Operarejse til det sommerlige Wien

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev Wiens kejserlige pragt samt Mozarts opera Tryllefløjten ved Neuseidler See og operaen Hoffmans eventyr af Offenbach – med dansk rejseleder, 5 dage

Tilbring en sommeraften i Klosterneuburgs pragtfulde gårdsplads til tonerne af Jacques Offenbachs opera Hoffmanns eventyr og en aften ved Neuseidler See, hvor Mozarts morsomme opera Tryllefløjten opføres. Ud over den musikalske del af rejsen besøger vi Eisenstadt med komponisten Joseph Haydns hjem og kulturskatten Schönbrunn Slot, som blev bygget som sommerslot for Habsburgerne. Turen krydres med et besøg i det hyggelige område Grinzing, en aften med heuriger-stemning med lokal mad og vin. Der vil desuden være tid til at opleve Wiens kejserlige pragt og hyggelige caféer på egen hånd.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Operarejse, City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta EUR

Dagsprogram
Dag 1 Afgang til Wien, lettere rundvisning fra bussen
Dag 2 Fodtur gennem det centrale Wien. Tid på egen hånd. Opera i Klosterneuburg
Dag 3 Burgenland, Haydns hus og opera ved Neuseidler See
Dag 4 Byrundtur med Schönbrunn. Middag i Grinzing
Dag 5 Tid på egen hånd før hjemrejse

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afgang til Wien, lettere rundvisning fra bussen ca. 35 km
Belvedere-parken eller i Stadtpark i Wien

Vi ankommer til Wien om formiddagen, og vi benytter tiden til at se lidt på byen fra bussen og er fremme ved hotellet ved frokosttid. Der er tid til at finde sig til rette, gå en tur ind til centrum (ca. 2 km), afprøve det lokale transportsystem eller spise en god frokost og slappe af i Belvedere-parken eller i Stadtpark.

Der er også mulighed for at besøge nogle af de gode museer, f.eks. Gustav Klimt-samlingen på Belvedere-slottet, spise sachertorte på Cafe Sacher eller spise en kæmpe wienerschnitzel hos Figlmüller. Sigmund Freud museet er også en mulighed!

Middag på hotellet.

Dag 2
Fodtur gennem det centrale Wien. Tid på egen hånd. Opera i Klosterneuburg ca. 25 km
I det centrale Wien

Vi bruger formiddagen til at se på det centrale Wien og dens charme. Det gør vi i selskab af en lokal kyndig guide, der viser os de kendte og ukendte sider af den indre by. Vi kommer blandt andet forbi statsoperaen, Stephansdom, Hofburg og museumskvarteret.

Eftermiddagen er til fri disposition, før vi tidligt kører til Klosterneuburg for at spise middag på en lokal restaurant. Herefter finder vi vore pladser i den indre gårdsplads Kaiserhof i det mægtige kloster, Klosterneuburg. Her skal vi nyde en af de mere anderledes operaer, Hoffmanns eventyr af Jacques Offenbach, hvor temaet ganske vist er kærlighed i både levende live og i fantasiens verden og handler om Hoffmanns kærlighedshistorier, der på ingen måde ender lykkeligt. 

Operaen blev skrevet af den tysk-franske komponist Jacques Offenbach, der blev født Jacques Eberst, men tog navn efter sin fødeby Offenbach am Main. Han var uddannet cellist og komponerede et hav af operetter, og fik også udgivet operaen Orpheus. Han døde før færdiggørelsen af Hoffmanns eventyr, som hans ven Ernest Guiraud færdiggjorde og fik opført i 1881, året efter Offenbachs død. Den blev omgående en succes og har siden været opført kloden rundt.

Dag 3
Burgenland, Haydns hus og opera ved Neuseidler See ca. 100 km
Byen Rust er kendt for sin storkekoloni

Vi tager tidligt afsted fra Wien og kører til Burgenlands hovedby Eisenstadt, der ofte bliver kaldt for Haydnstadt, for det var i denne smukke barokby, at komponisten Joseph Haydn boede i mange år. Vi kigger på den smukke by og besøger det hus, hvor Haydn havde sit hjem.

Herefter venter Neusiedler See, som er en nationalpark med et udsøgt fugleliv, især mange storke. Vi er på grænselandet til Ungarn, og den sydligste tredjedel af søen er da også ungarsk. Området er kendt for sin vinproduktion, og i Purbach am Neusiedler See i Kellergasse ligger der op imod 50 typiske mindre vinkældre.

Vi kører til den historiske og meget smukke by Rust, der ligger helt ned til Neusiedler See. Byens centrum er UNESCO-fredet og har pragtfulde bygninger fra 1600-tallet.  Her spiser vi en let frokost, før vi går gå på opdagelse på egen hånd, og før vi besøger en af de hyggelige vinstuer kaldet Buschenschank, hvor der sælges vin fra området og lokale specialiteter som ost, pølse og syltede grøntsager. Vi besøger også en af de mange vinkældre, hvor vi både skal høre om og smage på de lokale vine. Vi snupper en mindre sejltur på den lavbundede sø, før vi tager til det gamle stenbrud i St. Margarethen, hvor aftenens operaforestilling Tryllefløjten opføres udendørs. Her startede man de udendørs forestillinger i 1996, og med stor succes har de siden da været en tilbagevende begivenhed.

Vi skal se en af Østrigs mest kendte og elskede komponisters vel nok mest kendte opera – Tryllefløjten. Mozart levede et meget kort og hektisk liv og var allerede barnestjerne og et naturtalent ud over det sædvanlige, spillede cembalo allerede som 3-årig og komponerede fra 5-års alderen. Tryllefløjten var et af hans sidste værker, det var et bestillingsarbejde fra frimurerlogen, som han selv var medlem af, og blev opført på Teater and der Wien i september 1791, selvsamme år som Mozart døde kun 35 år gammel.

Tryllefløjten er som mange operaer en kærlighedshistorie, hvor de elskende skal mange prøvelser igennem, før de kan få hinanden. Der er en del henvisninger til frimurerordenen, blandt andet optagelsesceremonier, ritualer og prøvelser. Mozart skrev musikken til historien eller librettoen, som er skrevet af Emanuel Schikaneder.
Hovedpersonerne er Tamino og Pamina, der til sidst finder hinanden, ligesom det andet par, fuglefængeren Papageno og den forvandlede Papagana, gør. Vi vender herefter retur til vores hotel i Wien.

Dag 4
Byrundtur med Schönbrunn. Middag i Grinzing ca. 40 km
Ved slottet Schönbrunn

Slottet Schönbrunn er den mest besøgte seværdighed i Wien, og her er der altid masser af mennesker enten i slottet, ved en af de mange koncerter, der afholdes ved slottet, eller i den smukke slotspark. Schönbrunn var bygget som et sommerslot for den kejserlige famlie og dermed habsburgerne. De mest kendte af slottets beboere er unægteligt kejserinde Maria Theresia, der fik ikke mindre end 12 børn, og kejserparret Franz Josef af Østrig og hans Sissi (Elisabeth af Østrig). 

En for historien vigtig person var ærkehertug og kronprins Franz Ferdinand af Østrig, som blev skudt 28. juni 1914, hvilket var en af de medvirkende årsager til starten på 1. Verdenskrig og kejserrigets fald. Efter dette besøg fortsætter turen, og vi bruger den resterende del af formiddagen og noget af eftermiddagen til at se på Wien og dens fortræffeligheder uden for det centrale Wien. Vi kommer blandt andet forbi statsoperaen, Hoffburg, museumskvarteret, rådhuset, Belvedere-slottet og Hundertwasserhaus. Vi slutter byrundturen af med at passere Prater med det berømte pariserhjul Riesenrad fra 1897, udødeliggjort i Orson Welles’ film ”Den tredje mand” og FN-byen Vienna International Centre, lokalt kendt som UNO-byen. 

Om aftenen skal vi nyde en meget traditionel middag på en af de lokale Heurigere (traditionelle kroer, der serverer de seneste års vin, altså ret ung vin) i Grinzing, smage den berømte Grüner Veltliner fra området og høre lokal østrisk musik, på den folkelige måde, som man bør og gør ved et besøg på en Heuriger. 

Dag 5
Tid på egen hånd før hjemrejse ca. 20 km
Sachertorte er en chokoladekage skabt af Franz Sacher i 1832

Dagen er afsat til egne oplevelser. Efter morgenmad er der mulighed for shopping, museumsbesøg eller en eftermiddag i Biergarten i Stadspark ikke langt fra Belvedereslottet. Hofburg med Sissi-udstillingen er også et besøg værd, hvorimod den spanske rideskole normalt er lukket hen over sommeren. Uanset hvad, så har Wien nok at byde på, så dagen bliver med garanti god.

Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen for at flyve hjem.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Fly København – Wien t/r med direkte fly
 • 4 overnatninger på godt hotel lidt uden for Ringstrasse
 • 4 x morgenmad
 • 1 x middag på hotel
 • 1 x middag på traditionel restaurant ved Klosterneuburg før operaen
 • 1 x middag på heuriger med musik
 • 1 x frokost
 • Entré til Haydns hus
 • Rundvisning i Wiens Statsopera
 • Entre til Schönbrunn med audioguide
 • halvdags byrundtur i Wien til fods
 • halvdags byrundtur i Wien med bus
 • Vinsmagning 
 • Sejltur på Neusiedler See
 • Operabillet til Tryllefløjten med kategori 3 billetter
 • Operabillet til Hoffmanns eventyr med kategori 1 billetter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse DKK
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. 20 € pr. person)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Hotel

Under opholdet bor vi på det 4-stjernede Hotel Rainers, der ligger lidt uden for centrum. Det tager 10 min. med offentlig transport, med 700 meter til Kepler Platz stoppested og 4 stop til Stephansplatz. Hotellet har reception, bar, restaurant, elevator og fri Wi-Fi på hotellet. Pæne og rummelige værelser med gode faciliteter og med somemrterrasse.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 21 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Køretider

Turen fra lufthavnen i Wien til hotellet i centrum tager ca. ½ time

Bagage

Man må medbringe 1 stk. bagage per person. Maks. 20 kg + håndbagage (maks. 8 kg). Håndbagagens dimensioner må maksimalt udgøre 118 cm totalt (længde x bredde x højde = fx 55 cm x 40 cm x 23 cm). 
Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Påklædning

Det kan være køligt morgen og aften, og regnbyger kan forekomme. Når det gælder påklædning om aftenen på restauranter og lignende, er østrigerne ikke særligt formelle, men almindelig pæn påklædning vil være passende. Dog er meget pænt påklædt på helligdage og til store festlige lejligheder, så de vil være rigtig pænt påklædt til koncerten. Husk at medbringe et par gode sko til spadsereture i naturen og i byerne.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from En rejse med logistiske udfordringer Rejsen var spændende men alt for tæt pakket. Hotellet lå for langt fra centrum og havde mere status af et kursus sted. Måltiderne der var incl. var af dårlig stand og virkede som ren afspisning. Rejselederen som kom ind fra højre var meget kompetent. Ligeledes den østrigske rejselederen som var dygtig og vidende og i et tilfælde fik ændret på et af vores måltider som ellers havde været identisk med det vi havde fået tidligere.
Date published: 2019-08-01
Rated 5 out of 5 by from En skøn rejse med et særdeles godt pogram. Rejsen var spændende og vor danske/norske rejseleder var meget professionel, vidende og med fokus på, at vi at vi fik det optimale ud af det spændende program, og det fik vi. Det samme gælder vor lokale østrigske guide. Eneste minus var de inkluderede frokoster og middage. De var langt under rejsens kvaliteter i øvrigt. Totalt blottet for grøntsager og salat. Tørt kød og kartofler. Selv street food ville være bedre.
Date published: 2019-08-04
Rated 5 out of 5 by from En rejse med oplevelser En meget dejlig oplevelse tæt pakket med opera besøg i Burgenland hvor vi besøgte Haydns hus ,hvor fru Haydns viste rundt på en meget charmerende måde .Var på en dejlig sejltur besøgte det meget berømte Schønbrunn og meget meget mere alt sammen kædet sammen af en kompetent rejseleder . Det var en rejse jeg kun kan anbefale .
Date published: 2019-08-06
Rated 4 out of 5 by from Fantastiske wien Wien var helt utroligt hvor vi fik en god og grundig gennemgang af alle højdepunkterne af en vidende guide som var parat til at stå på hovedet for os. De to operaer, jeg mangler ord. Noget af det flotteste jeg nogensinde har set. Det eneste der ikke levede op til vores forventninger var maden, som generelt var under neveau.
Date published: 2019-07-29
Rated 4 out of 5 by from Der er altid plads til forbedring Turen til Wien bød på mange gode og spændende oplevelser. Og de 2 guider bar hele turen hjem på fornemmeste vis. Men, men, men planlægningen kunne godt være anderledes, så her er forslag til forbedring: 1. Hotellets beliggenhed kunne ligge tættere på Stadtmitte, så det ikke var så besværligt at komme frem og tilbage for de mange pensionister, der er størstedelen af brugerfladen. 2. Det mad som var inkluderet i prisen var under al kritik, ikke særlig Østrigsk og meget farveløst ( på nær måltidet lørdag aften). En mulighed er at tage maden ud af programmet og i stedet lave en liste med gode autentiske spisesteder i nærheden af hotellet, eller de steder der besøges. 3. Programmet var over to dage for tætpakket, måske skulle der ikke være operabesøg 2 dage i træk, men hveranden dag. 4. Måske der skal byttes om på lørdag og søndags aktiviteter. Det var uheldigt at den fritid der var lå på en søndag, hvor alle forretninger havde lukket og kun souvenir forretninger havde åbent.
Date published: 2019-08-10
Rated 5 out of 5 by from Pragtfulde opera oplevelser, i skønne Wien. Fint hotel, super morgenmad beliggenheden dog lidt langt fra centrum, når man ikke kender transport mulighederne. Inkluderede måltider, store MEGET kedelige / smagsløse portioner mad, lidt salat eller grøntsager til, ville have været rart.
Date published: 2019-07-29
Rated 5 out of 5 by from God og oplevelsesrig rejse. Gode rejseledere. Det var et godt og varieret rejseprogram. De to rejseledere Rune og Stefan var meget kompetente, men også nærværende og opmærksomme på os rejsende, Dertil med god humor og de fungerede godt sammen. De gjorde meget til rejsens succes.
Date published: 2019-07-30
Rated 4 out of 5 by from Det var en meget komprimeret tur med fine oplevelser. Rejsen var fin og vores rejseledere var helt fantastiske og gjorde hvad de kunne for at opfylde vore ønsker så det meste lykkedes.
Date published: 2019-08-01
 • y_2021, m_1, d_24, h_17
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.13
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_11
 • loc_da_DK, sid_ATVCB08, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

ATVCB08ADK