Malaysia - Østen for Solen

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Pulserende storbyer, kulinariske oplevelser, tropisk regnskov og kolonihistorie – den malaysiske halvø har alle komponenter til en komfortabel oplevelsesrejse

En rejse til Malaysia er et møde med smuk natur og en mangfoldig befolkning. Vi lægger ud i hovedstaden Kuala Lumpur, hvor moskeer, kinesiske templer, hinduistiske helligdomme og kristne kirker pryder byen i smuk forening med nutidens bygningsværker, herunder verdens højeste tvillingetårne, Petronas Tower.

Fra storbyen går turen til naturskønne omgivelser i Nationalparken Taman Negara – verdens ældste tropiske regnskov. Her tager vi på udkig efter spændende planter, fugle og dyreliv og tager en spadseretur langs hængebroer i trækronerne. Rejsen fortsætter nordpå til højlandet Cameron Highlands med teplantager i koloniale ’engelske’ omgivelser, hvor der dyrkes friske jordbær hele året og serveres five o’clock tea. Rejsen rundes af på øen Penang med tre dage til at nyde øen og hovedstaden George Town, også kendt som Malaysias kulinariske hovedstad.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Langtidsferie

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Ringgit

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Kuala Lumpur. Velkomstmiddag
Dag 3 Kuala Lumpur. Byrundtur med Little India, Den Nationale Moské og Petronas Towers
Dag 4 Kuala Lumpur – Taman Negara
Dag 5 Taman Negara. Vandretur gennem junglen og via hængebroer i trætoppene
Dag 6 Taman Negara – Cameron Highlands
Dag 7 Cameron Highlands
Dag 8 Cameron Highlands – Penang
Dag 9–10 Penang
Dag 11–12 Afrejse fra Penang
Dag 12 Ankomst til København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst til Kuala Lumpur. Velkomstmiddag
Kuala Lumpur
Vi lander i Kuala Lumpurs internationale lufthavn og kører efter indrejseformaliteterne til vores hotel. Efter at have fået vores værelser spiser vi en velkomstmiddag sammen, inden går vi til køjs og gør klar til for alvor at tage hul på oplevelserne næste dag.
Dag 3
Kuala Lumpur. Byrundtur med Little India, Den Nationale Moské og Petronas Towers
Merdeka Square er hjertet i kolonitidens Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en by, der skal ses, føles og opleves. Og det gør vi i dag. Vores byrundtur i KL begynder ved Masjid Jamek, en af byens ældste moskeer, der ikke kan undgå at charmere med sine kridhvide løgkupler, lyserøde mursten og indiskinspirerede buegange. Moskeen er bygget af en engelsk arkitekt, der fik inspiration fra stormogulernes grandiose bygningsværker i Indien. Masjid Jamek står smukt mellem de grønne palmer, dér hvor floderne Klang og Gombak løber sammen, og hvor byen blev grundlagt. 

Fra Kuala Lumpurs fødested begiver vi os til fods ud i den gamle del af byen og kan således mærke byens puls helt tæt på. Vi går mod nord, og snart får vi selskab af sarier og Bollywood-musik. Vi er kommet til Little India. Her går vi en tur, før vi fortsætter til Merdeka Square, som er hjertet i kolonitidens Kuala Lumpur og omgivet af smukke kolonitidsbygninger. Her blev landet erklæret uafhængigt i 1957, og briternes cricketbane, der fyldte pladsen, blev skiftet ud med en græsplæne og et kæmpemæssigt malaysisk flag. Den ene side af pladsen domineres af Sultan Abbul Samad-bygningen, der blev opført som sekretariat for kolonitidens administration. Bygningen er tegnet af samme britiske arkitekt, som stod for Masjid Jamek, og igen ser vi tydeligt hans store begejstring for alt indisk. 

'Vi ser Den Nationale Moske (Masjid Negara) med den 73 meter høje minaret og turkisblå kuppel, hvis bedehal har plads til 15.000 mennesker, og den meget specielle gamle hovedbanegård. Den er bygget i indisk-islamisk stil, men efter engelske byggevedtægter, som blandt andet foreskrev, at taget skulle bygges så solidt, at det kunne bære vægten af flere tons sne. 

Sidste stop på vores byrundtur er ved Kuala Lumpus ikoniske tvillingetårnene Petronas Towers, som i perioden 1998-2004 var verdens højeste bygninger (451,9 meter inklusive antenne). Der er anlagt en stor park i forlængelse af tårnene, hvor lokale og turister kommer for at tage billeder af de enorme bygninger. Herefter kører vi tilbage til hotellet. Det er mulighed for at komme op i den ’skybridge’, der forbinder de to tårne. Ønskes billetter til denne anbefales det at bestille disse på forhånd, og dette kan gøres via Albatros Travel senest 30 dage før afrejse. Se mere under prisinformation. Tilkøber man billetter til tårnene skal I selv finde tilbage til hotellet enten med taxi eller skytrain.

Efter denne introduktion til Kuala Lumpur er resten af dagen på egen hånd.

Dag 4
Kuala Lumpur – Taman Negara
På floden i den frodige regnskov
Vi forlader storbyjunglen for at sætte kursen mod verdens ældste regnskov - den mere end 130 millioner år gamle Taman Negara, der i 1939 blev oprettet som en Nationalpark. Fra Kuala Lumpur kører vi i bus gennem det malaysiske landsskab til vi når udkanten af regnskoven ved Kuala Tembeling (en tur på ca. 4 timer). Her skifter vi bussen ud og hopper over i nogle mindre både der tager os det sidste stykke af floden ind til vores resort hvor vi indkvarteres.

Eftermiddagen har vi på egen hånd til at kigge nærmere på naturen hvor antallet af fugle, sommerfugle, insekter og eksotiske planter synes uendelig.

Efter mørkets frembrud begiver vi os ud på en guidet gåtur i junglen med en af resortets rangers. Her i junglen er det langt fra alle dyr, der sover om natten, og vi vil kigge efter insekter og andre dyr, der er aktive på denne tid af døgnet. Det er en god ide at have lange bukser og en langærmet bluse på. Desuden kan en lommelygte anbefales.
Dag 5
Taman Negara. Vandretur gennem junglen og via hængebroer i trætoppene
Hængebroerne i Taman Negara er spændt fast i 50 meters højde
Straks efter morgenmaden skal vi på en vandretur gennem regnskoven. Vi vandrer langs nationalparkens godt afmærkede stisystem og udforsker den frodige regnskov spækket med fascinerende planteliv. Vores lokale naturguide vil gøre os meget klogere på de planter og dyr vi støder på undervejs. Vi når toppen af den 334 meter høje Teresek Hill hvorfra vi har en smuk udsigt ud over ’hele regnskoven’ og, hvis vejret tillader det, kan vi se det 2.187 meter høje Mount Tahan – det højeste bjerg på Malaysias fastland.
Vores vandretur afsluttes med en vandretur blandt trækronerne. Vi skal vandre af hængebroer der er spændt op i træerne i 50 meters højde og den længste hængebro her er over 500 meter lang!
Alle i normal fysisk form kan deltage, men man skal være forberedt på, at de forskellige naturstier er anlagt oven på rødder og klipper og af og til i stærkt kuperet terræn. Der er ofte glat og mudret, så et par gode vandresko med en skridsikker sål kan anbefales til vandreturen. Lider man af højdeskræk kan hængebroerne være en udfordring, og har man ikke lyst til at gå på disse kan man blive nede med fast grund under fødderne.
Eftermiddagen har vi på egen hånd til at nyde naturen og dens mange lyde.
Dag 6
Taman Negara – Cameron Highlands
Teplantage i Cameron Highland

Efter morgenmaden siger vi farvel til Taman Negara og sætter kursen mod øst. En spændende opstigning ad snoede veje fører os til den gamle engelske bjergstation Cameron Highlands i 1.800 meters højde. Stedet er opkaldt efter William Cameron, der i 1885 kortlagde det centrale højland og bjergene i regnskoven. Bjergenes behagelige klima, i modsætning til lavlandets varme og fugtighed, medvirkede til, at stedet hurtigt blev populært blandt de englændere, som var stationeret i Malaysia for at arbejde i kolonimagtens tjeneste. Veje blev anlagt, huse bygget, klassiske haver anlagt og plantager med te og grøntsager blev skabt. Dette er stedet, hvor man midt i troperne finder jordbær, der smager himmelsk.
Vi når vores Resort i løbet af eftermiddagen og vi spiser middag sammen på hotellet senere om aftenen.
 

Dag 7
Cameron Highlands
Teplantage i Cameron Highlands

I løbet af dagen bevæger vi os gennem smukke landskaber og passerer marker med blomster, grøntsager og jordbær, der hver dag plukkes og sendes ned til markederne i KL. Klimaet her i højderne er også ideelt til dyrkning af te. Vi besøger en teplantage, hvor vi indvies i tedyrkningens hemmeligheder. Vi gør holdt i de små landsbyer med flotte blomsterhaver og charmerende huse bygget i engelsk stil.

Dag 8
Cameron Highlands – Penang
I George Town, Penang

I dag skal vi sige farvel til højlandet omkring Cameron Highlands og sætter kursen mod øen Penang, stedet for briternes første koloni i Malaysia. Hovedbyen George Town blev grundlagt i 1786 som handelsstation af Britisk Ostindisk Kompagni, men nu bor her flere kinesere end noget andet folkeslag. Øen er stadig et økonomisk kraftcenter for Malaysia, men trods den moderne udvikling har George Town bevaret fortidens engelske og kinesiske arkitektur.

Vi indkvarteres på et skønt hotel midt i Georgetown få skridt fra byens gamle bydel.

Dag 9–10
Penang
Malaysias køkken er meget lig det i Singapore og Brunei
Vi har 2 hele dage til at nyde denne fantastiske ø. Brug tiden ved poolen, eller tag ud og udforsk øen. Penang byder på et væld af både historiske og kulturelle seværdigheder. I hovedstaden Georgetown kan man både nyde det hyggelige byliv og de mange shoppingmuligheder samt udforske de historiske bygninger, byen byder på. Georgetown er optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv grundet de mange charmerende gamle kolonistilsbygninger, der ligger side om side med templer, pagoder og moskéer. De små lokale markeder findes stadig og er vældig populære trods af indtoget af de store shoppingsmalls. Georgetown kaldes også for Malaysias kulinariske hovedstad grundet byens store og varierede udbud af retter, som både kan nydes i alt fra dyre restauranter til byens mange gadekøkkener.

Udover hotellet og Georgetown har Penang masser af attraktioner at byde på. Man kan blandt andet nyde udsigten fra toppen af Penang Hill (821 m.), hvor vejen til toppen i dag består af caféer og restauranter, som er omdannet fra gamle villaer fra den britiske kolonitid.

Malaysias største buddhistiske tempel ligger på Penang, ligesom templet Wat Chayamangkalaram rummer en 33 meter lang bladguldsbelagt liggende buddha. På øens vestkyst ligger Panang Butterfly Farm med mere end 3.000 sommerfugle.
Dag 11–12
Afrejse fra Penang
Vi har det meste af dagen til at gøre opleve det sidste eller gøre de sidste indkøb. Hen på eftermiddagen kører vi til lufthavnen på Penang og flyver hjem mod København.
Dag 12
Ankomst til København
Vi lander i København efter en spændende og oplevelsesrig ferie.

Udflugt Penang

På dag 9 arrangeres en udflugt til et par af Penangs serværdigheder, der ligger lidt uden for Georgetown. Vi starter med at køre til foden af Penang Hill, hvor vi stiger på et lille tog der tager os op ad den stejle bakke til toppen af Penang Hill. Her i 821 meters højde kan vi nyde udsigten ud over Penang. Her oppe findes i dag caféer og restauranter, som er omdannet fra gamle villaer fra den britiske kolonitid.

Herefter besøger vi Malaysias største buddistiske tempel; Kek Lok Si. Templet blev bygget i 1890-1930 og er derfor relativ nyt. Alligevel tiltrækker det mange buddistiske pilgrimme fra Hong Kong, Singapore, Filippinerne og andre lande i Sydøstasien. Hovedattraktionerne er den 7 etagers store Rama VI pagode med over 10.000 alabast- og bronzestatuer af Buddha samt den næsten 37 meter høje bronzestatue af Kuan Yin – barmhjertighedens gudinde.

Turen skal bestilles og købes hjemmefra senes 45 dages inden afrejse og gennemføres med minimum 5 tilmeldte.

kr. 398,.

I George Town

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Kuala Lumpur t/r med mellemlanding
 • Indenrigsfly Penang – Kuala Lumpur.
 • Udflugter og transport  jf. program
 • Morgenmad dagligt på hotellet
 • 2 x middage; dag 2 og 6
 • 2 nætter på Swiss Garden Hotel i Kuala Lumpur
 • 2 nætter på Mutiara Taman Negara Resort.
 • 2 nætter på Strawberry Park Resort  i Cameron Highlands
 • 3 nætter på Bayview Hotel Georgetown på Penang
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Drikkevarer
 • Øvrige måltider
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører ca. 300 kr. pr. person
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Billet til Petronas Towers ’Skybridge’ 198,- kr pr. person
 • Udflugt på Penang dag 9 kr 398,-
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- per faktura (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Gode tips til pakkelisten

Klimaet i regnskoven er fugtigt, og der kan forekomme regnskyl. Derfor er det en god idé at medringe tøj, der tørrer hurtigt, og er behageligt at have på, når vi skal færdes i naturen. Et par gode vandresko med en skridsikker sål kan anbefales til vandreturene.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en lommelygte og en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og på rejsedage, hvor I oftest ikke ser Jeres bagage igen før om aftenen. Denne rygsæk eller taske kan evt. også bruges som håndbagage i flyene.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Malaysia: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/malaysia

Borneo: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/borneo

Eller læs vores artikel med 7 fakta om Borneo

 

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Østen for solen er alle pengene værd Fantastisk tur i smukke Malaysia. Vi oplevede en masse, lige fra storby jungle i Kuala Lumpur til rigtig regnskovs vildnis med lokalt stammefolk, til højlandets fantastiske temarker til Georgetowns små barer, gadekøkkener og gamle kolonihave. Der bruges meget tid på transport på turen, men Jesper, og den lokale guide AJ, var gode til at holde interessante stop undervejs hvor vi blandt andet så gummitræer og smukke udsigtspunkter. Både Jesper og AJ var dygtige guider som vidste stort set alt om Malaysia og ikke mindst meget behagelige mennesker.
Date published: 2019-04-03
Rated 4 out of 5 by from En spændende rejse med alsidigt program Rejsen var spændende, og vores rejseleder var Niels, og Ken var lokalguide. Mange nye og anderledes indtryk, bl.a. trekking ud i junglen i mørke, dejlig kanosejlads med lokale bådførere og unikke oplevelser i Georgetown. Alt i alt en god rejse. Hjemturen var ikke så behagelig på grund af flere og lange ventetider.
Date published: 2020-02-14
Rated 5 out of 5 by from Fra storbyjungle til junglen En eventyrlig rejse, hvor selv vores danske guide kom ud for nye spændende oplevelser. Vores fantastiske guide sørgede nemlig for, at vores 'fridage' ikke blev kedelige.
Date published: 2019-03-28
Rated 3 out of 5 by from Fantastisk vægmalerier i George Town Turen ud i junglen var hård, der var rigtig mange trapper op ad bjerget, dette var helt sikkert den hårdeste tur på programmet. Cameron Highland var utroligt smukt med alle deres the plantager på bjergsiderne. George Town var en oplevelse med alle de flotte gademalerier.
Date published: 2020-02-14
Rated 4 out of 5 by from En rundrejse som giver et godt indtryk af Malaysia Et dejligt varieret program med en meget god rejseleder Jesper, som passede godt på os alle og som delte levende ud af sin viden om Malaysia. Vores indfødte rejseleder A.G. var ualmindelig rar og havde en skøn ro over sig, I det hele taget havde turen et behageligt tempo.
Date published: 2019-03-29
Rated 4 out of 5 by from Fantastisk rundrejse med gode naturoplevelser Rejsen var spændende, idet den både omfattede storbyen Kuala Lumpur, jungle,det køligere højland og Georgetown. Jesper - vores guide - var rigtig god, behagelig, vidende og havde altid “kunden i centrum”
Date published: 2019-04-05
Rated 5 out of 5 by from Malaysia østen for solen, oplevelserne starter her! Malaysia er et herligt rejse land, fantastisk natur. Gode hoteller på turen. Vores rejseleder Jesper var på alle måder god, samlede gruppen og var i besiddelse af stor viden, og en go latter.
Date published: 2019-04-06
Rated 5 out of 5 by from En rigtig god ferie med mange gode oplevelser Rejsen var rigtig god med et hav af gode naturoplevelser samt en god rejseleder Jesper
Date published: 2019-04-20
 • y_2020, m_10, d_20, h_16
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_11
 • loc_da_DK, sid_MYRTR08, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

MYRTR08ADK