MUNCH og moderne arkitektur i Oslo

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

En spændende weekendoplevelse i Edvard Munchs fodspor

Tag med på denne indholdsrige weekendrejse til Oslo, hvor vi bl.a. besøger det nyåbnede og unikke Munch-museum med alle de kendte malerier og tager på rundvisning i den berømte norske Opera i Bjørvika. 

Vi skal naturligvis også se på nogle af Oslos andre interessante og moderne bygninger, ligesom vi rejser tilbage i historien, når vi tager på udflugt til Eidsvoll, hvor det norske demokrati blev født i 1814. 
Der er endvidere mulighed for en ekstra udflugt til Edvard Munchs sommerhus ved Asgaardstrand, hvis man ikke foretrækker selv at gå på opdagelse i den norske hovedstad.

Vi bor på et centralt hotel i gåafstand til hovedstrøget Karl Johan og byens mange øvrige seværdigheder.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta NOK

Dagsprogram
Dag 1 København – Oslo. Besøg ved Eidsvoll og Vigelandsparken
Dag 2 Oslo. Byvandring og rundvisning i Operahuset og det nye Munch-museum
Dag 3 Oslo. Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugt til Munchs sommerhus i Asgaardstrand

Hoteller

Comfort Hotel Børsparken

 • 248 værelser
 • Gratis wi-fi
 • Minibutik
 • Strygejern
 • Bagageopbevaring
 • 24 timers reception

Hotel Comfort Børsparken er et godt turistklassehotel med en ideel beliggenhed mellem Centralstationen, Akershus Fæstning og Operahuset, og dermed de fleste seværdigheder indenfor gåafstand.

Hotellet er helt nyrenoveret (i 2021), og de 248 moderne værelser har gratis wi-fi, tv og udsigt til enten de omkringliggende gader eller hotellets indre gårdhave.

Forfriskninger, snacks og drikkevarer kan købes i barreceptionen døgnet rundt. Der er også strygeudstyr på 4. sal.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
4.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Oslo. Besøg ved Eidsvoll og Vigelandsparken

Vi lander i Oslo og kaster os straks ud i det spændende program.
Første udflugtsmål er Eidsvoll, hvor den norske grundlov blev underskrevet 17. maj 1814. Eidsvoll tilhørte i sin tid embedsmanden Carsten Anker, en god bekendt af den danske prins Christian Frederik, som dengang var statholder i Norge. Anker stillede velvilligt sin store ejendom til rådighed for ”riksforsamlingen”. Under forhandlingerne blev Christian Frederik valgt til norsk konge. Det resulterede i en kort krig med Sverige, hvor nordmændene tabte. Christian Frederik måtte ved samme lejlighed gå af som konge, og Norge gik ind i en personalunion med Sverige. (I Danmark blev Christian Frederik sidenhen konge som Christian 8.) 

Eidsvoll er i dag meget velholdt. Træbygningen (med første sal) er fra 1770. Den er blevet restaureret hele tre gange, nemlig ved de store jubilæer i 1914, i 1964 og igen i 2014. Der hænger portrætter af 62 af de 112 Eidsvollmænd. På første sal er den såkaldte ”rikssal”, oprindeligt planlagt som dansesal, og her sad repræsentanterne på lange bænke. I denne sal fandt kongevalget sted. På Eidsvoll er der omvisning ved norske guider. 

Grundloven fra Eidsvoll skabte rammen om det norske samfund. Edvard Munch malede de sårbare mennesker i dette samfund – noget vi kan se frem til at høre mere om, når vi skal stifte bekendtskab med hans enestående kunst i det nyåbnede Munch-museum, nordmændenes nyeste stolthed.

Efter rundvisningen på Eidsvoll spiser vi en let frokost på stedet, inden vi begiver os mod hovedstaden. På vejen gør vi holdt ved Vigelandsparken i udkanten af Oslo. Skulptursamlingen har fået navn efter kunstneren Gustav Vigeland, som har udformet den. 
Anlægget dækker et område på hele 32 hektar og indeholder 214 skulpturer og 13 smedejernsporte. Alle skulpturer er skabt af Vigeland, og parken er udarbejdet efter hans tegninger. Parken er 850 meter lang, og skulpturerne er grupperet i fem større enheder: Hovedportalen, Broen med børnepladsen, Fontænen, Monolitplateauet og Livshjulet.
Fremme i Oslo indlogerer vi os på et centralt hotel beliggende i gåafstand til mange af byens seværdigheder. Oslo har inden for de seneste år udviklet sig til en moderne metropol efter at have stået lidt i skyggen af de andre nordiske hovedstæder. I centrum er der flere shoppinggader, moderne indkøbscentre, nye museer og et bredt udbud af teatre, koncertsteder og forlystelser.

