Tokyo Delight

individual-tour
Individuel rejse mere tid til egne eventyr

Japan til uhørt lav pris! God tid til at opleve alle facetter af fascinerende Tokyo

Nu har I mulighed for at opleve Solens Rige til langt under normal markedspris. Tokyo er et overflødighedshorn af shopping, museer og kulinariske fristelser. Tokyo har flere Michelin-restauranter end Paris og London tilsammen, men også på de mere ydmyge steder har gastronomien et højt niveau. I bor på et godt hotel centralt i byen – med metrostation, shoppemuligheder og spisesteder lige om hjørnet. I kan vælge at opleve Tokyo på egen hånd eller få det hele serveret på et sølvfad ved tilkøb af udflugtspakkerne. Med vores engelsktalende guide vil I på dagsudflugter blandt andet opleve den smukke tempelby Nikko, berømt for Shinto-helligdomme og vilde aber, samt den gamle hovedstad Kamakura med sin gigantiske Buddha-statue fra 1200-tallet. I kommer tæt på japanerne, når I benytter de lokale transportmuligheder og på gåben bevæger jer ud i bylivet.

På Albatros’ Individuelle rejser har I mere tid til egne eventyr. Udflugterne i løbet af rejsen gennemføres med en engelsktalende lokalguide og er typisk nogle, I selv vælger at tilkøbe, hvis I har lyst. Det giver jer frihed til at nyde rejsen i jeres eget tempo. Dagsprogrammet for rejsen er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af udflugtspakkerne, men kan også blot fungere som inspiration til egne oplevelser.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Individuel rejse

 • Rejseleder Engelsktalende guide

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Yen

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Tokyo, Japan. Orientering ved lokalguide, frokost og middag (inkluderet i rejsens pris)
Dag 3 Tokyo. Tsukiji Fiskemarked, sushi, Ginza, Kejserpaladset, shintohelligdommen Meiji Jingu, Shibuya (tilkøb)
Dag 4 Tokyo på egen hånd
Dag 5 Tokyo på egen hånd
Dag 6 Udflugt til tempelbyen Nikko (tilkøb)
Dag 7 Udflugt til den gamle hovedstad Kamakura (tilkøb)
Dag 8 Tokyo på egen hånd
Dag 9 Tokyo – København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København

I flyver fra Københavns Lufthavn til Japan med mellemlanding.

Måltider: Forplejning om bord på flyet.

Dag 2
Ankomst til Tokyo, Japan. Orientering ved lokalguide, frokost og middag (inkluderet i rejsens pris)
Velkommen til Tokyo!

Efter paskontrollen og bagageudlevering bliver I mødt i ankomsthallen af vores engelsktalende guide, som bringer jer og bagagen til hotellet Tokyu REI Shibuya. Vores lokalguide tager sig af de praktiske formaliteter for jeres ophold i Japan og sørger blandt andet for, at I bliver informeret om de forskellige transportformer, så I er klædt på til at kunne begive jer rundt i gaderne på egen hånd. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til alt mellem himmel og jord.

Tokyo var engang en lille fiskerby, men er i dag en af verdens største og mest moderne storbyer. Tokyo består af mange små bydele, hver med deres helt eget særpræg og stemning, og de næste par dage skal I besøge nogle af de mest spændende. Efter en god første frokost i Japan på en restaurant anvist af lokalguiden kan I hvile og slappe af på hotellet eller kaste jer ud på jeres første eventyr i Tokyo på egen hånd.

Om aftenen tager I for alvor hul på jeres japanske eventyr med en velkomstmiddag på et japansk spisested. Det japanske køkken er et af verdens sundeste og mest varierede med masser af fisk og grøntsager, og det rummer et hav af andre spændende retter end blot sushi. Maden er i sig selv en stor del af oplevelsen, når man besøger Solens Rige. På en del restauranter er der billeder af retterne – ja, endda plastikmodeller i naturstørrelse af de enkelte retter – så der er gode muligheder for at kaste sig ud i noget nyt og spændende!

Måltider: Forplejning om bord på flyet. Frokost og middag.

