Storsafari i Serengeti og Ngorongoro

individual-tour
Individuel rejse mere tid til egne eventyr

Tanzanias berømte safariområder med masser af vildt og smuk natur

På denne rejse til nogle af verdens bedste vildtområder begynder safarioplevelserne i Tarangire Nationalpark blandt majestætiske og ældgamle baobabtræer, før turen fortsætter til Serengeti Nationalparks åbne sletter. I indkvarteres midt i nationalparken, hvorfra I har mulighed for at opleve området uden hensyntagen til vildtets vandringsmønstre. Serengeti har den højeste koncentration af pattedyr i verden og er et ideelt sted at se løver. Ingen safarirejse til Tanzania uden et besøg i det berømte Ngorongoro-krater, hvor vi blandt andet indtager en frokost omgivet af lodrette klipper til alle sider, mens elefanter, næsehorn og løver passerer i det fjerne. Rejsen afsluttes i den fuglerige nationalpark ved Lake Manyara, udødeliggjort af Ernest Hemingway i bogen Afrikas grønne bjerge. Ud over at opleve den storslåede natur er der i løbet af rejsen gode muligheder for at se elefanter, giraffer, zebraer, topier, gnuer og krokodiller. Indkvarteringen i løbet af rejsen er på behagelige lodges.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Safari

 • Rejseleder Engelsktalende guide

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Safari i Tarangire Nationalpark
Dag 3 Til Serengeti Nationalpark
Dag 4 Safarioplevelser i Serengeti Nationalpark
Dag 5 Olduvai Gorge og museumsbesøg
Dag 6 Heldagsudflugt i Ngorongoro-krateret
Dag 7 Safari i Lake Manyara Nationalpark og hjemrejse
Dag 8 Hjemkomst

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
25.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
25.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
23.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
25.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
25.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
25.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
25.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
25.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
23.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
23.998,–
København, Aalborg, Billund
På forespørgsel, Afrejse fra Aalborg/Billund: tillæg fra 948,–
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
I flyver fra København til Tanzania med mellemlanding undervejs. Ved ankomsten bliver I kørt til hotellet.
Dag 2
Safari i Tarangire Nationalpark
Elefanter kommunikerer med kropssprog og dybe rumlelyde
Efter morgenmaden kører I den relativt korte strækning til Tarangire Nationalpark, hvor I holder picnic, således at dagen udnyttes optimalt. Tarangire Nationalpark har navn efter floden, der løber gennem den, og er præget af ældgamle baobabtræer, som står enorme og imponerende mod den blå himmel. Det livgivende vand i floden tiltrækker masser af dyr i tørtiden, hvor især elefanter kommer vandrende til parken og får slukket tørsten i floden eller i baobabtræernes bløde, vandholdige blade. Ofte kan man tydeligt se spor af elefanternes indhug i baobabtræerne, men træerne i netop denne park har gennem tusinder af år udviklet en formidabel evne til at overleve de hårde angreb. Tarangire blev omdannet til nationalpark, da videnskabsfolk fandt ud af, at området er en stor dyreveksel af migrerende arter, og derfor kan man se stort set alle tænkelige arter her. Naturen er meget anderledes end på resten af turen, idet de permanente vandstrømme nærer de høje gule febertræer, der står tæt, som Kipling formulerer det. Efter en god dags safari i Tarangire fortsættes til vores Lodge.
Dag 3
Til Serengeti Nationalpark
Geparden er den hurtigste af alle landlevende dyr
I forlader det smukke område omkring Tarangire og fortsætter videre mod de verdensberømte Serengetisletter. Frokosten medbringes og indtages under et passende akacietræ med udsigt over de store vidder. Turen bringer jer op over Den Østafrikanske Gravsænknings (Great Rift Valley) vestlige højderyg gennem Ngorongoro Conservation, og få timer efter turens start ser I Serengetis åbne sletter med masser af vildt. Efter en hel dag på farten er dagens destination campen, som er jeres base de kommende dage.
Dag 4
Safarioplevelser i Serengeti Nationalpark
Den næststørste nulevende katteart efter tigeren

Turen fortsætter mod de verdensberømte Serengetisletter. Der findes mange beskrivelser af Serengetis årlige cyklus af migrerende dyr, men det hele handler først og fremmest om, hvor og hvornår der falder regn. Den vigtigste af de vandrende arter er den hvidskæggede gnu, hvis bestand periodevis kommer op på omkring halvanden million. Andre vigtige arter er zebra og thomsongazelle, der forekommer i et noget mere beskedent antal. At så mange dyr vandrer i en årlig cyklus, spiller naturligvis en enorm rolle for hele økosystemet.

Regnen i det sydlige Serengeti falder fortrinsvis i perioden november til april. Den kommer sandsynligvis som korte, kraftige byger spredt over en lang periode. Regnen og det grønne græs får den migrerende bestand til at samles og kælve her. Hovedparten af kalvene fødes i løbet af få uger i februar. Det er et fantastisk syn, når disse enorme mængder af gnuer og zebraer er samlet, og tusindvis af kalve dagligt kommer til verden. I denne periode har alle former for kødædere – især løve, gepard, hyæne og sjakal – kronede dage og kommer til området fra nær og fjern.

Når regnbygerne stopper, tørrer savannen hurtigt ud, og fødegrundlaget for gnuer og zebraer er væk. De migrerende arter vandrer nordpå mod Seronera og Lobo, den vestlige korridor omkring Grumeti, hvor bestanden er tættest fra april til juni. Herefter begiver flokkene sig mod nord, hvor de første dyr krydser ind i Masai Mara omkring 1. august. I Masai Mara er der normalt nedbør året rundt, og derfor er der sædvanligvis godt med føde frem til oktober-november, hvor vildtet igen sætter kursen sydpå.

I Serengeti kan man opleve den vandrende bestand hele året, inklusive de måneder, hvor mange har krydset grænsen til Masai Mara, men man skal i så tilfælde bo i den nordlige del af Serengeti.

Overalt i Serengeti findes faste (residente) vildtbestande, der ikke påvirkes nævneværdigt af den store vandringscyklus bortset fra konkurrencen om føden. Disse bestande har en tendens til at være koncentreret omkring vandhuller, og i de tørreste perioder får områder med meget permanent vand en særlig høj koncentration af vildt som bøffel, giraf, topi, resident gnu og elefant. Dette gælder specielt området omkring Seronera og Grumeti-floden, hvor der – ikke tilfældigt – findes nogle af verdens største krokodiller.

Dag 5
Olduvai Gorge og museumsbesøg
Olduvai Gorge
I dag går turen tilbage over Serengetis sletter forbi Seronera, Nabi Hill mod Ngorongoro og som sædvanlig er frokosten med. I besøger Olduvai Gorge som blev passeret på udturen. Olduvai Gorge regnes for en af de vigtigste palæoantropologiske udgravningssteder i verden. Her har Leakey-familien og mange andre forskere gjort enestående fund efter vores klodes første menneskelige beboere. Tusindvis af stenredskaber, skeletter af tidlige hominider og dyreknogler er fundet her, og der er næppe tvivl om, at dette lige netop er stedet, der har givet os de hidtil største forudsætninger for at løse menneskets udviklingsgåde. Et lille museum viser nogle af de vigtigste fund, men ellers bør man kaste et blik ud over området og tænke sig to millioner år tilbage i tiden. Hen på eftermiddagen går turen videre til vores Lodge.
Dag 6
Heldagsudflugt i Ngorongoro-krateret
Det berømte Ngorongoro-krater

Dagens program er en heldagstur til Ngorongoro-krateret, der figurerer på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Køreturen til indgangen tager cirka 30-45 minutter, afhængigt af stop undervejs. Turen krydser kraterkanten og fortsætter ned i det enorme sammenstyrtede krater, også kaldt en caldera.

Ngorongoro-vulkanen nåede formentlig en højde på omkring 6.000 meter, svarende til Kilimanjaros aktuelle højde, inden den øverste del kollapsede, faldt ned i krateret og formede den nuværende caldera på 260 km2. Nede i bunden har der siden samlet sig en sø, og hele området er generelt mere regnfuldt og frugtbart end andre steder i Tanzania. Det betyder, at det store krater er yderst populært blandt dyrene, og samtidig holder de stejle kraterskråninger vildtet ”fanget” herinde. Dyrene har dog ikke reelle problemer med at vandre ind og ud af krateret, det er blot lidt mere besværligt for dem end at bevæge sig på de flade savanner. Vildtbestanden varierer da også ganske betydeligt gennem året. Der er gode chancer for at se næsehorn, løver, hyæner, elefanter, bøfler, eland- og mange andre antiloper. Den medbragte frokost nydes undervejs.

Efter en spændende dag går turen tilbage til lodgen.

Dag 7
Safari i Lake Manyara Nationalpark og hjemrejse
En flodhest kan åbne gabet op til 120 cm

Efter morgenmaden pakkes safaribilen med frokost, og turen går till Lake Manyara Nationalpark, som ligger i grønne omgivelser for foden af Ngorongoro-højlandet. Denne fuglerige nationalpark ligger for foden af den stejle højderyg, som udgør den vestlige af side af Den Østafrikanske Gravsænkning. Manyara-søen udgør størstedelen af nationalparken, men mellem højderyggen og søen ligger parkens tørre del på en relativt smal landbræmme. Denne lille stribe land er godt beskyttet og afgrænset af to naturlige forhindringer: vand og bjerg. Trods en stor, fast vildtbestand har parken været noget overset de senere år, fordi dens oprindelige og meget populære sensation, de træklatrende løver, næsten er forsvundet. Man kan stadig være heldig at spotte et par af Manyaras løver, der synes at have tilpasset sig livet i trækronerne, hvor de spankulerer rundt så sikkert som en leopard eller ligger højt oppe og daser med alle lemmerne hængende slapt ned på begge sider af grenen.

Andre steder i Afrika kan man også se løver i træer, når jorden er meget fugtig, og insektmængden er for generende. Men kun Manyaras træklatrende løver kan fremvise andet end klodset og usikker adfærd. Selv hvis de berømte løver ikke er at se, er der basis for gode naturoplevelser i Manyara. Her er rimelig stor sikkerhed for at se meget vildt hele året rundt, og endda på en usædvanligt smuk baggrund. Man kan godt regne med at se en flok flodheste og nogle af parkens mange fugle som for eksempel pelikaner og flamingoer.

Manyara-området blev udødeliggjort af Ernest Hemingway i hans bog ”Afrikas grønne bjerge”. Søen var i mange år et relativt let tilgængeligt jagtområde fra de nærliggende bosættelser, og jagttrykket var i midten af 1900-tallet så stort, at elefantbestanden desværre blev næsten udryddet. Efter safarien køres der tilbage til Kilimanjaro, og hjemrejsen påbegyndes.

Dag 8
Hjemkomst

 

 

Prisinformation

Tillæg for enkeltværelse
3.500,–
Børnepris
 • 2020: 14.998 (2-11 år)
 • 2021: 15.998 (2-11 år)
Prisen inkluderer
 • Fly København – Tanzania t/r med mellemlanding
 • Udflugter jf. program
 • 1 nat på hotel i delt dobbeltværelse med morgenmad
 • 5 nætter på lodge/camp i delt dobbeltværelse med helpension
 • Engelsktalende lokalguide
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Visum til Tanzania
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

OBS!

Vores safariledere vil gøre alt for, at vi ser så mange dyr som muligt på vores game drives. Da der er tale om vilde dyr, er der dog ingen garantier for, at vi ser dem.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor I oftest ikke ser jeres bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Plasticposer i Tanzania og Kenya

Vi skal gøre opmærksom på, at myndigheder i Tanzania og Kenya for nylig har vedtaget en lov, der forbyder indførsel og brug af plastikposer, hvorfor de gængse tax-free plastikposer heller ikke må medbringes ved indrejse til Tanzania og Kenya. For at undgå, at de af jer, der måtte have planer om at gøre indkøb i forbindelse med flyrejsen, skal få inddraget jeres plasticpose ved ankomst til Tanzania og Kenya, vil vi opfordre jer til at medbringe eksempelvis en stofpose til opbevaring af jeres indkøb.

Når I ankommer til lufthavnen i Tanzania eller Kenya skal I derfor smide den plasticpose ud, som I modtog i forbindelse med jeres tax-free køb – der er opsat store affaldscontainere netop til dette – og lægge jeres tax-free varer ned i jeres medbragte stofpose, eller, hvad I har valgt at tage med som alternativ til plasticposen. 
I og med, at lovgivningen som sagt forbyder al indførsel – og brug – af plasticposer, så er det heller ikke tilladt at medbringe plasticposer i sin bagage.

Det er således AL brug af plasticposer, der er forbudt ved lov i Tanzania og Kenya, og man risikerer store bøder, hvis man ikke overholder dette.

Om individuelle rejser

Albatros individuelle rejser kombinerer en godt planlagt ferie med friheden til at nyde egne eventyr.

Albatros tilbyder en række udflugter, som I kan vælge at tilkøbe. De går til spændende seværdigheder, som vi varmt kan anbefale. I kan også undlade at tilkøbe udflugterne. Det giver jer mere tid til egne eventyr og frihed til at nyde rejsen i jeres eget tempo. For at berige jeres oplevelse har vi på enkelte rejser valgt at inkludere nogle udflugter i prisen. Fælles for alle transfers og udflugter er, at de gennemføres med en engelsktalende lokalguide, som er ekspert i rejsemålet. Til forskel fra vores grupperejser er der er ingen dansk rejseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguide er ikke nødvendigvis den samme fra udflugt til udflugt. Transfers og udflugter gennemføres sammen med andre rejsende. Vi har faste afgange og et bestemt antal pladser for at holde prisen.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis I ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal I oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Transport

Man skal være indstillet på, at nogle veje er i en meget dårlig forfatning.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Rejseforlængelse på Zanzibar

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris 8.500,–
Luksusbadeferie ved Det Indiske Ocean på Zanzibar

Forlæng din Afrikarejse på det lækre Blue Bay Resort på Zanzibar. Ud over de lange, palmeomkransede sandstrande er her masser af udflugts- og aktivitetsmuligheder. Tag for eksempel en krydderitur, besøg Stone Town eller nyd solnedgangen om bord på en dhow med Det Indiske Ocean som baggrund.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På Blue Bay Resort er der flere swimmingpools i det store parkområde. Resortet har et sportscenter, hvor man kan dyrke tennis, styrketræning, dykning, windsurfing, fiskeri og meget mere. Derudover er her et stort spa- og wellnesscenter.

Læs mere om resortet på http://bluebayzanzibar.com

Pris for Garden-værelse
kr. 8.500,- per person i delt dobbeltværelse
kr. 10.500,- per person i enkeltværelse
Børnepris kr. 4.500,- (2-11 år)

Prisen inkluderer
 •  Fly Arusha/Kilimanjaro – Zanzibar t/r
 • Transport mellem lufthavn og resort
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse (Garden-værelse) på Blue Bay Resort
 • Halvpension (morgenmad/middag)
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller senest 75 dage før afrejse. Vi kan desværre ikke garantere ledig plads på hotel, fly osv. på alle afrejsedatoer.

Lignende rejser

21TZIRT01ADK2205