Kontrasternes Kiev

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

I Ukraines hovedstad kæmper funklende ortodokse kirker, historiske monumenter og grønne åndehuller om din opmærksomhed

Få det bedste af Kiev! På denne tur skal vi besøge byens berømte hulekloster, der blandt andet rummer 125 mumificerede munke, kigge forbi det imponerende moderlandsmonument Rodina Mat og mærke historiens vingesus på Uafhængighedspladsen. Derudover er der rig mulighed for at opleve den pulserende storby på egen hånd. Byens mange store pladser leder tankerne hen på Paris, omend stemningen er mere afdæmpet her i den ukrainske hovedstad.

For de eventyrlystne er der desuden mulighed for at tilmelde sig en heldagsudflugt til Tjernobyl. Atomulykken i april 1986 lagde et område på 30 kvadratkilometer øde, som i dag kan besøges. I dag er området omdannet til naturpark, og det er en meget speciel oplevelse at stå i en af de forladte byer og se, hvorledes naturen langsomt, men sikkert har indtaget området.

Vi bor på et centralt placeret 4-stjernet hotel og har enkelte måltider på gode lokale restauranter.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta UAH

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København, orienterende byvandring og velkomstmiddag i Kiev
Dag 2 Byrundtur inkl. huleklosteret Pecerska Lavra, Rodina Mat, St. Sofia-katedralen, Golden Gate og Podil-området
Dag 3 Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugt til Tjernobyl inkl. frokost
Dag 4 Tid på egen hånd og afskedsmiddag
Dag 5 Hjemrejse

Hoteller

Hotel Ukraina

 • 368 værelser
 • Døgnåben reception
 • 1 restaurant med ukrainsk og international cuisine
 • Elevatorer
 • Wifi på alle værelser
 • Spa of fitness center
 • 150 m til den nærmeste metro station
 • 100 m fra Uafhængighedspladsen

Det 14 etage høje Hotel Ukraine knejser stolt i Kiev centrum med udsigt over Uafhængighedspladsen og den gamle bydel. Hotellet danner den ideelle ramme for et kortere ophold i den ukrainske hovedstad. Ikke blot på grund af den centrale placering, men også fordi hotellet er en vigtig del af landets nyeste historie. Gennem tiderne har hotellet huset nogle af landets største kulturelle og politiske personligheder og under urolighederne på Uafhængighedspladsen var hotellet samlingssted for hele verdenspressen.

De nyligt renoverede værelser byder på alle nødvendige bekvemmeligheder, såsom satellit TV og Wi-Fi.
Hotellets restaurant lokker hver dag med en overdådig morgenbuffet bestående af såvel ukrainske som internationale specialiteter.

Læs mere her: https://ukraine-hotel.kiev.ua/en

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København, orienterende byvandring og velkomstmiddag i Kiev
Uafhængighedspladsen, Majdan Nezalezhnosti i Kiev

Vi flyver fra København om eftermiddagen og lander i Kiev 2½ time senere. Vi kører direkte til vores centralt beliggende hotel, hvor vi checker ind, inden vi går en kort orienterende byvandring i lokalområdet. 

Vores hotel ligger lige ved Uafhængighedspladsen. Det var her, at Viktor Jusjtjenko og Julia Timosjenko sammen med tusindvis af ukrainere med orange flag i 2004 blev ved med at protestere mod resultatet af valget, som gav flertal til Viktor Janukovitj. Protesterne resulterede til sidst i et nyvalg, som bragte Justjenko og Timosjenko til magten. Resultaterne af den Orange Revolution er svære at få øje på i dag, men Uafhængighedspladsen er fortsat Kijevs vigtigste plads, som summer af liv på alle tidspunkter af døgnet.  

Ikke langt fra Uafhængighedspladsen finder vi byens hovedstrøg Khrestjatik. Gaden løber fra Majdan Nezaleznosti (Uafhængighedspladsen) i den ene ende til Besarabsky Plads med et farverigt og velassorteret marked i den anden. På Khrestjatik er der altid masser af mennesker, på hverdage på vej til arbejde og i weekenderne promenerende. Søn- og helligdage lukkes gaden for trafik og forvandles til en kæmpe gågade. På Khrestjatik er der flere interessante bygninger, heriblandt Kijevs rådhus og varehuset Cum. Vi afslutter byvandringen på en lokal restaurant, hvor vi for første gang skal stifte bekendtskab med det ukrainske køkken.

Dag 2
Byrundtur inkl. huleklosteret Pecerska Lavra, Rodina Mat, St. Sofia-katedralen, Golden Gate og Podil-området
Kig til huleklostret Pecerska Lavra

Vi starter dagen med at køre til huleklostret Pecerska Lavra, der er Kijevs største og mest velbesøgte seværdighed, der breder sig over et område på 28 hektar. Klostret blev grundlagt i 1051 af Den hellige Antonij, som sammen med andre munke udgravede en serie grotter, hvor de kunne leve afsondret fra andre mennesker, bede og studere hellige skrifter. Når de døde, blev deres kroppe opbevaret i grotternes tørre luft og nærmest balsameret. 

Munkenes kroppe kan ses i klostrets ene del, Lave Lavra. Grotterne er meget smalle, og har man klaustrofobiske tendenser, er det bedst at springe denne del over. Mange af de troende, der besøger grotterne, er nærmest i trance, kysser munkenes fødder eller kaster sig på jorden og lader ikke andre passere i de smalle gange. Hovedparten af seværdighederne ligger ved Høje Lavra, højere oppe. Området består af flere mindre kirker, museer og udstillinger. 

Et stenkast fra huleklosteret finder vi den 62 meter høje statue Rodina-mat, som vogter over Kijev i en kæmpe park. Moderlandsmonumentet er tre gange så højt som Rundetårn. Den er fra 1982 og forestiller en kæmpe kvinde/engel på 62 meter med sværd i den ene hånd og et skjold med hammer og segl i den anden. Moder Sovjet kaldes statuen, om hvilken det siges, at den er så grim, fordi det var den daværende generalsekretær Leonid Brejsnevs datter, der stod model. Under statuen, i den 40 meter høje sokkel, ligger det nationale museum for Historien om Den Store Fædrelands-krig 1941-45, hvor der er udstillet russiske militærkøretøjer, tanks og fly, og der er opstillet højttalere, hvorfra der spilles russiske krigssange.  

Efter en god lokal frokost fortsætter vi til den imponerende St. Sofia-katedral. Katedralen stammer fra midten af det 11. århundrede, men blev i 1685-1707 ombygget i ukrainsk barok stil. Man kan fortsat se gamle originale freskoer og mosaikker fra det 11. århundrede. Over for Sankt Sofia-katedralen ligger Sankt Michaels Kirke, som er en genopførsel af en kirke, der blev bygget i det 12. århundrede. Kirken blev i 1936 under kommunisterne jævnet med jorden og først genopført efter de politiske omvæltninger i landet i 1999. 

Tæt på St. Sofia finder vi Golden Gate-parken, hvor en af byens gamle byporte er bevaret. Opført i perioden 1017 – 1024 var byporten en del af Kievs samlede forsvarsværn, og mange frygtindgydende fjender har angrebet og belejret byen gennem tiderne. Porten blev senest renoveret i 1982 i forbindelse med byens 1500-års jubilæum.

Vi spiser en tiltrængt frokost i området, inden vi fortsætter mod kunstnerkvarteret ved Andriivsky Uzviz. Det siges, at man ikke har besøgt Kiev, hvis man ikke har spadseret op og ned ad Andrijevski Uzviz. Gaden går stejlt ned bag Skt. Andrejs-kirken og ender ved floden Dnieper. Det er uden tvivl Kievs mest charmerende område. Her er smukke gamle byhuse, toppede brosten og den imponerende kirke på toppen. Rundt om kirken og de nærliggende gader er flere boder med turistartikler som russiske huer, babusjkaer eller ukrainske fodboldtrøjer. Andrivskyj Uzviz byder også på gallerier, hyggelige restauranter, gode museer og cafeer. 

Vi skal naturligvis også prøve byens kabelbane, der opererer mellem byens gamle historiske del og de mere moderne områder omkring Podil, der går for at være Kievs Montmartre. Vi returnerer til vores hotel sidst på eftermiddagen. 

For de eventyrlystne er der naturligvis mulighed for at blive hængende, og aftensmaden kan med fordel indtages i området omkring Postova Plosca, som byder på mange restauranter, flere af dem med udsigt over floden Dnepr (aftensmad er ikke inkluderet i programmet).

Dag 3
Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugt til Tjernobyl inkl. frokost Ca. 300 km
På marked

I dag er der mulighed for at selv gå på eventyr i den ukrainske hovedstad, hvis man ikke har lyst til at deltage i heldagsudflugten til Tjernobyl. 

Tjernobyl-ulykken d. 26. april 1986 er til dato verdens værste radioaktive udslip. I dag ligger det 30 kvadratkilometer store, lukkede område omkring det forulykkede Tjernobyl-atomkraftværk øde hen og byder på en oplevelse udover det sædvanlige. På busturen fra Kiev til Tjernobyl ser vi en video om ulykken, så vi alle er velforberedte til mødet med dette mærklige område. 

