Rundrejse

Grand Canyon i Arizona, USA
På Albatros Travels rundrejser får du alt det bedste af dit rejsemål. Du kommer ind på livet af din destination og får en eksklusiv rejse af høj kvalitet.

Med Albatros kan du komme på rundrejse med dansk rejseleder eller engelsktalende guide til hele verden - fra USA over Cuba til Vietnam og resten af Asien. På de fleste rundrejser har vi tilrettelagt et fuldt program med alle de bedste seværdigheder på stedet. Mange gange er alle udflugterne inkluderet i rejsens pris; på andre rejser er udflugterne tilgængelige som tilkøb, og du kan vælge de udflugter, du har lyst til. Så behøver du ikke bekymre dig om at arrangere transport eller betale entréer undervejs. Ofte er også en del måltider inkluderet i prisen, når du køber en Albatros-rundrejse. Du skal altså kun koncentrere dig om at opleve og suge indtryk til dig.

På rundrejse med Albatros
Albatros' rundrejser er med enten dansk rejseleder eller engelsktalende guide med stor erfaring fra det pågældende land. Alle guider og rejseledere er nøje udvalgt, og nogle er bosat på destinationerne ude i verden, mens andre bor i Danmark og følger med rejsedeltagerne hele vejen fra lufthavnen i Kastrup. Klik her og mød en rejseleder

Se fx vores rundrejser i Australien – rundrejser i New Zealand – rundrejser i Sydamerika – rundrejser i Spanien

Albatros Travel har rundrejser til alle verdens syv kontinenter, og vi udvikler hele tiden nye rundrejser, som både individuelle rejser og grupperejser. Med de omfattende udflugtsprogrammer, der enten er inkluderet i rejsens pris eller findes som tilkøb, kan du være sikker på at vende hjem fra en Albatros-rundrejse et væld af oplevelser og minder rigere - uanset om du rejser til USA’s fantastiske nationalparker, rejser til Sydafrikas savanner eller rejser til Japans fascinerende storbyer. Vi flyver til alle rejsemål, og når destinationen er nået, kan transporten foregå med indenrigsfly, bus, tog, skib eller en kombination af disse. Indenrigstransporten er en vigtig del af en rundrejse, idet vi ofte kommer gennem maleriske, enormt varierede naturscenerier.

Med hensyn til måltider lyder hovedreglen, at vi inkluderer måltiderne i prisen, de steder, hvor det er en åbenlys fordel for rejsens forløb. Dette gælder eksempelvis safarirejser og kulturrejser med omfattende udflugtsprogrammer i Kina. Er der mulighed for at finde gode, spændende og billige spisesteder undervejs og dermed være lidt friere, er færre måltider inkluderet i rejsens pris. Dette gælder eksempelvis på mange rejser til Mexico, Thailand og i Europa. Spørg din guide eller rejseleder, hvis du ønsker forslag til gode spisesteder.

Klik herunder, hvis du vil gå direkte til følgende aktuelle rundrejser:
Rundrejser Bali – Rundrejser Asien – Rundrejser Sicilien – Rundrejser 2020 - Hvor skal jeg rejse hen i 2020?

Rundrejser

 • Tag på vintereventyr i Lapland

  Oplev en sand vinterrejse med rensdyrsafari, isskulpturer, traditionel mad over åben ild, magisk nordlys samt mulighed for overnatning på ishotel.

  • 4 afrejser
  • 6 dage
  • Fra 10.498,–
  fra København
 • Klassisk togrejse i Schweiz

  Sæt dig godt til rette, og lad togfløjten sende dig afsted på et eventyr blandt sneklædte bjergtoppe, vidtstrakte dale og tindrende alpesøer

  • 2 afrejser
  • 7 dage
  • Fra 16.698,–
  fra København
 • Det Vilde Vesten

  Kom eventyret i møde. Mød Navajo-indianere, guldgravere og nybyggere i ånden i USA’s storslåede naturparker

  4,6
  • 8 afrejser
  • 15 dage
  • Fra 22.998,–
  fra København