Kenya – Afrikas vilde savanne

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Klassisk Big Five-safari og Kenyas varierede natur i nationalparkerne Samburu, Lake Nakuru og verdensberømte Masai Mara. Høj komfort og maks. 18 deltagere

Tag med på en unik safari-rundrejse til Kenya, og oplev den mest varierede natur, der findes i Afrika.

Vi besøger hele tre nationalparker; Samburu Nationalpark, hvor særlige arter som girafgazelle og somalistruds trives i den tørre halvørken, Lake Nakuru Nationalpark, hvor titusindvis af flamingoer stimler sammen ved sodasøer, og det verdensberømte vildtreservat Masai Mara, der imponerer med sin bestand af storvildt. I minibusser, med vinduesplads til alle, tager vi på udkig efter Big Five-dyrene: elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard.

Vi bor i lodges med høj komfort og udsigt over savannen, mod Nakuru-søen og Masai Maras store dyreflokke, og rundrejsen byder på naturskønne køreture, bl.a. gennem Kenyas højland, landsbyer, The Great Rift Valley og med stop ved ækvator og vandfaldet Thomson’s Fall. Eventyret slutter i Nairobi, hvor vi besøger Karen Blixens museum.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Kenyanske shilling

Dagsprogram 10 dage
Dag 1
København / Billund – Nairobi. Overnatning på hotel i Nairobi
Dag 2
Videre til Samburu Nationalpark med smuk køretur gennem højland og landsbyer. Safari i Samburu
Dag 3
Safari i nationalparkerne Samburu og Buffalo Springs
Dag 4
Videre til Lake Nakuru Nationalpark med naturskøn køretur inkl. ækvator og vandfaldet Thomson’s Fall. Eftermiddagssafari
Dag 5
Safarioplevelser i Lake Nakuru
Dag 6
Gennem The Great Riff Valley til naturreservatet Masai Mara. Eftermiddagssafari
Dag 7–8
Safarioplevelser i Masai Mara
Dag 9
Gennem The Great Rift Valley til Nairobi. Karen Blixens museum. Fly Nairobi – København
Dag 10
Hjemkomst

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
34.998,–
København, Billund
Afrejse fra Billund: tillæg fra 948,–
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København / Billund – Nairobi. Overnatning på hotel i Nairobi

Vi flyver fra København om morgenen med kurs mod Kenya. Undervejs har vi et flyskifte til et komfortabelt rutefly, der flyver os direkte til Nairobi. Måltider, drikkevarer og underholdning ombord er med i rejsens pris.

Når vi har klaret indrejseformaliteterne, møder vi turens danske rejseleder og vores chauffører og kører til vores hotel i Nairobi, hvor vi har en overnatning.

Dag 2
Videre til Samburu Nationalpark med smuk køretur gennem højland og landsbyer. Safari i Samburu
Giraffen er det pattedyr, som har det højeste blodtryk

Efter en god nattesøvn og morgenmad forlader vi Nairobi og sætter kursen mod Samburu Nationalpark. Vi begiver os nordpå gennem det frodige højland med skovplantager, ananasplantager og landsbyer, og trods støvet og de bumlende veje har vi en smuk og afvekslende køretur foran os vest om Mount Kenya. Vi kører gennem flere områder, hvor stammefolkene boranere, samburuer, rendiller, somaliere og meruer bor samt det meget farverige turkana-folk, som ellers traditionelt kun lever omkring Turkanasøen.

Allerede når vi kører ind i Samburu, begynder safarien, og ved ankomst til vores lodgen har vi sandsynligvis set rigtig mange dyr. Vi indkvarteres på Samburu Game Lodge for to nætter. 

Dag 3
Safari i nationalparkerne Samburu og Buffalo Springs
Naturskønne Kenya

Nationalparkerne Samburu og Buffalo Springs ligger i den storslåede og barske nordlige halvørken. Her danner de karakteristiske fladkronede paraply-akacier smukke silhuetter mod den blå himmel.

I dette område vil vi formentlig se nogle af de dyr, der er tilpasset det tørre klima, og som ikke findes længere mod syd i de klassiske safariområder. Dette gælder grevyzebra, netgiraf, oryxantilope, somalistruds og girafgazelle. Vi vil også holde udkig efter løverne og elefanterne, som ofte ses i meget store flokke på op til 50 individer, og andre typiske savannedyr.

Lodgen er bygget på toppen af ​​hævet jord, hvilket giver panoramaudsigt over de fjerne Samburu-bakker til den ene side og El Ndonyo Keri - Samburu-navnet for Mount Kenya - på den anden. Landskabet repræsenterer på glimrende vis den nordlige halvørken med små, dog meget dramatiske bjerge, floddale, slugter og tør savanne.

I de varme eftermiddagstimer imellem safarikørslerne spiser vi frokost på lodgen og slapper af.

Dag 4
Videre til Lake Nakuru Nationalpark med naturskøn køretur inkl. ækvator og vandfaldet Thomson’s Fall. Eftermiddagssafari
Vi gør holdt ved ækvator og vandfaldet Thomson’s Falls

Vi forlader det tørre nord for atter at bevæge os nord om Aberdare-skovene mod Rift Valley. På vejen gør vi holdt ved ækvator og vandfaldet Thomson’s Falls, hvor vi kan nyde udsigten og strække benene, før vi tager den sidste strækning til Lake Nakuru Nationalpark.

Ved Lake Nakuru kan vi være heldige at se når de lyserøde flamingoer er samlet ved sodasøen, hvor de spiser alger og krebsdyr. Ud over flamingoer findes også pelikaner, skarver, skestorke og mange mindre vadefugle. De store akacieskove omkring søen er hjemsted for bøfler, vandbukke, impalaer og andre antiloper.

Under de smukke kandelabertræer på skråningerne gemmer leoparderne sig, og vi kan være heldige at se dem i de sene eftermiddagstimer.

Lake Nakuru er et af de bedste steder at opleve sorte og hvide næsehorn i Østafrika og den truede Rothschildgiraf.

Vi ankommer til Lake Nakuru Sopa Lodge, som er en dejlig lodge med en suveræn udsigt.

Dag 5
Safarioplevelser i Lake Nakuru
Zebraer kan blive op til 25-30 år gamle

Vi tager på en morgensafari og en eftermiddagssafari i dag, når vildtet er mest aktivt.

Dag 6
Gennem The Great Riff Valley til naturreservatet Masai Mara. Eftermiddagssafari
Leoparden har størst udbredelse af de store katte

Efter morgenmaden forlader vi Lake Nakuru Nationalpark og kører gennem The Great Rift Valley – den store gravsænkning i Østafrika. Dagens mål er de altid vildtrige Masai Mara-sletter i det sydvestlige Kenya. Vi har en lang og spændende køretur foran os.

Efter ca. fire-fem timers kørsel (afhængig af forholdene) ankommer vi til Masai Mara, som herefter er vores base de kommende tre nætter. Lodgen ligger i et af de mest vildtrige områder i hele Masai Mara, og i modsætning til mange andre af parkens områder er stedet altid fremragende for store dyreoplevelser.

Selve kørslen til hjertet af Masai Mara er i sig selv en lang safari, hvor vi jævnligt vil støde på flokke af vilde dyr. Lodgen har et pragtfuldt udendørs område med en gangbro, der fører over et lille sumpområde og ender ved et vandhul, der jævnligt besøges af de vilde dyr.

Masai Mara er et verdensberømt naturområde, der består af det nationale vildtreservat Masai Mara og det tilstødende Masai-land. Det afgrænses af højderyggen Oloololo mod nordvest, af Tanzania mod sydvest, af de tørre buskområder og The Great Rift Valley mod sydøst og endelig af de tiltagende markområder mod øst mellem reservatet og “masaihovedstaden” Narok.

Masai Mara er karakteriseret ved vandrige floder og nedbør fordelt over hele året, og langvarige, ødelæggende tørkeperioder er sjældne. Derfor finder man her en meget stor, fast vildtbestand året rundt, hvilket gør området til det mest populære safarirejsemål i Kenya.

Fra begyndelsen af juli begynder over en million gnuer og zebraer at krydse Marafloden for at æde det frodige græs i Masai Mara. I oktober/november vandrer dyrene atter sydpå mod Tanzania og Serengeti, hvor regntiden er begyndt, og frisk græs venter.

Løvefamilier er spredt over hele Masai Mara, og store elefantflokke vandrer nær skov og vand, hvor de altid kan finde føde. Savannens hurtigste sprinter, geparden, finder dagligt sit bytte blandt især thompsongazellerne. Den kan ofte ses på lang afstand, fordi den holder til på de åbne græssletter og jager i dagslys.

Masai Mara har gennem de sidste hundrede år ændret karakter fra åbent græsland til tæt, ugæstfri busk-steppe befængt med tsetsefluer, men er nu igen forvandlet til åbent græsland. Nogle ser med stor bekymring på, at savannetræerne forsvinder med en hastighed på 8% årligt delvist som følge af elefanternes græsningstryk. På den anden side er kombinationen af galleriskov langs floder, sumpe og åbent græsland ideel, når man lægger vægt på den store artsrigdom, som vi vil opleve på denne tur.

Der er ingen tvivl om, at Masai Mara er stedet, hvor man har den største sandsynlighed for at se de fleste af savannens karakteristiske arter på den korteste tid. Blandt disse arter kan fremhæves elefant, bøffel, giraf, zebra, løve, leopard, gepard, hyæne, krokodille, flodhest, næsehorn, elandantilope, vandbuk, impala, topiantilope og grants- og thompsongazeller. Af fugle kan nævnes kampørn, rovørn, gøglerørn, flodørn, de fleste store gribbearter, struds, sekretærfugl og koritrappe.

I Masai Mara kan man være sikker på at få nogle uforglemmelige naturoplevelser, uanset hvornår på året man kommer.

Dag 7–8
Safarioplevelser i Masai Mara
På safari

Vi vil formentlig tilrettelægge to safarikørsler om dagen, når vildtet er mest aktivt i de tidlige morgentimer og de sene eftermiddagstimer. Og én dag pakker vi frokosten og tager på heldagssafari for at komme vidt omkring i det smukke område.

Campens centrale placering gør det nemt for os at komme rundt i langt de fleste hjørner af reservatet og opnå de største chancer for enestående vildtoplevelser.

Dag 9
Gennem The Great Rift Valley til Nairobi. Karen Blixens museum. Fly Nairobi – København
Karen Blixens museum og farm

Efter morgenmaden kører vi tilbage til Nairobi. Undervejs krydser vi igen The Great Rift Valley med dens mange smukke vulkaner.

I Nairobi spiser vi frokost på restaurant Karen Blixen Coffee Garden, der ligger tæt på Karen Blixens museum og farm, og vi besøger museet.

Herefter kører vi til lufthavnen og rejser hjem til Danmark om aftenen.

Dag 10
Hjemkomst

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 34.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Nairobi t/r m. mellemlanding
 • Safari og udflugter jf. program
 • Helpension dag 2-9
 • 1 hotelovernatning i delt dobbeltværelse i Nairobi
 • 2 nætter i delt dobbeltværelse på Samburu Sopa Lodge
 • 2 nætter i delt dobbeltværelse på Lake Nakuru Sopa Lodge
 • 3 nætter i delt dobbeltværelse i Masai Mara på Zebra Plains Mara Camp
 • Safarikørsel i minibusser med maks. 6 personer og vinduesplads til alle
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens samlede pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører beregn ca. USD 120
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Visum til Kenya. Læs mere her
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Med hensyn til kufferter anmoder vi om, at der medbringes kufferter med bløde sider (softcase), i stedet for kufferter med hårde sider (hardcase), da køretøjet vi bruger til at køre rundt med bedst kan håndtere bløde kufferter.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 10 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Plasticposer i Tanzania og Kenya

Vi skal gøre opmærksom på, at myndigheder i Tanzania og Kenya for nylig har vedtaget en lov, der forbyder indførsel og brug af plastikposer, hvorfor de gængse tax-free plastikposer heller ikke må medbringes ved indrejse til Tanzania og Kenya. For at undgå, at de af jer, der måtte have planer om at gøre indkøb i forbindelse med flyrejsen, skal få inddraget jeres plasticpose ved ankomst til Tanzania og Kenya, vil vi opfordre jer til at medbringe eksempelvis en stofpose til opbevaring af jeres indkøb.

Når I ankommer til lufthavnen i Tanzania eller Kenya skal I derfor smide den plasticpose ud, som I modtog i forbindelse med jeres tax-free køb – der er opsat store affaldscontainere netop til dette – og lægge jeres tax-free varer ned i jeres medbragte stofpose, eller, hvad I har valgt at tage med som alternativ til plasticposen. 
I og med, at lovgivningen som sagt forbyder al indførsel – og brug – af plasticposer, så er det heller ikke tilladt at medbringe plasticposer i sin bagage.

Det er således AL brug af plasticposer, der er forbudt ved lov i Tanzania og Kenya, og man risikerer store bøder, hvis man ikke overholder dette.

Mere om Kenya

Her kan du få mere at vide om Kenya: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/kenya 
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel og drikkepenge, og se om I skal have visum eller vaccineres.

Læs også vores artikel om en strabadserende rejse til Kenya i Albatros' spæde begyndelse i 1980'erne: Et familieeventyr i Kenya

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Rejseforlængelse i Kenya

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris Fra -
Luksusbadeferie ved Det Indiske Ocean syd for Mombasa

Forlæng jeres safarirejse i Kenya på det lækre Leopard Beach Resort & Spa på Diani Beach – Kenyas bedste og mest eksotiske strand. Ud over de lange, palmeomkransede sandstrande er her masser af udflugts- og aktivitetsmuligheder. Tag for eksempel en runde golf, besøg en traditionel kenyansk landsby, eller hvad med en gang safari med Det Indiske Ocean som baggrund?
Se alle udflugtsmuligheder her:
Udflugter og aktiviteter på Leopard Beach Resort & Spa

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Leopard Beach Resort & Spa er et førsteklasses resort bygget i hvid, arabiskpræget kyststil direkte på stranden. I det store parkområde er der flere swimmingpools både til strand- og landsiden. Resortet har to sportscentre, hvor man kan dyrke tennis, styrketræning, squash, dykning, windsurfing, fiskeri og meget mere. Derudover er her et stort spa- og wellnesscenter.
Læs mere om resortet på
 www.leopardbeachresort.com

Pris pr. person

 • kr. 8.998,- pr. person i delt dobbeltværelse Superior Balcony
 • kr. 9.898,- pr. person i enkeltværelse Superior Balcony

Tillæg for opgradering til Deluxe Terrace:

 • 500 DKK per person i delt dobbeltværelse (Deluxe Terrace)
 • 1500 DKK i enkeltværelse (Deluxe Terrace)
Prisen inkluderer
 • Fly Nairobi – Mombasa t/r
 • Transport mellem lufthavn og resort
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse på Leopard Beach Resort & Spa
 • Halvpension (morgenmad/middag)
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller senest 75 dage før afrejse. Vi kan desværre ikke garantere ledig plads på hotel, fly osv. på alle afrejsedatoer.

Rated 3 out of 5 by from Safari med kompetent rejseleder. Spændende med Safari i stor skala under kyndig vejledning af vores guide og en god chauffeur. Lodges var noget “slidte”. Maden ikke noget at skrive om, okse- og lammekødet ofte uspiseligt sejt og senet. Flere af rejsedeltagerne, undertegnede inkluderet, havde turistmave. Søde og venlige rejsefæller. På den sidste lodge blev flere telte opbrudt og gennemsøgt af en bavian i form af en stor alfahan; han havde tydeligvis prøvet det mange gange. I et af tilfældene skete indbruddet mens der lå en af gæsterne og sov i teltet. Det er IKKE acceptabelt og der er stor risiko for personskade. Mombasadelen af rejsen med sol og varme. Hotellet var stort og nedslidt, venlig betjening, men også her var maden til tider nærmest uspiselig. Den lokale Albatrosguide forlangte 75 usd for halvdagsturen til Mombasa, selvom der i materialet stod 70 usd. Ved afslutningen af turen inviterede han sig selv på frokost, dvs at deltagerne betalte hans del af regningen. Lidt “usædvanlig fremgangsmåde” på grænsen til fidusmageri!! Selve safaridelen til topkarakter, med undtagelse af de ubekvemme busser; men samlet set bliver det kun til tre stjerner.
Date published: 2019-11-20
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk oplevelse! Utroligt at se savannens vilde dyr på denne måde, spændende at køre rundt og prøve at spotte dem. Rejseleder Steen Jesper Horsted super dygtig, ved alt om dyrene!
Date published: 2019-11-13
Rated 5 out of 5 by from fantastisk tur til Kenya. Rejsen var veltilrettelagt, guiden var forberedt, god til at fortælle. Vi fik det, vi ville have. Masser af natur , dyr og fugle.
Date published: 2018-11-25
Rated 5 out of 5 by from En spændende, veludført rejse. Rejselederen var meget dygtig og god tilsat organisere, så rejsen blev perfekt. Hendes viden om Africa og dyrene samt fuglene var uovertruffen. På turen levede hun sig ind i gruppen som en ven og kunne oplyse om ting, der lå langt ud over det man normalt kan forvente af en rejseleder. Efter min mening er det den slags rejseleder der fortsat kan fastholde det gode ry Albatros har.
Date published: 2018-11-19
Rated 5 out of 5 by from Dejlige Kenya En rejse på følelser og tid. Vil meget gerne tilbage. En heltigennem fantastisk rejse som intet havde været uden en alt vidende guide med formidabel evne til at forklare og fortælle om Afrika og Kenya, om alt dyreliv, gjorde blot turen endnu bedre
Date published: 2018-11-17
Rated 5 out of 5 by from Meget tæt på de vilde dyr. En godt tilrettelagt rejse, med en meget vidende guide. Der var masser af dyr, smuk natur samt et afvekslende program.
Date published: 2017-10-28
Rated 5 out of 5 by from Flot Kenya - Afrikas vilde savanne Overordnet en meget fin tur med besøg i 3 meget forskellige, men hver for sig meget spændende Nationalparker. Vi fik set rigtigt mange dyr og fugle, godt hjulpet på vej af vores velkendte og kompetente rejseleder og driverne. Der er ret meget kørsel til og fra de 3 Nationalparker, spec. stykket til Masai Mara ad bumlet grusvej var belastende. Jeg synes det er falsk varebetegnelse at I vedbliver at skrive om de tusindvis af flamingoer (suppleret af et billede, der er mindst 5 år gammelt). Der har kun været få flamingoer siden 2013 og de er langt ude på Nakuru Lake.
Date published: 2017-10-21
Rated 5 out of 5 by from En oplevelse for livet! Denne tur har været en fantastisk oplevelse. Der har været så mange indtryk af naturen og befolkningen i denne verdensdel - der for os - var en fremmed verden, at det vil tage lang tid inden de helt bundfælder sig. Rejsen har været alle pengene værd. Rejselederen Anna, der bor i Kenya, besidder en meget stor viden om landet, og har megen erfaring i at rejse i mange lande i Afrika, og vores chauffør Oliver var en vidende og meget behagelig chauffør, der var god til at finde dyrene. De tre destinationer var vidt forskellige med hver deres charme. Samburu er flot natur og med mange forskellige dyr - men tør. Lake Nakuru har de sidste 5 år ikke haft flamingoer (hvilket burde fremgå af rejseprogrammet), fordi vandstanden er blevet for høj - men har til gengæld store bøffelflokke og mange pelikaner, og Masai Mara er helt enestående, både hvad natur, dyr og befolkning angår. Selv om mange af gnuerne her i oktober allerede var trukket til Serengeti, så vi store flokke der nu begav sig på vej. Og så er der i Masai Mara endda mulighed for at tilføje en ballontur, hvis man har lyst - hvilket giver et endnu bedre overblik over landskabet og dyreflokkene. Vores besøg i en Masai landsby var spændende, og gav et godt indtryk af masaiernes levevilkår. De tre lodger var lige så forskellige som destinationerne - men alle af fin standard og med fin service. Figg Tree i Masai Mara endda med telte helt ned til floden, hvor der var flodheste og krokodiller. Den eneste ulempe ved denne rejse er de store afstande, og dermed lange køretider mellem stederne, der p.t. forlænges af et 100 km langt vejarbejde ved Masai Mara. Rejsen vil med fordel kunne forlænges med yderligere 1 dag i Samburu, og 1 dag i Masai Mara. Derved kunne der skabes luft til, at man også kan nå at få lidt afslapning på lodgerne. Et godt råd: Tag godt med drikkepenge med i små sedler.
Date published: 2017-10-18
 • y_2023, m_12, d_4, h_8
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.37
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_8
 • loc_da_DK, sid_KERTR05, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser