Rejser

Destinationer

 • Indien

  Indien er en fascinerende smeltedigel af moderne livsstil og traditioner med rødder tusinder af år tilbage i tiden. Her ligger små, rustikke madboder og ældgamle templer side om side med store shoppingcentre i stål og glas. Hellige køer vandrer fredeligt rundt blandt spruttende autorickshaws, elegante Hindustan Ambassador-taxaer og sariklædte kvinder. Indien byder på en usædvanlig rig kulturarv, et væld af arkitektoniske mesterværker og spektakulære naturscenerier fra Himalayabjergenes svimlende højder til Sydindiens frodige regnskove og rige dyreliv. Indiens kalejdoskop af farver, stemninger, lyde og lugte skal opleves med alle sanser.

 • Kort Indien

  Herunder kan du se et kort over Indien. Se blandt andet placeringen af landets hovedstad Delhi. På vestkysten kan du finde byen Mumbai ud til det arabiske hav. Se også placeringen af storbyerne Chennai og Kolkata, eller find øen Sri Lanka med hovedstaden Colombo, der er placeret i det Indiske ocean. Så hvor er hovedstaden Delhi placeret? Find det på kortet.

 • Vaccination Indien

  Herunder finder du en oversigt over de vaccinationer, der anbefales ved rejser til Indien.

 • Fakta Indien

  Herunder kan du læse en række praktiske oplysninger i forbindelse med rejser til Indien.

 • Rundrejser Indien

  Albatros Travel tilbyder en lang række spændende rejser til Indien. Oplev eks. en af vores mest populære rejser overhovedet - Imperiets Juvel - eller tag på en enestående rejse til det farverige Sydindien og den smukke Malabarkyst. Se oversigten herunder.

 • Kort Bhutan

  Herunder finder du kort over landet Bhutan. Se blandt andet placeringen af hovedstaden Thimphu og storbyen Paro. Se også hvor du kan finde Phuentsholing på grænsen til Indien, eller byerne Trashigang og Pemagatshel. Se nærmere på beliggenheden af den kendte bjergkæde Himalaya, der strækker sig gennem Buthan. Så hvor kan du finde hovedstaden Thimphu? Se det på kortet.

 • Vaccinationer Bhutan

  Herunder finder du en oversigt over de vaccinationer, der anbefales ved rejser til Bhutan.

 • Asien

  I Kina står Den Kinesiske Mur og vidner om tusinder af års dramatisk historie.

På opdagelse

Praktisk info

Om Albatros

 • Gavekort

  Fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller bare fordi?