Klassisk Tanzaniasafari med et touch Albatros

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Storslåede safarioplevelser og fredfyldt afslapning i Albatros’ nybyggede, komfortable camp i Tarangire. Med dage i Serengeti og Ngorongoro.

Max 12 deltagere!

Når Hemingway, Roosevelt og Blixen tog på storvildtsafari i Østafrika, byggede man små stationære camps til formålet, uden at nægte sig tidens komfort. Det har vi taget til os, og opført den herligste camp langt inde i Afrikas mest vildtrige område i Tarangire National Park, hvor der både er tid til enestående safarioplevelser og fredfyldt afslapning, uden at man i øvrigt går glip af andre højdepunkter som Serengeti og Ngorongoro-krateret. 

Efter et par gode lange safaridage i Ngorongoros kraterbund og på Serengetis sletter tager vi tempoet ud af den hæsblæsende safarirejse, og udskifter lange transporter med gedigne safarioplevelser i Albatros’ fredfyldte camp med 10 store luksustelte omgivet af Tanzanias enorme baobabtræer, elefanter og løver. Der er naturligvis toilet og badefaciliteter, moderne, åbne safarikøretøjer og vores fantastiske kok sætter prikken over i'et.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse, Safari

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Ja

 • Vaccination Ja

 • Valuta TZS, USD

Dagsprogram 11 dage
Dag 1
København – Kilimanjaro
Dag 2
Arusha – Karatu. Besøg på skole
Dag 3
Ngorongoro-krateret
Dag 4
Karatu – Serengeti.
Dag 5
Serengeti
Dag 6
Serengeti – Honeyguide Tarangire Camp. Besøg hos Masai-folket
Dag 7
Honeyguide Tarangire Camp
Dag 8
Honeyguide Tarangire Camp
Dag 9
Honeyguide Tarangire Camp
Dag 10
Honeyguide Tarangire Camp – Arusha. Hjemrejse
Dag 11
Hjemkomst København

Hoteller

Honeyguide Tarangire Camp

Honeyguide Tarangire Camp ligger omgivet af den åbne savanne. Campen er ikke indhegnet og vi kommer derfor til at opleve dyrene på helt tæt hold, når elefanterne kommer på besøg i vores camp.

Campen ejes af Albatros og består af 10 private telte opført i kanvas, hvor man bor komfortabelt med badeværelse og med en selvbetjent bruser, en såkaldt Bucket Shower. Møbleringen er helt klassisk med dobbeltseng eller to enkeltsenge (standardværelse), stol og skrivebord, skab og safaristole på terrassen.
Vores camp har panoramaudsigt over den afrikanske savanne. Det er møbleret med autentiske design. Dette får det til at føle, at du er på safari i 80'erne.

I biblioteksteltet, kan du nyde en god bog og en kølig forfriskning mens dyrelivet omgiver dig på den åbne savanne.

Vi har bestræbt os på at skabe den rigtige komfortable safariatmosfære tæt på vildtlivet uden unødvendig luksus.

Billeder

Afrejsedatoer

Afrejse Varighed Pris Afrejse fra Bemærk
41.998,–
København
42.998,–
København
Klik på en dato for at se det tilhørende program

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
København – Kilimanjaro

Vi flyver fra København med kurs mod Tanzania. Fra lufthavnen ved Kilimanjaro tager vi til vores hotel i Arusha.

OBS: På enkelte afgange vil afrejsen fra København foregå en aften tidligere (på Dag 0) og foregå over natten.

Dag 2
Arusha – Karatu. Besøg på skole
De lokale indbyggere består af flere forskellige stammer

Vi tager fra Arusha og kører fra morgenstund vestover, mens synet af det smukke Kilimanjaro forsvinder bag os. 

I dag skal vi besøge Kilimatembo-skolen uden for Karatu og landsbyen Mto wa Mbu – ’Myg flod landsby’. Her får vi et godt indblik i hverdagen for de lokale indbyggere, der består af flere forskellige stammer. Der er altid en livlig aktivitet i landsbyen, der hovedsageligt ernærer sig ved bananproduktion (her vokser over 30 forskellige bananarter). Landsbyens folk viser os rundt og fortæller om livet på landet, inden vi spiser frokost i Mto Wa Mbu.

Vi kører derefter til vores lodge, Bougainvillea Safari Lodge, placeret midt mellem Ngorongoro-krateret og Manyara-søen. Lodgens 24 bungalower med privat badeværelse og terrasse ligger i alle i haven rundt om swimmingpoolen. Herfra har vi kun en kort køretur til de store safarioplevelser. 

Dag 3
Ngorongoro-krateret
Zebraen er planteæder

I dag skal vi til det berømte Ngorongoro-krater, der ikke overraskende har gjort sig fortjent til at figurere på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Køreturen til indgangen tager 30-45 minutter, afhængigt af om vi standser undervejs og kigger nærmere på den natur, vi kommer igennem. Men snart er vi fremme ved kraterkanten og fortsætter ned i det enorme sammenstyrtede krater, kaldet en caldera. Ngorongoro-vulkanen nåede formentlig en højde på omkring 6.000 meter, svarende til Kilimanjaros aktuelle højde, inden den øverste del kollapsede, faldt ned i krateret og formede den nuværende caldera på 260 kvadratkilometer. Nede i bunden har der siden samlet sig en sø, og hele området er generelt mere regnfuldt og frugtbart end andre steder i Tanzania. Det betyder, at det store krater er yderst populært blandt dyrene, og samtidig holder de stejle kraterskråninger vildtet ”fanget” herinde. Dyrene har dog ikke reelle problemer med at vandre ind og ud af krateret, det er blot lidt mere besværligt for dem end at bevæge sig på de flade savanner. Vildtbestanden varierer da også ganske betydeligt gennem året. Vi har gode chancer for at se næsehorn, løver, hyæner, elefanter, bøfler, eland og mange andre antiloper under vores safari ned på vulkankraterets bund.

Dag 4
Karatu – Serengeti.
Gnuer kan tilbagelægge op til 50 km om dagen

Efter morgenmaden kører vi mod de verdensberømte Serengeti-sletter. Vi medbringer frokosten, og når tiden er inde, finder vi et skyggefuldt akacietræ og gør stop. Her indtages frokosten med en fantastisk udsigt over de store vidder.

Serengeti Nationalpark er Tanzanias ældste og mest populære nationalpark. Navnet betyder uendelige sletter på Masai. Det er herfra, massive flokke af wildebeest, zebraer og andre dyr påbegynder den årlige migration i deres søgen efter nye græsgange. Dette er et af de mest spektakulære naturfænomener i verden. 

Hen på eftermiddagen kører vi mod vores camp.

Dag 5
Serengeti
I naturen lever hanløver sjældent mere end 10 til 14 år

Der findes mange beskrivelser af Serengetis årlige cyklus af migrerende dyr, men det hele handler først og fremmest om, hvor og hvornår der falder regn. Den vigtigste af de vandrende arter er den hvidskæggede gnu, hvis bestand periodevist kommer op på omkring halvanden million. Andre vigtige arter er zebra og thomsongazelle, der forekommer i et noget mere beskedent antal. At så mange dyr vandrer i en årlig cyklus, spiller naturligvis en enorm rolle for hele økosystemet.

Regnen i det sydlige Serengeti falder i teorien fortrinsvis i perioden november til april. Den kommer sandsynligvis som korte, kraftige byger spredt over en lang periode. Regnen og det grønne græs får den migrerende bestand til at samles og kælve her. Hovedparten af kalvene fødes i løbet af få uger i februar. Det er et fantastisk syn, når disse enorme mængder af gnu og zebra er samlet, og tusindvis af kalve dagligt kommer til verden. I denne periode har alle former for kødædere – især løve, gepard, hyæne og sjakal – kronede dage og kommer til området fra nær og fjern.

Overalt i Serengeti findes faste (residente) vildtbestande, der ikke påvirkes nævneværdigt af den store vandringscyklus bortset fra konkurrencen om føden. Disse bestande har en tendens til at være koncentreret omkring vandhuller, og i de tørreste perioder får områder med meget permanent vand en særlig høj koncentration af vildt som bøffel, giraf, topi, resident gnu og elefant.

Dag 6
Serengeti – Honeyguide Tarangire Camp. Besøg hos Masai-folket
Honeyguide Tarangire Camp er ikke indhegnet

Fra morgenstund tager vi mod Albatros’ egen camp i Tarangire, hvor vi de næste dage skal helt tæt på storvildtet i Nationalparken.

Honeyguide Tarangire Camp er nyopført og ligger omgivet af den åbne savanne. Turen går gennem Masailand, og vi kigger efter en egnet landsby eller enkang, som de selv kalder dem, for at høre lidt om dette farvestrålende og spændende folk. Når vi kører fra Ngorongoro-højlandet og ned mod Serengetis flade slette, er der vildt til alle sider, og vi tager tingene, som de kommer.

Campen er ikke indhegnet, og vi kommer derfor til at opleve dyrene på helt tæt hold, når elefanterne kommer på besøg i vores camp. Ligesom Albatros’ øvrige Honeyguide camps er Honeyguide Tarangire bestående af kanvastelte i afrikansk stil og vi får derfor alle savannens lyde til at vugge os i søvn om aftenen.

Dag 7
Honeyguide Tarangire Camp
I Tarangire Nationalpark

I dag tager vi på vores første safari i Tarangire Nationalpark, som efter Serengeti har den højeste koncentration af vildt i Tanzania. Vi medbringer frokosten, så vi har hele dagen i denne ekstremt vildtrige nationalpark og vi kan holde en picnic undervejs. Tarangire Nationalpark har navn efter floden, der løber gennem den, og er præget af ældgamle baobabtræer, som står enorme og imponerende mod den blå himmel. Det livgivende vand i floden tiltrækker masser af dyr i tørtiden, hvor især elefanter kommer vandrende til parken og får slukket tørsten i floden eller i baobabtræernes bløde, vandholdige blade. Ofte kan vi se meget tydeligt spor af elefanternes indhug i baobabtræerne, men træerne i netop denne park har gennem tusinder af år udviklet en formidabel evne til at overleve de hårde angreb. 

Ud over elefanter finder vi i Tarangire det meste savannevildt, men denne nationalpark er til forskel fra eksempelvis Manyara stærkt præget af ind- og udvandrende vildt, som hele tiden blander sig med den faste bestand. På denne måde skabes en uforudsigelig dynamik, der gør parken særligt spændende.

Dag 8
Honeyguide Tarangire Camp
Tarangire National Park er Afrikas næstmest vildtrige sted

Vi står tidligt op for at komme på safari straks efter morgenmad. Dette er det klassiske Afrika med flimrende akaciegrene, gamle baobab-træer, masaier og elefanter.

Der er ikke meget, der kan måle sig med de stærkt krydrede morgendufte og den helt specielle glød over savannen om morgenen. Der er køligt, og alt ånder fred og ro, nu hvor nattens jagt og generelle furore er overstået. Vi møder vildtet ved vandhullerne, hvor dyrene stiller deres tørst.

Dag 9
Honeyguide Tarangire Camp
På safari

Erfaringsmæssigt vil vi se et godt udvalg af Afrikas berømte og kendte savannevildt. Det er især løver, gnuer, elefanter, kuduer, vortesvin, giraffer og impalaer, som vi kan være heldige at se. Der er ingen garanti for, hvad vi ser, hvornår eller hvor. Og netop uvisheden er en del af naturens charme, som gør en safari til en anderledes og spændende oplevelse.

Det er vores sidste dag i Tarangire Nationalpark, så aftenen bliver formentlig brugt på at gennemgå alle de mange oplevelser vi har haft på turen, mens vi nyder en afskedsmiddag i Honeyguide Tarangire Camp.

Dag 10
Honeyguide Tarangire Camp – Arusha. Hjemrejse
Geparden udnytter hastighed under jagt og ikke usynlighed

Vores Afrikanske eventyr nærmer sig afslutningen og vi tager igen mod Arusha. Det er dog muligt at forlænge oplevelsen med afslapning på Zanzibar, hvor turens begivenheder kan synke ind i ro og mag. 

Hvis rejsen ikke skal forlænges, venter nu en tur hjemover. Vi flyver hjemover igen med en enkelt eller to mellemlanding(er) undervejs.

Dag 11
Hjemkomst København

Prisinformation

Rejsens pris

Fra kr. 41.998,– pr. person i delt dobbeltværelse.
Se priser for alle afrejsedatoer

Tillæg for enkeltværelse
2.998,–
Børnepris

24.998 (2-11 år)

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder 
 • Fly København – Tanzania t/r med mellanlandninger
 • Safari og Udflugter jf. program
 • Morgenmad dag 2-10 (på dag 11 er der morgenmad på flyet)
 • Aftensmåltider dag 2-9 (på dag 1 og dag 10 er der aftensmad på flyet)
 • Frokost på dag 2-10
 • 9 nætter på hotel/lodge/camp i delt dobbeltværelse
 • All Inclusive under opholdet i Honeyguide Tarangire Camp
 • Entreer til nationalparkerne
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Eventuelle ekstra arrangementer
 • Visum til Tanzania (ca. 50 USD) Læs mere her
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkevarer der ikke er nævnt under Prisen inkluderer
 • Drikkepenge til lokalguider og chauffører. Beregn ca. 180 USD per person.
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under Prisen inkluderer

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

OBS

Vores safariledere vil gøre alt for, at vi ser så mange dyr som muligt på vores game drives. Da der er tale om vilde dyr, er der dog ingen garantier for, at vi ser dem.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 10 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Plasticposer i Tanzania og Kenya

Vi skal gøre opmærksom på, at myndigheder i Tanzania og Kenya for nylig har vedtaget en lov, der forbyder indførsel og brug af plastikposer, hvorfor de gængse tax-free plastikposer heller ikke må medbringes ved indrejse til Tanzania og Kenya. For at undgå, at de af jer, der måtte have planer om at gøre indkøb i forbindelse med flyrejsen, skal få inddraget jeres plasticpose ved ankomst til Tanzania og Kenya, vil vi opfordre jer til at medbringe eksempelvis en stofpose til opbevaring af jeres indkøb.

Når I ankommer til lufthavnen i Tanzania eller Kenya skal I derfor smide den plasticpose ud, som I modtog i forbindelse med jeres tax-free køb – der er opsat store affaldscontainere netop til dette – og lægge jeres tax-free varer ned i jeres medbragte stofpose, eller, hvad I har valgt at tage med som alternativ til plasticposen. 
I og med, at lovgivningen som sagt forbyder al indførsel – og brug – af plasticposer, så er det heller ikke tilladt at medbringe plasticposer i sin bagage.

Det er således AL brug af plasticposer, der er forbudt ved lov i Tanzania og Kenya, og man risikerer store bøder, hvis man ikke overholder dette.

Transport

Man skal være indstillet på, at nogle veje er i en meget dårlig forfatning. 

Klimaet i Tanzania

Mange bliver overraskede over klimaet i Tanzania. Landet ligger lige syd for ækvator, og alligevel er temperaturerne yderst behagelige og ændrer sig kun marginalt i løbet af året. Dette skyldes, at safariområderne ligger mellem 900-2.400 m.o.h. Som eksempel ligger Serengeti 1600-1800 m.o.h., hvilket betyder, at dagtemperaturerne er yderst behagelige, ca. 25 grader med lav luftfugtighed. Nætterne og morgenerne kan være kølige – især i tørtiden – så det er altid en god idé at medbringe en vindjakke til morgensafarierne.

Mere om Tanzania

Vil du vide mere om klima og vejr, tidsforskelle, drikkepenge og se om du skal have visum eller vaccineres, så læs mere herunder.

Tanzania
www.albatros-travel.dk/destinationer/afrika/tanzania

Generelle forhold

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

På ekspeditionsrejser med Albatros Expeditions vil I blive mødt af en engelsktalende ekspeditionsguide på destinationen, ligesom det vil være det engelsktalende ekspeditionsteam, der leder de udflugter og afholder de informationsmøder, der indgår i rejsen. Vi gør opmærksom på at der ikke kan forventes en dansk rejseleder ombord.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Forlæng rejsen

Rejseforlængelse på Zanzibar

Type Rejseforlængelse
Varighed 6 dage
Pris 9.998,–
Luksusbadeferie ved Det Indiske Ocean på Zanzibar

Forlæng din Afrikarejse med 5 nætter på det lækre Blue Bay Resort på Zanzibar. Ud over de lange, palmeomkransede sandstrande er her masser af udflugts- og aktivitetsmuligheder. Tag for eksempel en krydderitur, besøg Stone Town eller nyd solnedgangen om bord på en dhow med Det Indiske Ocean som baggrund.

Billeder
Klik på billederne for at se dem større
Hotel

På Blue Bay Resort er der flere swimmingpools i det store parkområde. Resortet har et sportscenter, hvor man kan dyrke tennis, styrketræning, dykning, windsurfing, fiskeri og meget mere. Derudover er her et stort spa- og wellnesscenter.

Læs mere om resortet på http://bluebayzanzibar.com

Pris for Garden-værelse
kr. 9.998,- per person i delt dobbeltværelse
kr. 11.998,- per person i enkeltværelse
Børnepris kr. 4.500,- (2-11 år)

Prisen inkluderer
 •  Fly Arusha/Kilimanjaro – Zanzibar t/r
 • Transport mellem lufthavn og resort
 • Indkvartering i delt dobbeltværelse (Garden-værelse) på Blue Bay Resort
 • Halvpension (morgenmad/middag)
Bestilling

Rejseforlængelsen skal bestilles i forbindelse med bestilling af selve rejsen eller senest 75 dage før afrejse. Vi kan desværre ikke garantere ledig plads på hotel, fly osv. på alle afrejsedatoer.

Rated 4 out of 5 by from en god rejse med mange dyreoplevelser Det var fantastisk at komme så tæt på så mange dyr, og vi mødte alle de store. Det var også spændene at møde lokalbefolkningen, i bananplantagen, værkstederne og i masailandsbyen. Overnatning i teltene i nationalparkerne var en oplevelse for sig selv. Vores 2 lokal guider / chauffører var fantastiske både til at guide og køre.
Date published: 2022-11-25
Rated 5 out of 5 by from dejlig rejse, opfyldte mine forventninger dorte var helt igennem god kan anbefales, samt vores chauffør peter
Date published: 2022-11-25
 • y_2023, m_10, d_2, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.35
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_2
 • loc_da_DK, sid_TZRTR05, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser