Løbeferie i Toscana

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Løberejse gennem det herlige Toscanas varierede natur. Vi kombinerer natur og kultur med løbeoplevelser, en cykeltur og ikke mindst et dejligt vingårdsbesøg

Toscanas bølgende landskaber og varierede natur indbyder til løbeture blandt vinranker og olivenlunde. Vi løber på små grusstier langs vingårde og tager en dukkert i de varme naturlige kilder midt i de smukke landskaber. Turen byder på en passende blanding af kultur, natur og ikke mindst god toscansk vin.

Undervejs får vi tid til at nyde den særlige italienske stemning, når vi løber og cykler i de toscanske landskaber. Vi besøger nogle af Toscanas mest charmerende byer, herunder det historiske Siena, vinbyen Montalcino og byen med de 14 middelaldertårne, San Gimignano. Her fortæller byernes smalle gader, storslåede pladser og smukke kirker århundreders historie.

Udgangspunktet for vores eventyr er en af Toscanas klassiske kurbyer, Chianciano Terme, hvor vi indlogerer os på et hyggeligt, familiedrevet hotel.

NB Vær opmærksom på, at rejsen ikke inkluderer flybilletter.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Albatros aktiv

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 København – Rom. Videre til Chianciano Terme
Dag 2 Middelalderbyen Siena
Dag 3 Montalcino, løbetur til klosteret Sant’Antimo og varme kilder i Bagno Vignoni
Dag 4 Cykeltur i det toscanske landskab med Montepulciano og Pienza
Dag 5 Løbetur med vinsmagning og en charmerende eftermiddag i San Gimignano
Dag 6 Tid på egen hånd og hjemrejse

Hoteller

Santa Chiara

Vores hotel ligger i den gamle termeby Chianciano Terme, hvor italienere i århundreder har valfartet til for at modtage kurbehandlinger. Her findes en uopvarmet pool, som er åben i badesæsonen (normalt frem til 1/9). Hotellet serverer en glimrende halvpension bestående af italiensk morgenmad og middag med italiensk husmandskost som det serveres i en italiensk familie.

Hotel Santa Chiara
Via Dei Colli, 50
I-53042 CHIANCIANO TERME (SI)
Tlf. 0578/63312
http://hotelchiancianoterme.com/ 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejselufthavn Bemærk
4.998,–
Uden fly
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Rom. Videre til Chianciano Terme
Chianciano Terme

På denne rejse bookes flyrejsen separat – og man mødes i Rom – mødetid er kl. 13:00 – i Fiumicino Lufthavnen i Terminal 3. Rejsen er tilpasset til SAS-flytider fra København (billetter fåes i skrivende stund til ca. 1800 kr. April 2018)

I lufthavnen i Rom stiger vi på bussen og begynder vores rejse gennem regionen Lazio og nordpå ind i det smukke Toscana mod vores hotel. Vi skal bo i den gamle kurby Chianciano Terme, der siden Romerriget har været centrum for kurbade. Og selv i dag strømmer folk til de mange termebyer i området for behandlinger og ikke mindst for at nyde de dejlige omgivelser. Inden vi når frem til vores hotel, stopper vi, så der bliver tid til en snack eller en kop kaffe.

Vel fremme på vores hyggelige hotel i den gamle termeby tjekker vi ind, og i løbet af eftermiddagen tager rejselederen os med på en lille joggingtur med kombineret sightseeing gennem den lille by (6,5 km). Undervejs bliver der også tid til en lille forfriskning, et glas lokalt vin eller acqua minerale, det er helt op til dig. Efter løbeturen er det tid til at spise vores middag, som indtages på hotellet, der serverer veltillavet og folkelig italiensk mad serveret direkte ved bordene.

Dag 2
Middelalderbyen Siena
I en af Italiens smukkeste kulturbyer Sienas

Vi starter i en af Italiens smukkeste kulturbyer, den fantastiske middelalderby Siena. Her fornemmer man let den store historiske arv fra Italiens storhedstid, og Siena kan med rette selv kaldes for et kunstværk. Vi begiver os ud på en spadseretur gennem byens gader og ender ved det imponerende muslingeskalsformede torv Piazza del Campo.

Piazzaen domineres af rådhuset, som blev opført i slutningen af 1200-tallet. Rådhuset var inspiration for den danske arkitekt Martin Nyrop, der besøgte byen i 1881-1883, da han senere skulle tegne Københavns Rådhus. Vi går gennem smalle stræder, forbi senmiddelalderlige paladser og patricierhuse og beundrer domkirken, der af mange anses for at være Italiens smukkeste.

Efter vores vandretur i byen bliver der tid til frokost på egen hånd og eventuelt et besøg i den smukke domkirke og byens kunstmuseum med den blændende udsigt over byen (entré 13 euro, april 2018).

Herfra kører vi tilbage mod vores hotel, men inden vi kommer frem stopper vi ved La Foce ikke langt fra vores egen Chianciano Terme. Her starter dagens løbetur. Først løber vi let opad på små grusveje, vi løber langs marker og olivenlunde, gennem skov med træarten sten-eg, hvor luften føles dejlig kølig inden I kommer ud på den anden side af skoven ved den lille landsby Castiglioncello del Trinoro, et lille bysamfund, der nærmest lå uddød fremtil 2005, hvor en amerikansk advokat valgte at opkøbe en del af bygningerne og konvertere dem til et luksushotel. Vi løber igennem den lille perle og stopper for at tage fotos ud over dalen, inden vi kommer om på den anden side af bakketoppen og vender tilbage mod La Foce. Denne gang er udsigten til små landbrug, og hele tiden har vi udsigten til den udslukte vulkan Monte Amiata, som ligger og troner ude i horisonten. Den ene smukke udsigt afløser den næste, og da det går delvist nedad på en del af turen, føles det som en fornøjelse. Vi passerer en gammel kirkegård, løber gennem en smuk cypress allé, inden vi er tilbage ved bussen, som kører os tilbage til hotellet. Dagens rute er på ca. 11 km.

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Chianciano Terme, hvor vi spiser middag.

Dag 3
Montalcino, løbetur til klosteret Sant’Antimo og varme kilder i Bagno Vignoni
Løbeholdet

Vi starter dagen i den berømte vinby Montalcino. Det er her, man producerer den verdensberømte vin Brunello di Montalcino. Byen er smukt beliggende med en udsigt over de omkringliggende vinmarker. Vi går en tur gennem den hyggelige by og drager sammen på indkøb for at købe lidt ind vil vores fælles picnic-frokost i det grønne inden dagens anden løbetur.

Lidt uden for byen starter formiddagens løbetur, som går gennem kuperet og smukt terræn til den lille klosterkirke Sant’Antimo, der blev grundlagt af Karl den Store. Den lille romanske kirke ligger smukt i en dal omgivet af olivenlunde, vinmarker og vilde skove (løbetur ca. 6 km, kuperet vej, mest grus og en del nedad).

Efter en stund med eftertanke i kirken spiser vi vores lille frokost og hviler benene. Måske skyller vi formiddagens eventyr ned med et glas hvidvin eller også påfyldes depoterne med vand.

Nu går turen mod den San Quirico d’Orcia, og herfra skal vi løbe ad hyggelige grusveje med dejlige udsigter til de den lille kurby Bagni Vignoni, som ligger på toppen af en lille bakke. Vi afslutter vores løbetur med et herligt bad i naturlige udendørskilder, der er opvarmet af det varme vand som strømmer ud fra bjerget. Vandet er lunt og opfriskende og en perfekt afslutning på en løbetur. (Løbetur 5,5 km.)

Inden vi kører tilbage bliver der tid til en kop kaffe i Bagni Vignoni. I dag er middagen på egen hånd i byen og vi går sammen med rejselederen ud og finder noget at spise i byen.

Dag 4
Cykeltur i det toscanske landskab med Montepulciano og Pienza
Cykeltur til idylliske Pienza

Vi kører på vores turcykler ud af byen og mod udsigten ved La Foce (6,5 km). De første par kilometer går forholdsvis stejlt op, og selv med en meget let turcykel kan det være vi vælger at gå nogle hundrede meter, men vi bliver rigt belønnet for oplevelsen. Da vi når toppen af La Foce får vi en herlig nedkørsel med smuk udsigt på 5,5 km.

Vi er nu kommet ned i den smukke Val d’Orcia, som er beskyttet som UNESCO’s Verdensarv, og vi kører på et dejligt fladt stykke frem til byen Pienza, som ligger med en smuk udsigt over området. Efter 15 km går det opad de sidste 2 km til den lille upåagtede by Pienza, der oprindelig var en bondeby og pave Pius II’s (1405-1464) fødeby. Byen er en lille perle, og UNESCO har optaget den på deres liste over verdens kulturarv. Det fantastiske bycentrum blev opført under Pave Pius II, der fik arkitekten Bernardo Rossellino til at opføre den ideelle renæssanceby.

Udsigten over det omkringliggende landskab er fantastisk, og det er en fornøjelse at se ud over det behagelige toscanske landskab, hvor de frodigt bølgende vinmarker og de mørkegrønne cypresser beroliger blikket. Byen er også kendt for den dejlige, lagrede fåreost pecorino. Her kan den fås i alle former, fra den milde til den stærkeste lagrede variant med peberkorn eller chili. Vi sætter cyklerne og får tid til at gå en tur gennem den lille by. Drik en dejlig dampende espresso på torvet, besøg den smukke kirke, eller kig nærmere på nogle af de små butikker, som sælger alt fra lædervarer til krydderier.

Her kan man passende købe lidt brød, ost, skinke og drikkevarer og på vejen tilbage (20 km) kan vi sætte vores cykler i vejkanten og spise en let frokost, mens vi nyder udsigten over olivenmarker og vinranker.

Landskabet kan ved første øjekast se sværere ud, end det vitterligt er. Men turen er let for en cyklist eller løber. Man bliver rigt belønnet, når man lydløst bevæger sig gennem landskabet med vinden i håret og de mange duftindtryk i næsen. Cyklerne er standard letvægts turcykler, har seks gear og er forsynet med håndbremser. Ønsker du at køre med cykelhjelm, bør du medbringe en hjemmefra. Skulle vejret ikke være til cykeltur, kan rejselederen foreslå andre aktiviteter i området. De steder, hvor bakkerne er for stejle stiger vi af cyklerne og går og fryder os over tanken om at, hvad der går op, også må gå ned på et tidspunkt.

Tag badetøjet med, for vi afslutter vores tur på cykel ved Picine Termali Theia. Her skal vi nyde de varme naturlige kilder som Chianciano er kendt for. Det åbne termeanlæg består af bassiner med varmt vand, og det er en fornøjelse at nyde en times tid i det dejlige vand.

Om aftenen er det igen tid til at spise sammen på hotellet og tale om dagens oplevelser.

Dag 5
Løbetur med vinsmagning og en charmerende eftermiddag i San Gimignano
Nyd stemningen i middelalderbyen San Gimignano

Kursen går mod byen med tårnene, San Gimignano. Byens placering på pilgrimsvejen, Via Francigena, der gik fra Canterbury til Rom, gjorde byen til handelscentrum i middelalderen, og dette bragte rigdom til den lille by, som allerede dengang var kendt for sin produktion af den skønne, silkebløde hvidvin Vernaccia di San Gimignano, der stadig kan nydes i dag.

Inden vi besøger selve byen, skal vi først på dagens løbetur. Den går langs smukke vinmarker og oliventræer i let kuperet område. Vi løber fortrinsvis på grusveje, men også over vinmarkerne hos vingården Panizzi, og vores løbetur ender med et stykke på den gamle pilgrimsvej, som førte fra Canterbury til Rom. Herfra løber vi op til den pragtfulde vingård Fattoria di Fugnano, som Albatros Adventure har arbejdet med gennem mange år. (ca. 8 km)

Vingården er et pragtfuldt sted, som mange af vores rejsende vælger at vende tilbage til på vores vingårdsferier. Vingården har nemlig den mest fantastiske beliggenhed med de skønneste udsigter over det bølgende landskab og de berømte tårne i San Gimignano. Gården drives af tre driftige kvinder, og de fortæller om vingården og stedet, og naturligvis skal vi smage på vingårdens vine: den berømte hvide Vernaccia, deres Chianti Colli Senesi og ikke mindst deres Supertoscaner, den fadlagerede Sangiovese – en vin, som de fleste forelsker sig i.

Vores løbetur ender ved kanten af hotellets pool, hvor vi får mulighed for at skylle sveden af os, og skifte tøj, inden vi skal se nærmere på gården, og der venter os en lettere picnic-frokost. Der vil være mulighed for at købe lidt af den gode vin med hjem. Efter besøget vandrer vi tilbage til bussen, og denne gang føles turen måske lidt lettere, end da vi kom. Det går nedad, og vinen gør bestemt ikke turen kedelig (1,5 km)

Vi skal naturligvis også besøge selve San Gimignano. Her er det som at gå direkte ind i middelalderen. Det er herligt at vandre omkring og suge indtryk til sig i de kølige, skyggefulde gader, besøge den smukke kirke, torturmuseet eller blot spise en is i solen på torvet. Når vi ud på eftermiddagen er tilbage på hotellet, er der tid på egen hånd, indtil vi skal spise en afskedsmiddag på hotellet.

Dag 6
Tid på egen hånd og hjemrejse
Det toscanske landskab
For den morgenfriske er der tid til en lille morgenløbetur, hvor vi vinker farvel til vores lille by. Efter morgenmaden kører vi tilbage mod Rom for hjemrejse mod Danmark. Vi ankommer til Fiumicino Lufthavn kl. ca. 11.30, så det passer med SAS-flyet hjem til København. Du har mulighed for selv at forlænge rejsen med et par dage i Rom på denne måde.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 4.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.000,–
Prisen inkluderer
 • Dansk løberejseleder
 •  Udflugter og transport jf. program
 • Cykelleje dag 4
 • Indkvartering på hotel i dobbeltværelse
 • Halvpension (italiensk morgenmad og middag dag 1-2. og 4-5, let picnic-frokost på dag 3)
 • Picnicfrokost med vinsmagning i San Gimignano
 • Skatter og afgifter 
Prisen inkluderer ikke
 • Flyrejse til Rom - Fiumicino t/r
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Personlige drikkepenge f.eks til chauffør (beregn ca. 5 euro)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Tag evt. en flaske med varmt vand med, som kan bruges til en let skylle efter løbeturene.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Køretider

Turen fra lufthavnen Fiumicino i Rom til hotellet tager ca. 2 timer (200 km).

Klima og beklædning

I foråret og efteråret kan det være køligt morgen og aften, og regnbyger kan forekomme. Medbring derfor en trøje og en let jakke. Når det gælder påklædning om aftenen på restauranter og lignende, er italienerne ikke særligt formelle. Husk at medbringe et par gode sko til spadsereture i naturen og i byerne.

Løbeturene

Løbeturene er tilrettelagt således, at der er plads til forskellige tempi. Således kan de som vil løbe hurtigere løbe i forvejen, og rejselederen vil give information om ruten, så alle finder frem. Det er muligt at stå af og blive i bussen, hvis man er træt, det er også ofte muligt at afkorte ruterne, enten ved at fortsætte med bussen længere frem eller køre til ankomststedet og løbe en tur på egen hånd. Hver morgen medbringer hver deltager en vandflaske med varmt vand fra hotellet, som vi lægger i bussens bagagerum. Dette kan bruges til at skylle sig i efter løbeturen. Således kan man altid skifte tøj, inden vi fortsætter. Den samlede planlagte løbedistance er ca. 35 km.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

18ITRTR27BDK0310