Stille flyder Seinen

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev historiske klostre, normanniske slotte, middelalderbyer og Paris på dette krydstogt ad en af Europas mest fortryllende floder

Sejl med på dette rolige flodkrydstogt på Seinen. Her har du chancen for at udforske den maleriske kunstnerby Honfleur og tage på opdagelse på Alabasterkysten. Se borgen Château Gaillard, bygget af Richard Løvehjerte, og de imponerende klostre St. Wandrille (Fontenelle) og St. Martin de Boscherville. Du kan også besøge Claude Monets hjem i Giverny og nyde de pragtfulde haver og slentre gennem gaderne i idylliske Rouen.

Et af rejsens helt store højdepunkter er naturligvis Paris, som med rette drager besøgende fra hele verden. Byens livsnerve – Seinen – løber gennem byen og har i århundreder været samlingspunkt for digtere, malere, filosoffer, romanforfattere, arkitekter, kærester og ulykkeligt forelskede.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Krydstogt, Krydstogt i Nordeuropa

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Danmark, ankomst til Paris. Indtjekning på skibet og afsejling
Dag 2 Les Andelys. Besøg på borgen Château Gaillard
Dag 3 Caudebec-en-Caux. Udflugt til kystbyen Honfleur
Dag 4 Afsejling fra Caudebec-en-Caux og ankomst til Rouen. Byrundtur til fods i Rouen
Dag 5 Rouen. Udflugt til klosterruten med besøg i de imponerende klostre St. Wandrille (Fontenelle) og St. Martin de Boscherville
Dag 6 Vernon. Mulighed for udflugt til Giverny med besøg i Monets hus med den idylliske have og berømte åkandedam
Dag 7 Paris. Orienterende byrundtur i kosmopolitiske Paris med de største seværdigheder, herunder Eiffeltårnet og Champs-Élysées
Dag 8 Paris og hjemrejse

MS Seine Comtesse

Sejl med på opdagelse på dette komfortable og moderne 4-stjernede flodkrydstogtskib

Nyd det afslappede liv om bord på det rummelige skib – i den behagelige loungebar, over lækker middag i restauranten, på det store soldæk eller mere privat i din egen kahyt. Skibet har 75 kahytter og en lille butik.

Klik på billederne for at se dem større

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Danmark, ankomst til Paris. Indtjekning på skibet og afsejling Afsejling kl. 22.45
Solnedgang på Seinen

Vi flyver til Paris og lander i Byernes By. Efter ankomsten bliver vi kørt til Seinens bred, hvor vores skib venter på os. Vi bliver indlogeret i vores kahytter og kan nu gå på opdagelse om bord på skibet, inden vi spiser første middag sammen.

Sidst på aftenen stævner vi ud på Seinen, og flodkrydstogtet er i gang.

Dag 2
Les Andelys. Besøg på borgen Château Gaillard Ankomst kl. 13.30, afsejling kl. 17.00
Billedskøn udsigt over Seinen fra Château Gaillard

Efter frokosten om bord ankommer vi til den lille by Les Andelys. Byen i sig selv byder på et par mindre kirker og en promenade langs Seinens bred, men det, der virkelig har fået sat Les Andelys på verdenskortet, er det militære mesterværk Château Gaillard, som den engelske korsridder og konge Richard Løvehjerte lod opføre på kridtklinterne højt hævet over floden. Borgen er en ruin i dag, men det er stadig en stor oplevelse at gå op til borgen og nyde udsigten over Seinen. Borgruinen kan nydes gratis udefra, men hvis du har lyst til at kigge nærmere på den, kan du købe en entrebillet.

Dag 3
Caudebec-en-Caux. Udflugt til kystbyen Honfleur Ankomst kl. 3.00
Den maleriske by Honfleur

Om natten lægger vi til i Caudebec-en-Caux ved Seinens bred. Den lille by er kendt for sin flamboyante kirke, som blev bygget i løbet af det 15. og i begyndelsen af det 16. århundrede. Det er en af de flotteste kirker i Rouen Stift.

I dag tager vi dog på udflugt væk fra Caudebec-en-Caux og til Seinens udmunding i Den Engelske Kanal, hvor vi finder maleriske Honfleur. Byen kan med stolthed kigge tilbage på en lang historie som havneby, og et besøg i Honfleur er en opdagelsesrejse gennem den historiske havn, de maleriske gader og forbi de traditionelle bindingsværkshuse, som gør den lille søfarts- og kunstnerlandsby til en af de mest charmerende kystbyer i Normandiet. Det gamle søfartskvarter er helt enestående, og vi skal bl.a. se kirken St.-Catherine, som er den største trækirke i Frankrig.

Senere på dagen har du også mulighed for at tilkøbe en ekstraudflugt om bord, som går til badebyen Étretat, der ligger med de høje kridtklinter på Alabasterkysten som baggrundstæppe. Det er nok i høj grad den maleriske placering, der har draget malere som Monet, Courbet og Isabey til Étretat. Her fandt de inspiration og overførte landskabet omkring sig til lærredet. Mange forfattere har ligeledes følt sig draget af Étretats charme, og komponisten Offenbach boede også i den lille by og byggede et hus der. Denne valgfri udflugt bestilles og betales om bord. Hvis der er tilmeldinger nok, deltager den danske rejseleder.

(Dagens Albatros udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet.)

Dag 4
Afsejling fra Caudebec-en-Caux og ankomst til Rouen. Byrundtur til fods i Rouen Afsejling kl. 7:30 timer og ankomst kl. 13.00
Rouen "byen med de hundrede spir"

Tidligt om morgenen sejler vi videre ad Seinen, og lige efter frokost ankommer vi til det levende gotiske frilandsmuseum Rouen med sine mange kirkespir og gamle bindingsværkshuse. Her skal vi på byrundtur til fods gennem Normandiets historiske hovedstad. Trods den historiske bymidte er Rouen alligevel en by fuld af kontraster: gamle bindingsværkshuse og kirker i centrum står på en baggrund af store havnekraner og byggeri fra efterkrigstiden, som står på Seinens bred. Forfatteren Victor Hugo kaldte Rouen "byen med de hundrede spir". Selvom mange af byens bygninger blev destrueret under anden verdenskrig, især i forbindelse med de allieredes invasion af Normandiet, er der i dag stadig næsten 2.000 bindingsværkshuse, som gør Rouen til en charmerende by, man kun kan være fascineret af.

(Dagens Albatros udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet.)

Dag 5
Rouen. Udflugt til klosterruten med besøg i de imponerende klostre St. Wandrille (Fontenelle) og St. Martin de Boscherville Afsejling kl. 18
Vi besøger Fontenelle-klosteret

I dag bor der stadig ca. 50 benediktinermunke i Fontenelle-klosteret. Den gotiske kirke er stort set kun en ruin, men de barokke klosterbygninger, korsgangen og det romanske refektorium står intakt og er åben for besøgende. Vi besøger Fontenelle og fortsætter til dominikanerklosteret St. Martin de Boscherville fra det 12. århundrede. Dens senromanske kirke har en smuk arkitektur, og det tilstødende kapitelhus er rigt udsmykket med skulpturer. Bag kirken ligger den historiske køkkenhave.

Efter klosterbesøgene vender vi atter tilbage til skibet, og mens vi nyder aftensmaden om bord, glider skibet videre ad Seinen mod Vernon.

(Dagens Albatros udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet.)

Dag 6
Vernon. Mulighed for udflugt til Giverny med besøg i Monets hus med den idylliske have og berømte åkandedam Ankomst kl. 3.00, afsejling kl. 13.00
Maleren Claude Monets hus i Giverny

Efter morgenmaden er der mulighed for at komme på udflugt fra Vernon til den nærliggende Giverny for at besøge maleren Monets hus. Landsbyen Giverny er blevet berømt for at være den tidligere hjemby for den verdensberømte impressionistiske maler Claude Monet. Kunstneren levede og malede i disse idylliske omgivelser fra 1883 til sin død i 1926. Mange af hans malerier viser i detaljer de store haver omkring hans hjem, og dammen i Monets have stod model til de berømte åkandemalerier.

Gå en tur gennem haven med den smukke bevoksning, og nyd det charmerende landskab. Du vil hurtigt forstå, hvorfor denne have med sin åkandedam og skønne atmosfære var så stor en inspiration for Claude Monet. I kunstnerens hjem er der kopier af nogle af hans mest kendte malerier, og vi får indblik hans liv og arbejde.

Udflugten bestilles og betales om bord, og hvis der er tilmeldinger nok, deltager den danske rejseleder.

Dag 7
Paris. Orienterende byrundtur i kosmopolitiske Paris med de største seværdigheder, herunder Eiffeltårnet og Champs-Élysées Ankomst kl. 2.30
Du kan besøge Montmartre med det berømte Sacré-Coeur

Frankrigs hovedstad er uden tvivl en af Europas smukkeste hovedstæder! Med sine små 10 millioner indbyggere – og mere end to millioner indbyggere i den centrale del af byen – en af Europas største. En kulturhovedstad med en misundelsesværdig kulturarv, og samtidig en by der til stadighed evner at sætte en global dagsorden, når det gælder kunst, litteratur og design. Det sidste kommer ikke mindst til udtryk, når verdens største modehuse hvert år indtager ramperne og viser, hvordan resten af verden skal gå klædt.

Faktisk har Paris været hele verdens modemekka lige siden Solkongen Louis 14’s tid. God mad er Paris’ varemærke, og intet andet sted i verden finder man så mange restauranter med Michelinstjerner som her. Nyd også Paris i den indtagende Luxembourghave, se Mona Lisa og verdens kunstskatte samlet på Louvre, mærk den let dekadente stemning omkring Trocadero og Montmartre med de stort opsatte sceneshows og små, listige barer, og far vild i Latinerkvarterets eller Marais’ kringlede gader, hvor gademusikanter akkompagnerer det travle byliv, og bistroerne og fortovscaféerne langer massevis af crepes og cafe au laits over disken.

Om formiddagen er der inkluderet en kort orienterende byrundtur. Du kan herefter vælge, om du vil bruge resten af dagen på egen hånd, eller om du vil deltage i skibets ekstraudflugt til Montmartre med et besøg på det berømte Sacré-Coeur. Denne udflugt bestilles og betales om bord.

(Dagens Albatros udflugt er ikke inkluderet i rejsens pris. Særskilt udflugtspakke kan købes, se mere senere i programmet.)

Dag 8
Paris og hjemrejse

Efter morgenmaden er det tid til at forlade skibet. Vi går fra borde og bliver hentet i bus på kajen. Herfra kører vi til Paris’ store Charles de Gaulle-lufthavn, hvor flyet hjemad venter.

Prisinformation

Tillæg for opgradering af kahyt

Læs mere om kahytstyperne under Praktiske oplysninger

 • Tillæg for delt dobbeltkahyt på Middle-dæk kr. 1.998,-
 • Tillæg for delt dobbeltkahyt på Deluxe Middle-dæk kr. 2.998,-
 •  Tillæg for delt dobbeltkahyt på Deluxe Upper-dæk agter kr. 3.298,-
 • Tillæg for delt dobbeltkahyt på Deluxe Upper-dæk kr. 4.498,-
Enkeltkahytter
Priser på enkeltkahytter oplyses på forespørgsel.
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Paris t/r
 • 8 dages krydstogt på MS Seine Comtesse i delt dobbeltkahyt med vindue på Main-dæk
 • Transport jf. program
 • Udflugter iht. rejseprogram
 • Helpension på skibet
 • Kaffe og te til måltiderne på skibet
 • Velkomst- og afskedsdrink
 • Daglig rengøring af kahytten
 • Håndklæder i kahytten
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Udflugtspakke (se beskrivelse separat, 1.298 kr.)
 • Tillæg for enkeltkahyt eller opgradering af kahyt
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge på skibet (vi anbefaler 7,- euro pr. person om dagen)
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn 10,- euro pr. person)
 • Skatter og afgifter
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen Inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Særlige forhold vedrørende helbred

I henhold til rederiets regler har du pligt til at informere Albatros Travel om evt. sygdom eller lidelse, handicap, graviditet eller andre forhold, der kan have betydning for dit velbefindende eller din helbredsmæssige tilstand under krydstogtet.

Ikke egnet for gangbesværede

Skibet er desværre ikke indrettet til gangbesværede, som ikke kan bevæge sig rundt ved egen kraft. Dette skyldes primært hensyn til sikkerhed, da rederiet kræver, at alle skal kunne gå fra en båd til en anden uden hjælp fra personale eller medpassagerer.

Kørestole og gangstativer/rollator må ikke tages med på skibet. Dette skyldes sikkerhedsmæssige årsager, da der skal være fri passage på gangarealer osv.

Hånden på hjertet

Information

Sejldistancerne på Seinen er relativt korte. Vi sejler derfor ikke i al den tid, vi er om bord på skibet. Det giver os til gengæld mulighed for undervejs at gå i land og komme på opdagelse på egen hånd.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 3 out of 5 by from Bra valg av utflukter Reisen i seg selv er fin, men negativt at det ikke på forhånd var informert om at skipet var så tysk dominert. Tysktalende østeuropeisk mannskap, 80% tyske turister med en gjennomsnittsalder på 75 +++. Underholdningen var svært dårlig og aner ikke hvilken målgruppe denne var lagt opp til, men minnet mer om et barneselskap. Hadde forventet fransk mat i Frankrike, men her var det en blanding av tysk og østeuropeisk mat som stort sett smakte det samme hele tiden. Vi er snart i pensjonsalder 67, men kunne ikke anbefalt denne turen til vår vennekrets. Guiden vår er vi veldig fornøyde med.Vi er og fornøyde med valg av utflukter.
Date published: 2018-06-24
Rated 4 out of 5 by from Kunst og kærlighed på Seinen. Den burde have heddet Historie på Seinen Jeg føler ikke at rejsen levede op til sin overskrift , kunsten burde have haft en større plads i programmet, for eks da vi lå i Rouen tirsdag den 3 april var kunstmuseet lukket, det er det altid om tirsdagen selv om det er et af Frakrigs bedste . Jeg ved godt at der var mange problemer , med at holde programmet pga. vandstand og fly strejke , hvilket også gjorde at der blev sejlet alt for lidt i forhold til vores forventninger. Det var også en overraskelse, at det var et Tysk rederi og ikke et fransk , hvorfor tysk og tysk management virkede alt for dominerende . Vores rejseleder burde nok have markeret sig tydeligere bla. ved annoncering , hvilket vi også gav rejselederen som anbefaling til det næste hold , rejselederen var iøvrigt meget kompetent.
Date published: 2018-04-09
Rated 4 out of 5 by from På Seinen En spændende rejse med gode udflugter. Rejselederen var yderst kompetent og god til at holde styr på os. Hvorfor skal turen til Giverny tilkøbes? Det er en vigtig del af denne tur. Det var en skuffelse at være på et tysk skib i Frankrig. Maden var mere tysk end fransk (men bestemt god - bare ikke, hvad jeg havde forventet). "Skibsmusikeren" spillede tysk schlagermusik, bestemt heller ikke, hvad jeg havde forventet. Der blev talt tysk og engelsk ombord - men ikke fransk.
Date published: 2018-04-15
Rated 3 out of 5 by from Så var den resan gjord... Nu har vi fått veta "allt" om vikingar i Normandiet, men är helt ovetande om regionen i övrigt. Där finns världsberömd ost, fina viner, ostron och allehanda delikatesser. Besök? Smakprov? Berättelser? Neeeej... En stilla resa i historien - utan förankring i nutid. Kyrkor, kloster, kloster, kyrkor etc. Hur folk lever idag vet vi intet om. Tråkigt för det skulle vi vilja veta mer om.
Date published: 2016-10-18
Rated 3 out of 5 by from Kunst og kærlighed på Seinen? Vi havde meget store forventninger til denne tur ud fra programmet, men hvor blev kunsten af? At turen til Monets hus og have var tilkøb, virkede underligt. Den burde være obligatorisk! Det store, berømte kunstmuseum i Rouen blev end ikke nævnt, skuffende! Turens start og afslutning: kajplads i Paris, blev aflyst. Force majeure, blev der sagt, meget skuffende! Vi danske, var et mindretal i en tysk rejse på Seinen. Efter rejsebeskrivelsen et blandet, europæisk publikum, i realiteten tysk. Tysk sprog, underholdning, kultur og mad .Maden var ellers god og i pæne mængder. Men sauerkraut på Seinen, patè som viste sig at være sylte, skuffende. Den lovede isvand til måltiderne udeblev, vi måtte købe flaskevand, en merudgift på over 400 kroner. Madpakken til pariserturen var kedelig. Vores rejseleder, Karin, var absolut rejsens stjerne. Hun kæmpede med skæve tider, ændringer og lokalguider af svingende kvalitet. Hun var helt igennem vidende, professionel og omsorgsfuld. Det var fjerde gang vi var med Albatros på rundrejse. De første tre fremragende, topkvalitet. Men efter denne overvejer vi, om det blev den sidste.
Date published: 2018-04-17
Rated 5 out of 5 by from En dejlig rejse, med spændende oplevelser. Rejsen var spændende , men når vi har en dansk rejseleder med, der er rigtig godt forberedt, og ved en masse om de steder vi skulle se, undrer det os derfor, at der også skulle være en lokal guide med, da dette nogle gange var mere til irritation end gavn. Det virker også mærkeligt at turen til Monet´s hus og have skulle tilkøbes, da det vel var et af højdepunkterne, frem for div. kloster ruiner.
Date published: 2016-10-16
Rated 4 out of 5 by from Dejlig, afslappet, oplevelsesrig og velorganiseret tur! Som vanlig en veltilrettelagt tur med en af Albatros dygtige,vidende og opmærksomme danske guider! Skibets besætning alle - fra opvaskere til direktører - sympatiske og behagelige, fantastisk forplejning! Vi har nydt turen, set -og genset mange seværdigheder, og er til fulde mættet af indtryk/oplevelser!
Date published: 2016-10-17
Rated 3 out of 5 by from Hvor blev kunsten af? Et dejligt skib, fremragende mad og god ,venlig betjening. Manglede dog følelsen af at være i Frankrig på skibet. Har ikke noget imod andre folkeslag men oplevede at aktiviteter på skibet (musik valg, bortset fra vise aften ), oplysninger over højtaleren var ensidig tilpasset et tysk publikum.
Date published: 2018-04-13
 • y_2020, m_8, d_3, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.10
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_33
 • loc_da_DK, sid_FRCRI01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

FRCRI01ADK