Karpaternes kulturskatte, et strejf af Moldova og Donaus del

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev de berømte klostre i Bucovina ved Karpaterne, landet Moldova og Donauflodens delta ved Sortehavet – en næsten ukendt del af det østlige Europa

En rejse til fjerne kroge af Centraleuropa, hvor vi oplever nogle af de ældste og bedst bevarede klostre i Europa. De ligger skjult dybt inde i bjergkæden Karpaterne med deres velbevarede og helt unikke vægmalerier tilbage fra 13-1400-tallet.

Vi ser også områdets særegne, såkaldte muddervulkaner, fæstningen og citadellet i byen Targu Neamt og Rumæniens hovedstad Bukarest. På en dag i Moldova besøger vi hovedstaden Chisinau og smager på den anerkendte moldoviske vin på den meget berømte vingård Cricova. Ved Donaudeltaet ser vi gamle, flotte havnebyer og oplever den storslåede natur med masser af trækfugle i deltaet.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Rumænske lei

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Bukarest. Orienterende byrundtur i Bukarest
Dag 2 Bukarest – Pietra Neamt. Muddervulkanerne Vulcanii Noroiosi og besøg på lokal vingård
Dag 3 Udflugt til Bucovina-regionen med klostre i Agapia, Voronet og Humor
Dag 4 Pietra Neamt– Iasi. Fæstningen og citadellet i Targu Neamt. Byrundtur i Iasi
Dag 5 Udflugt til Chisinau, Moldovas hovedstad, og besøg på vingården Cricova
Dag 6 Iasi – Tulcea. Det gamle havneby Braila og Porten til Donau-deltaet
Dag 7 Tulcea. Donau-deltaets museum og udflugt til det naturskønne Donau-delta
Dag 8 Tulcea – Bukarest. Fly til København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Bukarest. Orienterende byrundtur i Bukarest Ca. 20 km
Det mægtige Parlamentspalads i Bukarest

Vi sætter kursen mod Rumænien og hovedstaden Bukarest, der i mellemkrigstiden var kendt som ”Østens Paris” på grund af sin elegante, franskinspirerede arkitektur. 2. verdenskrigs bombardementer og jordskælv i 1940 og 1977 ryddede dog godt ud i de smukke 1800-talsbygninger, som nu er suppleret af nyere arkitektur fra Sovjettiden.

Bukarest er med sine to millioner indbyggere Rumæniens største by, og var hovedstad for Valakiet indtil 1862, da Valakiet og Moldavien indgik et forbund, der senere skulle blive kongeriget Rumænien. Det var også i Bukarest, en del af kampene under revolutionen i 1989 blev udkæmpet, hvilket man stadig kan se på skudhuller i murene rundtomkring.

Ved ankomsten kører vi til vores 4-stjernede hotel, og undervejs på køreturen har vi fornøjelsen af at få en indledende introduktion til byens største seværdigheder. Vi kører forbi Den Fri Presses Hus, hvor de fleste aviser har deres hovedkvarter, og som er et skoleeksempel på den noget bombastiske socialistisk realisme-byggestil socialistisk realisme. Videre til Triumfbuen, som er bygget efter parisisk forbillede til minde om 1918, hvor Transsylvanien blev indlemmet i riget. Vi passerer endvidere Sejrspladsen, en af byens centrale pladser, hvor blandt andet regeringsbygningen ligger – ikke at forveksle med Ceausescus gigantiske Parlamentspalads. Vi runder også Revolutionspladsen, der er hjem for flere vigtige historiske bygninger; det tidligere kongelige palads, der nu huser Nationalmuseet for kunst; universitetsbiblioteket, koncerthallen Athenæum og den tidligere Centralkomité for et nævne et par stykker.

En del af køreturen går ad Sejrsboulevarden, som har været byens mest fashionable gade, siden den for godt 300 år siden blev belagt med træ, så den var farbar, når andre veje var rene mudderpøle. Dengang havde mange adelige familier deres villaer her, i dag er det navne som Gucci, Armani og Rolex, der pryder vejsiden.

Vi spiser middag sammen på en lokal restaurant.

Dag 2
Bukarest – Pietra Neamt. Muddervulkanerne Vulcanii Noroiosi og besøg på lokal vingård Ca. 415 km
Spændende naturfænonener

Vi starter straks efter morgenmaden på den lange tur nordpå gennem smukke landskaber. Undervejs har vi indlagt nogle interessante besøg for at bryde køreturen lidt op.  Det første stop er et spændende besøg ved de såkaldte mudder-vulkaner, der ligger lidt over 100 km nordøst for Bukarest. Der er ikke tale om egentlige vulkaner, men om mindre mudderhøje, der ligner vulkaner og er skabt af mudder, som trykkes op af bl.a. gasser. Der er kun ganske få steder lignende områder i Europa, og her presser gassen mudderet op fra op mod 3 kilometers dybde, og det giver disse kegleformede toppe på typisk et par meter i højden.