Aftenen er afsat til oplevelser på egen hånd, og rejselederen er naturligvis behjælpelig med anbefalinger til gode spisesteder m.m.

Dag 2
Oslo. Byvandring og rundvisning i Operahuset og det nye Munch-museum

Efter morgenmaden slentrer vi en tur ned ad Karl Johans gate, der ender ved Slotsparken med udsigt til den kongelige residens, Slottet. Fra byens hovedstrøg begiver os nu mod havnefronten og byens vartegn Rådhuset, der med sine to markante tårne ligger på en åben plads ud til vandet. Tæt ved Rådhuset ligger det norske Nasjonalmuseums nybygning, som efter planerne skal åbne i 2022..

Oslos havnefront omkring Bjørvika har ændret sig markant i de seneste år og har med det nye operahus fået et helt nyt look. Oslos Operahus blev indviet i 2008, og opførelsen af den 49.000m2 store bygning med ca. 1100 rum løb op i et samlet beløb på 4,3 milliarder norske kroner. Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet Snøhetta og har vundet masser af hæder for sit unikke design. Nordmændene er med god grund meget stolte af deres opera, som i modsætning til den københavnske er finansieret 100% af den norske stat. Som kuriosum kan nævnes, at tanken om et operahus i Oslo allerede så dagens lys i 1917, hvor en lokal skibsreder tilbød at finansiere projektet. Han gik dog kort tid efter personlig konkurs, så projektet faldt hurtigt til jorden.

Vi skal opleve Operaen både indvendig og udvendig og høre nærmere om dette storslåede projekt, inden vi har gjort os fortjent til en frokost på en af de mange lokale restauranter.

Tæt ved Operaen og Munch-museet ligger endnu en nyopført, bemærkelsesværdig bygning, nemlig det Deichmannske bibliotek, som åbnede sidste år. Det er Oslos hovedbibliotek. Lige i nærheden er der en række markante nye kontorbygninger, hvis facadeudsmykning på afstand minder om en stregkode, det har givet anledning til navnet Barcode. 

Dagens sidste udflugtsmål er det helt nye Munch-museum, MUNCH. Museet, der slog dørene op for offentligheden i oktober 2021, er et af verdens største museer for en enkel kunstner og rummer mere end 26.000 værker (heraf 1183 malerier) af den berømte nordmand. Det ca. 60 meter høje byggeri er bygget efter helt nye standarder, og det er f.eks. opført efter FutureBuilt kriterier, der foreskriver, at forbruget af CO2 skal være min. 50% lavere end konventionelt byggeri.

Bygningen, som er tegnet af den spanske arkitekt Juan Herreros, har skabt en stor og lidenskabelig debat i Norge. Den høje bygning er nemlig udvendigt beklædt med grå, gennemsigtige aluminiumsplader. Meget markant er de øverste etager forskudt, så det ser ud som om ”bygningen bukker”. Mange synes i øvrigt, at den store højde og den grå facade slet ikke passer ind i dette område ved fjorden, og museumsdirektøren selv kalder ligefrem bygningen for ”brutal” … Men døm selv!

På hele 13 etager og i 11 separate kunsthaller får vi en helt unik gennemgang af Edvard Munchs liv og værker, som har gjort ham til en af de mest berømte ekspressionistiske kunstnere i verden. Værkerne, der ofte kredser om emner som død, kærlighed, jalousi og nervøsitet, bliver ikke mindre interessante, når man kender til den berømte malers mildest sagt skrantende helbred og sindstilstand. To af Munchs kendteste værker, Skriget og Madonna, er naturligvis hovedattraktionerne.

Man bliver dybt overvældet af Munchs billeder, som meget rammende er blevet betegnet som ”en portal til den moderne tilværelse”. 

Efter en spændende rundvisning, hvor vi forhåbentlig er kommet endnu tættere på en forståelse af denne store kunstner, er resten af dagen afsat til oplevelser på egen hånd. Igen er rejselederen naturligvis behjælpelig med råd og vejledning.

Dag 3
Oslo. Tid på egen hånd eller tilkøbsudflugt til Munchs sommerhus i Asgaardstrand

I dag er tiden afsat til oplevelser på egen hånd i den norske hovedstad, der lokker med masser af spændende oplevelser. Måske har man lyst til at se nærmere på det ældste eksisterende kvarter, som også er den eneste del af byen med rette vinkler. Kvadraturen, som kvarteret kaldes, var faktisk en ny by, der blev opført af den danske kong Christian 4., efter en alvorlig brand i 1624 havde lagt det daværende Oslo øde. Eller hvad med en tur til Akershus Slot og Fæstning, der er et af de mest betydningsfulde bygningsværker fra den norske middelalder, og hvor der er fri adgang til fæstningsvoldene.

Har man allerede tidligere stiftet bekendtskab med Oslo, tilbyder vi en spændende tilkøbsudflugt til Edvard Munchs fødehjem i Asgaardstrand, der er beliggende 95 km syd for hovedstaden.
Edvard Munch (1863 – 1944) blev født i Løten tæt på den svenske grænse, men voksede op i Oslo. Han begyndte for alvor at male som 17-årig, muligvis som udslag af hans mors og en søsters alt for tidlige død. Munchs egen sundhedstilstand var heller ikke for god, og han var i en længere periode i 1908-09 indlagt i København, hvor han blev behandlet for alkoholmisbrug, hallucinationer, forfølgelsesvanvid og begyndende lammelse i benene. Behandlingen dengang bestod af samtaler, hjertemassage, varme fyrrenålebade og mild elektrisk stimulation af hjernen.
Allerede i 1898 havde Munch erhvervet sig et sommerhus ved Oslo-fjorden i den lille landsby Asgaardstrand. Her tilbragte han mange somre de efterfølgende år, og han malede her nogle af sine mest kendte værker, heriblandt Broen og De fire piger i Asgaardstrand.

Ved Munchs død i 1944 solgte hans søster huset til kommunen, der omdannede stedet til et lille museum. Ejendommen blev fredet i 2013, og den rummer i dag en samling af hans værker, samt nogle sjove og spændende historier om hans liv og levned.
Efter en anderledes museumsoplevelse nyder vi en lokal frokost på byens fine strandhotel, der ud over god mad byder på en storslået udsigt over Oslo-fjorden.
Vi returnerer til hovedstaden midt på eftermiddagen.

Udflugten skal bestilles og betales hjemmefra senest 45 dage inden afrejse, og gennemføres ved min. 15 deltagere.

Vel tilbage i byen mødes vi ved vores hotel, hvorfra der er samlet afgang til lufthavnen, hvor vores fly venter.

Udflugt til Munchs sommerhus i Asgaardstrand

Tag med på en spændende tilkøbsudflugt til Edvard Munchs fødehjem i Asgaardstrand, der ligger 95km syd for hovedstaden Oslo. 
I 1898 havde Munch erhvervet sig et sommerhus ved Oslo-fjorden i den lille landsby Asgaardstrand. Her tilbragte han mange somre de efterfølgende år, og han malede her nogle af sine mest kendte værker, herunder Broen og De fire piger i Asgaardstrand.

Ejendommen blev fredet i 2013, og den rummer i dag en samling af hans værker samt nogle sjove og spændende historier om hans liv og levned. 
Vi slutter besøget i Asgaardstrand af med at nyde en frokost på byens fine strandhotel, der ud over god mad byder på en storslået udsigt over Oslo-fjorden. Herefter kører vi retur til Oslo.

Udflugten skal bestilles og betales hjemmefra senest 45 dage inden afrejse. Den gennemføres ved minimum 15 deltagere.

Pris per pers.: 798,-

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 4.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
698,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder 
 • Fly København – Oslo t/r
 • Udflugter og entréer jf. program bl.a. entré og rundvisning i Eidsvoll, Operaen og   Munchmuseet
 • Transport jf. program 
 • 2 nætter i delt dobbeltværelse på centralt hotel (enkeltværelse mod tillæg) 
 • Morgenmad dagligt 
 • Frokost dag 1 og 2 (let frokost på dag 1).
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring, 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tilkøbsudflugt til Munchs hjem i Asgaardstrand (Dag 3)
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider udover det inkluderede
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

For at kunne deltage på denne tur skal du være i stand til selv at bære/trille din bagage mellem hotellerne og togstationerne. Vi bor på hoteller placeret tæt på togstationen, så det vil ikke være langt du skal bære din bagage. Desuden er det en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Togene

Vi kører med VY som er de norske statsbaner. Togene er moderne og med fine flysæder. Der er toilet ombord og der er også en spisevogn hvor man kan købe nogle lette retter samt lidt at drikke. Der er plads til opbevaring af bagage i den ene ende af hver togvogn, og plads til mindre bagage over sæderne. Der er ingen bagageservice, så man skal selv bære sin bagage ombord og få den på plads i togene.

Indkvartering

Hotellerne på rejsen er generelt meget moderne med en god standard (3- og 4-stjernede) og fin beliggenhed tæt på togstationerne. Trådløst internet er hurtigt og velfungerende og frit tilgængeligt på de fleste hoteller. Den endelige hotelliste fås sammen med øvrige informationer kort før afrejse (ca. 7 dage).

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser