New York, New York - Start spreading the news!

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

En eventyrlig rejse til en af verdens mest fascinerende og pulserende storbyer. ”Start spreading the news, I'm leaving today…”

New York er en af verdens mest fascinerende og pulserende storbyer. Det er byen, der aldrig sover – og som byder på alt, hvad den rejsende kan begære. Denne storbyferie i verdens måske mest spændende storby fører os gennem New Yorks mange kalejdoskopiske facetter – fra det travle Financial District med de kolossale sky skrabere til det eksklusive Uptown. Vi fordyber os i metropolens helt unikke og intense stemning.

Turen er nøje tilrettelagt for dem, der vil udnytte tiden optimalt med en dansk rejseleder, men giver også mulighed for at opleve New York på egen hånd. Udflugterne giver de rejsende et udpluk af New Yorks bedste seværdigheder, og hver dag sætter vi fokus på forskellige bydele med en kombination af kulturelle tilbud, guidede ture, sanseindtryk fra gadeplan og tid på egen hånd. Den danske rejseleder fører os fra seværdighed til seværdighed. Det foregår både til fods og med den travle undergrundsbane, der forbinder alle byens knudepunkter på den mest effektive og frem for alt hurtigste måde.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Nej

 • Valuta Amerikanske dollar

Dagsprogram 7 dage
Dag 1
Afrejse til New York, USA
Dag 2
New York, Brooklyn Heights, Wall Street, Ground Zero og Brooklyn Bridge
Dag 3
New York, Uptown med Upper West Side, Museum of Natural History, Central Park og Guggenheim Museum
Dag 4
New York, Downtown med Flatiron Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy og Chinatown
Dag 5
New York, Midtown med Empire State Building, Rockefeller Center, Fifth Avenue og havnerundtur
Dag 6
New York. Tid på egen hånd og hjemrejse
Dag 7
Ankomst til Danmark

Hoteller

Residence Inn New York Downtown Manhattan

 • Aircondition
 • Hårtørrer
 • Tv
 • Telefon
 • Internet (via wi-fi)

Det røgfrie hotel er placeret i hjertet af Lower Manhattan og har Wall Street, Battery Park, Trinity Church og 9/11 Memorial indenfor kort afstand. Desuden er der under 5 minutters gang til nærmeste subway-stationer, Fulton Street Station og Broasway-Nassaw, som forbinder stort set hele Manhattan via undergrundsbanen. Indenfor gåafstand finder du desuden Brooklyn Bridge, Tribeca, SoHo og Canal Street-områderne, som alle syder af liv og har et rigt udvalg af restauranter, seværdigheder og butikker.

På hotellet finder du et minimarked, drikkevareautomat, snackautomat,  og en bar. Hotellets 242 værelser er fordelt på 20 etager i den statelige bygning fra 1903.

Inden for kort gåafstand finder du en lang række restauranter og forretninger.

Alle værelser er udstyret med sikkerhedsboks, tv med over 80 kanaler, strygerum, hårtørrer og gratis wi-fi overalt på hotellet.

Du kan læse mere om hotellet på https://www.marriott.com/hotels/travel/nycrl-residence-inn-new-york-downtown-manhattan-world-trade-center-area/ 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
11.748,–
København
Udsolgt
11.748,–
København
14.748,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse til New York, USA
New Yorks kendetegn: skyskrabere

Vi flyver til New York og ankommer om eftermiddagen lokal tid. Når vi har klaret told og paskontrol kører vi direkte til hotellet.

Her ser vi straks byens kendetegn: skyskraberne, symbolet på byens økonomiske kraft og store betydning i hele verden. Det er et storslået syn at nærme sig øen, hvor vi bydes velkommen af de gamle imponerende bygninger fra 1920’erne og 30’erne som Empire State Building og Chrysler Building samt de mægtige stål- og glaskonstruktioner i Downtown.

Efter indtjekning på hotellet afholdes et kort informationsmøde, hvor alle rejsedeltagere får mulighed for at lære hinanden at kende. Her vil rejselederen gennemgå ugens program, give praktiske tips og udlevere diverse materialer. Rejselederen går en lille tur i området, så vi kan orientere os lidt.

Resten af dagen på egen hånd.

Dag 2
New York, Brooklyn Heights, Wall Street, Ground Zero og Brooklyn Bridge
9/11 Memorial

Efter at have spist en enkel morgenmad på hotellet, er vi nu klar til at begynde vores udforskning af finansdistriktet på sydspidsen af Manhattan. Vi går lige ud i hjertet af finansdistriktet. Det er centrum for en stor del af verdensøkonomien, og her har mange af verdens største og mest magtfulde multinationale selskaber og banker deres hovedsæde.

Vi fortsætter til fods og besøger flere af områdets seværdigheder. Vi starter med at vandre ned til Battery Park, som ligger på det sydligste af Manhattan. Derfra passerer vi Bowling Green, som ifølge traditionen er stedet, hvor de hollandske bosættere i 1626 købte Manhattan fra Algonquin-indianerne for brugsgenstande til en værdi af 24 dollars. Bagefter fortsætter vi op ad Broadway til Trinity Church og videre til finansverdenens mest berømte gade, Wall Street. Vi passerer Federal Hall og New York Stock Exchange, og hen mod frokosttid vil vi være vidne til et mylder af forretningsfolk, som fylder frokostrestauranterne og står i kø foran de små boder på gaden.
Vi holder vores frokostpause ved South Street Seaport, som er et restaureret område omkring New Yorks gamle havn. Her er et stort kompleks med diverse restauranter og butikker samt en terrasse med storslået udsigt over East River. Her kan vi vælge mellem de forskellige frokostudbud af alt fra hamburgere til mexicansk og japansk mad.

Vi slutter byrundturen af med et besøg ved 9/11 Memorial. Hvor World Trade Center engang lå, er der indrettet et mindesmærke, der fylder halvdelen af det cirka 64.000 m2 store område. Mindesmærket blev indviet i 10-året for terrorangrebet, hvor 2.753 mennesker omkom i New York; de fleste inde i World Trade Centers tvillingetårne.
Der, hvor tårnene stod, ligger nu to store kvadratiske bassiner, hvor vandet løber ned ad de mørkegrå sider dag og nat og ender i et – for tilskuerne – bundløst hul. En symbolsk fremstilling af tårnenes fald og ødelæggelse. På bronzepaneler er indgraveret alle navnene på dem, der mistede livet den 11. september 2001. Bassinerne, som hver måler omkring 4.000 m2, er omgivet af en plads med flere hundrede træer, der er plantet for at bibringe stedet en atmosfære af håb og genfødsel. Mindesmærket er udført af arkitekterne Michael Arad og Peter Walker & Partners, der vandt arkitektkonkurrencen blandt de mere end 5.000 indsendte forslag. Det norske arkitektfirma Snøhetta (som også har tegnet den norske ambassade i Berlin) står for pavillonen, der fungerer som indgang til mindesmærkets museum, der åbnede i 2014.

Du kan vælge på egen hånd (ikke inkl.) at besøge museet som ligger under jorden ved Ground Zero. Et besøg på museet tager ca. 2 timer og er ganske tungt for sindet. Rejselederen er tilgængelig med tips til eventyr på egen hånd og går senere til hotellet med dem som evt. vil følge med. Det ligger kun en kort gåtur derfra.

Vi mødes igen om eftermiddagen, her tager vi undergrundsbanen (ikke inkluderet) til Brooklyn, hvor vi får en god udsigt over New York set fra Brooklyn Heights.

Herfra kan vi se Manhattans sydspids samt Frihedsgudinden og det gamle immigrationscenter på Ellis Island, hvorigennem 12 millioner indvandrere nåede at passere. Fra promenaden langs med East River får vi et indtryk af byens kolossale størrelse, og vi kan danne os et overblik over flere af New Yorks fem boroughs (distrikter): Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx og Staten Island.

Vi slutter dagen med at opleve New Yorks funklende aften-skyline fra gangbroen over Brooklyn Bridge, før vi mætte af de mange nye sanseindtryk begiver os tilbage mod hotellet eller ud på egen hånd.
Vi går ca. 6 km i løbet af dagen og ca. 4 km om eftermiddagen/aftenen.

Programmet er tilrettelagt, så de enkelte punkter forsøges gennemført i den nævnte rækkefølge, men de rejsendes specielle interesser og eventuelle andre ønsker kan betyde, at programmet bliver gennemført på en lidt anden måde end angivet

Dag 3
New York, Uptown med Upper West Side, Museum of Natural History, Central Park og Guggenheim Museum
Strawberry Fields, Central Park

I dag står Uptown Manhattan på programmet. Efter morgenmaden tager vi undergrundsbanen (ikke inkluderet) til Columbus Circle, der ligger ved det sydvestlige hjørne af Central Park.

Herfra fortsætter turen op gennem Upper West Side. Navnet Upper West Side betegner området vest for Central Park, som i dag er et meget sammensat og livligt område. Det er i dag et af New Yorks foretrukne kvarterer, hvis kunstneriske bohemestemning har erstattet den slum, der inspirerede Leonard Bernstein til at skrive sin berømte kærlighedsmusical “West Side Story”. Her ser vi blandt andet Lincoln Centret, hvor New York City Ballet og Metropolitan Opera holder til, samt byens bedste og mest kendte bagel-bageri og charmerende sidegader med de karakteristiske »brownstone« rækkehuse.

Efter denne friske morgentur går vi til American Museum of Natural History, som er verdens største med over 36 millioner genstande. Museet huser blandt andet verdens største samling af dinosaurfossiler, en genskabt afrikansk regnskov og safiren »Star of India« på 563 karat. Der er nok at se på, og der bliver mulighed for selv at vælge, om man for egen regning ønsker at begå ind på museet. Der er masser af andre muligheder i nærheden, lidt tid på egen hånd i Central Park er også en mulighed.

Turen går derefter forbi Dakota Building, hvor John Lennon blev myrdet i 1980. Herfra går vi tværs igennem Central Park og ser på nogle af dette fantastiske parkanlægs seværdigheder eksempelvis Strawberry Fields, som blev anlagt af Yoko Ono til minde om sin afdøde mand, Bethesda Fountain som blev designet af Emma Stebbins samt statuen af H.C. Andersen, der blev udført dansk-amerikaneren Georg Lober. Pengene til statuen blev samlet ind af danske og amerikanske skolebørn og blev indviet i 1955 som var 150 året for H.C. Andersens fødsel.

Fremme på den anden side af Parken (Upper East Side) besøger vi det berømte og meget spektakulære Salomon R. Guggenheim Museum (entre ikke inkluderet). Ud over at være et arkitektonisk mesterværk rummer museet værker af mange af det 20. århundredes største kunstnere som Chagall, Kandinsky, Picasso og van Gogh. Er man særligt kunstinteresseret, kan man blive på museet resten af dagen og selv finde hjem til hotellet via undergrundsbane eller med taxi (ca. 15-20 dollars). For dem der ikke ønsker at gå på museet gives tid på egen hånd i området, og rejselederen giver tips til aktiviteter.

Når besøget på Guggenheim er slut fortsætter dem som har lyst med undergrundsbanen (ikke inkluderet) mod 34. gade Hudson Yards hvor vi tager en afsluttende gåtur på The High Line. Den forhøjede togbane går igennem 22 kvarterer fra Gansevoort Street til West 30 Street mellem Washington Street og 11th Avenue.

Her går vi på de gamle togspor og er omgivet af grønt og kan samtidigt kigge ned på gaderne som går under den gamle togbane. Det er et fantastisk sted at gå en tur og helt uden trafik. Vi afslutter turen tæt på Chelsea Market som har masser af muligheder for at spise både godt og til en rimelig pris.
Vi går ca. 5 km om formiddagen samt ca. 5 km om eftermiddagen.

Dag 4
New York, Downtown med Flatiron Building, Greenwich Village, SoHo, Little Italy og Chinatown
Fantastiske New York City

Vi skal i dag opleve det spændende og forskelligartede Downtown Manhattan. Inden for et forholdsvist lille område skifter byen karakter og stemning op til flere gange. Fra det hippe og eksklusive SoHo over det italienskdominerede Little Italy til det østasiatiske Chinatown.

Vil man placere New Yorks forskellige kvarterer i forhold til hinanden, er en spadseretur den bedste måde. Og det er netop denne metode, vi i dag bruger til at lære Downtown lidt bedre at kende. Vi starter dagen ved 23. gade, hvor Broadway og Fifth Avenue krydser hinanden. Her ligger New Yorks første egentlige skyskraber, der på grund af sin form kaldes for Flatiron Building eller »strygejernsbygningen«. Vi går derefter ned ad Broadway til Union Square og passerer kvarteret omkring New York University, som er hjemsted for mange hyggelige barer og restauranter.

Efter en pause ved Washington Square Park, der er kendt for sin triumfbue, går vi igennem bohemebydelen Greenwich Village og krydser Houston Street ned til SoHo (South of Houston). SoHo byder på et bredt udvalg af designerbutikker og kunstgallerier samt gode restauranter i den lidt dyrere ende.

Vi krydser derefter Broadway og havner i Little Italy, som i dag er endnu mindre, end navnet antyder. Mange italienske immigranter er gennem de senere år flyttet fra Little Italy til Brooklyn eller Queens. Derimod har Chinatown, der ligger klods op ad Little Italy syd for Canal Street, vokset sig større af asiatiske tilflyttere. På trods af navnet er Chinatown dermed i dag en myretue af folkeslag. Ud over kinesere er den også hjemsted for eksempelvis vietnamesere, malaysiere og koreanere. De mange nye beboere i Chinatown har betydet, at områder, der tidligere var en del af det italienske kvarter, i dag er blevet overtaget af Chinatown. Man kan dog stadig fornemme en brat overgang mellem de italienske restaurantgader nord for Canal Street og det myldrende Chinatown syd for gaden. I Chinatown kan man vælge at spise en typisk østerlandsk frokost (på egen regning) på en af de mange restauranter sammen med rejselederen eller på egen hånd.

Eftermiddagen er afsat til at udforske Downtown Manhattan på egen hånd. Rejselederen giver gerne tips til oplevelser.

Vi går ca. 6 km i løbet af dagen.

Dag 5
New York, Midtown med Empire State Building, Rockefeller Center, Fifth Avenue og havnerundtur
Udsigten fra Empire State Building 400 meter over gadeniveau

Vi starter dagen med at tage undergrundsbanen (ikke inkluderet) til Herald Square, som ligger dér, hvor Broadway og 6th Avenue krydser hinanden.

Her passerer vi varehuset Macy’s på vej til verdens nok mest kendte skyskraber, Empire State Building. Vi besøger bygningens observatorium, som ligger knapt 400 meter over gadeniveau, tidligt om morgenen for at undgå kø. Herfra vil de fleste kunne genkende de områder, vi har besøgt de foregående dage, dog fra et lidt andet perspektiv. Herefter går vi nu gennem Bryant Park, som er et mindre og meget hyggeligt parkområde omringet af mastodontiske højhuse. Her sidder ofte folk, der arbejder i de omkringliggende kontorbygninger, og nyder deres medbragte frokost eller lytter til en af de jazzkoncerter, som ofte afholdes her.

Vi fortsætter til Grand Central Terminal, hvor vi oplever den berømte og storslåede afgangshal. Den fremstår i beaux-arts-stilen, der var populær i begyndelsen af 1900-tallet. Vi går ind og kigger til The Great Northern Food Hall og kigger nærmere på Claus Meyers populære stykke Danmark midt i New York.

Dagens frokostpause holdes ved det imponerende Rockefeller Center, som er et storslået kontor-, -restaurant- og butiks-kompleks fra 1930’erne. Det er udsmykket med talrige skulpturer og malerier i art deco-stil, blandt andet med Paul Manships guldbelagte bronzestatue af Prometheus og Lee Lawries kæmpemæssige statue af Atlas, som kan ses fra Fifth Avenue.

Efter pausen går turen op ad Fifth Avenue, hvor vi besøger St. Patrick’s Cathedral og St. Thomas Church og passerer avenuens berømte butikker som Saks, Louis Vuitton, Tiffany’s og Prada.

Ud på eftermiddagen står der havnerundfart på programmet. Vi tager på en ca. 1½ times sejlads omkring den sydlige del af Manhattan, hvor vi blandt andet kommer tæt på Frihedsgudinden.

Vi går ca. 5 km henover dagen.

Dag 6
New York. Tid på egen hånd og hjemrejse
Tid på egen hånd i det store æble

Formiddagen er afsat til at man på egen hånd kan gå på opdagelse i New Yorks gader. Der findes mulighed for bagageopbevaring på hotellet. The Metropolitan museum of Art i New York er det største museum i byen. Ligesom Paris har Louvre, Skt. Petersborg har Eremitagen og Amsterdam deres Rijksmuseum, har New York The Met. Metropolitan Museum of Art har et bredt udvalg af kunst, alt fra objekter fra oldtidens Egypten til rustninger fra Europas middelalder, mode, fotografi og moderne kunst. Der er noget for alle og udbuddet er enormt. Kommer I hertil tidligt om morgenen er der guidede turer til museets højdepunkter. Man bestemmer selv hvor meget man vil betale for indgangen (det anbefales at lægge 25 USD.

Også the Museum of Modern Art, eller MoMA (entre ikke inkluderet), er et besøg værd. Museet tiltrækker kunstinteresserede fra hele verden og rummer verdens nok flotteste samling af moderne kunst med værker af blandt andre van Gogh og Picasso. Det har desuden også sat fokus på moderne design. De smukke lokaler er i sig selv et besøg værd.
Man kan også fordybe sig i en af de bydele, vi har besøgt og blot nyde storbystemningen og få sig en kulinarisk oplevelse på en af de mange spændende frokostrestauranter eller benytte sig af de mange shopping muligheder, New York har at byde på.

De foregående dage har rejselederen, i takt med vores gennemgang af Manhattans forskellige bydele, været inde på de mange muligheder for af shoppe eller opleve flere ting i dybden.

Da tidsplanen sandsynligvis ikke nødvendigvis har opfyldt alles behov for indkøb, er det i dag muligt at vende tilbage til de steder, vi har passeret eller besøgt kort. Vi kan foreslå varehusene Macy’s og Bloomingdale’s, shopping komplekset CNN Time Warner, det fantastiske varehus Century 21, som sælger mærkevarer til discountpris, eller de mindre butikker på Downtown Broadway. Selvom dollarkursen ikke længere er så lav, som den har været, så er det stadig yderst fordelagtigt at shoppe i New York, og det er ikke usædvanligt, at mærkevaretøj kan erhverves til under halv pris af, hvad det koster i Danmark.

Efter en hyggelig formiddag på egen hånd, mødes vi på hotellet, hvor vores bus venter og vi kører til lufthavnen for hjemrejse.

Dag 7
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 11.748,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
5.998,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København/Billund – New York t/r med mellemlanding
 • Udflugter jf. program
 • 5 nætter i delt dobbeltværelse på 4 stjernede hotel Residence Inn New York Downtown Manhattan
 • Morgenmad alle dage (enkel Continental Breakfast)
 • Indgang til Empire State Building udsigtstårn
 • Havnerundfart rundt om Manhattan
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Transport i New Yorks centrum (beregn ca. USD 33 pr. person til undergrundsbilletter)
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge (beregn cirka 10 USD pr. pers. til chauffører og bagagebærere)
 • Gebyr for indrejseregistrering til USA (ESTA, ca. 21 USD)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Hvis du vil låse din kuffert, bør du bruge en såkaldt TSA-lås. The Transportation Security Administration er dem, der kontrollerer bagagen i fly til, fra og via USA, og de har en ”hovednøgle”, som kan åbne TSA-låse. Har du låst din kuffert med en anden lås, forbeholder de sig ret til at bryde låsen op – det gælder også indbyggede låse i kufferten. TSA-låse kan købes i de fleste kuffertbutikker o.l. og fås både som hængelåse og kuffertremme.

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Ekstra rengøring pga. coronavirus

Albatros prioriterer vores gæsters trivsel og tryghed på rejsen højt, og vi er i tæt kontakt med vores samarbejdspartner i USA for at sikre, at rengøring af busser og hoteller lever op til de gældende regler.

Busserne, vi benytter, bliver dagligt desinficeret af chaufførerne, og hotellerne har lavet ekstra strikse regler om rengøring, som løbende bliver kontrolleret af vores samarbejdspartner. Check-in vil foregå kontaktløs, værelserne bliver ekstra rengjort og desinficeret, og det sikres, at der ikke er adgang til værelset efter rengøringen, før en gæst tjekker ind. Der vil være adgang til håndsprit flere steder på hotellet.

Vejret

Vejret i New York er tæt på det samme som vejret i Skandinavien, men kan opleves koldt i vintermånederne, når vinden blæser i mellem de store bygninger.

Wi-Fi og internet på hotellerne i USA

Mange af vores hoteller har i dag gratis wi-fi eller internet via kabel på værelserne som en del af deres service til kunderne på lige fod med tv. Forbindelsen og kvaliteten kan dog være svingende. Nogle hoteller tilbyder gratis Wi-Fi på værelserne, mens andre tilbyder gratis internet på de fleste fællesområder (spørg derfor din rejseleder om Wi-Fi eller internet, eller når du tjekker ind). Nogle gange kan det bedre betale sig at benytte Wi-Fi i fællesområder, hvor signalet er stærkere, end at kæmpe med et svagt signal på værelset. Det afhænger ofte af, hvor dit værelse er placeret i forhold til nærmeste Wi-Fi-sender.

Enkelte hoteller tager stadig gebyr for brug af Wi-Fi eller internet via kabel på værelset. Oftest er kvaliteten på disse dog bedre. En helt anden mulighed er ellers at benytte gratis Wi-Fi hos kæder som Starbucks eller lignende, som oftest i de større byer er at finde inden for kort afstand.

Wi-fi på busser i USA

Man kan ikke regne med, at der er wi-fi på turistbusserne i USA, da det stadig er en relativ sjælden service.

Mere om USA

Her kan du få mere at vide om USA: www.albatros-travel.dk/destinationer/nordamerika/usa
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge, og se om du skal have visum eller vaccineres.

Du kan også læse vores anbefalinger til nogle gode New York-oplevelser i artiklen 24 timer i New York

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.  

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
 Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.
Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Før Afrejsen

Pas

Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra hjemrejsedato. Børn – uanset alder – skal have eget pas, det er ikke nok, at de står i forældrenes pas. Send en kopi af dit pas til Albatros Travel senest 14 dage efter reservation. Bemærk i øvrigt, at navnet på flybilletten skal stemme 100 % overens med det navn, der står i passet. Konsekvensen ved det modsatte kan i værste fald være, at du bliver nægtet indrejse i USA og må flyve hjem for egen regning.

I USA er der ikke visumpligt for danskere og øvrige EU-borgere for ophold op til 90 dage, men inden afrejse skal du udfylde en elektronisk ansøgning om indrejsetilladelse, ESTA.

ESTA - indrejsetilladelse til USA

Senest 72 timer før afrejse skal du søge om indrejsetilladelse på https://esta.cbp.dhs.gov 

Her får du en forhåndsgodkendelse til indrejse og et nummer, som du skal printe eller skrive ned og medbringe på rejsen, da lufthavnsmyndigheder i Danmark og USA kan kræve at se det. Det koster et mindre beløb som betales med kreditkort. Godkendelsen gælder i 2 år, eller til dit pas udløber, hvis dette sker inden for de 2 år.

Hvis du rejser sammen med børn, som ikke er dine egne, eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, skal du ud over ESTA-tilladelsen have en særlig tilladelse.

Læs mere om ansøgningen om indrejsetilladelse og om rejser med børn på www.albatros-travel.dk/praktisk/indrejse-i-usa 

 

Krav om visum hvis du har besøgt Irak, Iran, Syrien og Sudan

Hvis du som dansk statsborger har været på rejse i Irak, Iran, Syrien eller Sudan efter den 1. marts 2011, kan du ikke længere rejse ind i USA på en ESTA-godkendelse. Fremover skal du have et rigtigt visum – udstedt af den amerikanske ambassade i København. Det samme gælder danske statsborgere, som har dobbelt statsborgerskab i enten Irak, Iran, Syrien eller Sudan.

Hånden på hjertet

Information

At besøge New York på denne aktive måde kræver, at man er godt gående. Til gengæld bliver man belønnet med de mest intense sanseoplevelser, som først fortager sig lang tid efter, man er kommet hjem. Tag derfor sko med efter forholdene da det er ikke unormalt at vi går over 6 kilometer per dag. Vi undgår dog lange bilkøer og omkørsler på grund af ensrettede veje.

Bemærk venligst at udflugterne i New York gennemføres med undergrundsbane (metro/subway) og at prisen for denne er medregnet i rejsens pris. Programmet er tilrettelagt så at vi så vidt muligt forsøger at gennemføre de enkelte punkter som beskrevet, men både rejselederens forslag og gruppens interesser gør nogle gange at der forekommer afvigelser.

Den amerikanske morgenmadskultur er forholdsvis simpel, sammenlignet med den skandinaviske. Morgenmaden på de fleste standardhoteller i USA er den såkaldte ”continental breakfast”, hvilket typisk indebærer kaffe/te, juice og toastbrød med smør og marmelade. Det er ikke unormalt, at man på hoteller i USA kun har papservice ved morgenmaden, da mange bruger den som en ”to go”-løsning på farten.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from En stor oplevelse af en stor og fantastisk by. En fantastisk tur,blandt andet takket være vores Rejseleder Elena der havde tilrettelagt nogle gode ruter rundt i New York. Og havde stor viden om byen. New York er en fantastisk by, som skal opleves på gåben. Vi fik set utrolig meget af byen, og var da også lidt trætte i benene når vi nåede aften. Turen foregik den 15 Marts og det var koldt men tørvejr, men der er så til gengæld ikke så mange turister så det var til at komme til ved de forskellige attraktioner. Vi boede virkelig centralt, 2 - 3 minutters gang til 2 forskellige linjer i Subwayén. En storbyferie som varmt kan anbefales.
Date published: 2018-04-12
Rated 5 out of 5 by from Vi så New York for første gang i vort liv Rejseleder Jette tog godt imod os Kastrup og fulgte os hele vejen til afrejsen. Jette gennemgik på ca. 1 time hver morgen fra kl.8 dagens program. Hvad vi skulle se, og hvad vi skulle besøge. Hun fortalte om New York med stor entusiasme på en sådan måde, at alle blev interesserede. Jette var fantastisk, hun sorterede seværdighederne, så de passede til vejrudsigten og ugedagen. Hun lavede aftaler med de lokale restauranter og fik f.eks. arrangeret et besøg i til Gospel-koncert i en lille kirke søndag formiddag. Rejselederen udvidede også programmet, og tog os med til flere interessante restaurantbesøg og aftenen i sin fritid. Hun var simpelthen "Outstanding good" - Finn
Date published: 2020-03-18
Rated 4 out of 5 by from New York - spændende og livlig New York altid et besøg værd. Stort udbud af museer, spisesteder og seværdigheder i øvrigt. Denne tur er ikke egnet til så store grupper, som Albatros kører med. 32 gæster er for mange til en tur, der alene er baseret på gåben og offentlig transport. Gåturene var meget længere end annonceret i programmet to af dagene på 15 km i silende regn med mange trapper. Det var udfordrende for de rejsende, hvoraf mange var lidt ældre folk. Selv vores dygtige, erfarne rejseleder Jette kunne ikke kompensere herfor, selvom hun gjorde alt, hvad hun kunne. Dette til trods havde vi en god og oplevelsesrig tur. Mellemlandingerne er vi meget gerne fri for. Spild af tid og kræfter - der går masser af direkte fly.
Date published: 2018-09-15
Rated 5 out of 5 by from Alt i NYC på en rejse – super tur Vi var med Albatros Travel på rejsen – New York Start spreading the news. Vi kan kun sige, at det var en super god og minderig tur. Det er utroligt, at vi på så kort tid, har kunnet nå at se og opleve så meget. Vi kom rundt over alt i New York via Subway og på gå-ben. Vores rejseleder havde styr på alle detaljer, hun var en god fortæller og meget engageret. Selvom vi var et stort rejseselskab, - så var der nærvær til hver enkelt deltager.
Date published: 2018-03-23
Rated 5 out of 5 by from Jettes smittende begejstring for NYC gjorde turen til en super ferie! Vores rejseleder Jettes smittende begejstring for NYC plus hendes insider tips om byen, gjorde denne tur til en fantastisk oplevelse! Albatros hitter igen, standarden er helt i top. En super positiv guide med overskud og smil og know how... Ja tak, vi glæder os til vores næste Albatros tur.
Date published: 2019-09-15
Rated 5 out of 5 by from En dejlig og anstrengende tur En meget spændende og tætpakket rejse. Det var utroligt så meget,ma vi nåede at se og opleve. Hotellet vi boede på lå meget centralt og gjorde det nemt at benytte de offentlige transportmidler. Morgenmaden var en positiv overraskelse. Det var mere end en Continental breakfast, så vi kunne starte dagen godt mætte. Organiseringen af måltidet var dog noget kaotisk. Det var svært at finde siddepladser og vi startede jo tidligt på dagenes programmer, så det kunne være noget stressende at få spist morgenmad. Vi var så trætte om aftenen efter dagens program, at vi ikke orkede at gå i byen på jagt efter spisesteder
Date published: 2019-10-04
Rated 4 out of 5 by from En god og spændende rejse med en vidende og nærværende rejseleder Overordnet set en god og spændende rejse med en vidende og nærværende rejseleder. Rejsens længde var moske lige kort nok i forhold til rejsetiden. I en myldrende storby som New York bør deltagerantallet nok ikke overstige mere end 20 og vi var 30 - Det gik kun godt pågrund af, at vores rejseleder havde et øje på hver finger. Hotellets placering var fantastisk og værelserne var udmærkede - Min eneste anke var den lange ventetid ved elevatorerne i spidsbelastningsperioder.
Date published: 2018-10-19
Rated 4 out of 5 by from Struktureret, fantastisk oplevelse. En flot rejse med god udnyttelse af tiden, helt klart Jettes (rejselederen) store fortjeneste. Meget vidende m.h.t. Historie, politik, kultur, trafik, empatisk for hele holdet.
Date published: 2018-05-04
 • y_2023, m_1, d_31, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_76
 • loc_da_DK, sid_USVCB02, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser