Usbekistans silkevejsbyer

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Fjerne karavanebyer med fristende basarer, funklende azurblå kupler og gyldne landskaber venter langs ruten for den berømte handelsvej

Silkevejens karavanebyer har gennem århundreder været besøgt af tungt læssede kameler og handlende – vi følger deres spor til de legendariske byer Samarkand, Bukhara, Khiva og Tasjkent. I de livlige byer venter funklende kupler, tusinde år gamle moskéer, haremsgemakker og et farvemættet virvar af de smukkeste mosaikker. Vi dykker ned i myterne og historien her, hvor Alexander den Stores, Djengis Khans og Timur Lenks riger opstod, funklede og brast.

Travle basarer frister dig med vævede tæpper, sirligt kunsthåndværk, uldvarer og silke, og den venlige befolkning møder vi på byernes summende pladser og i gamle tehuse. På turen gennem Usbekistan rejser vi komfortabelt gennem uberørte og barske landskaber i ørken og bjerge ad Silkevejens rute, som førhen var verdenscivilisationens hovedfærdselsåre, hvor ikke blot varer men også videnskab, ideer og religion blev udvekslet.

 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta Usbekiske som

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst Tasjkent. Byrundtur
Dag 3 Fly Tasjkent – Urgench. Videre til Khiva. Byrundtur
Dag 4 Khiva – Bukhara. Gennem Kyzylkum-ørkenen til Bukhara med bus
Dag 5 Bukhara. Byrundtur
Dag 6 Bukhara – Gijduvon – Samarkand. Besøg på keramikværksted og hos tæppevævere
Dag 7 Samarkand. Byrundtur
Dag 8 Samarkand. Papirværksted og profeten Daniels mausoleum. Til Tasjkent med højhastighedstog. Afskedsmiddag
Dag 9 Fly Tasjkent – København

Billeder

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Dag 2
Ankomst Tasjkent. Byrundtur
Tag med på byrundtur i landets enestående hovedstad

Vi lander i Usbekistans hovedstad Tasjkent, og når indrejseformaliteterne er overstået, kører vi til vores hotel. Efter et hvil og et forfriskende bad begiver vi os på en byrundtur i hovedstaden.

Byrundturen begynder ved Khazrati-Imom, som er et smukt kompleks med flere koranskoler og moskéer. Her ligger blandt andet Djuma-moskéen og den fornemme koranskole Barak Khan-madrasaen, hvor den ældste håndskrevne koran - Uthman Qur’an - opbevares. I Abdul Kassim-madrasaen viser dygtige usbekiske kunsthåndværkere eksempler på silkepapirsmaling, træarbejder, keramik og andet af deres flotte kunsthåndværk.

Vi fortsætter til den gamle bydel på Emir Timur-pladsen, som prydes af en stor statue af den centralasiatiske krigsherre Timur Lenk (1336-1405) og hoteller i klassisk kommunistisk arkitektur. Der bliver også lejlighed til at se den berømte Tasjkent Metro, som er dekoreret med marmor og granit.

Vi fortsætter til Uafhængighedspladsen og runder dagen af med et restaurantbesøg.

Dag 3
Fly Tasjkent – Urgench. Videre til Khiva. Byrundtur
Gå på opdagelse i Khiva, der fremstår uberørt af tidens tand

Fra Tasjkent går det med fly tværs over Kyzul-Kum ørkenen til Urgench, hvorfra vi kører i bus til Khiva, som ligger tæt ved Urgench.

Khiva er grundlagt i den naturlige oase på grænsen til Turkmenistan ved Oxus-floden. Her er vidunderlige moskéer, turkisblå kupler, himmelstræbende minareter, snævre gyder, de udskårne træ-verandaer ”ayvans”, mosaiksten i overvældende farver og smukke portaler. Her er også karavanseraier; herberger, der har taget imod gæster siden Silkevejens tid.

