Peru - i inkaernes fodspor

individual-tour
Individuel rejse mere tid til egne eventyr

Følg med i inkaernes fodspor på Inkastien til det storslåede Machu Picchu og bo hos indianere på en ø i Titicacasøen

Dette er den ultimative opdagelsesrejse i inkaernes fodspor med vandring på den berømte Inkasti, som efter godt 3 dages vandring ender ved et af Sydamerikas højdepunkter, den sagnomspundne inkaby Machu Picchu. Før vandringen på Inkastien er der byrundtur i Lima og overnatning i Ollantaytambo i Den Hellige Dal, hvor der er tid på egen hånd og tid til at akklimatisere sig. Efter vandringen på Inkastien har I nogle dage i Cusco, inkaernes hovedstad, hvor I bor på hotel i centrum og er i gåafstand til alle de store seværdigheder. Rejsen rundes af ved Titicacasøen, hvor I kommer helt tæt på indianerne, der stort set lever som de altid har gjort. I bliver inviteret til et kig ind i deres verden, når I tilbringer en nat hos en indianerfamilie på Amantani-øen.

Det er muligt af forlænge rejsen med 3 dage på en lodge i Amazonas. Læs mere om dette i afsnittet om ”Rejseforlængelse”.

På Albatros’ individuelle rejser har I mere tid til egne eventyr. Udflugterne i løbet af rejsen gennemføres med en engelsktalende lokalguide.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Individuel rejse, Togrejse

 • Rejseleder Engelsktalende guide

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Nuevo Sol

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse. Fly København – Lima
Dag 2 Lima. Byrundtur
Dag 3 Lima – Cusco – Ollantaytambo. Eftermiddag fri
Dag 4 Ollantaytambo. Dag til fri disposition
Dag 5 Ollantaytambo. Vandring på Inkastien til Wayllabamba
Dag 6 Inkastien. Wayllabamba – Pacaymayo
Dag 7 Inkastien. Pacaymayo – Wiñaywayna
Dag 8 Inkastien. Wiñaywayna – Machu Picchu. Videre i tog og bus til Cusco
Dag 9–10 Cusco. Dage til fri disposition
Dag 11 Cusco – Puno ved Titicacasøen. Smuk køretur gennem Andesbjergene
Dag 12 Puno – Uros – Amantani. Sejltur på Titicacasøen og overnatning hos indianere
Dag 13 Amantani – Taquile – Puno. Sejltur på Titicacasøen
Dag 14 Lima. Hjemrejse
Dag 15 Ankomst til København

Hoteller

Munay Wasi

 • 36 værelser
 • Døgnåben reception
 • Beliggende i centrum
 • Wi-fi (gratis)

Dette lille charmerende hotel ligger i hjertet af Cuscos historiske centrum, kun tre gader fra den centrale plads, Plaza de Armas. Du har således de historiske seværdigheder, butikker, barer og restauranter i gåafstand.
Hotellet har en morgenmadsrestaurant, hvor der serveres buffet, og i receptionen står der altid frisklavet coca-te, og man er velkommen til at nyde en kop, hvornår det skal være. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet

Værelserne
Hotellet har meget hyggelige værelser, indrettet i lokal stil. Værelserne har enten 2 enkeltsenge eller en dobbeltseng. Der er sikkerhedsboks, TV, telefon, varmeapparat og hårtørrer. Der er også gratis wi-fi på værelserne.

Du kan læse mere om hotellet her: https://www.munaywasi.com 

Tunupa Lodge

 • 53 værelser
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Wi-fi (kun i receptionen)

Den charmerende Tunupa Lodge ligger mellem den gamle by Ollantaytambo og togstationen. Begge er i gåafstand, og det betyder at det er nemt at gå til de hyggelige cafeer og restauranter i Ollantaytambo bymidte. Ligeledes har vi kun en kort gåtur til togstationen, når vi skal til Machu Picchu. 

Hotellet har en pragtfuld udsigt til både det over 5000 meter høje sneklædte Veronica-bjerg samt til inka-ruinerne ved Ollantaytambo. Du kan nyde udsigten til bjergene fra liggestolene i hotellets dejlige have. Der er sikkerhedsboks i reception, og wi-fi er kun tilgængeligt i receptionsområdet.

Værelserne
Enkle værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne har udsigt til Veronica-bjerget eller ruinerne ved Ollantaytambo. Der er ikke hårtørrer på alle værelser, men skulle man have fået et værelse uden, kan den lånes i receptionen.

Du kan læse mere om hotellet her: http://tunupa-lodge.com/en/index.php 

Camping på Inkastien

Campingpladser

Der overnattes på udvalgte campingpladser på ruten. Her er der helt basale toiletfaciliteter, som ikke er særligt gode. Vores personale medbringer derfor toilettelte, som sættes op, når vi stopper for at spise frokost og for at campere for natten. Det er kemiske toiletter, og der er også en spand med vandhane, så man kan få vasket hænder. Der er toiletpapir, men vi anbefaler, at man medbringer en ekstra rulle.

Bemærk: Det kan ske, at myndighederne anviser andre campingpladser end i de, som vi har indikeret her i programmet, og så tilrettelægges ruten efter dette.

 

Telte

Der anvendes ”Pro-Aconcagua DOITE” telte med plads til 3 personer, men de bruges til maximum 2 personer, så der er god plads – også til bagagen. Du sover på et ”Thermarest” eller ”Tattoo” oppusteligt liggeunderlag. Hvis du er alene af sted, får du et telt for dig selv, når du betaler tillæg for enkeltværelse.

 

Privat overnatning på Amantani-øen

For ikke at ødelægge den enestående kultur på Amantani-øen, men samtidig sørge for sikre nogle turistindtægter, har man lavet en rotationsordning, så alle familier, der opfylder visse krav, har mulighed for at modtage turister. De krav, der skal opfyldes er, at der er ordentlige senge og sengetøj, toilet med rindende vand, hygiejniske køkkenforhold og en aftalt menu (som er den samme for alle besøgende).

Ved ankomst til øen, vil den lokale guide der er med i båden, fordele gæsterne til de forskellige familier. Man går op ad bakker og stenede stier til huset/gården og får sit værelse. Man får et dobbeltværelse eller enkeltværelse (alt efter hvad man har bestilt). Der er normalt et toilet med håndvask (koldt vand) til deling mellem 2 eller 3 værelser hos hver familie. Da man befinder sig i over 3800 m så er der hverken myg eller andre generende insekter. Der er ekstra tæpper over lagnerne, så man kan holde varmen og få en god nats søvn.

Da klimaet er tørt og relativt køligt, så er det lettere at vente med at tage et bad, til man er tilbage på hotellet i Puno den følgende dag. Nogle få huse kan dog godt tilbyde en spand varmt vand eller endda et brusebad, og det koster normalt lidt ekstra (som betales på stedet). 

Familierne taler sjældent engelsk, men de er meget søde og gæstfri, og de gør alt for, at man har det godt.

Næsten alle huse har i dag solceller, så der er lys om aftenerne. Dog er det vigtigt at medbringe en lygte (evt. en pandelygte), som er god til toiletbesøg, boglæsning og andet.

Jose Antonio

 • 106 værelser
 • Døgnåben reception
 • Restaurant og bar
 • Wi-fi (gratis)

Dejligt hotel beliggende i udkanten af Puno by, med direkte udsigt til Titicaca-søen. Dette er et af de bedste steder at overnatte i Puno, og hotellet har en god restaurant og bar. Desuden står der altid te i receptionen, så man kan nyde en kop såkaldt Muño-te, så ofte man har lyst. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet.

Værelse
Store, hyggelige værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Alle værelser har TV, sikkerhedsboks, radiator, hårtørrer og gratis wi-fi. Albatros’ gæster har værelser med udsigt til Titicaca-søen.

Du kan læse mere om hotellet her: http://hotelesjoseantonio.com 

 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Bemærk venligst, at pasinformation skal oplyses ved booking af rejsen.
Dag 1
Afrejse. Fly København – Lima
San Francisco-katedralen i Lima

I dag flyver I til Perus hovedstad, Lima. Efter ankomst og formaliteterne i lufthavnen, bliver I kørt til jeres hotel, som er beliggende i den hyggelige bydel Miraflores.

Overnatning i Lima.

Dag 2
Lima. Byrundtur
Vi besøger San Francisco-katedralen i Lima

Lima er Perus hovedstad og blev grundlagt i 1535. Den var i mange år kontinentets vigtigste by og er i dag landets største. Byen har mange stolte traditioner og en del bygningsværker fra kolonitiden, selv om udviklingen og de mange moderne bygninger efterhånden dominerer gadebilledet.

I tager på byrundtur i Limas gamle bydel, som er blevet erklæret verdenskulturarv af UNESCO på grund af de velbevarede bygningsværker i kolonistil. I ser især nærmere på hovedpladsen, Plaza de Armas, med regeringspaladset, som huser præsidenten. Omkring Plaza de Armas befinder sig også byens rådhus og den overdådigt udsmykkede katedral med de jordiske rester af Francisco Pizarro, spansk conquistador og Limas grundlægger, som tilføjede de regerende inkaer de første sviende nederlag, der skulle blive begyndelsen til Inkarigets endeligt. I besøger San Francisco kirke og kloster, som er et af de bedste eksempler på spansk barok stil. Byggeriet blev påbegyndt i 1673, og er verdenskendt for sit smukke bibliotek med over 25.000 antikke bøger. Men bedst kendt er nok klosterets og kirkens katakomber, som blev genopdaget af arkæologer i 1943, da man åbnede op til kældrene i kirken. Man mener, at over 25.000 blev begravet under de mest groteske omstændigheder i katakomberne indtil Perus selvstændighed i starten af 1800-tallet.

Overnatning i Lima.

Dag 3
Lima – Cusco – Ollantaytambo. Eftermiddag fri
Inkaruiner i Den Hellige Dal

Denne morgen er der afgang til lufthavnen i Lima. Herfra flyver I til Cusco og transporteres i bus til Ollantaytambo i Den Hellige Dal. Ollantaytambo er en charmerende lille by med hyggelige gader, markeder og et flot arkæologisk område – en inkaby med terrasser til dyrkning af afgrøder og et imponerende vandingssystem, som løber hele vejen gennem byen. Inkabyen ligger smukt på en bjergside og havde også en stor ceremoniel betydning. Ollantaytambo er et godt udgangspunkt for vandring på Inkastien. Den ligger i 2.800 meters højde, og er derfor ideel til akklimatisering inden vandringen begynder. 

Overnatning i Ollantaytambo.

Dag 4
Ollantaytambo. Dag til fri disposition
Ollantaytambo ligger i næsten 2.800 meters højde

Denne dag er til fri disposition. I kan se mere på byen og det arkæologiske område, som ligger i gåafstand fra hotellet.

I dag er der informationsmøde om vandringen på Inkastien. Det ligger oftest sidst på dagen – I får information om det præcise tidspunkt, når I ankommer til Peru.

Overnatning i Ollantaytambo.

Dag 5
Ollantaytambo. Vandring på Inkastien til Wayllabamba
Inkastien

I skal ud på en fantastisk flot køretur i bus gennem Den Hellige Dal til kilometer 82, som er  82 kilometer-punktet på jernbanen mellem Cusco og Aguas Calientes. Her starter vandringen på Inkastien. Der lægges ud med to timers mild vandring ned til Den Hellige Dal, hvor man besøger inkabyen, Llaqtapata, hvor landbrugsterrasserne og resterne af bygningerne ligger idyllisk på en klippeside. Herefter går det korte vej op til Cusichaca-dalen og videre til Wayllabamba, som er den sidste beboede landsby på Inkastien.

Fakta om dagens vandring:

 • Maximum højde: 2.930 meter over havet
 • Minimum højde: 2.750 meter over havet
 • Antal kilometer: 11
 • Varighed: 6 timer
 • Overnatning: Campingplads ved Wayllabamba (2.930 meter over havet).
Dag 6
Inkastien. Wayllabamba – Pacaymayo
Camping på Inkastien

Morgenen starter med vandring op ad stejle stier gennem Llullucha-dalen, hvor I kommer forbi brusende floder, og her er I omgivet af træer, som kun findes i Andesregionen i Sydamerika. Til sidst når I det såkaldte ”Páramo”-landskab, og befinder jer nu over trægrænsen, hvor kun planter, der er tilpassede dette hårde klima, kan leve. Der sættes kurs mod turens første og det højeste pas, Warmiwañusca (Den Døde Kvindes Pas), som ligger i 4.200 meters højde, og udsigten er imponerende – herfra man kan se de sneklædte bjergtoppe og de dramatiske dale. I vandrer ned til bunden af den skovklædte Pacaymayo-dal, hvor I camperer for natten.

Fakta om dagens vandring:

 • Maximum højde: 4.200 meter over havet
 • Minimum højde: 3.000 meter over havet
 • Antal kilometer: 10
 • Varighed: 7 timer
 • Overnatning: Campingplads i Pacaymayo-dalen (3.580 meter over havet).
Dag 7
Inkastien. Pacaymayo – Wiñaywayna
Inkastien

Foran jer ligger en krævende vandring op og ned ad inka-trapper forbi den lille inkaby, Runkuracay. Når I når turens andet pas i 3.950 meters højde, åbner landskabet sig, og I får en imponerende udsigt til den snedækkede Pumasillo-bjergkæde. Herefter er der vandring ned til ruinerne i Sayacmarca-inkabyen (den ”utilgængelige by”), hvor der er en labyrint af huse, gader, pladser og vandingskanaler. Den ligger flot placeret på et klippeudspring og med udsigt over Aobamba-dalen. Inkastien fortsætter på en massiv sti af granit-sten på stejle klippesider omgivet af tågeskov med orkideer, bromelia, mos og bregner.

Ved det tredje pas i 3.650 meters højde, har I udsigt til den arkæologiske inka-kompleks Phuyupatamarca (”Byen i skyerne”). Der bliver tid til at udforske byen og dens fantastiske bygninger, som ligger spredt ud over en klippeside. Til sidst er der en lang tur ned af trapper, omgivet af tågeskov, som leder dig frem til Wiñaywayna (”Forevigt ung”), den største og smukkeste af stederne på Inkastien.

Fakta om dagens vandring:

 • Maximum højde: 3.950 meter over havet
 • Minimum højde: 2.650 meter over havet
 • Antal kilometer: 12,5
 • Varighed: 8 timer
 • Overnatning: Campingplads ved Wiñaywayna (2.680 meter over havet)

Bemærk: Det kan ske, at myndighederne anviser andre campingpladser end i de, som er indikeret her i programmet, og så tilrettelægges ruten efter dette.

Dag 8
Inkastien. Wiñaywayna – Machu Picchu. Videre i tog og bus til Cusco
Machu Picchu i modlys

I dag når I højdepunktet på hele turen – jeres rute er kortere end de foregående dage, og I starter tidligt om morgenen for relativt hurtigt at nå ”Intipunku” (”Solporten”). I skal nu opleve et af ikke blot Perus, men hele Sydamerikas absolutte højdepunkter, nemlig den sagnomspundne inkaby Machu Picchu, der troner majestætisk på en bjergkam.

Den legendariske inkaby ligger cirka 2.430 meter over havet på en smal bjergryg højt over Urubamba-floden, omgivet af frodig, grøn bjergregnskov og ofte indhyllet i tåge og skyer. En perfekt forening af menneskets og naturens imponerende skaberevner. Byen havde været glemt i mange år, da den amerikanske historiker Hiram Bingham ved et tilfælde fandt komplekset den 24. juli 1911. Han ledte efter inkabyen Vilcabamba, som regnes for en af inkaernes sidste bastioner i kampen mod spanierne. Vilcabamba blev senere fundet andetsteds længere nede i Amazon-regnskoven.

Machu Picchu er omgærdet af megen mystik. Komplekset er ikke nævnt i spaniernes mange skildringer af deres ”nye rige” og blev derfor formodentligt aldrig fundet af dem. Machu Picchus eksistens har således i århundreder kun været kendt blandt en håndfuld lokale quechua-indianere. Machu Picchu blev bygget på cirka 30 år på foranledning af inkaen Pachacutec og var antagelig et slags helligt landsted for inkaen og hans hof.

Det tager ca. 30 minutter at gå fra Solporten ned til Machu Picchu, hvor der er rundvisning. Efterfølgende kører I i bus ned til Agua Calientes, hvor der er lidt fritid, inden der er afgang med toget til Ollantaytambo og med bus videre til Cusco.

Fakta om dagens vandring:

 • Maximum højde: 2.650 meter over havet
 • Minimum højde: 2.400 meter over havet
 • Antal kilometer: 5
 • Varighed: 3 timer

Overnatning i Cusco.

Dag 9–10
Cusco. Dage til fri disposition
Farvestrålende lokale i Cusco

I har nu to dage til fri disposition i Cusco, Inkaernes gamle hovedstad, som ligger helt eventyrligt smukt midt i Andesbjergene. Byen er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og præges både af hvidkalkede spanske bygninger, storslåede kirkebyggerier og kulørte huse, hvor spansk og indiansk kultur mødes i en nutidig, festlig blanding.

Cusco er centrum i inkaernes hellige dal, og området er stadig præget af deres foretagsomhed samt deres høje kulturelle og byggetekniske niveau. Overalt findes storslåede ruinkomplekser, sindrige kanaler, kunstvandingsanlæg og dyrkningsterrasser på stejle bjergskråninger. Inkaernes hovedstad blev oprindeligt udformet som en skikkelse af en puma, og det hele bindes sammen af glimrende, brolagte veje.

I kan bruge tiden på at se nogle af byens arkitektoniske højdepunkter, blandt andet den store plads, Plaza de Armas, og domkirken, der rummer mange værdifulde kunstskatte fra kolonitiden. Bygningen blev påbegyndt i 1559, men stod først færdigbygget cirka 100 år senere. I kan også besøge inkaernes vigtigste tempel, Coricancha, som ligger inde i Santo Domingo-kirken. Inkaernes særlige byggeteknik sikrede, at deres bygninger kunne modstå jordskælv bedre end kolonimagtens bygningsværker. Således led Santo Domingo-kirken stor skade under jordskælvene i 1650, 1950 og 1986, hvorimod inkafundamenterne bestod. Selve ordet ”coricancha” er quechua-indiansk og betyder ”den gyldne gårdhave”. Templets vægge var nemlig engang dækket af guldstykker, der vejede flere kilo stykket. Men guldet og andre værdier blev røvet af den spanske conquistador Francisco Pizarros folk, og det eneste, der står tilbage, er stenarbejdet, der betragtes som noget af det mest perfekte i Peru.

Overnatning i Cusco.

Dag 11
Cusco – Puno ved Titicacasøen. Smuk køretur gennem Andesbjergene
Titicaca-søen

Der er tidlig afgang til busstationen i Cusco, hvor I skal med en god turistbus (med andre turister) over højlandet til Puno. Det er en flot køretur over Andesbjergene, og der bliver stoppet flere interessante steder undervejs. Et af stoppene er ved Raqchi, der fungerede som inkaernes primære kontrolpost på det omfattende vejsystem, der udløb fra Cusco. Det ligger i en dal, der er kendt for sine hellige steder, og de fleste inka-strukturer i dalen var omsluttet af en fire kilometer lang mur. Den mest imponerende bygning er det enorme Wiracocha-tempel, et meget flot eksempel på klassisk inka-arkitektur, og templet spillede en vigtig rolle for inkaerne, når deres største gud, Wiracocha, skulle tilbedes.

Overnatning i Puno (ved Titicacasøen).

Dag 12
Puno – Uros – Amantani. Sejltur på Titicacasøen og overnatning hos indianere
Sivbåd på Titicaca-søen

Der er afgang fra hotellet til havnen i Puno og herfra videre i båd ud på den berømte Titicaca- sø, der med sine 9.000 kvadratkilometer er Sydamerikas næststørste. Den er især kendt for sin høje, smukke beliggenhed i Andesbjergene og for sin betydning i inkaernes religiøse myter.

I sejler ud til en af de flydende sivøer, Uros, hvor nogle af Perus fattigste indianere lever. Der findes 87 sivøer i Titicaca-søen, og her er livet meget simpelt. Indianerne lever i små hytter, og deres kost består primært af fisk, som de selv fanger. På øen får I en lille rundvisning og en forklaring på, hvordan øerne bygges, og hvad der kræves for at vedligeholde dem.

Herefter sejler båden videre til Amantani-øen, som har sin helt egen kultur. Her bor ca. 3.500 mennesker i adskillige landsbyer, og de lever primært af landbrug og fiskeri – og i de sidste år i stigende grad også af turisme. Livet på øen har ikke ændret sig igennem årene, og I kan se de indianske indbyggere arbejde med hakker på deres små landbrugsterrasser. Her er ingen biler og en dejlig fred og ro. Udsigten på en klar dag er helt enestående – I kan se Titicacasøen til alle sider og i det fjerne knejser ”La Cordillera Real”, de 6000 meter høje sneklædte bjerge i nabolandet Bolivia. Ved ankomsten til Amantani serveres der en sen frokost, og så er der arrangeret en vandretur op til en af toppene på øen (i ca. 4.100 meters højde). Om aftenen kan man deltage i en lille fest der arrangeres for de besøgende, og hvor man blandt andet stifter bekendtskab med den lokale dans.

Bemærk: Udflugten på Titicacasøen foregår i en gruppe med andre turister (maximum 25 personer). Overnatning foregår privat hos indianerne (I kan læse mere om dette under præsentationen af hoteller). Det er en god ide at medbringe en lille gave til værtsfamilien. Det kan være en pose ris, sukker, frugt eller lignende. Det anbefales at tage minimum to liter vand med.

Overnatning på Amantani-øen

Dag 13
Amantani – Taquile – Puno. Sejltur på Titicacasøen
Håndvævede tæpper

Efter morgenmaden fortsætter sejlturen til Taquile-øen, hvor de godt 2.200 indbyggere, de såkaldte taquileños, taler sproget quechua. De har opnået international anerkendelse for deres fine håndvævede stof og tøj. De er også meget dygtige til at strikke huer og vanter, og det er mændene, som fører traditionen videre fra far til søn. Lokalsamfundet fungerer ud fra devisen; ”du må ikke stjæle, du må ikke lyve, og du må ikke være doven”. Her bidrager alle kollektivt, og skal en indbygger have gjort en mark klar til såning, møder naboerne op for at hjælpe til. Der er tid til en vandretur på de forholdsvis stejle veje på øen, og herefter spises der en dejlig frokost hos en indianerfamilie. Efter frokost sejler båden tilbage til Puno, hvor der er ankomst hen på eftermiddagen.

Overnatning i Puno.

Dag 14
Lima. Hjemrejse

I dag biver I kørt ca. 45 minutter fra Puno til lufthavnen i Juliaca. Herfra er der en indenrigsflyvning til Lima og videre forbindelse til flyet hjem.

Hvis I har købt forlængelse til Amazonas, flyver I i dag fra Juliaca til Cusco, hvor der er overnatning, inden programmet i Amazonas starter den efterfølgende dag. Læs mere om dette i afsnittet om ”Rejseforlængelse”.

Dag 15
Ankomst til København

Vi lander i Danmark.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Fly København – Lima t/r med mellemlanding
 • Indenrigsfly Lima – Cusco og Juliaca – Lima
 • Udflugter jf. program med engelsktalende lokalguide*
 • Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse
 • På Amantani i Titicasøen er indkvarteringen simpel
 • Vandring på Inkastien (3 nætter/4 dage) – overnatning i teltlejr 
 • Offentlig bus mellem Machu Picchu og Aguas Calientes
 • Tog mellem Aguas Calientes og Ollantaytambo
 • Turistbus (af god standard og med andre turister) mellem Cusco og Puno
 • Transport mellem lufthavne og hoteller*
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 5, 6, 7, 11, 12 og 13
 • Middag dag 5, 6, 7 og 12
 • Skatter og afgifter

*Udflugter samt transfers gennemføres sammen med andre rejsende.

Inkastien:

 • Engelsktalende lokalguide (max. 8 personer pr. guide)
 • Informationsmøde inden vandringen (dag 4)
 • Kort over Inkastien (udleveres til informationsmødet)
 • Transport til stedet, hvor vandringen starter
 • Transport til Cusco efter vandringen er afsluttet
 • Adgangsbillet til Inkastien
 • Fuld forplejning fra vandreturens start til ankomst til Machu Picchu
 • Overnatning i tomandstelt med oppusteligt liggeunderlag
 • Udlevering af sportstaske til opbevaring af bagage
 • Vand til opfyldning af drikkedunke
 • Det lokale personale medbringer: førstehjælpsudstyr, ilttank og fornødenheder
 • Der er bærere, som tager maximum 7 kg af jeres personlige bagage (inkl. sovepose)
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse og enmandstelt på Inkastien
 • Øvrige måltider (beregn kr. 150-200,- pr. dag)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til chauffører, lokalguider og bærere (beregn i alt ca. USD 75,-. Betales undervejs)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr per faktura kr. 130,-
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Pakkeliste

 • Gode vandresko/-støvler som støtter godt (det er en god ide at have to par med) – klip dine negle helt ned.
 • Sandaler/praktisk fodtøj (for eksempel sportssandaler)
 • Gode vandrebukser og -strømper
 • Vindjakke og varm trøje
 • Hue og vanter/handsker (vandtætte)
 • Regnjakke (vand- og vindtæt)
 • Termoundertøj (til overnatning på Inkastien)
 • Sommertøj (bomuld) til dagene i Lima og i Machu Picchu
 • Insektmiddel (kan også købes i Lima, Cusco og Ollantaytambo)
 • Solcreme (meget høj faktor), solhat og solbriller
 • Sovepose (med komforttemperatur på -10 grader).
 • Vandrestave (kan anbefales)
 • Drikkedunke
 • Almindelige toiletsager, håndsprit og et lille håndklæde
 • Plaster til vabler
 • Lommelygte
 • Kikkert

Vi anbefaler, at man medbringer tøj, som kan bruges lag på lag. Nogle steder er der sommertemperaturer, og andre steder er det decideret koldt – på Inkastien og på Titicacasøen er der koldt om morgenen og om aftenen/natten, og det er en fordel at have vandtætte handsker og en hue med.

Bagage på Inkastien

Der er bærere med, og de bærer maximum 7 kg. af din personlige bagage (inkl. sovepose), som skal pakkes i en sportstaske. Har I brug for at medbringe mere, må I bære det selv. I får udleveret en sportstaske, inden vandringen på Inkastien begynder, og i den skal de ting pakkes, som I skal bruge under vandringen. Sportstasken skal returneres, når I ankommer til Cusco. Jeres øvrige bagage opbevares, mens I er på Inkastien og returneres til jer, når I kommer frem til Cusco. Husk at sætte navn på jeres kuffert.

Bagage på udflugt på Titicacasøen

Ved overnatning på Amantani, skal I kun medbringe det mest nødvendige i en lille rygsæk. Resten af bagagen (også soveposen) opbevares på hotellet i Puno.

Fysisk form og højdesyge

For at deltage på denne rundrejse skal I være i god fysisk form og ikke have problemer med lunger og hjerte. Vandringen på Inkastien er i kuperet og stejlt terræn med trapper og det forgår i hovedsaligt i over 3.000 meters højde. Turen er tilrettelagt sådan, at I kan nå at akklimatisere jer, inden vandringen begynder. I har dermed den bedste forudsætning for ikke at blive ramt af højdesyge.

Højdesyge

Symptomerne er hovedpine, svimmelhed og åndenød, og har I vedvarende eller tiltagende symptomer, bør I omgående sørge for at komme ned i lavere højde. Det er vigtig at drikke adskillige liter vand om dagen, når man befinder sig i højderne. Der findes medicin mod højdesyge som også kan tages præventivt. Vi anbefaler, at I taler med jeres læge om mulighederne, inden I tager af sted på rejsen. 

Stederne på rundrejsen ligger i disse højder:

 • Lima: 0 meter over havet
 • Ollantaytambo: 2.800 meter over havet
 • Inkastien: 2.650-4.200 meter over havet
 • Machu Picchu: 2.400 meter over havet
 • Cusco: 3.400 meter over havet
 • Titicaca-søen: 3.800 meter over havet

Udflugter (tilkøb)

Hos lokalguiden kan man tilkøbe udflugter i Den Hellige Dal og i Cusco. Turene bestilles og betales på stedet.

Mad og drikke på Inkastien

I får fire måltider om dagen, mens I er på Inkastien: Morgenmad, formiddagssnack, frokost og aftensmad. Bærerne tager drikkevand med fra campingpladserne, som koges 15 minutter, inden det bruges, så det er sikkert for jer at drikke. I fylder jeres drikkedunke fra morgenstunden og kan fylde dem op igen til frokost og til aftensmaden.

Deltagerantal

Albatros' individuelle rejser gennemføres altid - uafhængtigt af antallet af deltagere på rejsen.

Mere om Peru

Her kan du få mere at vide om Peru: www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/peru

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Hvad er en individuel rejse?

Albatros individuelle rejser kombinerer en godt planlagt ferie med friheden til at nyde egne eventyr.

Albatros tilbyder en række udflugter, som I kan vælge at tilkøbe. De går til spændende seværdigheder, som vi varmt kan anbefale. I kan også undlade at tilkøbe udflugterne. Det giver jer mere tid til egne eventyr og frihed til at nyde rejsen i jeres eget tempo. For at berige jeres oplevelse har vi på enkelte rejser valgt at inkludere nogle udflugter i prisen. Fælles for alle transfers og udflugter er, at de gennemføres med en engelsktalende lokalguide, som er ekspert i rejsemålet. Til forskel fra vores grupperejser er der er ingen dansk rejseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguide er ikke nødvendigvis den samme fra udflugt til udflugt. Transfers og udflugter gennemføres sammen med andre rejsende. Vi har faste afgange og et bestemt antal pladser for at holde prisen.

Hånden på hjertet

Hånden på hjertet

Det kan være, at vi på nogle afgange bliver nødt til at justere i dagenes rækkefølge før og efter vandringen på Inkastien. Dette gøres, så vi kan sikre adgangsbilletter til Inkastien, som er meget begrænset i antal. Programmet justeres altid således, at I kan nå at akklimatisere jer inden vandringen på Inkastien.
Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

3 dages ophold i Amazonas

Type Rejseforlængelse
Varighed 3 dage
Pris Fra 7.998,–
Tag på opdagelse i det frodige Amazonas, hvor naturoplevelserne er helt enestående.

I bor på en lodge i Nationalparken Tambopata, som dækker 275.000 hektar, og huser nogle af de vildeste og mest uberørte levesteder i verden. Her findes hundredvis af forskellige træer og planter, over 600 fuglearter og mere end 100 forskellige pattedyr, og biodiversiteten er således en af de højeste i verden. Ese Ejja-indianerne er den oprindelige befolkning i regnskoven, de bor stadig i deres landsbyer, som ligger bekvemt ved floden.
Dagene i Amazonas byder på sejlture, vandringer i regnskoven og observation af dyrelivet.

Dagsprogram 2018

Dag 14 (sidste dag på rejsen ”Peru – i inkaernes fodspor”) Puno – Cusco
Efter morgenmaden kører du til lufthavnen i Juliaca, og herfra er der fly til Cusco. Eftermiddagen i Cusco er til fri disposition.

Overnatning i Cusco.

Dag 15 Cusco – Amazonas. Aftenudflugt

Denne morgen flyver du fra Cusco til Puerto Maldonado i Amazonas, og herefter er der en 20 kilometers køretur til havnen ved Tambopata-floden. Du skal nu ud på en smuk sejltur (2½ time) gennem den frodige regnskov til Refugio Amazonas-lodgen, som bliver din base de næste 3 nætter. Efter aftensmaden er det tid til den første udflugt i området. Udstyret med lommelygter begiver I jer ud i skoven – du går ikke langt fra lodgen – for at opleve regnskoven i nattetimerne. Det er faktisk her de fleste pattedyr, frøer og insekter er aktive og selvom pattedyrene er næsten umulige at få at se, så vil I helt sikkert se meget andet spændende, som man ikke kan opleve om dagen.

Overnatning på lodgen.

Dag 16 Amazonas. Sejltur på Condenado-søen, besøg på farm og aftenvandring i regnskoven
Dagen starter med en sejltur på Condonado-søen, hvor der er et rigt dyreliv. Vores guide ror kanoen, så vi i stilhed kan nyde regnskovens skønhed og komme tættere dyrene. Der er gode chancer for at se de store og fascinerende Hoatzin-fugle, kaimaner og den store flod-odder, som er en truet dyreart. Fra søbredden er der halv times vandring til et 30 meter højt udsigtstårn, og herfra er der en imponerende udsigt over trætoppene i Tambopata Nationalpark, og er du heldig, kan du spotte nogle af regnskovens farverige fugle som f.eks. tukaner og papegøjer.

Der er frokost på lodgen, og herefter er der besøg på en farm, som også har en ethno-botanisk have. Her gives der en introduktion til nogle af de planter og urter, som indianerne gennem generationer har brugt som naturmedicin. Efter aftensmaden er der aftenvandring i regnskoven. På dette tidspunkt er mange af skovens pattedyr aktive, men det kan være svært at få øje på de sky dyr – så er det nemmere at komme tæt på insekter og frøer, som ofte har finurlige former og siger eksotiske lyde.

Overnatning på lodgen.

Dag 17 Amazonas. Papegøjer, vildsvin og en skov med paranødder
Mange steder i nationalparken findes såkaldte ”clay-licks”, som er naturlige steder i naturen med høj koncentration af livsvigtige salte, hvor dyr kan optage de salte, som de har brug for.

I dag er der mulighed for at observere farverige parakitter og papegøjer ved clay-licks – en fantastisk oplevelse, der betragtes som en af de største ornitologiske begivenheder i verden. Kun 20 minutters gang fra lodgen kan du være heldig at finde mindre grupper af ”Amazon”-vildsvin, der sidst på morgenen samles for at spise mudder. Der er kun 15% chance for at se dem, men det er gåturen værd, og det giver også mulighed for at observere andre dyr som hjorte, parakitter og andre fugle.

I løbet af dagen er der besøg i en skov med paranødde-træer, hvor man igennem årtier har høstet nødder på en miljørigtig måde. De kæmpemæssige træer er imponerende i størrelse og deres frugter – som ligner kanonkugler – indeholder store frø, som vi kender som ”paranødder”.

Middag og overnatning på lodgen.

Dag 18 Amazonas – Lima. Hjemrejse
Efter morgenmaden er der afgang til Puerto Maldonado, hvorfra der er fly til Lima. Om aftenen er der afgang på flyet hjem.

Dag 19 Ankomst 

Bemærk: Når du ankommer med flyet til Puerto Maldonado, skal din kuffert opbevares der. Der skal derfor pakkes separat til dagene i regnskoven (i en rygsæk eller sportstaske). Dette gøres for undgå at skulle sejle med for tung bagage til lodgen. Det er vigtige at medbringe en lygte. Man kan låne gummistøvler (til og med størrelse 44). Forlængelsen er med engelsktalende lokalguide.

Du skal bo på denne lodge:

Refugio Amazonas
Lodgen ligger i et 200 hektar privat reservat i udkanten af Tambopata Nationalpark og er det perfekte udgangspunkt for udforskning af regnskoven. Indretningen er indiansk inspireret og passer godt ind i omgivelserne. Lodgen har en restaurant, hvor alle måltider nydes. Maden serveres som buffet og både frokost og middag inkluderer forret, hovedret og dessert. Der er gratis frugtjuice til alle måltider, og døgnet rundt er der gratis vand, te og kaffe. Har du lyst til massage, kan du få dette i Eya Wasije Wellness Spa’en (der skal bestilles tid, og massagen er mod gebyr).

Alle værelser er rummelige og indrettet i indiansk stil. De er dekoreret med kunsthåndværk fra Ese Ejja indianersamfundet ”Infierno”, som ligger i nærheden. Der er en åben veranda (med myggenet), så oplevelsen af regnskoven bliver så intens som muligt. Alle værelser har to senge, myggenet, hængekøje og sikkerhedsboks. Der er wi-fi i begrænset omfang. 

Du kan læse mere om lodgen her:

http://www.perunature.com/amazon_lodge/refugio-amazonas/

 

Dagsprogram 2019

Dag 14 (sidste dag på rejsen ”Peru – i inkaernes fodspor”) Puno – Cusco
Efter morgenmaden kører du til lufthavnen i Juliaca, og herfra er der fly til Cusco. Eftermiddagen i Cusco er til fri disposition.

Overnatning i Cusco.

Dag 15 Cusco – Amazonas. Aftenudflugt – på udkig efter Ara-papegøjer og tukaner
Denne morgen flyver du fra Cusco til Puerto Maldonado i Amazonas, og herefter er der en 20 kilometers køretur til havnen ved Tambopata-floden. Du skal nu ud på en smuk sejltur (ca. 45 minutter) gennem den frodige regnskov til Refugio Posadas-lodgen, som bliver din base de næste 3 nætter.

Inden aftensmaden drager du ud på en 20-30 minutter nem vandretur til et højt udsigtstårn, hvorfra man får en fantastisk fornemmelse af den enorme regnskov, der omgiver en. Netop omkring solnedgang er det fantastisk at være over skoven og se flokke af papegøjer, de store farvestrålende og larmende Ara-papegøjer samt mange andre fugle heriblandt tukaner. Efter aftensmaden, fortæller guider og biologer om stedets økoturisme-projekter, og hvordan man hjælper med til at bevare regnskoven.

Overnatning på lodgen.

Dag 16 Amazonas. Sejltur på Tres Chimbadas-søen, besøg på farm og aftenvandring i regnskoven
Dagen starter med en sejltur på Tres Chimbadas-søen, hvor der er et rigt dyreliv. Vores guide ror kanoen, så vi i stilhed kan nyde regnskovens skønhed og komme tættere dyrene. Der er gode chancer for at se de store og fascinerende Hoatzin-fugle, kaimaner og den store flod-odder, som er en truet dyreart.

Der er frokost på lodgen, og herefter er der besøg på en farm, som også har en ethno-botanisk have. Her gives der en introduktion til nogle af de planter og urter, som indianerne gennem generationer har brugt som naturmedicin. Efter aftensmaden er der aftenvandring i regnskoven. På dette tidspunkt er mange af skovens pattedyr aktive, men det kan være svært at få øje på de sky dyr – så er det nemmere at komme tæt på insekter og frøer, som ofte har finurlige former og siger eksotiske lyde.

Overnatning på lodgen.

Dag 17 Amazonas. Papegøjer, vandretur i regnskoven og indiansk landbrug
Mange steder i nationalparken findes såkaldte ”clay-licks”, som er naturlige steder i naturen med høj koncentration af livsvigtige salte, hvor dyr kan optage de salte, som de har brug for.

I dag er der mulighed for at observere farverige parakitter og papegøjer ved clay-licks – en fantastisk oplevelse, der betragtes som en af de største ornitologiske begivenheder i verden. Inden frokost, begiver vi os ud på en to timer lang nem vandretur i regnskoven. Målet er et gigantisk Ceiba-træ, som faktisk er inspirationen til det store ”moder-træ” i Avatar-filmen. Træet i sig selv giver liv og voksesteder til et væld af andre planter og dyr, der gror og lever på det. Men på turen er der også mulighed for at se aber og mange andre spændende dyr og planter.

Efter en fortjent frokost på lodgen, skal vi i vores båd besøge en indiansk farm, hvor vi kan se hvilke afgrøder de lokale indianere lever af. Bl.a. er Yuca eller manioc-roden meget vigtig for indianerne, og det er ganske interessant at se, hvordan de dyrker disse eksotiske planter.

Middag og overnatning på lodgen.

Dag 18 Amazonas – Lima. Hjemrejse
Efter morgenmaden er der afgang til Puerto Maldonado, hvorfra der er fly til Lima. Om aftenen er der afgang på flyet hjem.

Dag 19 Ankomst 

Bemærk: Når du ankommer med flyet til Puerto Maldonado, skal din kuffert opbevares der. Der skal derfor pakkes separat til dagene i regnskoven (i en rygsæk eller sportstaske). Dette gøres for undgå at skulle sejle med for tung bagage til lodgen. Det er vigtige at medbringe en lygte. Man kan låne gummistøvler (til og med størrelse 44). Forlængelsen er med engelsktalende lokalguide.

Du skal bo på denne lodge:

Lodgen ligger i et stort beskyttet regnskovsområde under Infierno-indianersamfundet. Det grænser direkte op til den berømte og enestående Tambopata Nationalpark, og er det perfekte udgangspunkt for udforskning af regnskoven. Indretningen er indiansk inspireret og passer godt ind i omgivelserne. Lodgen har en restaurant, hvor alle måltider nydes. Maden serveres som buffet og både frokost og middag inkluderer forret, hovedret og dessert. Der er gratis frugtjuice til alle måltider, og døgnet rundt er der gratis vand, te og kaffe. Har du lyst til massage, kan du få dette i Kuaii Wellness Spa’en (der skal bestilles tid, og massagen er mod gebyr).

Alle værelser er rummelige og indrettet i indiansk stil. De er dekoreret med kunsthåndværk fra Ese Ejja indianersamfundet ”Infierno”, som ligger i nærheden. Der er en åben veranda (med myggenet), så oplevelsen af regnskoven bliver så intens som muligt. Alle værelser har to senge, myggenet, hængekøje og sikkerhedsboks. Der er wi-fi i begrænset omfang.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Pris per person
Fra: kr. 7.498,-

Tillæg for enkeltværelse
Fra: kr. 2.498,-

Prisen inkluderer
 • Indenrigsfly fra Cusco til Puerto Maldonado
 • Indenrigsfly fra Puerto Maldonado til Lima
 • Engelsktalende lokalguide Alle udflugter nævnt i programmet
 • 3 nætter på Refugio Amazonas lodgen eller Refugio Posada inkl. helpension
 • Gratis frugtjuice til maden
 • Gratis vand (fra vanddispenser), kaffe og te
Prisen inkluderer ikke
 • Dansk rejseleder
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige drikkevarer (herunder også vand på flaske)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”
Bestilling
Forlængelsen skal bestilles samtidig med rejsen. Vi kan desværre ikke garantere ledige pladser på fly, hotel osv. på alle afrejsedatoer.

Lignende rejser

PEIRT01ADK