Fænomenet dækker et månelandskab på op mod 30 hk, hvor der vokser nogle spændende og sjældne planter i den mineralholdige jord.

Køreturen fortsætter med Karpaterne på venstre side mod vest til vinområdet Vrancea, hvor vi besøger en lokal vingård og producent, hvor vi skal smage fire forskellige vine, før vi fortsætter til dagens mål Pietra Neamt, hvor vi overnatter de næste to nætter.

Pietra Neamt er den tredje største by i den moldoviske del af Rumænien, og vi har forladt Transsylvanien. Byen ligger i højlandet og er omgivet af mindre bjerge, hvor der er skisport om vinteren. Byen har en lang historie, og her finder vi blandt andet træsynagogen Bal Shem Tow, der er opført i 1766. Få meter derfra finder vi den dystre, men flotte kirke St. John opkaldt efter Johannes Døberen. Kirken er opført få år efter synagogen og er let genkendelig med sit klokketårn. Kirken St. Stefan ligger på pladsen af samme navn, hvor der også findes et par gode museer.

Dag 3
Udflugt til Bucovina-regionen med klostre i Agapia, Voronet og Humor Ca. 300 km
Det helt unikke kloster Voronet

I dag kører vi på udflugt til Bucovina-regionen, der ligger nord for Transsylvanien og syd for Ukraine. Bucovina- og Moldavia-regionerne er kendt for et stort antal historiske og meget flotte klostre. De betragtes som områdets kulturelle juveler, og nogle af dem blev i 1993 optaget på UNESCO’s liste over bevaringsværdige bygninger. Klostrene er opført i 1300- og 1400-tallet og er kendetegnede ved helt utroligt flotte og velbevarede freskoer i en meget blå tone og som har overlevet udendørs i alle disse år.

Første stop er i byen Agapia, hvor vi finder et af de største konventer i Europa. Der er over 400 nonner fordelt på to klostre fra 1600-tallet. Kirken, der blev bygget i samme periode, blev restaureret i 1800-tallet og udsmykket af en af de største rumænske kunstnere, Nicolae Grigorescu. Her er der mulighed for også at besøge klostrets museum, der har en fin samling af ikoner, dragter og broderier fra 1600-tallet.

Vi besøger også det helt unikke kloster Voronet, opført i 1488 og efter sigende på kun tre måneder af den moldoviske hersker Stephan den Store, som en del af forsvarsværket mod de fremstormende tyrkiske tropper. Her finder vi den mest kendte fresko, Dommedag, som påstås at være kopieret til Det Sixtinske kapel i Rom. Freskoen fylder hele den vestlige væg. Den meget markante blå farve er nu anerkendt som Voronet-blå og er med til at udødeliggøre klostret, som fortsat fungerer som kloster og huser en mindre befolkning af nonner.

Efter at have dvælet ved Voronet, finder vi et sted at spise frokost ved klostret eller i en nærliggende landsby. Der er langt mellem byer og spisesteder i dette øde område af Europa, der huser et stort antal klostre fra middelalderen. Efter frokostpausen kører vi videre til Humor, hvor vi finder et lidt senere bygget kloster fra 1530. Humor-klostret er meget velbevaret, og her er der flotte freskoer både ude og inde i rødbrune farver, og fra tårnene og murene er der flot udsigt over området.

Vi returnerer til Pietra Neamt, hvor vi spiser middag og overnatter.

Dag 4
Pietra Neamt– Iasi. Fæstningen og citadellet i Targu Neamt. Byrundtur i Iasi Ca. 160 km
Fæstningen og citadellet i Targu Neamt

Vi forlader i dag Pietra Neamt og kører en relativ kort strækning til Targu Neamt. Byen af er tysk oprindelse og har en vis betydning for Rumænien. Det var nemlig her den første rumænske avis blev trykt, og det første rumænske universitet startede. Udefra ligner byen en grim post-kommunistisk by, men dens centrum og citadellet rummer en af de bedst bevarede fæstninger i den rumænske provins Moldavien. Fæstningen blev bygget tilbage i 1300-tallet af prins Petru 1. Musat og har holdt fjender stangen af flere omgange – både ungarerne, tyrkere og polakker. Vi ser os omkring i fæstningen og citadellet, før vi fortsætter videre til Iasi. I oplandet omkring Targu Neamt ligger der et stort antal af stadigt fungerende klostre.

I Iasi går vi gennem den ældre bydel og kigger på St. Paraschiva-katedralen, de tre hierarkiers kirke, kulturpaladset, Unionspladsen, nationalteatret og universitetspladsen. Vi besøger det historiske museum i kulturpaladset for at lære mere om regionens historie.

Vi overnatter på hotel i Iasi de næste to nætter. Middag på hotellet.

Dag 5
Udflugt til Chisinau, Moldovas hovedstad, og besøg på vingården Cricova Ca. 375 km
Imponerende vinkælder

I dag kører vi fra rumænske Moldavien ind i Moldova, den selvstændige republik, der blev oprettet i 1940 som en sovjetisk delstat, og som siden 1991 har været en selvstændig republik. Næsten 80 % af befolkningen er oprindeligt rumænere. Vores mål er hovedstaden Chisinau, hvor vi tager på byrundtur og ser nationalpaladset, triumfbuen og parlamentsbygningen.

Vi spiser frokost i Chisinau, før vi kører ud til vingården Cricova, der har verdens største vinkælder med over 1,3 millioner flasker vin fordelt i tunneller under jorden i et sindrigt vejnet på op til 120 km.

Cricova er kendt for at lave mousserende vine efter den klassificerede franske metode for champagne – "Methode Champenoise”. Vingården producerer også en fin mousserende rødvin på Cabernet Souvignon-druer med en fin blød smag med solbær og kirsebær. Vi smager fire af gårdens vine, før vi returnerer til Moldavien fra Moldova.

Tilbage i Iasi spiser vi middag.

Dag 6
Iasi – Tulcea. Det gamle havneby Braila og Porten til Donau-deltaet Ca. 305 km
Fantastastisk udsigt i Tulcea

Vi forlader Iasi og kører sydover gennem det moldoviske landskab på vej mod Donau-deltaet. Vi gør et stop i byen Braila, der tidligere var en meget vigtig havneby langs Donau. Det var før, Donau-kanalen blev udgravet, så skibe blev ledt ind fra Constans til Donau for at undgå deltaets mange små sidekanaler, tilsanding, høj- og lavvande. Det ses tydeligt i den gamle bydel, at byen har været velstående; her er flotte stukbygninger fra en svunden tid, det smukke Maria Filotti Teater og kirken, tilegnet ærkeenglen Michael, oprindeligt bygget i 1700-tallet som en moské for den tyrkiske besættelsesmagt.

Vi fortsætter det sidste stykke ud til Tulcea – ”Porten til Donau-deltaet”, hvor vi indkvarterer os på hotel for de næste 2 nætter og spiser middag på hotellet. Tulcea er den største by og vigtigste havn i deltaet samt det bedste udgangspunkt for udflugter ud i deltaet.

Dag 7
Tulcea. Donau-deltaets museum og udflugt til det naturskønne Donau-delta
Stormøde i søen

Dagen begynder med et besøg på Donau-deltaets museum i Tulcea, hvor vi lærer lidt om livet i deltaet og dets flora og fauna. Herefter sejler vi med katamaranbåde ud i deltaet for at opleve Europas bedst bevarede naturområde, som siden 1990 har været på UNESCO’s liste over bevaringsværdige områder.

Området er et reservat for over 300 forskellige fuglearter, der passerer området på vej til og fra Mongoliet, Sibirien, Indien, Kina og Afrika. Vi kan være heldige at se svaner, pelikaner, hejrer, skarver samt storke. Ude i reservatet spiser vi en traditionel fiskefrokost.

Rigere på naturoplevelser vender vi tilbage til Tulcea sidst på eftermiddagen til den sidste nat og middag på turen.

Dag 8
Tulcea – Bukarest. Fly til København Ca. 300 km
Efter morgenmad forlader vi Tulcea og kører mod Bukarest, hvor vi kører direkte til lufthavnen og rejser hjem.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Bukarest t/r med mellemlanding
 • Indkvartering på 3-og 4-stjernede hoteller i delt dobbeltværelse
 • Udflugter og transport jf. program
 • 7 morgenmadmåltider
 • 6 middage på hotel
 • Middag på lokal restaurant i Bukarest
 • Vinsmagning med 4 vine i Panciu
 • Vinsmagning med 4 vine i Cricova
 • Udflugt med båd i Donau-deltaet med fiskefrokost
 • Alle entreer i det beskrevne program
 • Ledsagende engelsktalende lokalguide på hele turen
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. 40 € pr. person)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Seværdigheder

Stort set alle seværdigheder har lukket om mandagen.

Hoteller

Hotellerne på rejsen er generelt meget moderne med en god standard (3- og 4-stjernede) og beliggenhed. Trådløst internet er hurtigt og velfungerende og frit tilgængeligt på samtlige hoteller.

Bankautomater

Der er bank- og hæveautomater overalt.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser