Sydafrika – ferie alene i fællesskab

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Med base på Albatros’ egen Zebra Country Lodge kan du opleve Big Five-safari, historiske Pretoria samt Soweto – uden tillæg for enkeltværelse

Kun en times kørsel fra Johannesburg ligger det skønne 3+ stjernede Zebra Country Lodge, udstyret med swimmingpool, poolbar, restauranter og selvfølgelig den sydafrikanske Boma – et område, hvor aftensmaden serveres rundt om et bålsted under åben himmel. Halvpension er inkluderet i rejsens pris, ligesom en safaritur, en nature walk samt spændende besøg i Pretoria og Soweto er inkluderet. Herudover har du mulighed for at booke en række udflugter i området. Du kan fx tage på flere safariture, ride på heste i de fredfyldte omgivelser eller besøge den diamantmine, hvor Afrikas Stjerne blev fundet. En rejse med plads til både afslapning og eventyr.
Alle på turen rejser alene, og der er ikke tillæg for enkeltværelse.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Safari, Rejs alene – i fællesskab

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta ZAR

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Johannesburg – Pretoria – Zebra Lodge
Dag 3 Safari i Dinokeng Vildtreservat
Dag 4 Nature walk
Dag 5–8 Mulighed for at vælge forskellige udflugter
Dag 9 Tur i Soweto og afrejse
Dag 10 Ankomst til København

Hoteller

Zebra Country Lodge

 • På Mountain Lodge
 • På Zebra Country Lodge
 • Den udendørs pool på Zebra Country Lodge
 • Zebra Country Lodge tilbyder 20 elegante suiter
 • På den 3-stjernede Zebra Country Lodge

Zebra Country Lodge består af 3 forskellige og velfungerende ejendomme, Mountain Lodge, Zebra Stables og Bush Lodge.

Zebra Country Lodge tilbyder overnatninger der passer ethvert budget. Fra det mere beskedne Bush Lodge til det mere bjergrige Mountain Lodge leverer vi den autentiske Sydafrika-oplevelse. Hver lodge har sin egen swimmingpool med poolbar, restauranter, barer og selvfølgelig den Sydafrikanske Boma, et indhegnet område hvor aftensmaden serveres rundt om et åbent bålsted. 

Gæsterne vil blive glædeligt overraskede over mangfoldigheden af retter, og restauranterne tilbyder et veltilberedt internationalt køkken med såvel traditionelle barbeque-grillarrangementer, som picnickurve med lokale delikatesser.

Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og udflugter. Massage terapi er til rådighed på stedet, ligesom Kajakroning og fisketure i de omkringliggende søer, kan blive arrangeret som dagsudflugter. Vores Ndebele kulturlandsby tilbyder gæsterne en smagsprøve på den lokale kultur og livsstil. Safari i jeep og vandresafarier kan arrangeres dagligt i nærområdet og Big Five safarier i naboområdet Dinokeng er også en spændende mulighed. Vi kan endda arrangere en spændende helikoptertur med uforlignelige visuelle oplevelser i området. Der er masser af muligheder for at give gæsterne en uforglemmelig natur og safari oplevelse.

Bush Lodge (inkluderet i rejsens pris)

Bush Lodge tilbyder komfortable værelser i form af 15 værelser med stråtækte hytter placeret blandt utallige træer og tæt vegetation. Lodgen har blandt andet en uformel restaurant, boma område og egen swimming pool med bar. Alle værelser er udstyret med et kaffe- og tekøkken, hårtørrer og loftvifte.

Mountain Lodge

I frodige omgivelser finder vi Mountain Lodge, der består af 26 velindrettede værelser med udsigt til bakkerne i horisonten. Smukke planter og blomster, klukkende vandløb og charmerende stier skaber en fredfyldt oase for gæsterne. Værelserne er udstyret med moderne faciliteter, inklusive blandt andet et kaffe- og tekøkken, hårtørrer samt loftvifte. Lodgen har sin egen swimmingpool og et tilhørende poolområde med liggestole og parasoller.  Mountain Lodge har restaurant, bar og boma.

Zebra Stables

The Zebra Stables Lodge tilbyder 20 elegante suiter og en familie suite, alle udstyret med moderne faciliteter, inklusive blandt andet et kaffe- og tekøkken, hårtørrer samt loftvifte. Lodgen tilbyder en kulinarisk oplevelse i den rummelige restaurant, der serverer et internationalt køkken, der findes en velforsynet bar, en swimmingpool med tilhørende bar samt to bomas, hvor man kan nyde traditionelle barbeques og bush dinners under aftenhimlen.

Du kan læse mere om Zebra Lodge og se billeder af de forskellige ejendomme her

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
10.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

Vi flyver fra København til Johannesburg.

Dag 2
Johannesburg – Pretoria – Zebra Lodge
Pretoria er Sydafrikas administrative hovedstad

Ved ankomsten til Johannesburg kører vi nordøstpå mod Pretoria, Sydafrikas hovedstad. Her skal vi på en lille byrundtur i den travle sydafrikanske storby. Vi gør blandt andet holdt ved den flotte Union Building, hvor Sydafrikas regering holder til. Den halvmåneformede bygning, opført i lys sandsten, ligger på toppen af en bakke, hvorfra der er en storslået udsigt over hele byen. Den 285 meter lange bygning stod færdig i 1913, og bygningens to fløje skulle symbolisere landets to befolkningsgrupper, englænderne og boerne. Den sorte del af befolkningen skulle åbenbart ikke repræsenteres i regeringsbygningens symbolik.

Vi spiser frokost (ikke inkluderet i rejsens pris) enten før eller efter besøget ved Union Building, og herefter har vi cirka en times kørsel foran os gennem det vidtstrakte sydafrikanske landskab. Ved ankomst til Zebra Lodge får vi tildelt vores værelser og har resten af dagen til at slappe af. Om aftenen nyder vi en velkomstmiddag.

Dag 3
Safari i Dinokeng Vildtreservat
Afrikansk bøffel/kafferbøffel er kontinentets største okse

Tæt på Zebra Lodge ligger Dinokeng Vildtreservat – det første Big Five-reservat i provinsen Gauteng. Om morgenen tager vi ud på en spændende game drive.
I løbet af ugen kan du tage med på en eller flere safarikørsler blandt reservatets vilde dyr. Transport til og fra lodgen er inkluderet i prisen.

Dag 4
Nature walk
Lokalguiden fortæller spændende viden

Denne bushwalk er en to timers vandretur med en lokal guide, som fører os ind i bushen. Her kommer du til at opleve naturen tæt på, og derfor i lidt mindre format. Du ser det unikke fugleliv omkring vådområder og floder, samt insekter, planter og træer.

Dag 5–8
Mulighed for at vælge forskellige udflugter
En voksen hangiraf måler fra 4,7 til 5,3 meter

I løbet af jeres ophold har I mulighed for at vælge forskellige udflugter eller bare at slappe af på lodgen ved poolen og nyde livet.

Udflugter og aktiviteter
Det er muligt at købe en række spændende udflugter og aktiviteter. Her er et overblik over dine forskellige muligheder og priser.

Big Five safari i Dinokeng vildtreservat
I nærheden af Zebra Country Lodge ligger Dinokengs game reserve - det første Big Five reservat i provinsen Gauteng. I løbet af ugen kan du tilmelde dig en eller flere safarier blandt reservatets dyreliv. Transport til og fra lodgen er inkluderet i prisen. Aldersgrænsen for Safari Dinokeng game reserve er 3 år, men vi anbefaler, at børn er mindst 5 år, når de deltager i safariudflugt.
480 ZAR per person

Sunset Drive Nature
Ved solnedgang tager vi på en naturskøn to-timers køretur med Zebra Lodge Reserve. I reservatet kan du se zebraer, antiloper og andre dyr. Selvfølgelig stopper vi undervejs til en "sundowner".
195 ZAR per person

Ridning
Her er der mulighed for at tage en ridetur på en af de mange heste, som hver dag bevæger sig frit rundt i det over 400 hektar store reservat – og her kan du til fulde nyde de fredelige omgivelser.
285 ZAR per person

Star Gazing
Den begrænsede lysforurening gør den afrikanske nattehimmel til et meget imponerende syn og en meget speciel oplevelse efter en begivenhedsrig dag.
400 ZAR per person

Bushwalk
Denne bushwalk er en to-timers vandretur med en lokal guide, som fører os ind i bushen. Her kommer du til at opleve naturen tæt på, og derfor i lidt mindre format. Her ser du det unikke fugleliv omkring vådområder og floder samt insekter, planter og træer.
195 ZAR per person

Svævebane
Hvis du er den mere eventyrlystne type, kan du prøve en tur med svævebanen i Muningi kløften. Svævebanen er udformet som en såkaldt zip line og består af en talje knyttet til et stålkabel, hvor dette er fastgjort med en sele. Der er i alt fire sådanne kabler tværs Muningi kløft. Turen er 1,5 kilometer lang og stigningen (?) er op til 80 meter.
800 ZAR person

Tur på firhjulet motorcykel
På en fire-hjulet, off-road motorcykel (også kaldet ATV eller quad), kan du køre gennem det maleriske 150-hektar store  område langs Elands floden. Turen går gennen den tætte afrikanske bush, savanne og vådområder.
800 ZAR person.

Udflugt til Cullinan diamantmine
I løbet af denne to-timers tur får du et fascinerende indblik i historien om den berømte Cullinan diamantmine. Den gamle mine stammer fra 1902, og er især kendt for Cullinan-diamanten - den største diamant, der blev fundet her i 1905 - og den har leveret flere smukke diamanter til de engelske kronjuveler. Vi går på en rundtur i minen og lærer mere om, hvordan man arbejder med at finde flere diamanter. I minen er et charmerende lille sted, og dér har vi tid til at spise frokost på en af de mange hyggelige restauranter.
800 ZAR person

(Vi tager forbehold for evt. prisændringer)

Dag 9
Tur i Soweto og afrejse
I den berømte og berygtede township Soweto

I dag forlader vi Entabeni Vildtreservat og begiver os til Johannesburg, hvorfra vi skal rejse hjem. Joburg, som Sydafrikas største by kaldes i daglig tale, har over seks millioner indbyggere. Den minder om en amerikansk storby med en kerne af skyskrabere i et moderne forretningskvarter, der langsomt flader ud i små, lave forstadskvarterer. Joburg er centrum for verdens diamant- og guldhandel.
Vi aflægger besøg i det berømte og berygtede township Soweto, for at få et indblik i dagliglivet her. Efter en lang og grum historie, der startede i 1944, er Soweto stadig et enormt vildnis af paradokser. Ikke alt er imidlertid negativt, for der er sket rigtig meget, siden politiet i 1976 skød strejkende skoleelever ned. Soweto sprudler i dag af kreativitet og fornyelse og er en smeltedigel for kunst, musik, teater og poesi.
Først på aftenen kører vi til lufthavnen i Johannesburg, hvorfra vi flyver til København.

Dag 10
Ankomst til København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 10.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Obs!

Ovenstående pris gælder for en person i enkeltværelse (ikke dobbeltværelse). Der er ikke tillæg for enkeltværelse på denne rejse.

Opgradering af værelse
 • Opgradering til Standard værelse på Zebra Stables: 500 DKK
 • Opgradering til Deluxe værelse på Zebra Stables: 1000 DKK
Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Johannesburg med mellemlanding
 • 7  nætter på Zebra Country Lodge (enkeltværelse på Bush Lodge i 2021, enkeltværelse på Stables Lodge i 2022)
 • Udflugter jf. program
 • 7 x Morgenmad
 • 7 x Aftensmad
 • Tur i Pretoria
 • Tur i Soweto
 • Nature walk
 • 1 x Big Five Game Drive
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Drikkevarer og måltider ud over det nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn cirka ZAR 400,- pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”

Obs: Der er et single tillæg på forlængelse til Cape Town, Victoria Falls & Mauritius

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Hvis du rejser til eller fra Johannesburg lufthavn, er der kommet nye regler for bagage pr. 25. marts 2019.

Det er kun tilladt at checke almindelige kufferter ind. Dvs. en helt almindelig kuffert med mindst 1 flad side. Runde eller uregelmæssige former for tasker er ikke tilladt. Der må heller ikke være lange stropper. Skulle du have en lang strop eller en anderledes taske er der dog mulighed for at få den tapet sammen i Johannesburg lufthavn mod gebyr. Reglerne er til for at undgå blokeringer i bagagebåndet og lange ventetider til følge. De lange stropper er den største årsag til at bagagebåndet bryder sammen. Har du en lang strop på din kuffert, bør du derfor tage den af, inden du checker den ind i Johannesburg eller tape den ind til kufferten.
Klapvogne, golftasker og anden stor bagage er undtaget af reglen, da de bliver håndteret som odd size bagage.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Medbring gerne

På rejsen indgår der lette vandreture, så pak sko/støvler, der er gode at gå i, og påklædning, der passer til aktive dage i det fri. Tag højde for, at temperaturen kan svinge fra varmt om dagen til køligt om natten. Solcreme, solbriller og en hat - samt kikkert og kamera - kan også anbefales.

Mere om Sydafrika

Her kan du få mere at vide om Sydafrika: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/sydafrika
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Her kan du læse mere om Albatros' singlerejser

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Storbyferie i Cape Town

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra 4.498,–
5 dages kultur, shopping, gastronomi og smuk natur i Cape Town

Smuk, kulturel og fuld af liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1.000 meter høje Taffelbjerg midt i det hele og den naturskønne Kaphalvø i baghaven kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skønhedskonkurrence. Læg dertil masser af historiske seværdigheder, fortræffelig shopping, lækker mad, gode vine og pragtfulde strande.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet af Cape Town, og der er nem og bekvem adgang til byens mange seværdigheder herfra. Hotellet har 368 værelser, alle med private badeværelser, aircondition og gratis wi-fi (500 MB om dagen). Når du ikke besøger Cape Towns mange attraktioner, kan du tage en dukkert i den indendørs swimmingpool, træne i fitnesscentret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Læs mere på www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun

Pris
kr. 4.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på Southern Sun Cape Sun
kr. 6.498,- pr. person i enkeltværelse på Southern Sun Cape Sun

The Cullinan
Hotellet ligger en kort gåtur væk fra indgangen til Waterfront, hvilket er centrum for Cape Towns turismecenter. Det 4-stjernede hotel tilbyder professionel service og luksuriøs indretning i et område rigt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de faciliteter, man kan forvente af et Tsogo Sun-hotel, inkl. restaurant, bar og udendørs pool.

Læs mere på www.tsogosun.com/the-cullinan

Pris per person
kr. 6.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Cullinan
kr. 10.498,- pr. person i enkeltværelse på The Cullinan

Udflugter
I Cape Town kan du deltage i en række udflugter. Se beskrivelser og priser her: Udflugter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og afrejse
 • Indenrigsfly
 • 4 nætter på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Luksus ved Victoria Falls

Type Rejseforlængelse
Varighed 5 dage
Pris Fra 8.998,–
5 dages afslapning i luksusomgivelser ved et af verdens smukkeste vandfald

Med en højde på 100 meter, en bredde på to kilometer og tæt regnskov hele vejen rundt er Victoria Falls et imponerende sted at tilbringe fire dage som afslutning på din Afrika-rejse. På bantusprog kaldes vandfaldene ’mosi-oa-tunya’ (’røgen, der tordner’), og det er netop, hvad Victoria Falls ligner – en kæmpe røgsky parret med et tordenbrag.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem 2 hoteller:

The Kingdom at Victoria Falls
Skønt 4-stjernet resort med tre swimmingpools, tre restauranter, fire barer, spa, kasino og børneområde. Resortet ligger inde i Victoria Falls Nationalpark i gåafstand fra selve vandfaldet.

Læs mere på www.thekingdomhotel.co.za

Pris
kr. 8.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Kingdom at Victoria Falls
kr. 11.996,- pr. person i enkeltværelse på The Kingdom at Victoria Falls

Victoria Falls Hotel
Vidunderligt 5-stjernet hotel, der oser af atmosfære og kolonihistorie. Her er alle tænkelige faciliteter, inkl. flere gourmetrestauranter i topklasse. Vandfaldene ligger 10 minutters gang fra hotellet og kan både ses og høres fra hotellets område.

Læs mere på www.victoriafallshotel.com

Pris
kr. 9.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på Victoria Falls Hotel
kr. 14.996,- pr. person i enkeltværelse på Victoria Falls Hotel

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg – Victoria Falls t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 3 nætter på hotel ved Victoria Falls i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad
 • 1 nat på hotel i Johannesburg i delt dobbeltværelse
 • Sejltur i solnedgangen på Zambezi-floden
 • Gåtur omkring vandfaldene
Prisen inkluderer ikke
 • Diverse visa, som kan købes ved indrejse, hvis du har dansk pas. Er du ikke dansk statsborger, henviser vi til ambassaden.

  Ved Victoria Falls, kan du deltage i mange forskellige udflugter. Læs mere om beskrivelser og priser her: Udflugter ved Victoria Falls
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Afslapning på Mauritius

Type Rejseforlængelse
Varighed 7 dage
Pris Fra 9.498,–
Palmestrande, afslapning og lækker gastronomi midt i Det Indiske Ocean.

Nyd 5 dages afslapning ved poolen eller på stranden i det tropisk paradis. For de mere aktive er der mange muligheder for at udforske øen eller tage på udflugter.

Dag 1 Overnatning i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3-6 Afslapning på Mauritius
Dag 7 Fly Mauritius – Johannesburg (om morgenen). Hotelværelse til rådighed i Johannesburg. Fly Johannesburg – Danmark (om aftenen)

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På denne forlængelse kan du vælge mellem tre hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjernede hotel ligger på den nordvestlige kyst af øen med udsigt over lagunen ved den verdensberømte kridhvide sandstrand, Trou aux Biches. Der er 5 km til den livlige by Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
www.hotel-casuarina.com 

Pris per person
kr. 9.498,- per person i delt dobbeltværelse på Hotel Casuarina
kr. 11.996,- per person i enkeltværelse på Hotel Casuarina

Seaview Calodyne Lifestyle Resort 

Det 4-stjernede Seaview Calodyne Lifestyle Resort er et strandhotel beliggende i en rolig bugt. På resortet er der bar, restaurant, lounge, reception, bådhus/dykkercenter, butik og spa. Aften-dresscode i restauranter og bar: Elegant tøj. Herrer anmodes om at bære lange bukser, ingen T-shirts eller bare fødder. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på https://searesortshotels.com/seaview/

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 1.998,- per person i delt dobbeltværelse på Seaview Calodyne Lifestyle Resort
kr. 3.998,- per person i enkeltværelse på Seaview Calodyne Lifestyle Resort

Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
Dette 5-stjernede luksushotel ligger på vestkysten, og her får du forkælelse for alle pengene. Der er flere restauranter og spa på hotellet, som ligger ned til stranden omgivet af en stor tropisk have. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
https://sofitel.accorhotels.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 2.498,- per person i delt dobbeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
kr. 5.498,- per person i enkeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town – Mauritius t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 1 overnatning på hotel i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotelværelse til rådighed i Johannesburg på hjemrejsedagen
 • 5 nætter på Casuarina Hotel/Le Meridien Ile Maurice/Sofitel Mauritius Imperial
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Badeferie i Mozambique

Type Rejseforlængelse
Varighed 7 dage
Pris Fra 12.998,–
5 dages strandferie i et eksotisk, afsidesliggende hjørne af Mozambique

Forlæng din rejse med den ultimative badeferie. Fra lufthavnen i Vilanculos sejles du til den 300 km2 store private nationalpark Vilanculos Coastal & Wildlife Sanctuary. Her skal du bo i en enorm lagune, der kan fremvise blændende strande, pittoreske fiskerlejer, koralrev og tusindvis af lyserøde flamingoer. Brug dagene på stranden eller ved poolen, tag en sejltur i en traditionel dhow-båd, eller få en guidet vandretur i Vilanculos Kystreservat.

Dag 1 Overnatning i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2 Johannesburg/Cape Town – Vilanculos, bådtransfer til hotellet
Dag 3-6 Afslapning på  Dugong Beach Lodge
Dag 7 Fly Vilanculos – Johannesburg – Danmark (om aftenen)

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Dugong Beach Lodge 

Prisvindende 4-stjernet strand-lodge, der ligger så afsides, at det nemmeste er at sejle hertil fra lufthavnen. Fra lodgens 14 luksuriøse, stråtækte hytter tilbagelægges de få meter til stranden via individuelle gangstier. Middagen kan nydes i restauranten eller i solnedgangens skær på din private terrasse.
Alle værelserne har privat terrasse med panoramaudsigt over havet, minibar og aircondition

Læs mere på http://legendhospitality.co.za/stay-with-us/dugong-beach-lodge/ 

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town – Vilanculos t/r
 • Transport med båd mellem lufthavn og hotel
 • 1 overnatning på hotel i Johannesburg eller Cape Town
 • 5 nætter på Dugong Beach Lodge med helpension
 • Sejltur i solnedgangen
Prisen inkluderer ikke
 • Tillæg for enkeltværelse: kr. 4.998,-
 • Børnepris: kr. 8.998,- (gælder for maks. 1 barn under 12 år i følge med 2 voksne)
 • Drikkevarer
 • Aktiviteter og udflugter der ikke er nævnt under ”prisen inkluderer”
 • Nationalparkgebyr på 15 USD per person, som betales ved ankomst
 • Visum, som kan købes ved indrejse, hvis du har dansk pas. Er du ikke dansk statsborger, skal du undersøge, hvilke regler der gælder for dig.
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Bemærk, at der i februar og marts kan forekomme længere perioder med regn. 

Rated 4 out of 5 by from Rejs alene sammen med andre Rejsen til Sydafrika levede fuldt ud op til mine forventninger. Zebra Country Lodge var et dejligt sted. Maden var virkelig god, især buffeten om aftenen. Vi var mange, der var lidt skuffede over safarien. Jeg er selvfølgelig klar over, at man ser de dyr, der er der lige nu og her, men på to safarier lykkedes det ikke at se hverken elefanter eller løver. Chancen for at se fx løver og elefanter var ret ringe, da der vist ikke er så mange i Dinokeng Game Reserve i sammenligning med Kruger National Park. Det ville have været dejligt med et alternativ til indkøbsturen i Pretoria. Der er meget lidt plads i British Airways fly, og maden var ringe, især morgenmaden.
Date published: 2017-12-21
Rated 5 out of 5 by from Dejlig ferie med gode oplevelser Rejsen var spændende med en god kombination af natur og kultur. Opholdet på Mountain Lodge var udsædvanligt dejligt, der var rent, rydeligt, med lækkert tilberedt mad og et personale der gjorde alt for at vi skulle befinde os godt. Guiderne var søde hjælpsomme og gode til at informere. Jeg kunne godt have ønsket at vi have set noget mere af hovedstaden Pretoria, den dag vi ankom. Til dem af os der fandt shoppeturen kedelig, kunne der med to guider snildt været arrangeret en bytur ind til Pretoria. Safariture var gode. Overordnet har det været en dejlig ferie, jeg tænker tilbage på med glæde.
Date published: 2017-12-28
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur, der fuldt ud levede op til forventningerne. Der var 7 meget koncentrerede dage, der var så mange indtryk og oplevelser. Man kunne så få det hele på plads igen, ved at se på de billeder man havde taget. Men alt i alt en fantastisk ferie og Zebra Lodge er et skønt sted. Og at vi stort set spiste et nyt sted hver aften var en rigtig god ide´ Fantastisk mad og vores guide havde adskillige hyggelige overraskelser til os i løbet af ugen ! En af årsagerne til at det hele var så vellykket var vores guide, CONNI som virkelig forstod at få os alle til at føle os godt tilpas :-)
Date published: 2018-05-14
Rated 5 out of 5 by from En dejlig tur med gode oplevelser Zebra Lodge er et rigtig dejligt sted med passer af skøn natur og rigt dyreliv på området. Man skal være forberedt på en del kørsel, hvis man ikke bor på Stable Lodge. Selv boede jeg på Bush Lodge og var rigtig glad for det, og kørslen er ikke noget problem, da man kan blive hentet og bragt, så tit man har brug for det for at komme til Stable Lodge, hvor der foregår mest. Alt personale på Zebra Lodge er meget smilende, glade, hjælpsomme og opmærksomme, så man føler sig virkelig velkommen. Vi spiste middagene på forskellige steder i området, hvilket var meget charmerende og maden var helt fantastisk. Jeg var den eneste, der havde forlænget opholdet med Cape Town. Jeg fik rigtig god hjælp af Conni til mine tre dage der, og også her var servicen i top.
Date published: 2018-04-23
Rated 3 out of 5 by from God lodge men beliggende for langt væk fra vildtreservatet Zebra Stabels var rigtig dejlig med rolige omgivelser og venligt personale. Mit primære rejseformål var safari og det var derfor meget skuffende med 5 kvarters kørsel af fortrinsvis meget ujævn grusvej til Dinokeng Vildtreservat. Vi blev bogstaveligt talt rystet godt sammen. Iflg. programmet ligger Zebra Lodge TÆT på Dinokeng Vildtreservat - der var 5 kvarters kørsel hver vej! Skuffende at rejselederen af sig selv ikke tilbød ekstra safaritur - vi skulle selv tage initiativ hertil. Sunset Drive Nature-turen kunne med fordel starte en time tidligere, så vi havde tid til den lange kørsel og safari inden solnedgang. Rejselederen ændrede tidsplanerne uden at informere alle herom.
Date published: 2018-04-18
Rated 4 out of 5 by from Et rigtig godt concept Overordnet en rigtig dejlig rejse. Conceptet rejs alene sammen med andre er super, og opfylder et længe eksisterende behov. Tager gerne afsted på den slags rejse igen. Det kunne dog være dejligt om der fandtes et lignende tilbud til de allerpopulæreste steder. Hvis jeg skulle nævne et par ting, som kunne forbedre rejsen, vil jeg nævne safaribilen. Det er kun den lille, der dur. På en tilkøbt tur, hvor alle betalte lige meget, blev 2/3 af os anbragt i en kæmpelang og bred bil, hvor den bageste halvdel af gæsterne ikke fik mange dyr at se, da chaufføren hver gang, der var dyr i buskadset, standsede, så kun han selv og de forreste passagerer kunne se noget. Da han hver gang var meget længe om at køre frem, blev der højst 1/3 iagttagelsestid tilbage til de bagerste, og måske var dyrene da allerede gået. Ingen gode fotos fra den dag. En udflugt til et indkøbscenter kunne med fordel udskiftes med et lokalt marked og/eller et museum. Men alt i alt ros. Den første safaritur var super. Alle blev fordelt i 3 små biler. Gåsafarien var fin og sundownerne alle tiders. Hytterne pæne - manglede dog moskitonet for mere autentisk oplevelse. Skøn mad, billige drinks, gode guider.
Date published: 2018-01-11
Rated 4 out of 5 by from Dejlige og spændende oplevelser. Rejsen var indholdsrig og med dejlige ture. Fint ophold på Bush Lodge, hvor der var en meget fin service, dejlige værelser og lækker, veltilberedte aftensmåltider. Informationsniveauet fra rejselederen kunne med fordel forbedres. F. eks et informationsmøde fælles for alle og en opslagstavle til daglige opdatering af afhentningstider til spisning og udflugter. Opholdet blev desværre ikke helt som ventet, da jeg ikke havde regnet med at skulle rasle af sted alle dage på nær en, for at spise til aften. Det gjorde at man ikke selv kunne bestemme tidspunkt for måltidet til aftenerne. Generelt omkring aftensmåltider, synes jeg, at det er alt for sent at spise til aftenn,når klokken når at blive 19.45-20.00 for maden bliver præsenteret og der bliver sagt værs’god, og man skal op og på udflugt med afgang kl 05 om morgenen- igen fordi man skal vente og køres hjem efter endt måltid.
Date published: 2019-12-18
Rated 5 out of 5 by from En drengedrøm gået i opfyldelse. En fantastisk spændende og oplevelsesrig rejse til Sydafrika med en særdeles kompetent, effektiv, lattermild og hjælpsom rejseleder, som i høj grad bidrog til rejsens kvalitet. Jeg så "The big Five" minus leoparden, som er ret sky og svær at få øje på. Desuden en del af Johannesburg, Pretoria og Soweto samt mange andre spændende steder. Alle ansatte var venlige og smilende og gjorde hele rejsen - om muligt - endnu bedre. Denne tur til Sydafrika kan varmt anbefales. PS. Man kunne overveje ikke at tilrettelægge en morgentur den første dag, da mange fra selskabet ikke havde sovet 1½ døgn eller mere ved ankomsten til Zebra Lodge pga. den lange flyvetur med langt ophold i Dubai.
Date published: 2018-12-23
 • y_2021, m_10, d_16, h_19
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.19
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_66
 • loc_da_DK, sid_ZARTR42, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

22ZARTR42CDK0304