Qatar – Mellemøstens skjulte perle

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Et moderne 1001 nats eventyr i Doha

Tag på ny og spændende rejse i sporet af 1001 nats eventyr – rejsen begynder i den topmoderne ørkenoase Doha, hvor der venter besøg i en lokal souq, ørkensafari og tid til egne eventyr. Der er direkte fly med Qatar Airways.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, City Break

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta USD, QAR

Dagsprogram
Dag 1 København – Doha
Dag 2 Byrundtur
Dag 3 Afslappning på hotel eller egne eventyr
Dag 4 Med firhjulstrækkere gennem sanddynerne og afslapning ved stranden
Dag 5 Al Shahaniya Tur – Kameler, heste og Sheikh Faisel museet
Dag 6 Afslappning på hotel eller egne eventyr
Dag 7 Hjemrejse og hjemkomst.

Hoteller

Centro Capital Doha

 • Udendørs pool
 • Hotelbar
 • Gym/fitness
 • Restauranter
 • 24 hour room service

Centro Capital Doha ligger i Bin Mahmoud-kvarteret på al Jazeera-gaden. Det er desuden tæt på Villaggio Mall, Souq Waqif og City Centre Mall. Med to restauranter, og en dejlig udendørs pool er Centro Capital Doha en ideel base for at udforske eksotiske Qatar

Alle værelser med: Wi-fi, Aircondition, Sikkerhedsboks,Minibar (som fyldes efter ønske – for egen regning), Te- og kaffefaciliteter, Hårtørrer 

Læs mere på: www.rotana.com/centrohotels/qatar/doha/centrocapitaldoha

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
11.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Doha

Vi flyver fra København om eftermiddagen og kører straks videre til vores centralt beliggende hotel, hvor vi skal tilbringe de næste seks nætter. Vi mødes til en fælles middag afhængigt af ankomsttidspunktet (gælder fortidlige flyvninger).

Dag 2
Byrundtur

Byrundtur med museumsbesøg og Souq Waqif og efterfølgende eftermiddagen på egen hånd. 

Dagens første stop er Souq Waqif . Her udforsker vi Souq Waqif, et traditionelt beduinmarked med flere hundrede år på bagen. Vi forsætter til Museet for islamisk kunst, som fremviser genstande, der er op til 1400 år gamle. Herefter venter The Pearl, som er en kæmpestor menneskeskabt ø ud for kysten. Efter byrundturen kan du vælge at spise frokost på en af de mange restauranter eller vende tilbage til hotellet. 

Vi fortsætter til Katara, den såkaldte Cultural Village, hvor ideen er at forene folk med forskellig kulturel baggrund gennem interaktive udstillinger.

Dag 3
Afslappning på hotel eller egne eventyr

I dag har du mulighed for at slappe af ved hotellets pool eller tage på egne eventyr i Doha.

Dag 4
Med firhjulstrækkere gennem sanddynerne og afslapning ved stranden

Om eftermiddagen kører vi sydpå ud af byen. Herefter tømmer chaufførerne dækkene på vores firhjulstrækkere, og vi gør os klar til at køre gennem de store sanddyner hen mod grænsen til Saudi-Arabien. Vi vender tilbage til vores ørkenlejr ved vandet, som er indrettet i beduinstil med telte og tæpper på gulvene, men samtidig med moderne faciliteter såsom brusere. Du kan bruge tiden på at slappe af på stranden eller svømme en tur. Imens tænder kokken for grillen og forbereder en grillmiddag. Vi returnerer til vores hotel og mødes i lobbyen kl. 21.

Dag 5
Al Shahaniya Tur – Kameler, heste og Sheikh Faisel museet

Efter morgenmad kører vi nordpå til Shahaniya. Her skal vi kigge nærmere på kamelvæddløbsbanen og det lokale kamelmarked. Kamel-væddeløb er en spændende del af den traditionelle kulturarv i Qatar. Bagefter er der blot et kort køretur til en lokal kamelgård, hvor vi bydes velkommen med te og arabisk kaffe. Her nyder vi vores frokost og bagefter får vi en tur på gården. Efterfølgende kører vi videre til Sheikh Faisel museet. Fra museet forætter turen til de Equestrian Club og stadle, inden vi  vender tilbage til vores hotel ca. 17:30.

Dag 6
Afslappning på hotel eller egne eventyr

I dag har du mulighed afslappe ved hotellets pool, udforske byen eller nå noget sidsteminuts shopping.

Om aften spiser vi afskedsmiddag sammen.

Dag 7
Hjemrejse og hjemkomst.

I dag står vi tidligt op og tager den relativt korte tur til lufthavnen og vores fly hjem til Danmark.

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 11.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.748,–
Børnepris

8.998,- (2-11 år) 

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Flyrejse: København – Doha t/r
 • Alle lufthavnsafgifter og skatter
 • 6 nætter
 • Morgenmad x 5
 • Frokost x 1
 • Aftensmad x 2
 • Velkomst middag (gælder for tidlige flyvninger)
 • Halvdags byrundtur
 • Heldags Al Shahaniya tur med frokost
 • Firhjulstrækkere med grillmiddag
 • Alle transfers og al transport er som beskrevet i programmet.
 • Udflugter med entréer iflg. Programmet.
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens samlede pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører 
 • Eventuelle ekstra arrangementer 
 • Drikkevarer
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

VIGTIGT!

Information

Vi skal gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at have stempler eller visum fra Israel i sit pas, ved indrejse i Qatar. Hvis du har dette, bedes du anskaffe et nyt pas inden afrejse.

Oplysninger om rejsen

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 10 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Lignende rejser