RV Mekong Pandaw

– kun 24 kahytter
– nyrenoveret i 2013
– alle kahytter har eget bad og toilet
Den komfortable og charmerende flodbåd RV Mekong Pandaw fra Pandaw Cuises kombinerer gammel fransk kolonistil og indokinesisk-inspireret arkitektur

Båden er 60 meter lang, blev bygget i 2003 og gennemgik i 2013 en større renovring. De blot 24 kahytter er fordelt på Main og Upper Deck, alle udvendige med panoramavinduer og udgang til dækket. Her er ialt fire dæk og masser af plads til at bevæge sig omkring på. På Upper Deck findes 18 af de populære kahytter med herlig udsigt fra dækket.

På Main Deck findes yderligere 6 kahytter samt restauranten, hvor køkkenet serverer både asiatisk og europæisk mad. På soldækket, der er delvis overdækket af en markise, kan du nyde solen og udsigten fra en af de behagelige solsenge. På Lower Deck findes et lille fitnesscenter med motionscykler, en lille shop samt spa-afdelingen, der tilbyder forskellige skønheds- og spabehandlinger. Der er gratis internet på de fælles arealer.

Atmosfæren på båden er afslappet og meget uformel. Der er ingen dresscode, heller ikke i forbindelse med middagene. Vores rejseleder holder foredrag og viser film ombord samt informerer om næste dags udflugter og aktiviteter.

Kahytterne er alle velindrettede med eget bad og toilet og har skydedørene ud til dækket, så man kan nyde udsigten både fra dækket og inde fra kahytten. Der er også minibar, air condition, sikkerhedsboks, hårtørrer samt badekåbe og slippers.