Amalfi, Napoli og Pompeji

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Tag med italiensekspert Kim Ferrigno til hans barndomsby Scala, og oplev Amalfikysten med Ravello, Amalfi samt Napoli og Pompeji.

På denne specialrejse skal vi med rejseleder og italiensekspert Kim Ferrigno til hans barndomsby Scala, der ligger i gåafstand til både Ravello og Amalfi. Vi får ovenikøbet en helt særlig oplevelse, da vi også får muligheden for at opleve en ægte kastanjefest. De korte afstande ved Scala gør det oplagt at udforske området til fods, og vi skal derfor gå ad de lokale stier og trapper, når vi besøger de verdenskendte nabobyer. Vi får derfor også et førstehåndsindtryk af, hvordan trafikken og al transport i dette smukke kystområde foregik til fods og på æselryg i ”gamle dage”. Rejselederen kender alle de små smutveje, de bedste udsigtspunkter og kan fortælle historier og anekdoter, man kun kan kende, hvis man er opvokset i området. Vi skal også opleve både Napoli, hvor pizzaen blev opfundet, og det sagnomspundne Pompeji, der i 79 e.Kr. blev offer for et vulkanudbrud, hvis lavastøv dækkede hele byen og derfor konserverede den.

Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Nej

 • Valuta Euro

Dagsprogram
Dag 1 Ankomst til Italien og udflugt til Napoli. Videre til Scala
Dag 2 Byvandring i Scala
Dag 3 Vandretur ad trapperne til Amalfi
Dag 4 Vandretur ad stier og trapper til Ravello
Dag 5 Tid på egen hånd og kastanjefest (byfest)
Dag 6 Tid på egen hånd og vandretur i området for dem, der ønsker det
Dag 7 Udflugt til Pompeji (inkl. entré) og hjemrejse

Hoteller

Hotel La Margherita/Villa Giuseppina/Hotel Zintonio

 • Gratis WiFi
 • Udendørs swimming pool
 • Aircondition
 • Minibar (ekstra betaling)
 • Telefon
 • Privat bad og toilet

Vi indkvarteres på godt 3* hotel i Scala. Hotel La Margherita/Villa Giuseppina/Hotel Zintonio er smukt beliggende på bjergsiden ved den hyggelige lille bjergby Scala. Beliggenheden på den smukke bjergside giver en smuk udsigt over Dragedalen (Valle del Dragone) mod nabobyen Ravello og mod havet. De 3 hoteller er ejet af samme familie og fungerer som et hotel i 3 bygninger, og der er få minutters smuk gåtur mellem de 2 bygninger. Restaurant, sol terrasser og poolområde findes på Villa Giuseppina.

Hotellet har danske rødder, da Signora Giuseppina var økonoma på den danske institution San Cataldo i en menneskealder, og da mange af gæsterne ønskede at vende tilbage til Scala, begyndte hun at udleje værelser. Det blev til starten for hotellerne, som den dag i dag stadig er familiedrevet af Giuseppinas døtre og børnebørn, og mange gæster kommer tilbage til Scala igen og igen, for den varme og imødekommenhed man møder her, findes ikke mange steder. Villa Giuseppina råder over et stort poolområde med solterasser samt bar og en dejlig restaurant der er åben til lunch, og det dejlige måltid kan nydes med den fantastiske udsigt som naturlig kulisse. Poolområdet kan nås ad intern trappe eller via den indvendige elevator. Alle værelserne er for nylig istandsat og har minibar, aircondition, tv, telefon, gratis WiFi m.m.
 

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Ankomst til Italien og udflugt til Napoli. Videre til Scala
Scala by night

Vi ankommer til lufthavnen og kører i bus på udflugt til Napoli, hvor vi ved ankomsten har en rundtur i bus, inden vi fortsætter til den gamle bydel. Her vil rejselederen arrangere en byvandring, hvor vi bl.a. ser San Carlo-operaen, Napolis største plads, Piazza Plebiscito, med den imponerende miniudgave af Pantheon, Det kongelige palads og mange flere af de imponerende bygninger. På vores vandretur oplever vi også ”det spanske kvarter”, som er området, der bl.a. inspirerede Walt Disney i Lady & Vagabonden. Her ser vi vasketøjet, der hænger mellem de smalle gyder og oplever den intense atmosfære, som Napoli altid byder på. Napoli rummer mange spændende bydele og bygninger, og det var bl.a. her, man opfandt Pizza Margherita, hvorfor vi på rundturen til fods vil se verdens ældste fungerende pizzeria, som er fra 1760, Pizzeria Brandi, som i øvrigt også var dem der opfandt Pizza Margherita. Undervejs på vores tur i Napoli vil der være mulighed for individuel lunch – måske pizza ? Efter besøget i Napoli kører vi til Scala, hvor vi checker ind på hotellet.

Om aftenen serveres der en god 3-retters middag på Ristorante Villa Giuseppina.

Dag 2
Byvandring i Scala
Amalfikysten (italiensk: Costiera amalfitana)

Efter morgenmaden skal vi på en byvandring i Scala, så man hurtigt bliver dus med nærområdet. Rejselederen er opvokset i Scala, så han kender byen og området rigtig godt. Byen er ikke stor, men vi besøger domkirken, og vi vil også besøge ”Cantina del Nonno” – en gammel ”vinhule” hvor rejselederens familie gennem flere hundrede år har lavet deres egen vin. 

Om eftermiddagen vil rejselederen fortælle om Italienske forhold, og om aftenen mødes vi igen til en 3-retters middag på hotellet.

Dag 3
Vandretur ad trapperne til Amalfi
Amalfikysten ligger på sydsiden af Sorrentohalvøen

Efter morgenmaden er der vandretur ad trapperne ned til Amalfi, der ligger helt ud til kysten. Stierne kæder de to byer sammen, og vandreturen tager ca. 1 time i roligt tempo. Selve turen ad trapperne er en attraktion i sig selv, da vi kommer tæt på de lokales liv, og vi får et førstehåndsindtryk af, hvordan al varetransport op ad bjerget foregik i ”gamle dage”. Før i tiden foregik al transport nemlig ad nettet af stier og trapper, der snor sig gennem landskabet. Undervejs passeres byen Pontone, og rejselederen vil sørge for mange fotostop undervejs – måske krydret med en anekdote fra barndommen, hvor han og vennerne benyttede stierne, når de skulle besøge hinanden.

Ved ankomst til Amalfi er der byvandring, hvor vi ser hovedgaden og de mange flotte bygninger i den tidligere maritime Republik. Amalfi er optaget på UNESCOs liste over verdensarv og var i flere århundreder en vigtig maritim handelsby i samhandlen mellem den arabiske verden og Europa, hvor dels silke og korn blev bragt ind fra byens naboer rundt om Middelhavet. Da rejselederen er vokset op her, kender han også en række små gyder og stræder, så her vil vi få en rundtur som de færreste oplever i Amalfi. Turen slutter ved den flotte havnepromenade. Herefter er der tid på egen hånd i Amalfi, og man finder selv vej tilbage til Scala med lokalbus, når man hver i sær synes tiden er inde til at vende tilbage til hotellet. Busbilletten er ikke inkluderet, og rejselederen er naturligvis behjælpelig med billetkøb, bustider osv.

Om aftenen er der 3-retters middag på Villa Giuseppina.

Dag 4
Vandretur ad stier og trapper til Ravello
Kultur og udsigt på Amalfikysten

Efter morgenmaden skal vi besøge Ravello, der har Amalfikystens måske flotteste udsigtspunkter. Mange af de postkort og turistfotos, man ser fra området, er taget netop fra Ravello, og når vi besøger byen ser vi ved selvsyn, hvorfor det forholder sig sådan. Ved ankomsten til Ravello tager rejselederen os med på en byvandring, hvor vi ser flere af de omtalte udsigtspunkter og lægger vejen forbi og besøger en lokal kunsthåndværker.

Byens torv rummer hyggelige cafeer, og Ravello kan desuden byde på 2 fantastiske romerske haver, Villa Rufolo og Villa Cimbrone. Villa Rufolo er den lettest tilgængelige, da indgangen er lige ved byens torv, mens Villa Cimbrone kræver en 10 minutters smuk gåtur fra torvet, hvor belønningen nok er den flotteste udsigt over Amalfikysten – en udsigt der tager pusten fra de fleste.
Eftermiddagen er til fri disposition, og igen kan man blive så længe man vil i byen, da vejen tilbage til Scala sker med lokalbus. Rejselederen er naturligvis klar til at hjælpe med at afklare bustider, busstoppesteder og priser. Vi kan således frit vælge at bruge eftermiddagen i Ravello eller blot tage tilbage til Scala og nyde eftermiddagen med en drink eller en espresso på hotellet.

Om aftenen er der 3-retters middag på Villa Giuseppina.

Dag 5
Tid på egen hånd og kastanjefest (byfest)
På marked
Efter flere dage med spændende program, kan alle i dag få pulsen ned igen og nyde de smukke omgivelser i ro og mag. Helt stille bliver det dog ikke, da beboerne i Scala har deres årlige kastanjefest, hvor der er mange aktiviteter samt mulighed for at smage mange varer, der er produceret af kastanjer. Rejselederen vil hjælpe med at finde de bedste oplevelser ved denne specielle begivenhed.
 
Du har også mulighed for at tage til øen Capri på egen hånd. Man kan sejle fra de fleste byer på Amalfikysten direkte til Capri, og selve sejlturen er en oplevelse i sig selv, for fra vandsiden viser Amalfikysten sig fra en af sine smukkeste sider. Når man sejler til Capri, ankommer man til havnen Marina Grande, og herfra kan man let komme til Capri by og nyde et glas køligt vin på den berømte Piazetta. Herfra kan man gå en smuk tur på ca. 10 minutter og besøge Kejser Augustus’ have, hvorfra der blandt andet er en smuk udsigt mod Capris berømte vartegn, klippeformationerne i Faraglioni.
 
Det kan også anbefales at tage bus eller kabelbanen op til Villa San Michele, som tilhørte den svenske læge og forfatter Axel Mundte. Vil man opleve det geografiske højdepunkt, Monte Solari, kan man fra Capri by tage kabelbanen op til toppen. Sejlturen koster ca. €40-45 (flere selskaber og både). Det anbefales at tage en traditionel færge på udturen, for her kan man komme op på dækket i fri luft, og om formiddagen er Amalfikysten badet i sol, mens den om eftermiddagen for det meste er i skyggen. Rejselederen står naturligvis klar til at hjælpe med færgebilletter og råd til selve udflugten.

Om aftenen er der 3-retters middag på Villa Giuseppina.

Dag 6
Tid på egen hånd og vandretur i området for dem, der ønsker det
En hyggestund i skyggen

I dag arranger rejselederen en gåtur i bjergene ved Scala på maksimum 2 timer for dem, der måtte ønske at opleve mere af den smukke bjergside. Dagen kan også bruges til at opleve andre dele af kysten, nyde en drink eller Cappucino på den lokale piazza eller blot nyde omgivelserne. Rejselederen er klar med forslag og ideer. 

Om aftenen er der igen en 3-retters middag på Villa Giuseppina.

Dag 7
Udflugt til Pompeji (inkl. entré) og hjemrejse
Kun en begrænset del af Pompeji er udgravet

I dag skal vi vende næsen hjemad, men ikke uden først at besøge den gamle romerske by Pompeji, som år 79 e.Kr. blev dækket af støv og pimpsten ved vulkanen Vesuvios overraskende udbrud. Udbruddet betød samtidigt, at store dele af Pompeji forblev nogenlunde velbevaret under de store mængder lavastøv, og de mangeårige udgravninger har betydet, at man den dag i dag har et unikt indblik i, hvordan man levede, boede, spiste m.m. for flere tusinde år siden. Vi vil have lokalguide til besøget i Pompeji, og entre er inkluderet i denne udflugt. Efter besøget i Pompeji kører vi til lufthavnen, hvor vi tjekker ind på vores fly og siger farvel for denne gang til Italien.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Fly København – Napoli (med mellemlanding)
 • Dansk rejseleder og specialistrejseleder, Kim Ferrigno
 • Transport fra Napoli Lufthavn – Scala t/r
 • 6 overnatninger på 3* hotel i Scala 
 • Halvpension (6 x morgenmad og 6 x god 3-retters middag)
 • Adgang til pool, solterrasser etc. på Villa Giuseppina
 • Vandretur med byvandring til Ravello
 • Vandretur med byvandring til Amalfi
 • Byvandring i Scala
 • Udflugt til Napoli (i forbindelse med transport fra lufthavnen ved ankomsten)
 • Udflugt til Pompei inkl. entré (i forbindelse med transprot til lufthavnen på afrejsen)
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring 
 • Eventuelle ekstra arrangementer og udflugter
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Drikkepenge til chauffører og lokalguide (beregn ca. 10 euro)
 • Personlige fornødenheder
 • Busbillet Amalfi til Scala
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Måltider

Morgenmaden og middagene indtages i hotellets restaurant.

Vejret

Med sin beliggenhed i det sydlige Italien har Scala på Amalfikysten typisk middelhavsvejr, der bringer varme somre og milde vintre til området. I oktober når den gennemsnitlige temperatur i Amalfi en højde på 22 ° C, med seks timers solskin hver dag i gennemsnit. Laveste temperaturer ligger på ca. 11 ° C, så det kan anbefales at medbringe et par ekstra lag tøj til aftenerne, hvis man vil ud på de lokale barer og restauranter. Temperaturen i Det Tyrrhenske Hav forbliver ved 22 ° C, så vandet er stadig perfekt til svømning, hvis man ønsker at tage en dukkert i havet. I vores rejseperiode Vejret i oktober er noget af det bedste og man undgår således den ekstreme sommervarme, men selvsagt vil det være køligere end om sommeren.

Deltagerantal

Denne rejsedato kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen, eller foreslå en anden dato – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, du som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Forlængelse/ændringer

Rejsen sælges som en hel “pakke“, og ved ændringer vil det ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der ikke benyttes.

Rejselederen

Rejseleder Kim Ferrigno er blandt de danskere, der har størst kendskab til Italien og italienske forhold. I 1995 modtog Kim prisen ”Tara d’Argento” af bystyret i Amalfi, som anerkendelse af hans indsats for turismen. I 1999 tildelte de italienske turistmyndigheder Kim ”Premio Leonardo da Vinci”, da de udnævnte ham til verdens dygtigste arrangør af rejser til Italien.

Hånden på hjertet

Information

På denne rejse indgår en del vandreture ad stier og trapper i området. Om end vandringer ikke kan betegnes som krævende, anbefaler vi ikke, at gangbesværede deltager på rejsen. Rejselederen vil imidlertid være behjælpelig med hjælp til offentlig transport fra Scala til Amalfi, for dig der ønsker at deltage i udflugten til Amalfi, men ikke ønsker at gå ad trapperne.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 5 out of 5 by from En fantastisk rejse med gode oplevelser, godbetjening, fantastisk besøgsby Vi har været meget glade for rejsen til ukendte Amalfikyst. Vi boede i den forholdsvise lille by SCALA, der ligger på bjerget over Amalfi by. Betjening, mad og servicefaciliteter på Hotel Villa Guiseppna var gode. Den har tre stjerner - men sammenlignet med andre hoteller, vi har boet på i Italien bør den have fire stjerner. Vi havde en meget dygtig og meget vidende rejseleder i form af italienseksperten Kim Ferrigno, der betød, at vi fik helt ekstraordinære gode opleveler i SCALA og i de øvrige byer, vi besøgte i området. Kim Ferrigno er virkelig italiensekspert og især meget vidende om det besøgte område.
Date published: 2018-10-27
Rated 5 out of 5 by from En skøn rejse med mange dejlige oplevelser Det var første gang, vi var i Italien, og det bliver ikke sidste gang. Vi havde en fantastisk rejseleder, som er født og opvokset i Scala, og det betød, at vi fik rigtig mange ting at vide, som man ikke kan læse sig til. Rejselederens passion for Amalfi-kysten smitter, så vi har helt sikkert lyst til at komme tilbage dertil. Det var en rigtig god oplevelse, at vi var en lille gruppe på 16 personer, så vi nemt kunne høre, når der blev fortalt på gåturene. Vi boede på et meget hyggeligt hotel med god mad og service. Scala er en dejlig landsby, som ikke er så turistpræget endnu.
Date published: 2018-10-29
Rated 5 out of 5 by from Smukt område med dejlige vandrestier. Dejlig rejse på et hyggeligt familiehotel med god service og god mad. Spændende at rejselederen var lokalkendt, og derfor vidste en masse om området, og i øvrigt var meget serviceminded.
Date published: 2018-11-05
Rated 5 out of 5 by from En rigtig god og dejlig rejse. En fantastisk rejseleder, som fortæller både spændende og entusiastisk om den skønne Amalfikydt og byerne Scala, Ravello og Napoli.
Date published: 2018-10-28
Rated 5 out of 5 by from En fantastisk spændende rejse ind i det italienske land Rejsen var spændende i det lokale område Scala, som vores rejseleder Kim gav et fantastisk indsigt i - med gåtur ned ad stierne til Amalfi og fortalte på livet løs om sit folk og kulturen der - samt turen til Pompeji var også utrolig spændende - Maden - den italienske - vinen var også fantastisk. Turen kan varmt anbefales
Date published: 2018-11-04
Rated 4 out of 5 by from Området med Scala, Ravello og Amalfikysten er virkelig et besøg værd. Endnu en dejlig tur til Amalfikysten er overstået med dejlige oplevelser alle dagene. Hotellet havde den flotteste udsigt mod Ravello.Højdepunktet var turen ned af en masse trapper til Amalfi. Det er en tur, hvor man skal være vant til at gå og ikke have dårlige knæ. Scala er en dejlig lille by med få turister. Man oplever hvordan livet leves, ikke mindst, hvis man går ind i de små stræder. Ravello er et smukt sted med to flotte haver og en dejlig lille park lige bagved kirken. Samme sted ligger turistkontoret. I den lille park kan man gå op ad trappen og komme til at gå i små gader med butikker og flotte hoteller men ikke så mange turister. Det er let at gå fra Scala til Ravello. I begge byer er der mange trapper.
Date published: 2019-10-22
Rated 5 out of 5 by from Scala og nabobyer, en rejse værd En rejse udover det sædvanlige bl.a. på grund af rejselederens lokalkendskab, hans viden om kultur, politik, historie mv og den måde, hvorpå hans familie på hotellet kræsede om os. De lækreste fiskemenuer og hjemmelavede pastaretter og desserter. Rigtig gode vandreture og bustur
Date published: 2018-10-27
Rated 5 out of 5 by from En fin rejse med mange spændende oplevelser En spændende tur, hvor vi fik mange fine oplevelser i lokalområdet. Rejselederens lokalkendskab og fortællelyst var fantastisk. Vi fik indblik i lokalhistorien og sjove anekdoter.
Date published: 2018-10-30
 • y_2021, m_7, d_27, h_19
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.18
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_21
 • loc_da_DK, sid_ITRTR45, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

ITRTR45HDK