Om Albatros

Søren Rasmussen, stifter og ejer
Albatros startede som et lille, lokalt og hyggeligt rejsebureau. I dag er vi et stort, internationalt og hyggeligt rejsebureau

Hos Albatros får du gedigne rundrejser til alle verdensdele. Vores arbejdsmotto er enkelt – kan vi ikke gøre det rigtig godt, gør vi det slet ikke.

Hjerte
Vi er en skandinavisk familievirksomhed, som fra 1986 har sendt rejseglade gæster ud i verden. Dengang anede jeg ikke, at det lille bureau ville vokse sig til den store, internationale virksomhed, det er i dag. Ideen om et rejsebureau var drevet af min lyst til at komme så meget som muligt til Afrika, da jeg altid har været meget fascineret af det vilde dyreliv. Her mange år senere er eventyrlysten intakt, og heldigvis har vi lært meget af vores fejl og erfaringer undervejs.

Hjerne
Nysgerrigheden driver os stadig, og vi er konstant på jagt efter nye og unikke eventyr til vores gæster. En Albatrosrejse er rig på både indhold og oplevelser. Kommer du hjem lidt klogere eller gladere, har rejsen været en succes.

Holdning
Hos Albatros er vi vores ansvar bevidst. Det har vi været siden dag ét, og det bliver vi ved med. Derfor går vi forrest, når det kommer til social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed. Vi fokuserer på de områder, hvor vi kan gøre den største forskel, og er derfor involveret i en række projekter, det giver mening for os at støtte. Vi er naturligvis tilsluttet og registreret i Rejsegarantifonden (nr. 676) og er endvidere medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og en række internationale rejseorganisationer. Du kan læse endnu mere om Albatros og ansvarlighed her.

Kort sagt: vi rejser med hjerte, hjerne og holdning.

Læs meget mere om Albatros og vores historie her. Du kan se en lille film om Albatros' historie længere nede på siden.

Mere om Albatros

Rejseledere

24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året – Albatros har altid en rejseleder ude i felten et eller andet sted …

Konkurrencer

Deltag i Albatros’ forskellige konkurrencer – altid med gode præmier

Job

Albatros Travel har jævnligt ledige job – både på vores kontor i København og som rejseleder i hele verden.

Royal Albatros

Fordelsklub for rejselystne Albatros-gæster

Gavekort

Fødselsdag, jubilæum, sølvbryllup eller bare fordi?

MitAlbatros

MitAlbatros giver dig nem adgang til dine rejser, rejsedokumenter, betaling og meget mere.

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev, og få nye rejser og særligt gode tilbud direkte i din indbakke tre gange om ugen.

Når du modtager vores nyhedsbrev, deltager du automatisk hver tredje måned i en lodtrækning om et rejsegavekort på 20.000 kr.