Namibias røde ørkensand

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Eventyrlig rundrejse i Namibia med den unikke røde ørken og storslået safari i Etosha nationalpark

NYHED

Namibia ligner ikke noget andet, du kan opleve i Afrika. I Namib-Naukluft Nationalpark oplever vi Namibias røde ørken med de verdensberømte, gigantiske sandklitter – de største vandrende klitter i verden. Her oplever vi blandt andet Deadvlei, Dune 45 og Sesriem-kløften. Vi møder det farvestrålende himba-folk i en lille stammelandsby, og i den idylliske kystby Swakopmund får vi god tid til at se nærmere på tusinde havfugle, flamingoer og delfiner. I den verdensberømte Etosha Nationalpark finder vi Afrikas klassiske storvildt i et særpræget savannelandskab domineret af den enorme hvide sandflade.

På turen benytter vi os af firehjulstrukne busser, der er specialfremstillet til kørsel i den afrikanske natur. Vi har valgt at benytte denne slags køretøj på grund af det hårde terræn, og fordi standen af nogle af vejene ikke altid kan være til at forudsige. Rejsen her er indbegrebet af et afrikansk eventyr, hvor vi bevæger os uden for den slagne vej, og derfor nogle gange skal køre det lille ekstra for at opleve det helt ekstraordinære. Køretøjerne er mere rummelige end almindelige safaribusser, men bemærk, at vi ikke kan forvente helt den samme komfort som på almindelige safaribusser.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta NAD, ZAR

 • Bemærk NYHED

Dagsprogram 12 dage
Dag 1
Fly København – Johannesburg, Sydafrika
Dag 2
Ankomst til Windhoek. Byrundtur og velkomstmiddag
Dag 3
Windhoek til Namib-Naukluft Nationalpark
Dag 4
Namib-Naukluft Nationalpark. Sossusvlei, Dune 45, Deadvlei og Sesriem-kløften
Dag 5
Namib-Naukluft Nationalpark – Swakopmund
Dag 6
Swakopmund. Sejltur i Walvis Bay og tid på egen hånd
Dag 7
Swakopmund – Damaraland
Dag 8
Kamanjab. Besøg hos himba-folket – Etosha Nationalpark
Dag 9
Etosha Nationalpark
Dag 10
Etosha Nationalpark - Otijwaronga
Dag 11
Otijwarongo – Windhoek og hjemrejse
Dag 12
Ankomst til København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
29.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Johannesburg, Sydafrika

Vi forlader København om morgenen og ankommer til Johannesburg, Sydafrika om eftermiddagen (med mellemlanding). Vi overnatter her, inden vi flyver videre til Windhoek, Namibia næste morgen.

På visse afgange flyver vi direkte til Windhoek, Namibia.

Dag 2
Ankomst til Windhoek. Byrundtur og velkomstmiddag
Windhoek

Ved ankomst til Windhoek kører vi til vores hotel for at slappe af oven på den lange rejse. Senere har vi mulighed at kigge på det lille bycentrum med flere spændende forretninger. 

Vi mødes senere til en velkomstmiddag.

Dag 3
Windhoek til Namib-Naukluft Nationalpark
goldt og øde ligger sandklitterne

Vi kører sydøst gennem landskaber med høje, røde forhistoriske klitter. Her er mange vilde dyr og en stor diversitet. Vi skal overnatte i en camp ved ørkenen.

Dag 4
Namib-Naukluft Nationalpark. Sossusvlei, Dune 45, Deadvlei og Sesriem-kløften
Østafrikanske oryxer lever i halvørken og steppelandskaber

Vi har i dag en hel dag i den fantastisk smukke Namib-Naukluft Nationalpark, Afrikas tredjestørste nationalpark. Nationalparken udgøres af Naukluft-bjergene og en del af Namib-ørkenen, der anses for at være verdens ældste ørken. Selvom ørkenen er gold og tør, lever her en stor mængde dyrearter, blandt andet forskellige slangearter og insekter, samt gekko, hyæne, sjakal, struds, springbuk og oryxantilope. Plante- og dyrelivet i ørkenen opretholdes af sporadiske regnskyl og tåge fra Atlanterhavet, der blæses ind over ørkenen. Den stærke vind er med til at danne de kæmpestore sandklitter på op til 340 meter, der dominerer ørkenen. Farven på en klit indikerer, hvor gammel den er, da jernet i sandet med tiden ruster.
Vi kører til Sossusvlei, hvor udtørrede vandhuller og saltaflejringer omringes af sandklitter, og hvor udgåede træer står med deres krogede forvitrede grene. 
Der er tale om et helt særligt smukt område med rødt sand så langt øjet rækker. Lige uden for Sossusvlei ligger det spøgelsesagtige Deadvlei. For over tusind år siden, da Tsauchab-floden flød over efter kraftig regn, dannede der sig små vandhuller. Her begyndte akaciatræer at vokse. Efter 200 år skiftede klimaet, og tørken ramte området. Uden vand kunne træerne ikke overleve. Men de forsvandt ikke. Klimaet her var så barskt, at træerne tørrede ud i stedet for at blive nedbrudt, og den stærke ørkensol sved dem ind til sorte skeletter. Efter 900 år står træskeletterne tilbage i den hvide ler med rustent rødt sand og en strålende blå himmel i baggrunden.

Vi ser også den berømte Dune 45, der er en af de mest fotograferede sandklitter i Namibia, og som med sine 170 meter giver en god udsigt over det omkringliggende landskab, hvis man præsterer at klatre op til toppen.

Efter at have banket sandet ud af skoene kører vi videre mod Sesriem-kløften, hvor vi skal på en kort vandretur ned i kløften, der er dannet ved, at Tsauchab-floden skar sig gennem klippeaflejringerne. Kløften er cirka 1 kilometer lang, op til 30 meter dyb og nogle steder kun 2 meter i bredden. Navnet Sesriem er afrikaans og betyder seks bælter, da det var det antal bælter, tidligere nybyggere og rejsende blev nødt til at hægte sammen for at kunne hejse vand op fra kløften.

Dag 5
Namib-Naukluft Nationalpark – Swakopmund
Pelikanens primære føde er fisk

Vi forlader i dag den smukke ørken og kører mod Namibias tredjestørste by, Swakopmund, der ligger ved kysten, og som skal være vores base de næste dage. Undervejs gør vi et kort holdt, når vi passerer stenbukkens vendekreds på breddekredsen 23,5º syd for ækvator. Cirka 30 kilometer inden vi når Swakopmund, passerer vi Walvis Bay-lagunen, hvor vi kan være heldige at se blandt andet pelikaner og flamingoer.

Swakopmund blev grundlagt i 1892, da området var tysk koloni. Byens arkitektur bærer præg af den tyske indflydelse, især den gamle bykerne, der har mange bygninger i bayersk stil. Byen er omringet af Namib-ørkenen på tre sider og ligger ud til det kølige Atlanterhav. Det er sjældent, at det regner, men takket være den kolde Benguela-strøm forsynes området med fugtighed gennem den tåge, der genereres ude på havet, og som blæses op til 140 kilometer ind i landet. Dyre- og plantelivet har tilpasset sig dette særegne fænomen, hvor tågen er den primære kilde til vand.

Efter vi har tjekket ind på hotellet, har du resten af dagen fri til at gå på opdagelse i den idylliske kystby.

Dag 6
Swakopmund. Sejltur i Walvis Bay og tid på egen hånd
Øresæler har modsat ægte sæler et lille ydre øre

Efter en tidlig morgenmad begiver vi os af sted til havnebyen Walvis Bay, der ligger ud til bugten af samme navn. Walvis Bay har Namibias eneste dybvandshavn, og der venter os en hyggelig sejltur i bugten. Her sejler vi rundt blandt pelikaner, havmåger og skarve, og vi får forhåbentligt mulighed for at beundre de forskellige havfugles præcision og ynde, når der skal fanges fisk – hvad enten det er direkte fra havet eller fra turisters udstrakte hænder. Hvis vi er heldige, bliver vi også ledsaget af sæler og delfiner på vores vej gennem vandet, men dette er selvfølgelig ikke til at garantere. I bugten er der mange østersfarme, og vi sejler ud forbi sandtangen Pelican Point, hvor der lever en stor koloni af pelssæler. Inden vi sejler hen til Walvis Bays industrihavn, åbner kaptajnen et par flasker mousserende vin, som vi nyder sammen. 

