Kroatien i efterårsfarver

group-tour
Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev middelalderbyerne Dubrovnik, Kotor og Mostar, og se enestående kystlandskaber i Kroatien, Bosnien-Hercegovina og Montenegro

Und dig selv at opleve Kroatiens berømte dalmatiske kyststrækning – og Adriaterhavsområdet i det hele taget. Vi besøger Adriaterhavets dronning, Dubrovnik, og i nabolandene Bosnien-Hercegovina og Montenegro ser vi Mostar med byens berømte bro og den unikke gamle havneby Kotor. Programmet tæller flere UNESCO-fredede byer, hvilket i sig selv vidner om områdets historiske tyngde. Vi kommer i dybden med historien og de til tider ganske omskiftelige tilhørsforhold i området – fra Venedigs storhedstid over det samlede Jugoslavien og tiden efter krigen. Vi tager ind i landet og langs kysten, dels i Dalmatien og dels på Budva-rivieraen i Montenegro. Undervejs bliver der naturligvis tid til at nyde livet i det skønne klima og gå på opdagelse på egen hånd.
Klik på kortet for at se det i stor udgave
 • Type Rundrejse

 • Rejseleder Dansk

 • Visum Nej

 • Vaccination Ja

 • Valuta Kroatisk kuna

Dagsprogram
Dag 1 Fly København – Dubrovnik. Videre herfra til Mlini
Dag 2 Sejltur til Dubrovnik. Rundvisning, tid på egen hånd, velkomstmiddag på lokal restaurant
Dag 3 Tid på egen hånd i Mlini eller Dubrovnik
Dag 4 Udflugt til Montenegro og Kotor. Byvandring i Kotor og eftermiddagen i Budva
Dag 5 Tid på egen hånd i Mlini eller Dubrovnik
Dag 6 Neretva-deltaet, sejltur med musik og frokost og eftermiddagen i Mostar
Dag 7 Cavtat. Tid på egen hånd i Mlini eller Dubrovnik og afskedsmiddag
Dag 8 Fly Dubrovnik – København

Hoteller

Hotel Astarea

 • 217 værelser
 • 10 km til centrum af Dubrovnik
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Elevator
 • Wi-fi overalt fri
 • Indendørs og udendørs opvarmede swimmingpool
 • 2 km til nærmeste supermarked
 • 500 m til busstoppested

Hotel Astarea ligger i landsbyen Mlini syd for Dubrovnik. Det er et nydeligt og pænt renoveret hotel og et rart sted at holde en god ferie krydret med udflugter og afslappende ferie.

Hotellet har både udendørs og indendørs swimmingpool, ud over en glimrende beliggenhed ved stranden og havet. Der er flere hoteller under samme ledelse, så der er både villaer og hoteller her. Vi bor på hotel Astarea, hvor der er restaurant, bar, solterrasse og have.

Værelse

Pæne og rummelige værelser med balkon og udsigt mod havet. Aircondition, telefon og tv.

Billeder

Klik på billederne for at se dem større

Dagsprogram

Hent samlet program OBS. Nogle af vores rejser findes i flere udgaver. Læg mærke til, om du har valgt den rigtige afrejsedato, før du printer.

Dag 1
Fly København – Dubrovnik. Videre herfra til Mlini
Vort hotel i Mlini

Velankommet til Kroatien kører vi den korte vej til Mlini ved Adriaterhavet. Vores hotel ligger ud til vandet lidt syd for Dubrovnik i en lille, men smuk og hyggelig bugt. Mlini var en gang en del af republikken Ragusa, som eksisterede 1358-1808, og hvor Dubrovnik udgjorde republikkens hovedstad. I dag er Mlini centrum for et større feriecenter med hotel og bungalows, smukt beliggende i en lille bugt cirka 10 kilometer fra Dubrovnik. Der er mulighed for at køre til Dubrovnik fra hotellet eller sejle med en båd hen over bugten. Vi kigger på hotellet og bliver bekendt med dets faciliteter og derefter går vi en tur rundt i den lille bugt. Vi slapper af resten af dagen og spiser middag sammen på hotellet.

Dag 2
Sejltur til Dubrovnik. Rundvisning, tid på egen hånd, velkomstmiddag på lokal restaurant
Barokpaladser og bymuren imponerer Dubrovniks besøgende

Efter morgenmaden forlader vi vort hotel og sejler til Dubrovnik. Dubrovniks skønhed og elegance er intet mindre end legendarisk. Synet af Stradun, den marmorbelagte hovedgade, samt de mange barokpaladser og bymuren fortsætter med at imponere enhver gæst, der ankommer til Adriaterhavets smukkeste by. Dubrovniks historie går tilbage til 600-tallet, hvor de første huse blev opført, mens den første bymur blev bygget i det 9. århundrede. I slutningen af 1100-tallet havde Dubrovnik etableret sig som en vigtig handelsby, der fungerede som bindeled mellem Balkan og Middelhavet. I 1205 kom Dubrovnik under venetiansk kontrol, men byen rev sig løs fra venetianerne i 1358 og oprettede republikken Ragusa. I det 15. århundrede strakte Ragusa sig langs med havet fra Ston til Cavtat. 

Dubrovnik havde sin egen handelsflåde med forbindelser til Egypten, Mellemøsten, Sicilien, Frankrig, Spanien og Istanbul. I 1808 fik republikken dødsstødet, da Napoleons hær marcherede ind i byen. Fra 1815-1918 var Dubrovnik en del af det østrig-ungarske rige for derefter at blive en del af det kongerige, der skulle blive til Jugoslavien. Dubrovnik føles på mange måder stadig som en selvstændig republik, løsrevet fra resten af Kroatien både fysisk og historisk.

Indgangen til byen går gennem Pile-byporten fra 1537. I middelalderen blev byen lukket hver aften, og nøglerne blev givet til byens hersker. Inden for muren finder vi Stradun, byens gamle handelsgade, der strækker sig hele vejen ned til den gamle markedsplads Luza. Overalt i byen findes gamle kirker og paladser, og vi stifter naturligvis bekendtskab med det hele på byvandringen.

I Dubrovnik kan det anbefales at gå en tur på bymurene eller tage kabelbanen op på toppen af klippen bag byen, hvorfra udsigten er fantastisk. Derudover er der flere museer, og rejselederen er selvfølgelig behjælpelig med tips og information.

Vi spiser en fælles velkomstmiddag i Dubrovnik, inden vi vender til tilbage til hotellet.

Dag 3
Tid på egen hånd i Mlini eller Dubrovnik
I Dubrovniks gamle bydel
En afslappende dag, hvor I kan vælge at deltage i nogle gode udflugter, nyde stemningen på hotellet, i Mlini eller tage ind til Dubrovnik.
Dag 4
Udflugt til Montenegro og Kotor. Byvandring i Kotor og eftermiddagen i Budva
Budva er hovedby på Budva-rivieraen i det sydlige Dalmatien

I dag kører vi til Montenegro og Kotor, den gamle havneby ved Adriaterhavet. Byen ligger smukt placeret i Kotor-bugten, omgivet af kalkstensbjerge. Kotors gamle bydel, byens forsvarsværker og den indre del af Kotor-bugten blev i 1979 optaget på UNESCO´s verdensarvsliste, og når man står midt i byen, er det nemt at se hvorfor. Den gamle bydel stammer fra 1400-1500-tallet og er et unikt eksempel på middelalderlig byplanlægning. De brostens- og marmorbelagte gader former en labyrint, afbrudt af smukke pladser. Ved en af pladserne ligger byens vartegn, Skt. Tryphon-kirken, som er fra slutningen af 1100-tallet. Spredt ud over byen ligger der mindre kirker, hyggelige caféer og gode restauranter.

På vores tur rundt i Kotor fordyber vi os i byens historie og ser nærmere på de mange middelalderlige bygningsværker.

Om eftermiddagen begiver vi os videre til Budva, der er hovedby på Budva-rivieraen i den sydligste del af Dalmatien. Budva blev grundlagt for 2.500 år siden og er dermed den ældste by på Adriaterhavskysten. Den gamle bydel ligger på en tange, omgivet af venetianske bymure. For enden af tangen ligger byens gamle fæstning. Vi går en tur i den historiske, bilfrie bydel og stifter bekendtskab med pladser, brolagte gader, kirker og fæstningen. Fra Budva kører vi tilbage til vort hotel i Mlini.

