Nordkap og Nordlysbyen

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Nordlysbyen Alta, gå på jagt efter nordlyset, kør med hundeslæde, og lær historien om samerne, helleristninger og slædehunden

På denne rejse får du mulighed for at opleve et stort udvalg af det, der har gjort Vinternorge verdenskendt. Alta har ikke uden grund fået tilnavnet Nordlysbyen, da man her har flere klare nætter end de fleste andre steder og derfor har gode chancer for at opleve dette flotte naturfænomen. Nordlyset har en naturlig forklaring, men et magisk skær, og vi kører væk fra byens lys for at få en bedre chance for at få denne oplevelse med hjem. På en heldagsudflugt kører vi gennem sneen op til Nordkap, der som det nordligste punkt i Europa ligger med fri udsigt mod nord. Vi skal høre historien om slædehunden og ud at køre hundeslæde gennem vinterlandskabet, og på et besøg på Alta-museet skal vi stifte bekendtskab med helleristningerne, der på denne årstid ellers er dækket med sne. Finnmark er også kendt for det samiske folk, og vi skal møde en samefamilie, der viser os deres lavvo, det traditionelle sametelt, og byder os på en let samisk frokost.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta NOK

Dagsprogram
Dag 1 Ankomst til Alta og aftenudflugten “jagten på nordlyset”
Dag 2 Køretur med hundeslæde og historien om slædehunden. Snescootersafari og mere mulighed for nordlys (tilkøb)
Dag 3 Heldagsudflugt til Nordkapp
Dag 4 Pæskatun, sametelt med frokost og historiefortælling, Alta Museum
Dag 5 Hjemrejse

Hoteller

Thon Hotel Alta

 • 24 timers reception
 • Bagageopbevaring
 • Bar
 • Restaurant
 • Cykeludlejning (ekstra betaling)
 • Gratis WiFi
 • Supermarket: 100 meter
 • Alta busstation: 150 meter
 • Markedsata (shopping og restauranter): 100 meter
 • Nordlyskatedralen 3 minuters gang
 • Alta Museum: 4,5 km

Thon Hotel Alta ligger i samme bygning som AMFI Alta Shopping Center og tilbyder gratis trådløs internetadgang og værelser med kabel-tv og minibar. Alta Bus Station ligger lige ved siden af hotellet. Alle værelser på Thon Alta Hotel har eget badeværelse med bruser. 
Markedsgata gågade ligger 100 m væk. Alta lufthavn ligger 10 minutters kørsel fra hotellet.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Ankomst til Alta og aftenudflugten “jagten på nordlyset”
Nordlyskatedralen har ikke fået sit navn uden grund

Vi ankommer til Alta, hvor vi kører direkte til vores centralt beliggende hotel, der ligger små 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Alta ligger nord for polarcirklen for enden af Alta Fjord på Norges nordkyst. Byen bliver ikke uden grund kaldt Nordlysbyen, da chancerne for at se nordlys er rigtigt gode her. Alta har således et relativt stabilt klima med masser af klar himmel, der tillader Nordlyset at vise sig de fleste nætter om vinteren. Nordlyset har også givet inspiration til den kendte Nordlyskatedral, der stod færdig i 2013, og som nu på fornem vis præger den centrale del af Alta med sin smukke og særprægede arkitektur. Nordlyskatedralen ligger kun 700 meters gang fra vores hotel og kun få hundrede meter i fugleflugt. Alta er en moderne og stille by med ca. 20.000 indbyggere, der lever mere eller mindre afsondret på den 70. nordlige breddegrad omgivet af arktisk tundra og bjerge. Her finder vi vores base for de næste dages oplevelser.

Vi spiser en velkomstmiddag på hotellet, men det er endnu ikke tid at gå til ro, da vi om aftenen begiver os ud på en udflugt i søgen efter nordlyset. Nordlyset kaldes også aurora borealis, opkaldt efter den romerske gudinde Aurora og det græske navn for nordenvinden, boreas. Vi kører ud i mørket, langt fra byens lysforurening, og finder et godt sted med mørke og udsyn og skuer mod himmelen.

Dag 2
Køretur med hundeslæde og historien om slædehunden. Snescootersafari og mere mulighed for nordlys (tilkøb)

I dag skal vi opleve Finnmark helt tæt på. Vi lægger ud med at køre til en hundegård med ca. 60 alaskanske huskies, hvor Trine og Trasti lever side om side med hundene og naturen. Trine Lyrek vil dele sin historie med os og fortælle om, hvad der skal til for at leve, træne og opdrætte disse firbenede atleter. Vi skal også ud og prøve kræfter med snelandskabet, og inden vi kører ud, bliver du iklædt termiske overalls og støvler for at holde dig varm under køreturen. Når vi er klædt på til turen, tager de erfarne hundeslædeførere os ud på en 45-60 minutters (afhængigt af vejrforholdene) køretur, og vi oplever, hvordan hundene nyder at løbe sammen og få brændt energi af. Hundenes velfærd er altid i fokus hos Trine og Trasti, og deres forretning er certificeret af Ecotourism Norway. Vi kører herefter tilbage til hotellet, hvor der er tid til at slappe af og måske gå over i det nærliggende indkøbscenter, se på forretninger og købe sig lidt frokost, hvis det dog ikke er byens andre seværdigheder eller ekstraudflugten, der trækker.

Efter mørkets frembrud har vi nu muligheden for en oplevelse med lidt mere fart over feltet. På denne tilkøbsudflugt begiver vi os endnu engang ud i Vinternorge, når vi skal ud på en to timers snescootersafari i Finnmarken. Denne tur giver dig mulighed for at opleve nordlyset og naturen, mens du kører med snescootere igennem snelandskabet. Nordlysets specielle lys kan ses på en bedre måde, når vi går op på Finnmarksplateauet med dets brede, hvide, snedækkede vidde. Ud over sne, træer og nordlys er der mulighed for at se vilde dyr som mus, rype, ræv og los.

Du kan vælge at køre din egen snescooter, der dog kræver kørekort til enten bil eller snescooter, eller du kan dele med en ven. Før turen vil du modtage kørsels- og sikkerhedsinstruktioner (læs mere under praktiske oplysninger).

Venligst bemærk: På enkelte afgange vil man opleve, at denne tur finde sted på dag 4, og vælger man ikke at deltage i denne udflugt, vil man ikke have adgang til rejselederen, der vil deltage i udflugten.

Efter snescootersafarien kører vi tilbage til hotellet.

Dag 3
Heldagsudflugt til Nordkapp

I dag skal vi ud på en heldagsudflugt nordpå til yderkanten af Europa. I 1664 skrev den italienske præst Francesco Negri “Her står jeg ved Nordkapp, det yderste punkt i Finnmark. Jeg kunne endda sige, at dette er slutningen på hele verdenen, da intet punkt længere nord beboes af mennesker. Min tørst efter viden er nu mættet, og jeg vil vende tilbage til Danmark og – Gud villig – til mit fødselsland”.

Europas nordligste punkt, der kan nås med bil og bus, ligger på øen Magerøya på den yderste kant af det europæiske kontinent, ca. 2.000 km fra Nordpolen. Selve plateauet rejser sig  307 meter op af det arktiske hav. Det er fladt øverst, og man kan fra plateauet skue frit mod nord, hvor man lidt nede ad skråningen finder klippeformationen kendt som ”North Cape Horn”, som også historisk var et gammelt samisk ofringssted. Til venstre kan man på klare dage se helt til Knivskjellodden, der ligger mere end 1 km længere mod nord og således er det mest nordlige punkt. 

Vi besøger Nordkapp om vinteren, hvilket betyder, at vi, hvis det kræves, bliver ledsaget af en sneplov. Under alle omstændigheder er det klogt at klæde sig godt på, når vi stiger ud af den varme bus og står frit i elementerne ved den kendte globus og skuer mod nord. Udflugten tager hele dagen, og vel tilbage på hotellet er resten af dagen fri til egne oplevelser.

Dag 4
Pæskatun, sametelt med frokost og historiefortælling, Alta Museum

I dag skal vi ud til det gamle skiferbrud Pæskatun ca. 20 minutters kørsel fra Alta.  Platauet ved Pæskatun er fuld af lokalhistorie og tilbyder en fantastisk udsigt over den verdensberømte Alta-flod og Alta-fjorden. Familien der driver Pæskatun har en lavvo, det traditionelle sametelt, hvor vi får serveret frokost, og familien fortæller gerne om samisk liv nu og gennem tiden. En helt unik oplevelse, hvor vi møder flere elementer af det nordlige Norges industri, menneske og natur. 

Alta er kendt for sine mange helleristninger, men om vinteren er de alle dækket af sne. Derfor besøger vi på vejen tilbage fra Pæskatun Alta Museum, der ligger i Hjemmeluft, ca. 5 km vest for Alta centrum. Selve museet indeholder forskellige udstillinger og blandt andet en udstilling om helleristningerne, så vi uanset årstiden får chancen for at se og opleve disse interessante klippeudskæringer, som er mellem 2.000 og 7.000 år gamle. Helleristningerne er stadig fuld af uløste gåder, men de giver også et indblik i stenalderen. Udstillingen "Spor i Berg” fortæller ikke kun om figurerne selv, men også om, hvordan de blev lavet, om det landskab, de blev skabt i, og om klippen, de blev lavet på. I alt findes der omkring 6.000 udskæringer fordelt på mere end 100 felter. På udstillingen er udstillet hele 5 løse blokke med ægte klippekunst, hvoraf den ene er en løs blok med frisk udskårne helleristninger, så besøgende kan røre og føle figurerne. Udstillingen er krydret med billeder af helleristninger og malerier fra hele Altafjorden. Lige uden for museet finder vi et af Altas fem klippekunstområder, der i 1985 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Som nævnt under dag 2 kan snescootersafarien (tilkøb) på enkelte afgange finde sted på denne dag i stedet for dag 2.

Dag 5
Hjemrejse

Hvis tiden tillader det, har vi i dag mulighed for at udforske Alta noget mere. Rejselederen står klar med forslag og gode råd. I god tid inden flyet letter tjekker vi ud af hotellet og kører i bus til lufthavnen.

Snescootersafari

På denne ekstra udflugt har du mulighed for endnu en køretur i vinterlandskabet – denne gang på snescooter. Efter mørkets frembrud begiver vi os ud i vinternorge, når vi skal ud på en ca. 2 timers snescootersafari i Finnmarken (udflugten som sådan er længere, da vi skal køre i bus til og fra samt have tid at iklæde os specialdragterne, lære retningslinjerne, etc.). Denne tur giver dig mulighed for at opleve nordlyset og naturen, mens du kører med snescootere igennem snelandskabet. Nordlysets specielle lys kan ses på en bedre måde, når vi går op på Finnmarksplateauet med dets brede, hvide, snedækkede vidde. Ud over sne-, træer og nordlys, kan vi få chancen for at se fra vilde dyr som mus, rype, ræv og gaupe. 
Du kan vælge at køre din egen snescooter, der dog kræver kørekort til enten bil eller snescooter, eller du kan dele med en ven. Før turen vil du modtage kørsels- og sikkerhedsinstruktioner. Læs mere under praktiske oplysninger.  
Efter snescootersafarien kører vi tilbage til hotellet.
Venligst bemærk: På enkelte afgange vil man opleve, at denne tur finde sted på dag 4 og vælger man ikke at deltage i denne udflugt, vil man ikke have adgang til rejselederen, der vil deltage i udflugten. 

(Udflugten gennemføres ved minimum 20 deltagere)

Pris: 1.948,-

Snescootersafari i Finnmarken

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly fra København – Alta (med mellemlanding)
 • 4 nætter på Thon Hotel Alta i delt dobbeltværelse
 • Transport til/fra lufthavnen til hotellet i Alta
 • Aftenudflugt ”jagten på Nordlyset”
 • Heldagstur til Nordkapp med entré og certifikat
 • Køretur med hundeslæde (ca. 45 minutter) og historien om slædehunden
 • Udflugt til Pæskatun med besøg i Lavvo og frokost
 • Entré til Alta Museum
 • 4 x morgenmad
 • 1 x let frokost (Pæskatun)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring, 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Snescootersafari
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Måltider og alt andet som ikke fremgår af ”Pris inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Vedrørende deltagelse i snescootersafari

Alle chauffører skal udfylde en ansvarsformular, inden de kører. Det kræver kørekort til bil eller snescooter at føre en snescooter. Man kan enten vælge at føre køretøjet eller sidde bagpå. Deltagerne skal acceptere at følge sikkerhedsinstruktioner og retningslinjer fra snescooter-guiderne. For at deltage skal man desuden bekræfte, at man ikke lider af en sygdom eller sygdomslignende tilstand, der kan udløses af stress eller ekstreme vejrforhold. I tilfælde af beskadigelse af snescooteren, kan man blive afkrævet en selvrisiko på op til 12.000 norske kroner. Snescootersafari gennemføres ved minimum 10 tilmeldte.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 20 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Hvem kan deltage?

For at deltage på denne rejse kræves det, at du er mobil, selvhjulpen og kan færdes uden hjælp i kuperet terræn samt har lyst til at opleve naturen på naturens egne præmisser. Personer under 18 år skal rejse i følge med personer over 18 år.

Mere om Norge

Her kan du få mere at vide om Norge: www.albatros-travel.dk/destinationer/europa/norge
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Vejret

Alta ligger langt mod nord. Vejret er forholdsvist stabilt i området ved Alta, men kan være skiftende, så husk på, at snebyger hurtigt afløses af perioder med sol. Temperaturen ligger typisk under frysepunktet. Alta er en af de egne i Norge, hvor der falder mest sne.

Beklædning

På en vintertur til Norge kræves der relativ stor variation i beklædningen. På udflugterne kræver det varmt og vandtæt tøj, hue og vanter. Medbring tøj, der kan kombineres, for eksempel langærmet uldtrøje inderst, sweater eller fleecetrøje som mellemlag og vand- og vindtæt jakke yderst. På benene er tætvævede fritidsbukser velegnede sammen med evt. uldne underbukser, samt et par vandafvisende og vindtætte overtræksbukser. Lag på lag er hovedreglen. Et par kraftige, velprofilerede og skridsikre vandresko er ideelle ombord på skibet og til brug i flyet hjem, mens et par vinterstøvler med et par tykke uldsokker er nødvendige for at komme rundt i byer og til brug i naturen. Tag to par vanter med, et par inder-handsker og et par luffer. Inder-handskerne er til finmotorikken, når der skal tages billeder, og lufferne er til at holde varmen yderst. Inder-handskerne kan sagtens være et par billige havehandsker.

Kikkert

Det er en rigtig god idé at medbringe en kikkert, både til sejlturene og på udflugterne. Til nordlysturen kan du medbringe en pandelampe, men det er ikke afgørende.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser

NORTR07ADK