Sommer i Thailand

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

En minirundrejse i Smilets Land med Bangkok og Floden Kwai som omdrejningspunkt efterfulgt af en afslappende strandferie syd for Hua Hin

Thailand har i mange år tiltrukket skandinaviske gæster – og vi forstår godt hvorfor. Frodig natur med jungle, rismarker og vandfald blandet med palmeomkransede strande udgør de perfekte omgivelser for en mindeværdig ferie. Læg dertil det lækre thailandske køkken og den gæstfri og smilende befolkning. Denne rejse begynder med 3 nætter i pulserende Bangkok med god tid til at udforske byen. Herfra kører vi til det historisk interessante område omkring Floden Kwai, hvor vi blandt andet ser den berømte bro over floden Kwai. Der er tid til at nyde de natursmukke omgivelser på en sejltur på floden Kwai og ved Erawan-vandfaldet, inden turen går sydpå til Dolphin Bay, lidt syd for Hua Hin. Her venter et dejligt resort i rolige omgivelser ned til stranden. Det er op til dig, om du vil bruge tiden på afslapning på stranden, ved poolen eller ønsker at udforske mere af Smilets Land.

Rejsen er også velegnet til familier.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Thailandsk baht

Dagsprogram
Dag 1 København – Bangkok
Dag 2 Ankomst Bangkok
Dag 3 Bangkok. Sejltur på Chao Praya-floden og Grand Palace
Dag 4 Bangkok. Tid på egen hånd eller cykeltur rundt i Bangkoks ’grønne områder’ (tilkøb)
Dag 5 Bangkok – Kanchanaburi. Togmarked, broen over floden Kwai og krigskirkegården
Dag 6 Floden-kwai. Erawan Nationalpark, Hell Fire Pass og sejltur på floden Kwai
Dag 7 Kanchanaburi – Kuiburi via Det Flydende Marked
Dag 8–12 Dolphin Bay. Badeferie og afslapning
Dag 13 Dolphin Bay – Bangkok og hjemrejse
Dag 14 Ankomst til København

Hoteller

Furama Silom Hotel - Bangkok

Det centralt beliggende Furama Silom Hotel tilbyder hyggelige værelser med tekøkken og udsigt over byen. Hotellet byder på tagterrasse med swimmingpool og solid morgenmadsmenu.

Hotellets værelser har moderne indretning med elegante gulv til loft-vinduer og hyggelig belysning. Værelserne har også kabel-tv og værdiboks. Silom Furama Hotel kan tilbyde et fuldt udstyret motionscenter og dampbad. Man kan også slappe af i saunaen.

Sky Garden Rooftop Restaurant kan tilbyde et udvalg af vestlige og asiatiske retter samt en fantastisk udsigt over byens skyline.

http://www.furama.com/silom/

Dolphin Bay Resort

Dolphin Bay er et godt turistklassehotel beliggende i rolige omgivelser i den lille bugt kaldet Dolphin Bay ca. 30 minutters kørsel syd for Hua Hin. Værelserne ligger i en hestesko rundt om den store grønne have med en lille legeplads og 2 swimmingpools. For enden af resortet ligger stranden, som man kommer til ved at krydse den lille vej igennem bugten. Det er muligt at leje cykler på hotellet.

Der hører både en lille bar samt en restaurant til hotellet, der serverer både lokale retter og vestlige retter. Der er et mindre spa-område, som kan tilbyde et bredt udvalg af behandlinger og massage. Vi bor i de såkaldte Upper Floor Garden View rooms, som alle er pæne og rene og har det, man kan forvente af et turistklassehotel: aircondition, tv, minibar osv. Desuden har alle værelser egen balkon med udsigt til haven eller poolen.

 

https://www.dolphinbayresort.com/

Mida Resort - Kanchananaburi

Skønt boutique resort beliggende i tropiske omgivelser direkte ned til floden, cirka 30 minutters kørsel fra den berømte bro ved floden Kwai. Moderne indrettede værelser i elegant stil. I hotellets fredelige have er pool med liggestole. Hotellets restaurant tilbyder både lokale og internationale retter.

http://www.midaresortkanchanaburi.com/ 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Bangkok
Afrejse fra København mod Bangkok.
Dag 2
Ankomst Bangkok
Bangkok om natten
Ved ankomst til Englenes by, som Bangkok også kaldes, kører vi direkte til vores hotel, hvor du har mulighed for at hvile dig lidt oven på flyveturen. Rejselederen holder et velkomstmøde på hotellet, hvor du bliver præsenteret for rejsen, hvorefter vi spiser aftensmad på en lokal restaurant. (Dagens program justeres i forhold til flyankomst, og ændringer af ovenstående kan derfor forekomme)
Dag 3
Bangkok. Sejltur på Chao Praya-floden og Grand Palace
På sejltur gennem byen

I dag skal vi på udflugt på Chrao Phraya-floden og de omkringliggende klonger, efterfulgt af et besøg på Grand Palace.

Om morgenen spadserer vi ned til Skytrain-stationen, hvorfra vi kører til Chao Phraya-floden, som deler Bangkok i to. Her stiger vi på en traditionel ’long tail boat’ og tager på en sejltur langs floden. Det er hyggeligt at se dagligdagen udspile sig på bredden, og ved at sejle kan vi nyde byen, uden at sidde fast i trafikpropper. Undervejs passerer vi blandt andet Wat Arun, Morgengryets Tempel, hvis pragt bedst nydes fra floden. Det porcelænsbelagte tempel er ganske betagende, og takket være den imponerende højde på 79 meter, kan vi nyde synet allerede fra lang afstand.

I land igen besøger vi det overdådige Grand Palace, der blev påbegyndt i 1782, Bangkoks første år som hovedstad. Dette enorme, farvestrålende kompleks med forgyldte stupaer, prangende bygninger, templer og talrige kolossale gudestatuer er formodentlig Thailands mest berømte turistattraktion – og ikke uden grund. Grand Palace tjente tidligere som residens for landets konger og er et af de bedste eksempler på det gamle thaihofs prangende arkitektur. Paladset består af over 100 forskellige bygninger, blandt andet kroningssalen og modtagelsessalen. Men mest imponerende er uden tvivl Wat Phra Kaew-templet, der indeholder Thailands helligste buddhafigur – den lille jadebuddha. Denne lille statue vises stor ærbødighed fra de troendes side, og hele templet bærer tydeligt præg af, at buddhismen er en særdeles vigtig del af thaiernes hverdag.

Herfra går turen tilbage til hotellet.

Dag 4
Bangkok. Tid på egen hånd eller cykeltur rundt i Bangkoks ’grønne områder’ (tilkøb)
Tag på cykeltur

I har en dag til at gå på oplevelse i Bangkoks mylder på egen hånd. Rejselederen er selvfølgelig klar med gode råd til udflugter og eller shopping-muligheder. Hotellet har også en swimmingpool som muligvis vil lokke.

I har også mulighed for at tage med på en spændende cykeltur rundt i Bangkoks ’grønne område’. På cykelturen oplever vi grønne og fredfyldte områder af millionbyen, som man har svært ved at forestille sig eksisterer så tæt på byens trafik og kaos. Vi har en lokal cykelguide med, som viser os omkring i et område af byen, der sjældent besøges af turister. Vi tager det stille og roligt og holder naturligvis drikkepauser undervejs – det er en tur, hvor alle kan være med. Husk en hat eller kasket til cykelturen og naturligvis solcreme. (frokost inkluderet).

Cykeltturen er ikke inkluderet i rejsens pris.

Dag 5
Bangkok – Kanchanaburi. Togmarked, broen over floden Kwai og krigskirkegården
Floden Kwai

Efter morgenmaden forlader vi Bangkok og kører sydpå til provinsen Samut Songkhram, som ligger i floddeltaet Maeklong. Her skal vi besøge et helt unikt marked, som er placeret langs en jernbane. Når toget nærmer sig, er varerne væk i en fart, og lige så snart toget er passeret, er varerne tilbage på deres oprindelige plads. Herefter fortsætter vi mod Kanchanaburi ved floden Kwai. Vi ser nærmere på den berømte bro, som blev udødeliggjort i Pierre Boulles roman ”Broen over floden Kwai” og den senere filmatisering. Den oprindelige bro blev bombet af de allierede i 1945 og stod ikke samme sted som den nuværende. Broen, vi ser, står som et mindesmærke for de grusomheder, der fandt sted her.

Vi besøger også byens krigskirkegård, hvor faldne soldater fra Anden Verdenskrig ligger begravet. Ved siden af ligger et museum, som vi også besøger.

Vi spiser frokost sammen på en lokal restaurant, og bagefter stiger vi om bord på “bumletoget”, der kører ad ”Dødens Jernbane”. Opførelsen af ”Dødens Jernbane” under anden verdenskrig kostede 16.000 mennesker livet – deraf det makabre navn. Togturen går langs Kwai-floden, og vi kommer blandt andet over en lang, skrøbeligt udseende træ-viadukt.

Dag 6
Floden-kwai. Erawan Nationalpark, Hell Fire Pass og sejltur på floden Kwai
Området omkring floden Kwai byder på et væld af oplevelser

Hele området omkring floden Kwai byder på et væld af både historiske og naturskønne oplevelser. I dag skal vi opleve den smukke vandfald Erawan, det historiske Hell Fire Pass og naturligvis en sejltur ned af floden Kwai på en bambustømmerflåde.

Lidt uden for Kanchanaburi ligger Erawan Nationalpark, som er et populært udflugtsmål for både lokale og turister. Nationalparkens hovedattraktion er vandfaldet med hele syv niveauer, og mange mener, at nationalparkens navn stammer fra vandfaldets øverste niveau, som skulle ligne den trehovedede elefantgud Erawan fra hinduistisk mytologi. Du får mulighed for selv at bedømme ligheden, når vi besøger vandfaldet, som er omgivet af frodig regnskov og vilde orkidéer. Hvis du vil nyde udsigten fra toppen af vandfaldet, er der en sti, du kan følge op til sjette niveau. Men for at komme helt op til det syvende og øverste niveau, er du nødt til at kravle det sidste stykke op ad klippen.

Herefter besøger vi det nærliggende og legendariske Hellfire Pass, hvor asiatiske og allierede krigsfanger, der opførte Dødens Jernbane, under frygtelige forhold blev tvunget til at føre jernbanen tværs igennem en næsten ufremkommelig klippe, for at forbinde Thailand med Burma. Det tog kun seks uger at skabe gennemskæringen gennem den massive klippe, men til gengæld måtte arbejderne knokle 18 timer i døgnet, og flere hundrede af dem mistede livet. Arbejdet foregik fortrinsvis om natten ved det svage lys fra brændende fakler – deraf fik gennemskæringen sit navn. Vi besøger også det tilhørende museum, som illustrerer områdets historie med billeder, kort og modeller.

Herfra går turen videre ned ad floden på en bambus-tømmerflåde. Vi nyder stilheden og den smukke natur, mens vi langsomt lader os flyde med strømmen ned ad floden. Med fast land under fødderne igen bliver vi kørt det sidste stykke vej til vores hotel.

Dag 7
Kanchanaburi – Kuiburi via Det Flydende Marked
I longtail-båd på det flydende marked

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod området Dolphin Bay syd for Hua Hin. På vejen dertil kører vi til ”det flydende marked”, hvor vi skifter bussen ud med de såkaldte longtail-både og ser, hvordan alskens frugter, afgrøder og andre varer naturligvis transporteres med båd. Hvorfor ikke ordne køb og salg fra båden også, nu når varerne er læsset om bord?

Vi skifter igen båden ud med bus og sætter kursen mod kysten ved Thailandbugten. Især det sidste stykke vej syd for Hua Hin går igennem et billedsmukt landskab med kalkstensklipper i alverdens former strøet ud over det ellers flade landskab. Vi laver et par fotostops undervejs – og måske ser vi nogle af de flokke af makakaber, der holder til i området omkring klipperne.

I løbet af eftermiddagen når vi vores hotel Dolphin Bay Resort, beliggende i rolige omgivelser ca. 40 km syd for Hua Hin. Hotellet er beliggende ned til stranden, og alle værelser har egen balkon eller terrasse. Læs mere om hotellet senere.

Dag 8–12
Dolphin Bay. Badeferie og afslapning
Tid til badeferie og egne eventyr

Efter morgenmaden siger i farvel til den danske rejseleder og i bestemmer selv hvad de næste 5 dage skal gå med. Stranden eller poolen er et oplagt sted at tilbringe dagen, men vil du hellere udforske mere af Thailand og den smukke natur, der findes i området, så er der gode muligheder for det.

Under opholdet på Dolphin Bay arrangerer vi 3 udflugter, som du kan tilkøbe (alle med engelsktalende lokalguide)

Dag 9 Sam Roi Yod National Park (tilkøb)

På denne heldagstur skal vi opleve en af Thailands mest spektakulære nationalparker, Sam Roi Yod. Trods sin beliggenhed kun 60 km syd for Hua Hin er parken forholdsvis ukendt, og det kan virkelig undre. Her i Thailands ældste kystnære nationalpark oplever vi imponerende naturscenerier, der virkelig tager pusten fra en. Området består af en gigantisk ferskvandsmarsk omkranset af klippeformationer af kalksten. En gangbro i træ giver os mulighed for at spadsere en smuk tur igennem marskområdet, der også er kendt for sit rige dyre- og fugleliv. Vi besøger også et par storslåede drypstenshuler, blandt andet Phraya Nakhon med sin ikoniske “kongelige pavillon.”

På vej til parken stopper vi ved en ananasplantage og smager på de friske frugter.

Dag 10 Elefantsafari i Kuiburi National Park (tilkøb)

Tag med på en eftermiddagstur til Kui Buri Nationalpark, som er kendt for at være det bedste sted i Thailand at se vilde elefanter samt den store Gaur, den største nulevende okseart som kan veje over et ton. Her er også mulighed for at se Sambarhjort, vildsvin og naturligvis et rigt fugleliv. Området blev gjort til en Nationalpark i 1999.

Safariture i nationalparken er kun tilladt i tidsrummet mellem 14:30-18.00, og efter en registrering ved parkens hovedkvarter kører vi sammen med en ranger i åbne biler ind i parken. Vi kører langsomt langs grusstier og i det åbne græsland i søgen efter elefanter og andre af parkens større og mindre dyr. Vi stopper ved et par udkigspunkter, hvorfra vi måske er heldige et spotte dyrene. Undervejs vil vores ranger fortælle om nationalparkens historie og ikke mindst de dyr, der lever her.

(Da vi er ude blandt vilde dyr kan vi ikke vide eller garantere, hvilke dyr, vi støder på, men chancen for at se elefanter er rigtig gode.)

Dag 11 Øen Koh Talu med mulighed for snorkling (tilkøb)

Hvis man opleve en rigtig bountyø med lækker strand og mulighed for snorkling ved farverige koralrev, skal man tage med på denne udflugt.

Vi starter tidligt fra Kuiburi og kører til den stille fiskerlandsby Bang Saphan Noi cirka en times kørsel syd for Kuiburi. Herfra fortsætter turen med båd til paradisøen Koh Talu. Vi tilbringer dagen på en af de lækre kridhvide sandstrande, og der er rig mulighed for at udforske den farverige verden under havets overflade. Smukke koralrev og farvestrålende fisk byder velkommen. Frokost nydes på øen. Hen på eftermiddagen returnerer vi til Kuiburi og vores resort.

Dag 13
Dolphin Bay – Bangkok og hjemrejse
Sjove Tuc Tuc biler
Formiddagen er til fri disposition. Efter frokosttid kører vi i bus mod Bangkok og påbegynder vores hjemrejse.
Dag 14
Ankomst til København

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk Rejseleder på dag 2-7
 • Fly København – Bangkok t/r
 • Udflugter jf. program
 • Alle lokale transporter jf. program med bus*
 • Indkvartering i delt dobbeltværelser på gode turistklassehoteller; 3 nætter på FuramaXcutive Sathorn i Bangkok, 2 nætter på Mida Resort i Kanchanaburi, 6 nætter på Dolphin Bay Resort
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 5, 6 og 7
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn cirka 300,- kr)
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Personlige fornødenheder
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Praktiske oplysninger

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Børnerabat

Hvis I er to fuldt betalende voksne, der rejser sammen med et barn/børn under 12 år gælder følgende:

Ved 1 barn som deler/ sover med forældrene får barnet 3.000 kr. i rabat.

Ved 1 barn som får en opredning får barnet 1.000 i rabat.

Rejser I med to børn som begge skal have egen seng/opredning får begge børn 1.000 kr. i rabat og I indkvarteres i 2 værelser med ’connecting door’.

Gode tips til pakkelisten

Medbring gerne en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor I oftest ikke ser jeres bagage igen før om aftenen, f.eks. i forbindelse med togrejsen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Albatros’ individuelle rejser gennemføres altid - uafhængigt af antallet af deltagere på rejsen.

Mere om Thailand

Her kan I få mere at vide om Thailand: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/thailand
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om I skal have visum eller vaccineres.

Hvis I vil forberede jer ekstra godt på jeres oplevelser i Bangkok, så læs artiklen med vores hedeste tips til byen: One night in Bangkok

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 4 out of 5 by from Sommer i Thailand Det var en rigtig god rejse. Dejlig sommerferie med mine børn på 8 & 11 år. Programmet den første uge var perfekt, og gode hoteller. Den sidste uge skal måske finjusteres lidt ift udflugterne og hotellet. Informationsniveau omkring udflugterne den sidste uge skal forbedres. Der må jeres lokale agent mere på banen. - Hvad sker hvornår. - Hvem deltager. - Hvad er inkluderet i prisen osv. Hotellet kunne ikke arrangere de ture/udflugter, som de selv reklamerer med. Når der ikke er de lokale/hotel udflugter, er der ikke meget at foretage sig i Dolphin Bay. Udcheckning den sidste dag var kl 11.30, men man bliver først hentet kl 15.00. Måske skulle man bare hentes kl 11.30, og så se noget på vejen i lufthavnen. Den danske rejseleder Ulrik gjorde det rigtig godt. Han er absolut et plus for rejsen & Albatros.
Date published: 2018-07-16
Rated 4 out of 5 by from Dejlig minirundrejse. Dejlig minirundrejse med god erfaren rejseleder. Vi fik set mange spændende seværdigheder og hørt Thailands historie på en interessant måde. Vi kunne godt have ønsket os at komme endnu mere omkring frem for de sidste dage på hotellet syd for Hua Hin, da det var et kedeligt område lang fra by, hvor der absolut intet var at foretage sig udover at bade. Vi ville evt hellere have haft flere fridage undervejs og gerne en dag eller to mere på hotellet Mida Resort ved River Kwai. Men alt i alt en dejlig ferie.
Date published: 2018-07-21
Rated 3 out of 5 by from En rejse med mange oplevelser Rundrejsen var spændende. Badeferien kun noget for børn. Der er et dejligt børneområde med lege faciliteter og pool med ruchebane. Det er kun for børnefamilier. Værelserne ligger lige ud til pool området, så der er en del larm. Så hvis man kommer for at få ro og fred, så vil vi ikke anbefale hotellet.. Det ligger også langt fra Hua Hin. Det var en god rejseleder. Vi vil kun anbefale rundrejsen, men ikke badeferien
Date published: 2018-07-24
 • y_2019, m_3, d_21, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_THRTR14, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

THRTR14ADK