Påskeeventyr i Lippeland

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Med base i bindingsværksbyen Schwalenberg følger vi i fodsporene af Brødrene Grimm og besøger bl.a. Hameln – kendt for sin fløjtespillende rottefænger

Busrejse

Påsketur med helpension, der bringer os på sporet af Brødrene Grimm. Vi tilbringer 5 dage i det naturskønne Lippeland, beliggende i et skønt kuperet område i det nordøstlige hjørne af Nordrhein-Westfalen. Vi bor i den hyggelige bindingsværksby Schwalenberg på et charmerende familiedrevet hotel. Rejsen byder blandt andet på besøg i Teutenburger Wald med de fantastiske klippeformationer Extersteine, og så skal vi på byrundtur i ”rottefængerbyen” Hameln, kendt fra et eventyr, der stammer helt tilbage fra 1300-tallet, og som senere blev nedskrevet af Brødrene Grimm. På turen er der helpension fra frokost dag 1 til og med frokost dag 5. Kort sagt en hyggelig påsketur med udflugter, dejlig mad og skøn natur.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Busrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Skærtorsdag. Fra Sjælland via Rødby-Puttgarden til Schwalenberg
Dag 2 Langfredag. Halvdagstur til Extersteine, frokost og middag på hotellet
Dag 3 Påskelørdag. Udflugt til Hameln og Bad Pyrmont. Frokost undervejs
Dag 4 Påskesøndag. Formiddagstur i naturen og til bjerget Köterberg. Påskemiddag på hotellet
Dag 5 2. påskedag. Hjemrejse

Hoteller

Hotel Schwalenberger Malkasten

 • 35 værelser
 • Ligger i centrum af den lille by Schieder Schwalenberg
 • Receptionen er åben, Morgen, Middag og aften. (Værten bor i nabohuset)
 • Hyggelig restaurant
 • Bierstube
 • Der er ikke elevator
 • Der er wi-fi på hotellet

Hotel Schwalenberger Malkasten er et hyggeligt familiedrevet hotel (3. Generation) beliggende i den skønneste bindingsværksidyl. Hotellet er beliggende i 3 byhuse, med forskudte plan og nogle trapper. Alle værelser er hyggeligt indrettet i bondestil. Der er bad og toilet på alle værelser, ligesom værelset har tv og wi-fi.

Hotellet har en lille reception, ikke døgnåben, restaurant, lille veranda med servering. I den hyggelige Bierstube er der hver dag Happy Hour mellem 18:00 og 19:00

Værelse:
Værelserne er rene og pæne, indrettet i “almuestil” Værelserne er ikke ens i størrelsen og ligger i forskudte plan.
 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Skærtorsdag. Fra Sjælland via Rødby-Puttgarden til Schwalenberg
I den hyggelige bindingsværksby Schwalenberg

Efter endt opsamling på Sjælland sejler vi via Fugleflugtslinjen til Tyskland og fortsætter via Femern til fastlandet. Vi passerer Lübeck og Hamburg og når Lüneburger Heide, hvor vi holder frokostpause. Vi tager atter plads i vores komfortable bus og lader chaufføren transportere os videre via Hannover til Schwalenberg, hvortil vi ankommer sidst på dagen. Med personalets hjælp bliver vi indkvarteret, og kan slappe lidt af, inden vi spiser middag på hotellet.

Dag 2
Langfredag. Halvdagstur til Extersteine, frokost og middag på hotellet
De fantastiske klippeformationer, Extersteine

I dag skal vi på en kort tur til Teutenburger Wald, som er præget af sjældne hedetyper, træer og moser. Midt i dette landskab finder man de berømte Extersteine, en gruppe af 13 til 40 meter høje sandstensklipper, som gennem millioner af år er udvasket af floden Wiembecke. Et relief på siden af den største klippe viser Jesu nedtagning fra korset og kan dateres helt tilbage til det 12. århundrede. Grottesystemet fra middelalderen og udsigtsplatformen med trapperne fra det 19. århundrede er alt sammen vidnesbyrd om klippernes afvekslende historie.

Rejselederen går en tur gennem området, og mon ikke chaufføren har åbnet for busbaren, når vi kommer tilbage til bussen efter at have set os lidt omkring. Efter besøget kører vi tilbage til hotellet for at spise frokost. Eftermiddagen er på egen hånd i den skønne by.

Hver aften er der fra 18:00 til 19:00 happy hour i den hyggelige Bierstube. Kl. 19:30 er der middag på hotellet.

Dag 3
Påskelørdag. Udflugt til Hameln og Bad Pyrmont. Frokost undervejs
I Hameln ses historien om rottefængeren tydeligt

Kender du historien om Rottefængeren fra Hameln? Den ældst kendte optegnelse af historien stammer helt tilbage fra omkring år 1300. Historien udspiller sig i 1284, hvor Hameln er blevet invaderet af rotter. En fløjtespiller tilbyder at hjælpe og lokker med sit fløjtespil rotterne ned i floden Weser, hvor de drukner. Borgmesteren nægter dog at betale fløjtespilleren det aftalte honorar. Fløjtespilleren forlader byen i vrede, men sværger, at han vil vende tilbage og få sin hævn. Nogle dage senere, mens de voksne er i kirke, sniger fløjtespilleren sig ind i byen og begynder at spille. Men denne gang lokker han byens 130 børn ud af byen og ind i en grotte, og de ses aldrig mere. Brødrene Grimm udgav historien i deres Deutsche Sagen fra 1816, og Goethe har skrevet et digt baseret på historien.

I Hameln er historien om rottefængeren tydelig i gadebilledet. Ud over to statuer af rottefængeren viser tusinder af rotter på fortovet vej til byens seværdigheder. Vi går en tur i den hyggelige by, men der vil også være tid på egen hånd til shopping og lignende.

Vi finder en hyggelig restaurant, hvor vi nyder frokosten, inden vi kører videre mod kurbyen Bad Pyrmont, som i 1700-tallet var et mondænt kursted for fyrster og monarker, og hvis jern og saltholdige kilder stadig bruges til kurbad. Her bliver der et eftermiddagsophold, og rejselederen viser rundt i kuranlægget. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Schwalenberg.

Kl. 18:30 er der middag på hotellet og for dem, der har lyst, er der mulighed for en svingom efter middagen.

Dag 4
Påskesøndag. Formiddagstur i naturen og til bjerget Köterberg. Påskemiddag på hotellet
God påske

Vi skal ud på en kort formiddagstur, hvor vi nyder naturen og det afvekslende landskab. Vi kommer blandt andet op på det 496 meter høje Köterberg, hvorfra man har en skøn udsigt til ikke mindre end 60 byer. På en god dag kan man se helt til Bloksbjerg i Harzen næsten 100 km væk.

Vi spiser frokost på hotellet. Eftermiddagen kan bruges til afslapning på hotellet, eller hvorfor ikke samle appetit med en gåtur i skoven, inden vores påskemiddag kl. 19:30.

Dag 5
2. påskedag. Hjemrejse
Fint pyntet til påske

Efter morgenmaden er det tid til at køre hjem. Ad skønne veje går det via Hannover tilbage til Lüneburger Heide, hvor vi indtager turens sidste måltid. Vi passerer Hamburg og Lübeck på vores vej mod færgen. Hvis tiden tillader det, stopper vi for shopping inden færgen.

Busrejse

Vi ved, at busrejser er en populær rejseform. Der er ikke langt til på- og afstigningsstedet, og din eneste opgave er at holde ferie. Albatros’ dygtige rejseledere sørger for, at oplevelserne kommer til dig i bedste Albatros-stil i vores komfortable busser. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde turen i ro og mag mens vores kyndige chauffør sørger for at finde vej. Ferien starter ganske enkelt allerede når du stiger ind i bussen.

Vi kører i moderne busser, der minimum er 4-stjernede

Hvordan er busserne

Alle sæder har:
Komfortable vippestole med fodstøtte (undtaget sæde 1-4 og 33-34), klap-borde og god benplads
Sikkerhedssele
Læselamper
Stik til 220V, så telefoner og computere kan oplades under kørslen.

Alle busser har
store tv-skærme med mulighed for at vise film
musikanlæg
Køkken med kaffemaskine. Der kan derfor købes kaffe, te og kolde øl og vand om bord
mikrofonsystem til rejselederen
Klima-anlæg
”Nød-toilet”
Erfarne, venlige og hjælpsomme chauffører

Alle busser er røgfri!

Valg af sæde

På busrejser med Albatros foretager vi sædefordeling efter ”først-til-mølle”-princippet fra bussens forreste del og bagud. Hvis du gerne vil have en bestemt plads i bussen, kan du allerede ved tilmelding sikre dig den på hele rejsen.
Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at sædereservationen/din faste plads ikke gælder i eventuelle transferbusser.


Hvor vil du gerne sidde i bussen? Venligst kontakt os for reservation af sæde.
Sæderne 1-4 (række 1)
Koster 150 kr. pr. sæde at reservere.

Sæderne 5-16 (række 2-4)
Koster 100 kr. pr. sæde at reservere.

Sæderne 17-54 (række 5-14)
Koster 75 kr. pr. sæde at reservere.

Sæder sælges kun for hele turen og ikke dele af turen.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Busrejse i 4-stjernet luksusbus
 • Dansk rejseleder
 • 4 x overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 5 x frokost
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x 4-retters påskemenu, påskesøndag
 • Heldagstur til Hameln og Bad Pyrmont
 • Halvdagstur langs Weser Köterberg
 • Halvdagstur til Extersteine
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse DKK 398,00
 • Drikkepenge
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Fast plads i bussen: 150 kr./100 kr./75 kr. Kontakt os for ønskepladsen på tlf. 36 98 98 98 eller via mail til info@albatros.dk
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde. Husk godt fodtøj og en varm jakke.

Bus

Vi kører i 4-stjernede turistbusser med 220V stik, så telefoner og computere kan oplades under kørslen. Alle vores busser er udstyret med sikkerhedsseler ved hvert enkelt sæde samt klimaanlæg, køkken og toilet. Undervejs kan der i bussen købes kolde drikke, kaffe/te, og på stop undervejs en drink ved navn “bus-Lumumba”.

Hotel

Hotel Schwalenberger Malkasten ligger inde i den skønne bindingsværksby Schwalenberg. Hotellet er familiedrevet, indrettet i tre renoverede byhuse med trapper og emmer af hygge. Ikke alle værelser er ens, og der findes ikke elevator. Alle værelser er udstyret med bad og toilet, samt tv og wi-fi.

I stamhuset findes der reception, bierstube og restaurant.

Læs mere om hotellet her: http://www.schwalenberger-malkasten.de/

Hånden på hjertet

Udflugter

Der er gode udflugter og oplevelser på denne tur. Vi har valgt ikke at inkludere entréerne, så den enkelte rejsedeltager selv kan beslutte, om han/hun ønsker at deltage på de enkelte dage og seværdigheder. Vores rejseleder sørger for tilmeldinger til udflugterne og oplyser om entrépriser undervejs.

Påstigningssteder og -tider

Påstigningssteder og -tider

Ved bestilling, noter venligst ønsket opsamlingssted i bemærkninger!

4000 Roskilde (Ny Østergade/Rundkørsel Køgevej), kl. 05.30
2500 København, Valby Station (overfor Lyshøjgårdsvej 69), kl. 06.30
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt), kl. 07.00
4760 Stensved, p-plads afk. 41, kl. 07.40
4863 Højmølle Kro, kl. 07.50
4800 Nykøbing F, Cementen, kl. 08.10
4990 Sakskøbing Station, kl. 08.25
4970 Rødby, Billetkontoret (Check-in Bus), kl. 08.50

Hjemkomststeder og -tider

4970 Rødby, Billetkontoret (Statoil), kl. 17.00
4990 Sakskøbing Station, kl. 17.15
4800 Nykøbing F, Cementen, kl. 17.30
4863 Højmølle Kro, kl. 17.45
4760 Stensved, p-plads afk. 41, kl. 18.00
4600 Ølby Station (Ved 7 -11 Kiosk/Togbus skilt), kl. 18.45
2500 København, Valby Station (overfor Lyshøjgårdsvej 69), kl. 19.30
4000 Roskilde (Ny Østergade/Rundkørsel Køgevej), kl. 20.15

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Usædvanlig god. Tip top rejse. En meget behagelig transport med bus rundt i Lippeland med fast ophold i Schwalenberg på hotel Malkasten, “Malerkassen” Kunstmalere har gennem tiderne gjort byen kendt. Byen er en “tidslomme” der med gader belagte med solide brosten omgives af huse udført i kraftigt bindingsværk. Store elegante ejendomme, som ikke forstyrres af nutidigt byggeri, som vi ved selvsyn konstaterede på en byvandring. Byen ligger uforstyrret i landskabet, som for mere end 100 år siden sammen med en gammel borg, som rejser sig knejsende, beskyttende over byen. Når vi ellers løsrev os blev det til ekspeditioner langs Weser kendt for Weser-Radweg samt Hameln og Bad Pyrmont. Hver dag vendte vi tilbage til Malkasten og en ny kulinarisk oplevelse. Det kan anbefales.
Date published: 2019-04-24
Rated 5 out of 5 by from en dejlig rejse meget spændende og afslappende mange oplevelser dejlig mad en spændende og fantastisk smukt landskab , god rejseleder der var meget vidende. hotellet helt i top , en dejlig værtinde med et strålende humør.en rejse jeg vil anbefale til andre.
Date published: 2019-04-23
Rated 5 out of 5 by from Påskeferie i hyggelige og naturskønne Schwalenberg Dejlig påsketur i behageligt tempo. Dejlig bus, som blev ført af en dygtig chauffør. God og behagelig rejseleder. Hyggeligt hotel. En rigtig hyggetur.
Date published: 2019-04-29
Rated 4 out of 5 by from En dejlig bustur til Lippeland - Svalenberg Kørte igennem flotte landskaber - og gode oplevelsesture til Externsteine og byerne Hammeln og Bad Pyrmont
Date published: 2019-05-14
Rated 5 out of 5 by from Dejlig rejse gode oplevelser meget fin service En dejlig afslappende tur fantastisk natur. Et mægtig hotel med atmosfæren var god maden helt i top
Date published: 2019-04-24
Rated 5 out of 5 by from Dejlig busrejse Vores kompetente ,altvidende rejseleder, havde det store overblik.
Date published: 2019-04-23
 • y_2020, m_2, d_27, h_12
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_da_DK, sid_DEBUS04, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

DEBUS04ADK