Paris - kærlighedens By

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Fantastiske seværdigheder, dejlig mad og en helt enestående atmosfære – Paris har det hele

Busrejse

”Kærlighedens by”, ”Romantikkens by”, ”Lysets by” – kært barn har mange navne, og det er heller ikke svært at finde på fantastiske ting at sige om Paris. De ikoniske seværdigheder Eiffeltårnet, Notre Dame, Triumfbuen og Champs-Élysées skal man naturligvis have med i programmet, men der skal også være tid til at sidde på en fortovscafe og nyde en kop kaffe, mens man kigger på bylivet. Man skal vandre langs Seinen, mens mørket falder på og lysene tændes, og de små gader i Latinerkvarteret og på Montmartre skal også udforskes. På denne rejse bliver der tid til det hele. Der bliver også mulighed for at tage på udflugt til Versailles-slottet og til Monets kendte haver i Giverny.

På køreturene til og fra overnatningsstedet i Tyskland er der inkluderet besøg i Bruxelles og i Reims. 

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse. Overnatning i Tyskland
Dag 2 Tyskland – Bruxelles – Paris
Dag 3 Byrundtur i Paris. Moulin Rouge (tilkøb)
Dag 4 Heldagsudflugt til Versailles-slottet og Monets haver i Giverny (tilkøb)
Dag 5 Montmartre og Sacre Coeur. Eftermiddag fri til egne eventyr. Middag og sejltur på Seinen (tilkøb)
Dag 6 Paris – Reims – Tyskland
Dag 7 Hjemkomst

Hoteller

Ibis Styles Paris Bercy

 • Antal værelser: 361
 • Reception: Døgnåben
 • Afstand til metrostation: 3 minutters gang
 • Restaurant: Ja
 • Bar: Ja
 • Wi-Fi: Ja (gratis)

Dejligt hotel med god beliggenhed i 11. Arrondissement, 10 minutters gang fra Seinen. Indretningen er moderne og kendte kunstnere har været med til at sætte præg på stemingen. Hotellet ligger ved Bercy-parken og har en hyggelig udendørs terrasse, hvor du nyde en kop kaffe eller et måltid mad i rolige omgivelser. Der er kun 3 minutters gang til metrostationen Bercy, og det tager 10 minutter med toget at nå ind til hjertet af Paris. Hotellet har morgenmadsrestaurant og bar, og der ligger adskillige restauranter overfor hotellet.

Lyse værelser indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition og hårtørrer. Gratis Wi-Fi på værelset. 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
5.398,–
Fra Sjælland
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
5.398,–
Fra Sjælland
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
6.298,–
Fra Sjælland
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse. Overnatning i Tyskland

Vi kører gennem Sjælland og sejler med færgen fra Rødby til Puttgarden. Ved frokosttid gør vi stop og herefter fortsætter vi til vores overnatningssted i Düsseldorf-området. Vi spiser en fælles middag på hotellet. 

Overnatning i Düsseldorf

Dag 2
Tyskland – Bruxelles – Paris

Turen fortsætter til Belgien, hvor vi gør stop i Bruxelles ved middagstid. Her bliver der tid til at se Manneken Pis og Grand Place, inden vi kører det sidste stykke til Paris. Der er ankomst til vores hotel sidst på eftermiddagen. Overnatning i Paris

Dag 3
Byrundtur i Paris. Moulin Rouge (tilkøb)
Solnedgang på Seinen

I dag skal vi se Paris’ største seværdigheder. Vi besøger Eiffeltårnet, som er byens verdensberømte vartegn. Det blev bygget til verdensudstillingen i 1889 som en hyldest til hundredårsdagen for den franske revolution. Vi skal også se den berømte katedral Notre Dame, som ligger på øen ”Ile de la Cité” i hjertet af Paris. Den er over 800 år gammel og en af byens ældste – og smukkeste - bygninger. I årenes løb har katedralen dannet ramme om store, historiske begivenheder, såsom kroninger, kongebryllupper og statsbegravelser. På Concorde Pladsen, tager vi et dyk ned i den franske historie, for det var her at mange franskmænd mistede hovedet i guillotinen under den franske revolution. For enden af den smukke boulevard Champs-Élysées står triumfbuen ”Arc De Triomphe”. Byggeriet af den 50 meter høje triumfbue blev  igangsat i 1806 af Kejser Napoleon for at hylde den franske hær. I 1980’erne blev den moderne triumfbue ”La Grande Arche de la Fraternité” bygget på foranledning af daværende præsident Francois Mitterrand. Den danske arkitekt Johan Otto Von Spreckelsen og den danske civilingeniør Erik Reitzel stod for opgaven og skabte en flot triumfbue til ære for menneskeheden og de humanistiske idealer.

Denne aften er der mulighed for at se den kendte kabaret Moulin Rouge. Udflugten skal tilkøbes – se venligst detaljer under udflugtsbeskrivelsen. 
Overnatning i Paris.
 

Dag 4
Heldagsudflugt til Versailles-slottet og Monets haver i Giverny (tilkøb)
Versailles-slottet og Monets smukke haver

I dag kan du vælge at tilbringe dagen på egen hånd i Paris eller tage med på udflugt til Versailles-slottet og Monets smukke haver. Udflugten skal tilkøbes, se venligst detaljer under udflugtsbeskrivelsen.

Overnatning i Paris.

Dag 5
Montmartre og Sacre Coeur. Eftermiddag fri til egne eventyr. Middag og sejltur på Seinen (tilkøb)
Montmartre er en 130 meter høj bakke i Paris

Vi tager metroen til charmerende Montmartre, som ligger i den nordlige del af Paris. Kvarteret er opkaldt efter den 130 meter høje Montmartre-bakke, hvor den smukke, hvide kirke Sacre-Coeur ligger. Den er et af byens store vartegn, og fra kirkens brede trappe er der en flot udsigt ud over Paris. Sacre-Coeur er en basilika, en bygningstype, der stammer fra det gamle Rom og Grækenland. Kirken er også smuk indvendig, med flotte hvælvinger, dekorationer i guld og et orgel, der blev bygget i 1898, som er et af de fineste orgler i Europa. Vi vandrer gennem Montmartre og indsnuser stemningen. Her er et hav af små gader med hyggelige cafeer og butikker. 
 
Eftermiddagen er til fri disposition, og her har du lejlighed til at udforske Paris yderligere – f.eks. besøge Louvre eller latinerkvarteret.
 
Om aftenen er der mulighed for at tage med på en sejltur på Seinen, og middagen er inkluderet. Udflugten skal tilkøbes – se venligst detaljer under udflugtsbeskrivelsen.
 
Overnatning i Paris.

Dag 6
Paris – Reims – Tyskland
Vi starter tidligt og sætter kursen mod den franske by Reims i Champagne-distriktet. Størstedelen af al champagne bliver fremstillet i Reims, og her finder vi også den store gotiske domkirke, Cathédrale Notre-Dame, som tager pusten fra de fleste. Traditionen tro er mange af Frankrigs konger blevet kronet her, og domkirken er et af de bedste eksempler på gotisk arkitektur i Europa. Efter besøget fortsætter vi mod vores hotel i Düsseldorf, hvor der er aftensmad ved ankomst.
 
Overnatning i Düsseldorf.
Dag 7
Hjemkomst
I dag kører vi det sidste stræk til Danmark, hvor der er ankomst om aftenen. 

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Der er ikke langt til på- og afstigningsstedet, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros’ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros-stil i vores komfortable busser. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag mens vores kyndige chauffør sørger for at finde vej. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Hvordan er busserne

Alle sæder har:
Komfortable vippestole med fodstøtte (undtaget sæde 1-4 og 33-34), klap-borde og god benplads
Sikkerhedssele
Læselamper
Stik til 220V, så telefoner og computere kan oplades under kørslen.

Alle busser har
store tv-skærme med mulighed for at vise film
musikanlæg
Køkken med kaffemaskine. Der kan derfor købes kaffe, te og kolde øl og vand om bord
mikrofonsystem til rejselederen
Klima-anlæg
”Nød-toilet”
Erfarne, venlige og hjælpsomme chauffører

Alle busser er røgfri!

Valg af sæde

På busrejser med Albatros foretager vi sædefordeling efter ”først-til-mølle”-princippet fra bussens forreste del og bagud. Hvis du gerne vil have en bestemt plads i bussen, kan du allerede ved tilmelding sikre dig den på hele rejsen.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Hvor vil du gerne sidde i bussen? Venligst kontakt os for reservation af sæde.
Sæderne 1-4 (række 1)
Koster 30 kr. pr. dag/sæde at reservere.

Sæderne 5-16 (række 2-4)
Koster 20 kr. pr. dag/sæde at reservere.

Sæderne 17-54 (række 5-14)
Koster 15 kr. pr. dag/sæde at reservere.

Sæder sælges kun for hele turen og ikke dele af turen.

Moulin Rouge

Verdensberømt show med farvestålende kostymer og dygtige dansere. Moulin Rouge er indbegrebet af Paris og fransk kultur. Det er en totimers cabaret med dans, akrobatik og musik. 

Pris pr. person: kr. 998,-. (inkl. ½ flaske champagne)
Udflugten bestilles ved køb af rejsen og køres uden rejseleder. Showet starter kl. 21:00, og transport til og fra showet er for egen regning. 
Moulin Rouge blev grundlagt i 1889

Aftensejltur på Seinen

Seinen løber gennem hjertet af Paris, og en sejltur er en fremragende måde at opleve byen på. Vi nyder en middag, mens vi sejler forbi nogle af byens mest kendte seværdigheder. Der er ombordstigning på skibet kl. 17:30, og sejlturen varer 1 time og 15 minutter.

Pris pr. person: kr. 598,- (middag inkluderet - drikkevarer for egen regning. Transport til og fra båden er inkluderet).

Udflugten bestilles ved køb af rejsen og køres med rejseleder. Udflugten gennemføres ved minimum 10 deltagere. 

Paris er den mest populære turistdestination i verden

Versailles-slottet og Monets berømte haver

Det berømte Versailles-slot var den franske konges residens fra det blev bygget (1682) indtil den franske revolutions begyndelse (1789), og det har også lagt navn til den traktat, som blev underskrevet af Storbritannien, Frankrig, USA og deres allierede på den ene side og Tyskland på den anden side som afslutning på 1. verdenskrig. I dag er Versailles et historisk monument og på UNESCO's verdensarvsliste. Vi besøger slottet og fortsætter herefter til Giverny, hvor maleren Claude Monet havde sit hjem og fandt inspiration i sine smukke haver. Huset og haverne er en oplevelse for alle sanser – huset er dekoreret med mange detaljer og farver, og hver have har sit eget tema. Det er ikke svært at forstå, at Monet kunne skabe kunst i disse særlige omgivelser. 

Pris pr. person: kr. 548,- (Entreer og let frokost inkluderet. Drikkevarer for egen regning)

Udflugten bestilles ved køb af rejsen og køres med rejseleder. Det er en heldagsudflugt i bus, og der er et begrænset antal pladser. Udflugten gennemføres ved minimum 10 deltagere. 

Claude Monet fandt inspiration i sine smukke haver

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 5.398,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.298,-
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Buskørsel i 4* bus
 • 2 nætter på hotel i Tyskland
 • 4 nætter på centralt beliggende hotel i Paris
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad på dag 1 og dag 6
 • Udflugter som nævnt i programmet (ekskl. entréer) 
 • Alle skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse 
 • Udflugter betegnet som tilkøb 
 • Metrobillet til Montmartre på dag 5 
 • Øvrige måltider og drikkevarer 
 • Personlige fornødenheder 
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling) 
 • Fast plads i bussen: 150 kr./100 kr./75 kr. Kontakt os for ønskepladsen på tlf. 36 98 98 98 eller via mail til info@albatros.dk
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Det er absolut en god idé at medbringe en kikkert – man går glip af meget uden.

Udflugter – Halvdag og heldag

Det er normal praksis er at sondre mellem halv- og heldagsudflugter. Dette betyder ikke nødvendigvis, at udflugterne varer hhv. en halv eller en hel dag. En halvdagsudflugt foregår vanligvis enten om formiddagen eller om eftermiddagen og vil ikke strække sig over et måltid. Således vil man oftest være hjemme så det passer med frokost eller middag. Udflugterne varer typisk 2-4 timer. En heldagsudflugt må man forvente varer ca. 5-9 timer, og strækker sig typisk ind over et hovedmåltid, som dog ikke altid behøver at være inkluderet. Dette vil dog være angivet i udflugtsbeskrivelsen.

Særlige forhold vedrørende helbred

Der er på denne rejse ingen strabadserende vandreture – stederne kan opleves i kort afstand fra bussen. På denne tur er det en forudsætning, at man er i almindelig god fysisk form og kan bevæge sig ved egen hjælp.

Hånden på hjertet

Udflugter

Der er gode udflugter og oplevelser på denne tur. Vi har valgt ikke at inkludere entréerne, så den enkelte rejsedeltager selv kan beslutte, om han/hun ønsker at deltage på de enkelte dage og seværdigheder. Vores rejseleder sørger for tilmeldinger til udflugterne og oplyser om entrépriser undervejs.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

3400 Hillerød station, kl. 06:00 
2900 Hellerup station, kl. 06:45
1570 Københavns Hovedbanegård (Ingerslevsgade), kl.  07:15 
4600 Ølby station, kl. 08:00
4760 Vordingborg station, kl. 09:00

Hjemkomststeder og -tider

4760 Vordingborg station, kl. 17:00
4600 Ølby station, kl. 18:00
1570 Københavns Hovedbanegård (Ingerslevsgade), kl. 18:45
2900 Hellerup station, kl. 19:15
3400 Hillerød station, kl. 20:00

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Lignende rejser

19DEBUS03ADK2404