Indien fra nord til syd

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Klassiske storbyoplevelser i Delhi, Jaipur og Agra. Inkl. Taj Mahal, overnatning i husbåd ved Indiens Venedig og 3 dages badeferie ved Malabarkysten

Oplev mere af Indien! Besøg det nordlige Indiens Gyldne Trekant med bl.a. byrundtur i Delhi, betagende Taj Mahal i Agra og maharajah-romantik i Rajasthans lyserøde hovedstad – Jaipur.

Efter templer, paladser og sydende basarer går rejsen sydpå til en af Indiens mest charmerende delstater: Kerala ved den frodige, tropiske Malabarkyst. Om bord på en husbåd skal vi udforske Keralas såkaldte backwaters, et kæmpe vådområde med laguner, søer og småfjorde, som ikke uden grund kaldes Indiens Venedig. 

Rejsen afsluttes med 3 dages badeferie ved Malabarkystens skønne strande, hvor de lokale specialiteter er afslapning, ayurveda og alt godt fra havet.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Togrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Rupi

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Delhi. Byrundtur til præsidentens residens, India Gate, Lakshmi Narayana-templet, Jama-moskeen og rickshaw gennem basaren
Dag 3 Delhi – Jaipur. City Palace
Dag 4 Jaipur. Amber Fort, Vindenes Palads og basar
Dag 5 Jaipur – Agra. Landsbybesøg og Agra Fort
Dag 6 Agra. Taj Mahal og tid på egen hånd
Dag 7 Agra – Delhi og fly til Kochi
Dag 8 Kochi. Den gamle bydel, Mattancherry-paladset og kathakali-dans
Dag 9 Kochi – Alleppey. Kerala Backwaters og indkvartering på husbåd
Dag 10 Alleppey – Kochi og tog til Nileshwar ved Malabarkysten. Indkvartering på badehotel
Dag 11–13 Strandliv og afslapning ved Malabarkysten
Dag 14 Tog Nileshwar – Kochi. Afskedsmiddag
Dag 15 Kochi – København

Hoteller

Malabar Ocean Front Resort & Spa

 • 16 værelser
 • Intercom, minibar, te- og kaffefaciliteter, satellit-TV, hårtørrer
 • 2 restauranter, Multi Cuisine Restaurant og Beach Side Restaurant
 • 1 bar med øl- og vinservering
 • Ayurveda
 • Fitness
 • Wifi på hele resortet
 • Sikkerhedsboks på værelset
 • Reception
 • Swimmingpool til både børn og voksne
 • 50 meter til stranden
 • 7 km til nærmeste by, Nileshwar
 • Aircondition på alle værelser
 • Egen terrasse
 • Snooker og cykeludlejning

På det 3-stjernede Malabar Ocean Front Resort & Spa bor man i cottages, hytter med fælles entré og 2 separate afdelinger. Hver afdeling svarer til et dobbeltværelse med eget bad/toilet og egen terrasse. Alle hytter har havudsigt og er udstyret med tv og kaffe-/tefaciliteter.

Hotellet har et lækkert poolområde samt en restaurant, hvor man bl.a. kan smage friskfanget fisk og skaldyr fra havet lige udenfor. Her er også en spaafdeling, der tilbyder ayurvediske behandlinger, og med i prisen følger yoga hver morgen samt fri brug af resortets cykler under hele opholdet (dog er der et begrænset antal cykler). Hotellet tilbyder desuden madlavningskurser, hvor man kan lære at lave indisk mad og dermed stifte bekendtskab med mange af de råvarer og krydderier som findes i denne region.

Du kan læse mere om hotellet på deres hjemmeside: http://www.malabarresort.com/ 

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejselufthavn Bemærk
17.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Delhi. Byrundtur til præsidentens residens, India Gate, Lakshmi Narayana-templet, Jama-moskeen og rickshaw gennem basaren

Med en historie på mere end 3.000 år har Delhi haft en helt unik indflydelse på den indiske kulturhistorie. Mens Indiens store kystbyer stadig kun var rene mudderbanker, var Delhi allerede en sydende hovedstad for et ældgammelt rige. Få byer har været bygget, forsvaret, erobret, plyndret, brændt, forladt og genopbygget så mange gange. Herskere er kommet og gået, og ikke færre end to dronninger og 70 konger har regeret her siden 1193.
Alle har efterladt sig spor både på godt og ondt, og Delhi er en hovedstad, der spænder mellem fortid og nutid. Mere præcist er Delhi i dag som to byer i én: Gamle Delhi med fortet, moskeerne og de mange basarer og Nye Delhi, bygget og indviet af briterne i 1931. Den nye del af byen med det engelske navn New Delhi er en elegant metropolis af brede boulevarder, prægtige bygninger og sirlige haver skabt af dygtige engelske landskabsarkitekter.

Vores besøg i byen begynder i New Delhi, hvor vi ser den officielle residens for den indiske præsident og krigsmindesmærket India Gate, inden vi besøger det imponerende smukke hinduistiske Lakshmi-Narayana-tempel. Herefter kigger vi nærmere på den prægtige Jama-moske, der hører til blandt de største og fineste i Indien. Grundstenen blev lagt i 1650, og det tog mere end 5.000 arbejdere seks år at færdiggøre dette enorme bygningsværk.

Vi fortsætter videre med cykelrickshaw gennem det spændende basarkvarter i nærheden. Mellem basarens boder med deres overvældende udbud af alskens fremmede frugter og duftende krydderier ligger små ydmyge butikker, hvor skræddere, barberer og håndværkere altid har travlt.

Dag 3
Delhi – Jaipur. City Palace
Jaipur

Vi kører videre til Rajasthans sydende hovedstad, Jaipur – også kendt som “den lyserøde by”. Byen blev grundlagt i 1727, og med sin beliggenhed omkranset af bjerge og en overdådighed af fornemme paladser, farvestrålende basarer og det nærliggende Amber Fort fremstår byen eventyragtig. Vi skal se paladskomplekset City Palace, som med sine indre gårde, haver og bygninger nærmest er en by i byen. Paladset er opført i 1732 af maharaja Sawai Jai Singh II, som også var byplanlægger for Jaipur, der er anlagt i rektangulære blokke med brede avenuer imellem.

Dag 4
Jaipur. Amber Fort, Vindenes Palads og basar
Amber Fort
Jaipur har ikke altid været hovedstad i området. Indtil 1727 var byen Amber hovedstad. Men pladsen blev efterhånden for trang, og derfor flyttede man hovedstaden mod syd til det nuværende Jaipur. I det nærliggende Amber finder vi Amber Fort, højt og dramatisk beliggende på en bakkekam og omgivet af vagttårne. Herfra har vi en enestående udsigt over Moata-søen og det omkringliggende landskab. Vi kører til Amber Fort fra morgenstunden, hvor temperaturen er mere behagelig. Vi kigger også forbi Hawa Mahal, Vindenes Palads, hvorfra maharajaens harem i sin tid kunne iagttage det farvestrålende gadeliv uden selv at blive set. I løbet af dagen besøger vi også Bapu-basaren, en af byens farverige markedsgader, hvor det er let at lade sig friste.
Dag 5
Jaipur – Agra. Landsbybesøg og Agra Fort
Agra Fort
Efter morgenmad på hotellet kører vi mod Agra. På vejen stopper vi i en landsby, hvor vi får et indblik i livet, som det leves på landet, når vi støder på de lokale bønder, som i vid udstrækning lever det samme liv, som deres forfædre har gjort i århundrede. Området omkring Bharatpur er kendt for sin produktion af sennepsolie, og vi får mulighed for at se, hvordan denne produktion foregår i landsbyen. Vi fortsætter mod Agra, hvor vi skal besøge Agra Fort, der er opført i rød sandsten af herskeren Akbar i årene 1565-73. Dette vældige fort er et imponerende og velholdt bygningsværk, der tydeligt bærer præg af tidernes skiftende herskere. Akbars røde sandsten dominerer, men indimellem kan man se eksempler på hans barnebarn Shah Jahans silkehvide, ædelstensindlagte marmorflader. Under Shah Jahan ændrede fortet også funktion fra at være en militærbygning til at være et palads. Inde bag Agra Forts 20 meter høje mure venter en labyrint af bygninger, der næsten udgør en hel lille by. Mange af bygningerne er åbne for udforskning, og fra et værelse med en omhyggeligt udhugget marmorbalkon i Musamman-tårnet kan vi nyde udsigten til Taj Mahal længere nede ad Yamuna-floden. Denne udsigt var Shah Jahan tvangsindlagt til at betragte i sine sidste leveår. Hans søn Aurangzeb var nemlig en magtsyg person, og da han overtog magten efter sin far, blev denne indespærret i netop dette værelse i Agra Fort.
Dag 6
Agra. Taj Mahal og tid på egen hånd
Taj Mahal

I dag skal vi se Taj Mahal, som blev bygget til ære for Shah Jahans yndlingshustru, Mumtaz Mahal, der døde i barselsseng. Shah Jahan blev så ulykkelig over det pludselige dødsfald, at hans hår efter sigende blev gråt i løbet af natten, og han valgte at bearbejde sin sorg ved at sætte 20.000 mand til at opføre et kæmpe mausoleum. I 1653, 20 år efter projektet var sat i gang, stod denne tindrende perle færdig. Mausoleet er anlagt på en fire meter høj sokkel, taget prydes af en enorm løgformet kuppel omgivet af fire mindre kupler, og hele herligheden rundes af med fire slanke minareter. Da Taj Mahal er et mausoleum, er minareterne her kun for dekorationens og symmetriens skyld i modsætning til moskeernes minareter, der bruges til at kalde de troende til bøn. Murenes strålende hvide marmor er dekoreret med millioner af halvædelstene, og hele bygningen udstråler en unik ro og harmoni. Det kan være meget svært at løsrive sig fra denne perle – husk det store hukommelseskort til kameraet!

Eftermiddagen er fri til egne eventyr. Vi mødes igen til aftensmad på hotellet.

Dag 7
Agra – Delhi og fly til Kochi
Dagens frugt, Kochi

Tidligt om morgenen kører vi til Delhis lufthavn. Herfra flyver vi – via Mumbai – til delstaten Kerala på Indiens sydvestkyst.

I Kerala kan hele 90 % af befolkningen læse og skrive, og det høje oplysningsniveau har blandt andet medført, at børnedødeligheden er den laveste af alle i Indien, og delstaten har de mest udviklede sociale forhold.

Vores destination, byen Kochi, består af en ny og en gammel del beliggende omkring en fjord, og små færger pendler dagen lang på tværs af fjorden.

Byen har i nyere tid været koloniseret flere gange. Først af portugiserne, herefter af hollænderne og siden af englænderne, inden byen kom tilbage på indiske hænder ved uafhængigheden i 1947. Hver eneste kolonimagt har sat sit eget præg på byen.

Vi tjekker ind på vores hotel og mødes igen til middag om aftenen.

 

Dag 8
Kochi. Den gamle bydel, Mattancherry-paladset og kathakali-dans

Vi starter vores rundtur med at kigge forbi Kochis gamle bydel. Vi går en tur igennem de smalle, gamle gader, hvoraf mange bærer præg af, at byen har været en stor handelsby. Som noget særligt har kristendommen stor udbredelse i dette område, blandt andet findes Indiens ældste kirke her. Den skal vi selvfølgelig se sammen med den eneste synagoge på subkontinentet.

Derudover kommer vores byvandring til at indeholde et besøg i Mattancherry-paladset, som blev opført af portugiserne i 1557. Paladset er bygget i traditionel kerala-stil og har et ganske særligt tempel midt på gårdspladsen dedikeret til guden Bhagavati. De smukke fresko-malerier på templets vægge skildrer det store hinduistiske epos Ramayana, der handler om prinsen Rama, den 7. inkarnation af Vishnu.

Ved indsejlingen til havnen fiskes der med de berømte kinesiske fiskenet, der hænger som store edderkopper over deres spind, og her kan vi nyde den pragtfulde, eksotiske stemning med udsigt til Det Arabiske Hav.

Sidst på dagen er det blevet tid til et besøg på et af Kochis berømte kathakali-dansecentre. Kathakali-dansen er helt særegen for Kerala, og den meget farverige og temperamentsfulde dans tager ofte udgangspunkt i fortællinger fra gamle hinduistiske skrifter.

Dag 9
Kochi – Alleppey. Kerala Backwaters og indkvartering på husbåd
Husbåd, Kerala backwaters
Vi kører sydpå til byen Alleppey, hvor vi har udskibshavn. Hvis klicheen ”Indiens Venedig” har en berettigelse nogen steder, så er det her i dette område. Alleppeys baghave udgøres af Keralas såkaldte backwaters – et enormt område, hvor havet har kastet sig ind over land og skabt et helt system af søer, laguner og småfjorde. Her står flotte kokospalmer side om side ved kanalerne, og antallet af gader overgås langt af antallet af kanaler. Her både sover, lever og transporterer man sig på vandet. Rigtig mange beboere i Alleppey bor på husbåde på byens mange kanaler, og det skal vi også! Men først sejler vi ud og oplever lidt af de 900 kilometer snirklede vandveje, der udgør the backwaters. Det vandrige område har i århundreder været brugt som Sydindiens motorvejssystem, og områdets beboere bevæger stadig både sig selv og deres varer rundt med paddelkraft. Om bord på vores husbåd overdækket med et tag af kokosfibre glider vi stilfærdigt rundt langs de palmekransede bredder mellem arbejdende fiskere og små landsbyer klemt inde på landtanger på få meters bredde. Hver båd indeholder fra tre til seks kahytter med egen kaptajn, kok og tjenerstab. Om natten vil bådene ligge ved kaj.
Dag 10
Alleppey – Kochi og tog til Nileshwar ved Malabarkysten. Indkvartering på badehotel
Nyd strandlivet