Dag 3
Tokyo. Tsukiji Fiskemarked, sushi, Ginza, Kejserpaladset, shintohelligdommen Meiji Jingu, Shibuya (tilkøb)
Tsukiji-fiskemarked

På dagens udflugt, som overvejende foregår til fods, starter I ud med et besøg på Tsukiji Fiskemarked, verdens største fiskemarked. Det anslås, at næsten hver sjette fisk fanget på verdensplan sælges her. Og det er nu, at dette imponerende marked skal opleves, for inden for de næste år er det planen at flytte det uden for Tokyo. På markedet får I et spændende indblik i, hvordan der handles med fisk, skaldyr og tang fra alle verdens have. Og det går livligt for sig på markedet, hvor japanernes forkærlighed for alt godt fra havet er åbenlys. Et besøg her på markedet er en fantastisk og fascinerende oplevelse. I skal naturligvis også smage på nogle af specialiteterne – friskere sushi får man ikke! Fra fiskens verden begiver I jer videre ud i metropolen Tokyo, hvor imponerende bygningskunst i alle afskygninger præger gadebilledet: fra futuristiske kæmpebygninger til kedelige kontorbygninger – et miks af stilarter, overalt hvor man kigger hen. Meningerne om Tokyos arkitektur og byplanlægning er da også mange, men én ting er helt sikker: Det er alt andet end kedeligt at gå på opdagelse i Tokyos gader. I spadserer til Ginza, Tokyos mest eksklusive shoppingområde, hvor alle Japans dyre mærkevarer og stormagasiner er repræsenteret. Dette er Japans pendant til Fifth Avenue i New York og Champs-Elysées i Paris! I går en tur ned ad Ginzas livlige og stilfulde hovedgade, hvor ikke blot folk på shopping, men også travle forretningsmænd præger gadebilledet.

Videre på jeres gåtur besøger I parken ved Kejserpaladset, hvor kejser Akihito og kejserinde Michiko bor sammen med deres to sønner, datter og deres familier. Kejserpaladset stod færdigt i 1968 og er en delvis rekonstruktion af det gamle Meiji Kejserpalads, som blev ødelagt af bombardementerne under anden verdenskrig. Herefter fortsætter I til Japans største shintotempel, Meiji Jingu.Templet stod færdigt i 1920 og er et symbol på kejserens vigtige rolle i det japanske samfund – både som politisk og religiøst overhoved. Først efter anden verdenskrig mistede kejseren sin status som guddommelig og sin politiske indflydelse. På vej ind til templet går I under en enorm torii-port og fortsætter gennem den fredfylte skov, der omgiver templet. Træerne her blev plantede som gave fra hele Japan til kejserens tempel, da det blev bygget.

Herefter skal I til et af byens mest berømte områder overhovedet – både blandt japanerne selv og blandt turister – nemlig Shibuya, der ligger midt i byen, og hvis station er et af Tokyos trafikale knudepunkter. I Shibuya-krydset vælter neonlys og storskærme med reklamer og musikvideoer ud fra højhusene, og hundredvis af fortravlede japanere – fra forretningsmænd til skoleelever i deres skoleuniformer og trendy unge med vilde frisurer – haster ud i fodgængerfeltet, når lyset skifter til grønt. Foran stationen er der en lille statue af en hund – Hachiko-statuen – som er byens mest berømte mødested. Historien om den loyale hund Hachi, der dag efter dag trofast venter på sin herre foran stationen – selv efter dennes død – er i sig selv ganske rørende. Og historien om Hachi blev filmatiseret i Japan i 80’erne, inden den i 2009 kom i en Hollywood-udgave med Richard Gere i hovedrollen som hundens ejer.

Måltider: Morgenmad. Frokost ved tilkøb af udflugtspakke. 

Dag 4
Tokyo på egen hånd
På opdagelse i Tokyo

Dagen er afsat til at gå på opdagelse i Tokyo på egen hånd. Og lad det være sagt med det samme: Tokyo er et overflødighedshorn af spændende indtryk og muligheder, uanset om man er til shopping, museer eller til at dykke ned i de mange kulinariske fristelser, byen er så berømt for. Tokyo har flere Michelin-restauranter end Paris og London tilsammen, men også på de små mere ydmyge steder er der gastronomi på højt niveau. Mange spisesteder kører med favorable frokostmenuer, så prøv jer frem.

Det er let og effektivt at komme rundt i byen med metro. I kunne eksempelvis besøge bydelen Ueno og gå en tur i Ueno Park, som er en af Tokyos mest skattede grønne oaser. I Ueno kan man også lægge vejen forbi den farverige markedsgade Ameyoko, hvor man kan købe alt fra fisk til tøj. Ueno-parken ligger ved Tokyo Universitet, Japans mest prestigefyldte universitet. Som på Japans øvrige universiteter er adgangen til Tokyo Universitet baseret på adgangseksaminer, og i sagens natur er det kun de allerbedste, som slipper gennem nåleøjet. En uddannelse fra Tokyo Universitet er lig med en adgangsbillet til nogle af landets mest prestigefyldte stillinger – blandt andet inden for statsapparatet og forskningsverdenen står de på spring for at rekruttere kandidater fra Tokyo University. Det japanske skolesystem er kendt for at være ekstremt konkurrencebetonet, og et ja eller nej fra drømmeuniversitetet er altafgørende for ens videre karriereforløb.

Dagen kan eventuelt rundes af med hygge på en såkaldt izakaya, Japans svar på Spaniens tapasbarer, hvor man bestiller en række forskellige småretter til deling ved bordet – og skyller maden ned med øl og ofte sake.

Måltider: Morgenmad.

Dag 5
Tokyo på egen hånd
Asakusa Kannon-templet

Vil I opleve det gamle traditionelle Tokyo, bør I tage til bydelen Asakusa. Her er der stadig mange gamle velbevarede træhuse, der overlevede anden verdenskrigs ødelæggelser, og midt i Asakusa troner Asakusa Kannon-templet med de markante, store røde lanterner i indgangsporten. Gå også på opdagelse i de små sidegader omkring templet, hvor små snackboder frister med både sødt og salt. Prøv for eksempel friskristet senbei, de berømte japanske saltkiks, som findes i et hav af smagsvarianter og størrelser. De fås ikke bedre end her! Vil I gerne have jeres køkken spædet op med japanske køkkenting – eller vil I bare gerne have en Tokyo-oplevelse ud over det sædvanlige – så læg også vejen forbi køkkenshoppegaden Kappabashidori, som kan nås til fods fra templet. Her fås intet mindre end ALT til køkkenet: fra plastikmad-figurer til gryder, spisepinde, japansk keramik, tekander i støbejern til grøn te og meget andet. 

Måltider: Morgenmad.

Dag 6
Udflugt til tempelbyen Nikko (tilkøb)
Naturskønne omgivelser ved tempelbyen Nikko

I dag skal I på udflugt nord for Tokyo til den smukke tempelby Nikko. Nikko er berømt for sine mange smukke Shinto-helligdomme, bjerglandskaber, søer, varme kilder og vilde aber. I bliver kørt i bus til Nikko, og ved ankomsten skal I blandt andet se den berømte Toshogu-helligdom, et mausolæum for den første Tokugawa-shogun. Det tog 15.000 af Japans dygtigste håndværkere to år at bygge helligdommen i midten af 1600-tallet, og den adskiller sig markant fra andre traditionelle helligdomme i Japan. Rigt ornamenteret og farverig kan den lettest beskrives som værende opført i japansk rokoko-stil med megen inspiration hentet fra Kina. Helligdommen deler i hvert fald vandene – nogle elsker dens pomp og pragt, andre finder den nærmest smagløs, men et er sikkert: Man glemmer den aldrig. Tempelbyen Nikko er desuden meget berømt for de omgivende naturskønne omgivelser, som måske allerbedst illustreres af den smukke bjerg-sø Chuzenji, som ligger ved foden af Nantai-bjerget. I spiser frokost i Nikko og er tilbage i Tokyo sen eftermiddag eller tidlig aften.

Måltider: Morgenmad. Frokost ved tilkøb af udflugtspakke. 

Dag 7
Udflugt til den gamle hovedstad Kamakura (tilkøb)
Den 11,4 meter høje og 850 tons tunge Buddha-statue

I tager i dag toget til Kamakura syd for Tokyo. Kamakura var Japans hovedstad fra 1185 til 1333 og dermed omdrejningspunkt for et af de helt store, farvestrålende kapitler i Japans historie. Shogunatet, Japans feudale militære regime, havde i denne periode base i Kamakura, som er omgivet af bjerge mod nord, øst og vest – og mod syd skærmet af havet i Sagami-bugten. Byen er således i sig selv en naturlig fæstning, og først i nyere tid har opførelsen af en række tunneller gjort adgangen til byen lettere. I Kamakuras periode som hovedstad blev der opført en række buddhistiske templer og shinto-helligdomme, og byens berømte vartegn er en 11,4 meter høj og 850 tons tung Buddha-statue, som stod færdig i 1252. Oprindelig stod Daibutsu, som Buddhaen kaldes, i en stor hal, men denne blev skyllet væk i en tsunami i 1495, og siden har Buddhaen stået udendørs. I går på opdagelse i Kamakura og fornemmer historiens vingesus fra en tid med loyale samuraier, magtfulde shoguner og et kejserhof, som satte pris på forfinet æstetik. I spiser frokost i Kamakura og er tilbage i Tokyo sen eftermiddag eller tidlig aften.

Måltider: Morgenmad. Frokost ved tilkøb af udflugtspakke. 

Dag 8
Tokyo på egen hånd
I bydelen Akihabara finder man såkaldte cosplayers

Dagen er til egne eventyr i Tokyo. Besøg eksempelvis den berømte elektronikbydel Akihabara, der dog i de senere år har ændret lidt karakter. Flere af de store elektronikbutikker er lukket, og til gengæld er det særprægede fænomen med de såkaldte maid-caféer poppet op overalt i området. Unge piger klædt på i karikerede tegneserie-outfit serverer og underholder de ofte unge cafégæster. Mange af maid-pigerne står også og deler flyers ud i gaderne, så man kan næsten ikke undgå at støde på dem.

Måltider: Morgenmad.

Dag 9
Tokyo – København

 

Udflugt i Tokyo dag 3

 • Lokal engelsktalende guide
 • Verdens største fiskemarked, Tsukiji Fiskemarked
 • Spadseretur i Ginza, Tokyos mest eksklusive shoppingområde
 • Kejserfamiliens palads
 • Meiji Jingu-templet i Tokyo
 • Tokyos berømte Shibuya-kvarter

Pris: kr. 998,- pr. person

Udflugt til Nikko dag 6

 • Lokal engelsktalende guide
 • Tempelbyen Nikkos smukke shinto-helligdomme, bjerglandskaber, søer, varme kilder og vilde aber
 • Al transport i forbindelse med udflugter (bus)
 • Frokost

Pris: kr 1.598,- per person

Udflugt til Kamakura dag 7

 • Lokal engelsktalende guide
 • Den gamle hovedstad Kamakuras buddhistiske templer og shinto-helligdomme
 • Al transport i forbindelse med udflugter (lokaltog)
 • Frokost

Pris: kr. 998,- per person

Prisinformation

Børnepriser
Barn under 12 år, inklusiv morgenmad, i egen seng, deler værelse med 2 voksne: kr. 10.998,- pr. barn.
Prisen inkluderer
 • Fly København – Tokyo t/r med mellemlanding
 • 7 nætter i delt værelse med to separate senge på hotel i Tokyo
 • Morgenmad dagligt
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r*
 • Orientering ved lokalguide, frokost og middag på dag 2
 • Engelsktalende guide
 • Skatter og afgifter

Bemærk: Udflugter samt transfers gennemføres med engelsktalende lokalguide og sammen med andre rejsende.

Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Udflugtspakker
 • Personlige fornødenheder samt drikkevarer til maden
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Albatros individuelle rejser

Albatros individuelle rejser kombinerer en godt planlagt ferie med friheden til at nyde egne eventyr.

Albatros tilbyder en række udflugter, som I kan vælge at tilkøbe. De går til spændende seværdigheder, som vi varmt kan anbefale. I kan også undlade at tilkøbe udflugterne. Det giver jer mere tid til egne eventyr og frihed til at nyde rejsen i jeres eget tempo. For at berige jeres oplevelse har vi på enkelte rejser valgt at inkludere nogle udflugter i prisen. Fælles for alle transfers og udflugter er, at de gennemføres med en engelsktalende lokalguide, som er ekspert i rejsemålet. Til forskel fra vores grupperejser er der er ingen dansk rejseleder med på turen, og den engelsktalende lokalguide er ikke nødvendigvis den samme fra udflugt til udflugt. Transfers og udflugter gennemføres sammen med andre rejsende. Vi har faste afgange og et bestemt antal pladser for at holde prisen.

Bagagehåndtering

På denne rejse benytter I det japanske eksprestog Shinkansen, hvor der er begrænset plads til bagagen, hvorfor denne vil blive transporteret separat til næste bestemmelsessted. Dette kan betyde, at bagagen ofte skal transporteres dagen før. Det er derfor en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til at pakke det mest nødvendige. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Albatros’ individuelle rejser gennemføres altid - uafhængigt af antallet af deltagere på rejsen.

Indkvartering

I benytter jer af de såkaldte businesshoteller i Tokyo og Kyoto. Der er tale om rene og pæne hoteller med små værelser, eget bad og toilet samt tv og internetopkobling. Hotellerne ligger som regel i tæt afstand til metrostationer, som på denne tur danner rammerne for jeres udflugter, og er ofte kategoriseret som 3-stjernede.

Ikke egnet for gangbesværede

Da der på denne rejse gøres brug af offentlig transport i Japan i forbindelse med de planlagte udflugter, vil der være forholdsmæssigt mange gåture. Rejsen egner sig således ikke for gangbesværede.

Mere om Japan

Her kan I få mere at vide om Japan: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/japan. Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om I skal have visum eller vaccineres. Eller læs vores artikel om togrejser, mad og alt det bedste ved Japan.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

JPIRT12ADK