Kunst og kærlighed på Seinen

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev historiske klostre, normanniske slotte, middelalderbyer og Paris på dette krydstogt ad en af Europas mest fortryllende floder

Sejl med på dette rolige flodkrydstogt på Seinen. Her har du chancen for at udforske den maleriske kunstnerby Honfleur og tage på opdagelse på Alabasterkysten. Se borgen Château Gaillard, bygget af Richard Løvehjerte, og de imponerende klostre St. Wandrille (Fontenelle) og St. Martin de Boscherville. Du kan også besøge Claude Monets hjem i Giverny og nyde de pragtfulde haver og slentre gennem gaderne i idylliske Rouen.

Et af rejsens helt store højdepunkter er naturligvis Paris, som med rette drager besøgende fra hele verden. Byens livsnerve – Seinen – løber gennem byen og har i århundreder været samlingspunkt for digtere, malere, filosoffer, romanforfattere, arkitekter, kærester og ulykkeligt forelskede.

NB: Rejsen hed tidligere ‘Stille flyder Seinen’

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt, Krydstogt i Nordeuropa

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Danmark, ankomst til Paris. Byrundtur, indtjekning på skibet og afsejling
Dag 2 Les Andelys. Besøg på borgen Château Gaillard
Dag 3 Caudebec-en-Caux. Mulighed for udflugt til kystbyen Honfleur
Dag 4 Afsejling fra Caudebec-en-Caux og ankomst til Rouen. Mulighed for byrundtur til fods i Rouen
Dag 5 Rouen. Mulighed for udflugt til klosterruten med besøg i de imponerende klostre St. Wandrille (Fontenelle) og St. Martin de Boscherville
Dag 6 Vernon. Mulighed for udflugt til Giverny med besøg i Monets hus med den idylliske have og berømte åkandedam
Dag 7 Paris. Mulighed for orienterende byrundtur i kosmopolitiske Paris med de største seværdigheder, herunder Eiffeltårnet og Champs-Élysées
Dag 8 Paris og hjemrejse

MS Seine Comtesse

Sejl med på opdagelse på dette komfortable og moderne 4-stjernede flodkrydstogtskib

Nyd det afslappede liv om bord på det rummelige skib – i den behagelige loungebar, over lækker middag i restauranten, på det store soldæk eller mere privat i din egen kahyt. Skibet har 75 kahytter og en lille butik.

Tryk her for at se oversigt over kahytstyper 

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
8.998,–
Billund
Udsolgt
8.998,–
København
Få pladser
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Danmark, ankomst til Paris. Byrundtur, indtjekning på skibet og afsejling Afsejling kl. 22.45
Solnedgang på Seinen

Vi flyver til Paris og lander i Byernes By. Efter ankomsten tager vi på en kort orienterende byrundtur i bus, og efter frokost har vi lidt tid på egen hånd. Når vi er klar, bliver vi kørt til Seinens bred, hvor vores skib venter på os. Vi bliver indlogeret i vores kahytter og kan nu gå på opdagelse om bord på skibet, inden vi spiser første middag sammen.

Sidst på aftenen stævner vi ud på Seinen, og flodkrydstogtet er i gang.

Dag 2
Les Andelys. Besøg på borgen Château Gaillard Ankomst kl. 13.30, afsejling kl. 17.00
Billedskøn udsigt over Seinen fra Château Gaillard

Efter frokosten om bord ankommer vi til den lille by Les Andelys. Byen i sig selv byder på et par mindre kirker og en promenade langs Seinens bred, men det, der virkelig har fået sat Les Andelys på verdenskortet, er det militære mesterværk Château Gaillard, som den engelske korsridder og konge Richard Løvehjerte lod opføre på kridtklinterne højt hævet over floden. Borgen er en ruin i dag, men det er stadig en stor oplevelse at gå op til borgen og nyde udsigten over Seinen. Borgruinen kan nydes gratis udefra, men hvis du har lyst til at kigge nærmere på den, kan du købe en entrebillet.

Dag 3
Caudebec-en-Caux. Mulighed for udflugt til kystbyen Honfleur Ankomst kl. 3.00
Den maleriske by Honfleur

Om natten lægger vi til i Caudebec-en-Caux ved Seinens bred. Den lille by er kendt for sin flamboyante kirke, som blev bygget i løbet af det 15. og i begyndelsen af det 16. århundrede. Det er en af de flotteste kirker i Rouen Stift.

I dag tager vi dog væk fra Caudebec-en-Caux og til Seinens udmunding i Den Engelske Kanal, hvor vi finder maleriske Honfleur. Byen kan med stolthed kigge tilbage på en lang historie som havneby, og et besøg i Honfleur er en opdagelsesrejse gennem den historiske havn, de maleriske gader og forbi de traditionelle bindingsværkshuse, som gør den lille søfarts- og kunstnerlandsby til en af de mest charmerende kystbyer i Normandiet. Det gamle søfartskvarter er helt enestående, og vi skal bl.a. se kirken St.-Catherine, som er den største trækirke i Frankrig.

Senere på dagen har du også mulighed for at tilkøbe en ekstraudflugt om bord, som går til badebyen Étretat, der ligger med de høje kridtklinter på Alabasterkysten som baggrundstæppe. Det er nok i høj grad den maleriske placering, der har draget malere som Monet, Courbet og Isabey til Étretat. Her fandt de inspiration og overførte landskabet omkring sig til lærredet. Mange forfattere har ligeledes følt sig draget af Étretats charme, og komponisten Offenbach boede også i den lille by og byggede et hus der. Denne valgfri udflugt bestilles og betales om bord. Hvis der er tilmeldinger nok, deltager den danske rejseleder.

Dag 4
Afsejling fra Caudebec-en-Caux og ankomst til Rouen. Mulighed for byrundtur til fods i Rouen Afsejling kl. 9.00 og ankomst kl. 13.00
Rouen "byen med de hundrede spir"

Tidligt om morgenen sejler vi videre ad Seinen, og lige efter frokost ankommer vi til det levende gotiske frilandsmuseum Rouen med sine mange kirkespir og gamle bindingsværkshuse. Her skal vi på byrundtur til fods gennem Normandiets historiske hovedstad. Trods den historiske bymidte er Rouen alligevel en by fuld af kontraster: gamle bindingsværkshuse og kirker i centrum står på en baggrund af store havnekraner og byggeri fra efterkrigstiden, som står på Seinens bred. Forfatteren Victor Hugo kaldte Rouen "byen med de hundrede spir". Selvom mange af byens bygninger blev destrueret under anden verdenskrig, især i forbindelse med de allieredes invasion af Normandiet, er der i dag stadig næsten 2.000 bindingsværkshuse, som gør Rouen til en charmerende by, man kun kan være fascineret af.

Dag 5
Rouen. Mulighed for udflugt til klosterruten med besøg i de imponerende klostre St. Wandrille (Fontenelle) og St. Martin de Boscherville Afsejling kl. 18
Vi besøger Fontenelle-klosteret

Dagens Albatrosudflugt går til klosterruten. I dag bor der stadig ca. 50 benediktinermunke i Fontenelle-klosteret. Den gotiske kirke er stort set kun en ruin, men de barokke klosterbygninger, korsgangen og det romanske refektorium står intakt og er åben for besøgende. Vi besøger Fontenelle og fortsætter til dominikanerklosteret St. Martin de Boscherville fra det 12. århundrede. Dens senromanske kirke har en smuk arkitektur, og det tilstødende kapitelhus er rigt udsmykket med skulpturer. Bag kirken ligger den historiske køkkenhave.

Efter klosterbesøgene vender vi atter tilbage til skibet, og mens vi nyder aftensmaden om bord, glider skibet videre ad Seinen mod Vernon.

Dag 6
Vernon. Mulighed for udflugt til Giverny med besøg i Monets hus med den idylliske have og berømte åkandedam Ankomst kl. 3.00, afsejling kl. 13.00
Maleren Claude Monets hus i Giverny

Efter morgenmaden er der mulighed for at komme på udflugt fra Vernon til den nærliggende Giverny for at besøge maleren Monets hus. Landsbyen Giverny er blevet berømt for at være den tidligere hjemby for den verdensberømte impressionistiske maler Claude Monet. Kunstneren levede og malede i disse idylliske omgivelser fra 1883 til sin død i 1926. Mange af hans malerier viser i detaljer de store haver omkring hans hjem, og dammen i Monets have stod model til de berømte åkandemalerier.

Gå en tur gennem haven med den smukke bevoksning, og nyd det charmerende landskab. Du vil hurtigt forstå, hvorfor denne have med sin åkandedam og skønne atmosfære var så stor en inspiration for Claude Monet. I kunstnerens hjem er der kopier af nogle af hans mest kendte malerier, og vi får indblik hans liv og arbejde.

Udflugten bestilles og betales om bord, og hvis der er tilmeldinger nok, deltager den danske rejseleder.

Dag 7
Paris. Mulighed for orienterende byrundtur i kosmopolitiske Paris med de største seværdigheder, herunder Eiffeltårnet og Champs-Élysées Ankomst kl. 4.00
Du kan besøge Montmartre med det berømte Sacré-Coeur

Frankrigs hovedstad er uden tvivl en af Europas smukkeste hovedstæder! Med sine små 10 millioner indbyggere – og mere end to millioner indbyggere i den centrale del af byen – en af Europas største. En kulturhovedstad med en misundelsesværdig kulturarv, og samtidig en by der til stadighed evner at sætte en global dagsorden, når det gælder kunst, litteratur og design. Det sidste kommer ikke mindst til udtryk, når verdens største modehuse hvert år indtager ramperne og viser, hvordan resten af verden skal gå klædt.

Faktisk har Paris været hele verdens modemekka lige siden Solkongen Louis 14’s tid. God mad er Paris’ varemærke, og intet andet sted i verden finder man så mange restauranter med Michelinstjerner som her. Nyd også Paris i den indtagende Luxembourghave, se Mona Lisa og verdens kunstskatte samlet på Louvre, mærk den let dekadente stemning omkring Trocadero og Montmartre med de stort opsatte sceneshows og små, listige barer, og far vild i Latinerkvarterets eller Marais’ kringlede gader, hvor gademusikanter akkompagnerer det travle byliv, og bistroerne og fortovscaféerne langer massevis af crepes og cafe au laits over disken.

Formiddagens Albatrosudflugt er en orienterende byrundtur, med store berømte seværdigheder som Eiffeltårnet og Champs-Elysées. Du kan herefter vælge, om du vil bruge resten af dagen på egen hånd, eller om du vil deltage i skibets ekstraudflugt til Montmartre med et besøg på det berømte Sacré-Coeur. Denne udflugt bestilles og betales om bord.

Dag 8
Paris og hjemrejse

Efter morgenmaden er det tid til at forlade skibet. Vi går fra borde og bliver hentet i bus på kajen. Herfra kører vi til Paris’ store Charles de Gaulle-lufthavn, hvor flyet hjemad venter.

Udflugtspakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Inkluderet i udflugtspakken:

 • Caudebec-en-Caux. Halvdagsudflugt til den maleriske kystby Honfleur
 • Rouen. Halvdagsudflugt med byrundtur til fods i Rouen
 • Rouen. Halvdagsudflugt til klosterruten med besøg i de imponerende klostre St. Wandrille (Fontenelle) og St. Martin de Boscherville
 • Paris. Halvdagsudflugt med orienterende byrundtur i kosmopolitiske Paris med de største seværdigheder, herunder Eiffeltårnet og Champs-Élysées

 

Pris: kr. 1.298,- pr. person

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 8.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for opgradering af kahyt

Læs mere om kahytstyperne under Praktiske oplysninger

 • Tillæg for delt dobbeltkahyt på Middle-dæk kr. 2.198,-
 • Tillæg for delt dobbeltkahyt på Upper-dæk kr. 4.298,-
Enkeltkahytter

• Tillæg for enkeltkahyt på Main-dæk fra kr. 6.498,-

• Tillæg for enkeltkahyt Middle-dæk fra kr. 9.998,-

• Tillæg for enkeltkahyt på Upper-dæk fra kr. 13.998,-

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Paris t/r (direkte)
 • 8 dages krydstogt på MS Seine Comtesse i delt dobbeltkahyt med vindue på Main-dæk
 • Transport jf. program
 • Udflugter iht. rejseprogram
 • Helpension på skibet
 • Kaffe og te til måltiderne på skibet
 • Velkomst- og afskedsdrink
 • Daglig rengøring af kahytten
 • Håndklæder i kahytten
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltkahyt eller opgradering af kahyt
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge på skibet (vi anbefaler 5-7,- euro pr. person om dagen)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn 10,- euro pr. person)
 • Skatter og afgifter
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen Inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne?

Fra de lyse og rummelige kahytter på 12-15 m2 har du god udsigt til floden og omgivelserne. Kahytterne er udstyret med to enkeltsenge eller dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser, varme/aircondition, sikkerhedsboks, hårtørrer og tv.

Main-dæk
Udvendig kahyt på ca. 12 m2 med vindue på dæk 1. To enkeltsenge.

Middle-dæk
Udvendig kahyt på ca. 15 m2 med stort panoramavindue på dæk 2. To enkeltsenge.

Upper-dæk
Udvendig kahyt på ca. 15 m2 med stort panoramavindue på dæk 3. To enkeltsenge. Vinduet kan åbnes.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Det er absolut en god ide at medbringe en kikkert – man går glip af meget uden.

Særlige forhold vedrørende helbred

I henhold til rederiets regler har du pligt til at informere Albatros Travel om evt. sygdom eller lidelse, handicap, graviditet eller andre forhold, der kan have betydning for dit velbefindende eller din helbredsmæssige tilstand under krydstogtet.

Ikke egnet for gangbesværede

På nogle af vores udflugter og rundture i byerne foregår til fods, og vi går ofte fra skibet til byernes centrum. Da mange af byernes gamle bydele er fredede og har smalle brolagte gader er det ikke muligt køre i bus. Vi oplever også langt mere atmosfære og kommer tæt på byen, når vi er til fods. Vi kan også bruge offentlig transport som sporvogn og metro. Som deltager i turen skal du derfor regne med at gå op til omkring 6 km om dagen i et roligt tempo på byrundturene, som varer mellem 1½ og 2½ timer. Du skal altså være mobil, selvhjulpen og kunne færdes uden hjælp.

Skibet er desværre ikke indrettet til gangbesværede, som ikke kan bevæge sig rundt ved egen kraft. Dette skyldes primært hensyn til sikkerhed, da rederiet kræver, at alle skal kunne gå fra en båd til en anden uden hjælp fra personale eller medpassagerer.

Af sikkerhedsmæssige årsager må kørestole og gangstativer/rollatorer heller ikke tages med på skibet. Der skal være fri passage på gangarealer o.l.

Kajplads

Når flodkrydstogtskibene lægger til kaj, fortøjes skibene flere steder langskibs uden på hinanden. Det betyder, at man kan opleve at kigge ind i siden på et andet skib i stedet for at have udsigt til landskabet eller en by, når skibet ligger ved kajen. Og at man skal gå gennem andre både for at komme i land – eller at andre passagerer går igennem ”vores” skib.

Rederiet prøver så vidt muligt at få en kajplads i centrum af de byer, vi besøger. Det er desværre ikke altid muligt, og selvom en kajplads er booket og bekræftet, forbeholder havnen sig altid ret til at flytte skibene op til få timer før ankomst.

Det betyder, at vi i tilfældet af, at kajpladsen er langt for centrum og uden for gåafstand, bestiller en bus eller bruger offentlig transport til centrum, når vi skal på udflugt jf. programmet. Deltager man ikke i det planlagte program, eller ønsker man at indlægge egne programpunkter, er transport fra og til skibet for egen regning.

Soldæk

Skibet er udstyret med et stort og dejligt soldæk, hvor der vil være mulighed for at opholde sig, når vi ligger til kaj eller stille glider forbi det smukke landskab.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at soldækket på visse dage og sejlruter kan værre lukket i kortere eller længere perioder, pga. at vi passerer lave broer eller sluser.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Frankrig: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/frankrig 

