Paris – kærlighedens By

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Fantastiske seværdigheder, dejlig mad og en helt enestående atmosfære – Paris har det hele

Busrejse

”Kærlighedens by”, ”Romantikkens by”, ”Lysets by” – kært barn har mange navne. Det er heller ikke svært at finde på fantastiske ting at sige om Paris. De ikoniske seværdigheder Eiffeltårnet, Notre Dame, Triumfbuen og Champs-Élysées skal man naturligvis have med i programmet, men der skal også være tid til at sidde på en fortovscafe og nyde en kop kaffe, mens man kigger på bylivet. Man skal vandre langs Seinen, mens mørket falder på og lysene tændes, og de små gader i Latinerkvarteret og i Montmartre skal også udforskes. På denne rejse bliver der tid til det hele – og lidt til. Der bliver også mulighed for at tage på udflugt til Monets kendte haver i Giverny. 
På køreturene til og fra overnatningsstedet i Tyskland er der inkluderet besøg i Maastricht og i champagnebyen Reims.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Gennem Tyskland til Ruhrområdet
Dag 2 Via Maastricht til Paris
Dag 3 Byrundtur i Paris (inkluderet), Det Illuminerede Paris (tilkøb)
Dag 4 Paris. Tid på egen hånd eller heldagsudflugt til Monets haver i Giverny (tilkøb)
Dag 5 Paris. Udflugt til Montmartre og Sacre Coeur
Dag 6 Paris – champagnebyen Reims – Midttyskland
Dag 7 Midttyskland – Danmark

Hoteller

Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles

 • Pool
 • SPA & Fittness Aquaviva (Mod betaling)
 • 3 Restauranter
 • Snack automat
 • Bar
 • Elevator
 • Værelser med:
 • Bad og toilet med hårtørrer
 • TV
 • Wifi
 • Aircondition
 • Metro: 350 m
 • Busstop: 200 m

Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles er et 3***Ibis hotel beliggende I det 17arrodissement, nær offetlige transportmidler.
Hotellet har bar, 3 restauranter, pool og wellness afdeling, hvor man mod betaling bl.a kan få massage.
Receptionen har døgnåbent.

https://www.ibis-paris-clichybatignolles.com/

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
6.298,–
Fra Sjælland
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Gennem Tyskland til Ruhrområdet

Sidst på formiddagen passerer vi Tysklands tredje største by, Hamborg, og fortsætter mod syd. Ved frokosttid gør vi et stop, og herefter fortsætter vi til vores overnatningssted i Düsseldorf-området. Vi spiser en fælles middag på hotellet. 
Overnatning i Düsseldorf.

Dag 2
Via Maastricht til Paris
At spise en østers er som at få et kys fra havet

Turen fortsætter til Holland, hvor vi gør stop i Maastricht, byen som har lagt navn til Maastrichttraktaten. Her bliver der tid til at se den indre by med bl.a. Rådhuset, Markedspladsen og ikke mindst den store katedral, Saint Servatius. Fra Maastricht fortsætter vi vores tur via Belgien til Frankrig. Der er ankomst til vores hotel sidst på eftermiddagen. Overnatning i Paris.

Dag 3
Byrundtur i Paris (inkluderet), Det Illuminerede Paris (tilkøb)
Eiffeltårnet har over 7 millioner besøgende hvert år

I dag skal vi se Paris’ største seværdigheder. Vi besøger Eiffeltårnet, som er byens verdensberømte vartegn. Det blev bygget til verdensudstillingen i 1889 som en hyldest til hundredårsdagen for den franske revolution. Vi skal også se den berømte katedral Notre Dame, som ligger på øen ”Ile de la Cité” i hjertet af Paris. Den 15. april 2019 udbrød der brand i katedralen, og ca. 400 brandmænd deltog i slukningsarbejdet, som varede hele aftenen og det meste af natten. Allerede dagen efter var der indsamlet fire milliarder kroner til genopbygningsarbejdet. Notre Dame er over 800 år gammel, og i årenes løb har katedralen dannet ramme om store, historiske begivenheder, såsom kroninger, kongebryllupper og statsbegravelser. På Concorde Pladsen, tager vi et dyk ned i den franske historie, for det var her at mange franskmænd mistede hovedet i guillotinen under den franske revolution. For enden af den smukke boulevard Champs-Élysées står triumfbuen ”Arc De Triomphe”. Byggeriet af den 50 meter høje triumfbue blev  igangsat i 1806 af Kejser Napoleon for at hylde den franske hær. I 1980’erne blev den moderne triumfbue ”La Grande Arche de la Fraternité” bygget på foranledning af daværende præsident Francois Mitterrand. Den danske arkitekt Johan Otto Von Spreckelsen og den danske civilingeniør Erik Reitzel stod for opgaven og skabte en flot triumfbue til ære for menneskeheden og de humanistiske idealer.

Denne aften er der mulighed for at se Det Illuminerede Paris. Vi kører en aften tur og nyder de mange smukke bygninger der står badet i et vidunderligt lys. Udflugten skal tilkøbes – se venligst detaljer under udflugtsbeskrivelsen. Overnatning i Paris.

Dag 4
Paris. Tid på egen hånd eller heldagsudflugt til Monets haver i Giverny (tilkøb)
En croissant - halvmåne på fransk

I dag kan du vælge at tilbringe dagen på egen hånd i Paris eller tage med på udflugt til Monets smukke haver. Udflugten skal tilkøbes, se venligst detaljer under udflugtsbeskrivelsen. 

Claude Monet boede i landsbyen Giverny fra 1883 til 1926, og det var netop her, han malede nogen af sine mest kendte værker. På dagens udflugt kører vi direkte til Giverny og Monets have. Der er god tid til at nyde haven, de smukke farver og måske en kop kaffe i cafeen. Hjemturen bringer os af skønne veje gennem nationalparken ”Parc Naturel Regional du Vexin Francais”, inden vi sidst på eftermiddagen er fremme ved vores hotel i Paris.

Overnatning i Paris.

Dag 5
Paris. Udflugt til Montmartre og Sacre Coeur
Montmartre er en 130 meter høj bakke i Paris

Vi tager metroen på en formiddagsudflugt til det charmerende Montmartre, som ligger i den nordlige del af Paris. Kvarteret er opkaldt efter den 130 meter høje Montmartre-bakke, hvor den smukke, hvide kirke Sacre-Coeur ligger. Den er et af byens store vartegn, og fra kirkens brede trappe er der en flot udsigt ud over Paris. Sacre-Coeur er en basilika, en bygningstype, der stammer fra det gamle Rom og Grækenland. Kirken er også smuk indvendig, med flotte hvælvinger, dekorationer i guld og et orgel, der blev bygget i 1898, og som er et af de fineste orgler i Europa. Vi vandrer gennem Montmartre og indsnuser stemningen. Ved siden af kirken er der et mylder af kunstnere og små gader med hyggelige cafeer og butikker.

Eftermiddagen er til fri disposition, og her har du lejlighed til at udforske Paris yderligere – f.eks. besøge Louvre eller latinerkvarteret. Rejselederen er god for et godt tip.

Overnatning i Paris.

Dag 6
Paris – champagnebyen Reims – Midttyskland
På marked kan man finde alverdens lækkerier

Vi starter tidligt og sætter kursen mod den franske by Reims i Champagne-distriktet. Størstedelen af al champagne bliver fremstillet i Reims, og her finder vi også den store gotiske domkirke, Cathédrale Notre-Dame, som tager pusten fra de fleste. Traditionen tro er mange af Frankrigs konger blevet kronet her, og domkirken er et af de bedste eksempler på gotisk arkitektur i Europa. Efter besøget fortsætter vi mod vores hotel i Düsseldorf, hvor der er aftensmad ved ankomst. Overnatning i Midttyskland.

Dag 7
Midttyskland – Danmark

Efter en god nats søvn sætter vi os til rette og sætter kursen mod Nord. Hvis trafikken tillader det, finder vores chauffør og rejseleder en anden rute hjem, så vi får set mest muligt af Tyskland.

Monets berømte haver

Vi kører til Giverny, hvor maleren Claude Monet havde sit hjem og fandt inspiration i sine smukke haver. Huset og haverne er en oplevelse for alle sanser – huset er dekoreret med mange detaljer og farver, og hver have har sit eget tema. Det er ikke svært at forstå, at Monet kunne skabe kunst i disse særlige omgivelser.

Transport, entreer og let frokost/picnic inkluderet. Drikkevarer for egen regning.

Claude Monet fandt inspiration i sine smukke haver

Illuminerede Paris

Denne aften er der mulighed for at se Det Illuminerede Paris. Ved 21-tiden tager vi plads i bussen, men inden vi kører, sørger vores chauffør og rejseleder for, at alle har kølige bobler til turen. Vi kører ud i skumringen og nyder det skønne lys, mens mørket falder på. Vi ser de smukke seværdigheder, nu badet i lys, mens vi nyder vores bobler. Vi er tilbage ved hotellet ca. 23.00 – 23.30.

Transport og champagne er inkluderet.

Udflugtspakken bestilles ved køb af rejsen og køres med rejseleder. Udflugterne gennemføres ved minimum 10 deltagere.

Pris pr. person: 398 kr.

Paris er den mest populære turistdestination i verden

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Du skal bare tage plads, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros´ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros stil. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Hvordan er busserne

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4**** og lever op til de Europæiske Miljø normer Euro 6.

Alle busser har:
Justerbare sæder, fodstøtter, bord/klapborde, klimaanlæg, minikøkken, "nød-toilet", hattehylder, læselamper, musikanlæg, tv skærme og 220v stik. Alle busser er røgfrie.

Valg af sæde

På busrejser med Albatros har du mulighed for at vælge dit favoritsæde allerede ved bestilling.

Hvor vil du sidde i bussen? Venligst kontakt Albatros for reservation af sæde.

Rækkerne 1,2,7,8 og 9 koster kr. 100,- at reservere for hele rejsen. 
Rækkerne 3 til 6 og 10 til 14 koster kr. 75,- at reservere for hele rejsen.

Ønsker du ikke at resevere en plads vil du blive tildelt din faste plads ved ombordstigning.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.

Her kan du se pladsoversigt i bussen: https://documents.albatros-travel.com/dk/BUS_52PAX_seatingplan.jpg

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 6.298,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse

Fra kr. 1.948,-

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Buskørsel i 4-stjernet bus
 • 2 nætter på hotel i Tyskland
 • 4 nætter på centralt beliggende hotel i Paris
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad på dag 1 og dag 6
 • Udflugter som nævnt i programmet (ekskl. entréer)
 • Alle skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse 
 • Udflugter betegnet som tilkøb 
 • Metrobillet til Montmartre på dag 5
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en lille taske til overnatningshotellet på ud- og hjemrejsen. Sørg for at kuffert(erne) er mærket med navn og adresse. På denne rejse bestemmer man selv, hvor meget man vil gå. Vi kører en byrundtur, hvor vi præsenteres for seværdighederne. Så er der mulighed for på egen hånd at fordybe sig. Derfor anbefaler vi, at man medbringer godt fodtøj.

Hånden på hjertet

Udflugter

Vi har valgt ikke at inkludere entréerne, således at man selv bestemmer, hvad man vil fordybe sig i. Vores rejseleder oplyser priser på entréer undervejs. Bemærk: På tilkøbs-udflugterne er alle entréer inkluderet i prisen. 

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

2500 København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 69) Kl.: 06:30
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) Kl.: 07:00
4760 Stensved, p-plads afk. 41 Kl.: 07:40
4863 Højmølle Kro Kl.: 07:50
4800 Nykøbing F, Cementen kl.: 08:10
4990 Sakskøbing Station kl.: 08.25 
4970 Rødby, Billetkontoret (Check-In Bus) kl. 08:50

Hjemkomststeder og -tider

4970 Rødby, Statoil kl. 17:00
4990 Sakskøbing Station kl. 17:15
4800 Nykøbing F, Cementen kl.: 17:30
4863 Højmølle Kro Kl.: 17:45
4760 Stensved, p-plads afk. 41 Kl.: 18:00
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt) Kl.: 18:45
2500 København, Valby Station (ovf. Lyshøjgårdsvej 69) Kl.: 19:30

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 2 out of 5 by from Tydeligt det var en første gangstur Det var tydeligt det var første gang Albatros lavede en bustur. De forventninger man fik fra programmet blev ikke opfyldt. Bl.a. var et besøg til Eiffeltårnet på 20 min. 3' dags rundtur i Paris var en formiddag. Versailles besøget var på lidt over en time, og dårligt lagt en lørdag, men god lokal guide. Dag 5 til Montmartre, var med transport på 2 timer. Guiden var meget vidende, men tydeligt han hellere ville have flyrejser. Han var uengageret og utålmodig.
Date published: 2019-05-03
Rated 5 out of 5 by from En dejlig og uforglemmelig tur til kærlighedens by Paris De bedste oplevelser og som gør turen uforglemmelig var Moulin Rouge, Versailles slottet med dansk guide og sejlturen på Seinen med middag og op i Eiffeltårnet. Disse oplevelser er hvad vi forbinder med Paris og tror også at den alm. dansker har samme opfattelse. Vi er derfor glade for at vi nåede denne tur. Desværre kan jeg se at I fremad rettet har fjernet mulighederne for at nyde disse ture og det gør at jeg tror at valget ikke faldt på Albatros rejse til Paris. Ros til rejseleder Jeppe for en fantastisk tur og ikke mindst til vores rutineret chauffør Jørgen, som begge gjorde alt for os. Der står i programmet " rejsen starter når du sætter dig i sædet" og det opfyldte de til fulde og giver dem 6 stjerner. Ang. næste spørgsmål vil vi sige ja, men også gøre opmærksom på HVAD de ikke kommer til se/ tilkøbe sig til, som vi har fået mulighed for.
Date published: 2019-05-04
Rated 3 out of 5 by from Paris er en skøn by, men ikke som busrejse. Paris er meget spændende, men trafik køer og derfor meget langsom køresel var vi ikke lige forberedt på.
Date published: 2019-05-09
 • y_2019, m_5, d_23, h_24
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_DEBUS03, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

19DEBUS03CDK0809