Vi går på opdagelse i den gamle bydel Ichan-Kalas labyrint, ser Ismajl Khodja-komplekset med sin fantastiske grønne kuppel, mausoleer, Tash Khouli-paladset med haremsgemakkerne og den 1.000 år gamle Juma moské.

Dag 4
Khiva – Bukhara. Gennem Kyzylkum-ørkenen til Bukhara med bus
Vi tager til Bukhara, hvor islam gennem 1200 år har sat sit præg på byen

I bedste nomadestil fortsætter vi mod vest. Dagen byder på en 440 kilometer flot køretur med bus gennem Kyzylkum-ørkenen, som deles mellem Kasakhstan, Usbekistan og Turkmenistan. Området rummer enkelte isolerede bjergformationer, men ørkenen er et spændende sted med en særpræget og højt tilpasset natur.

På den flotte køretur gennem ørkenen ser vi den spektakulære og barske natur, og sidst på dagen når vi frem til Kyzylkum-ørkenens største oaseby: Bukhara. Byen er et tidligere selvstændigt emirat. Gennem godt 1.200 år har Bukhara været under islamisk indflydelse, hvilket fornemmes overalt i byen, der er Usbekistans femtestørste by med cirka 250.000 indbyggere. Det er den mest interessante, spændende og levende karavaneby. Eller som et gammelt vers fra Centralasien lyder: ”Samarkand er skønhed på jord – men Bukhara er sindets skønhed”.

Dag 5
Bukhara. Byrundtur
Udforsk Bukharas seværdigheder og basarer

Bukhara er Silkevejens helligste by. Byen har en lang og spændende historie og var allerede gammel, da Alexander den Store erobrede den i år 329 f. Kr. Mange af byens største seværdigheder, såsom smukke moskéer med fantastiske blå kupler, byporte og imponerende pladser, er samlet i Poi Kalyan-komplekset. Her tårner byens højeste minaret, Arslan Khan-minareten, sig også op - bedre kendt som Dødens Minaret. Det var her, den herskende emir indtil for godt 100 år siden lod rivaler og forbrydere kaste ud fra toppen.

Særlig smuk er Bukhara i de tidlige aftentimer, når den gamle by tilsløres af dagens sidste, støvede stråler. Aftensmaden indtages i det stemningsfyldte Nodir Devon Begi med et show med lokale musikere og dansere.

Dag 6
Bukhara – Gijduvon – Samarkand. Besøg på keramikværksted og hos tæppevævere
Vi besøger en familie, der lever af at væve tæpper

Vi fortsætter nordover til Gijduvon, som ligger mellem Zeravshan og Shimolii-kanalen, i et område hvor bomuldsmarkerne ligger tæt. Byen er berømt for dens keramik, og vi skal besøge en af byens berømte keramikere og beundre de smukke turkisblå farver. Vi fortsætter mod Samarkand og besøger en familie, som lever af at væve tæpper.

Sidst på dagen ankommer vi til Samarkand, også kendt som Sjælens Have, Islams Juvel og Verdensspejlet. Samarkand er Centralasiens mest sagnomspundne by med en årtusind lang historie som kulturcentrum på Silkevejen.

Dag 7
Samarkand. Byrundtur
Oplev Registanpladsen, som er en af verdens smukkeste

Samarkands mest berømte seværdighed er Registanpladsen, der er en af verdens smukkeste pladser. På tre sider, i perfekt arkitektonisk harmoni, er pladsen indrammet af bygninger, minareter og madrasaer. Her ligger Ulugh Beg-madrasaen fra 1417-1420 sammen med Tillya-Kari-madrasaen og Shir Dor-madrasaen som et enestående arkitektonisk mesterværk, der er under UNESCOs beskyttelse.

Vi fortsætter til den enestående Shah-i-Zinda-nekropol, Timur Lenks gravkammer i Gur Emir, Bibi-Khanum-moskéen og Ulugh Begs observatorium.

Samarkand har også andet end arkitektur at byde på, og det gamle handelscentrum rummer basarer og værksteder, hvor der fremstilles tæpper, keramik, tekstiler og andet kunsthåndværk, som kunne tænkes at friste – og finde vej til din kuffert.

Dag 8
Samarkand. Papirværksted og profeten Daniels mausoleum. Til Tasjkent med højhastighedstog. Afskedsmiddag
Vi nyder en fælles afskedsmiddag på vores sidste aften i Usbekistan

Efter morgenmaden besøger vi en lokal papirmager i landsbyen Konigil. Papirfremstilling har en lang historie i området, og på værkstedet får vi at se, hvordan bark fra morbærtræet bliver omdannet til fint papir.

Vi besøger også profeten Daniels mausoleum – i Østen kendt som Hoja Daniyar. Legenden siger, at det er Daniels hånd, der er stedt til hvile her, efter at den som relikvie blev hjembragt af Timur Lenk. Mange pilgrimme kommer til mausoleet, der er en helligdom for både kristne, jøder og muslimer.

Om eftermiddagen stiger vi på lyntoget til Tasjkent. Højhastighedstoget er det første af sin art i hele Centralasien og tilbagelægger de 344 kilometer til Tasjkent på omkring to en halv time. Alle vogne er røgfri og udstyret med komfortable siddepladser. Der er også en restaurantvogn, hvor man kan købe forfriskninger og småretter.

Om aftenen samles vi til fælles afskedsmiddag i Tasjkent.

Dag 9
Fly Tasjkent – København

 

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Tasjkent t/r med mellemlanding
 • Indenrigsflyvning Tasjkent – Urgench
 • Udflugter og transport jf. program
 • Indkvartering på 3-4-stjernede hoteller i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • 7 middage
 • Te og mineralvand til inkluderede måltider
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Visum til Usbekistan 498,-
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Frokoster
 • Øvrige drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører (beregn ca. 60 USD)
 • Eventuelle foto-gebyrer ved seværdigheder
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved online-bestilling)
 • Alt ikke nævnt under ”Prisen inkluderer”

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Af komfortmæssige hensyn anbefaler vi, at du minimerer bagagen. Det er hensigtsmæssigt at medbringe en stor sportstaske eller blød stor taske. Det er en god idé at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen.

Visum

Visum er obligatorisk ved indrejse til Usbekistan og rekvireres ved ankomsten i Tasjkent i samarbejde med Albatros’ lokale samarbejdspartner. Du bedes sende en tydelig farvekopi af dit pas (siden med personoplysninger) hutigst muligt – og senest 2 måneder – før afrejse. Vær også opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt mindst 6 måneder ud over opholdets varighed. Passet skal have minimum 2 blanke sider.

Tilslutning med indenrigsfly

Hvis du ønsker tilslutning med indenrigsfly i Danmark, skal du oplyse det ved bestilling af rejsen. Der tages dog forbehold for udsolgte afgange, og indenrigstilslutningen kan derfor ikke garanteres.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen, eller foreslå en anden dato – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, du som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Klima

