Thailand - rundrejse og badeferie

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Templer og paladser i Bangkok, den gamle hovedstad Ayutthaya, naturoplevelser ved floden Kwai og 6 dages badeferie på Koh Chang

På denne Albatrosrejse kaster vi os direkte ud i oplevelserne i hovedstaden Bangkok, hvor rigt dekorerede templer, gadernes myldrende trafik og det duftende thailandske køkken kæmper om opmærksomheden. Fra Bangkok venter en tur gennem ægte thailandsk naturskønhed. Kwai-floden danner rammen om denne del af rejsen, hvor vi blandt andet skal køre med ”Dødens Jernbane” og sejle på den jungleomkransede flod. Den eneste rigtige måde at bo på i regnskoven er i en vaskeægte junglelodge med floden på den ene side og den frodige jungle på den anden.

Herefter tager vi til landets tidligere hovedstad Ayutthaya, hvor templer, stupaer og fredfyldte buddhaer i romantisk forfald sender os direkte tilbage til tiden, da byen var Thailands hellige kongeby. Rejsen afsluttes med strand og krystalklart vand på ”elefantøen” Koh Chang, hvor du har seks hele dage til at slappe af eller tage på opdagelse.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Baht

Dagsprogram 16 dage
Dag 1
Afrejse fra Danmark
Dag 2
Ankomst til Bangkok
Dag 3
Bangkok. Byrundtur med templet Wat Pho, sejltur på klongerne og cykeltur
Dag 4
Bangkok – Maeklong togmarked – floden Kwai via Dødens Jernbane
Dag 5
Floden Kwai. Sejltur til Sai Yok Nationalpark
Dag 6
Floden Kwai – Ayutthaya
Dag 7
Ayutthaya – Chanthaburi. Peberplantage og byrundtur
Dag 8
Chanthaburi – Koh Chang. Mangroveskov og ad den smukke kyststrækning og færge til Koh Chang
Dag 9–14
Koh Chang. Badeferie og afslapning
Dag 15
Koh Chang – hjemrejse
Dag 16
Ankomst til Danmark

Hoteller

The Emerald Cove

 • Der er en stor og flot have omkring poolen
 • Et af værelserne på The Emerald Cove
 • Udsigt fra en af balkonerne
 • På The Emerald Cove ligger poolen lige ned til vandet
 • The Emerald Cove er et 4-stjernet resort
 • Der er masser af solsenge omkring poolen
 • Der er 165 værelser på The Emerald Cove
 • Ved poolen på The Emerald Cove
 • 165 værelser
 • Ca. 10 min. kørsel til White Sand Beach
 • Døgnåben reception
 • 2 restauranter
 • 1 bar
 • 1 udendørs swimmingpool
 • Gratis wi-fi på værelset
 • Spa og wellness

The Emerald Cove er et 4-stjernet resort beliggende ca. 7 km syd for Koh Changs hovedstrand White Sand Beach. Resortet ligger i rolige omgivelser direkte ned til vandet for enden af Klong Prao Beach og med de grønne, stejle bakker som baggrund.

Swimmingpoolen ligger lige ned til vandet, og rundt om den er en stor og flot have med masser af solsenge. 
Hotellets restaurant serverer både europæiske og thailandske retter af god standard. I nærområdet findes små butikker og kiosker og nogle få restauranter og barer. Der er cirka 10 minutters kørsel til White Sand Beach, øens travleste strand, med et større udvalg af restauranter og barer. 

I indkvarteres i resortets Deluxe værelser. Værelserne er ca 50 m2 store og moderne indrettet med a/c og Wi-Fi, og alle værelserne har egen balkon eller terrasse, som vender væk fra poolområdet.

Bemærk
På Emerald Cove er det muligt at opgradere til Ocean Facing-værelser, der, som navnet antyder, er beliggende på den side af hotellet, der vender mod poolen og stranden. Fra terrassen er der delvishavudsigt.En opgradering til Ocean Facing-værelser skal tilkøbes hjemmefra. Læs mere under prisinformationer.

Læs evt. mere om hotellet på deres hjemmeside: www.emeraldcovekohchang.com/

Koh Chang udflugtspakke

Under opholdet på Koh Chang kan du tilkøbe to dagsudflugter. Udflugterne skal købes og bestilles hjemmefra som en samlet pakke. Udflugterne ligger på dag 11 og 13.

Samlet pris for begge udflugter: kr. 798,-

 

Heldagsudflugt: Det ukendte Koh Chang, inkl. frokost (dag 11)

Vi kører fra hotellet efter morgenmaden. Turen går mod Koh Changs nordlige kyst, hvor få af øens besøgende sætter deres fødder. Udgangpunktet er Klong Son, hvor vi først besøger en gummi-plantage og senere byens tempel, hvor vi får indblik i buddhismens historie. Turen går videre til fiskerbyen Salak Kok ved en mangrovejungle. Her sejler vi med små lokale fiskerbåde ud i lagunen og ser fuglelivet og små fiskelandsbyer undervejs. Vi spiser frokost undervejs på en lokal restaurant, og hvis muligheden byder sig, så lægger vi vejen forbi en skole for at se børnene få undervisning. Vi får ofte lov til at se deres klasseværelser og snakke med eleverne, der især gerne vil vise os deres engelsk-kundskaber. Hen på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet.

Heldagsudflugt: Ø-hop tur med båd i farvandet omkring Koh Chang, inkl. frokost (dag 13)

Vi bliver hentet på hotellet efter morgenmaden og kørt til fiskerbyen Bang Bao, hvor vi sejler ud for at bade og nyde en dag på havet og de fine strande. Der bliver bl.a. mulighed for at snorkle ved Koh Klum. Inden vi nyder vores medbragte frokost besøger vi den smukke strand ved Koh Laoya. Herefter bliver der tid til at sole og bade på bl.a. Koh Wai, inden vi sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til Koh Chang og bliver kørt til hotellet.

Billeder

Afrejsedatoer

Klik på Bestil for at se ledige værelser
Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
15.998,–
København
14.998,–
Billund
Få pladser
OBS. Programmet på denne afrejse varierer en smule fra den, du har valgt. Klik på datoen for at skifte til det tilhørende program.
14.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program
Klik på Bestil for at se ledige værelser

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Vi flyver fra Danmark og overnatter på flyet.
Dag 2
Ankomst til Bangkok
Bangkok by night

Ved ankomsten til Bangkok kører vi til vores hotel. Resten af dagen er afsat til afslapning oven på flyrejsen, eventuelt ved hotellets swimmingpool. Hvis tiden tillader det, kan de mere energiske kan følge rejselederen på en kort gåtur i Krung Thep, ”Englenes By”, som hovedstaden også kaldes.

Om aftenen spiser vi en velkomstmiddag på hotellet.

Dag 3
Bangkok. Byrundtur med templet Wat Pho, sejltur på klongerne og cykeltur
Thailands største tempel, Wat Pho

Efter morgenmad på hotellet tager vi hul på vores udflugtsprogram, der i dag består af en tur rundt mellem Bangkoks bedste seværdigheder. Vi stiger om bord på en såkaldt longtail-boat, der sejler os op ad floden til templet Wat Pho. Her befinder sig en stor statue af en liggende buddha, der er et billede på Buddhas færd til nirvana. Den store buddha har kolossale dimensioner: Den er 46 meter lang og 15 meter høj, og den er opbygget af gips og mursten, som er belagt med bladguld og perlemor. Templet, der er det ældste i Bangkok, blev grundlagt i det 16. århundrede af tidligere monarker lige ved siden af kongepaladset. Wat Pho er det største tempel i Bangkok, og det er meget velstillet, da det modtager offentlige donationer. Alle bygninger er rigt dekorerede og udstråler en fuldendt harmoni og skønhed. Templet er altid omgivet af et mylder af turister samt buddhistiske munke og studerende, der anvender templet til religiøse ceremonier. Templet rummer også den velrenommerede Wat Pho-skole for traditionel massage og opbevarer Thailands største samling af opskrifter på naturmedicin. Vores besøg i Wat Pho er en god anledning til at lære lidt mere om buddhismen og dens betydning for thailandsk kultur og livsstil. Vi vil således opleve, at mange thailændere betragter et tempelbesøg som en uundværlig hverdagsrutine.

Vi hopper igen ombord i vores båd, der tager os med på en sejltur på floden og kanalerne vest for floden, de såkaldte klonger. Sejlturen går gennem det store netværk af kanaler, der indimellem kan virke som en hel labyrint. Visse steder hersker der en smittende ro, og vi kan kigge ind i husene, hvor de lokale stilfærdigt passer dagens sysler, mens der på de større kanaler udspiller sig et utroligt liv med handlende, rejsende, transportfartøjer og longtail-både. Undervejs passerer vi også Wat Arun, Morgengryets Tempel, hvis pragt bedst nydes fra floden. Det porcelænsbelagte tempel er ganske betagende, og vi kan nyde synet allerede langt fra, når vi nærmer os på floden, takket være templets imponerende højde på 79 meter.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant tæt ved floden, og derefter venter der en spændende cykeltur rundt i Bangkoks ’grønne område’. På cykelturen oplever vi grønne og fredfyldte områder af millionbyen, som man har svært ved at forestille sig eksisterer så tæt på byens trafik og kaos. Vi har en lokal cykelguide med, som viser os omkring i et område af byen, der sjældent besøges af turister. Vi tager det stille og roligt og holder naturligvis drikkepauser undervejs – det er en tur, hvor alle kan være med. Husk en hat eller kasket til cykelturen og naturligvis solcreme.

Efter en veloverstået cykeltur finder vi tilbage til vores hotel ovenpå en begivenhedsrig dag på og langs floden.

Overnatning i Bangkok.

Dag 4
Bangkok – Maeklong togmarked – floden Kwai via Dødens Jernbane
Dødens Jernbane

Efter morgenmad kører vi sydpå til provinsen Samut Songkhram, som ligger i floddeltaet Maeklong. Her skal vi besøge et helt unikt marked, som er placeret langs en jernbane. Når toget nærmer sig er varerne væk i en fart, og lige så snart toget er passeret, er varerne tilbage på deres oprindelige plads. Herefter fortsætter vi mod Kanchanaburi ved floden Kwai. Vi ser nærmere på den berømte bro, som blev udødeliggjort i Pierre Boulles roman ”Broen over floden Kwai” og den senere filmatisering. Den oprindelige bro blev bombet af de allierede i 1945 og stod ikke samme sted som den nuværende. Broen, vi ser, står som et mindesmærke for de grusomheder, der fandt sted her. Vi stiger om bord på “bumletoget”, der kører ad ”Dødens Jernbane”. Opførelsen af ”Dødens Jernbane” under anden verdenskrig kostede 16.000 mennesker livet – deraf det makabre navn. Togturen går gennem den billedskønne natur langs Kwai-floden, og vi kommer blandt andet over en lang, skrøbeligt udseende træ-viadukt.

Efter togturen spiser vi frokost og fortsætter herefter med bus til det såkaldte Hellfire Pass. Her ved ”Helvedesild-passet” blev de asiatiske og allierede krigsfanger, der opførte Dødens Jernbane, under frygtelige forhold tvunget til at føre jernbanen tværs igennem en næsten ufremkommelig klippe. Det tog kun seks uger at skabe gennemskæringen gennem den massive klippe, men til gengæld måtte arbejderne knokle 18 timer i døgnet, og flere hundrede af dem mistede livet. Arbejdet foregik fortrinsvis om natten ved det svage lys fra brændende fakler – deraf fik gennemskæringen sit navn. Efter denne rundtur i krigens rædsler fortsætter vi langs med floden, til vi kommer til stedet, hvor vi skal overnatte. Vi skal bo på Home Phutoey River Kwai Resort, der er beliggende i natursmukke omgivelser med en fin udsigt til floden Kwai Noi. Der hører også en lille swimmingpool til lodgen.

Overnatning ved Kwai-floden.

Dag 5
Floden Kwai. Sejltur til Sai Yok Nationalpark
Der er idyllisk ved floden

Efter morgenmaden tager vi ud og kigger nærmere på den overdådige naturskønhed, vi befinder os midt i. Vi springer om bord i en båd og sejler af sted mod Sai Yok Nationalpark og direkte ind i det grønne vildnis, der er overstrøet med kalkstensgrotter og små, piblende kilder. Parken er også hjemsted for det henrivende Sai Yok Yai-vandfald, der risler ned over klipperne og ned i Kwai-floden. Vandfaldet blev især populært, efter at Kong Rama V tog en svømmetur for foden af det sidst i 1800-tallet. Parken har også dannet ramme om den uhyggelige scene i filmen ”Deer Hunter” fra 1978, hvor Robert De Niro, Christopher Walken og John Savage bliver tvunget til et spil russisk roulette.

Vi spiser frokost sammen på en lokal restaurant og vender tilbage til vores resort og kan bruge resten af dagen på afslapning i de skønne omgivelser.

Overnatning ved Kwai-floden.

Dag 6
Floden Kwai – Ayutthaya
I Ayutthaya

Vi spiser morgenmad på hotellet og tager derefter med bus til den gamle kongeby Ayutthaya. Byen var hovedstad i Siam i perioden fra 1350 til 1767 og var dengang en af Asiens største og mest storslåede byer med et blomstrende handels- og kulturliv. Her åbnede Danmark sin første ambassade i cirka 1689, som det andet land efter Portugal. De mange paladser og templer i den engang så storslåede hovedstad står i dag tilbage som en flok fine ruiner. Efter frokosten ser vi nærmere på ruinerne af det gamle kongepalads, som var forbilledet ved bygningen af Grand Palace i Bangkok. Her mellem levnene af de historiske bygninger får man en god fornemmelse af hvilken pragt og skønhed, der omgav de få europæiske besøgende, der dengang kom i audiens hos den thailandske kongefamilie. Turen rundt i Ayutthaya tager os også forbi templerne Wat Phra Si Sanphet og Wihaan Mongkhon Bophit med en af Thailands største buddha-figurer, en siddende bronzebuddha.

Overnatning i Ayutthaya.

Dag 7
Ayutthaya – Chanthaburi. Peberplantage og byrundtur
Cathedral of the Immaculate Conception

Rejsen fortsætter til Chanthaburi-provinsen. Undervejs stopper ved en plantage, hvor vi bliver klogere på, hvordan man dyrker sort peber. Vi ankommer til byen Chanthaburi hvor vi spiser en frokost på en lokal restaurant inden kigger på byens seværdigheder. Chanthaburis indbyggere udgøres af thailændere, burmesere, kinesere og vietnamesere, og franskmændene har også sat deres præg på byen fra perioden 1893-1904, hvor de besatte den. Der har været kristne kirker siden 1711 i Chanthaburi, hvor menigheden overvejende er vietnamesisk. Den nuværende gotiske kirke, Cathedral of the Immaculate Conception, er et mere værdigt eftermæle fra den franske besættelsestid. I dag er den Thailands største katolske kirke, og selv om vi kender katedraler fra Europa, er det fascinerende at opleve det store bygningsværk i denne forholdsvis lille by. I området besøger vi også et lokalt marked med frugt og grøntsager inden vi checker in på vores hotel.

Overnatning i Chanthaburi.

Dag 8
Chanthaburi – Koh Chang. Mangroveskov og ad den smukke kyststrækning og færge til Koh Chang
Velkommen til Koh Chang!

I dag er det blevet tid til at forlade fastlandet, men inden vi gør det, kører vi mod Kung Krabaen Bay, hvor vi besøger en mangroveskov, der ligger helt ud til kysten. Stedet fungerer både som uddannelsessted, til forskning og bevarelse. På de fint anlagte gangbroer går vi en tur og ser nærmere på mangroveskoven og lærer om, hvilken indflydelse mangroven har på hele økosystemet. Efter at have strukket benene lidt kører vi videre ad den smukke kystvej. Med havet til den ene side passerer vi rismarker, fiskefarme og krydser de broer, der forbinder området – en virkelig smukt køretur. Sidste stop inden færgen bliver i et nyere opført tempel, Chak Yai (1955). Templet med den tilhørende Buddhapark minder ikke om andre templer, vi har set på turen grundet de mange og store figurer, der præger parken. Vi spiser frokost efter besøget. og herefter er der ikke lang til Ao Thammachat-molen, hvorfra vi sejlertil øen Koh Chang, kendt for sin frodighed og billedskønne sandstrande. Chang betyder elefant, og da koh betyder ø, kan Koh Changs navn oversættes til Elefantøen. Navnet kommer af, at øen set fra luften ligner hovedet af en elefant – med lidt god vilje. Den otte kilometer brede og 30 kilometer lange ø er Thailands næststørste ø (på størrelse med Møn). Først for en halv snes år siden begyndte turismen at tage fart, men stadig flere har fået øjnene op for denne perle. Der er dog stadig god plads og rig mulighed for at nyde den smukke natur med bjerge, vandfald, jungle og de hvide strande med en helt unik solnedgang over Thailandbugten.

Fremme på Koh Chang indkvarteres vi på The Emerald Cove, som ligger 10 minutters kørsel syd for øens hovedstrand White Sand Beach. På Emerald Cove kan I enten bo i Deluxe-værelse (inkl. i prisen), eller I kan vælge at opgradere til et Deluxe Ocean Facing værelse (læs mere om hotellet under hotelmodulet).

Dag 9–14
Koh Chang. Badeferie og afslapning
Tid til at nyde livet

De næste mange dage bestemmer du helt selv, hvad tiden skal gå med. Stranden er et oplagt sted at tilbringe dagen, men vil du hellere udforske øen, eller nogle af de mindre naboøer, er der gode muligheder for det.

Under opholdet på Koh Chang kan du tilkøbe to dagsudflugter. Udflugterne skal købes og bestilles hjemmefra som en samlet pakke. Udflugterne ligger på dag 11 og 13.

Dag 15
Koh Chang – hjemrejse
Vi har formiddagen på Koh Chang, inden vi atter sætter kursen mod Bangkok, hvorfra vi skal flyve hjem.
Dag 16
Ankomst til Danmark
Vi sætter igen fødderne på dansk jord

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 14.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
3.798,–
Opgradering

The Emerald Cove
Ocean Facing Room
Tillæg: kr. 1.198,-
Tillæg for enkeltværelse: kr. 2.298,-

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly Billund – Bangkok t/r med mellemlanding
 • Udflugter og entréer jf. Program
 • Indkvartering på hotel og lodge i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • 6 frokoster (dag 3-8)
 • Velkomstmiddag på dag 2
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring og Seniorrejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. kr. 200,- pr. person)
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Mere om Thailand

Her kan du få mere at vide om Thailand: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/thailand
Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Hvis du vil forberede sig ekstra godt på dine oplevelser i Bangkok, så læs artiklen med vores hedeste tips til byen: One night in Bangkok

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from Godt tilrettelagt rundrejse, med store oplevelser Vores forventninger blev til fulde indfriet. Rejseleder var meget engageret og yderst kompetent. Ros til vores lokalguide. Logistikken fungererer perfekt, uden ventetider. Gode hoteller. Forslag til forbedringer: Indrejse formularer bør udleveres i fly før landing, og ikke ved ankomst. Det bør overvejes at sløjfe besøget i Chanthaburi og køre direkte til Koh Chang og i stedet arrangere en tur rundt på Koh Chang (det ukendte Koh Chang) som var yderst interessant. Herved kan ø opholdet forlænges med 1 døgn. Det var skuffende at gruppen og ægtepar ikke blev placeret sammen i flyet, hvilket er et rimeligt krav at stille flyselskabet.
Date published: 2017-02-23
Rated 5 out of 5 by from Godt arrangeret rundrejse og badeferie En fantastisk tur med god balance mellem oplevelser og afslapning. Vores rejseleder Alan Bo Sneum var et kapitel for sig selv. Han var utrolig vidende, inspirerende og serviceminded. Samtidig var Alan et utroligt behageligt menneske. Han var derfor med til at gøre turen til noget helt særligt. Cykelturen i Bangkok var en ny oplevelse - men vi kan anbefale, at den enkelte afprøver cyklen inden turen. Cyklerne var ikke normal dansk standard. Specielt skal dagene ved Floden Kwai fremhæves. Sejladsen på floden var en helt speciel oplevelse, som man skal unde sig selv.
Date published: 2017-02-09
Rated 5 out of 5 by from Varm og dejlig rundrejse Selve rundrejsen var god. Vi synes måske godt, at man kunne skifte Kyllingemøjfængslet og Fortet ud med noget andet....hvis der er andet i nærheden som kunne være mere spændende. Vi nød også de sidste dage på Koh Chang rigtig meget. Perfekt sted. Vi havde Allan Sneum som rejseleder. Utroligt godt klaret af ham. Den viden han ligger inde med om Thailand er ubetalelig.....både fortællinger om landet, om bryllupper og begravelser.....alt vidste han...ellers fandt han ud af det til næste dag....også lokalguiden fungerede rigtig godt. Og han var også meget interesseret i DK. Dejligt ikke kun, at se en passiv lokalguide. I det hele taget en rigtig dejlig men varm tur
Date published: 2015-11-20
Rated 5 out of 5 by from Dejlig rejse med fantastisk rejseleder Det er en veltilrettelagt rejse, hvor man den første uge ser og oplever en masse spændende ting, og får mange indtryk, godt hjulpet på vej af en meget vidende rejseleder. Den anden uge er afslappende badeferie, hvor alle oplevelserne får tid til at synke ind. Vores rejseleder sørgede for alt det praktiske, bl.a. at vi ikke på noget tidspunkt selv skulle transportere vores kufferter - det var luksus! Vores rejseleder har gjort at vi til enhver tid vil anbefale Albatros, og at vores ferie blev så helt igennem vellykket. Et godt råd kunne være, at man skal pakke tøj til at besøge templer, dvs. tøj til knæene, og bluser med ærmer.
Date published: 2019-02-26
Rated 4 out of 5 by from En fantastik ferie med mange gode oplevelser og skønne rejsefæller En spændende rejse med masser af oplevelser, de fleste skønne, dog var der nogle oplevelser, som trak ned; ruinerne ved Ayutthaya, byen Chanthaburi med katolsk kirke og fæstning og kyllingemøgfængslet. Der kunne i stedet bruges mere tid i Bangkok og ved floden Kwai Noi, som byder på langt flere oplevelser. Vi kunne have ønsket lidt flere fysiske aktiviteter indlagt i programmet. Til trods for en stort gruppe på 27, var der en meget god stemning og sammenhold i gruppen. Både dansk og thailandsk guide var rigtig gode. Dejligt at afslutte med badeferie på Koh Chang, her var Bhumiyama Beach Resort og byen omkring meget charmerende og hyggelig.
Date published: 2017-01-29
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur med Thomas som eminent rejseleder Rejsen var utrolig spændende og godt tilrettelagt. Vores rejseleder Thomas, er en fremragende fortæller og ved, hvad han taler om - han er sympatisk og empatisk, både mht. os i bussen, men også i forhold til den lokale befolkning - han giver virkelig noget af sig selv. Vi booker rigtig gerne en ny rejse med Thomas som rejseleder :-) Vi vil foreslå, at de tre ture på Koh Chang deles op, således at vi kan booke disse tre ture individuelt - og gerne med mulighed for at melde os til under rejsen. Det kan godt være svært at overskue hjemmefra, hvor meget energi, der er tilbage til dagene på Koh Chang - og iøvrigt var vi jo heller ikke bekendte med vores fremragende rejseleder
Date published: 2019-03-09
Rated 5 out of 5 by from En skøn oplevelse, som vi altid vil tænke tilbage på. En rejse med skønne oplevelser, som vi vil tænke tilbage på resten af livet. Vi fik de fleste af vores forventninger opfyldt, af de oplevelser der var på vores rundrejse til Thailand. Det er jo altid sjovt at møde og opleve en anden kultur og se den store forskel der er på deres og vores levevis her hjemme Vi og vores sjove/søde gruppe havde alle tiders rejseleder Thomas som får et stort UG af os..... hans brede viden og kendskab til Thailand var i topklasse så det er bestemt ikke sidste gang vi skal til Thailand Kan kun anbefales at få den oplevelse med på sit Cv Kh. Kim og Lene
Date published: 2017-02-22
Rated 4 out of 5 by from Spændende rundrejse+ badeferie Spændende indføring i livet i Thailand, ikke mindst takket være vore 2 superguider: Alan + lokalguide ms Nee, som supplerede hinanden fint på turen. Alan er en nærværende, hjælpsom og hyggelig guide, somhar et indgående kendskab til thailandsk levevis, historie/ traditioner og religion. Det nød vi godt af undervejs:-). Overordnet set et fint program, dog havde vi gerne undværet ophold og besøg i Chanthaburi samt fortet. Vore ønsker ville være: 1)halv dag mere i Bangkok på egen hånd i City, se/ prøve højbanen oa. 2) med mere tid på Koh Chang: besøge det ukendte Koh Chang ( øens østside) det kunne være en fast del af programmet. Fint at slutte rejsen på Koh Chang
Date published: 2017-03-10
 • y_2022, m_9, d_30, h_21
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_3, tr_209
 • loc_da_DK, sid_THRTR01, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser