Norges fortryllende fjorde

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Billedskønne fjordlandskaber, sejltur på Geirangerfjorden og byrundture i Stockholm, Bergen og Oslo

Busrejse

Tag med på en naturskøn busrejse til vidunderlige Norge! Vi kører via Sverige med Stockholm, Dalarna og Mora, før vi kommer ind i den skønneste af verdner, nemlig det norske fjordlandskab. Fjordene er havets forlængede arme og når langt ind i landet med høje fjelde, som mægtigt rejser sig på begge sider af vandet. Trollstigens hårnålesving og bådturene på de smalle fjorde efterlader ingen uberørt. Med i købet får du Bryggen i Bergen og et besøg i den norske hovedstad Oslo samt en overnatning i Stockholm.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta SEK, NOK

Dagsprogram
Dag 1 København – Stockholm, Sverige. Ophold ved Bergs sluser
Dag 2 Byrundtur i Stockholm og videre til Falun i Dalarna
Dag 3 Dalarna – Nusnäs med dalaheste – Mora – Hamar, Norge
Dag 4 Hamar – Lillehammer – Trollstigen – Geiranger. Langs den naturskønne Gudbrandsdal, via Trollstigen og ind i fjordlandskabet
Dag 5 Geiranger – Hellesylt – Sognefjorden – Bergen. Sejltur og fantastiske naturoplevelser
Dag 6 Bergen – Gudvangen – Flåm – Geilo. Byrundtur i Bergen og sejltur mellem Gudvangen og Flåm
Dag 7 Geilo – Oslo. Byrundtur i Oslo med Karl Johan og Frognerparken.
Dag 8 Oslo – Göteborg – København. Besøg i Göteborg, Sveriges næststørste by.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
8.498,–
8.498,–
8.498,–
7.998,–
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Stockholm, Sverige. Ophold ved Bergs sluser
Øresundsbroen er en kombineret bjælkebro og skråstagsbro

Om morgenen forlader vi København og kører via Øresundsbroen til Malmø og fortsætter derefter nordpå. Ved Glumslövs bakker nord for Landskrona nyder vi den vidunderlige udsigt over Øresund, øen Ven og Danmark. Derefter kører vi gennem det skovklædte Småland, kendt for design, glaskunst og ikke mindst forfatterinden Astrid Lindgren. Ved Jönköping når vi til Vättern, Sveriges næststørste sø. Vejen langs med Vättern betragtes som Sveriges smukkeste motorvej takket være udsigten over den store sø. I Östergötland gør vi ophold ved Bergs sluser, Göta kanals største attraktion. Göta kanal er fra 1830-tallet og forbinder Kattegat med Østersøen. Om sommeren passerer tusindvis af både gennem Göta kanal, og det er virkelig et syn at opleve vandmasserne strømme ind i en sluse. Den fantastiske slusetrappe, Carl Johan, med sine syv sammenkoblede sluser, er en mægtig konstruktion. Turen går videre nordpå forbi Norrköping og gennem de mørke Kolmårdsskove, og snart er vi fremme i den kongelige hovedstad, Stockholm, hvor vi checker ind på et velrenommeret og centralt beliggende hotel.

Dag 2
Byrundtur i Stockholm og videre til Falun i Dalarna
Stockholms byområde (på svensk tätorten) er Nordens største

Stockholm er Sveriges hovedstad og landets kulturelle, politiske og økonomiske centrum. Byen ligger ved Østersøen på grænsen mellem provinserne Södermanland og Uppland. I dag skal vi udforske Stockholm på en byrundtur. Stockholm kaldes ofte Nordens Venedig, da den i lighed med Venedig er bygget på øer i havet, og det gør Stockholm til en uhørt smuk by. Gamla Stan ligger på sin helt egen ø midt i byen og er én af Europas største og bedst bevarede middelalderbykerner og en af Stockholms største attraktioner. Det var her Stockholm blev grundlagt i år 1252, og her ligger det storslåede kongeslot, Storkirken og Riddarholmskirken, men ligeså interessant er også de små  hyggelige gyder. Andre seværdigheder er Rådhuset, Globen, Djurgården, Kungliga Dramaten, Operaen og Riksdagshuset. Om eftermiddagen kører vi videre gennem traditionsrige bygder, hvor gamle småindustrielle værksteder ligger side om side langs vores rute. Vi kommer gennem byen Sala, der er kendt for sin sølvmine, og snart er vi fremme i Falun, der er kendt for sin kobbermine. Her checker vi ind på et hyggeligt hotel og nyder en middag sammen.

Dag 3
Dalarna – Nusnäs med dalaheste – Mora – Hamar, Norge
Siljansøen midt i Dalarna

Efter en solid svensk morgenmad fortsætter vi nordpå, og snart er vi midt i Dalarna og fremme ved vores første mål, Siljansøen. Vi standser i byen Nusnäs, kendt for produktion af de berømte dalaheste. I 1700-tallet begyndte skovarbejderne i byerne omkring Mora at snitte heste om aftenen i deres bjælkehytter. Der fødtes forløberen for vor tids dalahest. Lidt efter lidt, i 1830’erne, fik hestene deres berømte blomstermønster, det såkaldte ”kurbits.” Vi overværer fremstillingen og får mere at vide om dalahestens historie, inden vi kører videre til byen Mora, hvor verdens formentlig mest kendte langrendsløb, Vasaløbet, har sit mål. Løbet er inspireret af den rejse, som den svenske konge Gustav Vasa drog ud på, da han flygtede fra Christian II’s soldater i 1520. Fra Mora fortsætter vi vestpå mod den norske grænse, og de store skove breder sig ud omkring os. Hen mod aften ankommer vi til den norske by Hamar, skønt beliggende ved Mjøsen, Norges største indsø. Vi checker ind på vores hotel, hvor vi skal tilbringe natten og slappe af med endnu en middag sammen.  

Dag 4
Hamar – Lillehammer – Trollstigen – Geiranger. Langs den naturskønne Gudbrandsdal, via Trollstigen og ind i fjordlandskabet
Norske fjelde og fjorde

Efter en velsmagende morgenmad kører vi nordpå forbi Lillehammer, som har en speciel plads i hjertet hos mange sportsinteresserede takket være vinter OL 1994, en af de største idrætsbegivenheder i Norges moderne historie. Turen går videre langs den naturskønne Gudbrandsdalen, som er omgivet af syv store nationalparker. En af dem er Rondane Nationalpark, som blev oprettet allerede i 1962 som den første i Norge. Nationalparken er særlig vigtig som hjemsted for en af Norges sidste bestande af vilde rener og omfatter et varieret fjeldområde med frodige dale og mægtige fjeldtoppe. Langs med vejen flyder elve med iskoldt gletsjervand, og i de små søer spejles de tætte skove i det blanke vand. Jo længere nordpå vi kommer, desto smallere og vildere bliver dalstrøgene. Dagens højdepunkt bliver dog Trollstigen, en vej med elleve hårnålesving, som blev åbnet i 1936 og indviet af den norske konge Harald VII. Vejen byder på en absolut formidabel udsigt over stejle klipper, vandfald, dybe fjorde og frugtbare dale. Det er Norges natur, når den er allermest dramatisk. De omgivende fjeldtoppes navne, Kongen, Dronningen og Biskoppen bekræfter deres storslåethed. Der, hvor vejen når op til toppen, findes et udsigtspunkt med restaurant og et museum med fotografier, modeller og værktøj fra vejens konstruktion. Vejen er lukket om vinteren og åbnes normalt i slutningen af maj eller begyndelsen af juni.

Dag 5
Geiranger – Hellesylt – Sognefjorden – Bergen. Sejltur og fantastiske naturoplevelser
Geirangerfjorden med sit eventyrlige landskab

Opkvikket af den friske luft vågner vi op i smukke Geiranger til endnu en fantastisk dag. Vandfald buldrer lodret ned fra bjergene rundt om Geiranger, og klipperne omgives af funklende tågeslør, hvis eneste opgave synes at være at skabe spillende regnbuer, som fylder betragterens øjne med forbløffelse. Om morgenen venter en bådtur på den berømte Geirangerfjorden på ca. en time mellem Geiranger og postkortskønne Helleshylt. Geirangerfjorden kaldes ofte for juvelen i kronen blandt alle Norges fjorde, med sit eventyrlige landskab med majestætiske, sneklædte fjeldtoppe, som effektfuldt danner kontrast til den dybblå og indimellem smaragdgrønne fjord. Vi fortsætter sydpå gennem skønne og dramatiske landskaber, der hele tiden afløser og overgår hinanden, og vi lader os overvælde af de fortryllende sanseindtryk. Ved aftentid er vi fremme i Norges næststørste by, Bergen, hvor vi indlogerer os på et velrenommeret og centralt beliggende hotel.

Dag 6
Bergen – Gudvangen – Flåm – Geilo. Byrundtur i Bergen og sejltur mellem Gudvangen og Flåm
Der er op mod 1190 navngivne fjorde i Norge

Om morgenen skal vi stifte bekendtskab med Bergen by på en fælles byrundtur. Efter norsk målestok er Bergen en stor by, men den har en provinsby-charme, og nærheden til havet og bjergene skaber en speciel stemning i byen. Bergen blev grundlagt for mere end 900 år siden af Kong Olav Kyrre og har dermed rødder tilbage til vikingetiden. Byen blev i 1200-tallet Norges første hovedstad. Bergen var i flere hundrede år en af de vigtigste handelspladser i Hansaforbundet og et knudepunkt mellem Norge og det øvrige Europa. Hansahavnen Bryggen er det tydeligste minde fra den tid med sine typiske smalle og høje træhuse, som står tæt langs kajen. Snart går det videre østpå mod nye eventyr, og vi sætter kurs mod Gudvangen, som betyder gudernes plads. Hvorfor stedet har fået dét navn, er ikke svært at forstå, og nu går det afsted på en to timers bådtur til Flåm gennem fjordlandskaber, som forundrer, forfører og fortryller, og som er på UNESCOs verdensarvsliste. Til den storslåede natur kan tilføjes pittoreske små bygder og fiskerbyer med kirker, træhuse og rødmalede hytter. Det her er Norge, når det er bedst! Fra Flåm fortsætter vi til vintersportsstedet Geilo, hvor vores hotel venter med middag og dejlige senge.

Dag 7
Geilo – Oslo. Byrundtur i Oslo med Karl Johan og Frognerparken.
Oslos havneområde med ny arkitektur, museer og restauranter

Med tiden skifter det golde landskab over til mere frodig vegetation, mens norske landsbyer og glitrende søer passerer revy. Snart er vi fremme i Oslo, som ligger i bunden af Oslofjorden. Oslo blev ifølge Snorres Kongesaga grundlagt i 1000-tallet af kong Harald Hårdråde. Omkring år 1300 under kong Håkon Magnusson blev Oslo Norges hovedstad. Han anlagde Akerhus Fæstning og gjorde den til sin residens. Med snart 700.000 indbyggere og masser af ny spændende arkitektur er Norges hovedstad en af de hurtigst voksende byer i Europa. Her findes et livligt byliv med museer, restauranter og kunst i verdensklasse. Samtidig er det lykkedes at bevare charmen og provinsby-fornemmelsen. Sammen tager vi på en længere byrundtur i denne interessante by. Langs hovedgaden Karl Johan findes flere officielle bygninger, som for eksempel Stortinget, Slottet, Nationalteatret og Universitetet. Gaden præges af et sprudlende folkeliv. I nærheden findes havnen med Rådhuset og Akershus Fæstning. Oslos havneområde er blevet radikalt fornyet, med en eksklusiv blanding af ny arkitektur, museer og restauranter. I Frognerparken findes blandt andet flere af Gustav Vigelands skulpturer. Skulpturparken er en helhed af monumenter, skulpturer og fontæner. To af de mest kendte skulpturer er afbildningen af det skrigende barn (”Sinnataggen”) og den 17 meter høje ”Monolitten”, som er hugget i granit, og som forestiller kravlende mennesker stablet oven på hinanden. Efter vores rundtur checker vi ind på et hyggeligt hotel.

Dag 8
Oslo – Göteborg – København. Besøg i Göteborg, Sveriges næststørste by.
I Sveriges næststørtse by Göteborg

Så er det tid til at forlade Oslo og Norge, og vi kører mod Sverige, hvor vi krydser grænsen ved den smukke Svinesundsbron. Turen går videre gennem Bohuslän, og snart er vi i Sveriges næststørtse by Göteborg, som ifølge göteborgerne ligger på Sveriges ”forside”. Byen Göteborg anlagdes på kong Gustav II Adolfs initiativ og fik sine stadsprivilegier i 1621. Her bliver der  lejlighed til at gå lidt rundt på egen hånd og tage et kig på for eksempel Fiskekirken, Stora Teatern og paradegaden Avenyn. Turen fortsætter sydpå, og vi passerer den mægtige Hallandsåsen. I Helsingborg tager vi færgen til Danmark og Helsingør, og snart er vi tilbage i København. Vores veje skilles for denne gang, men vi håber på et snarligt gensyn.

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Se opsamlingssteder og tider under "Praktiske oplysninger".

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 7.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.498,–
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Rundrejse med bus og sejltur jf. program
 • 7 nætter i delt dobbeltværelse (enkeltværelse mod tillæg)
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 4 x middage (dag 2-4 og 6)
 • Udflugter jf. program
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke

Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
Eventuelle ekstra arrangementer
Personlige fornødenheder
Drikkevarer
Tillæg for enkeltværelse
Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,-
Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hotellerne

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 25 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen. Dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 73) kl 08.00

Hjemkomststeder og -tider

København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 73) kl 18.00

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Veltilrettelagt ad de skønneste ruter med eminent guide og perfekt chauffør Hjemmesidens program var fuldt ud dækkende. Alt hvad programmet lovede, blev indfriet - og mere til! Guiden opfyldte til fulde vores forventninger, dog kunne hendes viden om landenes historie have været større. For os, som havde boet en årrække i Norge, var turen ikke blot et kært gensyn, men også en tilføjelse og værdifuld ajourføring. Aftaler om tidspunkter etc. blev overholdt præcist. Buschaufføren var ualmindelig rutineret, kørte altid forsvarligt. Et enkelt minus: ikke alle elsker musik i bussen under kørselen, ikke fordi de ikke bryder sig om musik, men fordi den forstyrrer naturoplevelsen (fx på Trollstigen)
Date published: 2019-09-10
Rated 5 out of 5 by from Norges fortryllende fjorde. Rejsen lovede ikke for meget. Det var en fortryllende rejse. Vi blev hele tiden informeret af den bedste rejsseleder, jeg nogen sinde har rejst med. Og jeg har rejst meget. Ikke alene vidste hun hvad hun talte om, men hun havde også overskud til hver enkel person. Vi besøgte de smukkeste steder, og interessante atraktioner i både Sverige og Norge. Især nød jeg at se slusen, Gôta kanalen, selv i dårligt vejr. Gudbrandsdalen, Geilo, for ikke at nøvne Holmen Kollen hvor vi var heldige at se Norgens elite hoppe, var en oplevelse.
Date published: 2019-09-26
Rated 3 out of 5 by from Bustur til Sverige og Norge Meget kørsel. Toilet i bus lugtede de sidste par dage - måtte flytte sæde. Buschauffør gjorde opmærksom på at den kun skulle bruges i nødstilfælde samt at han ikke kunne stille noget op med lugten. Blev måske brugt 5 gange i alt. Teknisk kan det løses med et lille undertryk i toilettet.
Date published: 2019-09-09
Rated 4 out of 5 by from Norge i solskin Sverige har vi set så mange gange, men Norge var vidunderligt smukt i det flotte solskin. Sejlturene var guddommelige smukke i det gode vejr, og byturene var også smukke.
Date published: 2019-08-01
Rated 5 out of 5 by from Smuk og indholdsrig rejse. Rejsen var indholdsrig og afvekslende med mange smukke naturscenerier. Både chaufføren og rejselederen var meget dygtige og erfarne, og rejsen var godt planlagt. Eneste minus var, at man godt kunne have brugt et par dage mere, så der var lidt mere plads til tid på egen hånd, men så var rejsen jo også blevet noget dyrere. Så er der måske nogen, der hellere ville have undværet, noget af det vi oplevede for at få mere " alene " tid, men personligt ville jeg ikke have undværet noget.
Date published: 2019-09-11
Rated 3 out of 5 by from En ok rejse. Pæn fordeling af by- og naturoplevelser. En udfordring at skifte hotel hver dag. Endvider for stor forskel på kvaliteten af hotellerne. Man skal have det godt med buffet hver aften. Ville gerne have aftensmåltid med hver aften. Gode "gæsteguider" (Oslo, Bergen og Stockholm) Turen velegnet som inspirationsrejse.
Date published: 2019-07-30
Rated 4 out of 5 by from En dejlig rejse med mange gode oplevelser Rejsen var en god introduktion og appetitvækker til både Sveriiges og Norges større byer og fantastiske natur kombineret med formidable sejlture på de norske fjorde. Og der er ingen tvivl om at turen har givet mig stor lyst et et genbesøg med fordybelse i de enkelte destinationer.
Date published: 2019-09-11
Rated 4 out of 5 by from en meget smuk rundrejse En spændende tur med en velforberedt,venlig og meget serviceminded rejseleder. Jeg synes turen skal finpudses mht. til pauser. Ophold visse steder var for korte i forhold til, hvad vi skulle nå at se. Dejligt at være på en rundrejse med kun 25 deltagere.
Date published: 2019-07-29
 • y_2021, m_3, d_5, h_16
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.14
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_1, tr_15
 • loc_da_DK, sid_SEBUS02, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

21SEBUS02ADK1709