Usbekistan har udpræget kontinentalt klima. Lokalt influeret af ørken. I det centrale Usbekistan minder det sene efterår om det sydeuropæiske, og det kan blive køligt om aftenen. Derfor anbefales det, at medbringe en varm jakke/fleecejakke. Generelt er dagene solrige.
Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 4 out of 5 by from En fantastisk spændende tur med søde mennesker Spændende tur, sød guide og rejsefæller. Passende gruppestørrelse. Eneste minus var, at vi stod alt for meget stille ved attraktionerne, når der blev berettet på engelsk og dansk. Gik hårdt ud over min lænd. Forslag: Udlever skriftligt materiale med den overordnede historie over steder og personer. Så kunne man nøjes med at nævne højdepunkter på de enkelte steder og henvise til materiale. Kunne desuden bruges til egne notater. Der var problemer med "manglende" visa på trods af, at vi havde betalt. Forsinkede indrejse et par timer midt om natten. Er godt klar over, at det formentlig skyldes usbekisk bureaukrati.
Date published: 2016-09-30
Rated 5 out of 5 by from En duft af Silkevejene Turen levede helt op til mine forventninger: En skøn blanding af smukke bygværker og hverdagsliv i Uzbekistan. Jeg er med på, at vi mest har set forsiden af medaljen i det kontrastfyldte land. Jeg kunne godt lide skiftene mellem smukke steder og besøgene på keramik- og papirværksted, markeder, vævning af silketæpper mm. Hvis jeg skulle afsted igen, ville jeg foretrække en tur "uden" Khiva. Ikke fordi den gamle by ikke var værd at opleve, men fordi den ligger for langt væk. Der var for meget rejseri de første dage. Man kan ikke nå "at få sjælen med." Jan var en god og vidende rejseleder. Alt klappede. Den lokale guide snakkede virkelig (for) meget. F.eks på turen gennem Kyzylkum Ørkenen ville mine ører godt have hvilet sig lidt :-)
Date published: 2016-06-30
Rated 3 out of 5 by from Spændende rejse med mange oplevelser. En spændende rejse der dog havde for mange besøg på moskeer, madressaer og Mausolæer. Ville ønske der havde været flere besøg i retningen af kunsthåndværk. Vi besøgte bl.a. et keramikværksted, en silkepapirsfabrik og en tæppevæver. Sidstnævnte besøgte jeg desværre ikke, da jeg valgte at hoppe fra i programmet, idet jeg gerne ville have tid på egen hånd. Der var ikke huller til egen tid, så der måtte man selv springe fra i et meget tæt program, hvis man ønskede at handle. Havde nok en forventning om at 'Silkebyernes vej' hentydede til historien om de handelsrejsende med varer fra øst til vest, og at det derfor var disse håndværk vi skulle bruge mest tid på, og ikke landets historie, selvom det selvfølgelig hører med i et begrænset omfang. Både den lokale og den danske guide var velinformerede.
Date published: 2016-10-07
Rated 5 out of 5 by from Spændende, eksotisk og oplevelsesrig Turen levede til fulde op til vores ønsker om at opleve gammel kultur og et folk, som endnu ikke er spoleret af vesten. Der var meget trygt at færdes, og alle hilste og var nysgerrige på, hvor vi kom fra. Den lokale guide var dygtig og humoristisk. Han havde valgt nogle spændende oplevelser til os.
Date published: 2016-10-02
Rated 5 out of 5 by from Spændende rejse til en ny turistdestination En oplevelsesrig rejse til en ny destination. Et land præget af mange kulturer: Persien, Indien, Arabien, Kina og ikke mindst Sovjetunionen. Seværdighederne er overvældende flotte og interessante. Maden er god med alt hvad stepperne, bjergene og floderne kan tilbyde. Bureaukratiet er desværre rent sovjetisk :-)
Date published: 2016-09-30
Rated 5 out of 5 by from Rejsen var en fantastisk oplevelse. Vores guide, lokal guide og chauffør var fantastiske,de sørgede for at rejsen blev en fantastisk oplevelse for os begge.
Date published: 2015-11-09
Rated 5 out of 5 by from En spændende rejse til et for mig ukendt land Rejsen var lige så spændende som jeg havde forventet og vores rejseleder var meget velorienteret om de ting vi skulle se.Hotellerne var rigtige fine og gode, ligesom maden var rigtig god
Date published: 2016-05-20
Rated 4 out of 5 by from Skøn rejse med en enkelt mangel Et koncentreret program hvor vi fik set utroligt meget med kompetent dansk og lokal rejseleder
Date published: 2016-05-18
 • y_2017, m_11, d_20, h_2
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_11
 • loc_da_DK, sid_UZRTR04, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

UZRTR04BDK