Solformørkelse i Argentina

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev den største begivenhed i Sydamerika i 2019, når der er total solformørkelse i Argentina

En total solformørkelse er en særlig begivenhed, og på denne rejse bliver det ganske givet også højdepunktet, men vi har valgt at krydre oplevelsen med et ophold i en af Sydamerikas mest interessante byer, Buenos Aires, som har en fantastisk arkitektur og en enestående storbysatmosfære. Her skal vi vandre på de brede alleer til Casa Rosada (det lyserøde præsidentpalads), og vi skal besøge byens flotte operahus.

Vi skal også lære noget om argentinsk vinproduktion på gårde i landets vigtigste vinområde, Mendoza, hvor klimaet er helt ideelt til dyrkning af druer.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Argentinsk peso

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst Buenos Aires. Byvandring og operahuset Teatro Colón
Dag 3 Buenos Aires. Byrundtur, vinsmagning og tangoshow (tilkøb)
Dag 4 Buenos Aires. Udflugt til pampassen m. ranchfrokost (tilkøb)
Dag 5 Buenos Aires – Mendoza. Byrundtur i Mendoza
Dag 6 Mendoza. Vinsmagning og frokost i Argentinas vigtigste vinområde
Dag 7 Mendoza – San Juan. Formiddagen fri i Mendoza
Dag 8 San Juan – Bella Vista. Solformørkelse
Dag 9 San Juan – Buenos Aires. Fly til Buenos Aires og hjemrejse
Dag 10 Ankomst København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Vi sætter kursen fra Danmark mod Argentina.

Dag 2
Ankomst Buenos Aires. Byvandring og operahuset Teatro Colón
Præsidentpaladset i Buenos Aires kaldes Casa Rosada

Vi lander i Buenos Aires om morgenen og kører til hotellet for at friske os lidt op, inden vi tager på byvandring i den centrale del af tangobyen.

Buenos Aires er kendt som Sydamerikas Paris, og det er også ganske rigtigt, at arkitekturen og de brede alléer nemt kan sende tankerne til Frankrigs hovedstad. Buenos Aires er en by med en gylden fortid, og vi starter byvandringen ved byens operahus, Teatro Colón, der blev bygget i 1908 og er indbegrebet af det rige Buenos Aires. Vi bliver vist rundt i den overdådige bygning og ser den store sal med scenen, hvor de klassiske dramaer stadig udspilles.

Herefter vandrer vi ad byens brede alléer til Plaza de Mayo (Majpladsen), hvor man for alvor fornemmer historiens vingesus. For enden af torvet troner præsidentpaladset, som ikke uden grund kaldes Casa Rosada, det lyserøde hus, for murværket har en markant lyserød farve. Det var fra balkonen her i præsidentpaladset, at Eva Perón – i folkemunde blot kendt som Evita – holdt tale til sine trofaste støtter blandt landets mange fattige. Det var også her på Plaza de Mayo, at en gruppe mødre til forsvundne børn og unge under den argentinske militærjunta, kendt som “Las Madres de Plaza de Mayo”, i årene 1977-2006 fast mødtes én gang om ugen og demonstrerede for at få sandheden om deres forsvundne kære frem.

Herfra fortsætter turen ned af gågaden, Calle Florida, hvor butikker og forretninger ligger side om side. Der bliver også tid til en dejlig frokost på en af Buenos Aires’ verdenskendte restauranter, de såkaldte steakhouses, hvor vi kan nyde en førsteklasses bøf.

Overnatning i Buenos Aires.

Dag 3
Buenos Aires. Byrundtur, vinsmagning og tangoshow (tilkøb)
Vi oplever et flot tangoshow i Buenos Aires

Denne morgen skal vi nyde lidt mere af Buenos Aires. Vi besøger byens mest farvestrålende og charmerende bydel, La Boca, som tilmed er et af byens ældste kvarterer. I 1800-tallet blev La Boca hjemsted for tusindvis af italienske og spanske immigranter, der søgte lykken i den argentinske hovedstad. Gaden El Caminito er kendt for sine farvestrålende huse, og det er også her i arbejderkvarteret La Boca, at sportsklubben Boca Juniors holder til. Selvom en lang række markante argentinske fodboldspillere gennem årene har spillet for klubben, er det mere end nogen den nationale fodboldhelt Diego Maradona, der har gjort klubben kendt verden over.

Videre i bydelen Palermo – byens grønne åndehul – nyder vi de smukke, storslåede parkanlæg og mindesmærker, der giver os et indblik i landets brogede historie. Vi fortsætter til bydelen Recoleta, som er et af byens mest fashionable beboelsesområder med elegante, franskinspirerede huse. Det er også i Recoleta, vi finder den pompøse kirkegård med gravsteder for alle byens fornemme familier, inklusive Evita Peron, som ligger begravet på et familiegravsted under navnet Duarte. Endvidere er La Recoleta også hjemsted for de meget rige argentinere, som normalt forlader deres herskabsboliger i sommerheden. Om vinteren kan man se de fine damer slentre op og ned ad byens fornemme strøg iført pels og kunstfærdige frisurer, ofte på vej til tesaloner for at møde deres venner.

Sidst på eftermiddagen prøvesmager vi nogle af de dejlige argentinske vine i selskab med en professionel sommelier, som deler ud af sin viden. Herefter nyder vi et flot tangoshow, mens aftenens middag indtages. Kan man forestille sig mere perfekte rammer for en aften i tangoens tegn end netop her i tangoens hjemby? Dansen – med sit raffinerede miks af nostalgi, drama, elegance og sensualitet – har sit udspring i immigrantmiljøet i Buenos Aires-bydelen San Telmo sidst i 1800-tallet, og selvom tangoen i begyndelsen blev betragtet som alt andet end stueren, gik der ikke længe, inden også det pæne borgerskab tog tangoen til sig.

Bemærk venligst, at aktiviteterne denne dag skal tilkøbes. Se venligst information under ”Buenos Aires udflugtspakke”.

Overnatning i Buenos Aires.

Dag 4
Buenos Aires. Udflugt til pampassen m. ranchfrokost (tilkøb)
Den argentinske pampas er hjemsted for de famøse gauchoer

I en radius af næsten 1.000 kilometer fra Buenos Aires strækker den argentinske pampas sig. Det store sletteområde har gennem århundreder været hjemsted for de legendariske argentinske cowboys, såkaldte gauchoer. Og med den frodige landbrugsjord og pampas-kvæget, der typisk ender sine dage som nogle af verdens møreste bøffer, udgør pampassen nerven i den argentinske økonomi. På dagens udflugt går vi i gauchoernes fodspor og sætter kursen mod pampassen, hvor vi skal besøge en estancia, som er en stor, argentinsk ranch. Her spiser vi en traditionel asado-frokost med lækkert, grillet kød og empanadas – små halvmåneformede, fyldte brød. På estanciaen nyder vi også et folkloreshow med traditionel argentinsk musik og dans. Efter en afslappende dag på gården vender vi tilbage til Buenos Aires.

Bemærk venligst, at aktiviteterne denne dag skal tilkøbes. Se venligst information under ”Buenos Aires udflugtspakke”.

Overnatning i Buenos Aires.

Dag 5
Buenos Aires – Mendoza. Byrundtur i Mendoza
Vinmarkerne i Mendoza er beliggende i 600-1100 meters højde

Vi flyver til Argentinas mest kendte vindistrikt Mendoza, hvor den regionale hovedstad har samme navn. Mendoza by er beliggende på den østlige side af Andesbjergene, og i dag skal vi lære den at kende. Byen blev grundlagt af spanierne i 1561, men før den tid boede forskellige indianerstammer i området. En af stammerne (Huarpes) lavede deres eget vandingssystem som senere blev videreudviklet af spanierne. Systemet virker stadig og brede grøfter løber langs fortovene og sikrer vanding de ca. 100.000 træer, der står i Mendozas gader. På vores byrundtur skal vi se de smukke pladser og brede boulevarder og indsnuse den hyggelige stemning.

Overnatning i Mendoza.

Dag 6
Mendoza. Vinsmagning og frokost i Argentinas vigtigste vinområde
I Argentinas mest kendte vindistrikt Mendoza

Der produceres god vin i adskillige af Argentinas provinser, men Mendoza-provinsen er stjernen som overstråler alle de andre. Vinmarkerne er beliggende i 600-1100 meters højde, og det er ideelt til dyrkning af druer. Langt de fleste vine fra Mendoza laves på en enkelt druesort, og den mest anvendte er Malbec - men gode og kendte druer som Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc og Merlot dyrkes også. I dag skal vi besøge nogle af vingårdene, hvor vi får kendskab til vinproduktionen, og vi skal naturligvis også prøvesmage (standard) vine som er typiske for regionen. Vi nyder en dejlig frokost på en af vingårdene.

Overnatning i Mendoza.

Dag 7
Mendoza – San Juan. Formiddagen fri i Mendoza
Mendoza by ligger på den østlige side af Andesbjergene

Vi nyder en rolig morgen, og formiddagen er til fri disposition i Mendoza. Herefter kører vi til San Juan, som er hovedstad i provinsen af samme navn. Det er en grøn og moderne by med brede alleer, pladser og mange parker, f.eks. Parque de Mayo som har en stor kunstig indsø. Der er i nyere tid blevet udbygget store vandkraftreservoirer i området, som sikrer vandforsyningen til byen og vanding af de mange omkringliggende vinmarker.

Overnatning i San Juan.

Dag 8
San Juan – Bella Vista. Solformørkelse
Total solformørkelse

I dag kører vi ca. 2 timer nordpå til Bella Vista, hvor vi skal se turens højdepunkt, den totale solformørkelse.

Vi kommer i god tid, så vi er sikre på, at vi er på plads, når solformørkelsen starter. Formørkelsen er total kl. 17:40:50 lokal tid, og den varer 2 minutter og 30 sekunder.

Til frokost har vi en god madpakke med, og vi spiser en sen middag på hotellet, når vi er retur i San Juan.

Overnatning i San Juan.

Dag 9
San Juan – Buenos Aires. Fly til Buenos Aires og hjemrejse

Denne morgen flyver vi fra San Juan til Buenos Aires og videre på vores flyvning hjem. Bemærk, at der er skift af lufthavn i Buenos Aires, da indenrigsflyet lander i en lufthavn, og flyet hjem afgår fra en anden. Der er arrangeret transport mellem de to lufthavne, så alt forløber uden problemer. 

Dag 10
Ankomst København

Buenos Aires udflugtspakke

Ved køb af denne udflugtspakke får du alle de aktiviteter, som er beskrevet i rundrejsens program på dag 3 og 4:

 • Buenos Aires byrundtur i bydelene La Boca og Palermo
 • Vinsmagning, middag og tangoshow
 • Heldagsudflugt til Pampassen med besøg på farm og traditionel argentinsk frokost


Udflugtspakken skal bestilles hjemmefra (ved køb af rejsen), og gennemføres ved minimum 10 deltagere. Rejselederen er med på udflugterne. 

Pris pr. person: 2.998 kr.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Buenos Aires – København med mellemlanding
 • Indenrigsfly Buenos Aires og Mendoza
 • Indenrigsfly San Juan og Buenos Aires
 • Udflugter jf. program
 • Indkvartering på gode 3- og 4-stjernede hoteller i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt og frokost dag 6. Frokostmadpakke dag 8
 • Middag dag 8
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tilslutning med indenrigsfly
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Udflugtspakke i Buenos Aires
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (ca. USD 75,- i alt)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr kr. 130,- pr. faktura (bortfalder ved online bestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Pakkeliste

 • Mindre rygsæk eller taske til udflugter
 • Sommertøj til Buenos Aires
 • Varmere tøj til Mendoza og Bella Vista (temperatur dag er 15-17 grader celsius)
 • Praktisk fodtøj (vandresko og sportssandaler)
 • Solcreme, solhat og/eller solbriller
 • Myggespray
 • Lommelygte
 • Kikkert (med solfilter hvis den skal anvendes til solformørkelsen)
 • Håndsprit
 • Solformørkelsesbriller (samt andet solformørkelsesudstyr hvis nødvendigt)

At observere en solformørkelse

Det er meget vigtigt, at du beskytter dine øjne ved en solformørkelse. Selv et kortvarigt øjebliks, ja, et sekunds ubeskyttet blik mod solen — også når den er delvist dækket af månen — kan give varige forbrændingsskader på nethinden. Kraftige solbriller beskytter ikke tilstrækkeligt. Medbring derfor solformørkelsesbriller. De sælges blandt andet på Tycho Brahe Planetariet i København. Mørkt svejseglas kan også anvendes og købes i velassorterede byggemarkeder. Du kan ikke se formørkelsen gennem en kikkert, som ikke er udstyret med et kraftige solfiltre på frontlinserne.

Hvis du vil fotografere formørkelsen, får du brug for et kraftigt teleobjektiv, som er blændet af med et solfilter. Det mest anvendte solfilter er en aluminiums-coatet polyesterfilm, der ofte går under navnet “mylar-filter”. Søg efter det på internettet eller forhør dig på Tycho Brahe Planetariet i København. Filteret skal sidde på indtil 99% af solskiven er dækket og fjernes under den totale formørkelse. Det er nødvendigt at bruge et stativ, som gerne må være let at indstille, så du kan følge solen på dens bane. Husk at afprøve udstyret, stativet og eksponeringstiden mod solen hjemmefra.

Særligt forbehold i forbindelse med solformørkelsen

Albatros Travel påtager sig intet ansvar for sigtbarhed eller for vejret under solformørkelsen. Der er naturligvis altid en risiko for skyer, regn eller andet vejr, der kan forringe sigtbarheden. Klimaet i Bella Vista er normalt tørt i denne periode, og der er relativ lav risiko for skydække (under 30%). Albatros kan heller ikke forudse mængden af trafik og mennesker i forbindelse med solformørkelsen.

Valuta

Vi anbefaler, at du medbringer USD, da det det kan være problematisk både at anvende kreditkort som betaling og hæve kontanter i pengeautomater.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om dine rejsemål

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se, om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder:

Argentina

www.albatros-travel.dk/destinationer/sydamerika/argentina

Hånden på hjertet

Information

I Buenos Aires er standarden på vores hotel lidt under den generelle hotelstandard på turen. Vi anvender det 3-stjernede hotel Imperial Park med central beliggenhed nær seværdigheder og indkøb.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Solformørkelse i Argentina 2.juli Det var en fantastisk god REJSE, som Albatros havde tilrettelagt for os til solformørkelsen i Argentina d.2.juli 2019. Dejlige oplevelser i Buenos Aires, Mendoza, San Juan og ikke mindst i Bella Vista, hvor alt var flot arrangeret til solformørkelsen. En stor tak til vores guide, som gjorde REJSEN uforglemmelig for os.
Date published: 2019-07-18
Rated 5 out of 5 by from Da solen gik i sort over Bella Vista, Argentina den 2. juli 2019 Et besøg i "Sydamerikas Paris, Buenos Aires, er det hele værd, en sand rejseoplevelse, men krydret med en virkelig vidende guide, besøg ude på Pampas'en , kulinariske oplevelser samt endelig også en perfekt solformørkelse, hvad kan man forlange mere ?
Date published: 2019-07-07
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk rejse Rejselederen Jesper Nielsen var meget kompetent og engageret. Solformørkelsen var noget ganske særligt. Rigtigt godt setup med stole og madvogne. Det kunne ikke være bedre.
Date published: 2019-07-08
Rated 5 out of 5 by from En dejlig rejse med en flot solformørkelse i fantastiske omgivelser Et godt og varieret program og en rigtig god stemning på turen som ikke mindst skyldes vores rejseleder der bidrog med sin viden og fantastiske engagement.
Date published: 2019-07-06
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk flot solformørkelse. Det var en spændende tur og fantastisk at opleve solformørkelsen. Hotellerne lå dejligt centralt, og vi havde en rigtig god rejseleder.
Date published: 2019-07-09
Rated 5 out of 5 by from En tur, der oversteg vore forventninger En veltilrettelagt tur, hvor alt klappede
Date published: 2019-07-08
Rated 5 out of 5 by from En skøn rejse til solformørkelse i Argentina Rejsens hoved fokus og højdepunkt var uden sammenligning at se solformørkelsen på rejsens sidste dag i Argentina og man må sige at selv de største forventninger til dette blev indfriet: at se formørkelsen fra en skyfri himmel ude ved de sneklædte Andesbjerge. En fantastisk og bevægende oplevelse i perfekte rammer! Forinden havde vores rejseleder Jesper i et par intense dage vist os rundt i Buenos Aires, hvor vi bl.a. så den flotte opera og en række af de centrale bydele, smagte på en række af landets vine til en vinsmagning efterfulgt af et flot tangoshow. Efter dagene i hovedstaden var der udflugter til en estancia på Pampassen samt til byrundtur og besøg på vingårde i og omkring Mendoza. Vores rejseleder var velforberedt og meget vidende indenfor stort set alle forhold omkring Argentina og andre lande i Sydamerika: historie, natur, geografi, aktuelle politiske forhold osv. Rejselederen var altid i strålende humør, hvilket bidrog til levende fortællinger om det han fortalte om. Ud over de planlagte oplevelser, var der også enkelte ikke-planlagte af slagsen: eksempelvis køretur i en Dodge fra 1946 ude på Pampassen samt morgenmad på en chokoladefabrik i Mendoza! Hotellerne levede op til forventningerne. Alt i alt en rejse der mere end opfyldte alle forventninger! Hvis man har interesse i at se en solformørkelse kan en tilsvarende rejse anbefales.
Date published: 2019-07-06
 • y_2021, m_1, d_17, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_7
 • loc_da_DK, sid_ARRTR09, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

ARRTR09ADK