Hånden på hjertet

Sejldistancerne på Seinen er relativt korte. Vi sejler derfor ikke i al den tid, vi er om bord på skibet. Det giver os til gengæld mulighed for undervejs at gå i land og komme på opdagelse på egen hånd.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 4 out of 5 by from Tilnærmelsesvis den mest afslappede ferie jeg har haft. Dejlig oplevelse....-godt arrangement - god rejseleder - godt skib - godt personale - gode oplevelser - velsmagende mad men...... - aldrig er jeg blevet så stopfodret med -karedraler , kirker, kostre, biskopper, martyrer, årstal og byggestile m.m. , som på denne tur !!!! Forslag.....kunne man besøge nogle producenter af de mange lokale delikatesser og specialiteter, området er så rig på...??
Date published: 2016-10-16
Rated 4 out of 5 by from Kunst og kærlighed på Seinen. Den burde have heddet Historie på Seinen Jeg føler ikke at rejsen levede op til sin overskrift , kunsten burde have haft en større plads i programmet, for eks da vi lå i Rouen tirsdag den 3 april var kunstmuseet lukket, det er det altid om tirsdagen selv om det er et af Frakrigs bedste . Jeg ved godt at der var mange problemer , med at holde programmet pga. vandstand og fly strejke , hvilket også gjorde at der blev sejlet alt for lidt i forhold til vores forventninger. Det var også en overraskelse, at det var et Tysk rederi og ikke et fransk , hvorfor tysk og tysk management virkede alt for dominerende . Vores rejseleder burde nok have markeret sig tydeligere bla. ved annoncering , hvilket vi også gav rejselederen som anbefaling til det næste hold , rejselederen var iøvrigt meget kompetent.
Date published: 2018-04-09
Rated 5 out of 5 by from En dejlig rejse, med spændende oplevelser. Rejsen var spændende , men når vi har en dansk rejseleder med, der er rigtig godt forberedt, og ved en masse om de steder vi skulle se, undrer det os derfor, at der også skulle være en lokal guide med, da dette nogle gange var mere til irritation end gavn. Det virker også mærkeligt at turen til Monet´s hus og have skulle tilkøbes, da det vel var et af højdepunkterne, frem for div. kloster ruiner.
Date published: 2016-10-16
Rated 4 out of 5 by from På Seinen En spændende rejse med gode udflugter. Rejselederen var yderst kompetent og god til at holde styr på os. Hvorfor skal turen til Giverny tilkøbes? Det er en vigtig del af denne tur. Det var en skuffelse at være på et tysk skib i Frankrig. Maden var mere tysk end fransk (men bestemt god - bare ikke, hvad jeg havde forventet). "Skibsmusikeren" spillede tysk schlagermusik, bestemt heller ikke, hvad jeg havde forventet. Der blev talt tysk og engelsk ombord - men ikke fransk.
Date published: 2018-04-15
Rated 4 out of 5 by from Dejlig, afslappet, oplevelsesrig og velorganiseret tur! Som vanlig en veltilrettelagt tur med en af Albatros dygtige,vidende og opmærksomme danske guider! Skibets besætning alle - fra opvaskere til direktører - sympatiske og behagelige, fantastisk forplejning! Vi har nydt turen, set -og genset mange seværdigheder, og er til fulde mættet af indtryk/oplevelser!
Date published: 2016-10-17
Rated 5 out of 5 by from En stor oplevelse En dejlig tur med en masse nye oplevelser, og så have en fantastisk rejseleder i Birgit.Et forslag er at man ligger til i Honfleur og er der et par dage, for det er en by man godt kan bruge mere tid i.
Date published: 2016-10-16
Rated 3 out of 5 by from Så var den resan gjord... Nu har vi fått veta "allt" om vikingar i Normandiet, men är helt ovetande om regionen i övrigt. Där finns världsberömd ost, fina viner, ostron och allehanda delikatesser. Besök? Smakprov? Berättelser? Neeeej... En stilla resa i historien - utan förankring i nutid. Kyrkor, kloster, kloster, kyrkor etc. Hur folk lever idag vet vi intet om. Tråkigt för det skulle vi vilja veta mer om.
Date published: 2016-10-18
Rated 3 out of 5 by from Hvor blev kunsten af? Et dejligt skib, fremragende mad og god ,venlig betjening. Manglede dog følelsen af at være i Frankrig på skibet. Har ikke noget imod andre folkeslag men oplevede at aktiviteter på skibet (musik valg, bortset fra vise aften ), oplysninger over højtaleren var ensidig tilpasset et tysk publikum.
Date published: 2018-04-13
 • y_2018, m_6, d_23, h_24
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_30
 • loc_da_DK, sid_FRCRI01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

18FRCRI01EDK0510