Luksuskrydstogt og nytår Down Under

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Skyd nytåret ind i metropolen Sydney, oplev New Zealands skønhed, og nyd et naturskønt krydstogt med høj komfort

En kombination af eksklusivt all inclusive krydstogt på Norwegian Jewel og nytårsophold i en by, der er verdenskendt for fyrværkerishowet over havnen, nemlig Sydney. Ud over festlighederne nytårsaften har vi god tid til at opleve Sydney under vores 5 dages ophold i byen. Du kan for eksempel nyde strandlivet på Bondi Beach, udforske den gamle bydel The Rocks eller prøve nogle af byens mange restauranter. På Norwegian Jewel kan man nyde skibets mange tilbud, og i land oplever vi kultur og natur i verdensklasse. Vi nævner i flæng: Fiordland Nationalpark, hvor selv de vildeste forventninger om den legendariske New Zealand-natur bliver indfriet; Rotoruas gejserlandskaber og Akaroa, hvor du også har mulighed for at tage på en heldagsudflugt til New Zealands næststørste by, Christchurch.

På denne ”en-gang-i-livet” rejse er der en dansk rejseleder med på hele turen, og desuden er helpension, drikkevarer og drikkepenge inkluderet på skibet (premium all inclusive koncept).

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Krydstogt

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Australsk dollar, amerikansk dollar

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse med fly fra København
Dag 2 Ankomst til Sydney, Australien. Indtjekning på hotel
Dag 3 Sydney. Byrundtur inkl. havnerundfart med frokost og Operahuset
Dag 4 Sydney, Australien. Byrundtur med bl.a. Bondi Beach. Aften med cocktailfest og nytårsfejring
Dag 5 Fri til egne eventyr i Sydney
Dag 6 Sydney, Australien. Mulighed for heldagsudflugt til Blue Mountains
Dag 7 Sydney, Australien. Check-in på skibet
Dag 8–9 På havet mod New Zealand
Dag 10 Fiordland Nationalpark: Milford Sound, Doubtful Sound og Dusky Sound, New Zealand
Dag 11 Dunedin, New Zealand. Mulighed for byrundtur og udflugt til Otago-halvøen
Dag 12 Akaroa, New Zealand. Mulighed for udflugt til Christchurch inkl. Det Internationale Antarktiscenter
Dag 13 Picton, New Zealand. Mulighed for udflugt til vindistriktet Marlborough med vingårdsbesøg og vinsmagning
Dag 14 Napier, New Zealand. Tid til egne eventyr i hyggelige Napier by
Dag 15 Tauranga. Mulighed for udflugt til Rotorua med maorikultur og gejsere
Dag 16 Bay of Islands. Afslapning i den smukke bugt og mulighed for halvdagsudflugt til naturen i området
Dag 17 Auckland og hjemrejse
Dag 18 Ankomst til København

Norwegian Jewel

Norwegian Jewel er et af rederiet Norwegian Cruise Lines skibe med plas til over 2 400 passagerer

Et af rederiet Norwegian Cruise Lines dejlige skibe med god plads, underholdende tilbud og spændende udflugter, der kan købes om bord. Med plads til 2.400 gæster og 15 dæk, hører skibet til i den størrelsesmæssige mellemklasse blandt krydstogtskibe. Om bord finder du over 10 spisesteder, du frit kan vælge imellem (deriblandt specialrestauranter mod merbetaling), samt klubber, barer, spa og et stort pool område. Skibet havde sin første tur i 2005 og blev totalrenoveret i 2017.

Læs mere her: www.albatros-travel.dk/rejsetyper/skibe/norwegian-Jewel

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
45.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse med fly fra København
Vi letter fra Kastrup med kursen sat mod Sydney.
Dag 2
Ankomst til Sydney, Australien. Indtjekning på hotel
Den enorme stålbro Sydney Harbour Bridge

Vi ankommer til Sydney om aftenen og kører i bus direkte til vores hotel. Her tjekker vi ind og går til ro.

Dag 3
Sydney. Byrundtur inkl. havnerundfart med frokost og Operahuset
Sydneys verdensberømte vartegn, af danske Jørn Utzon

Efter den afslappende dag i går begiver vi os i dag ud på opdagelse i Sydney, som vi starter med at opleve fra søsiden på en spændende havnerundfart. Mens vi cruiser gennem havnen, nyder vi en dejlig frokost om bord på båden. Efter frokosten står vi af ved Operahuset, Sydneys verdensberømte vartegn, tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Med sine karakteristiske hvide tagbuer minder Operahuset om et skib for fulde sejl og symboliserer dermed på bedste vis livet i Sydney, som i høj grad leves i og omkring den smukke naturskabte havn. Tæt ved Operahuset ligger endnu et af Australiens berømte bygningsværker, nemlig den enorme stålbro Sydney Harbour Bridge, der på flotteste vis forbinder den sydlige og nordlige del af byen.

Efter en rundvisning i Operahuset, der siden sin indvielse i 1973 har været ramme om nogle af landets største musik- og teaterbegivenheder, er det tid til en byrundtur, hvor vi blandt andet kommer forbi byens finanskvarter, der ligger som en enklave af supermoderne højhuse lige ned til vandet på sydsiden af Sydney Harbour Bridge. Vi skal også på opdagelse i hyggelige “The Rocks”, som er den ældste bydel i Sydney og liggger lige ved foden af Sydney Harbour Bridge. Da det første hold af engelske straffefanger kom til Australien i 1788, var det netop her i The Rocks, at de første huse blev bygget, og området har derfor stor historisk betydning, ikke blot for Sydney, men for hele Australien.

Dag 4
Sydney, Australien. Byrundtur med bl.a. Bondi Beach. Aften med cocktailfest og nytårsfejring
Nytår i Sydney

Australien har mere end 10.000 strande, og en af de mest berømte af dem er Sydneys Bondi Beach, som vi også ser på dagens byrundtur. Her flokkes Sydney-indbyggerne for at svømme, surfe, solbade og – ikke mindst – kigge på mennesker. Efter en spændende dag fyldt med indtryk fra Sydney, har du resten af dagen fri til egen disposition.

Vi mødes om aftenen til cocktailfest og nytårsfejring. Nytåret i Sydney er en meget særlig begivenhed, der lokker folk til fra hele verden. Derfor er det sin sag at finde et passende sted at nyde udsigten og de 2 store fyrværkerishows. Vi er derfor heldige, at der på hotellet, hvor vi bor, er en fejring med udsigt. Det er en cocktailfest med hors d'oeuvres og drikkevarer – et såkaldt ”standing event”, hvor man cirkulerer rundt blandt borde til festen og nyder musikken. Der er dog stole i lokalet, men ikke ud mod de panoramiske vinduer. Rejselederen fortæller mere og oplyser om tiderne op til selve festaftenen.

Dag 5
Fri til egne eventyr i Sydney
Berømte Bondi Beach

Efter morgenmaden har du dagen fri til at tage ud på egne oplevelser. Måske dagen skal bruges på en af byens mange strande, der byder på alt fra beskyttede strandvige til klippefyldte bugter med bølger, der ville gøre enhver surfer lykkelig. Du kan også udforske den gamle bydel The Rocks yderligere, og hvis du alligevel er i området, kan du tage den smukke tur over Harbour Bridge på gåben – alt efter antal af fotostop og småpauser tager gåturen omkring 30 minutter. Skal den æstetiske sans stimuleres lidt, kan du tilbringe noget af tiden blandt australsk og international kunst på Sydneys Museum of Contemporary Art. Og hvis øjnene skal fornøjes med noget grønt, kan du promenere rundt i den skønne botaniske have, Royal Botanic Gardens, hvorfra der blandt andet er udsigt til Operahuset og havnen. Også maven og dine smagsløg kan komme på delikat udflugt blandt byens mange afvekslende køkkener, hvor man så let som ingenting kan spise sig jorden rundt inden for en ganske lille radius.

Det er dagen efter nytårsaften, så vi må forvente, at der er en del seværdigheder og forretninger, der holder lukket. Rejselederen forsøger at holde sig ajour.

Dag 6
Sydney, Australien. Mulighed for heldagsudflugt til Blue Mountains
Blue Mountains vest for Sydney

Dagens program står på en naturskøn Albatros-heldagsudflugt til Blue Mountains, der ligger cirka 110 kilometer vest for Sydney. Bjergene af sandsten har fået deres navn på grund af de mange eukalyptustræer, hvis små oliedråber giver et blåt skær over området, når lyset brydes i dem. Bjergene gennemskæres af dybe kløfter og enkelte vandfald, og områdets exceptionelle skønhed har givet det en plads på UNESCO’s liste over verdens naturarv.

Vi lægger også vejen forbi Featherdale Wildlife Park, et otte hektar stort bushområde, der er lavet om til dyrepark. Dyreparken huser verdens største samling af australske dyrearter – mere end 330 arter i alt – som blandt andet tæller kænguruer, koalaer, vombatter, emuer og forskellige krybdyr og fugle. Nærkontakt er tilladt, så her kan man blandt udleve drømmen om at kramme en koala!

På vejen hjem kører vi forbi Homebush Bay, hvor OL i Sydney i 2000 blev afholdt.
(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 7
Sydney, Australien. Check-in på skibet Afsejling kl. 18.30
Norwegian Jewel

Det er nu tid til at gå ombord på vores dejlige krydstogtskib, og vi kører til havnen, hvor vores skib ligger ved kaj. Efter indtjekningsformaliteterne kan vi gå på opdagelse og udforske skibet, som skal være vores hjem de næste mange dage. Om aftenen nyder vi vores første middag om bord.

Dag 8–9
På havet mod New Zealand

Efter vores oplevelsesrige ophold i Australien, har vi nu god tid til at slappe af og lære vores krydstogtskib at kende. Og der er masser at tage sig til: Du kan slappe af, gå en tur i kasinoet, nyde maden og den gode service eller deltage i nogle af de mange aktiviteter, som foregår ombord. Om aftenen kan du gå i teateret og opleve et af skibets imponerende shows.

Dag 10
Fiordland Nationalpark: Milford Sound, Doubtful Sound og Dusky Sound, New Zealand
Fjorden Doubtful Sound, New Zealand

Vi er nu fremme ved New Zealand og starter ud på Sydøen med en hel dag i den verdensberømte Fiordland Nationalpark, hvor vi fra dækket har første parket til den smukke skærgård. Det kan derfor anbefales at tage en vind- og vandafvisende jakke på og gå udenfor på skibt. Fortvivl ikke, hvis det regner eller er overskyet – det hører næsten med til oplevelsen. Fiordland Nationalpark, som er på størrelse med Jylland, byder på noget af landets mest betagende natur med forrevne klipper, dybe fjorde, brede sunde og søer. Milford Sound og Doubtful Sound er de mest kendte fjorde. Granittoppe spejler sig i vandet, og høje, stejle klipper går lodret ned i det rolige vand, som visse steder dog piskes op af vandfald, der tordner ned over klipperne. Vi sejler i det skønne Fiordland-område indtil først på aftenen, hvor vi sætter kursen videre mod Dunedin.

Dag 11
Dunedin, New Zealand. Mulighed for byrundtur og udflugt til Otago-halvøen Ankomst kl. 09.00, afsejling kl. 19.00
Ud for Dunedin ligger Otago-halvøen

Om morgenen lægger vi til kaj i Port Chalmers, Dunedins havn i det sydøstlige hjørne af Sydøen. Bynavnet Dunedin er det gamle keltiske navn for Edinburgh, og Dunedin er da også grundlagt af skotter i midten af 1800-tallet. Da der i 1860’erne blev gjort guldfund i bjergområderne på Sydøen, udløstes en sand guldfeber. Dette blev starten på opgangstider for Dunedin, og i mange år var den New Zealands rigeste by. Landets første universitet blev i øvrigt grundlagt i Dunedin. Senere blev havnen det økonomiske omdrejningspunkt for hvalfangst og transport, og også i dag er byen med de cirka 120.000 indbyggere driftig.

Ud for Dunedin ligger Otago-halvøen, som er et sandt slaraffenland for dyreelskere. Her finder man kolonier af blandt andet albatrosser, pingviner, newzealandske pelssæler og søløver.

Har du købt udflugtspakken, kan du i dag komme med på en spændende heldagsudflugt i Dunedin og omegn, inklusive Otago-halvøen. Vi starter ud i Dunedins centrum, hvor vi blandt andet ser byens store ottekantede plads, The Octagon. På pladsen ligger byens domkirke, og foran denne troner en statue af Robert Burns (1759-1796), Skotlands store nationalskjald.

Herefter sætter vi kursen ud af Dunedin og ind i det såkaldte Town Belt, et smukt grønt bælte, der omgiver byen. The Town Belt, der blev planlagt af byens skotske grundlæggere, har et samlet areal på mere end 200 hektar og består af både tæt grøn skov og åbne parkområder. Vi lægger også vejen forbi det velrenommerede University of Otago, New Zealands første universitet, som blev grundlagt i 1869. Og vi skal se en lille lokal kuriositet, Baldwin Street, som har en imponerende hældning på hele 38 grader. Dette har udløst titlen som verdens stejleste gade – og en placering i Guinness Rekordbog. Hvert år i februar bliver der i forbindelse med Dunedin Festival afholdt et væddeløb op og ned ad den stejle gade.

Vi nyder herefter en lille frokostpause (frokost er for egen regning), inden vi sætter kursen videre mod Otago-halvøen. Her skal vi se New Zealands eneste borg, Larnach Castle, som troner på det højeste punkt på halvøen. Borgen stod færdig i 1871, og bygherren var den lokale købmand og politiker William Larnach. Vi går på opdagelse i borgens indre og tager en gåtur i den smukt anlagte have, hvorfra vi nyder den fantastiske udsigt ud over hele halvøen.

Herefter kører vi videre til Taiaroa Head på spidsen af Otago-halvøen, hvor vi skal opleve verdens eneste fastlandskoloni af kongealbatrosser. Der er adgang til kolonien fra Royal Albatross Centre, og her nyder vi synet af de majestætiske fugle, som kan få et vingefang på over tre meter. Kongealbatrosserne er elegante glideflyvere og kan holde sig i luften i timevis med næsten ubevægelige vinger. Efter vores møde med kongealbatrossen kører vi tilbage til Dunedin og skibet.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 12
Akaroa, New Zealand. Mulighed for udflugt til Christchurch inkl. Det Internationale Antarktiscenter Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.00
Christchurch

Vi lægger i dag til i Akaroa, og dagens Albatrostilbud er en udflugt til Christchurch, som ligger en tand sydligere på Sydøens østkyst. Med 350.000 indbyggere er Christchurch Sydøens største by. Siden 1950’erne har Christchurch været centrum for Operation Big Freeze, hvor amerikanske fly og skibe benytter Christchurch som mellemstation i forbindelse med ekspeditioner til Antarktis. Men byens tætte bånd til Antarktis går meget længere tilbage end dette; blandt andet benyttede den engelske opdagelsesrejsende Robert Falcon Scott og polarforskeren Ernest Shackleton havnen i Lyttelton i forbindelse med deres Antarktis-ekpeditioner.

I februar 2011 blev Christchurch ramt af et voldsomt jordskælv, og restaureringsarbejdet er stadig i gang.Vi besøger blandt andet Det Internationale Antarktiscenter, Botanisk Have og den spændende Cashel Mall – et lille indkøbscenter, hvor butikkerne er indrettet i ombyggede containere.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 13
Picton, New Zealand. Mulighed for udflugt til vindistriktet Marlborough med vingårdsbesøg og vinsmagning Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 16.00
Vinmark

I dag lægger vi til i den pittoreske havneby Picton, der er anlagt omkring den naturligt beskyttede havn, der ligger smukt i læ bag grønklædte klippesider. Det er fra byen her, der er færgeforbindelse til Wellington på Nordøen – sejlturen gennem James Cook-strædet tager cirka 3 timer og regnes for at være en af verdens smukkeste sejlruter. Picton ligger i Marlboroughregionen, der er et af landets største vinområder – og dette udnytter vi til fulde i dag på dagens Albatrostilbud, der er en oplevelse for både øjet og ganen. Ud over at være et af landets største vindistrikter er Marlborough også et af de bedste – og her i det kølige klima er en af de vigtigste druesorter den grønne sauvignon blanc, og denne newzealandske variant anses af mange for at være blandt de bedste i verden. Vinmarkerne i området nyder godt af kystklimaet, der bevirker, at vintrene er mildere og somrene køligere, end man ellers ville forvente på disse breddegrader. Endvidere svinger temperaturen mellem nat og dag også meget, hvilket er helt ideelt for druerne.

Fra Picton kører vi til byen Blenheim, der er den største by i Marlboroughregionen med omkring 30.500 indbyggere. Her venter os tre vingårdsbesøg i løbet af formiddagen med dertil hørende vinsmagninger af husenes delikate produktioner. Der bliver også tid til et besøg på Omaka Aviation Heritage Centre i Blenheim, hvor man kan blive klogere på New Zealands deltagelse i første verdenskrig. Udstillingen består blandt andet af tredimensionelle tableauer, der viser rekonstruerede scener fra krigen. Hvis ikke du har købt udflugtspakken, har du dagen fri til at gå på opdagelse i den lille hyggelige by. Du kan nyde livet på en café ved strandpromenaden, der ud over caféer også er bestrøet med små restauranter og diverse gallerier. Du kan også tage ud i den omgivende natur på en let vandretur eller besøge nogle af byens seværdigheder, eksempelvis EcoWorld Aqarium, der først og fremmest er et rehabiliteringscenter for det lokale dyreliv, men som også er åbent for besøgende. Man kan eksempelvis opleve forskellige skildpadder, øgler og fisk samt en lille pingvinart, der har et blåligt skær – deraf navnet lille blå pingvin. Man kan også støde på verdens vægtmæssigt største insekt, Giant Weta, der mest af alt ligner en kæmpe græshoppe – den græske genuskategorisering Deinacrida betyder da også ’frygtelig græshoppe’. Derudover kan man se det grønligt-brune reptil tuatara, hvis forfædre går 200 millioner år tilbage, øglen blåtunget skink og den farvestrålende kakariki, der er en endemisk parakit.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 14
Napier, New Zealand. Tid til egne eventyr i hyggelige Napier by Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 16.00

Vi ankommer til den rolige og hyggelige by Napier. Byen blev ødelagt af et jordskælv i 1931 med en styrke på 7,9 på richterskalaen, men blev genopbygget i den specielle art deco-stil, som var moderne i 1920’erne og 30’erne. Det er de rene geometriske linjer og neonfarverne, der er kendetegnende for byen.

Samtidig kan man her bryste sig af at have det højeste antal solskinstimer årligt i New Zealand. Noget, som har gjort området til et betydeligt vinområde.

I dag kan du vælge at tilbringe dagen på egen hånd eller du kan gå en spadseretur med rejselederen gennem Napiers Art Deco-kvarter (evt. transport og entréer er ikke inkl.)

Dag 15
Tauranga. Mulighed for udflugt til Rotorua med maorikultur og gejsere Ankomst kl. 09.15, afsejling kl. 20.15
Det koger og syder i Rotorua

Skibet er nu nået frem til Bay of Plenty-området og Tauranga, som i dag er hjemsted for en af landets vigtigste eksporthavne. Et travlt og energisk omdrejningspunkt, der ligger ved Maunganui-bjerget, et af maoriernes mest hellige steder.

Fra Tauranga kører vi ind i landet mod et af Nordøens vigtigste centre for maorikulturen: byen Rotorua. Undergrunden syder og bobler på disse kanter med gejsere, kogende mudder og svovlholdige kilder. Bay of Plenty-området har altid spillet en stor rolle i maoriernes historie, da det var her, de første maorier slog sig ned. Stedet var ligeledes skueplads for mange af de krige og slag, der fandt sted mellem maorierne og de europæiske nybyggere. Turen hertil går gennem utroligt smukke landskaber med bjerge og grønne urskove. Lidt nord for Rotorua får vi indblik i New Zealands vigtigste erhverv, nemlig fårehold, på landbrugscenteret Agrodome, hvor vi blandt andet ser, hvordan et får bliver klippet – en rutineret fåreklipper kan gøre det lynhurtigt. Herefter skal vi en tur op i højderne, når vi tager svævebanen Skyline Gondola op til restauranten Skyline, hvor der venter os en dejlig frokostbuffet og en eventyrlig udsigt.

Herefter fortsætter vi til det termiske område Te Puia, hvor vi blandt andet skal se New Zealands højeste gejser, der springer to til tre gange i timen. Hvert udbrud varer temmelig længe, så man har god mulighed for at få det hele med. Ud over gejseren er der adskillige varme kilder, mudderpøle, farvestrålende aflejringer og frodigt grønt i Te Puia-området.Vi skal også lære mere om maoriernes enestående kultur, når vi blandt andet ser en kopi af en traditionel maori-landsby og besøger det lokale institut, hvor unge maorier lærer det traditionelle træudskærings-håndværk. Herefter går turen tilbage til Tauranga, og først på aftenen sætter vi kursen videre mod øgruppen Bay of Islands.

(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 16
Bay of Islands. Afslapning i den smukke bugt og mulighed for halvdagsudflugt til naturen i området Ankomst kl. 08.00, afsejling kl. 18.00
Øgruppen Bay of Islands, New Zealand

Om morgenen ankommer vi til den smukke bugt Bay of Islands. Området er med sine mange frodige øer, lækre strande og klare vand en yndet destination for dykkere, fiskere og sejlsportsudøvere. Stedet er navngivet af den berømte opdagelsesrejsende James Cook, der i 1769 gjorde holdt i bugten under sin første ekspedition med skibet Endeavour.

Bay of Islands er en af New Zealands bedste maritime nationalparker, og på de 144 øer og i vandet omkring findes der et rigt dyreliv med delfiner, farverige fisk og utallige arter af fugle, heriblandt nationalfuglen, den vingeløse kiwi, der kan findes på land. Rig på historie er området også, da det var her, nogle af de første europæere slog sig ned, hvilket man kan se bevis for i den romantiske lille by Russel, der var New Zealands første hovedstad. De fleste af de mange øer og halvøer forbindes med daglige færgeforbindelser.

I dag er der mulighed for en Albatros-udflugt. Første stop bliver i skoven Puketi, hvor vi ser de enorme kauritræer. Dette er en af de eneste oprindelige skove, der er tilbage, hvor man kan betragte disse giganter, som kan blive over 3.000 år gamle og er en klar konkurrent til Californiens redwood-træer.

Tidligere blev denne træsort i vid udstrækning brugt til fremstilling af skibsmaster. Træerne var oplagte til formålet på grund af deres lange, lige stammer.

Efter vores tur i skoven kører vi til kalkhulen Kawiti Cavern, hvor vi ser et usædvanligt biologisk fænomen: Glow worms. Dette er selvlysende insekter i familie med vores danske sankthansorme, og de oplyser hulen med deres blågrønne lys. Men man skal være stille. Insekterne skal nemlig have fuldkommen ro, ellers er de tilbøjelige til at slukke for deres lys. Et nys vil få dem til at forsvinde i mørket.


(Dagens udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet).

Dag 17
Auckland og hjemrejse Ankomst kl. 06.00

Vi ankommer til Auckland tidligt om morgenen og er nu nået til vejs ende på krydstogtet. Efter tidlig morgenmad på skibet går vi fra borde og kører til lufthavnen for hjemrejse.

Dag 18
Ankomst til København

Udflugtpakke

Kun for Albatros Travels gæster har vi udarbejdet en udflugtspakke ledet af vores danske rejseleder. Pakken skal købes hjemmefra senest 45 dage inden afrejse.

Inkluderet i udflugtspakken:

 • Sydney, Australien. Heldagsudflugt til Blue Mountains (inkl. frokost)
 • Dunedin, New Zealand. Heldagsudflugt med byrundtur og udflugt til Otago-halvøen
 • Akaroa, New Zealand. Halvdagsudflugt til Christchurch inkl. Det Internationale Antarktiscenter Picton, New Zealand. Halvdagsudflugt til vindistriktet Marlborough med vingårdsbesøg og vinsmagning
 • Bay of Islands, New Zealand. Halvdagsudflugt med byrundtur inkl. naturbesøg
 • Tauranga, New Zealand. Heldagsudflugt til Rotorua med maorikultur og gejsere

Pris: kr. 6.998,- pr. person

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 45.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltkahyt

Tillæg for indvendig enkeltkahyt kat. IF: kr. 18.998,-

Tillæg for opgradering af kahyt

Dobbeltkahyt

 • Tillæg for udvendig kahyt m. vindue kat OF: kr. 1.498,-
 • Tillæg for udvendig kahyt m. balkon kat BB-BC: kr. 4.498,-

Enkeltkahyt

 • Tillæg for udvendig enkeltkahyt m. vindue kat. OF: kr. 27.998,-
 • Tillæg for udvendig enkeltkahyt m. balkon kat. BB-BC: kr. 28.498,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Sydney og Auckland – København med mellemlanding
 • 5 nætters ophold på 4 stjernede centralt beliggende hotel Sydney Boulevard i delt dobbeltværelse
 • Nytårsfest med underholdning, canapeér og drikkevarer
 • Udflugter i Sydney dag 2-4
 • Transport jf. program
 • Informationsmøder og foredrag ved rejselederen på krydstogtskibet
 • 10 nætters krydstogt med Norwegian Jewel i delt indvendig dobbelkahyt
 • Premium All Inclusive på krydstogtskibet (se beskrivelse)
 • Drikkepenge på krydstogtskibet (værdi mindst 1.114,-)
 • Drikkepakke på krydstogtskibet (gælder på alle barer, lounges og restauranter)
 • 1 flaske vand per person per dag, i kahytten på krydstogtskibet
 • Kaffe, te og isvand om bord (udvalgt Lavazza specialkaffe til måltiderne)
 • Havneskatter (værdi 1500,-)
 • Morgenmad dagligt i Sydney
 • Helpension på krydstogtskibet
 • Visum til Australien
 • Skatter og afgifter
   
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • NZeTA indrejsetilladelse til New Zealand
 • Udflugtspakke (kr. 6.998,-. Skal bestilles hjemmefra senest 45 dage inden afrejse)
 • Eventuelle ekstra udflugter og arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse samt enkeltkahyt, udvendig kahyt og balkonkahyt
 • Eventuelle ekstra måltider
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører (ca. AUD 20,- i alt.)
 • Gæster med udflugtspakke (bør beregne NZD 30,- ekstra)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura
NCL – Premium All Inclusive koncept
 • Drikkevarer (bredt udvalg af premium spiritus, fadøl, flaskeøl, vin i glas, cocktails, juice og sodavand)**
 • Specialkaffe fra Lavazza i forbindelse med måltider (udvalgte typer)
 • Vandflaske dagligt (1 per person, per dag, leveret i kahytten)
 • Drikkepenge inkluderet (både for selve krydstogtet og de inkluderede tjenester)
 • Wi-fi ombord (60 minutters inkluderet internet per rejse/per kahyt)

**For gæster under 21 år, indbefatter pakken kun juice, sodavand og vand.

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hvordan er kahytterne?

Der er forskellige kahytskategorier: fra pæne, rummelige indvendige kahytter til pragtfulde suiter med egen balkon, men fælles for alle er, at de naturligvis har eget bad og toilet og rimelig skabs- og siddeplads, enkeltsenge eller dobbeltseng. Ønsker du at bestille en suite, bedes du rette henvendelse til Albatros Travel for at få oplyst pris og mulighed for bestilling

Kahytskategori IF
Indvendig kahyt. To enkeltsenge eller dobbeltseng.

Kahytskategori OF
Udvendig kahyt med vindue. To enkeltsenge eller dobbeltseng.

Kahytskategori BB-BC
Udvendig kahyt med privat balkon. Kahytterne har stort gulv-til-loft-vindue og to enkeltsenge eller dobbeltseng.

Hvad skal du pakke?

De fleste aftener om bord er pæn og uformel påklædning. For herrernes vedkommende kunne det være lange bukser og skjorte/polo T-shirt med krave. For damernes vedkommende for eksempel sommerkjole, nederdel, bukser og skjorte/bluse.

”Festtøj” kan medbringes for dem, der gerne vil deltage i skibenes formelle, såkaldte
gallaaftener. For herrerne betyder det jakkesæt og slips eller smoking og for damerne “smart/elegant” tøj eller lange kjoler. På en uges krydstogt vil der normalt være 1-2 aftener, hvor gæsterne tager festtøjet på. Dette gælder for alle rederier, som Albatros samarbejder med. ”Dagens påklædning” kan ses i skibsavisen. For de, der ikke ønsker at hoppe i festtøjet, er buffeten åben for uformel påklædning.

Jeans, shorts og T-shirt accepteres ikke i restauranterne efter kl. 17.30, og det er ikke tilladt at benytte restauranterne i badetøj.

Rejser du under varmere himmelstrøg, er let bomuldstøj uundværligt, men en trøje eller tynd jakke kan alligevel være god at have med, ikke mindst da det ofte er køligt indendørs på grund af aircondition. Ved rejser til køligere egne af verden skal du huske også at medbringe varmt tøj. Komfortable sko anbefales til turene på land, og glem ikke at tage løbesko og træningstøj med, hvis du planlægger at benytte dig af sportsfaciliteterne om bord. Vaskeriet om bord ordner mod betaling vask og rens fra dag til dag. Husk badetøj, da der er swimmingpool om bord.

Turtaske/rygsæk
Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Strenge toldregler
Bemærk, at Australien har meget strenge regler for indførsel af frugt og andre madvarer. Udeklarerede fødevarer medfører en kontant bøde på 500 australske dollars ved indrejse. Dette gælder også madvarer fra flyet eller afrejselufthavnen.

Pakkeliste (forslag)

 • Mindre rygsæk eller taske til udflugter
 • Sommertøj
 • Trøje/let vindjakke
 • Regnjakke
 • Gode vandresko og sportssandaler
 • Badetøj (håndklæde ikke nødvendigt)
 • Lommelygte
 • Myggespray
 • Solcreme med høj faktor, solhat og solbrille

Tidsforskel

Sydney er 8 timer foran dansk tid
Auckland er 11 timer foran dansk tid

Jetlag

Ved flyrejse gennem mange tidszoner har kroppen ofte svært ved at omstille sig til den nye døgnrytme. Det kaldes jetlag. Du kan minimere jetlag ved at tvinge kroppen til at tilpasse sig den nye tid hurtigst muligt.

Start evt. i flyet med at stille uret til tidszonen på ankomststedet. Så kan kroppen bedre omstille sig undervejs.

Mellemlanding(er)

På denne rejse ”down under” må der forventes mindst én mellemlanding samt evt. en teknisk mellemlanding på både ud og hjemrejse.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Udflugter – Halvdag og heldag

Det er normal praksis at sondre mellem halv- og heldagsudflugter. Dette betyder ikke nødvendigvis, at udflugterne varer hhv. en halv eller en hel dag. En halvdagsudflugt foregår vanligvis enten om formiddagen eller om eftermiddagen og vil ikke strække sig over et måltid. Således vil man oftest være hjemme så det passer med frokost eller middag. Udflugterne varer typisk 2-4 timer. En heldagsudflugt må man forvente varer ca. 5-9 timer, og strækker sig typisk ind over et hovedmåltid, som dog ikke altid behøver at være inkluderet. Dette vil dog være angivet i udflugtsbeskrivelsen.

Tidsangivelser i krydstogters dagsprogrammer

Tidsangivelserne i rejsens program og de havneanløb, der er nævnt, er med forbehold for ændringer fra rederiernes side. Vi oplever generelt meget få ændringer i havneanløb, men enkelte små tidsændringer forekommer på næsten alle rejser, hvor man er i vinden og vejrets magt. Vi vælger dog alligevel at inkludere tiderne i programmet, da det giver et ret godt billede af, hvor meget tid man skal regne med i havn/land på rejsens stop. Det er givetvis en del af oplevelsen ved at sejle på et krydstogt!
 

Mere om Australien

Her kan du få mere at vide om Australien: www.albatros-travel.dk/destinationer/australien-og-stillehavet/australien Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal vaccineres.

Læs også vores artikel om de mærkeligste dyr i Australien: Australiens dyr

Hånden på hjertet

Flytider

Vi kan af gode grunde ikke give de endelige flytider på denne rejse, før flyselskaberne bekræfter de bestilte tider (det gør de typisk ca. 10 måneder før afrejse). Det betyder, at rejseprogrammets første og sidste dage vil være vejledende indtil disse er på plads.

Nytår i Sydney

Vi har gjort vores bedste for at det bliver en god oplevelse, men vi kan ikke råde over vind og vejr eller eksterne faktorer. Selve nytåret i Sydney er et kæmpe globalt tilløbsstykke, hvorfor bare det at finde et hotel i perioden, kan være en udfordring. Vi har valgt nytårsfejringen ved hotellet, fordi det gør logistikken nem og bekvem. Udsigten er desuden upåklagelig, hvilket var udgangspunktet.
Læs mere om nytår i Sydney her: https://www.sydneynewyearseve.com/
 

NCL, Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line hører til i den billigere ende af krydstogtrederierne på det danske marked. Det er et 3+ -stjernet rederi, hvor komfort og service kan sammenlignes med et hotel i samme kategori. Har man tidligere sejlet med fx Celebrity Cruises, kan man ikke forvente samme serviceniveau og gastronomiske oplevelser hos Norwegian Cruise Line, for pris og kvalitet hører nu engang sammen. Når det er sagt, så er oplevelsen ombord for de fleste stadig på et niveau, som ligger et pænt stykke over, hvad hverdagen hjemme byder på.
 

Før afrejsen

NZeTA – indrejsetilladelse til New Zealand

Senest 10 dage før afrejse skal du søge om indrejsetilladelse på https://nzeta.immigration.govt.nz/
Det koster et mindre beløb – ca. 12 NZD (New Zealand Dollar) – som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Indrejsetilladelsen kan også søges via app, som downloades til IPhone (App Store) eller android mobiltelefon (via Google Play). Så koster tilladelsen ca. 9 NZD.

Bemærk venligst, at samtidig med at du betaler for indrejsetilladelsen, vil du også blive opkrævet et gebyr for IVL (International Visitor Conservation and Tourism Levy), som går til beskyttelse af den newzealandske natur. IVL koster ca. 35 NZD.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from En rigtig skøn rejse med dejlige oplevelser Det var en dejlig rejse, lang rejse, men det hele værd, fantastisk oplevelse med nytår i Sydney, ligesom de 4 dage i Sydney virkelig gav os lyst til at udforske byen mere. Krydstogtet levede fuldt op til vores forventninger, store oplevelser, venligt personale ligesom vores rejseleder Lasse, han gav os virkelig valuta for pengene, et omvandrende leksikon. En rejse for livet, som vi gerne vil anbefale til andre Bente, Silkeborg.
Date published: 2019-01-23
Rated 5 out of 5 by from Spændende nytårsrejse og krydstogt Der var så mange og forskellige oplevelser, at det kommer til at tage tid før det bundfælder sig. Sydney er en spændende by og rejselederen viste rundt og fortalte, så vi følte, at vi sagtens kunne finde rundt alene. Tasmanien og New Zealand bød også på mange spændende besøg, det vil kræve for megen plads at nævne alt hvad vi oplevede. Skibet Solstich fra Celeberty - et fint men stort skib - det tager lidt tid at finde rundt. Super service alle vegne. Kaptajnen sjov og meget informerende.
Date published: 2019-01-19
Rated 5 out of 5 by from en fantastisk tur med rigtig mange oplevelser det var en rigtig skøn tur. Der var rigtig mange oplevelser på turen.. det var en super oplevelse at fejre nytår på tagbar på 25 etage..
Date published: 2019-01-19
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk Nytår i Sydney Lige hjemkommet "helt høj" og meget træt. Fra en super tur Down Under. Lasse førte os meget dygtigt igennem denne rejse. Lagde ud med et brag af en Nytårs fest i Sydney. Hans store viden og dejlige måde at være på. Har været helt igennem en fornøjelse. Gruppen var heldigvis meget homogen så der blev max hygget. = en ferie du ikke vil hjem fra. Eneste minus var temperaturen i flyene på hjemturen = der var iskoldt = vi sad med stort overtøj = ØV.
Date published: 2019-01-20
Rated 4 out of 5 by from Gode oplevelser "Down Under"! Nytår i Sydney og krydstogt rundt om New Zealand var en god kombination og en dejlig oplevelse. Vor Rejseleder Lasse fungerede fint og engagerede sig i både at give os god baggrundsinformation og i at give os gode oplevelser på f.eks. gå ture rundt i de besøgte områder. 25 timers flyvning begge veje med Singapore Airlines gik forbavsende godt med god betjening.
Date published: 2019-01-20
Rated 5 out of 5 by from Vel tilrettelagt rejse God og meget vidende rejseleder, der havde styr på rejsen. Super gåture i Sydney og andre byer. Fantastisk skib. Rigtig godt nytårs-arrangement i Sydney. En hel igennem fantastisk rejse.
Date published: 2019-01-26
Rated 4 out of 5 by from en udemærket tur med en serie af højdepunkter det var en meget lærerig rejse, selvom der var 4 dage til søs. rejselederen var meget vidende og uddybede min viden om AUS og især NZ. især afrundingen i Auckland var glimrende.
Date published: 2019-01-24
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur Det var en oplevelse at se New Zealand fra vandsiden da vi før har kørt rundt i landet. Vores rejseleder var virkelig god, han var utrolig vidende om alting.
Date published: 2019-01-20
 • y_2019, m_11, d_10, h_12
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.0
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_10
 • loc_da_DK, sid_AUROC06, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

19AUROC06BDK2812