Skønne Sydindien - rundrejse og badeferie

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Kulturrejse til det sydlige Indien med vandresafari, overnatning i husbåd i Indiens Venedig og tre dages badeferie i kystbyen Kovalam

Tag med på denne anderledes rundrejse i Indien, hvor fokus er på det sydlige Indien og Kerala, en af Indiens mest charmerende delstater ved Indiens frodige og tropiske sydvestkyst. Her er tempoet et helt andet end i Nordindien – og samtidig er området mere uberørt end for eksempel det populære Goa. Vi begynder vores rejse med byen Kochi, beliggende omkring en fjord, hvor de berømte kinesiske fiskenet hænger som store edderkopper over deres spind. Turen går videre til nationalparken Periyar, hvor vi både skal på safari, på sejltur på Periyar-søen og besøge en krydderiplantage. Ombord på en husbåd skal vi udforske Keralas såkaldte backwaters, et kæmpe vådområde med laguner, søer og småfjorde, som ikke uden grund kaldes Indiens Venedig. Rejsen afsluttes med tre dages badeferie i kystbyen Kovalam, hvor de lokale specialiteter er afslapning, ayurveda og alt godt fra havet. Komforten er i top, da vi som altid bor på gode hoteller.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Indiske rupier

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Dag 2 Ankomst til Kochi. Kochi havn, kirke og vaskeri kollektiv
Dag 3 Kochi. Mattancherry-paladset, jødisk synagoge, Kochi fort og kathakali-dans
Dag 4 Kochi – Periyar Nationalpark. Krydderiplantage og gummiplantage
Dag 5 Periyar Nationalpark. Vandresafari og sejltur på Periyar-søen
Dag 6 Periyar Nationalpark – Alleppey. Kerala Backwaters og indkvartering på husbåd
Dag 7 Alleppey – Kovalam. Indkvartering på badehotel
Dag 8–10 Kovalam. Afslapning og strandliv
Dag 11 Trivandrum – Danmark

Hoteller

Uday Samudra Hotel

 • 227 værelser
 • 5 restauranter
 • Wifi på hele resortet
 • Sikkerhedsboks på værelset
 • 3 Swimmingpools
 • Aircondition på alle værelser


Kovalam-området er med sin 17 kilometer lange kyststrækning og tre fantastiske hovedstrande et badeferieparadis uden lige. Oversat betyder Kovalam noget i retning af ’kokospalmelund tæt ved havet’ – mere idyllisk bliver det ikke! Og lad dig ikke afskrække af sandets nogle gange delvist sorte farve – det er ikke forurening, men blot det sorte mineral ilmenit, der farver sandet.

Uday Samudra Hotel ligger i kystbyen Kovalam på Sydindiens Malabarkyst. Langs strandpromenaden ud til Det Arabiske Hav ligger barer og restauranter som perler på en snor og tilbyder frisk fisk, hummere og store rejer – og en drink i solnedgangen, hvis det kunne friste. Har du lyst til lidt byliv, ligger delstatens hovedstad, Trivandrum, kun omkring 15 kilometer væk. Byen (hvis officielle navn er Thiruvananthapuram) ligger omgivet af frodiggrønne bakker og blev af Mahatma Gandhi poetisk kaldt for Indiens evigt grønne by.

Uday Samudra Hotel er officielt et 5-stjernet hotel. Vi har dog valgt at kalde det for 4-stjernet for ikke at skuffe nogen. Hotellet består af 227 værelser fordelt på 4 etager. Hotellet har seks værelsestyper og vi bor i dobbeltværelser i kategorien Deluxe room med udsigt til have og pool. Alle værelser har terrasse eller balkon, eget bad og toilet, aircondition, tv, hårtørrer og minibar. Der er te- og kaffefaciliteter på værelset, og Wi-Fi og sikkerhedsboks er også til rådighed.

Læs mere på hotellets hjemmeside: http://www.uds.co.in

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Vi sætter kursen mod den indiske delstat Kerala og byen Kochi.
Dag 2
Ankomst til Kochi. Kochi havn, kirke og vaskeri kollektiv
Fiskenet i Kochis havn

Vi ankommer til den grønne delstat Kerala og møder straks det spændende og anderledes Indien. Der er et mylder af mennesker, biler, tuktuk’er og hist og pist kan vi spotte en af de hellige køer som ligger og gumler på noget græs langs vejen. Fra lufthavnen begiver vi os mod Kochi hvor vi skal bo de første nætter. Vores øjne og sanser bombarderes konstant af dette varme, anderledes og farverige Indien, der passerer udenfor bussens kølige indre. Her i Kerala kan hele 90 % af befolkningen læse og skrive, og det høje oplysningsniveau har blandt andet medført, at børnedødeligheden er den laveste i hele Indien, og at delstaten har de mest udviklede sociale forhold. Vi kommer til den moderne bydel Ernakulam, som ligger på fastlandet, og vi krydser floden for at kommer til Kochi. Kochi består af en ny og en gammel bydel, og er beliggende omkring en fjord, hvor travle færger dagen lang transporterer pendlere og varer på kryds og tværs af fjorden. Byen har i nyere tid været koloniseret flere gange. Først af portugiserne, herefter af hollænderne og siden af englænderne, inden byen kom tilbage på indiske hænder ved uafhængigheden i 1947. Hver eneste kolonimagt har sat sit eget præg på byen.

Vi starter dagens program med at kigge forbi Kochis havn. Ved indsejlingen til havnen fiskes der med de berømte kinesiske fiskenet, der hænger som store edderkopper over deres spind. Er vi heldige kan vi se hvorledes de lokale fiskerkollektiver bruger lodder, trisser og kontravægte til at hæve og sænke disse store konstruktioner. Sådan har man fisket i umindelige tider, og det fungerer glimrende. Her kan vi nyde den pragtfulde, travle og eksotiske stemning med udsigt til Det Arabiske Hav. Vi går en tur gennem de gamle, smalle gader, hvoraf mange bærer præg af, at byen har været en stor handelsby. Som noget særligt har kristendommen stor udbredelse i dette område, blandt andet findes Indiens ældste kirke her. Den skal vi selvfølgelig se sammen med et andet lidt pudsigt sted, nemlig et udendørs vaskeri kollektiv hvor de lokale ”dhobi wallas”, vaskerifolk vasker, banker, tørrer og stryger byens tøj. Et sindrigt system sikrer at alle får deres rette tøj tilbage. Efter besøget forstår man, hvorfor hver eneste inder altid fremstår ren og med nystrøgede klæder.

Der bliver naturligvis tid til at spise en frokost inden vi begiver os til vores hotel, som ligger i den mest spændende del af byen, nemlig den gamle bydel, Fort Kochi. Her bor vi meget tæt på vandet og den lille havnepromenade. Herefter er der tid til egne eventyr eller afslapning på hotellet, inden vi mødes på hotellet for at spise vores første middag sammen på rejsen.

Dag 3
Kochi. Mattancherry-paladset, jødisk synagoge, Kochi fort og kathakali-dans
Kathakalidans, Kochi

I dag besøger vi Mattancherry-paladset, som blev opført af portugiserne i 1557. Paladset er bygget i traditionel kerala-stil og har et ganske særligt tempel midt på gårdspladsen dedikeret til guden Bhagavati. De smukke fresko-malerier på templets vægge skildrer det store hinduistiske epos Ramayana, der handler om prinsen Rama, den 7. inkarnation af Vishnu. Dernæst går vi en tur gennem det lokale marked, og vi besøger den eneste jødiske synagoge på subkontinentet, samt Kochi fort. Vi kigger forbi en lokal tæppehandler, og sidst på dagen er det blevet tid til et besøg på et af Kochis berømte Kathakali-dansecentre. Kathakali-dansen er helt særegen for Kerala, og den meget farverige og temperamentsfulde dans tager ofte udgangspunkt i fortællinger fra de gamle hinduistiske skrifter.

I aften er middagen på egen hånd. Der ligger mange gode spisesteder rundt i Fort Kochi til meget billige priser. Hotellets restaurant er glimrende og naborestauranten er ligeledes meget velbesøgt. Har man lyst til en lille gåtur kan man besøge den hyggelige Farmers Café, der serverer dejlige indiske retter i herlige omgivelser. Her serverer man dog ikke øl og vin, men deres friskpressede juices opvejer dette til fulde.

N.B. Mattancherry-paladset er lukket hver fredag og den jødiske synagoge hver fredag og lørdag. Vi vil forsøge at rykke rundt på programmet, så vidt det er muligt, i de tilfælde hvor vi er i Kochi fredag og lørdag.

Dag 4
Kochi – Periyar Nationalpark. Krydderiplantage og gummiplantage
Elefanter i Periyar Nationalpark

Vi forlader Kochi og kører ind i landet til Western Ghats. Her ligger Periyar – Sydindiens mest hyldede nationalpark og vildtreservat. På det store område lever sambarhjorte, gaurokser, vildsvin, vilde hunde, aber, elefanter og reservatets stolthed: de majestætiske indiske tigre, der dog så godt som aldrig lader sig se. Busturen er en oplevelse i sig selv – vi kører gennem små indiske byer, og overvældes af de farverige klæder og ikke mindst naturen omkring os. Vi kører op i højderne og passerer eksotiske træer og planter. Kokosplantager, gummitræer, kaffebuske, jungle og teplantager så langt øjet rækker – det hele bliver kun smukkere og smukkere, efterhånden som vi nærmer os Periyar. På vejen besøger vi en krydderiplantage hvor vi vandrer gennem en frodig have mens vi med hænder, øjne og næse oplever alt fra nelliker, kardemomme, muskatnødder, te buske, sort peber, kanel og andre spændende vækster. Vi skal naturligvis også se nærmere på en gummiplantage, hvor vi ser hvordan man tapper træerne – og kan fornemme vejen fra træ til elastik. Når vi ankommer til Periyar, kan resten af dagen bruges på at udforske det smukke naturområde på egen hånd eller til at slappe af på hotellet. Der bliver god tid til naturoplevelser i morgen.

Middagen er i dag på egen hånd. Hvis man ikke vælger at spise på hotellet, kan man passende besøge et af de mange gode spisesteder i byen, som ofte ligger i kombination med andre hoteller.

Dag 5
Periyar Nationalpark. Vandresafari og sejltur på Periyar-søen
Periyar Vildtreservat

Om morgenen skal vi til fods rundt i nationalparken og opleve det vilde naturområde helt tæt på. Periyar består mest af frodig skov og så den store sø, der dækker et område på 26 kvadratkilometer. Her slukker parkens dyr tørsten, og nogle af dem tager sig måske en dukkert. Parkens nysgerrige og frække aber følger vores bevægelser gennem området, og vi kan følge dem mens de kaster sig frygtløst fra træ til træ. Vi runder besøget i nationalparken af med en sejltur på søen, hvor vi fortrinsvis sejler langs bredden. Turen rundt på det stille vand er fornøjelig i sig selv, og her har vi første parket til at observere de dyr, der måtte komme ned for at drikke. Selvom chancerne er gode, er det vilde dyr, vi har at gøre med, og derfor gives der ingen garantier.

Dag 6
Periyar Nationalpark – Alleppey. Kerala Backwaters og indkvartering på husbåd
Ved Keralas backwaters

Vi kører sydpå til byen Alleppey. Hvis klicheen ”Indiens Venedig” har en berettigelse nogen steder, så er det i dette område. Alleppeys baghave udgøres af Keralas såkaldte backwaters – et enormt område, hvor havet har kastet sig ind over land og skabt et helt system af søer, laguner og småfjorde. Her står flotte kokospalmer side om side ved kanalerne, og antallet af gader overgås langt af antallet af kanaler. Her både sover, lever og transporterer man sig på vandet. Rigtig mange indbyggere i Alleppey bor på husbåde, og det skal vi også! Vi sejler ud og oplever nogle af de 900 kilometer snirklede vandveje, der udgør the backwaters. Det vandrige område har i århundreder været brugt som Sydindiens motorvejssystem, og områdets beboere bevæger stadig både sig selv og deres varer rundt med padlekraft. Om bord på vores husbåd, der er overdækket med et tag af kokosfibre, glider vi stilfærdigt rundt langs de palmekransede bredder mellem arbejdende fiskere og små landsbyer klemt inde på landtanger på få meters bredde. Hver båd indeholder fra tre til seks kahytter med egen kaptajn, kok og tjenerstab. Om natten vil bådene ligge ved kaj.

Dag 7
Alleppey – Kovalam. Indkvartering på badehotel
Kovalam

Efter morgenmaden stiger vi af husbåden og kører videre til kystbyen Kovalam, hvor vi tjekker ind på vores badehotel. Kovalam-området er med sin 17 kilometer lange kyststrækning og tre fantastiske hovedstrande et badeferieparadis uden lige. Oversat betyder Kovalam noget i retning af ’kokospalmelund tæt ved havet’ – mere idyllisk bliver det ikke! Og lad dig ikke afskrække af sandets nogle gange delvist sorte farve – det er ikke forurening, men blot det sorte mineral ilmenit, der farver sandet.

Dag 8–10
Kovalam. Afslapning og strandliv
Slap af og nyd livet!

Du har nu tre dage til at nyde livet her på Sydindiens Malabarkyst. Langs strandpromenaden ud til Det Arabiske Hav ligger barer og restauranter som perler på en snor og tilbyder frisk fisk, hummere og store rejer – og en drink i solnedgangen, hvis det kunne friste. Du kan også forkæle dig selv med en behandling i den 5.000 år gamle ayurveda tradition, der i særlig grad holdes i hævd i Kerala. Ayurveda-traditionen findes over det meste af Indien, men i Kerala er man specielt opmærksom på at følge de gamle forskrifter til punkt og prikke. En del restauranter i Kovalam har sågar specialiseret sig i at lave mad efter ayurvediske forskrifter. Har du lyst til lidt byliv, ligger delstatens hovedstad, Trivandrum, kun omkring 15 kilometer væk. Byen (hvis officielle navn er Thiruvananthapuram) ligger omgivet af frodiggrønne bakker og blev af Mahatma Gandhi poetisk kaldt for Indiens evigt grønne by. Trivandrum er en vidensby fyldt med skoler, teknologiske institutter og University of Kerala, og byen står for 80% af delstatens eksport af it-software. Herudover har byen en zoologisk have, museer og gallerier.

Ved midnatstid på dag 10 påbegynder vi hjemrejsen og kører til lufthavnen i Trivandrum.

Dag 11
Trivandrum – Danmark
Meget tidligt om morgenen forlader vi Indien og flyver tilbage til Danmark, hvortil vi ankommer samme dag.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly Danmark – Kochi / Trivandrum – Danmark
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på gode hoteller i delt dobbeltværelse
 • 1 nat på 3-stjernet husbåd
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 2-7
 • Aftensmad dag 2, 5, 6
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Visum til Indien*
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guide, chauffør og assistent (beregn ca. USD 20,-)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

* Vi anbefaler at du selv søger e-Visum til Indien, hvilket er langt det nemmeste og billigste, idet det kun koster 80 USD per person. Alternativt kan Albatros Travel hjælpe danske statsborgere med at søge e-Visum mod gebyr på kr. 850,- per person.

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Håndværksbesøg

På rejsen har vi indlagt enkelte besøg på små virksomheder og kooperativer, som producerer nogle af de ting, som kendetegner Indien: tekstiler, marmor og juveler. Der vil naturligvis være mulighed for indkøb på disse stop.

Mere om Indien

Her kan du få mere at vide om Indien: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/indien
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 5 out of 5 by from En god ferieoplevelse med et godt program! Rejsen var spændende og afvækslende. Et alsidigt program med mange gode oplevelser. Vores danske guide var god til at informere og videregive sin store viden om de steder vi besøgte og landet i det hele taget. Rejsen var til 5 stjerner men de meget hårde madrasser på husbåden trak andelen af stjerner ned til 3/4 stk. på den del af rejsen, men servicen ombord var i top.
Date published: 2019-02-23
Rated 4 out of 5 by from En oplevelsesrig rejse Spændende oplevelser og mangesidede indtryk, der samlet giver et godt billede af den del af verden vi besøgte.
Date published: 2019-02-23
Rated 4 out of 5 by from Skøn rejse med dejlige rejsedeltagere og gode oplevelser Rejsen var fuld af spændende oplevelser og med en rejseleder med stor viden om Indien
Date published: 2019-03-01
 • y_2019, m_6, d_16, h_1
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_INRTR30, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

INRTR30ADK