Vietnam på langs og i dybden

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

SPECIAL-REJSE - KUN DENNE ENE AFGANG ! Vietnamrejse med Ho Chi Minh City, Mekongdeltaet, Hanoi og overnatning på traditionel vietnamesisk junke i Halongbugten

Masser af oplevelser venter på denne rundrejse. Fra den moderne storby Ho Chi Minh City og det frodige Mekongdelta i syd går turen nordpå til hovedstaden Hanoi med sine levende handelsgader, templer og Ho Chi Minhs mausoleum. Naturligvis sejler vi også ud i den UNESCO-fredede Halongbugt, hvis landskab med over 3.000 kalkstensbjerge drysset ud over det klare, blågrønne hav er helt enestående.

På denne rejse er rejselederen ingen mindre end Sten Arnum, tidligere journalist på Jyllands-Posten, og i Hanoi skal vi som noget specielt på denne rejse opleve et spændende foredrag ved diplomat, erhvervsmand og Vietnamkender gennem 30 år, Thomas Bo Pedersen.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Vietnamesisk dong

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra København
Dag 2 Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag
Dag 3 Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnelerne og byrundtur
Dag 4 Ho Chi Minh City – Can Tho. Mekongdeltaet. Sejlads og besøg på Tan Phong-øen
Dag 5 Mekongdeltaet. Flydende marked. Fly til Hanoi, tur med cykeltaxi samt middag og foredrag med journalist Thomas Bo Pedersen
Dag 6 Hanoi – Halongbugten. Minikrydstogt
Dag 7 Halongbugten – Hanoi
Dag 8 Hanoi. Byrundtur med Ho Chi Minhs mausoleum, En-søjle-pagoden og Litteraturtemplet. Vanddukketeater
Dag 9 Hanoi. Tid på egen hånd og hjemrejse
Dag 10 Ankomst til København

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Afrejse fra København
Fra Københavns Lufthavn flyver vi mod Vietnam, hvor vi ankommer næste dag.
Dag 2
Ankomst til Ho Chi Minh City. Velkomstmiddag

Vi lander i den pulserende metropol Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam. Byen har gennemgået en imponerende udvikling i de senere år, og gadebilledet er domineret af store, moderne bygninger, farverige reklameskilte, spritnye biler og bogstaveligt talt millioner af motorcykler. Men midt i det moderne findes stadig det vidunderlige Vietnam, lige som den franske kolonitid stadig præger bybilledet med brede alléer og flotte villaer.

Vi kører direkte til vores centralt beliggende hotel, hvor der bliver tid til at friske sig op, inden vi spadserer til en lokal restaurant, hvor vi nyder velkomstmiddag. Har du energi til det, kan du kigge forbi det livlige natmarked på vejen tilbage til hotellet. 

Dag 3
Ho Chi Minh City. Cu Chi-tunnelerne og byrundtur
Velkommen til vidunderlige Vietnam

Efter en god nats søvn er vi klar til at tage fat på oplevelserne. Vi begynder med en tur til de berømte Cu Chi-tunneler, der blev bygget af Vietcong i perioden 1940-60. I første omgang for at hjælpe den lille landmandshær mod helikoptere og anden moderne krigsførelse, men da Vietnamkrigen var på sit højeste, strakte tunnelerne sig hele vejen fra Ho Chi Minh City til den cambodjanske grænse. Alene i Cu Chi-distriktet er der over 250 kilometer underjordiske tunneler.

Tilbage i Ho Chi Minh City ser vi på en byrundtur nogle af Ho Chi Minh Citys mange historiske seværdigheder. Vi besøger blandt andet Genforeningspaladset, der tidligere var kendt som Præsidentpaladset eller Uafhængighedspaladset. Paladset er en klassisk konstruktion bygget i 1960’erne, da den sydvietnamesiske præsident Ngo Dinh Diem bestemte sig for at skifte den gamle, franske guvernørbolig ud med dette storslåede palads. Vi får virkelig følelsen af svundne tiders storhed og rigdom, når vi vandrer gennem de store sale, der står præcis, som de blev efterladt i 1975.

Turen går videre til Notre Dame-katedralen, bygget i årene 1877-1883, som har to 40 meter høje tårne med jernspir, der kan ses på lang afstand. Vi ser kirken udefra og nyder samtidig udsigten til det berømte posthus, der er ligger overfor kirken. Begge bygninger er fra kolonitiden. Vi besøger også krigsmuseet, som omhandler Vietnams lange vej til selvstændighed. Museet fortæller om frihedskrigen mod Frankrig samt den amerikanske krig, som vietnamkrigen kaldes her. Udstillingerne er som historien en barsk omgang, men absolut interessant og relevant for at forstå Vietnams historie.

Vi kører tilbage til vores hotel, og du har tid til at slentre rundt på Binh Tay-markedet. Om aftenen har rejselederen forslag til fælles middag for de, der har lyst. 

Dag 4
Ho Chi Minh City – Can Tho. Mekongdeltaet. Sejlads og besøg på Tan Phong-øen
Den frodige Mekongflod

De næste par dage skal vi på en eventyrlig udflugt i Mekongdeltaet, som er et af verdens frodigste områder. Den mægtige Mekongflod, der har sit udspring i det sydlige Kina, strækker sig næsten 5.000 kilometer gennem fem lande, før den munder ud og forgrener sig i deltaet. Dette unikke område kaldes også Vietnams spisekammer, og der høstes ris tre-fire gange om året.

Tidligt om morgenen kører vi til den lille charmerende by Cai Be, der ligger på bredden af den nordligste forgrening i Mekongdeltaet. Vi skifter vores bus ud med en båd og sejler en tur på Mekongfloden gennem de mange kanaler. Vi går i land på den lille ø Tan Phong. Her er en meget idyllisk stemning, og det er en fornøjelse at vandre rundt i de frodige omgivelser og hilse på de lokale samt smage på de mange eksotiske frugter. Vi spiser frokost på øen, inden vi fortsætter mod Can Tho, hvor vi overnatter.

Dag 5
Mekongdeltaet. Flydende marked. Fly til Hanoi, tur med cykeltaxi samt middag og foredrag med journalist Thomas Bo Pedersen
Mekongdeltaet er berømt for sine flydende markeder

Vi står tidligt op og spiser morgenmad på hotellet, inden vi sejler til det flydende marked i nærliggende Cai Rang. Det er uden sammenligning det mest farverige og myldrende flydende marked i verden. Her transporteres alskens frugter, afgrøder og andre varer naturligvis per båd, og hvorfor ikke ordne køb og salg fra båden også, nu når varerne er læsset om bord? Det er en helt speciel oplevelse at være en del af markedet, når der er allermest aktivitet, nemlig tidligt om morgenen. Efterfølgende sejler vi gennem nogle af de helt små kanaler. Vi gør holdt i en landsby på en af de små øer i kanalerne, og vi besøger haver og små plantager med ananas, rambutan og kokosnødder. Vi fortsætter til lufthavnen i Can Tho og flyver til Hanoi i det nordlige Vietnam.

Vi ankommer til Hanois lufthavn om eftermiddagen og kører til vores hotel, hvor vi tjekker ind. Vi har lidt tid til at friske os op, inden vi skal opleve byens gamle bydel fra bagsædet af en cykeltaxa. Vi stiger af cykeltaxaen ved en lokal restaurant, hvor vi spiser en hyggelig middag sammen. Her får vi også et foredrag af Thomas Bo Pedersen, som har beskæftiget sig med Vietnam i over 30 år som journalist, diplomat og erhvervsmand. Han har modtaget Prins Henriks hædersmedalje for fremme af relationerne mellem Danmark og Vietnam. Thomas har tidligere holdt oplæg og rundvisninger i Vietnam for adskillige ministre og Folketingets Præsidium, heriblandt Helle Thorning, Villy Søvndal og Bertel Haarder.

Dag 6
Hanoi – Halongbugten. Minikrydstogt
Småbåde i Halongbugten
I dag siger vi på gensyn til bylivet, når vi tager fra Hanoi til den UNESCO-fredede Halongbugt. Vi kører ruten i bus og kommer forbi rismarker, floder og landbrugsområder, indtil vi når den berømte bugt, der er et af naturens ubestridte vidundere. 3.000 kalkstensbjerge i alverdens former er strøet ud over det stille, blågrønne vand, og det er en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de særprægede plantebevoksede klipper. Og det er netop, hvad vi skal. Vi går om bord i en traditionel vietnamesisk junke, som skal være vores hjem det næste døgns tid, hvor vi skal på krydstogt i bugten. Vi tjekker ind i vores kahytter og kan nu læne os tilbage og nyde den fantastiske udsigt i ro og mag, mens vi bliver godt forkælet af besætningen. Kahytterne har eget bad/toilet.
Dag 7
Halongbugten – Hanoi
Den smukke UNESCO-fredede Halongbugt
Når du vågner denne morgen og kigger ud af vinduet, vil du måske stadig tro, at du drømmer, da sceneriet udenfor hører blandt noget af det smukkeste natur i verden. Mens vi nyder vores morgenmad, sejler båden stille tilbage mod fastlandet. Vi begiver os herefter mod Hanoi, hvor resten af dagen og aftenen er på egen hånd.
Dag 8
Hanoi. Byrundtur med Ho Chi Minhs mausoleum, En-søjle-pagoden og Litteraturtemplet. Vanddukketeater
Ho Chi Minhs mausoleum

Dagen er afsat til at se nærmere på nogle af hovedstadens mange flotte seværdigheder. Vi starter ved Ho Chi Minhs imponerende mausoleum, hvor den store landsfaders jordiske rester siden hans død i 1969 er blevet opbevaret i en glassarkofag. Mausoleet er dog lukket hvert år i september-november, hvor den balsamerede præsident sendes til Moskva og får en ansigtsløftning post mortem. Vi bliver i Ho Chi Minhs verden og går over til hans hus, der ligger bag ved mausoleet. Det lille hus er bygget på søjler med traditionelle, vietnamesiske landhuse som forbillede. Huset, der står præcis som Ho Chi Minh efterlod det, er idyllisk placeret i en velfriseret have direkte ned til en stor, fiskefyldt sø.

Vi vender os herefter mod nogle af Hanois religiøse seværdigheder. En af byens mest berømte pagoder, En-søjle-pagoden, blev bygget af kejser Ly Thai Tong i 1049 til ære for den barmhjertige gudinde, som havde vist sig for ham og lovet ham en søn og dermed en arvtager. Pagoden er af træ og bygget på en enkelt stensøjle. Den skal symbolisere en lotusblomst, der stiger op af Sorgens Hav. Vi spadserer nu videre ind i Hanois små gader og gyder og får et godt indblik i i lokalbefolkningens levevis. Vi kommer bl.a. forbi en lille dam, hvor resterne af et nedskudt amerikansk bombefly ligger som et monument fra krigens tid.

Vi besøger Litteraturtemplet – landets måske bedst bevarede eksempel på traditionel arkitektur. Templet blev bygget i år 1070 til ære for den kinesiske filosof Kungfutse og blev i 1076 omdannet til Vietnams første universitet, så mandarinernes sønner havde et sted at uddanne sig. Kejser Le Thanh Tong beordrede i 1484, at der skulle opstilles en stenplade for hver ung mand, der modtog en doktorgrad som afslutning på sin uddannelse. Det var dog meget svært at opnå en doktorgrad, og fra 1442 til 1778 står der blot 82 mindeplader.

Endelig samles vi for at se det berømte vanddukketeater, der er helt unikt for Vietnam, og vanddukketeaterforestillingerne opleves bedst i Hanoi.

Dag 9
Hanoi. Tid på egen hånd og hjemrejse
Gadeliv i Hanoi
Du har tid til at gå mere på opdagelse i Hanois pulserende omgivelser eller få købt de sidste souvenirs eller gaver med hjem. Hen på eftermiddagen kører vi kører til lufthavnen og begynder hjemrejsen.
Dag 10
Ankomst til København
Vi ankommer til København med kufferten fuld af minder for en begivenhedsrig rejse til Vietnam.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Ho Chi Minh City og Hanoi – København med mellemlanding
 • 1 indenrigsflyvning
 • Udflugter og entréer jf. program
 • Foredrag i Hanoi med Thomas Bo Pedersen
 • Indkvartering på hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad dagligt
 • Frokost dag 3, 4, 6, 7 og 8
 • Middag dag 2, 5, 6 og 8
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører, påregn ca. 350 kr. pr. person
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Personlige fornødenheder
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Alt ikke nævnt under “Prisen inkluderer“

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 17 stk. 1 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Visum

Der kræves ikke visum på denne rejse, da opholdet i Vietnam ikke overstiger 15 dage, dog skal paskopi fremsendes til Albatros Travel. (Gældende ved  dansk pas, ellers kontakt Albatros Travel for yderligere information).

Mere om Vietnam

Her kan du få mere at vide om Vietnam: www.albatros-travel.dk/destinationer/asien/vietnam

Læs blandt andet om klima og vejr, tidsforskel, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres.

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse, eller ved ankomst til destinationen. Det vil fremgå af afrejsepapirerne, hvor gruppen møder sin rejseleder.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet.

Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.

Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Placering i bussen

Hos Albatros tilbyder vi ikke, at man kan have faste pladser i bussen, og det er derfor heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Ved ikke at tilbyde køb af bestemte pladser, risikerer man således ikke, at købstidspunktet er afgørende for, hvilken plads i bussen, man får adgang til. Derimod kan der aftales rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Rated 5 out of 5 by from En utrolig spændende rejse med mange fantastiske oplevelser Forventningerne til turen blev til fulde indfriet. Det var spændende at se, hvorledes krigen i Vietnam havde formet sig, og hvorledes samfundet nu havde lagt denne krig bag sig. Det var et utroligt afvekslende propram, vi blev præsenteret for, og det var et ekstra clou, at der var koblet en dansker på til at holde et indlæg om Vietnam i dag.
Date published: 2017-10-02
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk dejlig tur med masser af oplevelser Vietnameserne er et venligt og hjælpsomt folkefærd. De vil meget gerne øve sig i at tale engelsk. I det hele taget en dejlig tur, med nye oplevelser fra morgen til aften alle dagene. Jeg tog dagene en af gangen, og nød det i fulde drag. Jeg kan sagtens anbefale turen til alle.
Date published: 2017-09-30
Rated 5 out of 5 by from Eksotisk og indtryksrigt Vi oplevede syd og nord. Rejsen var overvældende rig på indtryk. Vi så private hjem, små familie virksomheder, kirker, byer, flydende marked og byer. Ind imellem blev indlagt oplevelser der ikke fremgik af programmet. Steen var god til at stoppe for at prøve de forskellige frugter der kunne købes. Sejladsen på halong bugten gav et roligt afbræk i alle indtrykkene. Der var meget smukt, og det var dejligt at det kun var vores rejseselskab der var med båden. Det eneste vi var utilfredse med var vores værelse den første nat i Hanoi. Vi blev (som de eneste i selskabet i øvrigt) indlogeret på et værelse med vindue , men en mur lige udenfor vinduet. Vi kunne ikke se hvordan vejret var og guidens beskrivelse af, at man ud ad vinduet kunne se folk dyrke tai chi i parken om morgenen, kunne vi selv sagt heller ikke se. Vi synes ikke det var et ordentligt værelse til prisen. Vi forsøgte at diskutere det med receptionen, og fik også hjælp af guide og den lokale guide, men trods de havde et par suiter højere oppe, der ikke var i brug, nægtede de os at få et andet værelse (de var dyrere end vores, tænker jeg ). Vi fik et andet værelse den anden nat, men det var stadig utilfredsstillende.
Date published: 2017-10-08
 • y_2017, m_12, d_13, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_VNRTR10, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Anmeldelse af rejsen

Her kan du se anmeldelser fra andre gæster, som har været på turen. Vi håber, du kan bruge deres ærlige meninger, gode tips, ris og ros til at få en idé om, hvad der venter på rejsen – så du kan vælge den helt rigtige tur for dig. Anmeldelserne samles ind af et eksternt firma, som er din garanti for anmeldernes validitet. Læs mere her

Bemærk venligst, at flyselskab, flyrute, hoteller, rejseleder og/eller rejsens rute kan variere fra afgang til afgang, og dermed kan en anmeldt rejse være lidt anderledes end de rejser, som aktuelt er til salg.

Du har også mulighed for at stille spørgsmål, som drejer sig om selve rejsen, eller læse andres spørgsmål. Bemærk, at andre gæsters evalueringer kommer efter sektionen med spørgsmål og svar.

Lignende rejser

VNRTR10DDK