Dag 5
Tid på egen hånd i Mlini eller Dubrovnik
På hotllet
Endnu en afslappende dag, hvor I kan vælge at deltage i nogle gode udflugter, nyde stemningen på hotellet, Mlini eller Dubrovnik.
Dag 6
Neretva-deltaet, sejltur med musik og frokost og eftermiddagen i Mostar
Den osmanniske bro Stari-Most i Mostar

På vej til Mostar og Bosnien-Hercegovina stopper vi ved Neretva-deltaet, hvor Neretva-floden løber ud i Adriaterhavet. Det er et enestående frugtbart område, hvor der dyrkes en del afgrøder, hvor trækfuglene samles om foråret og efteråret, og hvor mange fiskearter yngler. Vi sejler i mindre både rundt i deltaet, deltager i en lokal frokost med musik og nyder formiddagen og frokosten i dette naturskønne område. Derefter fortsætter vi til Mostar.

Vi går en tur i Mostar, hvor vi ser denne unikke middelalderbys intakte bymidte. Vi skal naturligvis også se broen Stari-Most. Den gamle bro er selve symbolet på Mostar og er et pragteksempel på osmannisk arkitektur. Manden bag er arkitekten Sinan, der også har tegnet nogle af de vigtigste moskéer i Istanbul. Den nuværende bro er en rekonstruktion af den oprindelige bro, som blev ødelagt under Balkankrigen i 1990’erne, og ligeledes er det UNESCO-fredede historiske kvarter omkring broen i dag restaureret, så det nu fremstår som en charmerende bydel med mange caféer og restauranter. Det kan anbefales at gå en tur i den gamle bydel og fornemme roen efter endagsturisterne er forsvundet. Mostar ligger ved Neretva-floden, og med sine 113.000 indbyggere er det Bosnien-Hercegovinas femtestørste by. Byens historiske bykerne, der ligger på hver sin side af Neretva-floden, blev opført i den osmanniske periode.

Hen på eftermiddagen returnerer vi til Mlini.

Dag 7
Cavtat. Tid på egen hånd i Mlini eller Dubrovnik og afskedsmiddag
Spender for eksempel dagen i hyggelige Cavtat

Endnu en afslappende dag, hvor I kan vælge at deltage i nogle gode udflugter, nyde stemningen på hotellet, Mllini eller Dubrovnik. Om aftenen tager vi til en god lokal restaurant, og spiser en fælles afskedsmiddag. Der vil være kroatisk musik denne aften.

Dag 8
Fly Dubrovnik – København
Tidligt om morgenen kører vi til Dubrovniks lufthavn og flyver hjem til København med kufferten fuld af oplevelser fra Balkanhalvøen.

Prisinformation

Prisen inkluderer
 • Dansk rejseleder
 • Fly København – Dubrovnik t/r direkte fly
 • Indkvartering på Hotel Astarea i delt dobbeltværelse
 • Udflugter og transport jf. program
 • Morgenmad dagligt dag 2-8, frokost dag 6, middag på hotel dag 1, 3, 4 og  5.
 • Middag på lokale restauranter dag 2 og 7. Dag 7 med lokal musikalsk indslag
 • Bådtur dag 2
 • Skatter og afgifter
Prisen inkluderer ikke
 • Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris
 • Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring
 • Tillæg for enkeltværelse
 • Øvrige måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge til lokalguide, chauffør m.v. (beregn ca. kr. 300,- pr. person i alt)
 • Personlige fornødenheder
 • Ekspeditionsgebyr pr. faktura kr. 130,- (bortfalder ved onlinebestilling)
 • Alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer"

Praktiske oplysninger

Rejsen er underlagt Albatros Travels almindelige bestemmelser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med.

Oplysninger om rejsen

Bagage

Det er en god ide at medbringe en mindre rygsæk eller taske til dagsture/udflugter og rejsedage, hvor du oftest ikke ser din bagage igen før om aftenen. Det er ikke nødvendigt at medbringe håndklæde.

Deltagerantal

Denne rejse kræver et deltagerantal på minimum 15 personer. Hvis dette antal ikke nås, forbeholder vi os retten til at annullere rejsen – dette vil typisk ske senest 4-6 uger før planlagt afrejsedato. I henhold til Lov om Pakkerejser § 20 stk. 1 og stk. 3 er vi som rejsearrangør ikke erstatningsansvarlige for eventuelle tab, man som kunde måtte blive påført som følge af annulleringen. Vi er alene forpligtede til at refundere rejsens pris.

Generelle forhold

En tryg rejseoplevelse

Vi vil så gerne have, at du føler dig tryg som Albatros-rejsende, lige fra du bestiller din rejse, til du kommer hjem med en masse gode oplevelser – også i en verden med coronavirus. Derfor har vi lavet en række tiltag for at minimere risikoen for smitte, samtidig med at du får alle de rejseoplevelser, du drømmer om. Vores tiltag omfatter bl.a.:

 • Alle rejseledere er certificeret i WHO’s retningslinjer for smittebegrænsning
 • Ekstra høje krav til vores samarbejdspartnere i forhold til rengøring
 • Vi informerer alle vores rejsedeltagere om rejseforsikring og minimering af smitte

Læs om alle vores tiltag her

Rejsens krav til fysisk formåen

Som hovedregel gælder det, at alle rejsedeltagere skal være selvhjulpne. Samtidig skal vi understrege, at vores rejser generelt ikke er egnede for gangbesværede. Selv på bus- og togrejser samt krydstogter vil der ofte være behov for at gå til og fra seværdigheder. På mange af vores kulturrejser vil blot en dags samlede besøg ved seværdigheder osv. nemt overstige 5 kilometers gang.

Rejseforsikring

Alle deltagere i Albatros Travels rejser skal tegne en rejseforsikring, der som minimum dækker udgifter til sygdomsbehandling og hjemtransport.  Da den offentlige sygesikring ikke længere kan bruges som rejseforsikring, er det en forudsætning for deltagelse i vores rejser, at du har tegnet en rejseforsikring. Vi anbefaler, at forsikringen også indeholder en bagagedækning i tilfælde af beskadigelse eller bortkomst af bagage.

Gouda Rejseforsikring

Albatros Travel kan hjælpe dig med at tegne en forsikring gennem Gouda Rejseforsikring, som kan tilbyde en forsikring, der passer lige til din rejse.

Bemærk, at hvis du rejser uden for Europa, er fyldt 70 år eller lider af kroniske sygdomme, skal du udfylde en helbredserklæring. Gouda anbefaler, at du udfylder denne sammen med din egen læge. Helbredserklæringen fås hos Albatros Travel og indsendes til Gouda. Du er først forsikret, når du har modtaget forhåndstilsagnet fra Gouda.

Er du forsikret hos et andet selskab, kan der gælde andre regler – se din police eller spørg dit forsikringsselskab. Det er den rejsendes eget ansvar, at den tegnede forsikring indeholder den fornødne dækning.

Albatros Travels rejseledere og guider

På Albatros Travels grupperejser vil turen være ledet af en dansk rejseleder, der enten møder gruppen i lufthavnen inden afrejse eller ved ankomst til destinationen. På busrejser møder I rejselederen senest ved det sidste opsamlingssted. Chaufføren hjælper til med bagage, informerer om sædeplacering i bussen og sørger for, at I kommer sikkert frem.

På Albatros Travels individuelle rejser vil I blive mødt af en engelsktalende lokal guide på destinationen, ligesom det vil være engelsktalende lokale guider, der leder de udflugter, der indgår i rejsen.

Enkelte af vores rejser er uden lokal guide, dette vil i så fald tydeligt fremgå af programmet. Alle vores guider og rejseledere er erfarne, veluddannede og nøje udvalgt af Albatros Travel.

Drikkepenge

På vores rejser kommer du i kontakt med hverdagslivet og dets skikke. Der kan være forhold, du ikke synes om eller ikke er vant til, som for eksempel skikken med drikkepenge. I mange lande er drikkepengesystemet mere organiseret, end vi som danskere er vant til, og der er en forventning om, at lokalguider og chauffører i løbet af rejsen modtager en vis sum drikkepenge, da lønnen i servicebranchen ofte er afstemt derefter. Vi angiver et beløb i vores rejseprogram, således at du hjemmefra kan tage højde for dette. Rejsens pris inkluderer ikke drikkepenge, da det er et individuelt anliggende, og drikkepengesystemet er en del af den kultur, man vælger at besøge, og som man derfor bør respektere. For en god ordens skyld må vi understrege, at drikkepenge naturligvis er frivillige.

Tillæg for enkeltværelse og -kahyt

De oplyste priser på vores rejser er baseret på 2 personer, der rejser sammen og bor i delt dobbeltværelse eller dobbeltkahyt. For vores gæster, som rejser alene, vil der være et tillæg for enkeltværelse og/eller -kahyt. Tillægget er en afspejling af det prisniveau, vi som rejsearrangør bliver mødt med, når vi opkøber værelser og kahytter hos vores underleverandører. Et enkeltværelse vil altid være forholdsvis dyrere pr. person end et dobbeltværelse. Dette er et vilkår, der har været gældende inden for rejsebranchen i mange år og er således at betragte som kutyme.
Tillægget vil altid fremgå af vores materiale.

Pas

Vær opmærksom på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra destinationen. Dette krav gælder for alle vores rejser, uanset at enkelte lande måtte kræve kortere gyldighed. At vi som rejsearrangør stiller dette 6-måneders gyldighedskrav, er for at undgå situationer, hvor et lands gyldighedskrav måtte blive ændret fra bestilling af rejsen og frem til afrejse.

Rejser med mindreårige

Hvis du skal rejse sammen med børn, som ikke er dine egne (fx børnebørn), eller hvis du og dine børn ikke har samme efternavn, kan nogle lande nægte jer indrejse. Det kan derfor være nødvendigt at medbringe en fødsels- og navneattest eller en fødsels- og dåbsattest på engelsk og en underskrevet erklæring, der tillader den mindreårige at rejse i selskab med en navngivet voksen. Husk også at tjekke reglerne for dokumenternes gyldighed – dvs. hvornår de skal være udstedt ift. afrejsedato, hvordan de skal være stemplet osv.

USA er et af de lande, som har ovenstående krav, men der findes ikke nogen endegyldig liste over, hvilke andre lande det gælder. Derfor anbefaler vi dig at kontakte den nærmeste ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til, for at få oplyst reglerne.

Placering i flyet

Vi skal gøre opmærksom på, at det er luftfartsselskabet, som suverænt står for fordelingen af sæder i flyet.

Placering i bussen

På rejser med fly foregår transporten på destinationen oftest med bus. Her kan man ikke reservere en fast plads i bussen, og det er heller ikke muligt at købe en bestemt plads inden rejsens start. Det er selvfølgelig muligt at aftale rokeringer undervejs på rejsen, så alle på skift kommer til at sidde foran såvel som bag i bussen.

På rejser, der foregår med bus fra Danmark, kan du reservere en bestemt siddeplads i bussen, hvoraf nogle kræver en merbetaling. De pladser, der ikke er reserveret, fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Busrejserne er markeret med ”BUSREJSE” på hjemmesiden.

Forplejning om bord på flyet

På de fleste af vores rejser benytter vi rutefly. På de europæiske ruter har du som regel mulighed for at købe forskellige drikkevarer og for eksempel en sandwich. Nogle få selskaber serverer vand, juice, kaffe eller te gratis. På de lange oversøiske ruter er maden inkluderet, hos nogle få selskaber også drikkevarer.

Ønsker du vin, øl og spiritus, skal du som regel selv betale for det. Servicen om bord varierer meget fra selskab til selskab og ændres jævnligt, så vi kan desværre ikke give mere præcise oplysninger inden rejsen.

Specialkost

På flyrejser skal specialkost som eksempelvis diabetes- eller vegetarmad bestilles senest 45 dage inden afrejse. Bemærk, at nogle luftfartsselskaber kræver betaling for specialkost. Vi viderebringer altid ønsker om specialkost på flyrejsen til flyselskabet, men kan ikke garantere den. På busrejser kan vi desværre ikke tilbyde specialkost.

Som udgangspunkt har vi på vores rejser ikke mulighed for at tilbyde specialkost, da der på mange af vores rejser er inkluderet fælles måltider, hvor menuen er bestemt og bestilt på forhånd. Man må derfor forvente at skulle spise samme mad som de øvrige deltagere på rejsen. Vi noterer og viderebringer gerne ønsker om specialkost eller information om allergier, men vi har desværre ikke mulighed for at garantere, at man kan få serveret særlige måltider, eller at der kan tages særlige hensyn ved allergi.

Forbehold/ændringer

Der tages forbehold for ændringer i programmet. Albatros Travel og vores lokale samarbejdspartnere tilstræber altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men det kan af hensyn til seværdighedernes åbningstider eller praktiske omstændigheder være nødvendigt at gennemføre ruten i en anden rækkefølge end anført. Derudover kan programpunkter risikere at udgå på grund af force majeure-situationer som vejrforhold, vejforhold eller forsinkede flyafgange.

Endelig skal vi gøre opmærksom på, at alle rejser løbende revideres og søges forbedret på baggrund af de tilbagemeldinger, vi modtager efter hver rejse. Revidering af rejsen vil derfor medføre, at der kan være opstået ændringer i programmet, fra den blev købt, til afrejsen finder sted. Inden afrejse vil alle deltagere modtage det senest opdaterede program, der har til hensigt at tjene kundernes bedste og sikre den mest smidige afvikling af rejsen.

Rejsen sælges som en hel "pakke", og det vil ikke være muligt at refundere de dele af pakken, der evt. ikke benyttes.

Vi skal gøre opmærksom på, at tilkøbte udflugter kun gennemføres ved et tilstrækkeligt antal tilmeldte deltagere. Afhængig af aflysningstidspunktet tilbagebetales prisen for den aflyste udflugt til de tilmeldte deltagere enten før eller efter hjemkomst fra rejsen.

Rated 4 out of 5 by from Spændende område at besøge Vi boede på Hotel Astarea, eller rettere sagt Villas Mlini, som ligger skønt tæt ved vandet. Vores værelse lå lige over baren, så vi var nogle gange generet af høj musik om aftenen. Maden på hotellet var generelt en skuffelse. Vi var på gode udflugter med dygtige guider, og det var også let selv at tage ind til Drubrovnik enten med båd eller taxa. Busforbindelsen var ikke stabil.
Date published: 2018-10-28
Rated 5 out of 5 by from Et smukt land Kroatien er altid en god oplevelse ! Hele tiden ser man fine bugter, imponerende bjerge, og et fantastisk blåt vand. Der er meget historie at høre om, men for mig er det naturen, der gør, at vi er vendt tilbage igen og igen - i mange år til området syd for Dubrovnik. På denne tur var der gode udflugter med gode og informative lokale guider. Jeg er vendt hjem med meget sol på nethinden til at modstå den triste mørketid, der banker på.
Date published: 2019-10-16
Rated 4 out of 5 by from En veltilrettelagt rejse med et relevant indhold rejsen opfyldte vores forventninger, vi ville gerne lære dette område at kende. Det lykkedes fint, dels ved de arrangerede udflugter og dels vores egne ture. Det var godt at der var flere alene-dage.
Date published: 2018-11-06
Rated 4 out of 5 by from En rigtig god oplevelse En indholdsrig ferie med historisk baggrund. Lidt skræmmende med skudhuller i husene i Mostar. God voksen rejseleder der fortalte om udvikling/afvikling af Jugoslavien og baggrund for krigen.
Date published: 2018-11-02
Rated 3 out of 5 by from Kroatien og omegn Spændende rejse til 3 lande, som vi fik set en lille smule af. Kunne godt have haft lidt flere detaljer med
Date published: 2018-10-29
Rated 5 out of 5 by from Herlig oplevelsesrig tur Vores første besøg i Kroatien - men ikke sidste! Har fået mod på at rejse dertil på egen hånd
Date published: 2019-10-16
Rated 4 out of 5 by from Spændende rejse med flot natur. Fin rejse med besøg på mange spænde steder og en sød og hjælpsom guide, Louise.
Date published: 2019-10-16
Rated 5 out of 5 by from Dejlig tur, vi fandt sammen med flere dejlige mennesker Rejsen levede op til det den havde lovede. Spændende og oplysende
Date published: 2018-10-28
 • y_2020, m_6, d_30, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_10
 • loc_da_DK, sid_HRRTR04, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_albatros-travel

Lignende rejser

HRRTR04ADK