Vi vender tilbage til Alleppey, hvor vi står af husbåden og kører videre til togstationen i Kochi. Herfra tager vi toget til Nileshwar ved Malabarkysten. Bagagen afhentes aftenen i forvejen og køres separat til strandhotellet i en bagagebus. Det er derfor en god ide at pakke en lille taske aftenen i forvejen, som kan medbringes på toget.

Vi kører langs kyststrækningen, som byder på nogle af Indiens mest dramatiske landskaber, med brusende vandfald og det krystalklare og glitrende Arabiske Hav flankeret af høje bjerge i det fjerne. Ved ankomsten til Nileshwar tjekker vi ind på vores dejlige badehotel. Langt fra verdens støj og larm skal vi nu tilbringe de næste dage ved denne lange og jomfruelige strand. Malabarkysten ligger mellem Goa og Kerala, og hvis man skulle blive træt af strandlivet, er der mulighed for at udforske omgivelserne yderligere med blandt andet en sejltur i et nærliggende mangroveområde. Hotellet har et lækkert poolområde samt en restaurant, som bl.a. serverer friskfanget fisk og skaldyr fra havet lige udenfor. Her er også en spaafdeling, der tilbyder ayurvediske behandlinger, og med i prisen følger desuden yoga hver morgen for de morgenfriske.

Dag 11–13
Strandliv og afslapning ved Malabarkysten
Dagene står i afslapningens tegn
Efter et intenst program i Indien har vi nu tre hele dage til at nyde livet her på Sydindiens Malabarkyst, hvor de mange indtryk på rejsen kan nå at bundfælde sig, inden vi atter rejser hjem. Her er ingen masseturisme, men mulighed for ren afslapning i idylliske og rolige omgivelser. Området byder dog samtidig på masser af aktiviteter, blandt andet tilbyder hotellet madlavningskurser, hvor man kan lære at lave indisk mad. Man kan også tage på vandreture og besøge nogle af de nærliggende små fiskerlandsbyer, man kan låne en cykel på hotellet og tage på opdagelse lidt længere væk, samt besøge nogle af områdets seværdigheder, blandt andet det flotte Bekal-fort og Hanuman-templet.
Dag 14
Tog Nileshwar – Kochi. Afskedsmiddag
Om morgenen siger vi farvel til Nileshwar og tager toget tilbage til Kochi. Igen bliver bagagen afhentet aftenen i forvejen, så vi ikke skal bære på for meget på togturen. Tilbage i Kochi indkvarterer vi os på et hotel. Her sætter vi punktum med en afskedsmiddag, inden vi næste dag rejser tilbage til Danmark.
Dag 15
Kochi – København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 17.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
4.298,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Delhi og Kochi – København med mellemlanding
 • Fly Delhi – Kochi
 • Tog Kochi – Nileshwar t/r
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse
 • 1 nat på 3-stjernet husbåd
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 2-9
 • Middag dag 2-9 og 14
 • Yogalektion hver morgen på hotellet under strandferien
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Visum til Indien *
 • Drikkepenge i Indien til guide, chauffør og assistent (beregn ca. USD 40,-)                   
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

* Vi anbefaler at du selv søger e-Visum til Indien, hvilket er langt det nemmeste og billigste, idet det kun koster 50 USD per person. Alternativt kan Albatros Travel hjælpe danske statsborgere med at søge visum mod gebyr på kr. 1.148,- per person.

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

På indenrigsfly i Indien må man maksimalt medbringe 15 kilo indtjekket bagage og 7 kilo håndbagage. Hvis denne begrænsning overskrides, skal man betale et gebyr på ca. USD 6 pr. ekstra kilo. Vi vil derfor anbefale, at du tager højde for bagage-begrænsningen allerede hjemmefra – især hvis du planlægger at shoppe undervejs på rejsen.

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Håndværksbesøg

På rejsen har vi indlagt enkelte besøg på små virksomheder og kooperativer, som producerer nogle af de ting, som kendetegner Indien: tekstiler, marmor og juveler. Der vil naturligvis være mulighed for indkøb på disse stop.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 5 out of 5 by from Fantastisk spændende rejse med dygtig rejseleder Indien er et spændende og komplekst land med store kontraster, men vores dygtige rejseleder formåede med sin store viden at formidle geografi, erhverv, kultur, sociale forhold, undervisning og religion på en indlevende måde. Der var altid passende med tid ved seværdighederne - og altid tid på egen hånd. Transporten med bus var af passende længde, da man får et fint indblik i den indiske trafik, som er en oplevelse i sig selv. Togturen i den sydlige del af landet er meget lang: 2 x 8 timer. Den ene vej med små farvede vinduer i vognen, som ikke tillod udsyn til landskabet..
Date published: 2017-11-18
Rated 5 out of 5 by from Helt suveræn rejse. Rejsen indebar flere oplevelser og besøg som ikke fremgik af programmet. Rejseleder Helge har en stor viden om Indiens historie og nutid, samt en kærlighed til landet, som bliver videregivet på en smittende måde. I det hele taget var rejselederen meget lydhør og nærværende i gruppen under hele rejsen. Der er flere dage, som primært går med at rejse fra nord til syd - både i nord og i syd. Det vil være en god ide at have varmt tøj til rådighed på togturen fra Kochi til Nileshwar. Resortet i Malabar ligger helt fantastisk og har et venligt og imødekommende personale. Dejligt sted at afslutte en oplevelsesrig rejse. Godt råd vil være at foretage evt. indkøb undervejs på rejsen. Udvalget er meget begrænset i Malabar området. Rejsen har øget nysgerrigheden for at opleve mere af Sydindien, så hermed en opfordring til Albatros.
Date published: 2017-02-19
Rated 5 out of 5 by from Som at være dumpet ned i Aladdins Eventyr En helt fantastisk rejse til et land med enorme kontraster og vidunderlige farver. Vi havde en super vidende og intelligent guide, Helge, der med stor entusiasme delte ud, af sin enorme viden. Ofte havde jeg det, som jeg var dumpet ned i filmen Aladdins Eventyr. En rejse med et stort, spændende og varieret program. En rejse der giver oplevelser til både hjerne og hjerte
Date published: 2017-02-21
Rated 4 out of 5 by from Dejlig rejse Spænde rejse med mange oplevelser. Desværre var togrejsen alt forlang ( 2 x 8 timer) af vores kostbare ferietimer. Der kunne gode have været fundet et resorts syd for cochin som max havde taget 2 x 2 timer med tog. Alle medrejsende var utilfreds med tog turens længde . Rejselederen Jeppe var hel fantastisk i sin viden og formidling om kultur og div om Indien
Date published: 2017-11-18
Rated 3 out of 5 by from gode oplevelser men lange rejsedage Vi så de ting vi havde forventet , Rejseleder Jeppe var god. 6 1/2 rejsedage var for lange. På den ene 7-1/2 times togtur var det koldt og vi kunne ikke se ud af de meget små vinduer. De sidste stranddage var på et meget øde sted.
Date published: 2017-11-18
Rated 4 out of 5 by from Indien nord syd Hektisk rejse, megen transporttid internt i Indien, 5 hele dage ud af de 13 dage vi var i Indien. Selve gruppens sammensætning/dynamik var med til at højne turens samlede karakter ellers var vi nok landet på 3 stjerner.
Date published: 2017-11-20
Rated 4 out of 5 by from En spændende rejse ,men også anstrengende mht. transport Rejsen levede op til mine forventninger. Rejselederen var velinformeret.De praktiske ting klappede.Busserne var o.k. Togturen var noget langtrukken .Specielt udturen.Kunne man forestille sig en lidt mindre tidskrævende transport ?
Date published: 2017-11-17
Rated 4 out of 5 by from En god rejse med mange spændende oplevelser. Rejsen var spændende og rejselederen utroligt vidende. Vi synes at der er for meget transporttid. Det udgjorde halvdelen af rejsens 15 dage. Måske for lidt egentid, shopping mv.
Date published: 2017-11-17
 • y_2017, m_11, d_23, h_2
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_15
 • loc_da_DK, sid_INRTR24, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

18INRTR24CDK0603