Løbeferie i Toscana

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Tag med på løbe- og cykelferie i det skønne Toscana

Rejsen er et perfekt miks af motion, kultur, natur og god mad og vin fra den berømte region. Vi tager på daglige løbeture mellem vinstokke og olivelunde, cykler ud i landskabet og bader undervejs i varme kilder. Der bliver også god tid til at besøge nogle af Toscanas mest charmerende byer som historiske Siena, vinbyen Montalcino og San Gimignano med sine 14 middelaldertårne.

Bemærk venligst, at rejsen sælge internationalt, og den danske rejseleder vil således primært tale engelsk, så alle kan være med. Den danske gruppe har en ekstra overnatning i Rom i begyndelsen af rejsen, før resten af gruppen ankommer.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Albatros aktiv

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 København – Rom. Byvandring og sightseeing
Dag 2 Rom – Chianciano Terme. Tid på egen hånd i Rom. Sightseeing-løbetur
Dag 3 Middelalderbyen Siena. Byvandring og løbetur i landskabet
Dag 4 Montalcino. Løbetur til klosteret Sant’Antimo og varme kilder i Bagno Vignoni
Dag 5 Cykeltur i det toscanske landskab med Montepulciano og Pienza. Badetur i varme kilder
Dag 6 Løbetur med vinsmagning og en charmerende eftermiddag i San Gimignano
Dag 7 Tid på egen hånd og hjemrejse

Hoteller

Santa Chiara

Vores hotel ligger i den gamle termeby Chianciano Terme, hvor italienere i århundreder har valfartet til for at modtage kurbehandlinger. Her findes en uopvarmet pool, som er åben i badesæsonen (normalt frem til 1/9). Hotellet serverer en glimrende halvpension bestående af italiensk morgenmad og middag med italiensk husmandskost som det serveres i en italiensk familie.

Hotel Santa Chiara
Via Dei Colli, 50
I-53042 CHIANCIANO TERME (SI)
Tlf. 0578/63312
http://hotelchiancianoterme.com/ 

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Rom. Byvandring og sightseeing

Når vi lander i Roms lufthavn, kører vi til vores hotel i Rom. Hotellet er beliggende et par kilometer fra centrum af storbyen. Efter at have tjekket ind, er der mulighed for at spise en let snack eller lidt frokost, inden vi tager et par løbesko på og begiver os ud på en vandretur gennem storbyen.

Vi passerer mange af de kendte og spændende steder i centrum som Peterskirken, Engelsborg, Augustus' fredsalter Ara Pacis og Augustus-monumentet. Vi krydser Via del Corso, og når frem til Den Spanske Trappe, hvor selve trappen og fontænen La Barcaccia kan beundres, inden vi ankommer til et af de store symboler på Rom, nemlig Trevi-fontænen. Vi kaster et blik på Italiens politiske centrum, parlamentet på Montecitorio, inden vi kommer frem til et af de ældste og smukkeste bygningsværker i byen – det fantastiske Pantheon.

Vi har tid et lille kaffestop, inden vi når frem til Piazza Navona, som nogle kærligt kalder Roms dagligstue, med Berninis smukke fontæne. Der bliver naturligvis plads til et par stop, mens vi bevæger os rundt i byen.

Om aftenen er det muligt følge med rejselederen ud at spise, eller gå på egen hånd på et af de små hyggelige steder i byen. Måske vil nogle med på en vinbar og smage lidt på de lokale vine, inden vi selv finder vej hjem mod hotellet igen.

Dag 2
Rom – Chianciano Terme. Tid på egen hånd i Rom. Sightseeing-løbetur
Vi forlader Rom og rejser mod vores hyggelige hotel i kurbyen Chianciano Terme

Formiddagen er på egen hånd i Rom, og for de friske bliver der tid til en lille morgenløbetur, inden vi kl. 12 tjekker ud og kører til lufthavnen for at møde vores medrejsende, der først kommer i dag.

Herefter begynder vores rejse gennem regionen Lazio og nordpå ind i det smukke Toscana mod vores hotel. Vi skal bo i den gamle kurby Chianciano Terme, der siden Romerriget har været centrum for kurbade. Og selv i dag strømmer folk til de mange termebyer i området for behandlinger og ikke mindst for at nyde de dejlige omgivelser. Inden vi når frem til vores hotel, stopper vi, så der bliver tid til en snack eller en kop kaffe.

Vel fremme på vores hyggelige hotel i den gamle termeby tjekker vi ind, og i løbet af eftermiddagen tager rejselederen os med på en lille joggingtur med kombineret sightseeing gennem den lille by (4,5 km). Undervejs bliver der også tid til en lille forfriskning, et glas lokalt vin eller acqua minerale, det er helt op til dig. Efter løbeturen er det tid til at spise vores middag, som indtages på hotellet, der serverer veltillavet og folkelig italiensk mad serveret direkte ved bordene.

 

Dag 3
Middelalderbyen Siena. Byvandring og løbetur i landskabet
Oplev den smukke kulturby Siena, inden dagens løbetur på 11 kilometer

Vi begynder i en af Italiens smukkeste kulturbyer, den fantastiske middelalderby Siena. Her fornemmer man let den store historiske arv fra Italiens storhedstid, og Siena kan med rette selv kaldes for et kunstværk. Vi begiver os ud på en spadseretur gennem byens gader og ender ved det imponerende muslingeskalsformede torv Piazza del Campo.

Piazzaen domineres af rådhuset, som blev opført i slutningen af 1200-tallet. Rådhuset var inspiration for den danske arkitekt Martin Nyrop, der besøgte byen i 1881-1883, da han senere skulle tegne Københavns Rådhus. Vi går gennem smalle stræder, forbi senmiddelalderlige paladser og patricierhuse og beundrer domkirken, der af mange anses for at være Italiens smukkeste.

Efter vores vandretur i byen bliver der tid til frokost på egen hånd og eventuelt et besøg i den smukke domkirke og byens kunstmuseum med den blændende udsigt over byen (entré 7 euro, august 2014).

Herfra kører vi tilbage mod vores hotel, men inden vi kommer frem stopper vi ved den lille by Montichello, hvor dagens løbetur begynder. Dagens rute er på 11 kilometer. Den starter på asfalt og går senere over i grusveje gennem skovområder og ender på Torvet i Chianciano. (Der er muligt at afkorte ruten ved at følge med bussen lidt tættere på hotellet.)

Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Chianciano Terme, hvor vi spiser middag.

Dag 4
Montalcino. Løbetur til klosteret Sant’Antimo og varme kilder i Bagno Vignoni
Vi løber mod klosterkirken Sant'Antimo, hvor vi lytter til gregoriansk munkesang

Dagen begynder i den berømte vinby Montalcino, hvor den verdensberømte vin Brunello di Montalcino produceres. Byen er skønt beliggende med en udsigt over de omkringliggende vinmarker. Vi går en tur gennem den hyggelige by og drager sammen på indkøb, så vi hver især kan købe lidt til frokosten. Du kan måske få lavet en panino, eller hvad der måtte passe inden dagens første løbetur.

Lidt uden for byen starter formiddagens løbetur, som går gennem kuperet og smukt terræn til den lille klosterkirke Sant’Antimo, der blev grundlagt af Karl den Store. Den lille romanske kirke ligger smukt i en dal omgivet af olivenlunde, vinmarker og vilde skove. Vi når lige at skylle sveden af os, inden vi skal opleve de lokale munkes gregorianske sang ved Sesta-bønnen kl. 12:45. (Løbeturen er på ca. 6 km ad kuperet vej, mest grus og en del nedad).

Efter en stund med sang og tid til eftertanke i kirken spiser vi vores lille frokost og hviler benene. Måske skyller vi formiddagens eventyr ned med et glas hvidvin eller også påfyldes depoterne med vand.

Nu går turen mod San Quirico d’Orcia, herfra skal vi løbe ad hyggelige grusveje med dejlige udsigter til de den lille kurby Bagni Vignoni, som ligger på toppen af en lille bakke. Vi afslutter vores løbetur med et herligt bad i naturlige udendørs kilder, der er opvarmet af det varme vand, som strømmer ud fra bjerget. Vandet er lunt og opfriskende – en perfekt afslutning på en løbetur. (Løbetur 5,5 km.)

Inden vi kører tilbage, bliver der tid til en kop kaffe i Bagni Vignoni. I dag er middagen på egen hånd i byen, og vi går sammen med rejselederen ud og finder noget at spise i byen.

Dag 5
Cykeltur i det toscanske landskab med Montepulciano og Pienza. Badetur i varme kilder
I dag cykler vi til idylliske Pienza, der er kendt for sine pecorino-oste

I dag skal vi opleve Toscanas fantastiske landskab på cykel. På den måde får vi mulighed for at mærke vinden i håret og duften fra markerne, når vi kører ud i det smukke og kuperede landskab.

Landskabet kan ved første øjekast virke mere udfordrende at cykle i, end det vitterligt er. Turen er let for en cyklist eller løber. Og de steder, hvor vi synes, bakkerne er for stejle, stiger vi bare af cyklerne og går – og glæder os over, at hvad der går op, går ned igen på et tidspunkt. Cyklerne har seks gear og er forsynet med håndbremser. Ønsker du at køre med cykelhjelm, bør du medbringe en hjemmefra. Skulle vejret ikke være til cykeltur, kan rejselederen foreslå andre aktiviteter i området.

Vi kører på vores turcykler til den nærliggende by Montepulciano (ca. 9 km), hvor vi gør holdt og måske nyder en kop kaffe på torvet. Herfra kører vi til den upåagtede by Pienza (15 km), der oprindelig var en bondeby og pave Pius II’s (1405-1464) fødeby. Byen er en lille perle, og UNESCO har optaget den på sin liste over verdens kulturarv. Det fantastiske bycentrum blev opført under Pave Pius II, der fik arkitekten Bernardo Rossellino til at opføre den ideelle renæssanceby. Byen er også kendt for den dejlige, lagrede fåreost pecorino. Her kan den fås i alle former, fra den milde til den stærkeste lagrede variant med peberkorn eller chili.

I byen kan man passende købe lidt brød, ost, skinke og drikkevarer til frokost. På vejen tilbage (16 km.) sætter vi cyklerne et sted i vejkanten og spiser vores frokost, mens vi nyder udsigten.

Tag badetøjet med, for vi afslutter vores cykeltur ved Picine Termali Theia. Her bader vi i de naturlige kilder, som Chianciano er kendt for. Det åbne termeanlæg består af bassiner med varmt vand, og det er en fornøjelse at nyde en times tid i det dejlige vand.

Om aftenen er det igen tid til at spise sammen på hotellet og tale om dagens oplevelser.

Dag 6
Løbetur med vinsmagning og en charmerende eftermiddag i San Gimignano
Træd ind i middelalderbyen San Gimignano, og nyd byens kendte hvidvin Vernaccia

Kursen går mod byen med tårnene, San Gimignano. Byens placering på pilgrimsvejen, Via Francigena, der gik fra Canterbury til Rom, gjorde byen til handelscentrum i middelalderen. Det bragte rigdom til den lille by, som allerede dengang kendt for sin produktion af den silkebløde hvidvin Vernaccia di San Gimignano.

Inden vi besøger selve byen, skal vi først på dagens løbetur. Den går langs maleriske vinmarker og oliventræer i let kuperet område. Vi løber fortrinsvis på grusveje men også over en vinmark, og vores løbetur ender med et stykke på den gamle pilgrimsvej. Herfra løber vi op til den pragtfulde vingård Fattoria di Fugnano (ca. 8 km).

Vingården har en temmelig enestående beliggenhed med udsigt til landskabet og de berømte tårne i San Gimignano. Gården drives af tre driftige kvinder, som fortæller om stedet. Naturligvis skal vi smage på vingårdens vine: den berømte hvide Vernaccia, Chianti Colli Senesi og ikke mindst stedets Supertoscaner, en fadlagret Sangiovese – en vin, som de fleste forelsker sig i.

Vi får mulighed for at skylle sveden af os og skifte tøj, inden vi skal se nærmere på gården og spiser en lettere picnic-frokost. Der vil være mulighed for at købe lidt af den gode vin med hjem. Efter besøget vandrer vi tilbage til bussen, og denne gang føles turen måske lidt lettere, end da vi kom. Det går nedad, og vinen gør bestemt ikke turen mere kedelig (1,5 km).

Vi skal naturligvis også besøge selve San Gimignano. Her er det som at træde direkte ind i middelalderen. Vi vandrer omkring og suger indtryk til os i de kølige, skyggefulde gader, besøger den smukke kirke, torturmuseet eller nyder en is i solen på torvet. Når vi ud på eftermiddagen er tilbage på hotellet, er der tid på egen hånd, indtil vi skal spise afskedsmiddag på hotellet.

Dag 7
Tid på egen hånd og hjemrejse
Nyd en sidste løbetur i den toscanske morgen, inden vi rejser hjem til Danmark

For den morgenfriske er der tid til en lille morgen joggetur, hvor vi vinker farvel til den lille by. Efter morgenmaden kører vi tilbage mod Rom for hjemrejse mod Danmark.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Engelsktalende rejseleder
 • Fly København – Rom t/r
 • Udflugter og transport jf. program
 • Cykelleje (hjelm er ikke inkluderet)
 • Indkvartering på hotel i dobbeltværelse
 • Lokal guide i Siena
 • Halvpension (italiensk morgenmad og middag) undtagen middag på dag 3
 • Picnicfrokost i St. Antimo
 • Picnicfrokost med vinsmagning i San Gimignano
 • Vinsmagning i Montalcino
 • Løbe t-shirt
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Personlige drikkepenge f.eks. til chauffør (beregn ca. 5 euro)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 24 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Køretider

Turen fra lufthavnen Fiumicino i Rom til hotellet tager ca. 2 timer (200 km).

Klima og beklædning

I foråret og efteråret kan det være køligt morgen og aften, og regnbyger kan forekomme. Medbring derfor en trøje og en let jakke. Når det gælder påklædning om aftenen på restauranter og lignende, er italienerne ikke særligt formelle. Husk at medbringe et par gode sko til spadsereture i naturen og i byerne.

Løbeturene

Løbeturene er tilrettelagt, så der er plads til forskellige tempi. Således kan de, som vil løbe hurtigere, løbe i forvejen, og rejselederen vil informere om ruten, så alle finder frem. Det er muligt at stå af og blive i bussen, hvis man er træt, det er også ofte muligt at afkorte ruterne, enten ved at fortsætte med bussen længere frem eller køre til ankomststedet og løbe en tur på egen hånd.  Hver morgen medbringer hver deltager en vandflaske med varmt vand fra hotellet, som vi lægger i bussens bagagerum. Vandet kan bruges til at skylle sig i efter løbeturen, og man kan altid skifte tøj, inden vi fortsætter. Den samlede planlagte løbedistance er på ca. 35 km.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Lignende rejser

ITRTR27ADK