M/V Fiji Princess

M/V Fiji Princess har plads til kun 68 passagerer

M/V Fiji Princess er et komfortabelt, mindre krydstogtskib med gode faciliteter og god service. 

Skibet er 55 meter langt og har plads til 68 gæster. Der er god plads om bord i forhold til antallet af passagerer, og kahytternes størrelse er på 11-13 m2 og alle har vinduer. 

Skibets fællesarealer er indbydende – på øverste dæk er der solterrasse med liggestole, hvor du kan nyde solen og udsigten. Måltiderne (helpension om bord) spises i den hyggelige udendørs restaurant, og der er mulighed for at nyde en drink før eller efter middagen enten i ”Sky Deck”-baren eller i ”Saloon”-baren. Skibets størrelse gør det muligt at lægge til ved øer og i bugter, hvor større skibe ikke har adgang. Dette sikrer nogle fantastiske oplevelser.

Du kan læse mere om skibet her:
https://www.bluelagooncruises.com/about/our-ship

Særlige forhold
Deltagelse i krydstogtet er underlagt visse regler. Du har derfor pligt til at informere Albatros Travel om eventuel sygdom eller lidelse, handicap, graviditet eller andre forhold, der kan have betydning for dit velbefindende eller din helbredsmæssige tilstand under krydstogtet.

Kahytterne
Der er 34 kahytter om bord. Kahytterne er beliggende på ”Orchid Upper Deck”, ”Orchid Middle Deck” og ”Hibiscus Deck”.  Albatros-gæster får kahyt på “Hisbiscus Deck”, og de har en størrelse på 11m2 inklusive eget bad/toilet. Alle kahytter har vinduer, og der er enten to separate senge eller en dobbeltseng. Der er et skab til opbevaringen af sko og tøj, og her finder du også en sikkerhedsboks. Der er hårtørrer på badeværelset. Alle kahytter har aircondition, som kan indstilles individuelt, en minibar som bliver fyldt hver dag samt en Nespresso-kaffemaskine.

Rengøring af kahytten
Kahytterne rengøres hver dag.

Håndklæder
Hver gæst får udleveret et håndklæde til badeværelset. Der udleveret et rent håndklæde, hver gang der arrangeres en snorkletur, og når der er udflugt til en strand. Det er dermed ikke nødvendigt at medbringe et håndklæde hjemmefra.

Fællesarealer
Skibet har en hyggelig restaurant, hvor alle måltider indtages, og der findes også to barer – ”Sky Deck”- baren og ”Saloon”-baren - hvor det er oplagt at nyde en drink før middagen. På skibets øverste dæk (”Sun deck”) er der solterrasse med liggestole. Her er det oplagt at slappe lidt af mellem udflugterne. Bagerst på skibet er der en såkaldt ”plunge pool”, som er en lille pool.

Måltider om bord
Helpension på skibet er inkluderet i rejsens pris og starter med frokost på krydstogtets første dag og slutter med morgenmad på krydstogtets sidste dag. I dagsprogrammet kan du se, hvilke øvrige måltider, som er inkluderet på rejsen. Der er plads til, at alle kan spise i restauranten samtidig. 

Specialkost
Hvis du skal have nogen form for specialkost, skal dette meddeles ved køb af rejsen. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan opfylde din ønsker. Alle måltider serveres som buffet, så der vil altid være mulighed for at vælge nogle fødevarer fra. 

Drikkevarer om bord
Vand (fra dispenser), kaffe og te er inkluderet i prisen. Resten skal der betales for. Vi skal understrege, at der ikke må bringes egne drikkevarer med om bord. 

Påklædning og fodtøj
Badetøj er ikke tilladt i restauranten eller i loungen, men herudover er der ingen dresscode. På skibet skal der anvendes sko med gummisål eller indendørssko. 

Betaling om bord
Der afregnes i kontanter (Fiji Dollars) eller med kreditkort om bord. 

Mistede værdigenstande
Hverken rederiet eller Albatros Travel kan gøres ansvarlig for mistede genstande. 

Drikkepenge 
På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om, eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at man hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke personlige drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør følge og respektere. Albatros Travel giver løn til lokalguider og chauffører, men i mange kulturer er lønnen i servicebranchen afstemt efter, at man modtager drikkepenge. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er individuelle og frivillige. 
På skibet forventes det, at personale og lokalguide får drikkepenge. Det beløber sig til ca. 30 FJD (Fiji Dollars) pr. person pr. dag. Beløbet betal direkte til personalet på skibet, og det er naturligvis dig selv, som afgør størrelsen på drikkepengebeløbet.
 
Rygning om bord
Af sikkerhedsmæssige årsager må man ikke ryge i kahytter eller i restauranten og loungen. Det er kun tilladt at ryge enkelte afmærkede steder på dækket, og cigaretskod må ikke smides over bord. Vi beder vores gæster respektere disse regler.  

Landgang
Når vi går i land på udflugterne, kan det foregå på forskellige måder. Oftest vil det være en såkaldt ”våd landgang”, hvor vi står af gummibåden ved en strand og skal vade et stykke i vand. Det er derfor vigtigt at have fodtøj med, som kan tåle at blive vådt. Andre gange er det en ”tør landgang”, hvor vi kan gå direkte fra gummibåden ind på landjorden. Her kan det gynge lidt, når vi skal af båden, men personalet er behjælpelige med at få os sikkert i land.