Hvis du har lyst til lidt mere fredelige aktiviteter, har du også mulighed for at tage en dag i shoppingens tegn, hvor du blandt andet kan erhverve dig noget af det lokale kunsthåndværk, såsom masker, figurer og tæpper. Du kan også besøge et af byens mange museer, eksempelvis Swakopmund Museum, der beretter om byens historie. Eller hvad med et besøg på det specielle Kristall Galerie, der udstiller alskens ædelstene, halvædelstene og krystaller – heriblandt verdens største kvartskrystal, der vejer over 14 ton og anslås til at være 520 millioner år gammel. Du kan også gå rundt i byen og nyde de mange bygninger, der byder på eksempler af klassisk tysk arkitektur, blandt andet den flotte gamle fængselsbygning Alte Gefängnis, man let kunne forveksle med en klassisk banegård eller et kursted.

Dag 7
Swakopmund – Damaraland
Damaraland er et fantastisk smukt, vildt og uspoleret område

Vi siger farvel til kysten for en stund og kører ind i landet mod Damaraland, et fantastisk smukt, vildt og uspoleret område. Her er der forhistoriske vandløb med åbne sletter og græsarealer, massive granitsten og dybe kløfter. Her lever elefant, sort næsehorn, giraf, struds og springbok. Disse dyr har tilpasset deres livsstil for at overleve hårdheden af den brændende sol og næsten vandløse ørken.

Dag 8
Kamanjab. Besøg hos himba-folket – Etosha Nationalpark
Giraffer danner løse grupper på op til 50 giraffer

Efter morgenmaden kører vi mod Kamanjab, hvor vi gør et spændende holdt, når vi besøger en lille stammelandsby, hvor himba-folket lever. Himba-folket er et semi-nomadisk folk, der holder kvæg og geder, og som er meget letgenkendelige, især på grund af kvindernes måde at udsmykke sig på. Kvinderne smører sig hver dag ind i en rødlig blanding af fedt, aske og okker både for at beskytte sig imod solen, og fordi det er en stor del af himba-folkets skønhedsideal – deres hår smøres endda også ind i blandingen i lange totter. Ud over den rødlige blanding er det eneste andet, kvinderne bærer, et lændeklæde af gedeskind og farvestrålende smykker, der markerer, hvor i stammehierarkiet de hører hjemme. Kvinderne tager sig typisk af børnene, malkningen af dyrene og andet forefaldende arbejde, hvor mændene tager sig af de mere politiske opgaver, der er i de små stammelandsbyer. Imens vi er her, giver folket os et gæstfrit indblik i dets traditionelle levevis, og vi lærer mere om deres trossystem, ritualer og forhold til naturen.

Rejsen fortsætter mod den verdenskendte Etosha Nationalpark, hvis midte er en mægtig saltslette, hvor luftspejlinger og varmeflimmer hører til dagens orden. Langs randen af denne enorme saltpande findes livgivende kilder, der danner de vandhuller, som dyrene i stort tal samles om. Her er scenen sat for Afrikas dramatiske skuespil. 

Saltsletten tørrede ud for flere tusind år siden, men i regntiden bliver dele af den hvide saltslette oversvømmet, og store mængder af flamingoer og pelikaner holder deres indtog. Langt de fleste af de klassiske afrikanske dyrearter som løve, elefant, næsehorn, leopard og giraf kan også opleves her.

Vi overnatter på en camp, der ligger helt op til nationalparken.

Dag 9
Etosha Nationalpark
Løveunger bliver født med brune øjepletter på deres krop

I dag skal vi ud på spændende safari i Etosha Nationalpark i åbne firhjulstrukne safarikøretøjer. Vi starter med morgensafari i ca. 3 timer. Den smukke og dyrerige nationalpark dækker omkring 20.000 km². Her findes over 340 fuglearter, 110 krybdyrsarter, 16 paddearter og én fiskeart samt 114 forskellige slags pattedyr, der ud over elefant, løve og næsehorn tæller zebra, sjakal, gepard, sortmasket impala og mange andre.

Vi tager tilbage på lodgen til lidt velfortjent afslapning. Hen på eftermiddagen begiver vi os på endnu en safari, mens himlens farver smukt ændrer sig, når solen begynder at gå ned.

Dag 10
Etosha Nationalpark - Otijwaronga

Efter morgenmad fortsætter vi sydpå mod Otijwaronga, som ligger mellem Etosha og Windhoek.

