Sydafrika - Ferie alene i fællesskab

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev det alsidige land med Big Five-safari, historiske Pretoria og Soweto

Rejs alene
Bo 7 nætter på 3+ stjernet lodge kun en time fra Johannesburg. Du flyver fra København og bor i en dejlig suite på Zebra Country Lodge - med halvpension – Ingen single tillæg. Inkluderet er en safaritur, en nature walk og spændende ture i Soweto og i Pretoria. Der er yderligere mulighed for at vælge forskellige udflugter.
Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Sydafrikanske rand

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Johannesburg – Pretoria – Zebra Lodge
Dag 3 Safari i Dinokeng Vildtreservat
Dag 4 Nature walk
Dag 5 Shoppingtur til Pretoria
Dag 6–8 Mulighed for at vælge forskellige udflugter
Dag 9 Tur i Soweto og afrejse
Dag 10 Ankomst til København

Hoteller

Zebra Country Lodge

Zebra Country Lodge består af 3 forskellige og velfungerende ejendomme, Mountain Lodge, Zebra Stables og Bush Lodge.

Zebra Country Lodge tilbyder overnatninger der passer ethvert budget. Fra det mere beskedne Bush Lodge til det mere bjergrige Mountain Lodge leverer vi den autentiske Sydafrika-oplevelse. Hver lodge har sin egen swimmingpool med poolbar, restauranter, barer og selvfølgelig den Sydafrikanske Boma, et indhegnet område hvor aftensmaden serveres rundt om et åbent bålsted. 

Gæsterne vil blive glædeligt overraskede over mangfoldigheden af retter, og restauranterne tilbyder et veltilberedt internationalt køkken med såvel traditionelle barbeque-grillarrangementer, som picnickurve med lokale delikatesser.

Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og udflugter. Massage terapi er til rådighed på stedet, ligesom Kajakroning og fisketure i de omkringliggende søer, kan blive arrangeret som dagsudflugter. Vores Ndebele kulturlandsby tilbyder gæsterne en smagsprøve på den lokale kultur og livsstil. Safari i jeep og vandresafarier kan arrangeres dagligt i nærområdet og Big Five safarier i naboområdet Dinokeng er også en spændende mulighed. Vi kan endda arrangere en spændende helikoptertur med uforlignelige visuelle oplevelser i området. Der er masser af muligheder for at give gæsterne en uforglemmelig natur og safari oplevelse.

Bush Lodge (inkluderet i rejsens pris)

Bush Lodge tilbyder komfortable værelser i form af 15 værelser med stråtækte hytter placeret blandt utallige træer og tæt vegetation. Lodgen har blandt andet en uformel restaurant, boma område og egen swimming pool med bar. Alle værelser er udstyret med et kaffe- og tekøkken, hårtørrer og loftvifte.

Mountain Lodge

I frodige omgivelser finder vi Mountain Lodge, der består af 26 velindrettede værelser med udsigt til bakkerne i horisonten. Smukke planter og blomster, klukkende vandløb og charmerende stier skaber en fredfyldt oase for gæsterne. Værelserne er udstyret med moderne faciliteter, inklusive blandt andet et kaffe- og tekøkken, hårtørrer samt loftvifte. Lodgen har sin egen swimmingpool og et tilhørende poolområde med liggestole og parasoller.  Mountain Lodge har restaurant, bar og boma.

Zebra Stables

The Zebra Stables Lodge tilbyder 20 elegante suiter og en familie suite, alle udstyret med moderne faciliteter, inklusive blandt andet et kaffe- og tekøkken, hårtørrer samt loftvifte. Lodgen tilbyder en kulinarisk oplevelse i den rummelige restaurant, der serverer et internationalt køkken, der findes en velforsynet bar, en swimmingpool med tilhørende bar samt to bomas, hvor man kan nyde traditionelle barbeques og bush dinners under aftenhimlen.

 

Tillæg for enkeltværelse på Mountain Lodge eller Zebra Stables: + 500kr. per person

Tillæg for Deluxe enkeltværelse på Mountain Lodge eller Zebra Stables: + 1.000kr. per person

 

Du kan læse mere om Zebra Lodge og se billeder af de forskellige ejendomme her

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
9.998,–
København
9.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Vi flyver fra København til Johannesburg.
Dag 2
Johannesburg – Pretoria – Zebra Lodge
Pretoria

Ved ankomsten til Johannesburg kører vi nordøstpå mod Pretoria, Sydafrikas hovedstad. Her skal vi på en lille byrundtur i den travle sydafrikanske storby. Vi gør blandt andet holdt ved den flotte Union Building, hvor Sydafrikas regering holder til. Den halvmåneformede bygning, opført i lys sandsten, ligger på toppen af en bakke, hvorfra der er en storslået udsigt over hele byen. Den 285 meter lange bygning stod færdig i 1913, og bygningens to fløje skulle symbolisere landets to befolkningsgrupper, englænderne og boerne. Den sorte del af befolkningen skulle åbenbart ikke repræsenteres i regeringsbygningens symbolik.

Vi spiser frokost (ikke inkluderet i rejsens pris) enten før eller efter besøget ved Union Building, og herefter har vi cirka tre timers kørsel foran os gennem det vidtstrakte sydafrikanske landskab. Vi bevæger os nordpå fra Sydafrikas rigeste provins, Gauteng, til landets fattigste provins, Limpopo. Det er en udpræget landbrugsprovins, og vi kommer forbi enorme hvede-, majs-, solsikke- og jordnøddemarker. Indimellem passerer vi mindre byer og landsbyer, der mest af alt minder om det vilde vesten. Efter kortvarigt at have stiftet bekendtskab med millionbyerne Johannesburg og Pretoria, er det interessant at se, hvordan mindre byer i det moderne Sydafrika tager sig ud.

Dag 3
Safari i Dinokeng Vildtreservat
Vi hilser på de lokale familier

Tæt på Zebra Lodge ligger Dinokeng Vildtreservat – det første Big Five-reservat i provinsen Gauteng. Om morgenen tager vi ud på en spændende game drive.

I løbet af ugen kan du tage med på en eller flere safarikørsler blandt reservatets vilde dyr. Transport til og fra lodgen er inkluderet i prisen.

Dag 4
Nature walk
Tid til en lur
Denne bushwalk er en to timers vandretur med en lokal guide, som fører os ind i bushen. Her kommer du til at opleve naturen tæt på, og derfor i lidt mindre format. Du ser det unikke fugleliv omkring vådområder og floder, samt insekter, planter og træer.
Dag 5
Shoppingtur til Pretoria
Souvenirs i lange baner
Til dem der har lyst, kan vi tage til Pretoria og aflægge et besøg i et shopping center, hvor der vil være mulighed for at købe gaver til dem derhjemme og udnytte den billige rand.
Dag 6–8
Mulighed for at vælge forskellige udflugter
Højt at flyve...

I løbet af jeres ophold har I mulighed for at vælge forskellige udflugter eller bare at slappe af på lodgen ved poolen og nyde livet.

Udflugter og aktiviteter

Det er muligt at købe en række spændende udflugter og aktiviteter. Her er et overblik over dine forskellige muligheder og priser.

Big Five safari i Dinokeng vildtreservat

I nærheden af The Stables Lodge ligger Dinokengs game reserve - det første Big Five reservat i provinsen Gauteng. I løbet af ugen kan du tilmelde dig en eller flere safarier blandt reservatets dyreliv. Transport til og fra lodgen er inkluderet i prisen. Aldersgrænsen for Safari Dinokeng game reserve er 3 år, men vi anbefaler, at børn er mindst 5 år, når de deltager i safariudflugt.

400 ZAR per person

Sunset Drive Nature

Ved solnedgang tager vi på en naturskøn to-timers køretur med Zebra Lodge Reserve. I reservatet kan du se zebraer, antiloper og andre dyr. Selvfølgelig stopper vi undervejs til en "sundowner".

170 ZAR per person

Ridning

Her er der mulighed for at tage en ridetur på en af de mange heste, som hver dag bevæger sig frit rundt i det over 400 hektar store reservat – og her kan du til fulde nyde de fredelige omgivelser.

250 ZAR person

Star Gazing

Den begrænsede lysforurening gør den afrikanske nattehimmel til et meget imponerende syn og en meget speciel oplevelse efter en begivenhedsrig dag.

400 ZAR per person

Bushwalk

Denne bushwalk er en to-timers vandretur med en lokal guide, som fører os ind i bushen. Her kommer du til at opleve naturen tæt på, og derfor i lidt mindre format. Her ser du det unikke fugleliv omkring vådområder og floder samt insekter, planter og træer.

170 ZAR per person

Svævebane

Hvis du er den mere eventyrlystne type, kan du prøve en tur med svævebanen i Muningi kløften. Svævebanen er udformet som en såkaldt zip line og består af en talje knyttet til et stålkabel, hvor dette er fastgjort med en sele. Der er i alt fire sådanne kabler tværs Muningi kløft. Turen er 1,5 kilometer lang og stigningen (?) er op til 80 meter.

800 ZAR person,

Tur på firhjulet motorcykel

På en fire-hjulet, off-road motorcykel (også kaldet ATV eller quad), kan du køre gennem det maleriske 150-hektar store  område langs Elands floden. Turen går gennen den tætte afrikanske bush, savanne og vådområder.

800 ZAR person.

Udflugt til Cullinan diamantmine

I løbet af denne to-timers tur får du et fascinerende indblik i historien om den berømte Cullinan diamantmine. Den gamle mine stammer fra 1902, og er især kendt for Cullinan-diamanten - den største diamant, der blev fundet her i 1905 - og den har leveret flere smukke diamanter til de engelske kronjuveler. Vi går på en rundtur i minen og lærer mere om, hvordan man arbejder med at finde flere diamanter. I minen er et charmerende lille sted, og dér har vi tid til at spise frokost på en af de mange hyggelige restauranter.

800 ZAR person

Dag 9
Tur i Soweto og afrejse
Soweto

I dag forlader vi Entabeni Vildtreservat og begiver os til Johannesburg, hvorfra vi skal rejse hjem. Joburg, som Sydafrikas største by kaldes i daglig tale, har over seks millioner indbyggere. Den minder om en amerikansk storby med en kerne af skyskrabere i et moderne forretningskvarter, der langsomt flader ud i små, lave forstadskvarterer. Joburg er centrum for verdens diamant- og guldhandel.

Vi aflægger besøg i det berømte og berygtede township Soweto, for at få et indblik i dagliglivet her. Efter en lang og grum historie, der startede i 1944, er Soweto stadig et enormt vildnis af paradokser. Ikke alt er imidlertid negativt, for der er sket rigtig meget, siden politiet i 1976 skød strejkende skoleelever ned. Soweto sprudler i dag af kreativitet og fornyelse og er en smeltedigel for kunst, musik, teater og poesi.

Først på aftenen kører vi til lufthavnen i Johannesburg, hvorfra vi flyver til København.

Dag 10
Ankomst til København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 9.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Obs!
Ovenstående pris gælder for en person i enkeltværelse (ikke dobbeltværelse). Der er ikke tillæg for enkeltværelse på denne rejse.
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Johannesburg med mellemlanding
 • 7  nætter på Zebra Country Lodge (enkeltværelse på Bush Lodge)
 • Udflugter jf. program
 • 7 x Morgenmad
 • 7 x Aftensmad
 • Tur i Pretoria
 • Tur i Soweto
 • Shopping tur til Pretoria
 • Nature walk
 • 1 x Big Five Game Drive
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Drikkevarer og måltider ud over det nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn cirka ZAR 400,- pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Obs: Der er et single tillæg på forlængelse til Cape Town

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Medbring gerne

På rejsen indgår der lette vandre- og cykelture, så pak sko/støvler, der er gode at gå i, og påklædning, der passer til aktive dage i det fri. Tag højde for, at temperaturen kan svinge fra varmt om dagen til køligt om natten. Solcreme, solbriller og en hat - samt kikkert og kamera - kan også anbefales.

Børn under 18 år

De sydafrikanske myndigheder kræver, at du som rejsende med børn under 18 år til/fra Sydafrika medbringer barnets originale fødsels-/dåbsattest. Attesten skal være oversat til engelsk og kan indhentes på det sognekontor, som i sin tid udstedte barnets dåbs- eller navneattest. Attesten skal også være påført en Apostille (officielt godkendelsesstempel) hos Udenrigsministeriets Borgerservice.

Vær opmærksom på, at udarbejdelse og godkendelse af sådanne attester kan tage op til flere uger, hvorfor vi opfordrer dig til at kontakte dit sognekontor snarest muligt efter din bestilling af rejsen.

Formålet med dette dokumentationskrav er at bekæmpe menneskehandel, hvor børn er involveret. 

Bemærk, at kravet om at medbringe barnets fødsels-/dåbsattest gælder ved såvel ind- som udrejse samt ved transit i Sydafrika. Undlader du at medbringe barnets fødsels-/dåbsattest, nægtes du indrejse til Sydafrika, ligesom du vil blive afvist ved check-in.

Vær også opmærksom på, at hvis du rejser alene som forælder med dine børn kræves yderligere dokumentation. Hvis du rejser med børn, som ikke er dine biologiske børn, skal I medbringe særlig dokumentation – som ligeledes skal være på engelsk og påført en Apostille. Kontakt Borgerservice for mere information om disse krav.

Mere om Sydafrika

Her kan du få mere at vide om Sydafrika: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/sydafrika. Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Forlæng rejsen

Storbyferie i Cape Town

Type Rejseforlængelse
Varighed 4 dage
Pris Fra 4.498,–
4 dages kultur, shopping, gastronomi og smuk natur i Cape Town
Smuk, kulturel og fuld af liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1.000 meter høje Taffelbjerg midt i det hele og den naturskønne Kaphalvø i baghaven kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skønhedskonkurrence. Læg dertil masser af historiske seværdigheder, fortræffelig shopping, lækker mad, gode vine og pragtfulde strande.
Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet af Cape Town, og der er nem og bekvem adgang til byens mange seværdigheder herfra. Hotellet har 368 værelser, alle med private badeværelser, aircondition og gratis Wi-Fi (500 MB om dagen). Når du ikke besøger Cape Towns mange attraktioner, kan du tage en dukkert i den indendørs swimmingpool, træne i fitnesscentret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Læs mere på www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun 

Pris
kr. 4.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på Southern Sun Cape Sun

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.000,-

The Cullinan
Hotellet ligger en kort gåtur væk fra indgangen til Waterfront, hvilket er centrum for Cape Towns turismecenter. Det fem-stjernede hotel tilbyder professionel service og luksuriøs indretning i et område rigt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de faciliteter, man kan forvente af et Tsogo Sun-hotel, inkl. restaurant, bar og udendørs pool.

Læs mere på www.tsogosun.com/the-cullinan  

Pris per person
kr. 6.498,- pr. person i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse
kr. 4.000,-

Udflugter
I Cape Town kan du deltage i en række udflugter. Se beskrivelser og priser her:
Udflugter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og afrejse
 • Indenrigsfly
 • 4 nætter på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
Bestilling
Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Luksus ved Victoria Falls

Type Rejseforlængelse
Varighed 4 dage
Pris Fra 8.998,–
4 dages afslapning i luksusomgivelser ved et af verdens smukkeste vandfald

Med en højde på 100 meter, en bredde på to kilometer og tæt regnskov hele vejen rundt er Victoria Falls et imponerende sted at tilbringe fire dage som afslutning på din Afrika-rejse. På bantusprog kaldes vandfaldene ’mosi-oa-tunya’ (’røgen, der tordner’), og det er netop, hvad Victoria Falls ligner – en kæmpe røgsky parret med et tordenbrag.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem 2 hoteller:

The Kingdom at Victoria Falls
Skønt 4-stjernet resort med tre swimmingpools, tre restauranter, fire barer, spa, kasino og børneområde. Resortet ligger inde i Victoria Falls Nationalpark i gåafstand fra selve vandfaldet.

Læs mere på www.thekingdomhotel.co.za

Pris
kr. 8.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Kingdom at Victoria Falls

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.998,-

Victoria Falls Hotel
Vidunderligt 5-stjernet hotel, der oser af atmosfære og kolonihistorie. Her er alle tænkelige faciliteter, inkl. flere gourmetrestauranter i topklasse. Vandfaldene ligger 10 minutters gang fra hotellet og kan både ses og høres fra hotellets område.

Læs mere på www.victoriafallshotel.com

Pris
kr. 9.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på Victoria Falls Hotel

Tillæg for enkeltværelse
kr. 4.998,-

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg – Victoria Falls t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 3 nætter på hotel ved Victoria Falls i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 1 nat på hotel i Johannesburg i delt dobbeltværelse
 • Sejltur i solnedgangen på Zambezi-floden
 • Gåtur omkring vandfaldene
Prisen inkluderer ikke
 • Diverse visa, som kan købes ved indrejse, hvis du har dansk pas. Er du ikke dansk statsborger, henviser vi til ambassaden.
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Afslapning på Mauritius

Type Rejseforlængelse
Varighed 7 dage
Pris Fra 9.498,–
Palmestrande, afslapning og lækker gastronomi midt i Det Indiske Ocean.

Nyd 5 dages afslapning ved poolen eller på stranden i det tropisk paradis. For de mere aktive er der mange muligheder for at udforske øen eller tage på udflugter.

Dag 1 Overnatning i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2
 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3-6
 Afslapning på Mauritius
Dag 7
Fly Mauritius – Johannesburg (om morgenen). Hotelværelse til rådighed i Johannesburg. Fly Johannesburg – Danmark (om aftenen)

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På denne forlængelse kan du vælge mellem tre hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjernede hotel ligger på den nordvestlige kyst af øen med udsigt over lagunen ved den verdensberømte kridhvide sandstrand, Trou aux Biches. Der er 5 km til den livlige by Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
www.hotel-casuarina.com 

Pris per person
kr. 9.498,- per person i delt dobbeltværelse på Hotel Casuarina

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.498,-

Le Meridien Ile Maurice

4-stjernede Le Meridien ligger i helt perfekt omgivet af en tropisk have. Hotellet har et stort pool-område og direkte adgang til stranden. Helpension er inkluderet i opholdet.

http://www.lemeridien-mauritius.com

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 1.498,- per person i delt dobbeltværelse på Le Meridien

Tillæg for enkeltværelse
kr. 3.998,-

Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
Dette 5-stjernede luksushotel ligger på vestkysten, og her får du forkælelse for alle pengene. Der er flere restauranter og spa på hotellet, som ligger ned til stranden omgivet af en stor tropisk have. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
http://www.sofitel.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 2.498,- per person i delt dobbeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa

Tillæg for enkeltværelse
kr. 5.498,-

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town – Mauritius t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 1 overnatning på hotel i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotelværelse til rådighed i Johannesburg på hjemrejsedagen
 • 5 nætter på Casuarina Hotel/Laguna Beach/Sofitel Mauritius Imperial
Bestilling
Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.
Rated 4 out of 5 by from Rejs alene sammen med andre Rejsen til Sydafrika levede fuldt ud op til mine forventninger. Zebra Country Lodge var et dejligt sted. Maden var virkelig god, især buffeten om aftenen. Vi var mange, der var lidt skuffede over safarien. Jeg er selvfølgelig klar over, at man ser de dyr, der er der lige nu og her, men på to safarier lykkedes det ikke at se hverken elefanter eller løver. Chancen for at se fx løver og elefanter var ret ringe, da der vist ikke er så mange i Dinokeng Game Reserve i sammenligning med Kruger National Park. Det ville have været dejligt med et alternativ til indkøbsturen i Pretoria. Der er meget lidt plads i British Airways fly, og maden var ringe, især morgenmaden.
Date published: 2017-12-21
Rated 5 out of 5 by from Dejlig ferie med gode oplevelser Rejsen var spændende med en god kombination af natur og kultur. Opholdet på Mountain Lodge var udsædvanligt dejligt, der var rent, rydeligt, med lækkert tilberedt mad og et personale der gjorde alt for at vi skulle befinde os godt. Guiderne var søde hjælpsomme og gode til at informere. Jeg kunne godt have ønsket at vi have set noget mere af hovedstaden Pretoria, den dag vi ankom. Til dem af os der fandt shoppeturen kedelig, kunne der med to guider snildt været arrangeret en bytur ind til Pretoria. Safariture var gode. Overordnet har det været en dejlig ferie, jeg tænker tilbage på med glæde.
Date published: 2017-12-28
Rated 3 out of 5 by from God lodge men beliggende for langt væk fra vildtreservatet Zebra Stabels var rigtig dejlig med rolige omgivelser og venligt personale. Mit primære rejseformål var safari og det var derfor meget skuffende med 5 kvarters kørsel af fortrinsvis meget ujævn grusvej til Dinokeng Vildtreservat. Vi blev bogstaveligt talt rystet godt sammen. Iflg. programmet ligger Zebra Lodge TÆT på Dinokeng Vildtreservat - der var 5 kvarters kørsel hver vej! Skuffende at rejselederen af sig selv ikke tilbød ekstra safaritur - vi skulle selv tage initiativ hertil. Sunset Drive Nature-turen kunne med fordel starte en time tidligere, så vi havde tid til den lange kørsel og safari inden solnedgang. Rejselederen ændrede tidsplanerne uden at informere alle herom.
Date published: 2018-04-18
Rated 4 out of 5 by from Et rigtig godt concept Overordnet en rigtig dejlig rejse. Conceptet rejs alene sammen med andre er super, og opfylder et længe eksisterende behov. Tager gerne afsted på den slags rejse igen. Det kunne dog være dejligt om der fandtes et lignende tilbud til de allerpopulæreste steder. Hvis jeg skulle nævne et par ting, som kunne forbedre rejsen, vil jeg nævne safaribilen. Det er kun den lille, der dur. På en tilkøbt tur, hvor alle betalte lige meget, blev 2/3 af os anbragt i en kæmpelang og bred bil, hvor den bageste halvdel af gæsterne ikke fik mange dyr at se, da chaufføren hver gang, der var dyr i buskadset, standsede, så kun han selv og de forreste passagerer kunne se noget. Da han hver gang var meget længe om at køre frem, blev der højst 1/3 iagttagelsestid tilbage til de bagerste, og måske var dyrene da allerede gået. Ingen gode fotos fra den dag. En udflugt til et indkøbscenter kunne med fordel udskiftes med et lokalt marked og/eller et museum. Men alt i alt ros. Den første safaritur var super. Alle blev fordelt i 3 små biler. Gåsafarien var fin og sundownerne alle tiders. Hytterne pæne - manglede dog moskitonet for mere autentisk oplevelse. Skøn mad, billige drinks, gode guider.
Date published: 2018-01-11
Rated 4 out of 5 by from En skøn rejse på trods af flyaflysning og afkortning af rejsen. Af positive ting kan nævnes lodgens beliggenhed, det venlige personale, de medrejsende, den ene rejseleders omsorg og venlige væsen og helt professionelle indsats. Af negative ting de 2 døgns forsinkelse og at den mulige ekstra safaritur blev kørt i "kreaturvogn" og ikke 9 personers jeep som den safari, der var incl. Bør i det mindste oplyses inden bookning, så man har mulighed for at fravælge. Der er ikke meget sjovt ved fotos af medrejsendes nakker.
Date published: 2017-12-22
Rated 4 out of 5 by from En god rejse til anden natur og kultur Hvis dyrene havde givet den samme service som rejsebureau og guider, ville rejsen være til 5 stjerner ud af 5. - Men desværre ville de alle ikke stille op til fotografering, så jeg kan kun give rejsen 4 stjerner.
Date published: 2017-12-22
Rated 5 out of 5 by from Stor oplevelse,et sted man gerne vil gense. første billet kom sent.Trods 2 dages forsinkelse havde Conni og Jill lavet et program så vi nåede det hele og mere til.Stor ros til begge,de var meget opmærksomme på hvordan vi havde det,og altid til rådehedstor
Date published: 2017-12-23
Rated 4 out of 5 by from Fin tur,dejlig oplevelse Conni var alletiders omsorgsfulde rejseleder og jeg ville til enhver tid vælge at bo på Zebra Stables p.g.a.beliggenheden og nogle meget søde ansatte,gerne med Conni som rejseleder igen...
Date published: 2017-12-27
 • y_2018, m_12, d_10, h_19
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_33
 • loc_da_DK, sid_ZARTR42, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

19ZARTR42BDK3008