Koncert med André Rieu i forårssmukke Dublin

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev André Rieu og hans Johann Strauss Orkester i den musikalske storby, Dublin og få flere andre kulturoplevelser med i købet

Næste stop på André Rieus store verdensturné er storbyen Dublin. Vi følger med, når han med sit orkester indtager byens 3Arena i det dejlige forår i maj måned. Vi er garanteret en festlig aften, hvor vi som gæster blot skal læne os tilbage og nyde den vidunderlige musik og gode underholdning.

Vi bor centralt i Dublin, og under vores ophold skal vi naturligvis opleve storbyen på en byvandring, både på den nordlige og sydlige del med bl.a. Merrion Square, Trinity College og indkøbsgaden O’Connell Street. Vi skal desuden besøge et whiskey-destilleri og en af dagene bliver der mulighed for at besøge Guinness Storehouse. Mon ikke at der også bliver tid til at nyde stemningen på en af de lokale pubber.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Ankomst Dublin. Frokost og besøg på whiskey-destilleri
Dag 2 Byvandring i Dublin. Mulighed for besøg på Guinness Storehouse
Dag 3 Dublin på egen hånd. Middag og koncert med André Rieu
Dag 4 Hjemrejse

Hoteller

Hotel Jurys Inn Christchurch

Vi bor centralt på dette 4-stjernet hotel i den sydlige del af Dublin.
Inden for gåafstand finder man Dublin Castle, Trinity College, O’Connell Street og det hyggelige Temple bar område, der byder på irske pubs med livemusik og et bredt udvalg af restauranter.  

Hotellets værelser er nydelige og har TV, hårtørrer og gratis internet.

Hotellet har desuden sin egen restaurant og bar.

 

 

Se nærmere på: https://www.jurysinns.com/hotels/dublin/christchurch

Christchurch Place, D8
Dublin, Ireland
Tlf. +353 1 454 0000

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
5.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Ankomst Dublin. Frokost og besøg på whiskey-destilleri

Vi flyver fra København til Irland, og med det gæliske udtryk Cead Mile Failte, som betyder noget i retning af ”hundrede tusinde gange velkommen”, bydes vi velkommen til Dublin.

Efter vores ankomst, sætter vi kursen mod det centrale Dublin, og på vores vej spiser vi en traditionel irsk frokostret i stemningsfulde omgivelser.

Herefter fortsætter vi vores rejse til storbyen, og besøger et af Irlands berømte whiskey-destillerier. Vi hører om maltning af byggen, om hvordan hele processen foregår og vi får serveret historier om, hvordan selv englene får deres andel af de mange tusinde liter whiskey, der ligger og venter på at blive tappet i de store lagre. Det hele bliver elegant præsenteret med god gammeldags irsk charme.

Efter en stund i whiskeyens tegn, er vi klar til at indlogere os på vores hotel i centrum af byen.   

Aftenen er på egen hånd og for dem der har lyst, kan man tage med rejselederen på en lille uformel vandring i området og eventuelt slutte af med at spise middag på en af områdets populære pubber.

Dag 2
Byvandring i Dublin. Mulighed for besøg på Guinness Storehouse
Trinity College

Efter morgenmad skal vi lære den irske hovedstad lidt bedre at kende.

Byen blev grundlagt i 841 e.Kr. af norske og danske vikinger. I middelalderen overtog normannerne byen og byggede Dublin Castle som symbol på englændernes overherredømme over Irland. Dette varede ved indtil påskeoprøret i 1916, hvorefter Irland blev en selvstændig republik.

Dublin er delt i to af floden Liffey, der løber tværs gennem byen i øst-vestgående retning. Gennem århundreder har floden delt byen, ikke bare i fysisk forstand, men også som en mental grænse mellem den tidligere fornemme bydel syd for floden og den mindre fine del nord for floden.
Vi starter vores vandretur syd for floden, hvor omgivelserne er sofistikerede med enorme palæer og pladser opført i overdådig georgiansk byggestil. En af Dublins fineste georgianske pladser er den store Merrion Square, hvor husene har bibeholdt deres smukt udskårne døre i stærke farver, sine sirlige støbejernsbalkoner og de obligatoriske halvmåneformede vinduer over indgangsdørene. I det gamle byhus i Merrion Square nr. 1 sad forfatteren Oscar Wilde og skrev sine skuespil og fortællinger i 1800-tallet. I denne del af Dublin ligger også det kæmpemæssige Trinity College, der er grundlagt af Elizabeth I i 1592. Irlands litterære arv er blandt andet udklækket her, og giganter som Jonathan Swift, Bram Stoker, Oscar Wilde og Samuel Beckett har alle været studerende på Trinity. Over for det gamle, smukke universitet ligger den ældste del af Dublin, hvorudfra byen voksede sig stor i middelalderen. Her finder vi blandt andet Dublin Castle.

Vi fortsætter vores tur i den nordlige del af Dublin. Denne del af byen blev udbygget i 1700-tallet, og på trods af områdets ry som værende  mindre fint og velhavende end det sydlige Dublin bærer bydelen stadig præg af 1700-tallets flotte, neoklassicistiske arkitektur. Norddublins centrale færdselsåre er den imponerende indkøbsgade O’Connell Street, der er kantet af statuer, monumenter og fine, gamle huse. Ud over denne prægtige boulevard lægger vi vejen forbi det historiske General Post Office, hvorfra republikken Irland blev proklameret i 1916.

Om eftermiddagen er der tid på egen hånd og for dem der har lyst, kan man sammen med rejselederen besøge Guinness Storehouse, der dækker hele syv etager. Her kan man lære mere om Guinness’ historie i Dublin, øllens ingredienser og naturligvis nyde den skummende øl med en imponerende udsigt over Dublin by.
(Entré ca. 28€. Angiv gerne ved bestilling, om du ønsker at deltage, så vi kan forhåndsreservere vores besøg).

I dag er middagen på egen hånd, så der er gode muligheder for at finde en af de mange små dejlige restauranter i centrum og smage på nogle af de mange irske specialiteter. Måske trækker lidt frisk fisk fra Atlanterhavet eller en klassisk Irish stew – det er op til dig.

Har man lyst til at afslutte aftenen med en drink, kan det anbefales at besøge en af de mange pubber i det festlige Temple Bar område. Her flyder øllet lifligt fra hanerne til tonerne af irsk folkemusik, og her kommer man lidt tættere på den dejlige irske folkesjæl.

Dag 3
Dublin på egen hånd. Middag og koncert med André Rieu

I dag får du god tid til at udforske Dublin på egen hånd. Besøg f.eks. det kendte kaffe- og tehus Bewley’s fra 1840, der ligger på Grafton Street. Her kan du nyde en kop te eller kaffe samt en sandwich og mærke stemningen. Det er også muligt at købe deres kendte teer med hjem som en lækker souvenir. Du kan også vælge at spise frokost på The Bank on College Green, hvor en gammel bank er blevet lavet om til en dejlig restaurant, eller måske lader du dig lokke af en af de mange hyggelige pubber, der serverer klassisk irsk mad med god skummende øl til.

Om aftenen venter der en festlig og dejlig musikoplevelse i Dublins 3Arena.

André Rieu og hans orkester har gennem årene turneret verden rundt, og alene i 2018 afholdt de ikke mindre end 93 koncerter i 21 lande fordelt på fem kontinenter.

Med en professionel dirigent som far, voksede André og hans søskende op i et hjem, hvor klassisk musik var en del af hverdagen. Han startede da også selv til violinundervisning allerede i en alder af 5 år, og det skulle vise sig at være den helt rigtige vej at gå for André, der senere uddannede sig til violinist og i år 1987 oprettede sit eget orkester - Johann Strauss Orchestra. Han har siden da fungeret som dirigent, komponist og medspiller i sit eget orkester.

Folk fra hele verden rejser til nye lande og byer for at opleve André Rieu og hans orkester indtage scenen, og på denne aften i maj har vi altså fornøjelsen af at opleve ham i storbyen Dublin.  

Koncerten starter kl. 20.00 og vi spiser en tidlig middag sammen, inden det er tid til at bevæge sig hen til 3Arena, der ligger langs floden på den nordlige side. Til fods går vi ud til koncertstedet. Til dem der gerne vil spare lidt på kræfterne, er det muligt at tage en lokalbus ud til arenaen.

Dag 4
Hjemrejse

Vi spiser vores sidste morgenmåltid i det grønne Irland og kører til lufthavnen, hvorfra vi flyver hjem til Danmark.

Siddepladser til koncerten

Inkluderet i rejsens pris er siddeplads i kategori II.
Mulighed for at opgradere til bedre pladser i kategori I for kr. 200,- per pers.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 5.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.298,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Dublin t/r
 • Udflugter og transport jf. program
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad, en frokost og en middag
 • Koncertbillet i kategori II
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Gouda Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Opgradering af koncertbillet i kategori I
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge (beregn ca. 11 euro pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser  § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser