Sydafrika på Zebra Lodge

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Med base på Albatros’ egen Zebra Country Lodge kan du opleve Big Five-safari, historiske Pretoria samt guidet rundtur i Soweto – til en yderst fordelagtig pris

Kun en times kørsel fra Johannesburg ligger det skønne 3+ stjernede Zebra Country Lodge, udstyret med swimmingpool, poolbar, restauranter og selvfølgelig den sydafrikanske Boma – et område, hvor aftensmaden serveres rundt om et bålsted under åben himmel. Halvpension er inkluderet i rejsens pris, ligesom en safaritur, en nature walk samt spændende besøg i Pretoria og Soweto er inkluderet. Herudover har du mulighed for at booke en række udflugter i området. Du kan fx tage på flere safariture, ride på heste i de fredfyldte omgivelser eller besøge den diamantmine, hvor Afrikas Stjerne blev fundet. En rejse med plads til både afslapning og eventyr.
Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Sydafrikanske rand

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Johannesburg – Pretoria – Zebra Lodge
Dag 3 Safari i Dinokeng Vildtreservat
Dag 4 Nature walk
Dag 5 Shoppingtur til Pretoria
Dag 6–8 Mulighed for at vælge forskellige udflugter
Dag 9 Besøg i Soweto og hjemrejse
Dag 10 Ankomst til København

Hoteller

Zebra Country Lodge

Zebra Country Lodge tilbyder overnatninger der passer ethvert budget. Fra det mere beskedne Bush Lodge til det mere bjergrige Mountain Lodge leverer vi den autentiske Sydafrika-oplevelse. Hver lodge har sin egen swimmingpool med poolbar, restauranter, barer og selvfølgelig den Sydafrikanske Boma, et indhegnet område hvor aftensmaden serveres rundt om et åbent bålsted. 

Gæsterne vil blive glædeligt overraskede over mangfoldigheden af retter, og restauranterne tilbyder et veltilberedt internationalt køkken med såvel traditionelle barbeque-grillarrangementer, som picnickurve med lokale delikatesser.

Vi tilbyder et stort udvalg af aktiviteter og udflugter. Massage terapi er til rådighed på stedet, ligesom Kajakroning og fisketure i de omkringliggende søer, kan blive arrangeret som dagsudflugter. Vores Ndebele kulturlandsby tilbyder gæsterne en smagsprøve på den lokale kultur og livsstil. Safari i jeep og vandresafarier kan arrangeres dagligt i nærområdet og Big Five safarier i naboområdet Dinokeng er også en spændende mulighed. Vi kan endda arrangere en spændende helikoptertur med uforlignelige visuelle oplevelser i området. Der er masser af muligheder for at give gæsterne en uforglemmelig natur og safari oplevelse.

Zebra Stables

The Zebra Stables Lodge tilbyder 20 elegante suiter og en familie suite, alle udstyret med moderne faciliteter, inklusive blandt andet et kaffe- og tekøkken, hårtørrer samt loftvifte. Lodgen tilbyder en kulinarisk oplevelse i den rummelige restaurant, der serverer et internationalt køkken, der findes en velforsynet bar, en swimmingpool med tilhørende bar samt to bomas, hvor man kan nyde traditionelle barbeques og bush dinners under aftenhimlen.

Du kan læse mere om Zebra Lodge og se billeder af de forskellige ejendomme her

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
9.998,–
København
Udsolgt
9.998,–
København
10.498,–
København
10.498,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Vi flyver fra København til Johannesburg.
Dag 2
Johannesburg – Pretoria – Zebra Lodge
Pretoria

Ved ankomsten til Johannesburg kører vi nordøstpå mod Pretoria, Sydafrikas administrative hovedstad. Her skal vi på en lille byrundtur i den travle sydafrikanske storby. Vi gør blandt andet holdt ved den flotte Union Building, hvor Sydafrikas regering holder til. Den halvmåneformede bygning opført i lys sandsten ligger på toppen af en bakke, hvorfra der er en storslået udsigt over hele byen. Den 285 meter lange bygning stod færdig i 1913, og bygningens to fløje skulle symbolisere landets to befolkningsgrupper, englænderne og boerne. Den sorte del af befolkningen skulle åbenbart ikke repræsenteres i regeringsbygningens symbolik.

Vi spiser frokost (ikke inkluderet i rejsens pris) enten før eller efter besøget ved Union Building, og herefter har vi cirka en times kørsel foran os gennem det vidtstrakte sydafrikanske landskab. Ved ankomst til Zebra Lodge får vi tildelt vores værelser og har resten af dagen til at slappe af. Om aftenen nyder vi en velkomstmiddag.

Dag 3
Safari i Dinokeng Vildtreservat
Vi hilser på de lokale familier

Efter en god nats søvn oven på den lange rejse skal vi fra morgenstunden af stifte bekendtskab med Sydafrikas vilde natur, når vi kører ud på en spændende game drive. Tæt på Zebra Lodge ligger Dinokeng Vildtreservat, som er det første reservat i provinsen Gauteng. Ud over The Big Five, som tæller elefant, løve, næsehorn, bøffel og leopard, finder man også gepard, brun hyæne, giraf og et stort antal hovdyr samt fugle i reservatet.

Dagens game drive er inkluderet i rejsens pris. Smager det af mere, kan du i løbet af ugen tage med på en eller flere safarikørsler blandt reservatets vilde dyr. Transport til og fra lodgen er inkluderet i prisen.

Dag 4
Nature walk
Tid til en lur
Dagen starter med et spændende alternativ til safari i firehjulstrækker. På en to timers nature walk går vi rundt i nærområdet og oplever naturen i lidt mindre format. Blandt andet kan man lære mere om insekter, planter og træer.
Dag 5
Shoppingtur til Pretoria
Souvenirs i lange baner
I dag kører vi ind til Pretoria, hvor man med fordel kan bruge tiden på at shoppe. Pretoria rummer alt fra shoppingcentre til små antikbutikker, så der er noget for enhver smag. Rejselederen vil være behjælpelig med at foreslå interessante steder. Turen er inkluderet i rejsens pris.
Dag 6–8
Mulighed for at vælge forskellige udflugter
Højt at flyve...

I løbet af dit ophold har du mulighed for at tage på forskellige udflugter, som du selv vælger. Du kan selvfølgelig også vælge at slappe af på lodgen ved poolen.

Udflugter og aktiviteter

Her er et overblik over de forskellige muligheder og priser.

Big Five safari i Dinokeng vildtreservat

I nærheden af Zebra Lodge ligger Dinokengs game reserve – det første Big Five-reservat i provinsen Gauteng. I løbet af ugen kan du tilmelde dig en eller flere safarier i reservatet. Transport til og fra lodgen er inkluderet i prisen. Aldersgrænsen for Safari Dinokeng game reserve er tre år, men vi anbefaler, at børn er mindst fem år, når de er med på safari.

400 ZAR pr. person

Solnedgangstur

Ved solnedgang kører vi på en stemningsfuld totimers køretur i Zebra Lodge-reservatet. Her kan du se zebraer, antiloper og andre dyr. Undervejs stopper vi selvfølgelig og får en "sundowner".

170 ZAR pr. person

Ridning

Du har mulighed for at tage en ridetur på en af de mange heste, som hver dag bevæger sig frit rundt i det over 400 hektar store reservat – og her kan du til fulde nyde de fredelige omgivelser.

250 ZAR pr. person

Stjernekiggeri

Den begrænsede lysforurening gør den afrikanske nattehimmel til et imponerende syn og er en helt særlig oplevelse efter en begivenhedsrig dag.

400 ZAR pr. person

Bushwalk

En to timers vandretur med en lokal guide, som tager os ind i bushen. Oplev blandt andet det unikke fugleliv omkring vådområder og floder samt insekter, planter og træer.

170 ZAR pr. person

Svævebane over Muningi-kløften

Hvis du er den eventyrlystne type, kan du prøve en tur med svævebanen over Muningi-kløften. Der er i alt fire kabler spændt ud over kløften 80 meter oppe i luften. Turen er 1,5 kilometer lang.

800 ZAR pr. person

Tur på firhjulet motorcykel

På en firehjulet off-road motorcykel (også kaldt ATV eller quad) kan du køre gennem det maleriske 150-hektar store område langs Eland-floden. Turen går gennem den tætte bush, savanne og vådområder.

800 ZAR pr. person

Udflugt til Cullinan diamantmine

På denne tur af ca. to timers varighed får du indblik i historien om den berømte Cullinan diamantmine. Minen stammer fra 1902 og er især kendt for verdens største diamant, Cullinan-diamanten, fundet her i 1905. Diamanten blev delt i mindre dele, hvoraf den største er kendt som Afrikas stjerne. Vi får en rundtur i minen og lærer mere om, hvordan man arbejder med at finde diamanter. Vi spiser frokost på en hyggeliug restaurant i den hyggelige nærliggende by. (Ikke inkluderet)

450 ZAR pr. person

Dag 9
Besøg i Soweto og hjemrejse
Soweto

Vi forlader Zebra Lodge og begiver os til Johannesburg, hvorfra vi skal rejse hjem. Joburg, som Sydafrikas største by kaldes i daglig tale, har over seks millioner indbyggere. Den minder om en amerikansk storby med en kerne af skyskrabere i et moderne forretningskvarter, der langsomt flader ud i små, lave forstadskvarterer. Joburg er centrum for verdens diamant- og guldhandel.

Vi aflægger besøg i den berømte og berygtede township Soweto, for at få et indblik i dagliglivet her. Efter en lang og grum historie, der startede i 1944, er Soweto i dag et enormt vildnis af paradokser. Ikke alt er imidlertid negativt, for der er sket rigtig meget, siden politiet i 1976 skød strejkende skoleelever ned. Soweto sprudler i dag af kreativitet og fornyelse og er en smeltedigel for kunst, musik, teater og poesi.

Først på aftenen kører vi til lufthavnen i Johannesburg, hvorfra vi flyver til København.

Dag 10
Ankomst til København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 9.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
1.748,-
Prisen inkluderer
 • Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Johannesburg med mellemlanding
 • 7  nætter på Zebra Country Lodge http://zebralodge.com/
 • Udflugter jf. program
 • 7 x Morgenmad
 • 7 x Aftensmad
 • Besøg i Pretoria
 • Besøg i Soweto
 • Shoppingtur til Pretoria
 • Nature walk
 • 1 x Big Five Game Drive
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer og måltider ud over det nævnte
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn cirka ZAR 400,- pr. person)
 • Personlige fornødenheder
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer”
Vandresafari
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at tage børn under 8 år med på vandresafari.

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

OBS!

Vores safariledere vil gøre alt for, at vi ser så mange dyr som muligt på vores game drives. Da der er tale om vilde dyr, er der dog ingen garantier for, at vi ser dem.

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Medbring gerne

På rejsen indgår der lette vandre- og cykelture, så pak sko/støvler, der er gode at gå i, og påklædning, der passer til aktive dage i det fri. Tag højde for, at temperaturen kan svinge fra varmt om dagen til køligt om natten. Solcreme, solbriller og en hat - samt kikkert og kamera - kan også anbefales.

Børn under 18 år

Vi skal informere dig om, at de sydafrikanske myndigheder pr. 1. oktober 2014 kræver, at man som rejsende med børn under 18 år til/fra Sydafrika medbringer barnets originale fødsels-/dåbssattest. Attesten skal være oversat til engelsk og påført en Apostille (officielt godkendelsesstempel) – for nærmere information bedes du kontakte Borgerservice i din kommune, der kan oplyse dig om det er dem eller Udenrigsministeriet, der forestår oversættelse samt godkendelse af attesten. Vær opmærksom på, at udarbejdelse og godkendelse af sådanne attester kan tage op til flere uger, hvorfor vi skal opfordre dig til at kontakte Borgerservice snarest muligt. Formålet med dette dokumentationskrav er at bekæmpe menneskehandel, hvor børn er involveret. Bemærk, at kravet om at medbringe barnets fødsels-/dåbsattest gælder ved såvel ind- som udrejse samt ved transit i Sydafrika. Undlader man at medbringe barnets fødsels-/dåbssattest nægtes man indrejse til Sydafrika, ligesom at man vil blive afvist ved check-in.OBS! Rejser du alene som forælder med børn kræves yderligere dokumentation på dette, ligesom rejsende med børn, som ikke er ens biologiske børn, skal medbringe særlig dokumentation vedr. dette. Også denne dokumentation skal være oversat til engelsk og være påført en Apostille. For nærmere information om disse dokumentationskrav kontaktes ligeledes Borgerservice.

Mere om Sydafrika

Her kan du få mere at vide om Sydafrika: www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/sydafrika. Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederene på et af bussens første påstigningssteder. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

På busrejser kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

På rejser med fly foregår transporten på destinationen ofte også med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Forlæng rejsen

Storbyferie i Cape Town

Type Rejseforlængelse
Varighed 4 dage
Pris Fra 4.498,–
4 dages kultur, shopping, gastronomi og smuk natur i Cape Town
Smuk, kulturel og fuld af liv. Så enkelt kan Cape Town beskrives. Med Atlanterhavet som nabo, det 1.000 meter høje Taffelbjerg midt i det hele og den naturskønne Kaphalvø i baghaven kan Cape Town slå de fleste storbyer i en skønhedskonkurrence. Læg dertil masser af historiske seværdigheder, fortræffelig shopping, lækker mad, gode vine og pragtfulde strande.
Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem to hoteller:

Southern Sun Cape Sun
Hotel Cape Sun ligger i hjertet af Cape Town, og der er nem og bekvem adgang til byens mange seværdigheder herfra. Hotellet har 368 værelser, alle med private badeværelser, aircondition og gratis Wi-Fi (500 MB om dagen). Når du ikke besøger Cape Towns mange attraktioner, kan du tage en dukkert i den indendørs swimmingpool, træne i fitnesscentret eller bestille en behandling i spabadet. Hotellet har sin egen restaurant og bar.

Læs mere på www.tsogosun.com/southern-sun-cape-sun 

Pris
kr. 4.498,- pr. person i delt dobbeltværelse på Southern Sun Cape Sun

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.000,-

The Cullinan
Hotellet ligger en kort gåtur væk fra indgangen til Waterfront, hvilket er centrum for Cape Towns turismecenter. Det fem-stjernede hotel tilbyder professionel service og luksuriøs indretning i et område rigt på kulturarv. Hotellet har naturligvis de faciliteter, man kan forvente af et Tsogo Sun-hotel, inkl. restaurant, bar og udendørs pool.

Læs mere på www.tsogosun.com/the-cullinan  

Pris per person
kr. 6.498,- pr. person i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse
kr. 4.000,-

Udflugter
I Cape Town kan du deltage i en række udflugter. Se beskrivelser og priser her:
Udflugter i Cape Town

Prisen inkluderer
 • Transport til og fra hotellet ved ankomst og afrejse
 • Indenrigsfly
 • 4 nætter på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
Bestilling
Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Luksus ved Victoria Falls

Type Rejseforlængelse
Varighed 4 dage
Pris Fra 8.998,–
4 dages afslapning i luksusomgivelser ved et af verdens smukkeste vandfald
Med en højde på 100 meter, en bredde på to kilometer og tæt regnskov hele vejen rundt er Victoria Falls et imponerende sted at tilbringe fire dage som afslutning på din Afrika-rejse. På bantusprog kaldes vandfaldene ’mosi-oa-tunya’ (’røgen, der tordner’), og det er netop, hvad Victoria Falls ligner – en kæmpe røgsky parret med et tordenbrag.
Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

Du kan vælge mellem tre hoteller:

The Kingdom at Victoria Falls
Skønt 4-stjernet resort med tre swimmingpools, tre restauranter, fire barer, spa, kasino og børneområde. Resortet ligger inde i Victoria Falls Nationalpark i gåafstand fra selve vandfaldet.

Læs mere på www.thekingdomhotel.co.za

Pris
kr. 8.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på The Kingdom at Victoria Falls

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.998,-

Victoria Falls Hotel
Vidunderligt 5-stjernet hotel, der oser af atmosfære og kolonihistorie. Her er alle tænkelige faciliteter, inkl. flere gourmetrestauranter i topklasse. Vandfaldene ligger 10 minutters gang fra hotellet og kan både ses og høres fra hotellets område.

Læs mere på www.victoriafallshotel.com

Pris
kr. 9.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på Victoria Falls Hotel

Tillæg for enkeltværelse
kr. 4.998,-

Zambezi Sands
En eksklusiv lodge i fredfyldte omgivelser inde i Zambezi Nationalpark. Her er der muligheder for kanoture, fiskeri, game drives og vandreture.
Helspension samt sodavand, locale øl, vin og spiritus er inkluderet i prisen.

Læs mere på www.imvelosafarilodges.com/zambezi-sands.html

Pris
kr. 11.998,- pr. person i delt dobbeltværelse på Zambezi Sands

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.998,-

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg – Victoria Falls t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 3 nætter på hotel ved Victoria Falls i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad eller helpension
 • 1 nat på hotel i Johannesburg i delt dobbeltværelse
 • Sejltur i solnedgangen på Zambezi-floden
 • Gåtur omkring vandfaldene
Prisen inkluderer ikke
 • Diverse visa, som kan købes ved indrejse, hvis du har dansk pas. Er du ikke dansk statsborger, henviser vi til ambassaden.
Bestilling
Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.

Afslapning på Mauritius

Type Rejseforlængelse
Varighed 7 dage
Pris Fra 9.498,–
Palmestrande, afslapning og lækker gastronomi midt i Det Indiske Ocean.

Nyd 5 dages afslapning ved poolen eller på stranden i det tropisk paradis. For de mere aktive er der mange muligheder for at udforske øen eller tage på udflugter.

Dag 1 Overnatning i Johannesburg eller Cape Town
Dag 2
 Johannesburg/Cape Town – Mauritius, transfer til hotellet
Dag 3-6
 Afslapning på Mauritius
Dag 7
Fly Mauritius – Johannesburg (om morgenen). Hotelværelse til rådighed i Johannesburg. Fly Johannesburg – Danmark (om aftenen)

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På denne forlængelse kan du vælge mellem tre hoteller:

Casuarina Hotel
Det 3-stjernede hotel ligger på den nordvestlige kyst af øen med udsigt over lagunen ved den verdensberømte kridhvide sandstrand, Trou aux Biches. Der er 5 km til den livlige by Grand Bay og 18 km til hovedstaden Port Louis. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
www.hotel-casuarina.com 

Pris per person
kr. 9.498,- per person i delt dobbeltværelse på Hotel Casuarina

Tillæg for enkeltværelse
kr. 2.498,-

Le Meridien Ile Maurice

4-stjernede Le Meridien ligger i helt perfekt omgivet af en tropisk have. Hotellet har et stort pool-område og direkte adgang til stranden. Helpension er inkluderet i opholdet.

http://www.lemeridien-mauritius.com

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 1.498,- per person i delt dobbeltværelse på Le Meridien

Tillæg for enkeltværelse
kr. 3.998,-

Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa
Dette 5-stjernede luksushotel ligger på vestkysten, og her får du forkælelse for alle pengene. Der er flere restauranter og spa på hotellet, som ligger ned til stranden omgivet af en stor tropisk have. Halvpension er inkluderet i opholdet.
Læs mere på:
http://www.sofitel.com/gb/hotel-1144-sofitel-mauritius-l-imperial-resort-spa/index.shtml

Tillæg for opgradering af hotel
kr. 2.498,- per person i delt dobbeltværelse på Sofitel Mauritius l'Impérial Resort & Spa

Tillæg for enkeltværelse
kr. 5.498,-

Prisen inkluderer
 • Fly Johannesburg/Cape Town – Mauritius t/r
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 1 overnatning på hotel i Johannesburg eller Cape Town
 • Hotelværelse til rådighed i Johannesburg på hjemrejsedagen
 • 5 nætter på Casuarina Hotel/Laguna Beach/Sofitel Mauritius Imperial
Bestilling
Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller allersenest 75 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du bestiller din forlængelse i så god tid som muligt, da vi ikke kan garantere ledige pladser på hotel og fly på alle afrejsedatoer. Bemærk venligst, at prisen på forlængelsen kan variere på baggrund af udbud og efterspørgsel.
Rated 4 out of 5 by from En dejlig rejse men desværre regnede det meget Vi var lidt uheldige med vejret på rejsen, det regnede meget, hvilket betød, at der var en del ændringer i programmet. Både personalet på Lodgen og vores rejseleder Jill gjorde alt, hvad de kunne for, at vi fik en god oplevelse alligevel. Zebra Lodge er et dejligt sted med mulighed for at se forskellige dyr (ikke farlige dyr). Vi ville dog gerne have haft nogle flere safari ture indlagt i programmet. Shopping turen til Pretoria er kun for folk, der gerne vil handle i et stort "shopping center", vi tog kun med fordi det regnede og der derfor ikke var så meget andet at lave.
Date published: 2018-03-06
Rated 4 out of 5 by from Safari tur bedre end tur til eksklusive indkøbscentre. God rejse der gav en fantastisk oplevelse til prisen. Det er godt med et par dage " på egen hånd " hvor der er mulighed for afslapning / planlægge egne valgte ture. Bytur til Pretoria var sat til en dag. Halvdelen af denne dag var afsat til besøg i et større indkøbscenter. Butikkerne her var for eksklusive. Vil foreslå at butiksbesøget erstattes med en halv dag hvor der er mulighed for at høre og opleve den den store skat som sydafrikanske vine er. Der var mulighed for ballontur i slutningen af opholdet- desværre måtte denne aflyses på grund af regn, torden og blæst. Det ville have glædet os at denne aktivitet havde fået højere prioritet , således at der var mulighed for valg af denne allerede i starten af opholdet grundet hensynet til de aktuelle vejrforhold.
Date published: 2017-11-26
Rated 4 out of 5 by from Dejlig tur med mange naturoplevelser Udover de dejlige naturoplevelser var det meget interessant at besøge diamantminen og Soweto med Mandelas hus. Besøget i Pretoria den første dag var også en stor oplevelse. Rejselederen var særdeles charmerende og imødekommende, kun savnede vi en lidt bedre tilrettelæggelse af dagenes program. Ved f.eks. at sammenkalde deltagerene af turen om aftnen efter middagen og oplyse om næste dags program, og hvis der f.eks. var sket ændringer p.g.a vejret så fortælle om, hvad der så skulle ske næste dag. Vi har lyst til at sige, at når vi var afsted på de forskellige ture, var hun rigtig god til at fortælle om de ting, vi skulle se, ikke mindst foredraget om Nelson Mandela var af høj kvalitet.
Date published: 2018-03-11
Rated 3 out of 5 by from Fin rejse med Flere gode oplevelser. Fin tur til prisen, men turen til Pretoria, hvor vi blev sat af ved et indkøbscenter hvor vi skulle være i 3 timer, er ikke at besøge Pretoria. Ifm hjemturen ventede vi 6 timer i Johannesburg lufthavn og i Amsterdam lufthavn i 5 timer. Ialt en hjemrejsetid på ca. et døgn. Uacceptabelt at man ikke ved om ventetiden i Johannesburg. Vores rejseleder var fantastisk, personalet på stedet ligedan. Turen til Soweto rigtig god med masser af info. Skal man have udbytte af ture, skal man være i god form. F.eks lang, ujævn biltur til safaristed som ikke alle kunne deltage i. Hotellet havde en hyggelig stemning, værelserne dog mørke, og et net foran vinduerne ville være godt, så man kunne åbne vinduerne. Der manglede hvilestole på området .der var kun nogle stykker ved poolen.
Date published: 2017-11-16
Rated 4 out of 5 by from En fantastisk rejse med mange gode oplevelser En anderledes ferie til Zebra Lodge Staple, sydafrica, som rejselederen Jill gjorde den til en meget anderledes, spændende og tryg ferie,det er første gang vi har oplevet en rejseleder som er på hele døgnet,,,,personalet gjorde alt hvad de kunne for at gøre ferien spændende og anderledes, så denne ferie kan godt anbefales til andre
Date published: 2018-10-19
Rated 5 out of 5 by from En rigtig god og spændende rejse En rigtig god og spændende ferie, hvor der både var fantastiske oplevelser, men også tid til afslapning og hyggeligt samvær med de andre rejsedeltagere. Vores rejseleder skal have 5 stjerner. Hun var bare guld værd. Sørgede for ændringer, så safariture og øvrige ture blev afviklet på de bedste tidpunkter, da vejrguderne ikke altid var med os. Dertil kommer hendes kendskab til Sydafrika og den afrikanske historie og kultur. Selve stedet er charmerende og det bedste er næsten, at der også er gode muligheder for selv at gå ture i området, og spotte de forskellige dyr. Der er fine stier og området har en passende størrelse. (ca 600 ha ??). Vi var mange, der var på flere gåture (5 - 8 km). Det var en meget positiv oplevelse. Personalet var også venlig og kompetent. - så det absolut en tur vi vil anbefale til andre.
Date published: 2018-02-28
Rated 4 out of 5 by from En god rejse med mange oplevelser Det var en god rejse og rejselederen var meget hjælpsom. Rejselederen kunne være lidt mere struktureret og sørge for når alle var samlet at give et præcist mødetidspunkt.
Date published: 2018-02-03
Rated 5 out of 5 by from Helt unikt En super god rejse. En rejseleder som var engageret og havde en meget stor viden om Sydafrika. Vi fik rigtig mange gode og vigtige oplysninger.
Date published: 2018-02-28
 • y_2018, m_10, d_23, h_7
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_41
 • loc_da_DK, sid_ZARTR43, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

19ZARTR43ADK2901