens historie som industriby er ikke til at tage fejl af, når man vandrer rundt i byen.

Vi afslutter vores rejse med et besøg på Chartwell House and Garden, som var selveste Sir Winston Churchills hjem i mere end 40 år. I 1920-30’erne, som var storhedstiden i Chartwell House, skabte Churchill sin familie i det gamle Tudor-palæ. Et besøg i palæet er en rejse gennem tiden, og her finder vi skatte fra den gamle premierministers liv og levned og får et unikt indblik i, hvordan en af Englands største ledere gennem tiden har boet.

Efter nogle intense dage er det blevet tid til at køre til lufthavnen i London for at stige ombord på aftenflyet hjem igen. 

(Dagens kørsel 170 km – samlet køretid 2 timer 45 min)

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 6.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.300,–
Prisen inkluderer
 • Fly København – London t/r
 • Dansk rejseleder
 • 4 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • 4 x morgenmad og 2 middage (normalt dag 1 og 4)
 • Udflugter jf. program
 • Entré till Sissinghurst Castle Gardens, 1066 Battlefield, Chartwell House og Leeds Castle (Værdi ca. 80£)
 • Vinsmagning i West Sussex
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Personlige fornødenheder
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Elektricitet

Danske el-apparater kan normalt kun bruges i Storbritannien ved hjælp af en adapter (kan købes både i Danmark og i Storbritannien). Ofte går det dog på visse hoteller at bruge stikket på badeværelset, der er beregnet til barbermaskine. Vi anbefaler dog, at man har en adapter med på rejsen.

Vandreturen

På vandreturen anbefales et par gode sko. Fra toppen af Box Hill ned til River Mole er der 275 trin, og vejen op igen er lang men bestemt ikke stejl. Har det regnet kan det være let mudret og fugtigt.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og lange rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Hoteller

Vi har forsøgt at planlægge rejsen, således at vi slipper for at skulle skifte hotel hver dag. For en god ordens skyld, vil vi nævne, at dette naturligvis betyder, at man enkelte gange kan opleve at køre det samme stykke vej til og fra hotellerne. Men dette opvejes til fulde af de tidsmæssige fordele, da vi på den måde undgår at skulle skifte hotel, tjekke ind og ud og pakke bagagen to gange ekstra. Alle hoteller er af god mellemklasse, og der serveres glimrende morgenmad og middag hver aften på hotellerne.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 26 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Drikkepenge

Det er normalt kutyme, at man giver drikkepenge til buschauffører på rejsen. Vi anbefaler ca. 5-7£ for en uge pr. person.

Øvrige drikkepenge forekommer i forbindelse med køb af drikkevarer osv. Her er det kutyme, at man runder lidt op ud fra købsbeløbet.

Mere om England

Her kan du få mere at vide om England: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/england
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from En fin fur Der var mange fine oplevelser, og den i hast indkaldte rejseleder klarede sig meget flot
Date published: 2022-10-01
Rated 5 out of 5 by from Sydøstengland Vores oprindelige rejseleder måtte umiddelbart inden afrejse melde afbud på grund af corona. Derfor måtte vi dag 1 rejse uden rejseleder, men en megt venlig og dygtige chauffør tog over den første dag. Det gjorde han med stor dygtighed. Under hele turen en dygtig og venlig chauffør. En ny rejseleder trådte til om aftenen, og han var særdeles kompetent. Vii var yderst tilfredse.
Date published: 2022-10-01
Rated 4 out of 5 by from spændende rejse Vores rejseleder blev syg og kom ikke med men vores fantastiske buschauffør klarede det helt og aldeles. da vi sad og spiste aftenmaden kom Alex og præsenterede sig som afløser og han gjorde det rigtig godt intet at klage over, han var super :)
Date published: 2022-09-30
 • y_2023, m_5, d_28, h_23
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_GBRTR08, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser