Incredible India

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Farverige Rajasthan, blændende Taj Mahal og spirituelle Varanasi. Inkl. besøg i Indiens bedste fuglereservat

Alle Nordindiens største oplevelser til ekstra god pris! I Rajasthans lyserøde hovedstad, Jaipur, venter maharajaernes overdådige paladser og ikke mindre farverige basarer og gadeliv, hvor man højst sandsynligt støder på en kamel eller to. I Agra ser vi Shah Jahans ikoniske mesterværk Taj Mahal, der hæver sig som et kuplet, hvidt fatamorgana i det flade landskab, såvel som det imponerende Agra Fort.

Sammen med hundredvis af hinduistiske pilgrimme stiger vi herfra på nattoget til Varanasi, den hellige by ved Ganges, hvor religionen praktiseres med ekstra tryk på – med badende i floden, hellige mænd, begravelsesprocessioner og ligbål.

Rejsen inkluderer også en dags sightseeing i Delhi og et besøg i det berømmede fuglereservat Keoladeo Nationalpark, der er på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Overnatningen er på gode hoteller, og der er helpension på hele rejsen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Rupi

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Delhi og videre til Jaipur. City Palace og Vindenes Palads
Dag 3 Amber Fort og oplevelser i Jaipur
Dag 4 Jaipur – Bharatpur. Fuglereservat, landsbybesøg og videre til Agra
Dag 5 Agra. Agra Fort, Taj Mahal og nattog til Varanasi
Dag 6 Varanasi. Rickshaw-tur, basar og Ganges-floden
Dag 7 Varanasi. Pilgrimme ved Ganges-floden og udflugt til Sarnath
Dag 8 Fly Varanasi – Delhi. Byrundtur i New og Old Delhi, afskedsmiddag
Dag 9 Delhi – København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Om eftermiddagen starter vores rejse fra Danmark til den indiske hovedstad, Delhi, hvor vi ankommer tidligt næste morgen.
Dag 2
Ankomst til Delhi og videre til Jaipur. City Palace og Vindenes Palads

Vi har en aktivitetsmættet dag foran os efter ankomsten til Delhis mylder. Her venter vores bus, og vi forlader storbyen Delhi og sætter kursen sydvestpå mod byen Jaipur. Turen tager noget tid, men det er en oplevelse i sig selv at sidde i bussen og kigge ud på menneskemylderet, der fylder området omkring Delhi.

Efterhånden som vi nærmer os Jaipur, letter trafikken en smule, og landskabet bliver mere åbent med imponerende bjergformationer, marker og små landsbyer. Jaipur er Rajasthans sydende hovedstad, også kendt som “den lyserøde by”. Byen blev grundlagt i 1727. Med sin beliggenhed omkranset af bjerge og en overdådighed af fornemme paladser, farvestrålende basarer og det nærliggende Amber Fort fremstår byen eventyragtig.

Vi er fremme i Jaipur i løbet af eftermiddagen. Her besøger vi først paladskomplekset City Palace i det centrale Jaipur, der næsten er en by i byen. Vi kigger også forbi Hawa Mahal, Vindenes Palads, hvorfra maharajaens harem i sin tid kunne iagttage det farvestrålende gadeliv uden selv at blive set. Sidst på eftermiddagen kører vi til vores hotel efter en lang og indholdsrig dag.

Dag 3
Amber Fort og oplevelser i Jaipur

Jaipur har ikke altid været hovedstad i området. Indtil 1727 var byen Amber hovedstad. Men pladsen blev efterhånden for trang, og derfor flyttede man hovedstaden mod syd til det nuværende Jaipur. I det nærliggende Amber finder vi Amber Fort, højt og dramatisk beliggende på en bakkekam og omgivet af vagttårne. Herfra har vi en enestående udsigt over Moata-søen og det omkringliggende landskab.

Tilbage i Jaipur er der afsat tid til at handle i byens spændende basar samt opleve det hektiske liv i en af Indiens mest levende byer. Sidst på eftermiddagen vender vi tilbage til vores hotel, og resten af dagen kan bruges til oplevelser på egen hånd eller til at hvile ud, inden vi mødes til aftensmaden.

Dag 4
Jaipur – Bharatpur. Fuglereservat, landsbybesøg og videre til Agra

Morgenen er afsat til afslapning eller til at foretage de sidste indkøb i denne spændende by, inden vi op ad formiddagen begiver os på nye eventyr. Næste stop er Bharatpur, en mindre indisk by, som hovedsagligt er berømt for sin beliggenhed tæt på Keoladeo Ghana Nationalpark, som ikke blot er Indiens mest fuglerige, men sandsynligvis også smukkeste fuglereservat. Parken dækker et område på 30 kvadratkilometer og tiltrækker årligt om mod 270 forskellige fuglearter i perioden oktober til marts. Især storke og hejrer kommer hertil i store flokke, ligesom også gæs, ugler, skarver, isfugle og papegøjer er normale gæster. Desuden har parken en stor bestand af hjorte, aber, hulepindsvin og ikke mindst pytonslanger, der ofte ses solbadende nær deres huler.

Vi oplever naturen på nærmeste hånd, når vi på rickshaw køres en tur rundt i den imponerende park. Efter en let frokost på en lokal restaurant skal vi besøge en nærliggende landsby. Vi besøger en skole og får et unikt indblik i livet, som det leves på landet, når vi støder på de lokale bønder, som i vid udstrækning lever det samme liv, som deres forfædre har gjort i århundrede. Området omkring Bharatpur er kendt for sin produktion af sennepsolie, og vi får mulighed for at se, hvordan denne produktion foregår i landsbyen. Vi fortsætter mod Agra, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen og indlogeres på hotel.

Dag 5
Agra. Agra Fort, Taj Mahal og nattog til Varanasi

Vi besøger Agra Fort, som er opført i rød sandsten af herskeren Akbar i årene 1565-73. Fortet er et imponerende og velholdt bygningsværk, der dog tydeligt bærer præg af tidernes skiftende herskere: fra Akbars røde sandsten til Shah Jahans silkehvide, ædelstensindlagte marmorflader. Udsigten langs Yamuna-floden til Taj Mahal er blændende.

Da stormogulen Shah Jahans magtsyge søn Aurangzeb overtog magten efter sin far, dræbte han sin yngre bror og gjorde herefter sin far til fange på netop Agra Fort. Herfra kunne Shah Jahan, indtil han døde i 1666, nyde udsigten fra en smukt udskåret marmorbalkon til Taj Mahal. Shah Jahan opførte Taj Mahal som gravmausoleum for sin yndlingshustru, Mumtaz Mahal, der døde i barselsseng. Mausoleet, der er anlagt på en fire meter høj sokkel, er bygget i 1631 i persisk stil og omgivet af fire slanke minareter. Det står i tindrende hvidt marmor og er dekoreret med millioner af halvædelstene. Hele bygningen udstråler en unik ro og harmoni, og det kan være meget svært at løsrive sig fra denne perle.

Efter vores besøg ved Taj Mahal kan man sammen med rejselederen eller alene tage på yderligere opdagelse i en af Agras store basarer.

Om aftenen fortsætter vores Indiensrejse med nattoget til pilgrimsbyen Varanasi ved den hellige flod Ganges. Der findes måske tog, som kører hurtigere og er mere punktlige end de indiske. Men ingen steder oplever man noget mere indisk end netop en togtur. Tidligere bestod de indiske tog af tætpakkede, faldefærdige togvogne. I dag er eksprestogene hurtige, effektive og relativt komfortable. Maskinstøj fra toget må forventes. Vi benytter os af 2. klasses-kupéer.

Dag 6
Varanasi. Rickshaw-tur, basar og Ganges-floden

Vi ankommer til Varanasi om morgenen og begiver os straks til hotellet for at få morgenmaden serveret. Da det måske ikke er alle, der har sovet lige tungt på toget fra Agra, bruger vi resten af formiddagen til afslapning.

Varanasi ligger, hvor Ganges-floden slår et lille sving. I mere end 2.000 år har byen været Indiens religiøse hovedstad og et af hinduernes absolut vigtigste valfartssteder. Hvad Mekka er for muslimer, er Varanasi for hinduer. Det er en uskreven regel, at alle hinduer mindst én gang i livet skal tage hertil for at meditere og bade i den hellige flod. Desuden drømmer hinduer om at ende deres dage her. På trapperne ned til floden brænder ligbålene døgnet rundt.

Efter frokost begynder vi vores besøg i Varanasi med en byrundtur i cykelrickshaws. De smalle, snoede gader og stræder, kupler og minareter, små og store tårne, forladte paladser fra det 18. århundrede og hundredvis af templer blandet med den vanvittige trafik, pilgrimme, børn, hellige køer og farvestrålende begravelsesprocessioner gør byen til et sandt orgie af lyde, lugte og farver.

Cykelturen ender ved den gamle basar ved floden, og for dem, der stadig har energi tilbage i den fugtige varme, fortsætter turen ned til floden og trapperne, hvor de afdøde bliver brændt. Dagen lang hænger en tåge af røg over området. Det er helt almindeligt, at offentligheden følger de afdøde på vej til ligbålet. Sceneriet er på samme tid både grufuldt, mageløst og befriende.

Dag 7
Varanasi. Pilgrimme ved Ganges-floden og udflugt til Sarnath

Lige før solen står op, følger vi pilgrimmene ned mod Ganges-floden. Hvis det er stjerneklart, kan vi se, at floden danner en halvcirkel ved byen, en halvmåne, guden Shivas tegn. På den anden side af floden er der ingen by, for hinduerne betragter ikke denne landstrimmel som hellig, og hvis et menneske dør dér, bliver det genfødt som abe eller kvinde. Når himlen farves rød, og lysspejlingen over Ganges varsler endnu en dag, begiver vi os i robåde ud på floden. Morgentågen giver samtidig sceneriet et overnaturligt præg, og omgivelserne antager hurtigt form af et gigantisk kalejdoskop med tempelpræster, sadhuer (en hindu, der lever asketisk og har opgivet alle materielle ejendele), ulmende ligbål og processioner af pilgrimme. Pilgrimme går med nøgne overkroppe eller indhyllet i røde, gule og blå sarier langsomt ned ad de sidste trin og ud i vandet. Dette er Indien, når det er bedst!

Om eftermiddagen tager vi på udflugt til byen Sarnath, kun få kilometer nordøst for Varanasi. I stærk kontrast til Varanasi er Sarnath et fredfyldt buddhistisk centrum med stupaer (runde relikviebygninger) og små helligdomme. Det var her, Buddha for cirka 2.500 år siden holdt sin første tale til sine disciple. Resten af dagen er til egne aktiviteter i Sarnath, inden vi vender tilbage til Varanasi og overnatter.

Dag 8
Fly Varanasi – Delhi. Byrundtur i New og Old Delhi, afskedsmiddag

Vi tilbringer formiddagen i Varanasi, og efter frokost flyver vi videre mod Delhi. Med en historie på mere end 3.000 år har Delhi øvet stor indflydelse på den indiske kulturhistorie. Mens Indiens store kystbyer fortsat kun var rene mudderbanker, var Delhi en sydende hovedstad for et ældgammelt rige. Få byer har været bygget, forsvaret, erobret, plyndret, brændt, forladt og genopbygget så mange gange. Herskere er kommet og gået, og ikke færre end to dronninger og 70 konger har regeret her siden 1193. Alle har efterladt sig spor, på godt og ondt.

Delhi er en hovedstad, der spænder over fortid og nutid. Eller rettere er den to byer i én: “Old Delhi” med fortet, moskeerne og de mange basarer, og “New Delhi” bygget og indviet af briterne i 1931. En elegant metropol med brede boulevarder, prægtige bygninger og haver skabt af dygtige landskabsarkitekter.

Den manglende sammenhæng mellem det gamle og nye er et fællestræk ved moderne indiske byer. Men ingen steder er den mere iøjnefaldende end i Delhi. Den gamle, fattige bydel lever som altid sit eget liv, mens den rige og politiske elite sidder tilbagetrukket bag lukkede døre i sofistikerede, diplomatiske enklaver og debatterer den åbenlyse fattigdom. Byen er en afspejling af landet som helhed.

Vi starter med at køre forbi mindelunden for Mahatma Gandhi, Raj Ghat, hvor en evig ild brænder for den indiske landsfader, der blev kremeret her i 1949.

Herefter begiver os mod den gamle bydel. Her skal vi med cykelrickshaw gennem det spændende basarkvarter. Mellem basarens boder med udbud af alskens fremmede frugter og duftende krydderier ligger små ydmyge butikker, hvor skræddere, barberer og håndværkere altid har travlt. Vi kører også forbi India Gate i New Delhi, inden vi afslutter vores byrundtur med et besøg ved et af byens mange smukke templer.

Herefter kører vi til vores centralt placerede hotel. Efter endnu en lang og spændende dag spiser vi vores sidste aftensmåltid i Indien.

Dag 9
Delhi – København
Efter en oplevelsesrig rejse er det tid til at sige farvel til nordlige Indien. Vi oplever for sidste gang Indiens fascinerende kaotiske stemning i lufthavnen, inden vores fly letter. Om eftermiddagen er vi hjemme.

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
kr. 1.698,-
Prisen inkluderer
• Dansk rejseleder
• Fly København – Delhi t/r
• Udflugter jf. program
• Indkvartering på 3-4 stjernede hoteller i delt dobbeltværelse
• Helpension
• Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
• Sygeafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
• Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
• Eventuelle ekstra arrangementer
• Tillæg for enkeltværelse
• Visum til Indien kr. 650,-
• Drikkevarer
• Drikkepenge til guide, chauffør og assistent (beregn ca. UDS 40,-)
• Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura
• Personlige fornødenheder
• Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

På indenrigsfly i Indien må man maksimalt medbringe 15 kilo indtjekket bagage og 7 kilo håndbagage. Hvis denne begrænsning overskrides, skal man betale et gebyr på ca. USD 6 pr. ekstra kilo. Vi vil derfor anbefale, at du tager højde for bagage-begrænsningen allerede hjemmefra – især hvis du planlægger at shoppe undervejs på rejsen.

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Håndværksbesøg

På rejsen har vi indlagt enkelte besøg på små virksomheder og kooperativer, som producerer nogle af de ting, som kendetegner Indien: tekstiler, marmor og juveler. Der vil naturligvis være mulighed for indkøb på disse stop.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 4 out of 5 by from Spændende, men hektisk tur Mange spændende oplevelser samt smukke og historiske steder: Dejlig natur i et fuglereservat, Indiens trafikale kaos oplevet fra en rickshaw, livet i en landsby, hvor man kommer tæt på befolkningens levevilkår på landet, aftenstemning ved Ganges, skønne Taj Mahal og meget mere. Vores rejseleder var super god, både på det historiske og de aktuelle forhold. Desværre skal man nå at se så meget på så kort tid at der ikke bliver tid til et pusterum. Der mangler simpelthen en halv eller hel dag, hvor man ikke skal noget.
Date published: 2016-11-27
Rated 5 out of 5 by from incredible India Rejseleder var meget professionelt, og har sat sig godt ind i tingene, hvor vi kunne få svar på næsten alt der blev spurgt om, den lokaler guide var helt fantastisk til at hjælpe da der var problemer med pengene i Indien, han havde penge så vi kunne veksle hos ham, han var også behjælpelig hvis vi havde problemer med betalinger, I banken kunne vi ikke komme der var hundredevis af folk i kø 1,5 time før åbning.
Date published: 2016-11-25
Rated 4 out of 5 by from God og spændende rejse Rigtig god rejse, ikke mindst på grund af en fantastisk rejseleder, der forstod at gøre tingene spændende på en levende måde.
Date published: 2016-11-28
 • y_2018, m_1, d_16, h_7
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.6
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_INRTR38, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

INRTR38ADK