Siden 1986 har Tjernobyl-området ufrivilligt udviklet sig til en naturpark, hvor dyr og planter har kunnet leve uden menneskelig indblanding. Flere steder er området sprunget i skov, og vilde dyr er flyttet ind i byerne – nogle steder er dyrene endog trængt ind i de forladte huse. Vi besøger bl.a. spøgelsesbyen Prypiat, der før katastrofen havde ca. 50.000 indbyggere. Det var dengang en ung og moderne storby grundlagt i 1970 og havde områdets bedste butikker, hoteller og indkøbsmuligheder. Vi går rundt i den tomme by, hvor vegetationen efterhånden har gjort byen til en skov. I gaderne kan man endnu møde efterkommere af forvildede husdyr, men ellers er her helt tomt. Fra byens engang så moderne hotel har vi et godt udsyn ud over byen, og i horisonten knejser den forulykkede reaktor med dens enorme sarkofag.

Vi fortsætter rundt i dette mærkværdige område og stopper bl.a. ved en mindre radarstation samt nogle af de andre forladte landsbyer i området. Inden vi returnerer til Kiev spiser vi frokost. Vi er tilbage i hovedstaden sidst på eftermiddagen, hvor resten af dagen er på egen hånd.

Dag 4
Tid på egen hånd og afskedsmiddag
Ukrainske specialiteter

Dagen er afsat til oplevelser på egen hånd, og dem er der mange af i den ukrainske hovedstad. Byen byder på masser af små hyggelige gader, smukt dekorerede kirker og lækre, samt ikke mindst billige caféer og restauranter. Det ukrainske statscirkus har ofte eftermiddagsforestillinger, hvis man er til oplevelser indendørs, ligesom byens mange museer lokker med imponerende kunst og historie.

Man kan også tage et smut ud af byen, og hvad er mere nærliggende end en udflugt til frilandsmuseet ved Pirogovo? Med mere end 300 genopførte bygninger, den ældste en kirke fra 1742, giver museet et glimrende indblik i hverdagslivet for den ukrainske befolkning gennem de sidste mange århundreder. 

Om aftenen mødes vi alle for sammen at gå ud og spise en god afskedsmiddag og vende dagens oplevelser.

Dag 5
Hjemrejse

Efter morgenmad begiver vi os mod lufthavnen, hvor vores fly mod København venter.

Tilkøbsudflugt – Heldagsudflugt til Tjernobyl inkl. frokost

Tjernobyl-ulykken d. 26.april 1986 er verdens til dato værste radioaktive udslip. I dag ligger det 30 kvadratkilometer store, lukkede område omkring det forulykkede Tjernobyl-atomkraftværk øde hen, og byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.  

Vi besøger bl.a. spøgelsesbyen Prypiat, der før katastrofen havde ca. 50.000 indbyggere. Vi besøger også en radarstation og andre mindre landsbyer, samt spiser en velfortjent frokost i området, inden vi returnerer til Kiev. 

Pris: DKK 898,-  per person
Udflugten til Tjernobyl gennemføres ved min 10 deltagere.

I Tjernobyl-området

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse

898,- kr

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder 
 • Direkte Fly København – Kiev 
 • Transport og seværdigheder jf. program  
 • Indkvartering på det 4-stjernede hotel Ukraine i delt dobbeltværelse 
 • Morgenmad hver dag, frokost dag 2, samt middag dag 1 og 4 
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring 
 • Eventuelle ekstra arrangementer 
 • Tilkøbsudflugt til Tjernobyl inkl. frokost  
 • Tillæg for enkeltværelse 
 • Drikkepenge til chauffør og lokalguide. Påregn ca. EUR 25,- pr person
 • Drikkevarer 
 • Personlige fornødenheder 
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling) 
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Besøg i ortodokse kirker

I russisk-ortodokse kirker er det sædvane, at kvinder dækker håret med et tørklæde. Det kan derfor være en god idé at medbringe et sådant på udflugterne. Mænd derimod bør ikke bære hovedbeklædning i kirkerne.

Information om udflugt til Tjernobyl

Udflugter til Tjernobyl er i dag ganske ufarlige, og den radioaktive påvirkning ved en heldagstur til området svarer til en almindelig røntgenscanning. Alligevel bliver man løbende checket for radioaktiv påvirkning ved de forskellige sikkerhedsovergange, hvor man kan forvente nogen ventetid.

Frokosten indtages i en kantine inden for 10-km området og kan bedst betegnes som autentisk ukrainsk kantinemad. Det kan derfor anbefales at medbringe en snack eller lignende på turen. Det er desuden påkrævet, at man har lange bukser på ved besøg ved Tjernobyl.

Hånden på hjertet

Om Kiev

I Kiev mærker man absolut intet til krigen i de russisk besatte områder. Byen er meget sikker at færdes i, og lokalbefolkningen er meget glade for og interesserede i udenlandske turister.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

UARTR03ADK