Norwegian Spirit

Skibet kan rumme lidt over 2.000 gæster, og om bord kan du nyde en lang række spændende faciliteter herunder swimmingpool, jacuzzi og et fitnesscenter.

Hvordan er kahytterne?

De forskellige kahytkategorier spænder fra de pæne, rummelige indvendige kahytter til de storslåede suiter med private balkoner. Fælles for alle er dog, at de naturligvis har eget rummeligt bad og toilet, siddepladser, enkeltsenge eller en dobbeltseng. Derudover er alle kahytter udstyret med køleskab og hårtørrer. Hvis du vil reservere en suite, bedes du kontakte Albatros Travel for at få oplysninger om pris og booking.

Kahytkategori BB
Udvendig kahyt med privat altan. Kahytterne har store gulv til loft-vinduer og to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Kahytterne er placeret på dæk 9.

Kahytkategori OC
Udvendig kahyt med vindue og to enkeltsenge. Kahytterne er placeret på dæk 4.

Kahytkategori IE
Indvendig kahyt med to enkeltsenge. Kahytterne er placeret på dæk 4.

Særlige omstændigheder
Rederiet vil gerne henlede din opmærksomhed på, at deltagelse på krydstogtet er underlagt visse regler. Du er derfor forpligtet til at informere Albatros Travel om sygdomme, handicap, graviditeter eller andre forhold, der kan påvirke din egen trivsel eller sundhedstilstand under krydstogtet.

Freestyle Cruising
Norwegian Cruise Lines krydstogtskoncept Freestyle Cruising er designet med fokus på mere fleksibilitet og variation i forbindelse med måltider. Der er derfor ingen bestemte tidspunkter eller specielle placeringer ved måltiderne. Med andre ord vælger du helt selv hvor og hvornår du vil spise.

Er der en aldersgrænse for at deltage i krydstogtet?
Personer under 21 skal rejse med en forælder eller voksen over 21 år. Du skal være mindst 18 år for at spille på kasinoet og mindst 21 år for at købe alkohol om bord.

Er det muligt at bestille specialdiæter?
Vi anbefaler, at du informerer Albatros Travel direkte, hvis du ønsker at bestille specialmad senest 45 dage før afgang, så Albatros kan underrette rederiet. Rederiet vil så gøre, hvad der gøres kan for at imødekomme dine ønsker.

Skal du medbringe et håndklæde?
Det er ikke nødvendigt at medbringe dit eget håndklæde.

Ombordstigning på skibet
Der er en transport fra lufthavnen/hotellet til skibet, men vær opmærksom på, at du skal være om bord på skibet senest 2 timer før afgang. Vi vil tage højde for, at der kan være ventetid i forbindelse med ombordstigning. Sørg for at have dit pas og skibskort/dokumenter klar. Indtjekningsproceduren er meget grundig, men det hjælper med at gøre landgamg i de udenlandske havne lette og glatte. Der er ingen restaurantfaciliteter ved kajterminalen, men restauranterne om bord er normalt åbne, og de serverer frokost på afgangstidspunktet. Det er ikke tilladt at medbringe dine egne alkoholholdige drikkevarer om bord på skibet. Alkoholiske drikkevarer købt under afskibning skal efterlades om bord på skibet, og disse varer udleveres derefter, når de forlader skibet. Vi anbefaler, at du medbringer en flaske vand til terminalen i forbindelse med ombordstigning.

Drikkevarer om bord
Isvand, filterkaffe og te i forbindelse med måltiderne er inkluderet i rejsens pris. Øvrige drikkevarer skal du betale for enten stykvis eller i en drikkepakke. Du kan se de aktuelle priser på drikkepakkerne her https://www.ncl.com/fr/en/onboard-packages/beverage-packages

Rygning om bord
Rygning er tilladt udendørs på dækket i markerede områder. Rygereglerne kan ændres med kort frist, og vi beder derfor vores gæster respektere opslag og skiltning om bord.

Elektricitet
Der er 110/220 V-stik i kabinerne. Inkluder enhver adapter.

Telefon, internet og e-mail
Vi vil gerne henlede opmærksomheden på, at det kan være dyrt at ringe fra din egen mobiltelefon, og at der kan opstå ekstra omkostninger, når du ringer fra udlandet. Kontakt din telefonoperatør inden afrejse for at få flere oplysninger om priser osv.
Det er muligt at bruge skibets internetcaféer. Prisen for internettjenester er tilgængelig om bord på internetcaféerne.

Børn om bord
Børn er selvfølgelig velkomne om bord på krydstogtskibet. På NCLs skibe er der et stort Kid´s Crew-program for børn mellem 3-17 år. NCL har også uddannet personale, der leger med og passer børnene. Det er også muligt at have en babysitter om aftenen mod et mindre gebyr. Vi vil gerne nævne, at NCLs personale taler engelsk, og at barnet/børnene skal være mindst 12 måneder gamle. Der er også et specielt program for børn i alderen 6 måneder til 3 år. Det er ikke tilladt at medbringe spædbørn under 6 måneder på NCL: krydstogter. Bemærk, at det heller ikke er tilladt at deltage på et krydstogt, hvis du er gravid og går ind i din 24. uge (eller senere) af graviditeten under krydstogtet.

Hvordan betaler du om bord på skibet?
Alle priser om bord er i amerikanske dollars. I løbet af krydstogtets første dag opretter du en "indbygget kreditkonto", som alt, hvad du køber om bord, debiteres for. Det anbefales, at du knytter kontoen til dit kreditkort, men du kan også vælge at bruge rejsechecks eller kontanter. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som kreditkort. Hvis du vælger at oprette kontoen med kontanter eller rejsechecks, betaler du et depositum på ca. 75 USD pr. kahyt pr. dag. I løbet af krydstogtets sidste dag modtager du en specificeret faktura for dine køb om bord. Hvis kontoen er oprettet med et kreditkort, og forudsat at du ikke har nogen indvendinger mod fakturaen, trækkes beløbet automatisk fra dit kort. Hvis du ønsker at betale din kontantkonto, kan dette gøres i receptionen om bord.

Hvad betaler du ekstra for om bord?
Drikkevarer, mulige udflugter i land, måltider i specialrestauranterne (tillæg på ca. 10-30 USD pr. person) og andet personligt forbrug, såsom skønhedsbehandlinger, tøjvask og renseri, telefon eller lignende.

Opbevaring af værdigenstande
Der er et pengeskab i kahytten. Bemærk dog, at hverken rederiet eller Albatros Travel er ansvarlige for værdigenstande, der er opbevaret i pengeskabet, i kahytten eller om bord på skibet.

Hvilke sprog tales om bord?
Engelsk er det vigtigste sprog om bord. Al information via højttalerne samt anden information og underholdning om bord er også på engelsk.

Rejseguiden under krydstogt
Under et krydstogt er rejseguidens rolle og funktion anderledes end på regelmæssige rundrejser, da de rejsende tilbringer det meste af turen sammen som en gruppe. Når du er på krydstogt, får du større muligheder for både at tilbringe tid sammen med gruppen og tilbringe tid alene om bord på skibet og i land.

Rejseguidens rolle er at hjælpe med praktiske spørgsmål som indrejse, overførsel til og fra lufthavnen, boarding, oversættelse til dansk samt at overlevere information om mulighederne om bord på skibet og i land. Derudover ledsager rejseguiden dig på de udflugter, der er beskrevet i dagens program. Rejseguiden vil deltage i alle fælles udflugter og aktiviteter, og derudover er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte rejseguiden for at få svar på eventuelle spørgsmål - eller måske bare til en hyggelig snak.

Under et krydstogt er gruppen på samme vilkår som de andre om bord på skibet, og det er derfor ikke muligt for rejseguiden at være til stede og tilgængelig overalt. Det er derfor en god ide at henvende sig til skibets reception. De hjælper med at besvare spørgsmål fra alle passagerer om bord på skibet.

Hvad skal jeg pakke?
De fleste aftener om bord er dresscode  fint, men uformelt tøj. For mænd kan det eks. være lange bukser og en skjorte/ poloshirt med krave. For kvinder er det for eksempel en sommerkjole, nederdel, bukser eller skjorte/bluse.

"Festtøj" kan medbringes til dem, der vælger at deltage i skibets formelle, såkaldte gallaaftener. For mænd betyder det tøj i form af et jakkesæt/blazer og slips eller smoking, og for damer "elegant" tøj eks. lang kjole. I løbet af en uges krydstogt vil 1-2 aftener normalt være formelle, og her vil skibets gæster bruge deres festtøj. Dette gælder for alle rederier, som Albatros Travel samarbejder med. I skibets avis/informationsark kan du se, hvad "aftenens dresscode" er. Hvis man ikke ønsker at iklæde sig festtøj, er buffeten åben for alle med uformel påklædning.

Jeans, shorts og T-shirts accepteres ikke i restauranterne efter kl. 17.30, og det er ikke tilladt at komme ind i restauranterne iført badetøj.

Hvis der rejses i et varmere klima, er det nødvendigt at medbringe tyndt tøj af eks. løst bomuld. Det er også en god ide at medbringe en sweater eller en lettere jakke, da det ofte er køligt indendørs om bord på skibet på grund af klimaanlægget. For ture til koldere dele af verden skal du medbringe varmt tøj. Komfortable sko anbefales til landture. For dem, der ønsker at bruge træningsfaciliteterne om bord, er træningstøj og løbesko også inkluderet. For et gebyr kan du få dit tøj vasket og tørret af vasketøjsservice. Glem ikke at pakke badetøj ud, da der er en pool om bord.

Aloha Hawaii og velkommen til Alaska

Oplev stillehavsparadiset Hawaii og det ikke mindre skønne Alaskas vidunderlige natur med finale i smukke Vancouver. Inkl. Free at Sea på skibet.

  • 19-04-2024
  • 22 dage
  • 52.998,–
fra København