Dag 11
Otijwarongo – Windhoek og hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi sydpå til Windhoeks lufthavn (ca. 250 km), og hjemrejsen begynder. Vi flyver til Johannesburg og fortsætter derefter til København med et stop på vejen.

Dag 12
Ankomst til København

Vi ankommer til København.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 29.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Windhoek med en eller to mellemlandinger t/r (Alt. København – Johannesburg -København og Johannesburg – Windhoek – Johannesburg)
 • Udflugter og safarier jf. program
 • Indkvartering på gode hoteller og lodges i delt dobbeltværelse (hotelændringer kan forekomme. I så fald vil hotellet være af tilsvarende eller højere standard end de viste)
 • ​Morgenmad alle dage
 • 7 middage
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Frokost dagligt (det er billigt at spise i Namibia – ca. halv pris af danske priser. Vi holder de fleste dage stop på steder, hvor man kan købe sandwich eller lign.) 
 • Middage som ikke er inkluderet. Rejselederen kan anvise/arrangere fællesmåltider for dem som har lyst til at deltage
 • Tillæg for enkeltværelse 
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge (til kuffertbærere, tjenere samt chaufføren - beregn ca. kr. 500 pr. person i lokal valuta)
 • Ekspeditionsgebyr pr. ordre kr. 130,-
 • Eventuelle ekstra-udflugter 
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Safaribusser

På rejserne i Namibia anvender vi specielle safaribusser, som er ombyggede lastbiler. Der er hårdt terræn og mange grusveje i Namibia, hvilket gør det nødvendigt at køre i en lastbilsbus, der ikke er helt så komfortabel som en almindelig bus. Denne tur er et sandt afrikansk eventyr og en oplevelsestur ud over det sædvanlige, og vi kører nogle dage nogle lange stræk for at få de ekstraordinære oplevelser med.

Bagage

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 16 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Storbyferie i Cape Town

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra 5.998,–
5 dages kultur, shopping, gastronomi og smuk natur i Cape Town

Smuk, kulturel og fuld af liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1.000 meter høje Taffelbjerg midt i det hele og den naturskønne Kaphalvø i baghaven kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skønhedskonkurrence. Læg dertil masser af historiske seværdigheder, fortræffelig shopping, lækker mad, gode vine og pragtfulde strande.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet af Cape Town, og der er nem og bekvem adgang til byens mange seværdigheder herfra. Hotellet har 368 værelser, alle med private badeværelser, aircondition og gratis wi-fi (500 MB om dagen). Når du ikke besøger Cape Towns mange attraktioner, kan du tage en dukkert i den indendørs swimmingpool, træne i fitnesscentret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Læs mere på https://www.southernsun.com/southern-sun-cape-sun

Pris i 2024
kr. 5.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på Southern Sun Cape Sun
kr. 10.498,- pr. person i enkeltværelse på Southern Sun Cape Sun

Pris i 2025
kr. 5.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på Southern Sun Cape Sun
kr. 9.498,- pr. person i enkeltværelse på Southern Sun Cape Sun

The Cullinan
Hotellet ligger en kort gåtur væk fra indgangen til Waterfront, hvilket er centrum for Cape Towns turismecenter. Det 4-stjernede hotel tilbyder professionel service og luksuriøs indretning i et område rigt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de faciliteter, man kan forvente af et Tsogo Sun-hotel, inkl. restaurant, bar og udendørs pool.

Læs mere på https://www.southernsun.com/the-cullinan

Pris per person i 2024
kr. 6.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Cullinan
kr. 11.498,- pr. person i enkeltværelse på The Cullinan

Pris per person i 2025
kr. 7.198,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Cullinan
kr. 11.198,- pr. person i enkeltværelse på The Cullinan

Udflugter
I Cape Town kan du deltage i en række udflugter. Se beskrivelser og priser her: Udflugter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og afrejse
 • Indenrigsfly
 • 4 nætter på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rejseforlængelsen er på egen hånd uden dansk rejseleder og der er derfor ikke noget krav om deltagerantal for gennemførelse.

Luksus ved Victoria Falls

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra -
5 dages afslapning i luksusomgivelser ved et af verdens smukkeste vandfald

Med en højde på 100 meter, en bredde på to kilometer og tæt regnskov hele vejen rundt er Victoria Falls et imponerende sted at tilbringe fire dage som afslutning på din Afrika-rejse. På bantusprog kaldes vandfaldene ’mosi-oa-tunya’ (’røgen, der tordner’), og det er netop, hvad Victoria Falls ligner – en kæmpe røgsky parret med et tordenbrag.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem 2 hoteller:

The Explorers Village

Skønt 3-stjernet lodge med swimmingpools, restaurant og bar. Ejendommen har udsigt over den afrikanske bush og et vandhul, der ofte besøges af elefanter og bøfler. Lodgen ligger kun 400 meter fra Victoria Falls Nationalpark.

Læs mere på www.shearwatervictoriafalls.com

Pris i 2024
kr. 8.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Explorers Village at Victoria Falls
kr. 9.998,- pr. person i enkeltværelse på The Explorers Village at Victoria Falls

Pris i 2025
kr. 8.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Explorers Village at Victoria Falls
kr. 10.298,- pr. person i enkeltværelse på The Explorers Village at Victoria Falls

Victoria Falls Hotel
Vidunderligt 5-stjernet hotel, der oser af atmosfære og kolonihistorie. Her er alle tænkelige faciliteter, inkl. flere gourmetrestauranter i topklasse. Vandfaldene ligger 10 minutters gang fra hotellet og kan både ses og høres fra hotellets område.

Læs mere på www.victoriafallshotel.com

Pris i 2024 og 2025
kr. 12.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på Victoria Falls Hotel
kr. 19.498,- pr. person i enkeltværelse på Victoria Falls Hotel

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg – Victoria Falls t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 3 nætter på hotel ved Victoria Falls i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 1 nat på hotel i Johannesburg i delt dobbeltværelse
 • Sejltur i solnedgangen på Zambezi-floden
 • Gåtur omkring vandfaldene
Prisen inkluderer ikke
 • Diverse visa, som kan købes ved indrejse, hvis du har dansk pas. Er du ikke dansk statsborger, henviser vi til ambassaden.
 • Visa til Zimbabwe Pris fra 30 USD.(Læs mere her)
 • Vaccinationer (Læs mere her)
 • Ved Victoria Falls, kan du deltage i mange forskellige udflugter. Læs mere om beskrivelser og priser her: Udflugter ved Victoria Fall

 

Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rejseforlængelsen er på egen hånd uden dansk rejseleder og der er derfor ikke noget krav om deltagerantal for gennemførelse.

Afslapning på Mauritius

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris Fra 12.998,–
Palmestrande, afslapning og lækker gastronomi midt i Det Indiske Ocean.

Nyd 4 dages afslapning ved poolen eller på stranden i det tropisk paradis. For de mere aktive er der mange muligheder for at udforske øen eller tage på udflugter.

Dag 1 Overnatning i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3-6 Afslapning på Mauritius
Dag 7 Fly Mauritius – Johannesburg (om morgenen). Hotelværelse til rådighed i Johannesburg. Fly Johannesburg – Danmark (om aftenen)

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På denne forlængelse kan du vælge mellem tre hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjernede hotel ligger på den nordvestlige kyst af øen med udsigt over lagunen ved den verdensberømte kridhvide sandstrand, Trou aux Biches. Der er 5 km til den livlige by Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
www.hotel-casuarina.com 

Pris per person i 2024
kr. 11.998,- per person i delt dobbeltværelse på Hotel Casuarina
kr. 16.996,- per person i enkeltværelse på Hotel Casuarina

Pris per person i 2025
kr. 12.998,- per person i delt dobbeltværelse på Hotel Casuarina
kr. 17.496,- per person i enkeltværelse på Hotel Casuarina

Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
Dette 5-stjernede luksushotel ligger på vestkysten, og her får du forkælelse for alle pengene. Der er flere restauranter og spa på hotellet, som ligger ned til stranden omgivet af en stor tropisk have. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
https://sofitel.accorhotels.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml

Tillæg for opgradering af hotel i 2024
kr. 2.500,- per person i delt dobbeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
kr. 5.498,- per person i enkeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa

Tillæg for opgradering af hotel i 2025
kr. 4.000,- per person i delt dobbeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
kr. 8.998,- per person i enkeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town – Mauritius t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 1 overnatning på hotel i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotelværelse til rådighed i Johannesburg på hjemrejsedagen
 • 5 nætter på Casuarina Hotel/Le Meridien Ile Maurice/Sofitel Mauritius Imperial
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Rejseforlængelsen er på egen hånd uden dansk rejseleder og der er derfor ikke noget krav om deltagerantal for gennemførelse.

Rated 5 out of 5 by from En spændende rejse En spændende rejse, og vores rejseleder var bare helt fantastisk. Den bedste rejseleder jeg har oplevet.
Date published: 2024-03-05
Rated 5 out of 5 by from Fascinerende, spændende tur i Namibia og ved Victoria Falls Fantastik dygtig guide, som havde en viden langt ud over det forventelige, både hvad angår dyr, planter, geologi, infrastruktur i mange af Afrikas lande. desuden venlig og imødekommende og favnede alle deltagere med lige stor opmærksomhed. Den lokale guide og chauffør var også et dejligt menneske, som passede rigtig godt på os alle sammen. Hvis jeg skulle foreslå en ændring til det bedre, så skulle det være en bus med bare en smule mere affjedring, og lidt air kondition ville heller ikke skade. Måske kunne hjemturen have undgået Stockholm med 4 timers ventetid, når 4 andre kun skulle vente 2 timer, det er måske ikke helt fair, når vi ellers fulgtes ad.
Date published: 2024-03-05
Rated 4 out of 5 by from God rejse i et smukt og spændende land Namibia byder en vidunderlig, varieret natur, en spændende historie og ditto kultur. Takket været den meget dygtige rejseleder fik man en vigtig forståelse for naturfænomenerne, der har formet de forskellige landskaber. Eneste ulempe mhp. rejsemåneden: februar er ret hedt, undtagen vestkysten, hvor Atlanten giver lidt køligere vejr.
Date published: 2024-03-03
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse med mange forskellige oplevelser der skyldes en vidende guide Både guide og buschauffør var venlige og meget vidende og gav meget information uanset hvor vi kom frem. Fik alle til at finde sig sammen, så hele gruppen fungerede fint sammen. Selvom jeg har rejst omkring i landet flere gange, fik jeg nyt med.
Date published: 2024-02-29
Rated 5 out of 5 by from Skøn rejse med mange spændende oplevelser. Spændende rejse med en dygtig, hjælpsom, engageret og vidende rejseleder.
Date published: 2024-02-29
Rated 4 out of 5 by from En interessant rejse og en ualmindelig dygtig rejseleder Vi kan takke rejselederen og chaufføren for en vel gennemført og god rejse. Alle udfordringer blev klarer på omsorgsfuld og meget kompetent måde. Derimod synes jeg, at jeres salgskontor skulle sætte sig lidt mere ind i rejsens forudsætninger og ikke blot SÆLGE. Jeg havde på forhånd spurgt til hvor varmt der kunne være og skønt man nok ikke kan kigge i krystalkugler, burde man havde advaret om, at der faktisk kan blive op til 40 grader på denne årstid. Og at rejsen gennemføres i en lastbil uden air condition.
Date published: 2024-02-29
Rated 4 out of 5 by from En fin rejse Rejsen er interessant og smuk. Transporten er utilfredsstillende idet bus mangler aircon og er ikke affjedret
Date published: 2024-02-29
Rated 5 out of 5 by from Rundrejse med ørken, hav og safari Vores rejse til Namibia var på alle måder en helt særlig og meget positiv oplevelse. En anderledes rundrejse, der indeholdt ørken, rødt sand, Atlanterhavet og safari I Etosha. Transporten i den robuste bus, var på visse strækninger lidt "bumlet", men det er et vilkår. Det opvejes af strækninger med fine veje og indkvartering på dejlige og forskellige typer lodges. Namibias historie og natur er noget særligt. Vi var så heldige at rejse med en virkelig kompetent guide. Han formåede på eksemplarisk vis at formidle sin viden om landet og naturen. Han var venlig, empatisk og hele tiden opmærksom på gruppens ønsker og behov. Han fortjener stor anerkendelse for sin indsats. Han er en medvirkende årsag til vores tilfredshed. En rundrejse i Namibia kan anbefales, hvis man ønsker en lidt anderledes grupperejse.
Date published: 2023-11-23
 • y_2024, m_6, d_17, h_7
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_14
 • loc_da_DK, sid_NARTR04, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser