Julemarked på Rhinen

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Sejl fra Kölns gotiske domkirke til julemarkederne langs Rhinen på denne rejse langs postkort-idylliske landskaber ombord på det 4-stjernede MS Rhein Symphonie

Tag på opdagelse langs Rhinens vinterlandskaber, og oplev den smukke udsigt gennem skibets panoramavinduer, mens natur og middelalderbyer langsomt glider forbi. Vores kaptajn sørger for, at vi får en rolig og smuk sejlads ombord på vores komfortable og moderne 4-stjernede skib, MS Rhein Symphonie, forbi det ene smukke flodlandskab efter det andet. Undervejs oplever vi en af Nordeuropas kulturelle sværvægtere, Köln, med domkirken Kölner Dom, og de stemningsfulde julemarkeder i Rüdesheim og Koblenz.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Flodkrydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram 4 dage
Dag 1
Fly København – Frankfurt. Bustransport til Köln, check-in på skibet og afsejling
Dag 2
Rüdesheim. Mulighed for byvandring med julemarked og en tur med Vinterekspressen til Siegfrieds mekaniske musikkabinet (tilkøb)
Dag 3
Koblenz. Sejlads forbi Lorelei-klippen og mulighed for byrundtur med besøg ved de største seværdigheder og på julemarked (tilkøb)
Dag 4
Köln – Frankfurt og hjemrejse

MS Rhein Symphonie

MS Rhein Symphonie er et komfortabelt og moderne flodkrydstogtskib med plads til 198 passagerer fordelt på tre dæk

Nyd det afslappede liv om bord på det rummelige skib – i den behagelige loungebar, over lækker middag i restauranten, på det store soldæk eller mere privat i din egen kahyt.

Det rummelige fartøj (132 meter langt og 11,4 meter bredt) kombinerer moderne komfort med en hyggelig atmosfære. Du kan nyde udsigten i loungebaren eller dase på soldækkets liggestole. Alle måltider (helpension) indtages i skibets restaurant, som varierer mellem buffet og servering ved bordene af den venlige tjenerstab.

Læs mere om skibet på https://www.nicko-cruises.de/en/fleet/ship/ms-rhein-symphonie/

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
5.998,–
København
Udsolgt
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Frankfurt. Bustransport til Köln, check-in på skibet og afsejling Afsejling kl. 23.00
Kölner Dom er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv

Ved ankomsten til Frankfurts lufthavn kører vi de ca. 2 timer til Köln for at tjekke ind på skibet. Efter indcheckningsformaliteterne kan man gå på opdagelse ombord, og vi spiser vores første hyggelige middag sammen. Om aftenen stævner vi ud på vores rejse på Rhinen.

Dag 2
Rüdesheim. Mulighed for byvandring med julemarked og en tur med Vinterekspressen til Siegfrieds mekaniske musikkabinet (tilkøb) Ankomst kl. 13
Rüdesheim am Rhein som bl.a. er kendt for Drosselgasse

Først på eftermiddagen er vi fremme i den lille, hyggelige by Rüdesheim am Rhein, hvor vi ligger ved kaj natten over. Byen er blandt andet kendt for Drosselgasse, som er en smal gade spækket med barer og restauranter. Her er der altid liv og glade dage! Rüdesheim am Rheins mest besøgte attraktion er det imponerende Niederwald-monument, som ligger på et højdedrag over byen i Niederwald Landskabspark. Niederwald-monumentetl blev opført i årene 1871-1883 i anledning af samlingen af Det Tyske Kejserrige.

Dagens udflugtstilbud er en guidet gåtur gennem byen, hvor vi bl.a. skal nyde julemarkedet, der i fornemste tyske stil byder på små hyggelige boder med alt fra varme, hjemmestrikkede sokker til smukke juledekorationer, juleknas og godter. Vi skal også med Vinterekspressen (minitog) og besøge ”Siegfrieds mekaniske musikkabinet”, som indeholder 350 automatiske spilleinstrumenter.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 3
Koblenz. Sejlads forbi Lorelei-klippen og mulighed for byrundtur med besøg ved de største seværdigheder og på julemarked (tilkøb) Afsejling fra Rüdesheim kl. 8:30, ankomst til Koblenz kl. 12:00. Afsejling fra Koblenz kl. 22:00
Koblenz ligger lige ved Deutsches Eck

I løbet af formiddadagen sejler vi ad den UNESCO-fredede floddal Mittelrhein, der er som taget ud af et eventyr. Her blander bjerglandskaberne sig med vinmarker i terrasser op ad skråningerne. Og på hver en bjergtop ligger der pittoreske borgruiner strøet ud med rund hånd. På begge sider af floden ses der småbyer, som giver liv til områdets lange historie og rige kulturarv. Området er med rette kendt som den romantiske del af Rhinen efter Goethes beskrivelse af sin rejse på floden i 1770’erne.

Det kan anbefales at sidde i skibets panoramasalon og nyde udsigten. Efter et par timers sejlads kommer vi til Lorelei, det absolut mest sagnomspundne sted langs Rhinen. En næsten lodret klippe af skifer rejser sig 132 meter i vejret, og sagnet siger, at her bor en mystisk sirene, hvis sange lokker sømænd i døden i flodens forræderiske strøm. Det er også Rhinens smalleste sted mellem Schweiz og Nordsøen, og den svære passage er nok det, der har affødt legenden.

Eftermiddagen er afsat til at opleve en af de ældste og smukkeste byer i Tyskland, Koblenz, hvis historie går mere end 2.000 år tilbage i tiden. Koblenz ligger lige ved Deutsches Eck, det sted, hvor Rhinen og Mosel løber sammen og forsætter nordover som Rhinen. Byen ligger mellem 4 højdedrag, hvor det meste er skov- og engarealer, men Rhinen er naturligvis også en meget vigtig del af området. Dagens Albatrosudflugt er nemlig en guidet gåtur rundtur i den gamle by, hvor vi naturligvis slutter af i bymidten med julemarkedet.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 4
Köln – Frankfurt og hjemrejse Ankomst kl. 03:30
I Köln

Tidligt om morgenen lægger skibet atter til kaj i Köln. Under opholdet i byen skal vi bl.a. på byvandring i den gamle romerske by. Köln var efter sigende en af de største byer uden for Rom og hed Colonia Claudia Ara Agrippinensium. Den romerske historie er tydelig overalt i bybilledet. Selv i parkeringskældrene støder man ofte på rester fra romersk byggeri.

Vi starter i den gamle bydel, Altstadt, som ligger ned til Rhinen. Kölns Altstadt er ikke så imponerende som i mange andre tyske byer, men det er rigtig hyggeligt at gå en tur i de snørklede gader. Der er et lille stemningsfuldt torv, Alter Markt, og en del historiske bygninger, der dog ikke er de oprindelige, men genopført efter 2. verdenskrig, hvor Köln næsten blev jævnet med jorden. Det siges, at efter de sidste bombardementer var overstået, kom beboerne op fra beskyttelsesrummene. De så sig omkring og begyndte at tale om, hvorvidt de skulle bygge byen op igen eller flytte et andet sted hen. Men da de så, Kölner Dom på helt mirakuløs vis stadig stod, besluttede de sig for at blive – og kun derfor. Vi skal naturligvis også se den imponerende domkirke, der er et ypperligt eksempel på gotisk arkitektur og i øvrigt er den største gotiske kirke i Nordeuropa. Kölner Dom er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og er en af de mest besøgte seværdigheder i Tyskland. 

Efter byrundturen er der mulighed for selv at gå videre ud på opdagelse i Köln og måske nyde et glas eller to af det lokale øl Kölsch, der smager som en pilsner og serveres i høje, slanke glas. Herefter mødes vi og kører sammen til lufthavnen i Frankfurt, hvor flyet hjemad venter.

Udflugtspakke

Kun for Albatros’ gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Inkluderet i udflugtspakken:

 • Halvdagsudflugt til fods i Rüdesheim
 • Halvdagsudflugt til fods i Koblenz

Vi gør opmærksom på, at halvdagsudflugterne typisk varer mellem 2 og 4 timer.

Pris: kr. 498,- pr. person

Prisinformation

Tillæg for kahytsopgradering

Tillæg for udvendig kahyt på Middle-dæk kr. 898,- per person
Tillæg for udvendig kahyt på Upper-dæk kr. 1.598,- per person

Tillæg for enkeltkahyt

Tillæg for udvendig enkeltkahyt på Main-dæk kategori C Fra: kr. 1.598,-
Tillæg for udvendig enkeltkahyt på Middle-dæk Fra: kr. 2.998,-
Tillæg for udvendig enkeltkahyt på Upper-dæk Fra: kr. 4.198,-

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Flyrejse København – Frankfurt t/r
 • 3 nætters krydstogt på MS Rhein Symphonie i delt dobbeltkahyt med koøje på Main-dæk
 • Transport iht. rejseprogram
 • Helpension på skibet (evt. måltider i land er for egen regning)
 • Kaffe og te til måltiderne på skibet
 • Daglig rengøring af kahytten
 • Håndklæder i kahytten
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Rejseforsikring
 • Opgradering af kahyt/enekahyt
 • Udflugtspakke med 2 udflugter og evt. øvrige udflugter i land
 • Drikkevarer ud over de nævnte
 • Drikkepenge på skibet (vi anbefaler 10-13,- euro pr. person pr. nat)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn 4,- euro pr. person ved køb af udflugtspakken)
 • Skatter og afgifter
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen Inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne?

Fra de lyse og rummelige kahytter fra 10 m2 til 14,5 m2 har du en god udsigt til floden og omgivelserne. Kahytterne er udstyret med to enkeltsenge/dobbeltseng; badeværelse med toilet og bruser; telefon, hårtørrer, sikkerhedsboks, varme/aircondition og tv.

Øvre dæk (Kat. A)

Udvendig kahyt på dæk 3 med gulv-til-loft-vindue og skydedøre (Fransk balkon). 2 enkeltsenge. 14,5 m2

Mellemdæk (Kat. B)

Udvendig kahyt på dæk 2 med panoramavindue (kan åbnes). 2 enkeltsenge. 14,5 m2

Hoveddæk (Kat. C)

Udvendig kahyt på dæk 1 med vindue (kan ikke åbnes). 2 enkeltsenge. 11,5 m2

Hoveddæk agter (Kat. D)

Udvendig kahyt agterskibs på dæk 1 med vindue (kan ikke åbnes). 2 enkeltsenge i form af en sofaseng og en klapseng. 10 m2

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Det er absolut en god idé at medbringe en kikkert – man går glip af meget uden.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 30 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hvem kan deltage?

For at deltage på dette flodkrydstogt er det et krav at du er mobil, selvhjulpen og kan færdes uden hjælp til fods i byer og på stier i parker. Personer under 18 år skal rejse i følge med og bo sammen med personer over 18 år.

Særlige forhold vedrørende helbred

I henhold til rederiets regler har du pligt til at informere Albatros om evt. sygdom eller lidelse, handicap, graviditet eller andre forhold, der kan have betydning for dit velbefindende eller din helbredsmæssige tilstand under krydstogtet.

Ikke egnet for gangbesværede

På nogle af vores udflugter og rundture i byerne foregår til fods, og vi går ofte fra skibet til byernes centrum. Da mange af byernes gamle bydele er fredede og har smalle brolagte gader er det ikke muligt køre i bus. Vi oplever også langt mere atmosfære og kommer tæt på byen, når vi er til fods. Vi kan også bruge offentlig transport som sporvogn og metro. Som deltager i turen skal du derfor regne med at gå op til omkring 6 km om dagen i et roligt tempo på byrundturene, som varer mellem 1½ og 2½ timer. Du skal altså være mobil, selvhjulpen og kunne færdes uden hjælp.

Skibet er desværre ikke indrettet til gangbesværede, som ikke kan bevæge sig rundt ved egen kraft. Dette skyldes primært hensyn til sikkerhed, da rederiet kræver, at alle skal kunne gå fra en båd til en anden uden hjælp fra personale eller medpassagerer.

Af sikkerhedsmæssige årsager må kørestole og gangstativer/rollatorer heller ikke tages med på skibet. Der skal være fri passage på gangarealer o.l.

Kajplads

Når flodkrydstogtskibene lægger til kaj, fortøjes skibene flere steder langskibs uden på hinanden. Det betyder, at man kan opleve at kigge ind i siden på et andet skib i stedet for at have udsigt til landskabet eller en by, når skibet ligger ved kajen. Og at man skal gå gennem andre både for at komme i land – eller at andre passagerer går igennem ”vores” skib.

Rederiet prøver så vidt muligt at få en kajplads i centrum af de byer, vi besøger. Det er desværre ikke altid muligt, og selvom en kajplads er booket og bekræftet, forbeholder havnen sig altid ret til at flytte skibene op til få timer før ankomst.

Det betyder, at vi i tilfældet af, at kajpladsen er langt for centrum og uden for gåafstand, bestiller en bus eller bruger offentlig transport til centrum, når vi skal på udflugt jf. programmet. Deltager man ikke i det planlagte program, eller ønsker man at indlægge egne programpunkter, er transport fra og til skibet for egen regning.

Soldæk

Skibet er udstyret med et stort og dejligt soldæk, hvor der vil være mulighed for at opholde sig, når vi ligger til kaj eller sejler i det smukke landskab.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at soldækket på visse dage og sejlruter kan værre lukket i kortere eller længere perioder. Det skyldes, at skibet passerer lave broer eller sluser.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser