Med Churchill til Normandiet

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Fra Blitzen over London til D-dagen i Normandiet

Rejsen med stort R for os, som interesserer os for 2. Verdenskrig, D-dagen og landgangen i Normandiet. I dag er landgangsstrandene i Normandiet blevet forvandlet til steder, hvor man mindes og hylder grundlæggende værdier som fred, frihed og forsoning – vigtige budskaber for kommende generationer. Vi indleder rejsen i England med krigsskibet HMS Belfast, Churchill War Rooms, Bletchley Park og Portsmouth. Som de allierede ankommer vi til Normandiet ad søvejen over Den Engelske Kanal. I Normandiet har vi god tid til at opleve de historiske steder, som alle har hørt om, og desuden tid til at nyde livets goder i denne smukke del af Frankrig, som appellerer til alle sanser.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Britiske pund og euro

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – London. Tid på egen hånd. Velkomstmiddag
Dag 2 London. Churchill War Rooms i Westminster, krigsskibet HMS Belfast og Imperial War Museum i Lambeth
Dag 3 London – Portsmouth. Afkodningscentralen Bletchley Park, The D-Day Story Museum i Portsmouth
Dag 4 Færge fra Portsmouth til Cherbourg i Normandiet, Frankrig. Kirken og museet i Sainte-Mère-Église, den tyske krigskirkegård La Cambe og klippen Pointe du Hoc
Dag 5 Normandiet. Pegasusbroen, museet i Merville, calvados-smagning, fashionable Trouville, Sword Beach og Juno Beach
Dag 6 Normandiet. Landgangsmuseet i Arromanches, Bayeux-tapetet, Omaha Beach, Colleville Cemetery. Afskedsmiddag
Dag 7 Normandiet – Paris. En kort byrundtur i Paris samt hjemrejse

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
9.798,–
København
Udsolgt
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
10.498,–
København
Udsolgt
9.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – London. Tid på egen hånd. Velkomstmiddag
Man kommer nemt rundt i London med metroen

Vi lander i London, hvor vi kører mod vores hotel og checker ind. Dagen står til fri afbenyttelse, hvor man kan nyde alle de muligheder, storbyen tilbyder. Vi bor midt inde i London ved Oxford Street i gåafstand til Piccadilly Circus, British Museum og Covent Garden. Der er en metrostation, Tottenham Court Road, lige uden for hotellet.

Nogle vil måske udforske Londons shoppingmuligheder, Selfridges ligger i gåafstand, og man kommer nemt til Harrods med metroen. Andre har måske lyst til at drikke en pint på en pub i nærheden. Om aftenen serveres en velkomstmiddag tæt på hotellet.

Dag 2
London. Churchill War Rooms i Westminster, krigsskibet HMS Belfast og Imperial War Museum i Lambeth
Det gamle krigsskib HMS Belfast

Vi starter vores rejse i de allieredes fodspor ved at besøge Churchill War Rooms (entré inkluderet). Fra dette underjordiske bunkeranlæg midt i London ledede den britiske premierminister Winston Churchill sammen med sit kabinet og sin militærstab forsvaret af Storbritannien under Blitzen, hvorfra de afværgede en truende tysk invasion i 1940.

Vi fortsætter turen til det gamle krigsskib HMS Belfast, som ligger på Themsen. HMS Belfast affyrede nogle af de første kanonsalver mod den tyske Atlanterhavsvold på D-dag, og vi har her mulighed for at få et indblik i livet ombord på skibet. Herefter bevæger vi os mod Imperial War Museum, hvor vi ser det militære isenkram, som både tyskerne og de allierede brugte under 2. Verdenskrig. Transporten rundt i byen foregår til fods og med metro, hvilket gør det muligt for os at forestille os forholdene for almindelige englændere under Blitzen, da de brugte stationerne i byen som beskyttelsesrum under de tyske bombardementer af hovedstaden. I Londons undergrundsmetro benytter du blot et kontaktløst kreditkort eller ApplePay som betaling for brug af undergrundsbanen, hvis vi vælger at benytte denne.

Dag 3
London – Portsmouth. Afkodningscentralen Bletchley Park, The D-Day Story Museum i Portsmouth
Godset Bletchley Park i Milton Keynes

I dag kører vi nordpå mod godset Bletchley Park i Milton Keynes (entré inlkuderet), som var de allieredes tophemmelige efterretningscentral, hvor højt specialiserede matematikere havde succes med at bryde de tyske militære koder, som gjorde de allierede i stand til at aflytte fjenden. Deres arbejde reddede tusinder af soldaters liv og gav de allierede en afgørende fordel i krigen.

Efter besøget fortsætter vi sydpå til havnebyen Portsmouth ved Den Engelske Kanal, som har Storbritanniens største flådestation. Portsmouth er også byen, der dannede ramme om de allieredes invasion af Normandiet i juni 1944. Her har du mulighed for at besøge The D-Day Story Museum, hvor vi får indblik i den omfattende planlægning bag de allieredes invasion af Normandiet, som var verdenshistoriens største militære landgang. Vi overnatter på et centralt beliggende hotel.

Dag 4
Færge fra Portsmouth til Cherbourg i Normandiet, Frankrig. Kirken og museet i Sainte-Mère-Église, den tyske krigskirkegård La Cambe og klippen Pointe du Hoc
Pointe du Hoc

Vi indleder dagen med engelsk morgenmad, hvorefter vi for alvor skal træde i de allieredes fodspor, når vi om morgenen stiger ombord på færgen i Portsmouth og sætter kursen mod Normandiet. Den engelske bus følger ikke med over kanalen, og på den franske side venter en fransk bus. Vi går i land i Cherbourg tidligt om eftermiddagen, som på grund af byens havn var et vigtigt militært mål under invasionen. Vi besøger landsbyen Sainte-Mère-Église, hvor vi finder kirken med vinduer med motiver af faldskærmssoldater samt krigsmuseet. Landsbyen var en af de første steder, som blev befriet af de allierede, da amerikanske faldskærmsstyrker erobrede byen om morgenen forud for invasionen.

Vi fortsætter til den tyske krigskirkegård La Cambe, hvor ca. 21.000 tyske soldater er stedt til hvile. Vi afslutter dagen ved Pointe du Hoc, et befæstet klippefremspring vest for Omaha Beach, som en amerikansk eliteenhed mod umulige odds satte ud af spillet. Tre kompagnier landsattes ved foden af klippen for med hjælp af klatrekroge, reb og stiger at tage sig op ad klippen under beskydning fra fjenden.

Derefter kører vi til den historiske by Caen med den hyggelige og charmerende bymidte, hvor vi skal tilbringe de næste tre nætter.

Dag 5
Normandiet. Pegasusbroen, museet i Merville, calvados-smagning, fashionable Trouville, Sword Beach og Juno Beach
I den fashionable kystby Trouville

Vi starter dagen ved Pegasus-broen, der var det første stykke land, der blev befriet på D-dag. Her landede britiske soldater med svævefly om natten og overrumplede fuldstændigt de tyske enheder, som hurtigt blev nedkæmpet. Vi tager derefter til kystbatteriet ved Merville, som var en af tyskernes sværest befæstede områder ved kysten, og som kostede De Allierede store tab at nedkæmpe. Her kan vi se et velbevaret tysk batteri med bunkere og tilhørende skyttegravsystemer og spændende udstillinger.

I den fashionable kystby Trouville, hvor strandene skaber en atlantisk følelse af den franske riviera, er der mulighed for at spadsere rundt og spise frokost på en af de mange caféer eller restauranter. Om eftermiddagen besøger vi et velrenommeret calvados-brænderi i Pays d’Auge, og her har vi inkluderet en lille smagning af de ædle dråber. Dagen rundes af med lidt mere krigshistorie, når vi besøger landgangsstederne Juno Beach og Sword Beach, hvor britiske og canadiske tropper gik i land på D-dag.

Dag 6
Normandiet. Landgangsmuseet i Arromanches, Bayeux-tapetet, Omaha Beach, Colleville Cemetery. Afskedsmiddag
Historiske Omaha Beach

Invasionsmuseet i Arromanches danner rammen om vores første besøg på denne dag. På museet får vi et godt indblik i de allieredes angreb og de problemer, der skulle løses i forbindelse med invasionen. Fra museet ser vi resterne af de kunstigt byggede Mulberry-havne ved stranden, hvor livsvigtige forsyninger til tropperne blev fragtet i land.

Vi tager herefter et afbræk til Bayeux, hvor vi besøger museet med det berømte Bayeux-tapet (entré inkluderet). Vikingen Rollo erobrer Normandiet og bliver gift med frankerkongens datter og bliver Hertug af Normandiet i 911. De skandinaviske vikinger udvikler en stærk militærkultur i landet, der sætter Rollos efterkommer Vilhelm Erobreren i stand til at erobre hele England efter sejren i Slaget ved Hastings i 1066. Tapetet i Bayeux er en lang fortælling om dette. I Bayeux er der også mulighed for at spise frokost.

Vi afslutter dagen med et besøg ved den nok mest berømte strand i Normandiet: Omaha Beach. Landgangen på Omaha er for de fleste kendt fra åbningsscenen i storfilmen Saving Private Ryan, og det var også her, de allierede mødte den største tyske modstand på D-dag og udgør derfor stedet, hvor de fleste allierede soldater faldt den 6. juni 1944. Ikke langt derfra skal vi besøge den lige så berømte amerikanske krigskirkegård Colleville Cemetery med dens ikoniske lange rækker af hvide kors. På vores sidste aften sammen går vi ind til centrum af Caen og spiser en velsmagende fransk middag.

Dag 7
Normandiet – Paris. En kort byrundtur i Paris samt hjemrejse
Enestående Paris

Det er tid til at forlade Normandiet og køre østpå mod Paris. På vores vej gennem det bølgende franske landskab passerer vi Normandiets hovedstad Rouen, hvor Jeanne D’Arc blev brændt på bålet i 1400-tallet. Snart ankommer vi til romantiske og altid pragtfulde Paris. Her ligger Sacre Coeur-kirken med en fabelagtig udsigt over byen skorstene, Eiffel-tårnet forsikrer os om, at vi vitterligt er kommet til Paris og midt på Seinen ligger den nyrestaurerede Notre Dame klar til at fortælle den besøgende flere historier om historiens gang i Frankrig. Vi tager på en lille byrundtur og ser nogle af byens utallige seværdigheder, før vi tager ud i lufthavnen, hvor vores fly hjem venter. På gensyn!

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 9.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.600,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – London og Paris – København
 • Færge mellem Portsmouth og Cherbourg (som fodpassagerer)
 • Busrundrejse iflg. program i England og Frankrig
 • 6 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • Morgenmad x 6 
 • 2 middage (dag 1 og 6)
 • Entré til Churchill War Rooms. Bletcheley Park og Bayeux-tapetet
 • Udflugter jf. program
 • Calvados-smagning
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Evt. ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige entréer, se under ’Hånden på hjertet’
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura 130 kr. (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under ’Prisen inkluderer’

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Hotelbeskrivelser

Information

St Giles Hotel, London
3-stjernet hotel med glimrende beliggenhed ved Oxford Street midt inde i London i gåafstand til Piccadilly Circus, British Museum og Covent Garden. Der er metrostation lige ved siden af hotellet. På hotellet er der flere restauranter og en meget populær bar. På værelserne er der sikkerhedsboks, mulighed for at lave kaffe og te, samt fladskærms-tv. Hotellet tilbyder wi-fi mod et mindre tillæg. Som gæst på hotellet får du rabat på entré til et fitnesscenter med tilhørende pool, som ligger lige under hotellet. Hotellet serverer en enkel, engelsk morgenmad. Enkeltværelserne er små.
www.stgileshotels.com/hotels/united-kingdom/london/stgiles-london

Ibis Hotel Portsmouth Centre, Portsmouth
Moderne og centralt beliggende 3-stjernet hotel midt inde i Portsmouth og tæt på det trendy shoppingeldorado Gunwharf Keys med mange restauranter. Værelserne er forholdsvis små men indbydende og flot indrettet med gratis wi-fi, fladskærms-tv samt mulighed for at lave kaffe og te. På hotellet er der en rummelig og farvestrålende bar samt en elegant restaurant. Hotellet serverer engelsk morgenmad. Hele hotellet er røgfrit.
https://all.accor.com/hotel/1461/index.en.shtml

Hotel des Quatrans, Caen
3-stjernet fransk hotel med serviceminded og engelsktalende personale og perfekt beliggenhed midt i Caen, tæt på byens seværdigheder og historiske bygninger. Hele hotellet er moderne indrettet i afbalancerede farver. Værelserne er bekvemme og funktionelle og har gratis wi-fi og fladskærms-tv. Hotellet har fået sit navn efter et nærliggende historisk bindingsværkshus fra 1400-tallet, Maison des Quatrans.  
www.hotel-des-quatrans.com

Hånden på hjertet

Information

Dette er en rejse til dem, som er interesseret i krigshistorie i almindelighed og 2. Verdenskrig i særdeleshed. Rejsen byder på mange museumsbesøg og lignende, og fordi vi ved, at ikke alle i et selskab nødvendigvis er lige historieinteresserede, har vi valgt, at en del af entréerne ligger uden for rejsens grundpris. Se under ’Prisen inkluderer’, hvilke entréer, der indgår. På den måde kan den ene i et selskab betale entré og gå på museum og den anden kan gå en tur, shoppe eller drikke en kop kaffe eller et glas vin på en café i nærheden. Nedenfor finder du prisen på de forskellige entréer:

HMS Belfast: ca. GBP 13,00 
Imperial War Museum: fri entré
D-Day Story Museum Portsmouth: ca. GBP 8,50 
Sainte-Mère-Église Museum: ca. EUR 8,00 
Batteries Merville: ca. EUR 5,00 
Arromanches Museum ca. EUR 6,50 
Omaha Beach Museum: ca. EUR 4,50

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Brexit

Storbritanniens er udtrådt af EU pr. 1. februar 2020, det såkaldte Brexit. Indrejse for EU-borgere og norske pasholdere ændres ikke i 2020, således er der ingen ændringer frem til 31/12 2020. Man rejser stadig ind i landet med almindeligt pas og uden visum. Hvis der kommer ændringer for indrejse i 2021, opdaterer vi naturligvis vores hjemmeside og informerer alle, der har bestilt en rejse hos os.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from Lærerig rejse med en velforberedt , vidende og humoristisk rejseleder. Det var genialt at starte i London og fortsætte til Portsmouth. Når man besøger museer ville det fungere meget bedre hvis man købte gruppebilletter fra Danmark så man ikke skulle stå i kø i lang tid (og det bliver billigere!). Jeg køber ikke jeres argument. Hvis folk vælger ikke at besøge et sted, så er det deres problem ! Hotellet i London var mindre god ( meget lille, mørk enkeltværelse). Middagspakken er på den dyre side ( på dag 5 i Caen, spiste jeg en udsøgt middag med drikkevarer - apéritif, 1/2 flaske vin, 1 flaske vand, 1 kaffe med petits-fours for under 500kr) Jeg synes I skal glemme Trouville/Deauville, komme tidligere hjem til Caen, hvor der er flere interessante monumenter, eller gåture langs kanalen , gågader etc... Vi var en god gruppe og jeg følte mig ikke ensom selv om jeg rejste alene.
Date published: 2019-08-24
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur for historieinteresserede Turen om de allieredes invasion i Frankrig var utrolig spændende og lærerig. Vores rejseleder var dybt engageret, kunne sit stof til fingerspidserne og han er en blændende formidler.Vi kom bag om selve invasionen med besøg på museer og steder, der viste alle forberedelser, der var nødvendige for at kunne gennemføre invasionen. Programmet var faktisk alt for omfattende, så rejsen bør forlænges med en dag mere i Normandiet.
Date published: 2019-09-16
Rated 5 out of 5 by from En skøn rejse med mange gode oplevelser Rejsen var spændende og rejselederen var kompetent og et meget behageligt selskab. Jeg kunne godt ønske mig højre kvalitet at hotellerne i England. Værelserne var generelt for små. Beliggenheden af hotellet i London var dog meget central. Rigtigt godt hotel i Caen, centralt og fint stort værelse.
Date published: 2019-08-25
Rated 5 out of 5 by from En rejse, som man vil kunne huske i lang tid Vi har kun rosende ord om denne tur, som var en jomfrutur. Det lykkedes fuldt ud. Vores guide var så fantastisk, så vidende og en virkelig god formidler. Han kan ikke få ros nok. Så alt i alt en tur, som kan anbefales til alle, som interesserer sig for Anden Verdenskrig og den meget spændende historie.
Date published: 2019-08-23
Rated 5 out of 5 by from Spændende oplevelse af historien om Invasionen i Frankrig. Vores forventninger blev til fulde, indfriet. Rutens planlægning var fantastisk, og vi fik en total oplevelse af før og under invasionen. Programmet var pakket, og vi fik set så mange steder, som gav os lyst til at komme tilbage og udforske yderligere på egen hånd.
Date published: 2019-08-25
Rated 5 out of 5 by from En historisk rejse 75 år efter landgangen Normaniet 1944 En sommerdag, tidlig morgen i juni 1944, brølende larm fra tusinder fly og skibe og kanoners buldren - de modige unge mænd stormede frem. Nu står de hvide kors i snorlige rækker og maner til eftertanke. Vi rejste i deres fodspor og var på strandene Utah, Omaha, Gold, Juno og Sword hvor børnene nu leger i sandet, glade og frie - æret være deres minde, de unge helte.
Date published: 2019-08-25
Rated 4 out of 5 by from Rigtig god rundtur Fantastisk tur i historien. Lidt mere tid ved Omaha og Pointe de Hoc. Den sidste dag, med hjemrejse fra Paris, er helt kikset og ren spildtid. Bliv evt. i Caen om formiddagen og kør direkte til lufthavnen. Der er ingen grund til at køre ind i heksekedlen for kun 1 time sightseeing. Dårligt hotel med dårlig service i London, St. Giles (go beliggenhed). Smal 3/4 seng til 2 gamle brødre og fællesdyne due ikke og de kunne ikke skaffe ekstra tæppe. Dårligt.
Date published: 2022-06-12
Rated 4 out of 5 by from Spændende rejse Rejsen var spændende og veltilrettelagt med god og velorienteret rejseleder, som forstod at videreformidle historierne på en interessant måde. Flere gange kunne jeg godt have ønsket mig mere tid på de enkelte steder. Men i det store og hele var det ok.
Date published: 2019-09-03
 • y_2022, m_6, d_24, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.32
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_21
 • loc_da_DK, sid_GBRTR07, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser