Naturrejse til Japan

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Sneaber, dansende traner, ørne og Tokyos pulserende byliv

På denne vinterrejse til Japan er naturoplevelserne i fokus – og hvilke oplevelser! Vi besøger sneaberne i Jigokudani omkring den naturskønne vinter-OL-by Nagano, hvor de i vinterperioden kommer ned i dalen for at tage et bad i de varme kilder. Vi mennesker skal også nyde varme kilder på et af vores hoteller. Vi begiver os videre højt mod nord til øen Hokkaido. I de snedækkede landskaber kan vi være heldige at se bl.a. Stellers havørne, stor fiskeugle, russiske og nordamerikanske andefugle, brundrosler og værlinger. Her kan vi måske også på tæt hold se traner fouragere. Rejsen rundes af med storbyoplevelser i Tokyo – et besøg på byens berømte fiskemarked, hvor vi smager superfrisk sushi; Kejserpaladset; Tokyo International Forum og en byvandring i de spændende kvarterer Ginza og Shibuya.

Dette er en bredt favnende rejse for alle, der ønsker storslåede naturoplevelser i billedskønne vinterlandskaber. Selvom rejsen undervejs også vil have fokus på det rige fugleliv, så kan alle være med, både ”fuglekiggere” og andre mere generelt naturinteresserede. Her findes noget for enhver smag, og rejsen kan især anbefales til dem, som ønsker at opleve et anderledes Japan langt fra alfarvej, hvor tiden på mange måder er gået i stå, og hvor vi ofte vil finde, at vi er de eneste vesterlandske rejsende.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Yen

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Tokyo. Afslapning og velkomstmiddag
Dag 3 Med Shinkansen til Nagano, Jigokudani. Sneaberne i de varme kilder. Med Shinkansen retur til Tokyo
Dag 4 Fly til Kushiro. På udkig efter traner
Dag 5 Kushiro – Nemuro
Dag 6 Nemuro-halvøen. På udkig efter alkefugle, andefugle og skarver
Dag 7 Rauso. På udkig efter ørne og stor fiskeugle.
Dag 8 Rauso. På egen hånd
Dag 9 Bus til Nakashibetsu-cho og fly til Tokyo
Dag 10 Tokyo. Tsukiji Fiskemarked, sushi, Ginza, Tokyo International Forum, Kejserpaladset og Shibuya
Dag 11 Tokyo - København

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
25.998,–
København
25.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Vi mødes i Københavns Lufthavn og letter med kurs mod Tokyo, Japans hovedstad. Der er fuld forplejning om bord på flyet.
Dag 2
Ankomst til Tokyo. Afslapning og velkomstmiddag
Vi lander i Tokyo, og efter indrejseformaliteterne begiver vi os straks mod vores hotel. Vi indtager vores første japanske frokost på en restaurant i nærheden, hvorefter der er lidt tid til afslapning.
Dag 3
Med Shinkansen til Nagano, Jigokudani. Sneaberne i de varme kilder. Med Shinkansen retur til Tokyo
Badende sneaber i varme kilder
Efter morgenmaden begiver vi os til Tokyos hovedbanegård og stiger om bord på det japanske højhastigihedstog Shinkansen, der i løbet af et par timer tager os til Nagano. I 1988 var byen vært for Vinter-OL, og med den idylliske beliggenhed omgivet af bjerge er området populært blandt friluftsfolk – med gode vandremuligheder om sommeren, mens vinteren byder på de perfekte rammer for skientusiaster. I Nagano bor der cirka 360.000 mennesker foruden et hav af søde sneaber, som lever i bjergene omkring byen og i Jigokudani snow monkey park. Jigokudani betyder ”helvedes dal”, og det bjergrige område er dækket af sne fire måneder om året. I denne periode kommer aberne ned i dalen fra deres foretrukne skovbeklædte områder for at tage et bad i de varme kilder og spise bønner og andet mad, der bliver lagt til dem, for så om aftenen at forsvinde op i skoven igen. Vi skal her se og fotografere de berømte badende sneaber. Aberne, som i virkeligheden er makak-aber, kommer om vinteren ned fra bjergene for at bade i de varme kilder omkring Jigokudani. Et udemokratisk hierarki hersker blandt makak-aberne, som konstant er på udkig efter mad (når de ikke lige bader i de varme kilder). Herefter kører vi med Shinkansen tilbage til Tokyo.
Dag 4
Fly til Kushiro. På udkig efter traner
Dansende Traner
Efter morgenmaden kører vi med til Haneda lufthavn i Tokyo. Herfra videre til Kushiro, Hokkaido. Vi ankommer til Kushiro lufthavn og kører ind på et nærliggende hotel. Der er en række aktive vulkaner på øen, og befolkningen er på cirka fem millioner mennesker, deriblandt efterkommere efter urbefolkningen på øerne: Ainu-folket. Klimaet i omkring 1.000 meters højde på øens midte svarer til Danmarks klima, bare med mere sne. Øens nordøstside, som vender imod Sibirien, er den koldeste del.  Vi kan lige nå ud og se nærmere på de smukke japanske traner inden solen går ned.
Dag 5
Kushiro – Nemuro
Efter morgenmaden fortsætter vi færden mod Nemuro. Afhængig af vejrlig og tidsforbruget de enkelte steder forventer vi at ankomme til Nemuro sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på et komfortabelt hotel for de næste to nætter.
Dag 6
Nemuro-halvøen. På udkig efter alkefugle, andefugle og skarver
Stellers havørn
I løbet af dagen vil vi bl.a. udforske kystområderne. Kap Nossapu er især god for alkefugle, andefugle, skarver, arktisk rosenfinke og de allestedsnærværende Stellers havørne. Vi anvender denne dag til at observere langs kysten; især at kigge på Stillehavslom, skarver, alke- og andefugle. Ikke sjældent kan man se havoddere i brændingen. Her på den østlige del af Hokkaido kan man i det fjerne se Kurilerne, "de tusind øer", der er en række øer, som strækker sig fra Hokkaido til Kamtjatka og skiller Det Okhotske Hav fra det nordlige Stillehav. De er i dag (efter 2. verdenskrig) en del af Ruslands Sakhalin-region og består af cirka 56 øer med knap 19.000 indbyggere.
Dag 7
Rauso. På udkig efter ørne og stor fiskeugle.
Stor fiskeugle
Vi står tidligt op, og efter morgenmaden besøger vi et fodringssted for ørne, hvorefter vi fortsætter langs kysten med tid til at udforske havnene og de omgivende landskaber. Området er kendt for stor fiskeugle og Stellers havørn. Der er etableret en lille dam i floden, hvor der udsættes fisk for at lokke ugler til. Når det er mørkt, kan den første ugle som regel lande i et træ tæt ved floden for derefter at sætte sig på en sten ved dammen og straks efter fange fisk i dammen og flyve videre op ad floden. Sådan er det på Hokkaido, hvis man ønsker at iagttage en stor fiskeugle. Det er meget ugleset (!) at bevæge sig rundt i terrænet på de kendte uglesteder. Man vil ikke have, at uglerne forstyrres, og fuglene selv trives perfekt ved dette lille arrangement.
Dag 8
Rauso. På egen hånd
Tiden kan eventuelt bruges på egen hånd. Kystlandskabet er imponerende, så en let vandretur langs kysten kan anbefales. Man kan også gå på opdagelse ved havnen eller i Rauso by, og gøre gode indkøb. Mulighed for en 2-4 timers sejltur (ikke inkluderet) fra Rauso havn: Hvis der er kommet hav is, er der enestående muligheder for fotografering af ørne på klods hold. Hvis farvandet ud for Rauso er isfrit er der gode chancer for at iagttage søløver, sæler og forskellige fugle; Spækhuggere er hyppigt forekommende.
Dag 9
Bus til Nakashibetsu-cho og fly til Tokyo
Inden vi returnerer til indenrigslufthavnen for at flyve til Tokyo er der for dem der har lyst til at se havørne og Stellers havørne på nært hold mulighed for at leje en båd og sejle et par timer udenfor Rausu havn.
Dag 10
Tokyo. Tsukiji Fiskemarked, sushi, Ginza, Tokyo International Forum, Kejserpaladset og Shibuya
Det hektiske og imponerende Shibuya

På dagens udflugt, som overvejende foregår til fods, starter vi ud med et besøg på Tsukiji Fiskemarked, som er verdens største fiskemarked. Det anslås, at næsten hver sjette fisk fanget på verdensplan sælges her. Og det er nu, at dette imponerende marked skal opleves, for inden for de næste år er det planen at flytte det uden for Tokyo. På markedet får du et spændende indblik i, hvordan der handles med fisk, skaldyr og tang fra alle verdens have. Og det går livligt for sig på markedet, hvor japanernes forkærlighed for alt godt fra havet er åbenlys. Et besøg her på markedet er en fantastisk og fascinerende oplevelse. Vi skal naturligvis også smage på nogle af specialiteterne, så vi besøger en af de små madboder ved markedet – friskere sushi får man ikke!

Fra fiskens verden begiver vi os videre ud i metropolen Tokyo, hvor imponerende bygningskunst i alle afskygninger præger gadebilledet fra futuristiske kæmpebygninger til kedelige kontorbygninger – en blanding af stilarter overalt man kigger hen. Meningerne om Tokyos arkitektur og byplanlægning er da også mange, men én ting er helt sikker: Det er alt andet end kedeligt at gå på opdagelse i Tokyos gader.

Vi spadserer til Ginza, Tokyos mest eksklusive shoppingområde, hvor alle Japans dyre mærkevarer og stormagasiner er repræsenteret. Dette er Japans pendant til Fifth Avenue i New York og Champs-Elysées i Paris. Vi går en tur ned ad Ginzas livlige og stilfulde hovedgade, hvor ikke blot folk på shopping, men også travle forretningsmænd præger gadebilledet.

Herefter fortsætter vi til en sand arkitektonisk perle. Vi går en tur gennem det store konferencecenter Tokyo International Forum fra 1996, hvis store stål- og glaskontruktion ligner skroget på en meget lang båd. Her afholdes konferencer, messer, koncerter og udstillinger, og her er sågar en dansk café, hvor der blandt andet serveres hotdogs!

Videre på vores gåtur besøger vi parken ved Kejserpaladset, hvor kejser Akihito og kejserinde Michiko bor sammen med deres to sønner, datter og deres familier. Kejserpaladset stod færdigt i 1968 og er en delvis rekonstruktion af det gamle Meiji Kejserpalads, som blev ødelagt af bombardementerne under 2. verdenskrig.

Herefter skal vi til et af byens mest berømte områder overhovedet både blandt japanerne selv og blandt turister, nemlig Shibuya, der ligger midt i byen, og hvis station er et af Tokyos trafikale knudepunkter. I Shibuya-krydset vælter neonlys og storskærme med reklamer og musikvideoer ud fra højhusene, og hundredvis af fortravlede japanere – fra forretningsmænd til skoleelever i deres skoleuniformer og trendy unge med vilde frisurer – haster ud i fodgængerfeltet, når lyset skifter til grønt. Foran stationen er der en lille statue af en hund, Hachiko-statuen, som er byens mest berømte mødested. Historien om den loyale hund Hachi, der dag efter dag trofast venter på sin herre foran stationen selv efter dennes død, er i sig selv ganske rørende. Historien om Hachi blev filmatiseret i Japan i 1980’erne inden den i 2009 kom i en Hollywood-udgave med Richard Gere i hovedrollen som hundens ejer. Vi tager afsked med Solens Rige med en god middag på en lokal restaurant.

Dag 11
Tokyo - København
Vi forlader hotellet og kører mod lufthavnen for at sætte os til rette i flyet til København.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 25.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.298,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Tokyo t/r med mellemlanding
 • Indenrigsfly Tokyo - Kushiro og Nakashibetsu - Tokyo
 • Togrejse med Shinkansen jf. program
 • Udflugter jf. program
 • Morgenmad dagligt
 • 5 frokoster
 • 5 middage
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Fotografering

Er i verdensklasse på denne rejse! Japanerne elsker at fotografere og har normalt ikke noget imod, at de eller deres bliver fotograferet. Der er mange naturfotografer på de steder, vi besøger – både lokale og udenlandske. Faktisk er de fleste ”fuglekiggere”, som besøger Japan om vinteren, fotografer. Det kan synes lidt underligt, da der er mange andre fugle end lige Stellers havørn, stor fiskeugle og tranerne. Men disse arter er så verdensberømte, at det vrimler med fotografer. Der er generelt meget lys, og det er som regel muligt at komme tæt på motivet, så 300 mm- og 400 mm-telelinser er ofte mere end rigeligt. I februar er der dagslys på Hokkaido fra omkring kl. 6.30 til 17.00, og de øvrige steder fra ca. kl. 7.00 til 17.30.

Klima

Om vinteren er det koldt på Hokkaido. Påregn at medbringe vintertøjet, som du anvender hjemme. Generelle temperaturer ligger fra minus 20 grader (om natten) til omkring frysepunktet, men som regel er solen fremme, og derfor føles det ikke så bidende. På Kyushu, som er en af de sydligt beliggende øer, er det anderledes mildt og som regel mellem 12-15 grader; som en aprildag i Danmark.

Bagage

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/ udflugter. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Ikke egnet for gangbesværede

På denne rejse kommer vi rundt i byen og på udflugter vha. offentlig transport. Vi går også en del, så rejsen er ikke egnet for gangbesværede. 

Mere om Japan

Her kan du få mere at vide om Japan: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/japan
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Eller få fem gode grunde til at rejse til Japan i vores artikel om Hippe Japan

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 3 out of 5 by from Med plads til forbedringer... Som fuglekigger var der nogle ting som ikke var helt i top: Hokkaido om vinteren er sne & frost, og Beringshavørne, Japanske Traner og Stor Fiskeugle er super-fint, men ellers er det begrænset hvad der kan obses. Det er også (...som vanligt på "ikke-fugleture") frustrerende at have for lidt tid på potentielt gode lokaliteter og køre forbi sådanne... Disponeringen af lokaliteter var måske ikke helt optimal. Arasaki på Kyusho, kendt for tusindvis af traner, 5-6 arter, m.m., burde nok være indlagt. En bus hvor ruderne konstant dugger er heller ikke OK når turen hedder "Naturrejse i Japan", og det var vigtigt at kunne nyde landskaberne man passerer.
Date published: 2017-01-29
Rated 5 out of 5 by from Japans mange ansigter - natur, udkant og storby - en super god cocktail Japan har stået øverst på min ønskeliste i mange år - og det har til dato været min største rejseoplevelse. God cocktail, hvor naturoplevelser blandes med kulturoplevelser. Dygtig rejseleder med stor indsigt i kultur og natur. Lokalguider havde høj kvalitet og meget hjælpsomme. Det var stort at se ørne og glenter ved det øde fiskerleje på Hokkaido. God og komfortabel bus på hele turen rundt på Hokkaido Tokyo var en rigtig god oplevelse - der burde være mulighed for et par ekstra dage til at udforske byen noget mere. Turens tilrettelæggelse og indhold kan klart anbefales. Rigtigt godt med de mange fælles måltider.
Date published: 2018-02-24
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse til den Japanske natur Det var en helt igennem velgennemført tur.Rigtig gode guider,godt vejr,rigtig dejlig mad,da jeg har været i Japan før,og kan godt li deres mad.(sund mad ) Jeg tog ca. 3000 billeder af Sneaber,hvide traner,forskellige ørne,fiskeugle,samt forskellige polar ænder.Også af meget andet på turen. Stor oplevelse. Og så vil jeg rose jeres guide,de er meget vidende om deres felt,og helt igennem nogle dejlige personer at være sammen med,morgen middag aften.
Date published: 2016-02-12
Rated 4 out of 5 by from Naturrejse til Japan Gode oplevelser med sneaberne, de japanske traner, Blakinstons fiskeugle og begge havørne mm som programmet og faglig rejseleder havde lovet. Rigtig dårligt og uprofessionelt at vores gode og dygtige hovedrejseleder forlod os efter 5 dage for at tage imod et nyt hold. Anstrengende selv at skulle transportere vores fulde bagage gennem Tokyos myldrende folkeliv i metroen og i gaderne til og fra hotel.
Date published: 2017-01-29
Rated 4 out of 5 by from Spændende rejse Rejsen levede op til forventningerne om at se de i programmet nævnte dyr.
Date published: 2017-01-29
Rated 5 out of 5 by from Spændene indsigt i Japans natur og kultur Vi kendte flere par, som havde deltaget i turen i 2017 og derfor var forventningerne til turen på forhånd høje - og alle forventninger blev indfriet og lidt til. Vi fik set sneaberne, fiskeuglen, de japanske traner og ikke mindst havnørne og stellers havørne i et omfang vi ikke havde forventet.Derudover fik vi oplevet Tokyo, fik viden om den japanske kultur og historie og oplevede via veltilrettelagte besøg det imponerende japanske køkken.
Date published: 2018-01-22
Rated 5 out of 5 by from Oplevelser i verdensklasse Naturrejsen levede fuldt op til mine forventninger, og endda mere, idet jeg slet ikke havde forestillet mig, at vi ville have mulighed for at komme så tæt på dyrene - måske sneaberne, men slet ikke de prægtige Steller's Havørne og den fantastiske oplevelse det var at se B. Fish Owl. Vi havde 2 yderst kompetente guider, der på hver deres område havde et indgående kendskab til både dyrelivet, men også til Japan og dens mere kulturelle del
Date published: 2016-02-04
Rated 5 out of 5 by from Naturrejse med gastronomien i top. En dejlig rejse, nærmest en studietur i japansk kultur. Vinternatur med hvad dertil hører af fugleliv og sneaber. I Tokyo en spændende oplevelse at benytte de offentlige transportmidler. Nødvendigt at pakke sin bagage så man selv kan bære den. Vores rejseleder var uforlignelig, rar, venlig og meget vidende. Rejselederens fortjeneste at vi fik en gastronomisk oplevelse oveni natur og kultur.
Date published: 2018-01-21
 • y_2018, m_9, d_20, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_30
 • loc_da_DK, sid_JPRTR08, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

19JPRTR08DDK0502